ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : یک تحقیق راجع به احضار روح

کاربر شماره ی یک
03-02-2013, 04:49
سلام دوستان
یه تحقیقی دارم میکنم اگه کسی بتونه کمک کنه خیلی ممنون میشم .
من خودم چون به این مسائل اعتقاد دارم ، جرات امتحان کردن همچین کارایی رو نمیکنم ، یه روش برای احضار مثلا روح یه جا دیدم ، چند نفر هم تست کرده بودن گفتن کار میکنه ، میخوام ببینم واقعا کار میکنه یا نه ، و اصلا چیکار میکنه و چه اتفاقی میافته .
اول از همه روش :

در یک اتاق نیمه تاریک و ساکت ترجیحا نیمه شب (که تمرکز بالاتر و احتمال موفقیت دو چندان است) بنشینید .10 دقیقه تمرکز کنید و در این مدت فقط به اجنه و ارتباط با اونها فکر کنید. سوره جن را تا آخر بخوانید. سپس یک قلم و کاغذ بر دارید و قلم را در دست گرفته نزدیک کاغذ نگه دارید بطوریکه نوک قلم روی کاغذ باشد . سپس بگویید از ارواحی که در اینجا حاضر هستند می خواهم که از طریق این قلم با من صحبت کنند و چند بار این جمله را تکرار کنید.و بگویید سلام .خواهید دید که دست شما بدون اراده و خواست شما شروع به نوشتن می کند و جواب شما را می دهد و این بدلیل این نکته است که جن اکنون در بدن شما میهمان است و از طریق دست شما با شما ارتباط برقرار کرده البته در صورتی که از تمرکز بالاتری برخوردار باشید نیازی به قلم و کاغذ نخواهید داشت و جن بصورت ذهنی با شما حرف می زند و تفاوت میان افکار خودتان و حرفهای جن میهمان برایتان کاملا ملموس خواهد بود و اینجاست که به معنای واقعی کلمه ی "وسوسه " پی خواهید برد.در حین جلسه برای اینکه مطمئن شوید اینها تلقین نیست از جن بخواهید که به نحوی حضور خودش رو براتون ثابت کنه مثلا پرده رو تکون بده یا ضربه ای به در بزنه.
اما بعد باید بگم که یه وظیفه ی علم خرافه زداییه ، به خاطر همین هرکسی علمش رو داره ، بیاد به من کمک کنه .
حتی اگه کلا با اصل قضیه ی احضار روح و اینها هم مخالف هستید و اصلا همچین مطالبی رو بی اساس میدونید و اصلا با وجود همچین تاپیکی تو بخش علمی مخالف هستید ، من خواهش میکنم اول این روش رو یه تست کنید ، بعد بیایید توضیح بگید من اشتباه میکنم و توضیح بدید اشکال من از کجاست .

A M ! N
03-02-2013, 12:48
سلام..

من وقتی بچه بودم.. با همچین خیالاتی انواع و اقسام این روشهارو امتحان کردم و البته این روش.
افرادی هم که میشینن این مزخرفات رو درست میکنن به معنای واقعی کلمه ترول هستند.
هیچوقت چیزی رو بدون استدلال عاقلانه قبول نکنید. اگه یک نفر به شما همچیـــن چیزی رو گفت
دستش رو بگیرید و بگین همین الان اینکار رو انجام بده... قضاوت با خودتون.

نمیخوام بحث قدیم رو باز کنــم که قبلن در تاپیک تناسخ بحثش شده بود.. این بحث هیچ استـدلال
علمی ای نداره ، لذا جایگاهی هم در انجمن علمی نداره.

پس با عرض معذرت ، تاپیک به زودی بسته و ترش میشه.

:11:

کاربر شماره ی یک
03-02-2013, 13:11
ممنونم از راهنماييت . لطفا اگه ميبينيد ديگه هيچ كس تجربه اي نداره ،‌ پاك كنيد .
علم رو براي از بين بردن جهالت و خرافات ساختن ،‌ پس بهتره يكم از كاركردش رو اينجاببينيم ...

wichidika
03-02-2013, 18:50
خرافات هست چون اگر این جور ی بود لاقل در یکی از ازمایشگاههای معتبر علمی تایید شده بود.

Mr_100_dolari
03-02-2013, 19:57
من به شخصه حاظرم یه بار امتحان کنم البته اینکه میگید خرافاته نمیدونم تا حالا نیمه شب رفتین تو قبرستون یا نه ولی اونجا یه سری اتفاقا بودش که به نظرم دروغ نبود با اینکه قبول ندارم ولی واقعا جرات میخواد ...

و اگر همچین چیزی باشه استقبال میکنم تا یه سفری هم با ارواح داشته باشیم بیشترم به خاطر هیجانش میگم فکر کنم آدرنالین خون رو زیاد کنه و ...

به هر حال باید چیز خوب و جالبی باشه :n09:

oghyanoos
03-02-2013, 20:28
من به شخصه حاظرم یه بار امتحان کنم البته اینکه میگید خرافاته نمیدونم تا حالا نیمه شب رفتین تو قبرستون یا نه ولی اونجا یه سری اتفاقا بودش که به نظرم دروغ نبود با اینکه قبول ندارم ولی واقعا جرات میخواد ...

و اگر همچین چیزی باشه استقبال میکنم تا یه سفری هم با ارواح داشته باشیم بیشترم به خاطر هیجانش میگم فکر کنم آدرنالین خون رو زیاد کنه و ...

سریع تر تست کن ببینم راسته یا دروغ

کاربر شماره ی یک
03-02-2013, 20:31
خرافات هست چون اگر این جور ی بود لاقل در یکی از ازمایشگاههای معتبر علمی تایید شده بود.
اگه انجام نداديد لطفا از ردش بپرهيزيد .
خيلي كار راحتيه ،‌ من ميگم شما انجام بده ،‌ نياز هم نيست توسط آزمايشگاه هاي معتبر علمي چك كنيد .
در ضمن همه ي آزمايشگاه هاي علمي معتبر جهان اولا نتايجشون رو شما خبر نداريد ،‌ بعدشم حتما نبايد نتايجشون رو براي همه در دسترس بزارن .

به هر حال باید چیز خوب و جالبی باشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعلا اولين كسي هستيد كه ميخواد امتحان كنه و بعد نتيجه گيري ....
در ضمن ممنون ميشم همه ي نكات رو رعايت كنيد و با تمركز اين كار رو انجام بديد تا نتيجه گيري بهتري بشه انجام داد....

Reza31001
03-02-2013, 20:38
من کلا بحث وجود روح و جن رو قبول دارم (اعتقادیه دیگه!) ولی شما همین متن رو بخون همون اول باید از نویسنده بپرسید که اصلا روح با جن یکیه یا نه!!
خلاصه خودتون رو علاف این سری خضعبلات (خزعبلات؟ خظعبلات؟ خضعبلاط؟ ...) نکنید
+

اگه یک نفر به شما همچیـــن چیزی رو گفت
دستش رو بگیرید و بگین همین الان اینکار رو انجام بده

کاربر شماره ی یک
03-02-2013, 20:59
من کلا بحث وجود روح و جن رو قبول دارم (اعتقادیه دیگه!) ولی شما همین متن رو بخون همون اول باید از نویسنده بپرسید که اصلا روح با جن یکیه یا نه!!
خلاصه خودتون رو علاف این سری خضعبلات (خزعبلات؟ خظعبلات؟ خضعبلاط؟ ...) نکنید
+
خب اين به قول شما خزعبلات ، داخلشون يه سري واقعيت ها هست ، من ميخوام كاوش كنم ببينم چقدرش واقعيته و چه چيزايي باعثش ميشه .

Atghia
03-02-2013, 21:10
من در این رابطه یک فیلم مستند چندین سال قبل دیده بودم اینقدر که واقعی بود شدیدا ادم تحت تاثیر قرار میگرفت یکسری اطلاعات دیگه هم دارم که ترجیح میدم مطرح نکنم:
1-بنظر اساتید محترم بخش علمی حرفام غیرعلمی و نامستند هستند و کلا پست من توجیحی نخواهد داشت
2-متهم به خرافه پرستی و اینا میشم و کلا اصلا حوصله بحث ندارم انصافا
ولی فقط میتونم اینو بگم که درسته که ممکنه استدلال علمی نداشته باشه و در ازمایشگاهی ثابت نشده باشه ولی نه دقیقا با این روشی که شما بیان کردید اما اینکار عملی و شدنی هست (نه برای همه، فقط برای افرادی با شرایط خاص)

کاربر شماره ی یک
03-02-2013, 22:25
من در این رابطه یک فیلم مستند چندین سال قبل دیده بودم اینقدر که واقعی بود شدیدا ادم تحت تاثیر قرار میگرفت یکسری اطلاعات دیگه هم دارم که ترجیح میدم مطرح نکنم:
1-بنظر اساتید محترم بخش علمی حرفام غیرعلمی و نامستند هستند و کلا پست من توجیحی نخواهد داشت
2-متهم به خرافه پرستی و اینا میشم و کلا اصلا حوصله بحث ندارم انصافا
ولی فقط میتونم اینو بگم که درسته که ممکنه استدلال علمی نداشته باشه و در ازمایشگاهی ثابت نشده باشه ولی نه دقیقا با این روشی که شما بیان کردید اما اینکار عملی و شدنی هست (نه برای همه، فقط برای افرادی با شرایط خاص)

یعنی شما در این مورد امتحان کردید و به نتیجه رسیدید ؟
الان من بیشتر سراغ نمونه های موفق درباره ی این آزمایش میگردم تا از تجربیاتشون واسه تحلیل این مسئله استفاده کنم .
خوشحال میشم اطلاعاتی که میگید اینجا نمیتونید بنویسید رو هم با پیغام خصوصی بفرستید .:n16:

Reza Azimy_RW
03-02-2013, 22:27
من ساعت 10 و اینا تو زمستون اطفاقا 10 15 دقیقه ای تک و تنها وسط یه قبرستون پرت بودم چیز خاصی ندیدم
این صداهای درخت و برگ و اینا توی جنگل هم میاد :دی

Drug Man
03-02-2013, 22:30
یعنی شما در این مورد امتحان کردید و به نتیجه رسیدید ؟
الان من بیشتر سراغ نمونه های موفق درباره ی این آزمایش میگردم تا از تجربیاتشون واسه تحلیل این مسئله استفاده کنم .
خوشحال میشم اطلاعاتی که میگید اینجا نمیتونید بنویسید رو هم با پیغام خصوصی بفرستید .:n16:

منم اگه به خرافه پرستی متهم نشم میخوام بگم منم اعتقاد دارم حتی یه بار از نزدیک شاهد احظار روح بودم البته طرف خیلی مدیوم خوبی بود باید مدیوم باشین تا بتونین روح احظار کنین

Mr_100_dolari
03-02-2013, 22:53
من ساعت 10 و اینا تو زمستون اطفاقا 10 15 دقیقه ای تک و تنها وسط یه قبرستون پرت بودم چیز خاصی ندیدم
این صداهای درخت و برگ و اینا توی جنگل هم میاد :دی

دوست عزیز شما و دیگر دوستانی که اعتقادی ندارید درست / من خودم هم اعتقادی ندارم و واقعا هم برام مهم نیستش که جن و روح وجود داشته باشه یا نداشته باشه ولی اینکه میگم واقعا اتفاق افتاده و با یه سری از دوستان به قبرستان یکی از روستاها که از قبرستان های تاریخی و قدیمی هم هستش رفتیم ونصف شب بود و با تجهیزات کامل چیزی که دیدم این بود که داشتن به یکی از بچه ها سنگ میزدن نه صدای باد و خشش و این حرفا و اتفاقا همون دوستمون هم از همه بیشتر ترسیده بود از قبل از وارد شدن به قبرستان / و سراغ همون هم رفته بودن و حالا شاید باورتون هم نشه ولی بهش سنگ ریزه میزدن و خود ما ها فرار کردیم :n02: و از دور به اون بنده خدا میگفتیم که چی کار کنه :n02:

در مورد روشی که تو پست اول گفته شد هم بگم که قبلا یکی از بچه ها توی مدرسه یه امتحانی شبیه به این کرده بودن که حروف الفبا روی یه کاغذی بود و انگشت یکی روی یه شیئی بود و سوال هایی که از روح میپرسیدن به سمت یکی از حروف اون شی ء حرکت میکرد و ... (این و من خودم ندیدم ولی از کسی که مطمئن هستش شنیدم)

درکل اگر کسی اعتقاد نداره و میگه الکی خوب بیاد امتحان کنه بگه و جایی رو هم میشناسم که اگر برید دست خالی بر نمیگردید فقط باید شب برید (تک نفره هم نمیشه) و با تجهیزات کامل و البته مقدار زیادی دل و جرات :n02:

دوستان خواهشا به غیر از فیلم و رویا و توهم اگر تجربه شخصی دارید بگید تا معلوم بشه خرافات هستش یا واقعی

کاربر شماره ی یک
03-02-2013, 23:11
منم اگه به خرافه پرستی متهم نشم میخوام بگم منم اعتقاد دارم حتی یه بار از نزدیک شاهد احظار روح بودم البته طرف خیلی مدیوم خوبی بود باید مدیوم باشین تا بتونین روح احظار کنین

خب شما الان این شانس رو دارید که با این روش امتحان کنید ، ببینید میتونید یا نه و بنده رو توی این زمینه کمک کنید . البته اگه علاقه ای به این کار دارید....

rozbeh85
03-02-2013, 23:25
دوست عزیز شما و دیگر دوستانی که اعتقادی ندارید درست / من خودم هم اعتقادی ندارم و واقعا هم برام مهم نیستش که جن و روح وجود داشته باشه یا نداشته باشه ولی اینکه میگم واقعا اتفاق افتاده و با یه سری از دوستان به قبرستان یکی از روستاها که از قبرستان های تاریخی و قدیمی هم هستش رفتیم ونصف شب بود و با تجهیزات کامل چیزی که دیدم این بود که داشتن به یکی از بچه ها سنگ میزدن نه صدای باد و خشش و این حرفا و اتفاقا همون دوستمون هم از همه بیشتر ترسیده بود از قبل از وارد شدن به قبرستان / و سراغ همون هم رفته بودن و حالا شاید باورتون هم نشه ولی بهش سنگ ریزه میزدن و خود ما ها فرار کردیم :n02: و از دور به اون بنده خدا میگفتیم که چی کار کنه :n02:

در مورد روشی که تو پست اول گفته شد هم بگم که قبلا یکی از بچه ها توی مدرسه یه امتحانی شبیه به این کرده بودن که حروف الفبا روی یه کاغذی بود و انگشت یکی روی یه شیئی بود و سوال هایی که از روح میپرسیدن به سمت یکی از حروف اون شی ء حرکت میکرد و ... (این و من خودم ندیدم ولی از کسی که مطمئن هستش شنیدم)

درکل اگر کسی اعتقاد نداره و میگه الکی خوب بیاد امتحان کنه بگه و جایی رو هم میشناسم که اگر برید دست خالی بر نمیگردید فقط باید شب برید (تک نفره هم نمیشه) و با تجهیزات کامل و البته مقدار زیادی دل و جرات :n02:

دوستان خواهشا به غیر از فیلم و رویا و توهم اگر تجربه شخصی دارید بگید تا معلوم بشه خرافات هستش یا واقعی

ما یه زمانی در میبد استان یزد دانشجو بودیم، کلا اهالی شدیدا اعتقاد داشتن به وجود جن در قبرستان و کاروان سراهای مخروبه.
ما یه شب 2 نفری با یه پراید رفتیم قبرستان قدیمی خارج شهر، که فقط در ورود داشت و در خروج نداشت و همینطوری کویر بود، ساعت حدود 2 صبح و بهمن ماه هم بود، والله یه جاهایی نور بود با دوستم رفتیم اونجا، بعدش من به سمت قسمت تاریکی رفتم، انتهای قبرستان، این دوستم هی گفت نریم نریم خلاصه به زور بردیمش، جاتون خالی هوای سرد کویری، سکوت و سیاهی مطلق، یه نخ سیگار هم کشیدیم که چقدر چسبید، هیچ چیز غیر معمولی هم ندیدم.
بعداً ها یه گروه شدیم که شب بریم این کاروان سراهای مخروبه که توی دل خود کویر بود و جاده خاکی، شب میرفتیم، گیتار هم میبردیم، هیچ چیزی هم ندیدیم توی اون مدت، خیلی هم خوش گذشت.

OMiD.1080p
03-02-2013, 23:35
من به جن اعتقاد دارم چون به شخصه بهم ثابت شده.
یه شب که تنها بودم و خواب بودم اومد روم نشسته بودم طوری که نمیتونستم تکون بخورم از سر جام. ( حالا شاید بختک بوده ) ( نیازی به بازار گرمی هم ندارم که بخوام الکی بگم )
حتی حرکتهای عجیبی رو هم تا حالا دیدم که مطمئنم کار جن هستش.

پدرم هم خاطرات زیادی رو از جن ها داره . چون یه زمانی راننده کامیون بوده و تو بیابون ها زیاد در رفت و آمد داشته.
کافیه به یکی از روستاها برید ویا از اون کسانی که سن و سال زیادی دارند همین سوال رو بپرسید .مطمئن باشید طرف نمیاد واستون قصه ی دروغین بگه.
در کل نظر من اینه که 100 درصد جن وجود داره و اونایی هم که باور ندارند , ببخشید ها مثل بچه ها رفنار نکنند و با اینکه هیچ تجربه ایی ندارند الکی اظهار نظز کنند.
راجع روح نمیدونم ولی کشورهای دیگه واقعا بهش اعتقاد دارند.

در کل نیازی به رای گرفتن نداره.مطمئن باشید هست.ولی خرفاتی در مورد نحوه بودنشون و یا شکل و شمایلشون وجود داره و.... ولی وجود دارند.

بهترین و راحت ترین جا واسه امتحانش هم جاهای خلوت و دور افتاده است. مخصوصا روستاها.

Atghia
03-02-2013, 23:39
من به جن اعتقاد دارم چون به شخصه بهم ثابت شده.
یه شب که تنها بودم و خواب بودم اومد روم نشسته بودم طوری که نمیتونستم تکون بخورم از سر جام. ( نیازی به بازار گرمی هم ندارم که بخوام الکی بگم )
حتی حرکتهای عجیبی رو هم تا حالا دیدم که مطمئنم کار جن هستش.

پدرم هم خاطرات زیادی رو از جن ها داره . چون یه زمانی راننده کامیون بوده و تو بیابون ها زیاد در رفت و آمد داشته.
کافیه به یکی از روستاها برید ویا از اون کسانی که سن و سال زیادی دارند همین سوال رو بپرسید .مطمئن باشید طرف نمیاد واستون قصه ی دروغین بگه.
در کل نظر من اینه که 100 درصد جن وجود داره و اونایی هم که باور ندارند , ببخشید ها مثل بچه ها رفنار نکنند و با اینکه هیچ تجربه ایی ندارند الکی اظهار نظز کنند.
راجع روح نمیدونم ولی کشورهای دیگه واقعا بهش اعتقاد دارند.

در کل نیازی به رای گرفتن نداره.مطمئن باشید هست.ولی خرفاتی در مورد نحوه بودنشون و یا شکل و شمایلشون وجود داره و.... ولی وجود دارند.

بهترین و راحت ترین جا واسه امتحانش هم جاهای خلوت و دور افتاده است. مخصوصا روستاها.
با نهایت احترام در تایید حرفاتون فکر کنم اون بخش اول صحبتتون احتمالا منظورتون اتفاق افتادنه بختک نبوده؟
البته بختک توجیح علمی داره
ولی بطور کلی منم معتقد به حضور جن هستم اما ارتباط با روح خیر!:n06:

karvas
03-02-2013, 23:41

وایسا وایسا جن رو نمیدونم ولی اگر روح کسی رو احضار کنی باید بتونی برگردونیش وگرنه سرگردان میشه
یکی اجنه رو اذیت کرده بود شبا با سنگ میکویدن به در خونش میمومد دم در میدید هیچکس نیست برگشته بود داخل خونش دیده بود صندلیش به دیواراویزون شدهحالا خود دانی

OMiD.1080p
03-02-2013, 23:46
با نهایت احترام در تایید حرفاتون فکر کنم اون بخش اول صحبتتون احتمالا منظورتون اتفاق افتادنه بختک نبوده؟
البته بختک توجیح علمی داره
ولی بطور کلی منم معتقد به حضور جن هستم اما ارتباط با روح خیر!:n06:

چرا بختک بوده.
ولی جن هم دیدم. نه به صورتی که بیاد بگه سلام .جن هستم .خوشبختم.
به نطرم تا وقتی که یه نفر خودش وافعا نبینه و تجربه نکنه , همین آش است و همی کاسه.

بله منم راجع احضار و یا جن گیری هیچ اعتقادی ندارم. یعنی نه رد میکنم و نه قبول.

Drug Man
03-02-2013, 23:48
خب شما الان این شانس رو دارید که با این روش امتحان کنید ، ببینید میتونید یا نه و بنده رو توی این زمینه کمک کنید . البته اگه علاقه ای به این کار دارید....

ببخشید من مدیوم نیستم

OMiD.1080p
03-02-2013, 23:49
وایسا وایسا جن رو نمیدونم ولی اگر روح کسی رو احضار کنی باید بتونی برگردونیش وگرنه سرگردان میشه
یکی اجنه رو اذیت کرده بود شبا با سنگ میکویدن به در خونش میمومد دم در میدید هیچکس نیست برگشته بود داخل خونش دیده بود صندلیش به دیواراویزون شدهحالا خود دانی

دنیا همینه دیگه.
یکی میگه هست. یکی میگه نیست.
ولی میدونم اونایی هم واقعا هیج اعتقادی به جن و یا روح ندارند لااقل احتمال بودنشون رو بیشتر از نبودنشون میدونند.

کاربر شماره ی یک
03-02-2013, 23:52
تا اینجای کار هیچ کس روش رو امتحان نکرده ....

لطفا هرکس میخواد نظر بده ، این روش رو امتحان کنه بعد در موردش نظر بده ، فعلا به قبرستان کاری نداشته باشید ...

الان فقط میخوام ببینم تجربه ی مدیوم بودن رو کسی داره یا نداره ، کسی میتونه الان کسب کنه با این روش یا نه

نظرسنجی هم نیست که یکی بگه من اعتقاد دارم یکی بگه من اعتقاد ندارم

فقط راجع به این روش ، کسایی که انجام دادن ، تجربه ی خودشون رو میگن ، که در مرحله ی بعدی فیلم تهیه میشه و سند گذاشته میشه و تحلیل میشه

از بیان خاطرات بپرهیزید ، اگر در این مورد خودتون انجام میدید و کاربلد هستید ، تجربه ی خودتون

پروفایل و پیام خصوصی بنده برای تجربیات دیگتون بازه ، خوشحال میشم بشنوم ولی اینجا نمیشه همه چیز رو مطرح کرد

بنده به دنبال یه تحقیق علمی هستم راجع به این موضوع ، پست های اضافی و بی ربط فقط کار من رو مشکل تر میکنه توی این تاپیک و باعث حذفش میشه و من از نظر بقیه محروم میمونم

صمیمانه تقاضا دارم رعایت کنید :n16:

کاربر شماره ی یک
04-02-2013, 04:46
تاثیراتی رو که افراد در دور و برشون میبینند میشه گفت شاید دورجنبانی بوده یعنی توسط خودشون انجام شده ، اما در مواردی اطلاعاتی به شخص داده میشه توسط اون X که حتی خود شخص هم از قبل نمیدونسته و این یکی از مسائل عجیبیه که من چندین مورد گزارشش رو از افراد مختلف خوندم .

kindangel
04-02-2013, 11:13
سلام

من امشب این کارو انجام میدم
آخه یه جورایی خودم هم گیر این موضوعم
منتظر جوابم باشید
با تشکر
kindangel

kindangel
04-02-2013, 11:18
میخواستم بگم خیلی راحت میتونم باهاشون ارتباط برقرار کنم، حتی همین چندروز پیش یکیشون تو خونه ی من گیر کرده بود آزاد کردم رفت خونش
ازینکارم خیلی خوشحالم بهم گفتن از این قدرتم با کسی حرف نزنم ، خب شماها هم که منو نمیشناسید اما میخوام بگم این قدرتو دارم.

kindangel
04-02-2013, 11:19
آره من دارم و میتونم با اونا ارتباط برقرار کنم
اگه سوالی داری بپرس تا جوابتو بدم.

A M ! N
04-02-2013, 11:28
mikhastam begam man khily rahat mitoonam bahashon ertebat bargharr konam hata hamin chandroze pish yekishon k too khoneye man gir karde bod azad kardam raft khonash
az inkaram khily khoshhalam behem goftan az in ghodratam ba kasi harf nazanam khob shomaha ham k mano nemishnasid ama mikham begeam in ghodratoo daram

are man daram va mitoonam baoona ertebat bargharar konam
age soali dary bepors ta javabetoo bedam

سلام دوست گرامی ، ضمن عرض خوشامد به انجمن؛

- قانون انجمن

زبان فارسی :
زبان اصلی این انجمن فارسی است ، لطفا در هنگام ارسال مطالب از زبان پینگلیش استفاده نکنید .

باسپاس./.

A M ! N
04-02-2013, 15:13
یک سوال دارم و جواب منطقی میخوام براش.

چرا هربار که صحبت از وجود جن و روح میشه ، ما به واژه های کلیدی ای مثل:

قدیما ، توی روستا ، بابا بزرگم ، جد پدرم و.....

بر میخوریم....؟

جن ها و روحها فقط در زمان قدیم خیلی پرتعداد بودن؟؟ ماشالله هر فرد مسنی رو
که باهاش صحبت کنی یـــک میلیون خاطره برات تعریــــف میکنه که آی توی حموم
روستا جن کیو گرفت و .... دیگه نیاز به احظار هم نبوده ، جن خودش مث چیز پخش
بوده توی خیابون !!! گویا جن ها آدم احضار میکردن !! امــــا الان که متاسفانه تعداد
این جن ها کم شده و دیگه به ندرت گونه ای ازشون مـشاهده میشه، باید کاسه و
نعلبکی و اینا بیاری و بالاخره یجوری ظاهرشون کنی!

یعنی بیشتر این چیزهایی که نقل میشه اشاره به زمان گـــذشتــه و مکـان های
روستایی داره که میدونیم خرافه بیشتر بر مردم حکم فـرما بوده. حالا چی شـده
که دیگه جن و روح ها دیگـه نیستن !! یا اینکه به نسبتی که علم پیشرفت میکنه
به همون نسبت هم این شایعات کاهش پیدا میکنن ؟

انصافن ، تعداد گزارشهـــــایی که پدربزرگهای شما از وجود جن و روح در زمانهای قدیم
میدن و براتون تعریف میکنن بیشتره یا گزارشهای الان ( مثلن دوستت بگه دیشب توی
اتاق من یه جن یا روح بود )

کاربر شماره ی یک
04-02-2013, 17:26
آره من دارم و میتونم با اونا ارتباط برقرار کنم
اگه سوالی داری بپرس تا جوابتو بدم.

خب يه سري سوالات خاص بپرسيد ، مثلا چرانميشه ديدشون ، سنشون ،اگه سنشون زياد بود ،‌درباره ي مسائل تاريخي سوال كنيد ،‌ ميزان اطلاعاتشون رو بپرسيد و درباره ي مسائل ازشون سوال كنيد ، يه سري سوالات بپرسيد كه براي خودتون هم مجهول باشه و ندونيد .
اگه ميتونند روي اشيا تغييري ايجاد كنند ،‌ به طور مثال تغيير مكان ،‌ خواهش كنيد كه اين كار رو انجام بدن . ازشون بپرسيد چرا بايد بقيه ندونن؟ اين پنهان كاري چه سودي داره ؟
كلا همونجور كه با يه آدم آشنا ميشيد ،‌ مكالمه كنيد و ازش بپرسيد ،‌ مكالماتتون رو عينا همينجا قرار بديد .

کاربر شماره ی یک
04-02-2013, 17:31

بر میخوریم....؟

بوده توی خیابون !!! گویا جن ها آدم احضار میکردن !! امــــا الان که متاسفانه تعداد

انصافن ، تعداد گزارشهـــــایی که پدربزرگهای شما از وجود جن و روح در زمانهای قدیم
والا حداقل تو اين تاپيك كه تا اينجا كم نداشتيم :n02: و البته ساير سايت هايي كه من سر ميزنم .
بعضي از اين موارد ميتونه ناشي از بيماري رواني باشه ،‌برخي ميتونه واقعياتي خيلي عجيب باشه ،‌ اگه بيماري وجود داره ،‌ شخص بايد سريعا آگاه بشه چون خيلي حاده و ميتونه موجب مرگ بشه ،‌ اگه واقعيتي هست خب حداقلش من كنجكاوم بدونم ....:n01:

OMiD.1080p
04-02-2013, 17:35

بر میخوریم....؟

امین جان بالا هم عرض کردم.
منم مثل شما قبلا چون ندیده بودم و یا اون اتفاقات واسم پیش نمیومده بود هر کسی راجع اینجور چیزها حرف میزد میگفتم دیوونه اند و الکی دارند خرافات و .....
باور کن تا خودت باهاش روبه نشی باورش سخته واست.

در مورد زمان قدیم و الان هم که نیازی به توضیح نیست.
اون زمان ها بیشتر تاریکی بوده. مردم نترس بودند. مثل الان هم اینقدر نور و وسایلی که مثلا جن ازشون دوری میکنه نبوده. شاید هم نسلشون منقرض شده. :n08:
در کل به شخصه اون روزی رو میبینم که میای همین جا و میگی که فلان جا یه جن دیدی :n09: بعد اون موقع تازه میرسی سر خونه اول.
ما هم والا مرض نداریم الکی بیایم خودشیرینی و بازار گرمی کنیم. حتما چیزی هست که داریم میگیم.

موفق باشید.

OMiD.1080p
04-02-2013, 18:11
والا حداقل تو اين تاپيك كه تا اينجا كم نداشتيم :n02: و البته ساير سايت هايي كه من سر ميزنم .
بعضي از اين موارد ميتونه ناشي از بيماري رواني باشه ،‌برخي ميتونه واقعياتي خيلي عجيب باشه ،‌ اگه بيماري وجود داره ،‌ شخص بايد سريعا آگاه بشه چون خيلي حاده و ميتونه موجب مرگ بشه ،‌ اگه واقعيتي هست خب حداقلش من كنجكاوم بدونم ....:n01:

پس اینجور که معلومه من یا دیوونه ام یا بیمار ؟ :n13:
تا حالا نمیدونستم.!!!!!!!!!!:n15:

Stream
04-02-2013, 18:31
در مورد زمان قدیم و الان هم که نیازی به توضیح نیست.
اون زمان ها بیشتر تاریکی بوده. مردم نترس بودند. مثل الان هم اینقدر نور و وسایلی که مثلا جن ازشون دوری میکنه نبوده. شاید هم نسلشون منقرض شده. :n08:
در کل به شخصه اون روزی رو میبینم که میای همین جا و میگی که فلان جا یه جن دیدی :n09: بعد اون موقع تازه میرسی سر خونه اول.
ما هم والا مرض نداریم الکی بیایم خودشیرینی و بازار گرمی کنیم. حتما چیزی هست که داریم میگیم.

موفق باشید.

ولی به نظر من توضیح خیلی بهتری میشه داد درباره زمان قدیم و جدید.

مهم ترین تفاوت میان الان و اون زمان آگاهی است. الان می دونیم خیلی از چیزهایی که قدیم به جن و روح و ... نسبت داده می شد با مطالب خیلی ساده علمی قابل توضیح هستن. دیدن سراب، صداها از خانه ها و وسایل چوبی، باز و بسته شدن درها، اختلالات خواب و توهم ها، صداهای عجیب باد و ... که تقریبا اکثرشون در قدیم به همین موجودات سوپرنچرال نسبت داده می شد و الان می دونیم دلیل همیشون چیه. الان یه نفر به شما بگه در اتاق یکدفعه بسته شد یا از در و دیوار صدا می اومد مسلما شما نتیجه نمی گیرید جن بوده، ولی در قدیم در زمان پدربزرگ های ما چنین نتیجه هایی می گرفتن.

من خدای نکرده قصد ندارم بگم هر کس درباره این چیزها صحبت می کنه قصد خودشیرینی یا بازارگرمی داره (و واقعا در جامعه الان اصلا با این حرف ها نمیشه بازارگرمی کرد!)، ولی الان برای اینکه بقیه باور کنند کسی جن دیده استاندارد های بسیار بالاتری نیاز هست تا زمان پدربزرگ های ما که تقریبا هر چیز ناشناخته ای رو به این موجودات نسبت می دادن.

V E S T A
04-02-2013, 18:43
ایشون بختک هستن که تو ذهن عوام تصور میشه :

.
.
.
.
.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ولی بختک دلیل علمی داره و یه اختلال خواب هست اسمش هم فلج خوابه توضیحاتش رو براتون میذارم:

فلج خواب یا به اصطلاح عموم " بختک " با زمینه ژنتیکی در نتیجه استرسهای روزمره به وقوع می پیوندد و هیچگونه عارضه جسمی در پی ندارد.

تشریح چگونگی فلج خواب یا بختک دقیقا پیش از خواب طبیعی و یا هنگام بیدار شدن بامدادی و هنگامی که فرد دراز کشیده حالتی موسوم به فلج خواب رخ می دهد که در آن فرد برای چند ثانیه

( گاهی تا چند دقیقه ) مطلقا قادر به حرکت نیست ولی در عین حال نسبت به کلیه وقایع اطراف خود آگاه است .

می توان با لمس بدن فرد یا صدا کردن اسم او، وی را از این حالت خارج کرد. در ضمن گاهی اوقات فرآیندهای ذهنی خواب در زمان فلج خواب بروز می کند و فرد حتی ممکن است در حالت بیداری

و فلج، رویا ببیند که اکثر این رویاها هشدار دهنده و ترسناکند.

علت ایجاد " بختک "

به طور یقین می توان گفت ؛ که فلج خواب در اثر ناهنجاری مغزی ایجاد می شود که در آن مکانیسمهای عصبی، در زمانی نامناسب فعال شده اند.

خواب چنین افرادی به جای آنکه با امواج آهسته مغزی ( آلفا) آغاز شود مستقیما وارد مرحله عمیق می شود و این بدین معناست که فرد مبتلا به فلج خواب، خواب سبک یا به اصطلاح

چرت زدن را تجربه نمی کند.

فلج خواب یک اختلال ژنتیکی است و تقریبا کلیه افراد مبتلا دارای ماده ویژه ای در خون به نام HLA-DR2 هستند. در ضمن فلج خواب هیچ عارضه جسمی ایجاد نکرده و

با اضطراب و استرس تشدید می شود.

لازم به ذکر است عارضه مذکوربا داروهایی از قبیل ایمی پیرامین و آمفتامینها به طور موفقیت آمیزی درمان می شود.

فلج خواب -بختک

فلج خواب(sleep paralysis) به حالت ناتوانی درانجام حركات ارادی حین خواب اطلاق می شـود.فلج خواب یـك تـجربـه ی دلــهره آور و هراس انگیزمی بـاشد. فـلـج خـواب اغـلب اوقات هنگام بیدارشـدن

از خـواب و یـا در مـوارد نـادر در لحظه ی بهخـواب رفتن رخ میدهد. فلج خواب از چند ثانیه تاچـند دقیـقه بـه طـول می انجامد. 25 تا 30 درصدجـمعیت كشـور حـداقل یكبار در طول زندگی خوداخـتـلال فلج

خـواب را تـجـربه كرده اند. فلج خوابمیتواند در هر سنی روی دهد.

علایم فلج خواب:

1- ناتوانی در حركت دادن تنه، دستها و پاها و صحبت كردن (فرد از فرط ترس میخواهد فریاد بكشد و برای بیدار شدن تقلا میكند، اما گویی تلاش وی بی نتیجه است).

2- فلج تمام و یا بخشی از عضلات اسكلتی ی بدن.

3- احساس خفگی و نزدیك بودن زمان مرگ (گویی موجودی روی قفسه سینه ی شما قرار گرفته است).

4- وحشتزدگی و اضطراب.

5- توهمات خواب(hypnagogic hallucinations): به توهمات شنیداری، دیداری و لمسی ی رویا مانند اطلاق میشود. احساس حضور یك انسان دیگر در اتاق، احساس فشردگی در قفسه سینه،

دیدن سایه ی افراد، دیدن منبع نورانی، شنیدن صدای افراد، شنیدن صدای قدمهایی كه نزدیك میشوند، دیدن شبح، تجربه خروج از بدن، احساس شناور شدن در هوا، شنیدن صدای بازو بسته شدن درها.

تصورات غلط نسبت به فلج خواب و یا بختك:

آزار و اذیت توسط جن، شیطان، دیو و یا موجودات فرازمینی، و یا اشتباه گرفتن آن با تجربه خروج از بدن.

علت ایجاد فلج خواب:

عوامل ژنتیكی، اضطراب و استرس، اختلال هراس و اختلال در نظم خواب را در پیدایش فلج خواب دخیل میدانند.

مكانیسم ایجاد فلج خواب:

در طی خواب در مرحله ی حركات سریع چشم(REM)، یعنی مرحله ای كه رویا بینی در آن روی میدهد، مغز انتقال سیگنالهای عصبی بسوی عضلات اسكلتی (به استثنای عضله دیافراگم و عضلات چشم)

را مسدود و متوقف میسازد، تا شما رویاهای خود را برون ریزی نكنید (یعنی مثلا وقتی خواب میبیند در حال دویدن هستید، از رختخواب بلند نشوید و شروع به دویدن نكنید). هنگامی كه شما قصد دارید از

خواب بیدار شوید، مغز مجدداً كنترل عضلات را به دست میگیرد. اما گاهی اوقات قبل از اینكه مغز كنترل عضلات اسكلتی را بدست گیرد و عضلات از حالت فلج بودن خارج گردند، شما هشیاری خود را باز

می یابید. كه نتیجه ی آن احساس هراس آور فلج بودن بدنتان خواهد بود. نقطه ی مقابل این عارضه زمانی است كه برخی افراد هنگام رویا دیدن دستها و پاهای خود را تكان میدهند و یا در موارد شدید تر

دچار خوابگردی میشوند.

چه چیزهایی احتمال تكرار فلج خواب را افزایش میدهند:

1-كسانی كه بطور طاق باز و رو به پشت میخوابند بیشتر به فلج خواب دچار میشوند.

2-برنامه ی خواب نامنظم و محرومیت از خواب.

3-افزایش استرس و اضطراب.

4-تغییرات ناگهانی در سبك و یا محیط زندگی.

5-مصرف قرصهای خواب آور و آنتی هیستامینها.

چگونه هنگام تجربه فلج بدن خود را از این وضعیت هراس آور خلاصی بخشیم:

1-سعی كنید انگشتان دست و یا پای خود را تكان دهید.

2-چشمان خود را به شدت تكان دهید، به دنبای آن پلكها و سر خود را.

3-سعی كنید وضعیت خروج از بدن را در خودتان القا كنید.

درمان فلج خواب:

فلج خواب یك اختلال خواب بی خطر است. تنها با رعایت اصول بهداشت خواب، خودداری از طاق باز خوابیدن و كاهش استرسها و هراسها میتوان تكرار آن را به حداقل رساند. افرادی كه هفته ای یكبار

به فلج خواب دچار میشوند لازم است تحت درمان دارویی (مصرف ضد افسردگی ها) قرار گیرند.

منبع : خبرگزرای دانشجویان ایران isna

کاربر شماره ی یک
04-02-2013, 18:47
پس اینجور که معلومه من یا دیوونه ام یا بیمار ؟ :n13:
تا حالا نمیدونستم.!!!!!!!!!!:n15:

من يه حالت دومي هم قائل شدم با همين درصد احتمال :n15: 'گفتم امكان هم داره يه واقعيت عجيب باشه :n26:

اگه هر كي راجع به مسائل اينطوري تجربه داشت ،‌ ديوانست ،‌من ديوانه ترين آدم دنيام :n02:

بالاخره بايد يه مرزي معين كنيم بين توهم و واقعيت !!‌ خب شما ميتوني بگي هركي از اين تجربيات داشت حتما جن ديده ؟ يا حتما واقعي بوده ؟
مطمئنا مواردي هم هست كه توهم دركار بوده .

در ضمن من فقط خواستم خطر اينجور مسائل رو متذكر بشم ،‌ نه اين كه بگم هركس تجربه اي داشت حتما ديوانه شده .

ذهن انسان قدرت هاي عجيبي داره ،‌ بايد فهميد چقدرش كار ذهن خود شخصه و چه ميزان كار يه عامل خارجي .

rozbeh85
04-02-2013, 21:21
ولی به نظر من توضیح خیلی بهتری میشه داد درباره زمان قدیم و جدید.

مهم ترین تفاوت میان الان و اون زمان آگاهی است. الان می دونیم خیلی از چیزهایی که قدیم به جن و روح و ... نسبت داده می شد با مطالب خیلی ساده علمی قابل توضیح هستن. دیدن سراب، صداها از خانه ها و وسایل چوبی، باز و بسته شدن درها، اختلالات خواب و توهم ها، صداهای عجیب باد و ... که تقریبا اکثرشون در قدیم به همین موجودات سوپرنچرال نسبت داده می شد و الان می دونیم دلیل همیشون چیه. الان یه نفر به شما بگه در اتاق یکدفعه بسته شد یا از در و دیوار صدا می اومد مسلما شما نتیجه نمی گیرید جن بوده، ولی در قدیم در زمان پدربزرگ های ما چنین نتیجه هایی می گرفتن.

من خدای نکرده قصد ندارم بگم هر کس درباره این چیزها صحبت می کنه قصد خودشیرینی یا بازارگرمی داره (و واقعا در جامعه الان اصلا با این حرف ها نمیشه بازارگرمی کرد!)، ولی الان برای اینکه بقیه باور کنند کسی جن دیده استاندارد های بسیار بالاتری نیاز هست تا زمان پدربزرگ های ما که تقریبا هر چیز ناشناخته ای رو به این موجودات نسبت می دادن.

دقیقا، مسئله ی دیگری هم که است اینه که اگر جن و پری وجود داشته باشه، مطمئنا تنها محدود به ایران و روستا ها نیست، در کل جهان وجود داره.
نمیشه این حقیقت رو پنهان کرد که ما نسبت به گیتی هستی یه نخودیم که کلا هنوز خیلی چیزها رو نمیدونیم ولی در مورد جن و پری، اونم تو قرن 21 با وجود اینترنت و گوگل، رد کردنشان منطقی تر از تاییدشان است.
و اینها به نظر من نه تنها در ایران، بلکه در همه جا هست، نمونه اش هنوز خیلی از پیرهای جنوب شرقی آمریکا به وجود ارواح در خانه های مخروبه، روح های سرگردان جنگ های داخلی در جنگل های کالیرونای جنوبی، بیرون آمدن ارواح در هالوین اعتقاد راسخ دارند.
اگر چنین جریانی حقیقت داشت و میشد با نلبکی و کاغذ روح بروبکس رو آورد، خیلی از سوال های تاریخی اجنه جواب داده میشد و این همه تاریخدان میرفتن پی کارشان.

Reza Azimy_RW
04-02-2013, 21:41
یه عکس از جن بود که حدود 7-8 سال پیش تو روزنامه ها چاپ شد ؟
تو یه قار یه نفر عکس گرفته بود
خیلی هم اون عکس به واقعیت نزدیک بود
فک کنم مجلشو هنوز داشته باشم
در کل خودمم نمیدونم منبع معتبری داره این مطلب یا نه ... به هر حال یه موضوعی بود گفتم بگم

Drug Man
04-02-2013, 21:50
ارواح قابل دیدن با چشم مادی نیستند و کسانی هم که اون هارو میبینن با چاکرای 6 خود که قسمتی از کالبد غیر مادی اون هاست میبینن این چاکرای 6 در مطابقت با کالبد فیزیکی روی پیشانی میان دوابرواست (در اصل در مغز روی غده هیپوفیز )به چشم سوم معروف هست.
در مورد( چاکرا) ها هم بگم هر انسان 7 چاکرا داره که با استفاده از اون انرژی غیر فیزیکیو به فیزیکی تبدیل میکنه که خودش بحث بسیار گسترده ای هست و اگر کسی به هاله نورانی و چاکرا ها علاقه مند بود بگه تا بیشتر بگم یا کتاب بهش معرفی کنم
ارتباط با ارواح و جن ها هم به وسیله ماده ای در بدن هست به نام( اکتوپلاسم) این ماده در بدن همه هست مقدار این ماده در بدن اشخاص ارثی و ژنتیکی هست هر چقدر این ماده در بدن بیشتر باشه ارتباط با ارواح راحت تره این اکتوپلاسم در حقیقت نه کاملا مادی و نه کاملا غیر مادی است و به عنوان رابط عمل میکنه

rozbeh85
04-02-2013, 21:55
یه عکس از جن بود که حدود 7-8 سال پیش تو روزنامه ها چاپ شد ؟
تو یه قار یه نفر عکس گرفته بود
خیلی هم اون عکس به واقعیت نزدیک بود
فک کنم مجلشو هنوز داشته باشم
در کل خودمم نمیدونم منبع معتبری داره این مطلب یا نه ... به هر حال یه موضوعی بود گفتم بگم

منظورتان این است:

Переклад не
04-02-2013, 21:59
واقعا کسی امتحانش کرد؟

Переклад не
04-02-2013, 22:14
یه مستندی هست با مضمون "خرافه زدایان" یا یه همچین عنوانی که حتی از شبکه ی 4 ایران هم پخش میشه .فکر کنم ساخت آمریکاس
همون دو نفر که یکیشونم کچل سیبیلوئه که دائما کلاه فرانسوی سرشه و اخیرا هم بررسی کردن آیا میشه در برخورد بسیار سهمگین دو شی با هم ترکیب بشن یا نه ، رو آنتن رفتن
کلا کارشون اینه که تحقیق میکنن ببینن حرفای عوام از قدیم تا الان چقدر واقعیت داره.بودجه بسیار کلونی هم خرج میکنن.چنتا هلی کوپتر و بریز و بپاش و مخارج بسیار بسیار هنگفت
اما بلخره دارن تحقیق و آزمایش میکنن
واسه فرهنگ مام این مسائل روح و ... هم وجود داره(به علاوه ی همون مواردی که دیگر فرهنگام دارن) و کار بسیار خوبیه که روش تحقیق کنن .
البته واقعا واقعا از ته دل تحقیق بشه.مثله من الان میتونم الکی بگم آره من نصف شب امتحانش کردم دروغه محضه.نه

Reza Azimy_RW
04-02-2013, 22:29
منظورتان این است:
اره همین بود :دی

rozbeh85
04-02-2013, 22:42
یه مستندی هست با مضمون "خرافه زدایان" یا یه همچین عنوانی که حتی از شبکه ی 4 ایران هم پخش میشه .فکر کنم ساخت آمریکاس
همون دو نفر که یکیشونم کچل سیبیلوئه که دائما کلاه فرانسوی سرشه و اخیرا هم بررسی کردن آیا میشه در برخورد بسیار سهمگین دو شی با هم ترکیب بشن یا نه ، رو آنتن رفتن
کلا کارشون اینه که تحقیق میکنن ببینن حرفای عوام از قدیم تا الان چقدر واقعیت داره.بودجه بسیار کلونی هم خرج میکنن.چنتا هلی کوپتر و بریز و بپاش و مخارج بسیار بسیار هنگفت
واسه فرهنگ مام این مسائل روح و ... هم وجود داره(به علاوه ی همون مواردی که دیگر فرهنگام دارن) و کار بسیار خوبیه که روش تحقیق کنن .
البته واقعا واقعا از ته دل تحقیق بشه.مثله من الان میتونم الکی بگم آره من نصف شب امتحانش کردم دروغه محضه.نه

سیزن قبلیش تموم شد و فکر کنم سه شنبه شب ها از TrueTv (کانال 75 ) پخش میشه، کلاً چرندیاته، من چند قسمتش رو دیدم، همه دیدن، همه شاهد هستند، ولی هیچکدام یک دلیل قانع کننده ندارند.
یک برنامه دیگه هم است در جستجوی پا گنده، اونم مسخره، با کلی دم و دستگاه هر دفعه میزنند به دل جنگل هیچی هم پیدا نمی کنند.

کاربر شماره ی یک
05-02-2013, 01:32
مطمئنم که فهمیدید اینجا درباره ی مسائل فیزیکی تحقیق نمیشه که مخارجش زیاد باشه و داریم درباره ی مسائل روانشناسی و فراروانشناسی صحبت میکنیم ، تحقیق روی آدمها خرجش کمتره و زحمتش بیشتر ، چون باید بگردی و نمونه پیدا کنی.
خب قشنگیش به اینه که حداقل من ، از روی یه مورد نتیجه ای نمیگیرم و وقتی همه ی گزارشات رو کنار هم گذاشتم نتیجه میگیرم . گزارشات رو هم تک تک بررسی میکنم و راجع بهشون تحقیق میکنم .

B3HZ@D
05-02-2013, 07:14
دوستان هر کسی جن و پری و روح دید سلام ما رو بهش برسونه .
چیزی که شما داری دنبالش میگردی همونقدر بی پایه و اساسه که بخواین در مورد اسب بالدار تک شاخ جستجو کنین .

قبلا که جن و روح احضار میکردن با استفاده از یک صفحه یا تخته محتوی حروف الفبا و یک زیر استکانی این کار رو انجام میدادن .
طرف میومد تمرکز میکرد و یک سری رو هم دور و بر خودش جمع میکرد و همه هم ساکت مینشستن تا جناب جن یا روح اعصابش به هم نریزه . بعد هر کسی سوالش رو میپرسید تا ایشون با توجه به حرکت روی حروف الفبا پاسخ میداد .

یکی از دوستان بنده هم اصرار داشت که این مسئله واقعیه و هر چی سوال پرسیده درست جواب داده شده .
من هم یک روز که سفری به شهر اون دوستمون داشتم از زیارت این دوست احضار کننده یا مدیوم بی نصیب نموندیم و طبق روال بالا مراسم آماده سازی رو شروع و سوالات رو مطرح کردیم .
بدون استثنا همه سوالاتی که مطرح کردم جواب های اشتباهی تحویل گرفتم .
یارو هم که دیده بود الانه که مچش گرفته بشه به من میگفت تمرکز نکردی و اینطوری شد !!! خوب بالفرض من تمرکز نکردم چه ربطی به اون روح یا جن داره که نمیتونه سوال من رو جواب بده ؟!
کلا بساطی بود .

همیشه همین بوده و از زودباوری و عدم اطلاع مردم استفاده میشه .
الان هم خیلی ها رو دیدم که میرن پیش دعا نویسان و یک ورقه کاغذ رو میگیرن و میذازن سر کوچه تا به گفته ی اون شخص دعانویس مشکل و مریضی افراد رو برطرف کنه .
بعد هم میان میگن این دعا تاثیر داشت و بعد از دوا و درمان جواب داد !!! (خودشون دارن میگن دوا و درمان و از اون طرف بازگشت سلامتی رو مرتبط با علوم پزشکی و داروها نمیدونن و تاثیر رو در اون دعایی که سر کوچه زیر سنگ گذاشتن میدونن)

این شده وضعیت مملکت و مردم ما ... کافیه به صحبتی که مطرح میشه یک مقدسات یا ماورا الطبیعه چسبونده بشه تا بی برو برگرد و بدون تفکر پذیرفته بشه .
چند وقت توی سوپر مارکتی بودم و تلویزیون ایران در یک خبر به اصطلاح علمی که نه منبعی نداشت و نه عنوان خاصی اعلام کرد که دانشمندان متوجه شدن که کعبه در مرکز زمین قرار داره .
این توی خبر عنوان شد شخصی که کنار من ایستاده بود شروع کرد به ذکر گفتن !!! (خودتون به عمق فاجعه پی ببرین)

کاربر شماره ی یک
05-02-2013, 08:00
دوستان هر کسی جن و پری و روح دید سلام ما رو بهش برسونه .
چیزی که شما داری دنبالش میگردی همونقدر بی پایه و اساسه که بخواین در مورد اسب بالدار تک شاخ جستجو کنین .

قبلا که جن و روح احضار میکردن با استفاده از یک صفحه یا تخته محتوی حروف الفبا و یک زیر استکانی این کار رو انجام میدادن .
طرف میومد تمرکز میکرد و یک سری رو هم دور و بر خودش جمع میکرد و همه هم ساکت مینشستن تا جناب جن یا روح اعصابش به هم نریزه . بعد هر کسی سوالش رو میپرسید تا ایشون با توجه به حرکت روی حروف الفبا پاسخ میداد .

یکی از دوستان بنده هم اصرار داشت که این مسئله واقعیه و هر چی سوال پرسیده درست جواب داده شده .
من هم یک روز که سفری به شهر اون دوستمون داشتم از زیارت این دوست احضار کننده یا مدیوم بی نصیب نموندیم و طبق روال بالا مراسم آماده سازی رو شروع و سوالات رو مطرح کردیم .
بدون استثنا همه سوالاتی که مطرح کردم جواب های اشتباهی تحویل گرفتم .
یارو هم که دیده بود الانه که مچش گرفته بشه به من میگفت تمرکز نکردی و اینطوری شد !!! خوب بالفرض من تمرکز نکردم چه ربطی به اون روح یا جن داره که نمیتونه سوال من رو جواب بده ؟!
کلا بساطی بود .

همیشه همین بوده و از زودباوری و عدم اطلاع مردم استفاده میشه .
الان هم خیلی ها رو دیدم که میرن پیش دعا نویسان و یک ورقه کاغذ رو میگیرن و میذازن سر کوچه تا به گفته ی اون شخص دعانویس مشکل و مریضی افراد رو برطرف کنه .
بعد هم میان میگن این دعا تاثیر داشت و بعد از دوا و درمان جواب داد !!! (خودشون دارن میگن دوا و درمان و از اون طرف بازگشت سلامتی رو مرتبط با علوم پزشکی و داروها نمیدونن و تاثیر رو در اون دعایی که سر کوچه زیر سنگ گذاشتن میدونن)

این شده وضعیت مملکت و مردم ما ... کافیه به صحبتی که مطرح میشه یک مقدسات یا ماورا الطبیعه چسبونده بشه تا بی برو برگرد و بدون تفکر پذیرفته بشه .
چند وقت توی سوپر مارکتی بودم و تلویزیون ایران در یک خبر به اصطلاح علمی که نه منبعی نداشت و نه عنوان خاصی اعلام کرد که دانشمندان متوجه شدن که کعبه در مرکز زمین قرار داره .
این توی خبر عنوان شد شخصی که کنار من ایستاده بود شروع کرد به ذکر گفتن !!! (خودتون به عمق فاجعه پی ببرین)

حالا شما یه نمونه ی اشتباه دیدی ، حتما باید دروغ باشه قضیه کلا از پایه ؟:n27:

الان تست کردین این روشی رو که میگم ؟؟

شما کلا چند بار سراغ این مسائل رفتی که اینطوری سریع نتیجه گیری میکنی که دروغه و بی پایه و اساسه ؟

من قبول دارم در تئوری بعضی چیزها خیلی مسخره به نظر میاد اما در عمل خیلی قضیه ممکنه متفاوت باشه ، تئوریها همیشه کامل نیستند !

این مسئله جزو بدیهیات نیست که شما بگی ، بدیهیه که روح و جنی وجود نداشته باشه ! جزو مسائلیه که باید در موردش جستجو بشه !

کاربر شماره ی یک
05-02-2013, 08:52
سایت یه سری موسسات که راجع به این موضوعات تحقیق میکنند :

Йeda
05-02-2013, 13:03
واقعا کسی امتحانش کرد؟
سلام

اگه میخواین بدونین که کسی این روشو امتحان کرده یا نه؟

باید به عرضتون برسونم که :

شاید این کارا و حالات اختیاری نباشه ولی

من و... همچین اتفاقی برامون افتاده ولی نه با اختیار.

پس ازتون میخوام برای تکذیب کردنش دلیل بیارید لطفا!

البته اگه کسی حرفمو باور داره...

من خودم برنامه هاو خیلی حرفا رو قبول ندارم

ولی در این مورد خودم یه شاهدم..و

میدونم خیلی ازین فیلمارم از روی واقعیت ساختن..

مثلا فیلم روح بنظرم حقیقت داره..ولی اگه ایجا کسی فیلم

ماوراطبیعه را دیده باید بگم همش خرافاته ...

مدرکمم قرآنه..

A M ! N
05-02-2013, 13:29
سلام

اگه میخواین بدونین که کسی این روشو امتحان کرده یا نه؟

باید به عرضتون برسونم که :

شاید این کارا و حالات اختیاری نباشه ولی

البته اگه کسی حرفمو باور داره...

من خودم برنامه هاو خیلی حرفا رو قبول ندارم

ولی در این مورد خودم یه شاهدم..و

میدونم خیلی ازین فیلمارم از روی واقعیت ساختن..

مثلا فیلم روح بنظرم حقیقت داره..ولی اگه ایجا کسی فیلم

ماوراطبیعه را دیده باید بگم همش خرافاته ...

مدرکمم قرآنه..

سلام.

دوست عزیز در شرایط اعتقادی و مباحث این چنینی که پشتوانه ی علمی ندارند وقتی کسی ادعایی
رو انجام میده همیشه خودش باید زحمت اثباتش رو بکشه نه اینکه دیگران تکذیبش کنن.

به شما ثابت میکنم که دیدگاهتون اشتباهه

من یه دوستی دارم که میتونه پرواز کنه .... اگه میتونی با اثبات منطقی تکذیبش کن این رو.

حالا برمیگردیم سر جمله ی شما:

چطور کسی میتونه تکذیب کنه که چنین اتفاقی برای شما افتاده ؟

آیا روش درست تر این نیست که شما ادعاتون رو ثابت کنید؟

اینکه ما با باور ها و نه مستندات بخوایم برای چیزی "نتیجه ی درستی" رو صادر کنیم مغلطه ی توسل به باور هستش

Йeda
05-02-2013, 13:44
سلام.

دوست عزیز در شرایط اعتقادی و مباحث این چنینی که پشتوانه ی علمی ندارند وقتی کسی ادعایی
رو انجام میده همیشه خودش باید زحمت اثباتش رو بکشه نه اینکه دیگران تکذیبش کنن.

به شما ثابت میکنم که دیدگاهتون اشتباهه

من یه دوستی دارم که میتونه پرواز کنه .... اگه میتونی با اثبات منطقی تکذیبش کن این رو.

حالا برمیگردیم سر جمله ی شما:

چطور کسی میتونه تکذیب کنه که چنین اتفاقی برای شما افتاده ؟

آیا روش درست تر این نیست که شما ادعاتون رو ثابت کنید؟

اینکه ما با باور ها و نه مستندات بخوایم برای چیزی "نتیجه ی درستی" رو صادر کنیم مغلطه ی توسل به باور هستش

بله!شما کاملا درست میگید

متاسفانه در موارد ماورایی هیچکسی باور نمیکنه

چون فقط خود شخصه که اونو تجربه میکنه و مثل پرواز کردن نمیشه

اثباتشون کردو

اصولا در آخر میگن: به یک روانپزشک مراجعه کنید:n28:

B3HZ@D
05-02-2013, 14:09
بله!شما کاملا درست میگید

متاسفانه در موارد ماورایی هیچکسی باور نمیکنه

چون فقط خود شخصه که اونو تجربه میکنه و مثل پرواز کردن نمیشه

اثباتشون کردو

اصولا در آخر میگن: به یک روانپزشک مراجعه کنید

درود
این موارد ماورایی مورد نظر شما باید برای بقیه هم قابل تجربه باشه . نه این که در حد یک سری ادعا باشه .
من از احضار روح روی تخته و صفحه الفبا تا احضار روحی که بشه به اصطلاح اونو دید رو تجربه و شرکت کردم و نه پاسخ به سولاتم درست بود (با توجه به این که میگن روح و جن از عالم غیب باخبره ) و نه روح و جن یا اثراتش رو مشاهده کردیم .
همونطور که گفتم از زودباوری و عدم اطلاع مردم سو استفاده میشه و اینطوری به بازی گرفته میشن .

شما که تجربه کردین و میدونین درسته بهتره مدرک قابل لمس تری ارائه بدین نه این که بگین که بهش باور دارین چون توی فلان کتاب گفته شده !

کاربر شماره ی یک
05-02-2013, 18:52
قرار نيست اينجا چيزي اثبات يا تكذيب بشه . الان فعلا در مرحله ي جمع آوري اطلاعات هستيم . وقتي تحقيق تموم شد ،‌ نتيجه گيري كرديم ،‌ اونوقت نتيجه رو به هركس كه خواست اثبات هم ميكنيم ،‌ همينجا و با دلايل علمي .
من گزارشاتي داشتم كه نشون ميده اين روش عمل كرده و به دنبال نمونه هاي بيشتري هستم .
Переклад не ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) انكار نكرده اين موضوع رو توي پستش ،‌ فقط پرسيده كسي انجام داده يا نه .

( حذف شد )

کاربر شماره ی یک
05-02-2013, 21:41
اکتوپلاسم ماده خامی است که در وجود مدیومها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هست و ارواح برای برقراری ارتباط و نشان دادن کارهای خود از آن ماده استفاده می‌کنند. این ماده لطیفترین و نیرومندترین ماده فیزیکی می‌باشد که از جهت ارتعاش موجی بالاتر از ارتعاش امواج فیزیکی است. بوسیله همین ماده است که ارواح می‌توانند به خرد مدیوم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) چیره شوند و بر شعور و ادراک او اثر بگذارند.[۱] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9%85_%28%D9%81%D8%B1%D8%A7%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9 %D9%87%29#cite_note-1) این ماده برحسب تعریف فیزیولوژی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] B%8C) بخشی مجزا شده از پروتوپلاسمها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8%B3%D9%85) است که در تمام سلولهای تشکیل‌دهنده جسم فیزیکی انسان وجود دارند.[۲] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9%85_%28%D9%81%D8%B1%D8%A7%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9 %D9%87%29#cite_note-2)

کاربر شماره ی یک
05-02-2013, 22:01
این کتاب رو کسی مطالعه کرده ؟

Babak
06-02-2013, 00:11
صبر کردم تا شاید گفتگوی علمی بشه در این مورد. نشد و به جاش تاپیک تبدیل شد به ترویج یک سری مسایل.
قفل شد.