ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : رایت بدون نرو

manli7
02-02-2013, 01:54
سلام من شنیدم میشه بدون نرو توی ویندوز های 7 8 رایت کرد

میشه بگید چه طوری؟ مرسی

manli7
02-02-2013, 21:32
دوستان کسی اطلاع نداره ؟

Ghaioom
02-02-2013, 21:49
بدون نرو که میشه رایت کرد ولی فکر کنم 700 مگ رو کامل نمیتونید رایت کنید. تو ویندوز 7 و 8 تست نکردم. تو اکس پی من بیشتر رایت کردم.
باید فایل رو ببرید توی درایو سی دی بعد از پنل چپ رایت رو بزنید و بقیه ماجرا

Thor God
02-02-2013, 22:30
بله امكان داره خوبم امكان داره

شما سي دي رو تو سي دي رام قرار بديد بعد تو همون ماي كامپيوتر سي دي رو باز كنيد ! بعد از اين كار يه ارور ميده به اسم بورن ا ديسك ! With a cd/DVD player رو انتخاب كنيد و نكست بزنيد! حالا اون فايلي رو كه مي خواد رايت كنيد رو دراگ كنيد تو سي دي يه شرت كان مي سازه( اتوماتيك) از اون فايل، حالا تو منوي file گزينه burn to disk رو انتخاب كنيد تنظيمات دلخواه رو انتخاب اعمال كنيد ! فايل شما رايت شد تو سي دي يا دي وي دي

سوالي بود بفرماييد

manli7
03-02-2013, 00:25
ممنون دوست من.. اصولی این کار آیا ؟ و این که میشه آهنگ هم زد برای ماشین ؟ خوب بعد نرو چی میشه با این همه بزرگی ؟

Thor God
03-02-2013, 15:22
ممنون دوست من.. اصولی این کار آیا ؟ و این که میشه آهنگ هم زد برای ماشین ؟ خوب بعد نرو چی میشه با این همه بزرگی ؟

خب ببين دوست من خوده ويندوز تمام ابزار هايي كه نياز داشته باشي داره از همون عكس گفتن از دسكتاپ و رأيت و سي دي و فاير وال و كلا همه چي پس به همين دليل نمي تونيم بگيم كه كسپر به درد نمي خوره چون ويندوز خودش فاير وال داره ...
يه سري از نرم افزار ها صرفا جهت راحتي كار و كمك به ويندوز ساخته شده ! شما بهتره براي رأيت سي دي از نرو استفاده كنيد و زمان هايي كه نرو وجود نداره از ويندوز استفاده كنيد

بله براي رأيت موزيك ماشين هم ميشه استفاده كرد فقط زمان رأيت تنظيم كنيد رو كمترين سرعت تا كيفيت و دوام بيشتر داشته باشه

m.beh
03-02-2013, 16:54

نرو مخصوصا الان که کاملش کلی برنامه داره برای کاربرای حرفه ای خوب جواب می ده. مثلا روی سی دی درست کنی برای سی دیت لیست بنویسی سی دی مولتی درست کنی و.... البته برنامه های مجانی کم حجم تری هم هست مثلCDburner XP که مجانیه برات چند چور سی دی می زنه. اما چون نرو برنامه قوی ای است می تونی راحت باهاش کار کنی مثلا همین برنامه ای که بهت معرفی کردم اگر اسم فابل هایی که می خوای رایت کنی زیادی بزرگ باشه رایتشون نمی کنه در صورتی که نرو به این اندازه محدودیت نداره. اما به هر حال به نظر من لزومی نداره از نرو حتما استفاده کنید. مثل این می مونه که نوت پد و ورد و وردپد دارید رو کامپیوترتون همشونم برای یه کارند حالا از هر کدوم به موقعش استفاده می شه.

EXTREME
09-02-2013, 12:40
دوستان کسی اطلاع نداره ؟

تو ویندوز سون هم میشه دی وی دی و هم سی دی رو از ویندوز رایت کرد در xp فقط cd میشه
برای اینکار اون فایلی که میخواین رایت کنید send to کنید به درایوی که سی دی یا دی وی دی خام توش است روی درایو در my computer راست کلیک کنید و burn disc بزنید سرعت رایت رو تعیین کنید و رایت کنید

sedaghatpisheh
10-02-2013, 23:28
سلام خوشحالم میتونم از راهنمایی شما استفاده کنم
مشکل من اینه که با ویندوز 7 نمیتونم رایت کنم چون موقع گذاشنن سی دی و پیغام فرمت کردن میده و بعد میگه سی دی خراب شد و خودش از سی دی رام خارج میشه .

EXTREME
10-02-2013, 23:41
سلام خوشحالم میتونم از راهنمایی شما استفاده کنم
مشکل من اینه که با ویندوز 7 نمیتونم رایت کنم چون موقع گذاشنن سی دی و پیغام فرمت کردن میده و بعد میگه سی دی خراب شد و خودش از سی دی رام خارج میشه .

موقع گذاشتن سی ذی پیغام فرمت کردن میده ؟

sedaghatpisheh
10-02-2013, 23:50
ویندوزم فارسیه میگه قالب بندی

sedaghatpisheh
11-02-2013, 00:37
بله ممنون از شما
ویندوز من 7 فارسی و بروز هستش
سعی کردم تصاویر پیغام ها رو ارسال کنم