مشاهده نسخه کامل
: تصفیه ی خون بدون حجامت !
/ با مصرف چه چیز هایی میشه خون رو به صورت کامل تصفیه کرد \ ؟!!
کاسنی خیلی عالیه
برخی از میوه جات هم اینجا میتونی ببینی همشون عالین؛
خصوصن انار و گریپ فروت ، هندوونه ، گوجه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهترین راه پاکسازی خون استفاده از شربت اخلاط بصورت دوره ای و انجام یکی از این 3مورد: فصد - حجامت -زالو
واقعا عالی نتیجه میده
فصد که معجزه وار نتیجه داره!
شاید جاش نباشه اما اینو بگم به شخصه اثر حجامت (نوع خاصیش) رو در بهبود بینایی تجربه کردم(بماند چه خواص زیاد دیگه ای داره که ممکنه متوجهش نباشیم!)
اما به عنوان کمک کننده به این امور! ،شربت مفرح-اب انار ترش-اب زرشک هم تا اندازه ای مفیدند
پ.ن:و البته که من عنوان تاپیک رو خوندم:n06:
دوستان خیلی ممنون !:n16:
در مورد فصد یکم بیشتر توضیح میدین ؟؟!:n13:
دوستان خیلی ممنون !:n16:
در مورد فصد یکم بیشتر توضیح میدین ؟؟!:n13:
فصد یک روش خون گرفتن به شیوه سنتی هستش که ابتدا یه چیزی(از همون نوارهایی که وقته خونه گرفتن میبندن به دست) میبندن به کمی بالاتر از ارنج دستتون تا رگهاتون برجسته بشه بعد یک امپول بی حسی به همون ناحیه تزریق میکنن چند دقیقه بعدش با یک تیغ استریل بخش کوچکی از رگ رو میزنن که دراین حالت خون تیره رنگی که در جداره رگها از قبل رسوب کرده خارج میشه این روند اینقدر ادامه پیدا میکنه که یا مریض بگه سرم گیج میره یا روند بیرون اومدن خون کند میشه و به صلاحدید پزشک سنتی کار تموم میشه پانسمان میکنن
شایان ذکر هست دردی که داره به مراتب از حجامت بیشتره تاثیرش هم به مراتب بیشتر!
((این روش با خون گرفتن معمولی توسط سرنگ خیلی فرق داره چون در خون گرفتن به شیوه معمولی خون جاری در رگ گرفته میشه اما در فصد خونی که رسوب کرده در دیواره رگ!))
شخصا اینکار رو 4بار انجام دادم و بسیار عالی جواب گرفتم:n06:
من یک بار حجامت کردم واقعا عالیه روز بعدش کاملا پوست صورت شفاف میشه!
ولی بهرین چیز برای تصفیه خون تا جایی که من شنیدم انار هست.
حجامت درد نداره ؟!:n02:
بواقع نه!
باور کنید بادکشی که پشتتون انجام میدن اون ناحیه رو تاحد خیلی زیادی بی حس میکنه دردش خیلی مختصره!
البته حجامت عام منظورمه همون که بین دوتا کتف هست وگرنه حجامت ساق پا بینهایت درد داره:n03:
amir.orc
31-01-2013, 23:43
به نظر من استفاده از روش yrd خیلی بهتره ولی باید طرف کارش رو بلد باشه وگرنه فقط یه روش برای پول به جیب زدنه من 2 سال پیش توسط یه پزشک ایرانی مقیم المان تو بیمارستان انجام دادم اون موقع هزینش 350 تومن شد ولی خیلی عالی بود و البته 24 ساعت طول داره ولی بعدش واقعا انگار دوباره متولد شدی خیلی جالب بود من حس بویایی و چشاییم خیلی قوی تر شده بود و خصوصا مشکل سردرد و گرفتگی عضلانیم تا 2 ماه رفع شد ولی با این غذاها و هوای الوده خوشی دیری بیش نپایید:n30::n30::n30:
اون دکتر که دیگه رفت ولی یه جا دیگه هم تابستون رفتم ولی اصلا مثل قبلی نبود و تاثیری هم نذاشت و البته این دفعه طرف دکتر نبود و کارش رو 1 ساعته تموم کرد با هزینه خیلی کم تر .
یه روش دیگه هم این که مخصوصا وقتی کسی به سرش میزنه اینه که می برن دیالیزش می کنن البته ما ایرانیا دیالیز رو فقط برای بیماران کلیوی شنیدیم که استفاده می شه ولی کلا دیالیز یعنی پالایش و تصفیه خون که اگر انجام بشه همون اثر هجامت یا فصد را در انسان سالم داره.من شخصا دیدم افرادی که یهو دیوونه شدن و یا خیلی بدنشون جوش میزده و با چند جلسه دیالیز کاملا درمان شدن.
کلا فرق دیالیز و yrd در این هست که شما دیالیز را در چند مرحله انجام می دید با هزینه بیشتر و خون از بدنتون خارج میشه و تصفیه می شه.ولی در yrd فقط سموم از خون خارج شده و روش یونالیزاسیون(اگر درست نوشته باشم) تمام سموم حتی کم ترین غلظت گرفته می شه.
amir.orc
31-01-2013, 23:47
حس چندشی اینا نداره !؟؟
شمام لطفا حجامت نکن چون جاش می مونه چندان استاندارد قطعا مثل yrd جواب نمی ده و فقط فکر این که کار رو کردی باعث میشه حس کنی که آره هی جونم سم ها از بدن رفت من الان عالیم هی هی
ولی بدون که اثرش مثل 1 به 100000 yrd میمونه و بیشتر بحث تلقینی داره.
حجامت درد نداره ؟!:n02:
وقتی که میخواد تیغ بزنه یه مقدار درد داره!
حس چندشی اینا نداره !؟؟
چندش؟چندش چی؟
D o l f i n
01-02-2013, 11:10
حجامت ربطی به کم خونی هم داره مثلا برای بدنهای لاغر که عموما کم خونتر هستن مشکلی نداره
حجامت ربطی به کم خونی هم داره مثلا برای بدنهای لاغر که عموما کم خونتر هستن مشکلی نداره
این جمله دقیقن خبریه یا سوالیه ؟ :دی
این جمله دقیقن خبریه یا سوالیه ؟ :دی
فکر کنم سوالیه:n02:
نه زیاد!حتی افراد کم خون بیشتر به خون دادن و حجامت توصیه مشن چون حجامت باعث میشه خون های کثیف از بدن خارج بشه و باعث خونسازی بیشتر تو بدن میشه البته باید بعدش خوب به خودتون برسید و مایعات زیاد بخورید تا خونسازی تو بدن به خوبی انجام بشه.آب انار جگر قرمز گوسفند و حتی خود آب خیلی خوبه برای خون سازی.
پ.ن:حجامت برای اولین بار خیلی ترس داره روی دست و پا عرق میکنه دست و پا یخ میکنه که همش برای استرس هست ولی دفعات بعدی راحته.اگر میخوایید حجامت کنید برید جاهای درست حسابی بعضی اها خیلی بد حجامت میکنند بهداشتی زیاد نیستن و چون در رابطه با خون هست ممکنه به بیماری های خونی دچار بشید(خدای نکرده) .ببینید که تیغ استریل رو جلو خودتون باز کنه و از یک تیغ دو بار استفاده نشه و طریقه درست زدن تیغ اینطوره که ریز ریز و به صورت خراش باشه نه عمیق!مثلا توی یک جا که میخواد حجامت بشه که بادکش شده تقریبا 20 الی 30تا خراش ایجاد بشه که بعضی جاها 4 تا خراش بزرگ و بیشتر عمیق ایجاد میکنن که هم دردش زیاده هم بدا جاش بدجور میمونه!
پ.ن:من یکی از دوستام قبلا تو موسسه حجامت ایران حجام بوده کسی اطلاعات بیشتری خواست در خدمتم:n02:
شمام لطفا حجامت نکن چون جاش می مونه چندان استاندارد قطعا مثل yrd جواب نمی ده و فقط فکر این که کار رو کردی باعث میشه حس کنی که آره هی جونم سم ها از بدن رفت من الان عالیم هی هی
ولی بدون که اثرش مثل 1 به 100000 yrd میمونه و بیشتر بحث تلقینی داره.
اصلا هم جایی باقی نمیمونه! من 3بار انجام دادم حجامت عام رو در پشت کتف اصلا جایی نگذاشته همچنین پشت ساق پا هم ردی از حجامت باقی نمونده!
چرا؟ به این دلیل که اون شیوه قدیمی هستش که باعث برجا موندن اثر تیغ میشه بطوری که در روش سنتی 3خط عمودی(3برش عمودی) میزدنند که این 3خط جاش برای همیشه باقی میمونه
اما در روش جدیدی که الان بیشتر جاها انجام میدن(بهتره قبلش بپرسید) تعداد زیادی خطوط مورب با فاصله کم از هم زده میشه که به شخصه بعد از حدود 1هفته بطور کامل رفع شد!(البته بستگی به پوست داره بعضی ها شاید دوهفته بعد علامت حجامت بره و...اما چیزی که هست قطعا خواهد رفت!)
در مورد روش yrdمن اطلاعی ندارم اما بنظرم چیزه جالبی میرسه با این توصیف شما
اما وقتی بشه بی دردسر با ماهی یکبار حجامت انجام داد شاید اینجوری بهتر باشه!
ببینید نتایجش هست(من در سایتها جستجو کردم) بررسی شده میزان سمومی که از خون حجامت بدست اومده از میزان سمومی که توسط خون گیری به شیوه معمولی بدست اومده 13برابر بیشتر بوده! و این یعنی واقعا عالیه!
اصلا هم مهم نیست شما کم خون باشید یا پرخون! چون ملاک میزان خونی که گرفته میشه نیست حتی اگه به اندازه نصف استکان خون گرفته بشه بازهم تاثیرش رو خواهد گذاشت!
البته اگه طرف کارش درست باشه هیچوقت همینجوری به شما نمیگه بیا حجامت کن 3هفته قبلش باید شربت اخلاط بخورید و چندین ساعت قبلش هم حدودا 4لیوان شربت عسل و هیچ مشکلی پیش نخواهد اومد
مشکل ماها اینه که یک چیزی میشنویم و ساده قضاوت میکنیم
درصورتی که حتی ساده ترین موارد هم یکسری اصول و پیش نیاز دارند!
در مورد حس چندش نه برادر/خواهر من ، حس چندش رو فقط تا اندازه ای زالو گذاشتن ایجاد میکنه وگرنه فصد و حجامت چندش آور نیست
درد حجامت هم به دلیل بادکش بینهایت مختصره
خیلی پست من طولانی شد عذرخواهی میکنم اما وظیفه خودم دونستم که منی که واقعا از این شیوه ها جواب گرفتم حق مطلب رو ادا کنم
موفق باشید
Mr_100_dolari
01-02-2013, 12:48
البته اگه طرف کارش درست باشه هیچوقت همینجوری به شما نمیگه بیا حجامت کن 3هفته قبلش باید شربت اخلاط بخورید و چندین ساعت قبلش هم حدودا 4لیوان شربت عسل و هیچ مشکلی پیش نخواهد اومد
موفق باشید
ببخشید این شربت اخلاط چی هستش ؟ و از کجا باید تهیه کرد ؟
این شربت ترکیبی از چندین گیاه دارویی مختلف هستش (اتفاقا خیلی هم خوشمزست برخلاف چیزی که در ذهن افراد ایجاد میشه) کارش هم اینه که اصطلاحا اخلاط بدن(4نوع هست سودا صفرا بلغم و خون) رو روانسازی میکنه تا موقع اعمال حجامت و فصد و زالو راحتتر مواد زائد بدن خارج بشن!
برای تهیه اون میتونید به عطاری های معتبر مراجعه کنید البته اینترنتی هم میفروشن من میگم اطمینان نکنید چون ممکنه تاریخ انقضاش گذشته باشه براتون بفرستن:n09:
اگر مایل بودید ادرس محل مناسب برای تهیش رو براتون پ.خ میکنم:n06:
این لینک هم صرفا برای توضیحاتش در مورد این شربت میگذارم:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شربت اخلاط ثلاثه میگن بهش.اگر میخواهید زیاد گرون نخرید از داروحانه همون جا که بهتون معرفی کردم بخرید:n02:
moslem47
01-02-2013, 14:27
در مورد شربت انگبین و شراب حلال طب الرضا هم توضیحی بدید
amir.orc
01-02-2013, 15:05
اصلا هم جایی باقی نمیمونه! من 3بار انجام دادم حجامت عام رو در پشت کتف اصلا جایی نگذاشته همچنین پشت ساق پا هم ردی از حجامت باقی نمونده!
چرا؟ به این دلیل که اون شیوه قدیمی هستش که باعث برجا موندن اثر تیغ میشه بطوری که در روش سنتی 3خط عمودی(3برش عمودی) میزدنند که این 3خط جاش برای همیشه باقی میمونه
اما در روش جدیدی که الان بیشتر جاها انجام میدن(بهتره قبلش بپرسید) تعداد زیادی خطوط مورب با فاصله کم از هم زده میشه که به شخصه بعد از حدود 1هفته بطور کامل رفع شد!(البته بستگی به پوست داره بعضی ها شاید دوهفته بعد علامت حجامت بره و...اما چیزی که هست قطعا خواهد رفت!)
در مورد روش yrdمن اطلاعی ندارم اما بنظرم چیزه جالبی میرسه با این توصیف شما
اما وقتی بشه بی دردسر با ماهی یکبار حجامت انجام داد شاید اینجوری بهتر باشه!
ببینید نتایجش هست(من در سایتها جستجو کردم) بررسی شده میزان سمومی که از خون حجامت بدست اومده از میزان سمومی که توسط خون گیری به شیوه معمولی بدست اومده 13برابر بیشتر بوده! و این یعنی واقعا عالیه!
اصلا هم مهم نیست شما کم خون باشید یا پرخون! چون ملاک میزان خونی که گرفته میشه نیست حتی اگه به اندازه نصف استکان خون گرفته بشه بازهم تاثیرش رو خواهد گذاشت!
مشکل ماها اینه که یک چیزی میشنویم و ساده قضاوت میکنیم
درصورتی که حتی ساده ترین موارد هم یکسری اصول و پیش نیاز دارند!
در مورد حس چندش نه برادر/خواهر من ، حس چندش رو فقط تا اندازه ای زالو گذاشتن ایجاد میکنه وگرنه فصد و حجامت چندش آور نیست
درد حجامت هم به دلیل بادکش بینهایت مختصره
خیلی پست من طولانی شد عذرخواهی میکنم اما وظیفه خودم دونستم که منی که واقعا از این شیوه ها جواب گرفتم حق مطلب رو ادا کنم
موفق باشید
فرمایشات شما عالی و درست هست. در مورد بحث جای تیغ حجامت باید بگم که یکی از فامیل که دختر هست و پوستشون تیره یا بهتر بگم برنزه هست جای حجامت هایی که سال ها قبل انجام داده کاملا پیداست خودش خیلی از این بابت ناراحت هست و به خاطر همین افسرده شده و واقعا هم جاش خیلی ناجوره انگار که قبلا ایشون جک باور (در 24) بوده:n08::n08::n08:.
و در مورد خارج شدن سموم قطعا تجربیات و نظرات شما محترمه ولی من چون خودم از یه سری مشکلات خونی و ..... رنج می بردم کلا توسط پزشک به حجامت توصیه شدم ولی با تحقیقات بیشتر و مراجعه به پزشک های فوق تخصص بیماری های خون به من گفتن که حجامت اصولا تاثیری نداره و 99% به صورت بهداشتی انجام نمیشه و یه روش درمانی نیست بلکه تنها یک مکمل درمان هست و بیشتر جنبه تلقین و بزرگداشت حرف گذشتگان رو داره هر چند که یک روش چینی حجامت هست که واقعا موثره ولی من کسی که بلد باشه پیدا نکردم و بنابراین روش yrd بهترین راه بود و خیلی هم جالب بود چون اصلا خونی از رگ خارج نشد بلکه فقط از طریق یونالیزاسیون تمام سموم بدن در 24 ساعت در یک کیسه سرم جمع شد ولی خب اولش چندتا آزمایش خون داشت و در نهایت برای وصل کردن دستگاه باید در بیمارستان بستری باشید و این که دکتر انقدری ماهر باشه که رگ درست رو ببره.در این کار همون طور که میدونید تمام عناصر موجود در بدن از جمله آهن و ..... به صورت یون قرار دارند در این کار ابتدا مثلا تمام یون های سرب بعد به ترتیب بقیه یون های مضر خارج شده و اگر یونی در بدن کم باشد وارد بدن می کنند تا تعادل بدن برقرار شود.
در مورد شربت انگبین و شراب حلال طب الرضا هم توضیحی بدید
تا جایی که من میدونم شربت انگبین در واقع همون سرکه انگبین(سکنجبین) خودمون هست
شیوه تهیه:
نسبت مساوی سرکه یا اب لیمو ترش+ عسل یا شیره انگور+ آب
فرضا یک فاشق عسل و یک قاشق اب لیمو ترش بهمراه اب
البته اینم بگم معمولا عرق نعناع هم بهش یک کمی اضافه میکنن
کلا این شربت به نوعی تعدیل کننده خوراکی های خنک هست(سردی) دلیل استفاده از سکنجبین موقع مصرف کاهو هم همینه!
حالا اینا در حد اطلاعات من بود شاید هم اشتباه کرده باشم
اونیکی شربت رو اطلاعی در موردش ندارم متاسفانه:n17:
amir.orc
01-02-2013, 15:09
راستی من میگم که انار و آب انار هم قطعا تاثیر داره و این که نظرتون راجع به پد دفع سموم کینوکی چی هست یه سری میگن خوبه من تا حالا نخریدم لطفا تجربه استفاده ازش رو بگید.
Mr_100_dolari
01-02-2013, 15:16
.
ولی با تحقیقات بیشتر و مراجعه به پزشک های فوق تخصص بیماری های خون به من گفتن که حجامت اصولا تاثیری نداره و 99% به صورت بهداشتی انجام نمیشه و یه روش درمانی نیست بلکه تنها یک مکمل درمان هست و بیشتر جنبه تلقین و بزرگداشت حرف گذشتگان رو داره هر چند که یک روش چینی حجامت هست که واقعا موثره ولی من کسی که بلد باشه پیدا نکردم
در مورد این حرفتون توی خود سازمان اانتقال خون هم که برید به تمام در و دیوار زده که حجامت فایده ای نداره و غیر بهداشتی هستش و تاثیر خون دادن رو نداره و ...
اما من که خون دادم هیچ تاثیری رو مشاهده نکردم حالا میخوام یه بار حجامت و امتحان کنم ببینم چطوریه :n02:
با تشکر از دوستانی که راهنمایی کردن :n06:
فرمایشات شما عالی و درست هست. در مورد بحث جای تیغ حجامت باید بگم که یکی از فامیل که دختر هست و پوستشون تیره یا بهتر بگم برنزه هست جای حجامت هایی که سال ها قبل انجام داده کاملا پیداست خودش خیلی از این بابت ناراحت هست و به خاطر همین افسرده شده و واقعا هم جاش خیلی ناجوره انگار که قبلا ایشون جک باور (در 24) بوده:n08::n08::n08:.
و در مورد خارج شدن سموم قطعا تجربیات و نظرات شما محترمه ولی من چون خودم از یه سری مشکلات خونی و ..... رنج می بردم کلا توسط پزشک به حجامت توصیه شدم ولی با تحقیقات بیشتر و مراجعه به پزشک های فوق تخصص بیماری های خون به من گفتن که حجامت اصولا تاثیری نداره و 99% به صورت بهداشتی انجام نمیشه و یه روش درمانی نیست بلکه تنها یک مکمل درمان هست و بیشتر جنبه تلقین و بزرگداشت حرف گذشتگان رو داره هر چند که یک روش چینی حجامت هست که واقعا موثره ولی من کسی که بلد باشه پیدا نکردم و بنابراین روش yrd بهترین راه بود و خیلی هم جالب بود چون اصلا خونی از رگ خارج نشد بلکه فقط از طریق یونالیزاسیون تمام سموم بدن در 24 ساعت در یک کیسه سرم جمع شد ولی خب اولش چندتا آزمایش خون داشت و در نهایت برای وصل کردن دستگاه باید در بیمارستان بستری باشید و این که دکتر انقدری ماهر باشه که رگ درست رو ببره.در این کار همون طور که میدونید تمام عناصر موجود در بدن از جمله آهن و ..... به صورت یون قرار دارند در این کار ابتدا مثلا تمام یون های سرب بعد به ترتیب بقیه یون های مضر خارج شده و اگر یونی در بدن کم باشد وارد بدن می کنند تا تعادل بدن برقرار شود.
والا من در حد تجربیات شخصیم صحبت کردم و اون مسئل ای که شما میفرمایید هم برام خیلی جالب شده این روش دقیقا اسمش چیه؟قاعدتاyrdمخففش هست میتونم اسم کاملش رو بدونم؟
و اینکه قاعدتا اینکاره هزینه بر و وقتگیر حتما دارای سیستم پیچیده تر و جدیدتری هست بنابراین من و امثال من که احاطه ای نداریم براین موضوع نمیتونیم قضاوت درستی داشته باشیم
و آیا احتمالا منظورتون یونیزاسیون خون نیست؟ در واقع زدایش یون های موجود در خون باید در اثر یونیزه کردن خون باشه(چیزیه که من فکرمیکنم و مطمئن نیستم)
یک چیزه متفرقه جالب رو میدونید؟ اگر به مدت چندین روز شما فقط از آب مقطر استفاده کنید به دلیل اینکه یونهای موجود در خون رو از بدن خارج میکنه خواهید مرد!
شاید ازاین شیوه بعدها بشه استفاده کرد و کاری کرد که فقط یونهای مضر دفع بشن؟!((خیال پردازی ژول ورن گرایانه شد :دی))
amir.orc
01-02-2013, 15:24
والا من در حد تجربیات شخصیم صحبت کردم و اون مسئل ای که شما میفرمایید هم برام خیلی جالب شده این روش دقیقا اسمش چیه؟قاعدتاyrdمخففش هست میتونم اسم کاملش رو بدونم؟
و اینکه قاعدتا اینکاره هزینه بر و وقتگیر حتما دارای سیستم پیچیده تر و جدیدتری هست بنابراین من و امثال من که احاطه ای نداریم براین موضوع نمیتونیم قضاوت درستی داشته باشیم
و آیا احتمالا منظورتون یونیزاسیون خون نیست؟ در واقع زدایش یون های موجود در خون باید در اثر یونیزه کردن خون باشه(چیزیه که من فکرمیکنم و مطمئن نیستم)
یک چیزه متفرقه جالب رو میدونید؟ اگر به مدت چندین روز شما فقط از آب مقطر استفاده کنید به دلیل اینکه یونهای موجود در خون رو از بدن خارج میکنه خواهید مرد!
شاید ازاین شیوه بعدها بشه استفاده کرد و کاری کرد که فقط یونهای مضر دفع بشن؟!((خیال پردازی ژول ورن رگایانه شد :دی))
نه نگو خیال پردازی نیست هر کاری حتما یه روش ساده تر موثرتر و ارزون تری برای انجامش حتما هست. دکتر من حین کار هم از اصطلاح یونالیزاسیون یعنی دادن یون و هم یه اصطلاح دیگه که شاید همین یونیزاسیون به معنی گرفتن یون استفاده می کرد.این لغت کلا تو دهن من نمی چرخه احتمال این که اشتباه بگم یا از لحاظ املایی غلط باشه هست.در مورد مخفف چیه بزار برگه های بیمارستان نگاه کنم مطمنم اون تو نوشته بود.
راستی من میگم که انار و آب انار هم قطعا تاثیر داره و این که نظرتون راجع به پد دفع سموم کینوکی چی هست یه سری میگن خوبه من تا حالا نخریدم لطفا تجربه استفاده ازش رو بگید.
در طب سنتی خوردن یک انار کامل صبحها بصورت ناشتا توصیه میشه و قاعدتا هم تاثیر گذار هست:n06:
محدودیت سنی نداره ؟؟!
ببخشید چی محدودیت سنی نداره؟
ببخشید چی محدودیت سنی نداره؟
حــجــامت!
حــجــامت!
خیر نداره من بچه خیلی کوچیک رو هم دیدم حجامت میکنن! اون سمت قضیه افراد خیلی مسن هم میتونن:n06:
wichidika
02-02-2013, 10:12
محدودیت سنی نداره ؟؟!
خیر تا اخر عمر حجامت قابل انجام هست به شرطی که طبیب سنتی تایید کند.
Saeed Dz
02-02-2013, 13:54
به دوستان شدیدن توصیه میکنم در مورد چیزی که اطلاع ندارند توضیحات غلط ندن به افراد.
لطفن در سمت عنوان تاپیک یعنی تصفیه خون بدون حجامت صحبت کنبم و توصیه میکنم مطالب زیر رو هم مطالعه کنید که حتمن در تصمیمتون تاثیر گذار خواهد بود. بحث در مورد حجامت هم در تاپیک دوم بررسی بشه که صحبت اصلیش همینه.
ظروف و دستبندهای مسی چه تاثیری دارند؟ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تفاوت حجامت و اهدای خون از دیدگاه طب جدید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
همه نوع بحث شد غیر از عنوان تاپیک !:n02:
ادامه میدیم . . .
/ با مصرف چه چیز هایی میشه خون رو به صورت کامل تصفیه کرد \ ؟!!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.