مشاهده نسخه کامل
: هنگ کردن در محیط بایوس
animsprite
30-01-2013, 23:22
دوستان در میحط بایوس اخیرا با مشکل کندی وبعضا هنگ کردن میحط مواجه ام که گاهی اوقات مجبور میشم سیستم رو ریست ودوباره وارد محیط بایوس بشم به نظر مشکل از کجا ست
الیته اینو هم یگم که در محیط ویندوز مشکلی وجود نداره و قطعات به درستی شناخته و کار میکنند
با دیفالت کردن بایوس و چک کردن باتری مین و آپدیت بابوس درست نشد ؟
animsprite
02-02-2013, 15:18
شرمنده دیر جواب میدم یه دو روزی نبودم
اره با اپ بایوس دیفالتش و بر داشتن باطری اصلا درست نشد -هر کدوم رو چند بار تست کردم گفتم نهایت مال محدودیت پاور باشه ولی چیزیکه مشخصه با بر داشتن کارتای گرافیک هم همین مشکل وجود داره واینکه طی یک سال گذشته هم با وجود دو کارت هم مشکلی نبوده
animsprite
02-02-2013, 15:23
هارد ممکنه عاملش باشه
هارد و حررارت رو هم یه نیگاه بنداز ببین چطوره
هارد ممکنه عاملش باشه
اگه فکر میکنید هارد عاملش است هارد رو بکنید ببینید بازم اینطوری میشه یا نه
animsprite
02-02-2013, 17:05
بله دوستان از هارد بود با برداشتنش. مشکل حل شد حالا نمیدونم هارد چشه به ظاهر وکارکرد همه چی درسته ودما هم روی 30.35 متغیره بی خیال ممنون از دوستان بابت پاسخشون
ببین هارد میزبان یا میهمان هستش
کابل ها رو هم عوض کن ببین این هم کاملا درست میشه
موفق باشی
بله دوستان از هارد بود با برداشتنش. مشکل حل شد حالا نمیدونم هارد چشه به ظاهر وکارکرد همه چی درسته ودما هم روی 30.35 متغیره بی خیال ممنون از دوستان بابت پاسخشون
در محیط ویندوز از تب health نرم افزار hd tune عکس بدین ببینیم وضعیت هارد چطوریه
animsprite
04-02-2013, 00:50
دوستان بازم شرمنده این روزا تو بازار کامپیوتر سرم شلوغه اینکه دیر به دیر جواب میدم عذر میخوام
مشکلی که در هارد دیده نمیشه در جه حرارت هم که همون 35 درجست-یه چند وقتیه سیستم رو همچین دست نزدم وبکل کمی ازش دور بودم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازم سلام
دوست عزیز امروز اتفاقا یکی سیستمش رو اورد پیشم دقیق همین مشکل رو داشت هارد رو وصل میکردم تو بایوس هنگ میکردم و از 5 یا 6 بار به ندرت یه دفعه میرفت جلو تر با دی وی دی رایتر ساتا تست کردم کار کرد با هارد ide تست کردم بازم مشکل نداشت فقط با هارد ساتا مشکل داشتم
هارد رو از تو مینی ویندوز نیگاه کردم ولی بدونه هارد وارد مینی ویندوز شدم بعد هارد رو وصل کردم مشکلی نداشت حتی رو سیستم خودم هم مشکلی نبود
ولی درایو سی و دریو 100 مگی که برای پیشتبان ویندوز سون هست رو حذف کردم و سیستم رو ریست کردم راحت از محیط پست گذشت و ویندوز رو نصب کردم درست شد الان هم دادم مشتری برد
شما هم این کار رو بکن ببین شدنیه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.