مشاهده نسخه کامل
: سلام و درخواست راهنمایی برای دکمه در فلش
hamidrezaj
30-01-2013, 00:30
با سلام
من برای پروژه پایانی باید یک سایت فلش مولتی مدیا درست کنم که خدا رو شکر با پاورپوینت و camtasia studio
آموزشها رو به صورت فیلمهای ویدئویی درست کردم و با نرم افزار wondershare quiz builder
یک کوئیز به صورت swf درست کردم که با نرم افزار فوتوشاپ , صفحات و دکمه ها رو درست
کردم و داخل فلش ایمپورت کردم تا جایی که الان صفحات میتونن به هم لینک بشن ولی الان
بلد نیستم چطوری باید ویدئوها رو به دکمه های هرکدوم بدم و فلش هم پسوند swf رو قبول نمیکنه ,
میخوام بعد از فشار دادن دکمه , ویدئوی خودش فراخوانی یا پخش بشه و بعد از پخش ناپدید بشه.
واقعا موندم و توی اینترنت چیزی پیدا نکردم . میخواستم بپرسم شما میتونید لطف کنید و راهنمایی
بفرمایید , فایلها رو آپلود کردم اگه لطف کنید نحوه وارد کردن این دو ویدئو رو به دو دکمه quiz و mouse به من آموزش بدید بقیه رو خودم انجام میدم
اینها فایلها هستند که دوتا مربوط به ویدئوها هست و یکی هم کل پروژه هست البته حجمشون کم هست.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منتظرم انشاءالله سربلند باشید
1w2w3w4w
30-01-2013, 22:55
سلام دوست من اگه فایل هاتون بصورت swf هستن باید لود بشن و برای محو شدن آن لود
و اگر میخوایید ویدیو بتشند باید با پسوند .flv ذخیره کنید که در اوت صورت میتونید به دو صورت داخلی و یا خارجی اونها رو لود کنید داخلی یعنی اینمه ایمپورت کنید تو فلش خارجی هم یعنی همون لود و آن لود
در این مورد زیاد بحث شده خودم تاحالا تو این فروم و مجیدآنلاین چند بار جوابشون رو دادم
موفق باشی عزیز
1w2w3w4w
01-02-2013, 10:16
من چون میخوام در آخر روی یک وبسایت آپلود کنم و پروژم رو ارائه بدم نمیدونم چکار باید
کرد و آیا داخلی یا خارجی باید لود کرد
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این فاکشن هست که وقتی روش کلیک میشه یک swf لود میشه و با کلیک دو باره آنلود میشه فکر کنم کد واضحه برای هر دکمه اسم متغییهر و تابع ها رو عوض کنید
ویدئوهاهم باید بصورت flv باشن که فلش بتونه اونا رو بخونه ویدیوها رو باید کنار فایل اصلیت بزاری و اونا رو import کن و یکی از کامپوننت های خود فلش رو انتخاب کن که پخشش کنه
hamidrezaj
01-02-2013, 17:28
خیلی ممنون فقط من توی فلش حرفه ای نیستم
اگه میشه لطفا مراحل رو هم لطف کنید بنویسید ممنون میشم
انشاءالله سربلند باشید
1w2w3w4w
02-02-2013, 01:02
ffین تو کد بالا به دکمه درست کرده به instance name اون pomp01 رو داده و به دکمه فانکشن داده تا فایل emam ali.swf رو که تو پوشه pomp کنار فایل اصلی قرار داره رو اجرا کنه
حالا شما هم همین کار رو بکنید فقط تو کد ها اسم اونا رو به اسم فایلهلتون عوض کنید
برای فایل های flv هم از نوار بالا گزینه file بعد import at stage رو بزنید و ویدیو تون رو انتخاب کنید
hamidrezaj
02-02-2013, 01:35
باز هم ممنون اینطور که فهمیدم , الان من داخل پروژه که صفحه دوم سایت هست یه دکمه دارم به نام hardware که میخوام
به اون یه ویدئو بدم , حالا توی فلش وقتی داخل دکمه رفتم توی properties یه جا هست به نام instance name که باید اسم پوشه ای که ویدئو
توی اون هست رو بنویسم و همچنین داخل کد باید اسم اون فایل و پوشه رو با فایل و پوشه خودم عوض کنم , فقط من به هر دکمه میتونم این کد
رو بدم؟ و ببخشید نمیدونم دقیقا برای هر دکمه کجا باید وارد کنم؟ و من برای هر دکمه یه حالت برای up و over و down گذاشتم الان با این کد
من دکمه رو فشار دادم یعنی تو حالت down این کد عمل میکنه؟
و الان همه ویدئوهای من flv هستند ولی فایل ویدئوی quiz به صورت swf هست که اونم با نرم افزار quiz builder ساختم این رو چجوری باید
وارد دکمه کنم چون فلش این رو قبول نمیکنه.
واقعا ممنونم از اینکه کمک میکنید فقط ای کاش اون سه تا فایل رو یه لحظه دانلود میکردید که کاملا متوجه منظور بنده بشید ,
ماشاءالله شما حرفه ای هستید و برای شما راحته.
1w2w3w4w
02-02-2013, 18:01
سلام داداش فایل ها رو دانلود کردم ولی فایل fla با cs6 بود من 5 رو دارم باز نشد
فیلمت mp4 بود flv نبود
اون کوییز هم swf نبود msp بود
خوب بگذریم ببین داداش روی دکمه به اسم کوییز کلیک کن بعد تو پنل properties اون قسمت بالا به اسم instance name اسمشو بزار quiz_btn بعد توی تایم لاین یه key frame درست کن و بعد پنل اکشن رو باز کن و کد یزر رو توش کپی کن
بعد فایل کویز زو هم به swf تبدیل کن و بزارش کنار فایل اصلیت"حتما کنارش باشه" و اسمشو بزار quiz.swf دیگه مشکل کوییز حل میشه ایشالا
برای فایل flv هم برو تو پنل componnents و FLVPLAYBACK رو تو صفحه درگ کن و روش کلیک کن و برو تو پنل properties تنظیمات کامپوننت جلوی source عکس یه خودکار هست روش کلیک کن و فالیت رو انتخاب کن بازم تاکیید میکنم فایل هات رو بزار کنار swf اصلیت
به امید خدا حله دیگه
بازم اگه مشکلی بود بپرسید
یا علی:n16:
hamidrezaj
02-02-2013, 18:48
خیلی ممنون از شما
شرمنده شدم من اشتباهی کوئیز رو آپلود کردم,چون اون فایل اصلا کوئیز نبود, دوباره فایل پروژه و کوئیز رو به فرمت cs5 سیو کردم و آپلود کردم , خواهش میکنم دوباره دانلود بفرمایید.
بازم ممنون
1w2w3w4w
02-02-2013, 20:03
شرمنده شدم من اشتباهی کوئیز رو آپلود کردم,چون اون فایل اصلا کوئیز نبود, دوباره فایل پروژه و کوئیز رو به فرمت cs5 سیو کردم و آپلود کردم , خواهش میکنم دوباره دانلود بفرمایید.
ببینم مگه با توضیحاتی که دادم مشکلتون رفع نشد؟؟؟؟؟
خوب بگذریم ببین داداش روی دکمه به اسم کوییز کلیک کن بعد تو پنل properties اون قسمت بالا به اسم instance name اسمشو بزار quiz_btn بعد توی تایم لاین یه key frame درست کن و بعد پنل اکشن رو باز کن و کد یزر رو توش کپی کن
PHP کد:
//quiz
quiz_btn.addEventListener(MouseEvent.CLICK, fl_ClickToLoadUnloadSWF);
var fl_Loader:Loader;
//This variable keeps track of whether you want to load or unload the SWF
var fl_ToLoad:Boolean = true;
function fl_ClickToLoadUnloadSWF(event:MouseEvent):void
{
if(fl_ToLoad)
{
fl_Loader = new Loader();
fl_Loader.load(new URLRequest("quiz.swf"));
addChild(fl_Loader);
}
else
{
fl_Loader.unload();
removeChild(fl_Loader);
fl_Loader = null;
}
// Toggle whether you want to load or unload the SWF
fl_ToLoad = !fl_ToLoad;
}
بعد فایل کویز زو هم به swf تبدیل کن و بزارش کنار فایل اصلیت"حتما کنارش باشه" و اسمشو بزار quiz.swf دیگه مشکل کوییز حل میشه ایشالا
برای فایل flv هم برو تو پنل componnents و FLVPLAYBACK رو تو صفحه درگ کن و روش کلیک کن و برو تو پنل properties تنظیمات کامپوننت جلوی source عکس یه خودکار هست روش کلیک کن و فالیت رو انتخاب کن بازم تاکیید میکنم فایل هات رو بزار کنار swf اصلیت
همین کارها رو که گفتم انجام بده تو فایل خودت بعد همه فایل ها رو باهم آپ لود کن
این کارها رو که گفتم انجام دادی؟؟
انجام بده... ببین مشکلی پیش میاد
1w2w3w4w
02-02-2013, 20:05
به این فایل هم یه نیگا بنداز
1w2w3w4w
02-02-2013, 20:28
یه چیز دیگه 23 مگابایت شما بزاری رو سایت کی میتونه سایت رو باز کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
hamidrezaj
02-02-2013, 20:52
خود پروژه 8 مگ هست, بقیه اش فایل کوئیز اصلی و یک فایل ویدئویی هست.
والا چکار کنم من تازه کار هستم و از من پروژه مالتی مدیا خواستن , درحالی که اصلا فلش و... رو تو دانشگاه آموزش نداده بودن,
من دارم سعی میکنم کارهایی رو که گفتید انجام بدم فقط شما خواهش میکنم اون فایل 23 مگ رو دانلود کنید
hamidrezaj
02-02-2013, 21:17
دست شما درد نکنه خدا رو شکر کوئیز رو تونستم انجام بدم ولی یه مشکلی هست ,
برای کوئیز اینکار رو انجام دادم , روی دکمه کوئیز
دابل کلیک کردم و رفتم داخل دکمه کوئیز که فقط یک تایم لاین نشون میده و و توی instance name که زیرش
سه حالت button , movie clip ,... هست که در حالت button هست رو داخلش quiz_btn نوشتم ودر تایم 2 یک insert keyframe انجام
دادم و سپس کد رو وارد کردم و بعد تست کردم که روی دکمه که کلیک کردم فایل کوئیز اجرا میشه ولی توی صفحه اصلی
اجرا نشد و پایینتر اجرا میشه و خارج از کادر قرار میگیره و همچنین برای دکمه های دیگه که میخوام flv بدم که از روش دوم شما
استفاده کردم اصلا نشد و تست رو که زدم کل فایل به هم ریخت البته بک آپ دارم لطفا قسمت دوم رو به صورت جزء به جزء توضیح
بدید و مشکل مرحله اول هم لطفا بگید.
انشاءالله سربلند باشید
1w2w3w4w
02-02-2013, 22:12
اون لینک که بتون دادم نیگا کنید مشکل از کادر بیرون رفتن کامل حل میشه...
فقط یه نکته اینکه برای حذف دوبارهی کوییز باید روی خود دکمه کلیک بشه !
و اما این فایل که جدید فرستادین کار نمیده شاید برای اینه که به cs5 تبدیلش کردید!
خوب من به هر حال براتون یه فایل جدا میفرستم اونا رو تو کارتون انجام بدید
این فایل رو که شما بزارید پیش فایل flv میبینید که اجراش میکنه بهتره تو کارتون بازم یه قسمت جدید درست کنید مثل قسمت hardwar و hardware2 اونم براش یه اینجوری درست کنید و اون کامپوننت flvplayer رو اونجا کپی کنید.
لطفا دیگه فایل جدید آپلود نکنید:n24:
اول کارهایی که بهتون گفتم انجام بدید بعد اگه بازم مشکل داشتین بپرسید:n17:
انشاالله که مشکل حل میشه:n26:
1w2w3w4w
02-02-2013, 22:16
راستی برای بهتر بار گزاری سایت چند پیشنهاد اینکه فایل flv رو کیفیتش رو کم کنید اون کوییز هم اگه میشه با حذف عکس ها کیفیتش کم بشه این کار رو بکنید
فایل swf هم حدود 1 مگابایت حجم داشت که خیلی زیاد نبود ولی بازم میشه با پایین آوردن کیفیت عکس ها به این طریق file > publish setting > flash برید و jpeg quality رو کم کنید
hamidrezaj
03-02-2013, 00:00
ممنون یه کم گیج شدم خیلی کلی توضیح میدید,به نظرم اول همین کوئیز رو لطفا کامل کنیم بعد flv رو شما توضیحش رو لطف کنید ,
با توجه به اون لینک scale x , y رو تونستم تغییر بدم که محل عوض میشه
ولی توی همون قسمت نصف پایین صفحه عوض میشه و یا خیلی کوچیک میشه و نمیدونم داخل کد باید چی بنویسم که مثلا تمام صفحه بشه و
مثلا چطور باید از کوئیز خارج شد؟ چون روی دکمه ها رو هم میپوشونه و اصلا نمیشه صفحه کوئیز رو جابجا کرد .ای کاش cs6 رو داشتید یا
من میتونستم به cs5 تبدیل کنم موقع سیو کردن یه گزینه داشت به نام save as cs5 که من خودم داخل cs5 portable امتحان کردم
باز شد نمیدونم چرا اونجا باز نمیشه از شانس من ,
آهان یادم رفت این کوئیز که باز میشه گوشه سمت چپ بالا به دکمه انگار گیر کرده یعنی چه کوچیک میشه چه بزرگ میشه اون گوشش
انگار از دکمه آویزونه به همین خاطر از کادر بیرون میافته و با کلیک روی خود دکمه انگار یه کوئیز جدید باز میشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اون فایل رو هم که محبت کردید فرستادید کنار flv میذارم پخش میکنه حالا نمیدونم چطور باید از این برای وارد کردن ویدئوهام به دکمه ها
استفاده کنم لطفا مثل کوئیز مرحله به مرحله توضیح بفرمایید واقعا ممنون میشم چون من میخوام وقتی دکمه رو کلیک کردم flv پخش
بشه و بیننده بتونه اون رو مثلا کلا کنسل کنه (مثل دکمه ضربدر) و یه دکمه دیگه رو فشار بده ولی تو این حالت خود ویدئو وقتی میرم
تو صفحه دوم روی صفحه هست و جای دکمه رو گرفته و شروع به پخش میکنه.
انشاءالله سربلند باشید
1w2w3w4w
03-02-2013, 18:03
ببین میتونی با این کدها جای کوییز رو هم عوض کنی
دیگه باید برای دکمت یه فکری بکنی مثلا کویز رو جوری بچینی که روی دکمت نیفته یا اینکه وقتی کوییز لود میشه جای دکمت عوض بشه شما که کار جالب و زیبایی تا اینجای کار انجام دادید...! عجیبه از پسش بر نمیاد.
میتونی هم این کار رو بکنی که دوتا دکمه تعریف کنی البته این کار یکم سخت تره و الان وقت ندارم توضیح بدم شب اگه مایل بودید و هنوز مشکل داشتین میگم
.............................................
برای فایل flv هم همینی که میگم مو به مو انجام بدید:
1 آخر تایم لاین یه فریم جدید بسازید 2 براش یه بکگراند بزارید 3 از پنل components یه flvplayer رو صفحه دراگ بکنید 4 توی پنل properties تو تنظیمات source روی اون عکس مداد کلیک بکنید و فیلم flv رو انتخاب بکنید
5 روی دکمه ای قراره با زدن اون flv پخش بشه کدی بهش بدید که فریم مورد نظر پخش بشه
دیگه دیرم شده تا اینجاش باشه بعد میام توضیح میدم
راستی ایدی یاهوم رو اد کن شب بالا باش فکر کنم تو فروم نشه خوب براتون توضیح داد!
ehsan_hadavinia@yahoo.com
1w2w3w4w
03-02-2013, 18:05
یه چیز دیگه
شما مرفحین بی دردین که اینترنت پر سرعت دارین...:n09:
ما دهاتیا اینترنتمون کنده!:n03:
عکس با فرمت png و حجم پایین تر آپ کن...:n30:
hamidrezaj
04-02-2013, 02:13
خیلی ممنون شرمنده من تازه اومدم توی نت ,
خدا رو شکر فهمیدم مشکل quiz چی بود مشکلش این بود که من دوبار روی دکمه کلیک میکردم که میرفت داخل لایه دکمه و اونجا
بهش keyframe و کد میدادم که همین باعث میشد بیفته خارج از کادر ولی وقتی یکبار روش کلیک کردم و همونجا توی تایم لاین اصلی
بهش keyframe و کد دادم مشکل حل شد و داخل کادر همون صفحه لود میشه و آیا فرقی میکنه کجا keyframe اضافه کنم؟ یا حتما باید
داخل همون صفحه اول توی تایم لاین اضافه کنم چون مثلا صفحه اول توی فریم 29 تموم میشه و توی فریم 28 قبل از اینکه فریمهای
صفحه اول تموم بشه بهش keyframe دادم, فقط الان چطور باید بندازمش بیرون یا چطور کنسلش کنم؟
چون میفته روی دکمه ها و کدهای fl_Loader.x=12; و fl_Loader.y=20;
و یا scale رو هم میدم دقیقا از همین کدها ارور میگیره و باعث میشه صفحات پشت سر هم هی نشون بده و یه چیز هم بگم دکمه
کوئیز توی صفحه اصلی وقتی یکبار روش کلیک میکنم حالت movie clip هست و وقتی دابل کلیک میکنم و میرم داخل لایه دکمه کوئیز,
به صورت button هست که قبلا اونجا (توی لایه داخلی) بهش کد داده بودم و کوئیز , بیرون از کادر میفتاد و حالا من توی لایه بیرونی
همون movie clip رو تبدیل به button کردم و چون قبلا توی حالت movie clip بهش اسم quiz داده بودم عوض کردم و گذاشتم quiz_btn
که البته نمیدونم کارم درسته یا نه ولی به هرحال خدا رو شکر کوئیز رو درست میاره ولی بیشتر صفحه رو میپوشونه
و برای flv منظورتون از آخر تایم لاین ,
تایم لاین صفحه مثلا دوم هست یا کلا برم بالای همه تایم لاین ها و یه فریم اضافه کنم یا برای همه صفحات تایم لاین اضافه کنم؟
اینو لطفا بیشتر توضیح بدید و بک گراند حتما باید عکس بذارم؟ نمیشه همون سفید بمونه؟ و ادامه آموزش رو هم یا همینجا یا توی یاهو
لطف کنید.
در ضمن ماشاءالله شما دزفولی ها که وضعتون خوبه ,:n11::n16:
1w2w3w4w
04-02-2013, 15:48
ببین یه کار بکن
وقتی روی دکمه کلیک میکنی quiz لود میشهلازم نیست براش keyframe درست کنی فقط باید یه کار بکنی 1 فایل کوییز که لود میشه نباید جلوی دکمه کوییز رو بگیره میتونی برای این کار این کد رو بهش بدی
در واقع فقط نیازه اون 4 خط مربوط به دکمنه quiz_btn رو اضافه کنی
hamidrezaj
08-02-2013, 01:42
خیلی ممنون از آقا احسان گل به خاطر راهنمایی های ارزشمندشون
من تونستم با این کد در داخل لایه دکمه quiz که وقتی دابل کلیک کردم و رفتم داخلش , این کد رو به دکمه دادم ولی اینکار باعث میشه
فایل swf دقیقا از کنار دکمه , لود بشه که باعث میشه از کادر بیرون بیفته , من برای جلوگیری از اینکار , در منو و تایم لاین اصلی ,
رفتم و دکمه رو که یه ضربدر کوچیک هم کنارش هست رو به بالای صفحه انتقال دادم و از داخل لایه داخلی اون دکمه ,متن دکمه رو به جای اصلی
خودش برگردوندم و دکمه رو توی تایم لاین اصلی به حالت movie clip گذاشتم بمونه و در لایه داخلی متنش رو به button تبدیل کردم که
در حقیقت متن دکمه , عمل دکمه رو انجام میده و با کد زیر وقتی صفحه میاد , دکمه سر جاش هست ولی وقتی روش کلیک میکنیم
میره کنار فایل کوئیز می ایسته که با کلیک دوباره روی اون , باعث میشه فایل swf حذف و آنلود بشه و دکمه سر جای خودش برگرده.
فقط الان نحوه اجرای ویدئوهای flv با زدن دکمه مونده که انشاءالله با کمک آقا احسان انجام میدیم
1w2w3w4w
08-02-2013, 20:58
سلام شرمنده یه چند دو سه روز نبودم ولی خوب یکم سرم خلوت تر شد...
ببین این کارا رو که میگم انجام بده
یه فایل جدید باز کن action script 3 و کنار فایل اصلی به اسم flv ذخیرش کن حال برو از file > import > import to stage یه پنجره باز میشه فایل فیلمت رو انتخاب کن حالا دو گزینه داری اولی load external video ... که اگه اونو انتخاب کنی فیلمت لود میشه و گزینه دوم embed flv in swf ... که اگه این گزینه رو بزنی فیلمت تبدیل به فریم های تایم لاین میشه و میتونی مثلا بزاریت توی یه موی کلیپ یا توی خود تایم لاین
خوب بگذریم گزینه دوم که توضیحی نداره خواستی ازش استفاده کن ولی فرض میکنیم گزینه اول رو زدی حالا نوبت انتخاب skin هستش یه اسکین خوب و کارا انتخاب کن و دکمه finish رو بزن
wow فیلم لود شد
حالا فیلم رو تست بزن تا از کار کرد اون متمئن بشی... excellent
خوب یا این مراحل رو تو فایل اصلیت انجام بده یا بازم یه دکمه بزار مثل کوییز این فایل رو هم کهflv.swf نام داره رو لود کن
موفق باشی
hamidrezaj
08-02-2013, 21:57
خیلی ممنون فقط یه کم گیج شدم
الان من یه صفحه جدید as3 باز کردم و کارهای شما رو انجام دادم ولی این فایل با پسوند fla ذخیره میشه یعنی flv.fla و
swf نیست و یا این فایل جدید as3 رو چطور باید با فایل اصلی پروژه مرتبط کنم؟
و کلا الان دقیقا نفهمیدم مثلا فایل با پسوند flv رو چطور باید توسط یه دکمه فراخوانی کنم که بعدش هم
بشه ویدئو رو بست چون این اسکینها دکمه ای برای بستن ویدئو ندارن,
یه کم جزئی تر توضیح بدید ممنون میشم
1w2w3w4w
08-02-2013, 22:21
نه یه ctrl+enter بزن از فایلت یه خروجی swf میگیره
hamidrezaj
08-02-2013, 23:38
ممنون منظور شما رو الان فهمیدم در حقیقت به جای اینکار میشه همین فایل ویدئو رو با مبدل به swf تبدیل کرد دیگه؟
و منظور شما رو از این جمله متوجه نشدم
خوب یا این مراحل رو تو فایل اصلیت انجام بده
و من الان از این روش
بازم یه دکمه بزار مثل کوییز این فایل رو هم کهflv.swf نام داره رو لود کن تست کردم
خدا رو شکر کار میکنه ولی صدای ویدئو بعد از زدن دوباره دکمه , قطع نمیشه و فقط تصویر بسته میشه ,
و من چطور میتونم محل هر ویدئو رو برای هر دکمه جابه جا کنم که روی دکمه رو نپوشونه که بشه دوباره روی دکمه کلیک کرد؟
و الان با کد load/unload اینکار رو کردم , آیا با flvplayback هم میشه؟ یا همین load/unload بهتره و راحتتره؟
انشاءالله سربلند باشید
hamidrezaj
12-02-2013, 21:16
سلام خدا رو شکر تونستم مشکل صدا رو حل کنم باید آخرش یه کد اضافه میکردم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید , و همچنین برای اینکه تو هر صفحه هم صدا شنیده نشده همین کد رو به اون صفحه دادم
که این روش رو از سایت netpixel.ir که واقعا آموزش رایگان فلش رو عالی و کامل گذاشته یاد گرفتم , مثلا
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید و از روش آخر شما استفاده کردم
و برای هر دکمه یه صفحه جدید ساختم و .... و چون دکمه ها جای خوبی قرار گرفته بودند و ویدئو دقیقا توی وسط صفحه لود میشه , دیگه
مکانشون رو عوض نکردم , شما که دیگه رفتی خبری ازتون نشد ,ولی تا اینجا هم خیلی خیلی به من کمک کردید واقعا ممنون , خدا خیرتون بده
و من این کد
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید رو توی سایت خارجی پیدا کردم که البته توی سایت netpixel هم گفته شده بود که من یادم رفته بود
کد به شکل زیر هست که برای هر دکمه جدید , fl_Loader رو یه شماره اضافه کردم برای
تمام خطوط مثلا fl_1_Loader و fl_2_Loader و....
انشاءالله سربلند باشید
hamidrezaj
15-02-2013, 00:36
اون پست ما قبل آخر که شما گفتید
رو متوجه نشدم و چرا نمیشه صفحه ویدئو رو داخل صفحه فلش , وقتی اجرا شد جابه جا نمیشه کرد و دوتا سوال دیگه داشتم که این بود که داخل کامپیوتر وقتی فایل نهایی رو اجرا
میکنم فایل swf کوئیز که به فایل اصلی ربط دادم با زدن دکمه اجرا میشه و هر موقع بخوام میشه
دوباره ببندم و دوباره اجرا کنم ولی وقتی publish کردم و در وب گذاشتم با زدن دوباره دکمه , دیگه
فایل کوئیز swf لود نمیشه و باید دوباره صفحه رو رفرش کنم , یعنی میمونه روی لودینگ و فقط یکبار میشه بدون مشکل اجراش کرد ولی ویدئوهای دیگه غیر از کوئیز , خدا رو شکر مشکلی ندارن و
چطوری میتونم برای بکگراند برای یه صفحه خاص مثلا صفحه دوم به جای تصویر ثابت از تصویر متحرک یا gif یا swf و .... استفاده کنم؟
چون برای صفحات , آهنگ نذاشتم و واقعیتش بلد هم نیستم چطوری با زدن دکمه ها , آهنگ داخل صفحه , قطع بشه و دوباره پخش بشه
و میخوام یه کم خوشگل بشه.
لطفا راهنمایی بفرمایید
انشاءالله سربلند باشید
1w2w3w4w
15-02-2013, 14:08
خوب یا این مراحل رو تو فایل اصلیت انجام بده
بیخیال :n02: یه چیز اون مراحل که گفتم یه بار دیگه انجام بده این بار گزینه embed flv in swf ... رو انتخاب کن شاید برات راحت تر باشه!
ولی وقتی publish کردم و در وب گذاشتم با زدن دوباره دکمه , دیگه
فایل کوئیز swf لود نمیشه و باید دوباره صفحه رو رفرش کنم
نمیدونم شاید مربوط به کش مرور گرتون باشه این کار رو روی مرور گرهای مختلف و سیستم های مختلف تست کردین؟:n13:
ویدئوهای دیگه غیر از کوئیز , خدا رو شکر مشکلی ندارن
خدا رو شکر...
واقعیتش بلد هم نیستم چطوری با زدن دکمه ها , آهنگ داخل صفحه , قطع بشه
یه سرچ بزنی راحت کدش رو پیدا میکنی ولی بازم به نظر من آهنگ رو بیخیال شو
چطوری میتونم برای بکگراند برای یه صفحه خاص مثلا صفحه دوم به جای تصویر ثابت از تصویر متحرک یا gif یا swf و .... استفاده کنم؟
فقط کافیه اونها رو توی صفحه ایمپورت کنی...
hamidrezaj
15-02-2013, 15:37
بیخیال :n02: یه چیز اون مراحل که گفتم یه بار دیگه انجام بده این بار گزینه embed flv in swf ... رو انتخاب کن شاید برات راحت تر باشه!
این embed flv in swf دقیقا چکاری رو انجام میده؟ چون من برای امتحان, تست کردم ولی هیچ اتفاقی نیفتاد نمیدونم...
نمیدونم شاید مربوط به کش مرور گرتون باشه این کار رو روی مرور گرهای مختلف و سیستم های مختلف تست کردین؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله تست کردم ولی فرقی نمیکنه و سایز صفحه رو توی فلش 960*620 گرفتم و داخل مرورگر به صورت تمام صفحه قرار نمیگیره
و یه کم از اطراف خالی میمونه , چطور میتونم کاری کنم که داخل مرورگرهای مختلف , صفحه سایت یا همون فلش , تمام صفحه بشه؟
چون اندازه سایز روی توی فایل html عوض میکنم فایده نداره.
و آهنگ رو همون بیخیال بشم بهتره چون باید پس فردا تحویل بدم فقط دوست دارم به جای بکگراند ثابت , متحرک باشه که من ایمپورت
کردم ولی مثلا نزدیک 20 فریم هم از خود فریمهای همون صفحه میزنه جلوتر و مشکل دیگه اینه که وقتی پخش میکنم حالت loop یا تکرار
رو داخل صفحه نداره و یه کم حرکت میکنه و وایمیسته , لطفا در مورد کار با عکس متحرک یه کم توضیح بدید ممنون میشم
انشاءالله سربلند باشید
1w2w3w4w
15-02-2013, 16:03
سلام توی تنظیمات پالیشت باید دست کاری کنی تا فایل فلشت تمام صفحه بشه الان وقت ندارم شب برات توضیح میدم
فایل gif رو که اوردی تو تایم لاین هر بیست فریم رو انتخاب کن اونا رو کات کن و یه موی کلیپ بساز و اونا را پیست کن و موی کلیپ رو بزار برای بکگراندت به همین سادگی:n20:
آدرس سایت رو که آپ کردی بده ببینیم البته اگه با این نتمون بتونیم بارگزاریش کنیم
hamidrezaj
15-02-2013, 18:23
ممنون پس منتظرم و گفتید یه موی کلیپ بساز و اونا را پیست کن و موی کلیپ رو بزار برای بکگراندت متوجه نشدم از چی باید بسازم؟ یه کم بیشتر توضیح بدید
و این رو هم نگفتید
این embed flv in swf دقیقا چکاری رو انجام میده؟ چون من برای امتحان, تست کردم ولی هیچ اتفاقی نیفتاد نمیدونم...
و لطفا یه سایت هم برای بکگراند gif متحرک معرفی بفرمایید چون چیز خوبی پیدا نکردم , بیشتر واسه موبایله
1w2w3w4w
15-02-2013, 23:18
دیدی فایل gif رو ایمپورت کردی تمام فریم هاش افتاد توی تایم لاین تمام اون فریم ها رو انتخاب کن و کاتشون کن بعد بازدن دکمه f8+ctrl یه موی کلیپ بساز و توی تایم لاین موی کلیپ paste frame رو بزن حالا دیگه موی کلیپ بدون در نظر گرفتن تایم لاین اصلی همینطور تکرار میشه موی کلیپ رو هر کجا که میخوای بزار مثلا توی لایر بکگراند
این گزینه رو که بزنی تمام فیلم توی یک لایه باز میشه و میشه جزیی از تایم لاین فلش...
بهجای فایل gif میتونی از دنبال فایل flv بگردی که معمولا با افتر افکت ساخته شدن... جایی هم سراغ ندارم که افکت های مناسب داشته باشه
hamidrezaj
16-02-2013, 00:04
ممنون ولی gif رو که داخل لایه بکگراند ایمپورت کردم که مثلا شد 20 فریم , حالا که کات کردم کل فریمهای خود لایه بکگراند هم کات شده و
مووی کلیپ که با زدن دکمه ctrl+f8 ساخته میشه کجا قرار میگیره؟ و من paste کردم ولی حالت loop به خودش نمیگیره و از ابتدای فریم شروع
میشه ومیرسه انتها و استاپ میشه و حالا چطوری این رو داخل لایه بک گراند باید وارد کنم؟ یه کم مو به مو بگید ممنون میشم
البته من این کار رو تقریبا انجام دادم و این مووی کلیپ که داخل library رفته بود به داخل لایه بکگراند کشیدم ولی داخل همون صفحه به
صورت عکس ثابت دیده میشه و فقط داخل خود لایه gif میشه اون رو play کرد.
انشاءالله سربلند باشید
1w2w3w4w
16-02-2013, 00:10
یه کار دیگه کن موی کلیپ رو توی یه فایل جدید بساز و بعد موی کلیپ رو کپی کن و توی فایل اصلیت paste بزن
اگه موی کلیپ رو ندیدی توی library دنبالش بگرد
hamidrezaj
16-02-2013, 01:01
خیلی ممنون بالاخره تونستم با راهنمایی شما انجامش بدم
برای یه صفحه gif گذاشتم و برای صفحه دیگه دنبال یه ویدئوی خوب هستم
و همین روش دوم که گفتید توی صفحه جدید فایل جدید بسازم خیلی راحت کرد کارم رو ,
خیلی ممنون فقط برای مشکل دکمه کوئیز راه حلی به ذهنتون نمیرسه؟ و لطفا در مورد publish که گفتید شب میگم
راهنمایی کنید و لطفا همین کاری که برای gif گفتید اگه بخوام همین کار که مثلا ویدئوی 5 ثانیه ای به طور مداوم پخش بشه
چکار باید بکنم؟
این سایت رو هم پیدا کردم جالبه مربوط به فلش و... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انشاءالله سربلند باشید
1w2w3w4w
17-02-2013, 01:19
اینکه فایل کوییز دوباره لود نمیشه رو نمیدونم چی کار باید کرد
در مورد publish برید از file > publish setting تیک html رو بزنید و پنجره html اضافه میشه روش کلیک کنید تا خصوصیاتش مشخص بشه گزینه dimenisions رو ببرید روی percent و مقدارهای 100 روب ه height و wight بدید و دوباره از file > publish رو بزنید حالا یه فایل html هم کنار کارتون تولید شده اونو باز کنید
برای flv:
بازم یه فایل جدید درست کن و مراحل embed flv in swf رو که گفتم دوباره تکرار کن و فیلمت رو بزار توی یه موی کلیپ و کپیش کن
hamidrezaj
17-02-2013, 02:40
خدا رو شکر بالاخره تموم کردم
خیلی ممنون
من یه صفحه دیگه ساخته بودم که برای preloader بود و html رو فقط اونجا فعال کرده بودم و نه در فایل اصلی ,
و همین کاری که در مورد publish گفتید رو اشتباهی توی فایل اصلی انجام میدادم و در html مربوط به preloader که فعال کرده بودم
انجام دادم و خدا رو شکر درست شد چون preloader اول باید پخش میشد
و برای فیلم , اینکار رو کردم که فایل flv رو از طریق import video و embed flv in swf و سپس انتخاب
movie clip قبل از ایمپورت انجام دادم چون موقع انتخاب , خودش میپرسه که مووی کلیپ میخوای یا embedded یا graphic , و مثل gif
دیگه لازم نیست یه بار فریمها رو کپی کنم و داخل مووی کلیپ دیگه ای قرار بدم تا بتونم مووی کلیپ رو کپی کنم, نمیدونم توی CS6
این قابلیت اضافه شده یا توی ورژنهای قبلی هم هست و الان اون حرف شما رو که میگفتید فیلم , جزو تایم لاین میشه رو متوجه شدم.
و البته برای سایت , ویدئو رو به عنوان پس زمینه استفاده نکردم چون خیلی سنگین میشد ولی برای استاد که ارائه میدم میخوام تحویلش بدم
واقعا واقعا از شما ممنونم که اینقدر کمک کردید
انشاءالله سربلند باشید و خدا خیرتون بده.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.