مشاهده نسخه کامل
: خرید دو تا لپتاپ
سلام
دو تا لپ تاپ میخواستم بخرم.یکی با قیمیتی حدود ۱.۶میلیون تومن و دومی با قیمت حدود ۲.۵میلیون تومن.
از برندهای ایسر و لنوو و اچ پی باشه.از ایسوس و ام اس آی و دل نباشه
هرچه با این قیمتها بشه کانفیگ بالاتری داشته باشه که چه بهتر
سپاس
دوستان سوال من اینقدر سخته که کسی جواب نداره بده؟
خوب دوست عزيز بنظر من اگه حتما لازم نيست 2 تا لپتاپ بگيريد پولش رو بزاريد رو هم و يكي با كانفيگ قوي بخريد اما اگه ميخوايد 2 تا بگيريد من پيشنهادات زير رو براتون دارم:
با حدود 1800 ميتونيد Z580 Core I3 از برند لنوو يا Pavilion 1000-1115TX ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) با قيمت 1660 از برند اچپي رو تهيي كنيد
و اما با بودجه 2500:
لپتاپ Z580 Core I5 از برند لنوو ميتونه گزينه خوبي باشه و با اين قيمت از برند اسوس هم نوت بوك هاي قدرتمندي هست كه شما ترجيح ميدين اين برند نباشه
سوال ديگه اي بود در خدمتم:n02:
مرسی از نظرتون.بقیه هیچ اطلاعاتی ندارن؟
سلام همین دوسته من که گفت سری Z سری خوبیه و من خودم دارم ازش استفاده می کنم (LENOVO(
استفاده شما از لپ تاب چیه ؟
برای 2 نفر می خواین؟
شما استفاده خودتونو بگید تا بهتر بتونم شما رو راهمایی کنم چون هر برند یک معایب و خوبی هایی داره که دیگری اونهارو نداره
مثلا LENOVO کیبرد خیلی خوبی داره و سیستم کولینگ خوب و صدای عالی داره اما صفحه نمایشش زیاد دل چسب نیست اما معقوله وزاویه دید خیلی کمی داره.
mohsenfhm
28-01-2013, 10:23
سلام
دو تا لپ تاپ میخواستم بخرم.یکی با قیمیتی حدود ۱.۶میلیون تومن و دومی با قیمت حدود ۲.۵میلیون تومن.
از برندهای ایسر و لنوو و اچ پی باشه.از ایسوس و ام اس آی و دل نباشه
هرچه با این قیمتها بشه کانفیگ بالاتری داشته باشه که چه بهتر
سپاس
حدود 1.6 میلیون لنوو G580 و برای 2.5 میلیون لنوو Z580 :n01:
دوستان چرا هیچ کسی لپ تاپ fujitsu ah532 ساخت المان رو معرفی نمیکنه .....قیمت 1.650 !!
CPU Model ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]): Ci5 3210M| VGA ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]): GF 630M 2GB III Memory ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]): 4GB III |
HDD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]): 500 GB | Display ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]): 15.6" | OS ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]): Free Dos
ODD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]): DVD RW
pepero2010
28-01-2013, 23:31
منم نمي دونم اين فوجيتسو ها چرا زياد طرفدار ندارن - قيمت كه خوبه امكانات هم كه بالاست !!!
سلام همین دوسته من که گفت سری Z سری خوبیه و من خودم دارم ازش استفاده می کنم (LENOVO(
استفاده شما از لپ تاب چیه ؟
برای 2 نفر می خواین؟
شما استفاده خودتونو بگید تا بهتر بتونم شما رو راهمایی کنم چون هر برند یک معایب و خوبی هایی داره که دیگری اونهارو نداره
مثلا LENOVO کیبرد خیلی خوبی داره و سیستم کولینگ خوب و صدای عالی داره اما صفحه نمایشش زیاد دل چسب نیست اما معقوله وزاویه دید خیلی کمی داره.
بله برای دو نفر هست
قیمت کمتره برای یه نفره که استفاده خیلی سنگینی از لپ تاپ نداره و در حد نصب چند نرم افزار مثل هلو هست
اما دومی با قیمت بیشتر برای دانشجو هست که کارای سنگین میخواد انجام بده و برنامه های سنگین اجرا کنه.خیلی اهل بازی نیست اما برنامه زیاد کار میکنه
راستی قیمت ACER V3 برای کانفیگ i7 چقدره مگه؟i5 چی؟
دوستان چرا هیچ کسی لپ تاپ fujitsu ah532 ساخت المان رو معرفی نمیکنه .....قیمت 1.650 !!
CPU Model ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]): Ci5 3210M| VGA ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]): GF 630M 2GB III Memory ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]): 4GB III |
HDD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]): 500 GB | Display ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]): 15.6" | OS ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]): Free Dos
ODD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]): DVD RW
اگر مشخصاتش این مشخصات همون مشخصات z580 هست اگه اینجوره با این قیمت خیلی خوبه
اما فو جیتسو لپ تاپ های ظریفی نداره وزنشون بالاست.
بله برای دو نفر هست
قیمت کمتره برای یه نفره که استفاده خیلی سنگینی از لپ تاپ نداره و در حد نصب چند نرم افزار مثل هلو هست
اما دومی با قیمت بیشتر برای دانشجو هست که کارای سنگین میخواد انجام بده و برنامه های سنگین اجرا کنه.خیلی اهل بازی نیست اما برنامه زیاد کار میکنه
راستی قیمت ACER V3 برای کانفیگ i7 چقدره مگه؟i5 چی؟
اگر نرم افزار هایی که استفاده میکنید خیلی سنگین باشه باید برید سراغ i7 و اگر نه i5 خوبه
در مورد اون هم که نرم افزار های سبک نصب میکنن میتونید از i5 و i3 استفاده کنید .
من lenovo z 480 دارم ازش کاملا راضی هستم و کولینگ عالی داره.
شارژ دهی بالایی هم داره تقریبا 5:30 ساعت وای فای روشن نور صفحه نمایش 30 % جواب میده.
آنتن دهی وای فای هم خیلی عالیه
اگر معیار های بیشتر بگید برای اتنخابتون میشه اتنخاب دقیق تری کرد
اما اگه z480 یا z580 بخرید از خریدتون پشیمون نمیشید.
ترنم اعتمادی
29-01-2013, 16:13
lenovo e530 هم خوبه هم کاراییش هم قیافش هم در حال حاضر پرفروشه
mahyarSAMSUNG
29-01-2013, 16:31
من لپ تاپمو میرفوشم ... :n01:
ترنم اعتمادی
29-01-2013, 17:35
من لپ تاپمو میرفوشم ... :n01:
کار بدی میکنی چون داره قیمت لپتاپ میره بالا اگه به پولش احتیاج نداری یا به یه لپتاپ قوی تر نیاز نداری همونو نگه دار
اگه ردش کنی نمیتونی چیز خوب گیر بیاری که بتونی با قیمت واقعیش بخری
mahyarSAMSUNG
29-01-2013, 17:54
کار بدی میکنی چون داره قیمت لپتاپ میره بالا اگه به پولش احتیاج نداری یا به یه لپتاپ قوی تر نیاز نداری همونو نگه دار
اگه ردش کنی نمیتونی چیز خوب گیر بیاری که بتونی با قیمت واقعیش بخری
وژدانن ؟ آخه دیگه نمیخوام لپ تاپ بخرم ... من لپ تاپ رو برای گیم میخوام که اونم لپ تاپ هاش 8 9 میلیون تومنه .. اینم که دارم روی گیم جواب میده ولی تو فاز سه بعدی و اینچیزا هستم .. :n01: یعنی درواقعه میخوام روی دسکتاپ پول بزارم تا لپ تاپ
اگر مشخصاتش این مشخصات همون مشخصات z580 هست اگه اینجوره با این قیمت خیلی خوبه
اما فو جیتسو لپ تاپ های ظریفی نداره وزنشون بالاست.
تو این شرایط نباید به 100 گرم این ور اونور یه لپ تاپ رو کنار گزاشت ......وقتی که acer v3 با ci5 و این مشخصات بالای 2 میلیونه ...این به صرفه هستش !!!
اگر نرم افزار هایی که استفاده میکنید خیلی سنگین باشه باید برید سراغ i7 و اگر نه i5 خوبه
در مورد اون هم که نرم افزار های سبک نصب میکنن میتونید از i5 و i3 استفاده کنید .
من lenovo z 480 دارم ازش کاملا راضی هستم و کولینگ عالی داره.
شارژ دهی بالایی هم داره تقریبا 5:30 ساعت وای فای روشن نور صفحه نمایش 30 % جواب میده.
آنتن دهی وای فای هم خیلی عالیه
اگر معیار های بیشتر بگید برای اتنخابتون میشه اتنخاب دقیق تری کرد
اما اگه z480 یا z580 بخرید از خریدتون پشیمون نمیشید.
لطفا قیمت های این لپ تاپ هارو بگید
بعدم چرا همه فقط از لنوو لپ تاپ معرفی میکنن؟یعنی ایسر و اچ پی هیچ لپتاپی نداره با این قیمت؟
ترنم اعتمادی
29-01-2013, 20:56
برای z580 قیمتی گذاشته نشده و توی لیست لپتاپ کیمیا آنلاین z480 موجود نیست
سلام دوستان توی سایت دی جی کالا فکر کنم قیمت ها موجود باشه یه سر اونجا بزنید.
در مورد lenovo هم که معرفی میکنیم تست شدست و امتحان خودشو پس داده.
گارانتی معتبر هم داره
مارک تعیین کننده کیفیت دستگا نیست
تازه دوستان از acer هم معرفی کردن
.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.