مشاهده نسخه کامل
: کوچ کردن از ویندوز به لینوکس
P3rsian.C4t
21-01-2013, 06:29
با سلام
من تقربیا 19 سالمه و تا اونجایی که یادم میاد 12 سال زندگیمو با ویندوز گذروندم و وابسته به ویندوز بودم هم از بچگی که هیچی ازش سر در نمیوردم و فکر میکردم فقط 1 سیستم عامل وجود داره اونم ویندوزه!
اما الان دیگه میخوام کم کم از ویندوز به لینوکس کوچ کنم و ویندوز رو بذارمش کنار آیا بنظرتون کسی مثل من که تا حالا رنگ لینوکس رو هم ندیده میتونه به همین راحتی با این سیستم عامل کنار بیاد؟؟؟
من کارم طراحی وب هستش و خیلی شدید متوصل به نرم افزار های Microsoft Expression Web 4 و adobe Dreamweaver هستم بنظرتون توی سیستم عامل لینوکس میتونم مشابه این نرم افزار ها رو پیدا کنم که بهتر از اینها باشه؟؟؟
کلا توی بین جنگ بین ویندوز و لینوکس گیر کردم و نمیدونم کدوم رو انتخاب کنم اگر منو راهنمایی کنید ممنونتون میشم اگر به این نتیجه برسم که همین ویندوز برام مناسبه که میرم سراغ ویندوز 8
کسانی که الان لینوکس دارن نظراتشون رو از سیستم عاملشون بگن از اینکه چقدر ازش راضی هستن و ایا من که توی کار برنامه نویسی تحت وب دارم درس میخونم میتونم با لینوکس بازم به برنامه نویسی البته قوی تر ادامه بدم؟
الان دارم html و css میخونم تا 4 ماه دیگه درسشون رو تموم میکنم ولی بین asp.net و php باید یکی رو انتخاب کنم البته خودم به php خیلی علاقه دارم ولی اینطور که من تحقیق کردم میگن asp.net قدرتمند تر از php هستش ولی به هر حال باید یکیشون رو انتخاب کنم من خودم بیشتر به php علاقه دارم و میخوام لینوکس رو انتخاب کنم ولی چون به ویندوز وابسته شدم این انتخاب رو برام خیلی خیلی سخت میکنه!
فقط می تونم بگم من که تقریبا از دو سال پیش با لینوکس کار میکنم اصلا میلی به برگشتن به ویندوز را ندارم
لینوکس سیستم عاملیه که برای طراحان وب(و احتمالا برادران کرکر)خیلی مناسبه چون خیلی امن تر از ویندوزه.در مورد برنامه هایی که گفتین فکر کنم هردوشون با واین سازگاری کامل رو داشته باشن.
اگر کار گرافیکی هم میکنین و با برنامه هایی مثل تری دی مکس یا ادوبی فلش کار میکنین توصیم اینه که روی سیستمتون یک ویندوز و یک لینوکس داشته باشین.
در ضمن فتوشاپ هم با واین سازگاری کامل داره و صد در صد میتونین باهاش کار کنین.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
پانوشت:واین یه برنامس برای همه ی توزیعهای لینوکس که برنامه های ویندوز رو در لینوکس اجرا میکنه و یه تعدادی از برنامه هارو صد در صد کامل اجرا میکنه و یه تعدادی رو مثل oovoo نصفه و نیمه البته لیست اونایی که اجرا میکنه خیلی محدودن.:n10:
من که معادل خوبي براي Dreamweaver سراغ ندارم. احتمالا asp.net هم از php بهتره ولي من هيچ وقت سراغ asp.net نمي رم.
آيا بنظرتون کسي مثل من که تا حالا رنگ لينوکس رو هم نديده ميتونه به همين راحتي با اين سيستم عامل کنار بياد؟؟؟
همه اول همين طور هستند، اگه وقت بزاري و از پايه شروع به ياد گرفتن لينوکس بکني مشکلي نداري.
بهترین روش استفاده از قابلیت های هردوست
خیلی از شرکت های بزرگ رقبتی به ارایه نسخه لینوکس نرم افزاراشون را ندارند مثل adobe . avid .. بدلیل هزینه های زیاد این کار و کم بودن مشتری های تحت لینوکس برای محصولاتشون. (کار به بدی خوبی لینوکس ندارند و صحبت بازدهی اقتصادی است) . وهیچ امیدی هم به دیدن نسخه لینوکس مثلا فوتوشاپ یا دریم ویور نیست.
بنده ویندوز را برای کارهای ادیت عکس و فیلم به دلیل وجود برنامه های حرفه ای تحت ویندوز برای این منظور
و لینوکس را برای برنامه های سه بعدی که خیلی ساده خود شرکت سازندشون پیشنهاد کرده روی لینوکس اجرا بشوند . استفاده میکنم
به هرحال محروم کردن خودتان از ویندوز به نظرم کار درستی نیست
V i r u s e r
06-05-2014, 23:24
نظر شخصی من: سیستم عامل فقط یک وسیله هست و به جرات می تونم بگم نصف کسایی که بدون دلیل سیستم عاملی مثل گنو/لینوکس رو نصب می کنن بخاطر اینه که می خوان پز بدن و بگن بله ما هم هکریم ////
جز برای یک برنامه نویس، برای هیچ کسی هیچ فرقی نمی کنه که الان داره از هسته ی لینوکس استفاده می کنه یا ویندوز یا هورد. چون در نهایت می خواد 4 تا برنامه ای که قبلا اون برنامه نویس نوشته رو اجرا کنه.
لینوکس ممکنه در بعضی جهات نسبت به ویندوز بهتر عمل کرده باشه اما در بعضی جهات هم هسته ی ویندوز از لینوکس جلوتر هست. دلیل این موضوع هم این هست که این دو هسته شیوه ی کاملا متفاوتی برای کنترل سخت افزار پیش گرفتن. بحث امنیت بالا و ... همش تبلیغات الکی برای گنو/لینوکس هست که البته از ادامه دادن این موضوع صرف نظر می کنم چون از بحث اصلی خارج میشیم
712:بستگی به استفاده شما از رایانه داره.البته برای برنامه هایی که استفاده میکنید جایگزین هایی هست...
اگه یه کم منطقی فکر کنید کسی که اولین بار با ویندوز کار میکنه هم تا حالا با ویندوز کار نکرده و رنگ اون رو هم ندیده اما باهاش کنار میاد.پس قطعا لینوکس هم همینطوره.تنها مشکلی که ممکنه پیش بیاد کمبود منابع آموزشی البته نسبت به ویندوز هست.نمیگم که نیست...
یک اخطار:لینوکس مثل ویندوز نیست.درسته که سیستم عامل پایدار تریه اما نباید با اون مثل ویندوز رفتار کنید و تنظیمات را به هم بریزید...
پیشنهاد میکنم قبل از شروع با اصطلاحات و توزیع های لینوکس آشنا شید، بعد توزیعتون رو انتخاب کنید.اما پیشنهاد من به شما اوبونتو و لینوکس مینت هستش...
اگه سوالی هم داشتید تو فروم مطرح کنید.خوشحال میشیم جواب بدیم.
در ضمن برای استفاده از لینوکس بهتره اینترنت داشته باشید.همچنین از طریق دایل آپ هم نمیشه به نت وصل شد...
vahidmir2000
14-05-2014, 13:03
712:بستگی به استفاده شما از رایانه داره.البته برای برنامه هایی که استفاده میکنید جایگزین هایی هست...
اگه یه کم منطقی فکر کنید کسی که اولین بار با ویندوز کار میکنه هم تا حالا با ویندوز کار نکرده و رنگ اون رو هم ندیده اما باهاش کنار میاد.پس قطعا لینوکس هم همینطوره.تنها مشکلی که ممکنه پیش بیاد کمبود منابع آموزشی البته نسبت به ویندوز هست.نمیگم که نیست...
یک اخطار:لینوکس مثل ویندوز نیست.درسته که سیستم عامل پایدار تریه اما نباید با اون مثل ویندوز رفتار کنید و تنظیمات را به هم بریزید...
پیشنهاد میکنم قبل از شروع با اصطلاحات و توزیع های لینوکس آشنا شید، بعد توزیعتون رو انتخاب کنید.اما پیشنهاد من به شما اوبونتو و لینوکس مینت هستش...
اگه سوالی هم داشتید تو فروم مطرح کنید.خوشحال میشیم جواب بدیم.
در ضمن برای استفاده از لینوکس بهتره اینترنت داشته باشید.همچنین از طریق دایل آپ هم نمیشه به نت وصل شد...
ضمن تشکر ویژه از دوست خوبم که کوتاه ولی مفید در مورد لینوکس و ویندوز گفتن منم خواستم یک نکته رو بگم و اون اینکه کوچ از ویندوز به لینوکس یک باید نیست. اصلا نصب لینوکس هم یک باید نیست. وقتی لینوکس رو مطابق با نیازهاتون دیدین و وقتی با فلسفهء لینوکس آشنا شدین و بهش علاقه مند شدین و وقتی دیدین ویندوز اونی نیست که شما میخواین به لینوکس کوچ کنید. خیلی از دوستان تا بحث لینوکس و ویندوز میشه جبهه میگیرن و فکر میکنن ما لینوکسی ها قصد داریم همه رو لینوکسی کنیم و بحث ها به دعوا هم کشیده میشه بعضی وقتها. من و دیگر دوستانی که از لینوکس استفاده میکنیم قطعا این سیستم عامل رو مناسب دیدیم و کم کم بهش علاقه مند شدیم و با ضعفها (کمبودها) و نقاط قوتش اشنا شدیم و حالا هم به دیگرانی که قصد دارن لینوکسی بشن در حد توانمون کمک میکنیم. پس اگر شما الان با ویندوز مشکلی ندارین و در لینوکس نکتهء مثبتی نمیبینین دلیلی نداره لینوکسی بشین. لازم دونستم این چند خط رو در مورد مقایسه لینوکس و ویندوز ذکر کنم. امیدوارم مفید بوده باشه.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.