PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : داغ کردن لپ تاپ

fcomputer
20-01-2013, 17:14
با عرض سلام لپ تاپ من چند وقتی است که بیش از اندازه داغ می کنه و حتی تا صد درجه هم میرسه لطفا راهنمایی کنید که ایراد از کجا میتونه باشه و چه کار باید بکنم.

afshin b
20-01-2013, 18:42
با عرض سلام لپ تاپ من چند وقتی است که بیش از اندازه داغ می کنه و حتی تا صد درجه هم میرسه لطفا راهنمایی کنید که ایراد از کجا میتونه باشه و چه کار باید بکنم.
چند وقته لپتاپ رو خریدین؟ یک دفعه اینطور شده؟
به هر حال دوتا دلیل میتونه داشته باشه.
یکی اینکه درگاه خروجی هوای فن گرد و خاک و پرز گرفته باشه. برای تشخیص ببینین که جریان هوای خروجی به اندازه ی صدای فن هست یا نه. یعنی اگه فن با صدای زیاد داره کار میکنه ولی هوا با سرعت زیادی خارج نمیشه، یعنی که مشکل همینه که گفتم. برای رفعش هم باید درگاه رو باد بگیری. اگر بتونی لپتاپ رو باز کنی که بهتر.

مشکل دیگه ای که میتونه داشته باشه اینه که خمیر سیلیکون نیاز به تعویض داشته باشه. خودتون هم میتونین انجام بدین، بیرون هم میتونین ببرین براتون انجام بدن.

fcomputer
20-01-2013, 20:12
حدود10 ماهی میشه که خریدم ،هنوزم گارانتی داره . قبلا با دمای 40 درجه کارمی کرد ولی یه دفعه اینجور شد و تا صد درجه هم بالا میره، فکر نمی کنم از گرد و غبار باشه?
این مشکل میتونه به باطری مربوط باشه چون لپ تاپ من قبلا حدود 3ساعت شارژ نگه میداشت ولی الان 1 ساعت زور دوام میاره.

hasanoooooooo
20-01-2013, 23:10
نه ربطی به لپتاپ نداره... لپتاپ رو روی قالی میذاشتی؟ یا پتو... به احتمال قوی همون پرز هست... یا سیلیکون که دوستمون بهش اشاره کرد

AMINHETFIELD
21-01-2013, 09:20
دوست عزیز این دما که شما میگی برای زمانی هست که لپ تاپ پروسس سنگین داره و یا به صورت دائم داره از کارت گرافیک dedicate استفاده میکنه.
البته بازهم به 100 نمیرسه.
شما بررسی کن ببین خروجی های هوا برای لپ تاپت مسدود نشده باشه.
به گفته دوستمون ممکنه از سیلیکون هم باشه.
لپ تاپت چیه شما؟
این دمارو از کجا به دست آوردی؟
دمای کلی لپ تاپت بالاست یا cpu?
چون اینا مهمه.
از cool pad استفاده نمیکنی؟
*به باتری ربطی نداره ، کم شدن نگهدارندگی باتری بعد از یک مدت شارژ شدن و دشارژ شدن طبیعیه.

Ali/sh
21-01-2013, 13:38
با tune up برنامه های در حال اجرا رو ببین و اضافه ها رو غیر فعال کن شاید مشکلت حل شد ضمنا یه ویروس اسکن هم بکن.

fcomputer
21-01-2013, 18:41
لپ تاپ من سامسونگه (cpu core i5 ) و دما رو با نرم افزار CPUID HWmonitor چک کردم دمای hard 30 درجه بالاتر نیست ولی دمای cpu و کارت گرافیک و دمای خود لپتاپ به طور همزمان و یکسان افزایش پیدا میکنه،
یه راهی پیش پام بذارید که بدون باز کردن درش دمارو پایین بیارم چون باعث ابطال گارانتیش میشه ، بلوور پیدا نکردم ولی بعد از خوندن نظر دوستان توش با سشوار باد گرفتم کمی بهتر شده و تقریبا از80 بالاتر نرفته
ممنون میشم اگه بتونید دقیق تر راهنمایی کنید

Dj_aghamajid
21-01-2013, 20:33
شما ببین سیستم ویروسی نشده؟
اگه بتونی Task manger رو بیاری و میزان استفاده از سی پی یو رو ببینی . میشه فهمید که الان سی پی یو الکی درگیر هست یا نه.

AMINHETFIELD
21-01-2013, 22:14
شما روی دسکتاپ کلیک راست کن gadget رو انتخا کن و بعد cpu meter رو انتخاب کن.
ببین cpu رو چنده

manandss
21-01-2013, 23:43
لب تاب من دکمه اف انش بعد یه مدت خراب شد دیگه نمو تونم فنش رو روشن کنم
با اف ان با اف 11 می شد رشن کرد
کسی را هی سراغ نداره

fcomputer
22-01-2013, 06:12
cpu چه درصدی را باید نشون بده؟ ازمن اگه کاری انجام ندم تقریبا زیر 10 درصده.
خودم فکر میکنم همون FAN مشکل داشته باشه واسه تمیز کردنش با توجه به محدودیت هایی که دارم چه راههایی پیشنهاد می کنید؟

fcomputer
22-01-2013, 10:25
دوستان کمکم کنید لپ تاپم دوباره جو گیر شد و دماش به محض روشن شدن به 100 میرسه، cpu metr هم روی عدد 100 ثابت شده بدون اینکه کاری انجام بده ، چه کار کنم زودتر به دادم برسید؟

Dj_aghamajid
22-01-2013, 15:14
شما ویندوز عوض کن. ببین چطور میشه. چون میگی گارانتی داره بفرست گارانتی.

AMINHETFIELD
22-01-2013, 17:37
شما ویندوز عوض کن. ببین چطور میشه. چون میگی گارانتی داره بفرست گارانتی.

100% موافق

mohammad ahmadi
25-01-2013, 20:24
سلام دوستان من یه لپ تاپ دارم که وقتی باهاش رندر می گیرم دماش تا 85 درجه بالا میره تایم رندرهام حدود 4 دقیقه طول میکشه با بررسی هایی که انجام دادم این دما تو رندر طبیعیه ولی دنبال یه کول پد خوب میگردم که دما رو تا 15 درجه پایین بیاره قیمتشم برام مهم نیست
دوستان لطفا کمک کنید:n01: