مشاهده نسخه کامل
: تفاوت حجامت و اهدای خون از دیدگاه طب جدید
shabnam1986
20-01-2013, 16:33
میشه راهنمایی کنین؟
دوست عزیز
برای حجامت کردن ناحیه مخصوصی از بدن یعنی بین دو کتف خراش داده میشه و باعث خروج خون کثیف و کم شدن میزان
کلسترول -اوره-غلظت خون و مواد زائد و همین طور پایین اومدن فشار خون میشه ........و میشه گفت یه سری از بیماری ها رو درمان
میکنه.........البته من خودم تا حالا انجام ندادم
و به طور کل مواد زائدی که از طریق حجامت دفع میشه مقدارش بیشتر از دفع مواد زائد توسط خون گرفته شده از ورید هست....
برای اطلاعات بیشتر به اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])مراجعه کنید.
Saeed Dz
26-01-2013, 12:46
دوست عزیز
برای حجامت کردن ناحیه مخصوصی از بدن یعنی بین دو کتف خراش داده میشه و باعث خروج خون کثیف و کم شدن میزان
کلسترول -اوره-غلظت خون و مواد زائد و همین طور پایین اومدن فشار خون میشه ........و میشه گفت یه سری از بیماری ها رو درمان
میکنه.........البته من خودم تا حالا انجام ندادم
و به طور کل مواد زائدی که از طریق حجامت دفع میشه مقدارش بیشتر از دفع مواد زائد توسط خون گرفته شده از ورید هست....
برای اطلاعات بیشتر به اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])مراجعه کنید.
به شما شدیدن توصیه میکنم در مورد چیزی که اطلاع ندارید اطلاعات غلط ندید به دوستان.
پزشکی نوین حجامت رو تایید نمیکنه ضمن اینکه مضراتی هم داره حجامت از جمله آسیب به عصب های اون ناحیه که در اون قسمت نزدیک پوست هستند. چیزی به نام خون کثیف هم نداریم.
wichidika
26-01-2013, 13:02
خون دادن روی فرد خون دهنده تاثیر چندانی ندارد .
خون دادن مشابه فصد در طب سنتی هست.
ولی حجامت یک درمان و یک پیشگیری از بیماریها هست که طب کلاسیک هم ان را تاییدکرده است و در نقاط مختلف دنیا مورد استفاده قرار می گیرد.
البته حجامت باید توسط پزشک دوره دیده و در محیط استریل انجام بشود.
بسیار از امراض با حجامت قابل پیشگیری هست .
Переклад не
26-01-2013, 13:10
لطفا دوستان از جانب پزشکی نوین و ... حرف نزنن.اگه خودشون با مسئله ای مشکل دارن به خودشون مربوط میشه
تجربه ی انجام حجامت:
احساس سبکی و راحتی مخصوصا در حین خواب
از بین رفتن سرگیجه های احتمالی
عرق کنترل شده (عرق بیش از اندازه دیگه بوجود نمیاد.بلکه در حد مناسب)
از بین رفتن بی حالی و تنبلی
و...
و البته باید بعد از مدت زمانی که پزشک حجامت کننده تعیین میکنه باز اقدام کنید ولی رفته رفته کم میکنن و مدت زمان طولانی تر رو تجویز میکنن.مثلا سالی یه بار
اما اهدای خون یعنی خون تمیز و حیاتی خودت رو در اختیار دیگران بذاری.که باز بدن کمبودشو جبران میکنه
V E S T A
26-01-2013, 13:48
البته قبل از حجامت لازمه آزمایش خون بدین و سنتون مناسب حجامت باشه (اینطور که من از پزشک شنیدم) بعضی فاکتور ها تو آزمایش خون اگه به میزانی بود که لازم باشه حجامت کنید دکتر بهتون میگه
حجامت کنیدو حجامت حتما باید توسط پزشک انجام بشه تا امکان انتقال بیماری ویروسی و عفونی وجود نداشته باشه .
هم حجامت و هم خون دادن به کاهش غلظت خون کمک میکنن در خون دادن از گلبول قرمز پلاکت و فراورده های خونی میشه استفاده کرد ولی در حجامت خون دور ریخته میشه
درباره خون دادن : قبل از خون دادن هم معاینات پزشکی انجام میشه خون دادن باعث دفع آهن اضافه ای میشود که باعث تولید رادیکال آزاد آهن میشود آهن فرآيند تركيب كلسترول با اكسيژن را در بدن تسريع
مي كند و به عروق آسيب مي زند(خصوصا در آقایون)با گرفتن خون از بدن دهنده، سلول هاي خوني كاهش مي يابند و سلو لهاي جديدي براي جايگزيني اين سلو لها توسط مغز استخوان ساخته مي شود كه
همين امر خون را تازه مي كند و در نتيجه اهداي خون توليد سلو لهاي قر مز خوني را تسریع میکند
کسانی که نباید خون بدهند :
ابتلا به اختلالات ريوي، اختلالات كبدي، ابتلا به ديابت انسوليني،
صرع، بيماري هاي قلبي، گرفتگي عروق قلب، آسم، برونشيت حاد، سرطان، پركاري و كم كاري تيروئيد با منشأ خودايمني،
سكته مغزي، عقب ماندگي ذهني و كم خوني و فقر آهن باعث مي شود فرد براي هميشه قادر به اهداي خون نباشد
رئیس مؤسسه تحقیقات حجامت ایران، میگوید: «پزشک بعد از مزاجشناسی و شنیدن مشکلات بیمار، حجامت مورد نیاز را برای وی تجویز میکند.» به گفته او 120 نوع بیماری با حجامت قابل درمان است؛ از
جمله بیماریهای فشار خون، آکنه، سردردهای میگرنی، افزایش کلسترول خون، سکته قلبی، اگزما و ... . دکتر شهلا اسدزاده، مسؤول آموزش مؤسسه تحقیقات حجامت ایران هم معتقد است حجامت قادر
به درمان بیماریهایی مثل آرتروز، مشکلات کبدی، عفونتهایی مثل آنفلوانزا، اوریون و زونا و بسیاری از بیماریهای زنان است. اما دکتر علی تجری، معاون درمان این مؤسسه، حجامت را درمان همه بیماریها حتی
ایدز و هپاتیت و MS میداند و میگوید: «حجامت مهمترین روش درمانی در طب سنتی است و ما علممان راجع به این روش کافی نیست، وگرنه تمام بیماریها توسط حجامت قابل درمان هستند.» دکتر
سیدمحمدحسین شیخالاسلامی، ایمونولوژیست، مخالف این ادعا است. او میگوید: «بعضیها معتقدند که حجامت دهها، بلکه صدها بیماری را درمان میکند. اولاً کدام منبع مستند علمی، دانشگاهی، وزارتی و
دولتی و رسمی در سطح بینالمللی این حرف را تأیید کرده؟ ثانیاً اگر چنین باشد پس چه بهتر که عوامل وزارتی و دولتی، هزینههای گزاف اداره بیمارستانها، اطاق عمل، درمانگاه، لیزر، فیزیوتراپی و تخصصهای
مختلف را متوقف و انواع بیماران را به مراکز حجامت هدایت کنند.» او خونگیری از طریق حجامت را یک روش قدیمی و منسوخ میداند که هیچ پشتوانه علمی ندارد: «بعضیها مدعیاند که با حجامت، خون کثیف و
آلوده و مانده را که در پشت جمع شده است خارج میکنند؛ در حالی که از نظر علوم پزشکی، هماتولوژی، فیزیولوژی، پاتولوژی و آناتومی این ادعا درست نیست و ما در کل بدن خون کثیف و مانده در یک محل خاص
نداریم. جریان خون بهطور دایمی، مستمر، شبانهروزی، حتی در خواب و بیهوشی، از بدو تولد تا لحظه مرگ بدون توقف یا تجمع در محلی، بهطور یکسان و یکپارچه در چرخش و گردش است.» دکتر شیخالاسلامی
معتقد است حجامت اگر هم تأثیر مفیدی چه در قدیم و چه در زمان حال داشته، ناشی از جنبههای روانی و تلقینی است. او میگوید: «درواقع برای معدود بیماریهایی با منشأ روحی و روانی مثل بعضی
سردردهای میگرنی یا برخی از افسردگیها جنبه رواندرمانی دارد، البته به شرط اینکه خود بیمار معتقد و متقاضی این نوع درمان باشد. ولی بر اساس مبانی مستند جهانی علوم پزشکی، حجامت هیچگونه اثر
درمانی بر روی بیماریهای فیزیکی و اندامی بدن ندارد.»
امیدوارم بحث رو منحرف نکنم. و حاشیه هم نره تاپیک با این پست.
چند سال قبل وزارت بهداشت منطبق بر نظر پزشکان ( همونایی که وقتی دل درد میگیریم میریم پیششون) انجام حجامت رو ممنوع کرد در ایران.
متعاقبش از طرف مراجع بالاتر این حکم لغو شد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در واقع چون موضوع کمی از حیطه دانشی خارجه و وارد بحث های عقیدتی میشه خیلی ها روش حساسن و مطالعات علمی کلا حذف میشه در این مورد.
یعنی کل پزشکان دنیا هم بگن این حجامت فاقد فایده است بر عقاید هرگز نمیتونه تاثیر بزراه.
تنها نکته ای که من تا به حال در مورد فایده اهدا خون ( فایده برای بدن فرد اهدا کننده) شنیدم اینه که فعالیت اعضای خون ساز بدن رو افزایش میده. که به همین هم شک دارم . شاید فقط به قصد تشویق و تبلیغ این جمله گفته شده باشه. جدا از این ازمایش های رایگانی که همراه داره هم از نظر اماری برای سیستم بهداشتی مفیده هم خود فرد زود تر در جریان بیماری های احتمالیش برای کنترل قرار میگیره.
درباره حجامت هم متون سنتی هزاران فایده ذکر میکنن که قابل تحقیق نیست اصولا. مراجع نوین پزشکی هم کلا مفاهیمی مثل خون کثیف و غیره رو قبول ندارن.
بله چیزی تحت عنوان خون کثیف وجود نداره..
اسم سیاهرگهایی که خون بدون اکسیژن رو به دهلیز راست قلب میرسونند بزرگ سیاهرگهای زیرین و زبرین
هستش با نام علمی Venae Cavae که تقریبا خون بدون اکسيژن کل بدن رو به دهلیز راست قلب منتقل میکنند
با گذر زمان این خونهای غیر قابل استفاده یا بهتر بگم بدون اکسیژن در پشت بدن و نقاطی دیگر قرار میگیره و در
فرصتهای مناسب توسط خود بدن دفع میشه، ولـی خدا نکنه توی کشور ما یک رسمی از قدیم انجــــام شـــده
باشه ، ینـــــی اگه خود ایجاد کننده ی رسم هم الان زنده بشه بگه اقا من غلط کردم ملت بهش میگن تو گرمی
نمیفهمی ! نکنید دوستان من... جای زخمهاش خوب شدنی نیست و تا چندوقت خیلی میسوزه..
Hamid Reza
26-01-2013, 22:48
طب سنتی هم حجامت رو تا یه حدی مفید میدونه و معمولا سالی دو بار . بیشتر از این رو توصیه نمیکنه
حجامت در طب سنتی هم شرایطی داره و باید طبع و شرایط بدنی طرف هم بررسی بشه
pashangparsi6
26-01-2013, 22:52
دوستان گرامی ما در سده ی 21 زندگی می کنیم. حجامت یعنی چی؟!!! در کدام دانشنامه ی معتبر جهانی حجامت بادگیری و .. تایید شده؟ شگفتا!
Saeed Dz
27-01-2013, 00:13
طب سنتی هم حجامت رو تا یه حدی مفید میدونه و معمولا سالی دو بار . بیشتر از این رو توصیه نمیکنه
حجامت در طب سنتی هم شرایطی داره و باید طبع و شرایط بدنی طرف هم بررسی بشه
ببخشید من اصلن از حاشیه پردازی و بیهوده گویی خوشم نمیاد اما اینجا لازم دونستم یک مورد رو هم اشاره کنم.
دوستان ببینید ما اصلن پزشکی و طب سنتی و غیر سنتی نداریم بلکه کلن علوم پزشکی و دارو سازی یک مسیری (timeline) در طول تاریخ داشتن که حالا به اینجا رسیده و اینطور نیست که اینها در تقابل با هم باشن یا یکی اصطلاحن بی ضرر و عوارض باشه و دیگری نه. متاسفانه چیزی که امروز ما باهاش رو به رو هستیم یک دروغ بزرگ و یک جعل در تمام سطوح هستش و بعضی افراد به خاطر مقاصد شخصی علم رو در مقابل علم قرار دادن تا به این صورت ضعف خودشون رو پنهان کنن و شیادانی مثل روا زاده و رافعی پور و ... هم در خط مقدم این دروغ پراکنی قرار دارند.
برای مثال مایلم یکی از نکاتی که این آقایون خیلی روی اون مانور میدن رو اینجا براتون توضیح بدم تا بدونید واقعیت چیه و یاد بگیرید هرچیزی رو بدون دلیل و مدرک علمی و نه لیست کردن 4 تا نماد و بیان سخنان تخیلی قبول نکنید. موردی که میخوام توضیحش بدم در مورد شوینده و همینطور رایحه ی اضافه شده به اون ها هستش که امسال این آقایون از نا آگاهی افراد سو استفاده کرده و این قبیل محصولات رو سرطان زا میدونن.
خب از اینجا شروع میکنیم که برای مثال یک صابون اصطلاحن سنتی چه تفاوتی با یک شامپو بدن امروزی داره. تعجب نکنید اما هردو رو میتونید در یک آزمایشگاه ساده و یا حتی خونه تهیه کنید (برخلاف اون چیزی که گفته میشه). یک صابون سنتی از ترکیب قلیا با چربی تهیه میشه و شما نمیتونید بعداز ایجاد ازش استفاده کنید به این خاطر که خاصیت قلیایی داره و باعث سوزش پوست میشه و این در حالی هست که یک شامپو بدن امروزی از ترکیب یک نوع اسید و ... (اسم ماده دوم یادم نیست) که در کل به ترکیب این دو ماده سولفات لورت سدیم گفته میشه ساخته میشه و تفاوتش در این هست که شما بعداز ساخت میتونید مستقیمن از این ماده استفاده کنید چون خاصیتی خنثی داره بر خلاف صابون سنتی و همینطور اون لایه ی چربی صابون رو هم به جا نمیذاره. جالبه بدونید سولفات لورت سدیم ترکیب اصلی انواع شوینده ها و حتی خمیر دندادن و ... هستش.
و حالا رایحه برای مثال همون بوی لیمویی که حس میکنم از کجا میاد و آیا یک ترکیب شیمایی هست که باید بگم خیلی ساده خیر نیست بلکه از تقطیر پوست لیمو یا پرتغال و ... بدست میاد یعنی همون چیزی که بهش میگیم زباله میوه و به هیچ وجه هم سرطان زا نیست.
عزیزان ازتون خواهش دارم که اینقدر ساده نباشید ... .
wichidika
27-01-2013, 21:12
دوستان گرامی ما در سده ی 21 زندگی می کنیم. حجامت یعنی چی؟!!! در کدام دانشنامه ی معتبر جهانی حجامت بادگیری و .. تایید شده؟ شگفتا!
سابقه حجامت به هفت هزار سال قبل برمی گرده .
نیاکان ما هم حجامت می کردند.
wichidika
27-01-2013, 21:37
چون اینجا قرار شد بحث علمی بکنیم و عقیدتیش نکنیم دو منبع خارجی و علمی ارائه می کنم دوستای که علاقه دارند تا براشون ثابت بشه
حجامت علمی هست ومفید فایده :
1-کتاب حجامت درمانی دکتریوهان آبله (آلمان) ترجمه از زبان المانی به فارسی دکتر ابوالقاسم متین.
2- کتاب حجامت درمانی : دکتر ایلکی چرالی(امریکا)cupping therapy
کاربر شماره ی یک
02-02-2013, 01:26
پستها همه جالب بود ولی واقعا اینقدر راجع به این مسئله ، اطلاعات مختلف و متضاد گذاشته شده من یکم سخت میتونم نتیجه گیری کنم :n13: یه جمع بندی کاش یه نفر ارائه میداد . یعنی الان اگه پزشکی توصیه کرد به انجام این کار ، اشتباه گفته و نباید انجام بدیم یا کاملا تخصصی گفته و باید انجام بدیم ؟؟:n29:
پست شماره ی هفت هم جالب بود برام چون قبلا نمونه ی همچین اقدامی رو که کردن ندیده بودم .
Saeed Dz
02-02-2013, 01:42
پستها همه جالب بود ولی واقعا اینقدر راجع به این مسئله ، اطلاعات مختلف و متضاد گذاشته شده من یکم سخت میتونم نتیجه گیری کنم :n13: یه جمع بندی کاش یه نفر ارائه میداد . یعنی الان اگه پزشکی توصیه کرد به انجام این کار ، اشتباه گفته و نباید انجام بدیم یا کاملا تخصصی گفته و باید انجام بدیم ؟؟:n29:
پست شماره ی هفت هم جالب بود برام چون قبلا نمونه ی همچین اقدامی رو که کردن ندیده بودم .
راه های دیگه ای هستند که اونچه به عنوان فواید حجامت مطرح میشه رو بدون خطرات و مضراتی که حجامت ایجاد میشه در بر دارند که از جمله ی اون تغییر رژیم غذایی و ... همستش.
نتیجه گیری نشده تا هر کاربر با مطالعه ی مطالب خودش نتیجه گیری کنه.
من این تاپیک رو ندیده بودم یکی از دوستان درتاپیک دیگه ای پرسیدن در این مورد من مفصل صحبت کردم
شما همه مطالبی که گفتید دوستان عزیز از گفته های دیگران و فلان پزشک ایرانی و خارجی و غیره هست و بعید میدونم(تقریبا اکثریتتون) حجامت رو انجام داده باشید!
من کاری ندارم کی درست گفته و کی درست نگفته و چقدر صحت داره ولی من شخصا خیلی ازش نتایج خوبی دیدم
نتایجی که توجیح دیگه ای که مثلا بگم نه بخاطر حجامت نبوده واسه خودش این اتفاقای مثبت افتاده ندیدم!
سخته نقل قول گرفتن اما پست های من دراین تاپیک موجوده شاید به عنوان تجربه شخصی بد نباشه:n06:
من هم بحث های زیادی در مورد نداشتن فایده حجامت شندیم!ولی تجربیات خودم رو اینجا قرار میدم!
1-من خودم کم خونی داشتم که به خاطر این کم خونی خیلی مواقع که میخواستم از جام پا بشم چشام سیاهی میرفت بیهوش میشدم دکتر رفتم کلی آزمایش دادم فقط کم خونی رو تشخیص دادن قرص و دارو حتی بهترین قص های آهن برام هر چی نوشت آنچنان تاثیر نداشت بعد از مدتی یکی از دوستام که تو موسسه حجامت حجتم هست برام حجامت کرد و طی یه دوره 6 ماهه کاملا مشکلم برطرف شد!
2-پدر من فشار خون داره و متاسفانه به خاطر مشغله کاریش نمیره دکتر همین دوستم برای پدرم حجامت کرد فکر کنم 9 بار شده که دفعه اول به خاطر غلظت خون زیاد خون گیری خوبی نشد ولی الان هر وقت حجامت میکنه کاملا خون رقیق و رونش ازش گرفته میشه و واقعا تاثیر داشته چون با دستگاه هر روز چک میکنیم فشار خونی که 6ماه پیش روی 16 17 الان در روز بالای 14 نمیره!
3-یکی از دوستان من روی سرش جوش های وحشتناک میزد دکتر هم رفت ولی هیچ جوابی نگرفت مجبور شد سرش رو کامل بتراشه عکسش هم هست ولی چون خانوم هستن نمیتونم عکس قبل و بعدش رو بزارم بعد فقط یک بار حجامت جوش های سرش کاملا کمرنگ و دیگه خبری از جوش های بزرگ و سر سفید نیست!دوستم روی سرش طوری جوش میزد که شبا از دردش نمیتونست سرش رو روی متکا بزاره ولی الان جوش ها ورمش کامل خوابیده و فقط قرمزیش مونده!
دوستانی که میخوان حجامت کنند قبل حجامت و فردای روی که حجامت کردند یه عکس از صورتشون بگیرن تا تاثیرش رو ببینن مخصوصا خانوما که به رنگ پوستشون حساس هستن تفاوت رو کاملا حس میکنن روشن شدن رنگ پوست رو کاملا متوجه میشن.
اینایی که گفتم فقط 3 تا از تجربیاتی بود که خودم به شخصه دیدم!اگر بخوایید از تاثیرش برای واریس سردرد های میگرنی و.......... هم دیدم از نزدیک که تاثیر مفید داشته!
طب سنتی طب قوی هستش فقط باید اون دکتر بار علمیش خوب باشه من خودم به شخصصه با بیمار دیابتی صحبت کردم که انگشت کوچیک پاش کاملا سیاه شده بود و دکترا گفته بودن باید قطع بشه بعد از 1سال درمان تونسته بود انگشتش رو نجات بده و من دیدم فقط نوک انگشت اش یه کم سیاد بود و کم کم رو به بهبود بود!
حالا دوستان نگن چه طرفداری میکنه نه پدر من دکتر طب سنتی نه مادر من نه آشنام فقط از تاثیراتی که از این طب دیدم گذاشتم تا اینطوری نکوبینش.هست دکتر هایی که کارشون پزشکی نیست و دلالیه که پول های زیادی میگرن یکیش هست که ویزیت اش 20 هزار تومنه!الکی یه اسم دکتر گذاشته روی خودش و فقط پول میگیره به مردم بیچاره علف میده!
به قیمت های گزاف که مثلا برید برا سر درد هاتون شاید ویزیتش با دارو براتون 50 هزار تومن آب بخوره!که همش گیاهان آرام بخش هست که عطاری های میفروشن!
کاربر شماره ی یک
02-02-2013, 15:33
خوبه ، کسی تجربه ی بد هم داره واسمون بنویسه ؟
Saeed Dz
02-02-2013, 17:11
جالبه به بررسی من که در مورد تجربه شخصی این دوستمون توجه کنید و البته دوستان دیگه هم مطالبی از این دست رو عنوان میکنن. در این تحقیق سعی کردم از نظرات پزشکان داخلی استفاده کنم تا بیشتر با ابعاد موضوع آشنا بشید.
1-من خودم کم خونی داشتم که به خاطر این کم خونی خیلی مواقع که میخواستم از جام پا بشم چشام سیاهی میرفت بیهوش میشدم دکتر رفتم کلی آزمایش دادم فقط کم خونی رو تشخیص دادن قرص و دارو حتی بهترین قص های آهن برام هر چی نوشت آنچنان تاثیر نداشت بعد از مدتی یکی از دوستام که تو موسسه حجامت حجتم هست برام حجامت کرد و طی یه دوره 6 ماهه کاملا مشکلم برطرف شد!
حجامت هیچ تاثیری بر کم خونی نداره و حتی تاثیری بر خونسازی هم نداره در بدن (به دلیل میزان 4 سی سی خونی که هر بار از بدن خارج میشه و بسیار ناچیزه). یکی از دلایل مشکل شما میتونسته کم خونی باشه دوست عزیز اما بعضن مشاهده میشه افرادی که کم خونی هم ندارن به این مشکل دچار میشن و این مورد به موارد زیادی از جمله غلظت خون هم بستگی داره.
اما جالبه بدونید من با اینکه کم خونی داشتم و دارم و همین مشکل شما رو هم داشتم این مشکل رو با توصیه پروفسور مشتاقی (یکی از استادانمون بودن) برطرف کردم اونم در عرض یک ماه و حتی کمتر با یک تمرین ورزشی.
روزی چند بار کله پا شدن و موندن توو اون حالت هر بار به مدت 30 ثانیه درمان این مورد هست.
2-پدر من فشار خون داره و متاسفانه به خاطر مشغله کاریش نمیره دکتر همین دوستم برای پدرم حجامت کرد فکر کنم 9 بار شده که دفعه اول به خاطر غلظت خون زیاد خون گیری خوبی نشد ولی الان هر وقت حجامت میکنه کاملا خون رقیق و رونش ازش گرفته میشه و واقعا تاثیر داشته چون با دستگاه هر روز چک میکنیم فشار خونی که 6ماه پیش روی 16 17 الان در روز بالای 14 نمیره!
مدیرکل منطقهای آموزشی انتقال خون استان تهران گفت حجامت تاثیری در کاهش غلظت خون ندارد، چرا که مقدار خونی که در حجامت گرفته میشود بسیار کم و نامشخص است.بشیر حاجی بیگی مدیرکل منطقهای آموزشی انتقال خون استان تهران اظهار داشت، مقدار خونی که در حجامت گرفته میشود بسیار کم و نامشخص است، لذا تأثیر در کاهش غلظت خون ندارد. مدیرکل منطقهای آموزشی انتقال خون استان تهران ادامه داد، حجامت اگر با استفاده از لوازم مشترک صورت پذیرد یا انجام آن در محیط های آلوده باشد، میتواند موجب ابتلا به بیماریهای منتقله از طریق خون مانند هپاتیت B و C و ایدز شود. حاجی بیگی افزود، همچنین افرادی که حجامت میکنند براساس دستورالعمل استاندارد سازمان انتقال خون به مدت یکسال به علت احتمال ابتلا به بیماریهای منتقله از طریق خون، از اهدای خون معاف هستند.
منبع: سلامت نیوز
کسانی که خونشون غلیظ هستش بهتره روز یک اسپرین 100 (A.S.A.) مصرف کنن.
3-یکی از دوستان من روی سرش جوش های وحشتناک میزد دکتر هم رفت ولی هیچ جوابی نگرفت مجبور شد سرش رو کامل بتراشه عکسش هم هست ولی چون خانوم هستن نمیتونم عکس قبل و بعدش رو بزارم بعد فقط یک بار حجامت جوش های سرش کاملا کمرنگ و دیگه خبری از جوش های بزرگ و سر سفید نیست!دوستم روی سرش طوری جوش میزد که شبا از دردش نمیتونست سرش رو روی متکا بزاره ولی الان جوش ها ورمش کامل خوابیده و فقط قرمزیش مونده!
دبیر انجمن متخصصین پوست ایران با بیان اینکه "با حجامت هیچ یک از عوامل بوجود آورنده آکنه برطرف نمیشود"، گفتت ... تروما و ضربهای که در حجامت به پوست ناحیه پشت وارد میشود منجر به بروز کلویید در افراد میشود.
دکتر محمد گلشنی اظهار داشت، برخی افراد با استفاده از روش حجامت سعی در بهبود جای جوشها و جلوگیری از بروز آکنه دارند اما متخصصین پوست به هیچ وجه استفاده از حجامت را برای برطرف کردن مشکلات پوستی توصیه نمیکنند.
وی ادامه داد، یکی از دلایل بروز آکنه رشد میکروبها در غدد سباسه یا چربی است همچنین التهاب و بسته شدن مجرای غدد چربی در روی پوست موجب بروز آکنه میشود، از دیگر دلایل بروز آکنه میتوان به علل هورمونی آن اشاره کرد و در صورتی که بالانس آندروژنها به هم بخورد موجب ایجاد آکنه میشود.
دبیر انجمن متخصصین پوست ایران تاکید کرد، با بررسی این عوامل می توان نتیجه گرفت که با حجامت هیچ یک از این عوامل بوجود آورنده آکنه برطرف نمیشود، از طرفی در حجامت با تروما و ضربهای که به پوست ناحیه پشت وارد میشود علاوه بر ایجاد آلودگی، منجر به بروز کلویید یا گوشت اضافه به خاطر برش بر روی پوست به خصوص در پشت و تنه در افراد جوان و افراد مستعد میشود.
دکتر محمد گلشنی خاطر نشان کرد، کلویید معمولا در ناحیه قفسه سینه، پشت و بازوهای افراد جوان و افراد مستعد بروز میکند و تاکید میکنم که استفاده از روش حجامت علاوه بر عوارضی که دارد موجب کاهش و بهبود بروز آکنه نمیشود.
منبع سلامت نیوز
طب سنتی طب قوی هستش فقط باید اون دکتر بار علمیش خوب باشه من خودم به شخصصه با بیمار دیابتی صحبت کردم که انگشت کوچیک پاش کاملا سیاه شده بود و دکترا گفته بودن باید قطع بشه بعد از 1سال درمان تونسته بود انگشتش رو نجات بده و من دیدم فقط نوک انگشت اش یه کم سیاد بود و کم کم رو به بهبود بود!
ببخشید من اصلن از حاشیه پردازی و بیهوده گویی خوشم نمیاد اما اینجا لازم دونستم یک مورد رو هم اشاره کنم.
دوستان ببینید ما اصلن پزشکی و طب سنتی و غیر سنتی نداریم بلکه کلن علوم پزشکی و دارو سازی یک مسیری (timeline) در طول تاریخ داشتن که حالا به اینجا رسیده و اینطور نیست که اینها در تقابل با هم باشن یا یکی اصطلاحن بی ضرر و عوارض باشه و دیگری نه. متاسفانه چیزی که امروز ما باهاش رو به رو هستیم یک دروغ بزرگ و یک جعل در تمام سطوح هستش و بعضی افراد به خاطر مقاصد شخصی علم رو در مقابل علم قرار دادن تا به این صورت ضعف خودشون رو پنهان کنن و شیادانی مثل روا زاده و رافعی پور و ... هم در خط مقدم این دروغ پراکنی قرار دارند.
حالا دوستان نگن چه طرفداری میکنه نه پدر من دکتر طب سنتی نه مادر من نه آشنام فقط از تاثیراتی که از این طب دیدم گذاشتم تا اینطوری نکوبینش.هست دکتر هایی که کارشون پزشکی نیست و دلالیه که پول های زیادی میگرن یکیش هست که ویزیت اش 20 هزار تومنه!الکی یه اسم دکتر گذاشته روی خودش و فقط پول میگیره به مردم بیچاره علف میده!
به قیمت های گزاف که مثلا برید برا سر درد هاتون شاید ویزیتش با دارو براتون 50 هزار تومن آب بخوره!که همش گیاهان آرام بخش هست که عطاری های میفروشن!
(حذف شد)
Saeed Dz
02-02-2013, 18:19
به این مقاله که توسط انجمن حجامت با استناد به اون و همینطور مقایسه اون با پژوهش بیمارستان لقمان اعلام شده سم خون حجامت 23 برابر خون اهدایی هست (: دی) توجه کنید.
در این امتحان کنترل اتفاقی مردان 18 تا 25 ساله بدون هیچکونه بیماری مزمن و یا تاریخچه افزایش چربی خون و بدون مصرف داروهای ضد چربی. کنترل 24 نفر درمان شده با حجامت تر 23 نفر بدون درمان با حجامت تر اندازه گیری چربی خون از ورید براکیال در زمان حجامت در هر هفته یکبار تا سه هفته انجام گرفت.
نتایج ازمایشات: کاهش قابل توجهی در کلسترول LDL و کاهش نسبت LDL/HDL در افرادی که با حجامت درمان شده اند دیده شده و هیچکونه تغییر و اثار قابل ملاحظه ای در تری گلیسیرید و یا کلسترول توتال(تام) و HDL دیده نشده مگر در 7% افرادکه کاهش کلسترول توتال داشته اند و 3% افراد هم افزایش کلسترول HDL که ممکن است از نظر کلینیکی مهم باشد.
سیزدهمین شماره مجله طب الترناتیو که در تاریخ اول نوامبر 2007 در امریکا به چاپ رسیده است.
این پژوهش تنها بر روی 24 نفر انجام شده و قابل استناد نیست (برای اطلاعات بیشتر میتونید در مورد شرایط نمونه و نمونه گیری مطالعه داشته باشد) و از طرفی امکان سوگرایی حجم نمونه وجود داره.
نتیجه این مقاله در تضاد كامل با نتایج تحقیقات بیمارستان لقمان و استفاده از اون به عنوان یك روش درمانی هستش. افراد مورد مطالعه، افراد سالم انتخاب شدند و اثر اون روی افراد بیمار مشخص نیست.
جالبه بدونید در قسمت دوم مطالعه بیمارستان لقمان اعلام شده، كلسترول خون حجامت دو و نیم برابر و سم آن 23 برابر خون اهدایی است (: دی).
حالا میخوام بهتون بگم اصلن منطور از سم چیه؟!
مهمترین ماده سمی كه در بدن بصورت فیزیولوژیك ساخته میشه بیلی وردین هستش. گلبولهای قرمز خون بطور متوسط 120 روز عمر میکنن و بعد اون وارد طحال شده و تجزیه میشن و حاصل این فرایند ماده بیلی وردین هستش.
این ماده بسیار سمیه ولی این ماده هیچگاه وارد گردش خون سیستمیك نمیشه بلکه از طریق ورید طحالی مستقیمن وارد سیستم گردش خون كبدی شده و تمامن توسط كبد تبدیل به بیلی روبین میشود و از طریق صفرا دفع و لذا این ماده در گردش خون یافت نمیشه.
با انجام بادكش و حجامت مقداری خونریزی زیر جلدی اتفاق می افته و سلول ها تغییر شكل پیدا میكنن و مواد درون سلول ها آزاد میشن و حتی تمام اكسیژن اون گرفته میشه و اینطور به نظر میرسه كه خون سیاه تر و حاوی مواد دفعی بیشتری هست كه كاملن طبیعی هستش و در واقع ما به این خون اجازه گذر از پالایشگاههای عظیم و هوشمند بدن (كبد، كلیه، طحال) رو ندادیم.
در مطلب زیر نظر یک متخصص پوست رو در مورد حجامت داریم.
يك پزشك متخصص پوست گفت حجامت، عوارض جانبي غيرقابل جبراني به دنبال دارد و بايد از آن پرهيز كرد.
دكتر محمدنقی نوربالا از افراد مبتلا به بيماریهای پوستي خواست كه به اين موضوع توجه بيشتري داشته باشند.
وي با بيان اينكه حجامت در بحث فيزيولوژی، به غير از گرفتن خون منفعت ديگري ندارد گفت، استفاده از آن در علم روز رد شده است.
او ايجاد زخم و تاخير در بهبودی، ايجاد گوشت اضافه و تغيير در رنگ پوست را از عوارض جانبي حجامت دانست و گفت، دلايل مستند علمي وجود دارد كه نشان ميدهد طولاني شدن مدت زخم، منجر به سرطان خواهد شد. اين متخصص افزود، البته خون دهي در برخي از بيماران مسن، افراد سيگاري و افرادي كه خون غليظ دارند باعث ترميم جريان خونسازي ميشود و مفيد است.
نوربالا با اشاره به اينكه انسانها در قديم، به علت نبود امكانات بهداشتي براي خونگيري به زالو و حجامت روي ميآوردند افزود، امروزه روشهاي علمي مناسب و وسايل بهداشتي مفيدي براي خون دادن موجود است.
وي بهافرادي كه به حجامت روي ميآورند، توصيهكرد كه از طريق علمي و براي كمك به همنوعان، اقدام به خون دهي كنند تا هم خود و هم افراد نيازمند از اين امر بهرهمند شوند.
منبع: خبر گذاری ایرنا
در مقاله زیر به مضرات زالو درمانی اشاره شده.
During the 1980's, reports were published that described the successful application of medicinal leeches to rescue surgery cases with complications. During the reattachment of severed fingers and ears, or of the detached scalp, the blood flow needs to be reestablished. This is achieved by reconnecting the major arteries and veins. In particular, the veins can be difficult to find. If not enough veins are reconnected, the blood may initially enter the reattached organ but cannot exit. This will prevent fresh, oxygenated blood from entering and, consequentially, the reattachment procedure will fail. This is where the medicinal leech comes to the rescue. The animals are applied to the tissue and they actively remove blood and secrete numerous compounds that have vasodialator, anticoagulant, and clot-dissolving properties. This prevents the tissue from dying off and allows the body to reestablish good blood flow to the reattached part
This type of procedure is not without risk. In up to 20% of the patients receiving leech treatment after microvascular surgery, infections by Aeromonas occurred. Fortunately, these infections can usually be prevented by administering antibiotics to the patients. These infections point to the potential of this bacterium, which is cooperative in the medicinal leech, to be pathogenic in humans
In patients with a normal immune response and good blood circulations at the site of attachment, bacterial infections do not usually occur
Another use of leeches is to reduce the pain of arthritis in the knees. A clinical trial suggested that patients receiving leech therapy experienced less pain than the control group
Medical Use of Medicinal Leeches ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اگر از دیدگاه غیر تعصبی و علمی به این مقوله فكر كرده باشید حتمن پیش خود سوال کردین که چطور ممكنه با اندكی خونریزی از پشت یا سایر نقاط بدن (با خروج تنها 3 سی سی) تمام بیماریها درمان میشن؟!!
بله دقیقن من و امسال من هم همین سوال رو داریم اما موضوع اینکه این یک دروغ بزرگ هستش که همونطور که بابک عزیز اشاره کردن جواب رو در علم نمیشه جستجو کرد و جواب ها جای دیگری هستش.
وزارت بهداشت این سرزمین یه روزی به دلایل کاملن پزشکی و علمی اعلام کرد که ضمن اینکه حجامت هیچ فایده ای نداره! حتی ممکنه باعث انتقال بیماری هم بشه و بعد از اون داستان نمیگم از کجا ولی خودتون برین سرچ کنین که کیا و به چه دلایلی فشار آوردن تا بیانیه ی رسمی وزارتخونه رو لغو کنن و یک عمل بی فایده رو تبدیل کنن به درمان شونصد بیماری صعب العلاج و لاعلاج ... .
امیدوارم بحث رو منحرف نکنم. و حاشیه هم نره تاپیک با این پست.
چند سال قبل وزارت بهداشت منطبق بر نظر پزشکان ( همونایی که وقتی دل درد میگیریم میریم پیششون) انجام حجامت رو ممنوع کرد در ایران.
متعاقبش از طرف مراجع بالاتر این حکم لغو شد.
در واقع چون موضوع کمی از حیطه دانشی خارجه و وارد بحث های عقیدتی میشه خیلی ها روش حساسن و مطالعات علمی کلا حذف میشه در این مورد.
یعنی کل پزشکان دنیا هم بگن این حجامت فاقد فایده است بر عقاید هرگز نمیتونه تاثیر بزراه.
تنها نکته ای که من تا به حال در مورد فایده اهدا خون ( فایده برای بدن فرد اهدا کننده) شنیدم اینه که فعالیت اعضای خون ساز بدن رو افزایش میده. که به همین هم شک دارم . شاید فقط به قصد تشویق و تبلیغ این جمله گفته شده باشه. جدا از این ازمایش های رایگانی که همراه داره هم از نظر اماری برای سیستم بهداشتی مفیده هم خود فرد زود تر در جریان بیماری های احتمالیش برای کنترل قرار میگیره.
درباره حجامت هم متون سنتی هزاران فایده ذکر میکنن که قابل تحقیق نیست اصولا. مراجع نوین پزشکی هم کلا مفاهیمی مثل خون کثیف و غیره رو قبول ندارن.
و توصیه میکنم تاپیک ظروف و دستبندهای مسی چه تاثیری دارند؟ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو هم مطالعه کنید تا بیشتر به ابعاد این قبیل جعلیات پی ببرید.
در نهایت اینکه دوستان بهتره بدونید هر کیسه خون به طور میانگین جان 3 نفر رو نجات میده پس توصیه میکنم اگر تصمیم به انجام چنین کاری گرفتین حتمن خون بدید تا علاوه بر تاثیراتش بر بدن عملتون با ارزش و انسانی باشه. در بیشتر کشور های دیگر برای خون دادن از بیمارستان هزینه دریافت میکنن پس به خودتون افتخار کنید.
حتی اگر خود وزیر بهداشت تمام دکترها هم بیان بگن حجامت تاثیری نداره من باز قبول نمیکنم چون تاثیراتش رو به عینه از نزدیک دیدم.هیچ تعصبی هم نسبت به طب سنتی ندارم.
مثل اینکه من بگم میتونم 5دقیقه نفسم رو حبس کنم و این کار رو هم بکنم ولی کل دنیا بگه نمیشه ولی چون خودم این کارو میکنم حرف کل دنیارو قبول نمیکنم:n02:
دیگه دلیلی برای ادامه دادن از طرف خودم نمیبینم:n01:
موفق باشید:n16:
باز تاپیک به انحراف کشیده شد دوستان عزیز...
فعلــن تاپیک رو میبندم تا به وضعیت پستهای نامرتبط رسیدگی بشه و آرامش براینجا حاکم بشه.
ولــی یه چیزی بگم ، نیازی نیست که وقتی بحثی انجام میشه به هم دیگه تیکــــه بندازین. شما
بحث علمیتون رو اینجا بگذارین کاری هم به پستهای هم نداشته باشید؛ مخاطب خودش تشخیص
میده کدوم درسته؛
ممنون
pashangparsi6
05-02-2013, 02:13
دوستان گرامی برای کسانی که در سده ی 21 زندگی می کنند سخن گفتن از حجامت و زالو و .. زیاد چالب نیست. در ایران به دلیل لینکه شماری عرب در گذشته های دور ایثن کار را می کردند می خواهند به آن بار علمی بدهند. شما بفرمایید و یک منبع معتبر برون مرزی از دانشنامه های معتبر جهانی بیاورید که حجامت و .. تایید کرده باشه!
تجربه های شخصی هم اثر تلقین هست و هزار عامل دیگه می تونه تاثیر گذار باشه. دارو نماها رو می شناسید و تاثیرات اون رو ؟
Saeed Dz
05-02-2013, 02:17
دوستان گرامی برای کسانی که در سده ی 21 زندگی می کنند سخن گفتن از حجامت و زالو و .. زیاد چالب نیست. در ایران به دلیل لینکه شماری عرب در گذشته های دور ایثن کار را می کردند می خواهند به آن بار علمی بدهند. شما بفرمایید و یک منبع معتبر برون مرزی از دانشنامه های معتبر جهانی بیاورید که حجامت و .. تایید کرده باشه!
تجربه های شخصی هم اثر تلقین هست و هزار عامل دیگه می تونه تاثیر گذار باشه. دارو نماها رو می شناسید و تاثیرات اون رو ؟
به نکته خیلی جالبی اشاره کردی دوست من. بله دارو هایی که دارو نیستن و برای مثال قند هستن و طرف با خودن اونا درمان میشه.
سلام
هیچ ماست بندی نمیاد بگه ماست من ترشه !
شما میخواین تاثیرات حجامت (طب سنتی) رو با طب جدید اثبات کنید ! خب هیچ وقت یک دکتر نمیاد بگه کارای من تاثیر نداره برو حجامت کن ...
شما دارونماها و تلقین رو در درمان موثر میدونید ولی یک روش درمانی چند هزار ساله رو که بسیاری از اون نتیجه گرفتن (حتی اگر گفته دانشمندان و پیشوایان در تاثیرات مثبت اون فاکتور بگیریم و فقط حرف افراد تحت درمان رو قبول کنیم) باز هم بی تاثیر میدونید ؟!
خواهشاً از روی تعصب دینی نظر ندین . همون دانشمندان مسلمان ایرانی که از این روش استفاده و توصیه میکردن بعد از بیش از 700-800 سال هنوز کتاباشون در غرب مورد استفاده و تدریس برای بکار گیری در طب جدید قرار میگیره .
همون دانشمندان مسلمان ایرانی که از این روش استفاده و توصیه میکردن بعد از بیش از 700-800 سال هنوز کتاباشون در غرب مورد استفاده و تدریس برای بکار گیری در طب جدید قرار میگیره .
دوست عزیز. به باقی بحثتون اصلا کاری ندارم. اما این جمله که نقل قول کردم صرفا یک افسانه ایرانیه و بس. یکی از صد ها خیال بافی ها ما در مورد افتخارات خودمون.
Переклад не
05-02-2013, 11:06
دوست عزیز. به باقی بحثتون اصلا کاری ندارم. اما این جمله که نقل قول کردم صرفا یک افسانه ایرانیه و بس. یکی از صد ها خیال بافی ها ما در مورد افتخارات خودمون.
دست شما درد نکنه .نباید کلی اشاره میکردید(زمان و موضوع و فرد و شخص و همه و همه).اقلا بگید در مورد حجامت کتب ثبت شده ای نداریم و... همچنین اشاره کنید که منظورتون زمان حال هست نه گذشته.در زمان فعلی هست که حرفی برای گفتن نداریم
مثال:
“قانون” سه بار بهطور کامل و چندینبار بهصورت گزیده به زبان لاتین ترجمه شده است و از اوایل قرن دوازدهم میلادی تقریباً در تمام دانشگاههای اروپا کتاب درسی بوده است. در جایجای کتاب، تصاویری از اعضا و استخوانهای بدن نیز کشیده شده است. در حال حاضر تنها پنج نسخه کامل عربی از قانون در جهان ثبت شدهاند که همگی در کتابخانههای اروپا و امریکا نگهداری میشوند.
سلام
عزیز میخونی نوشته رو ؟ یا فقط اماده به حمله میای تو تاپیک؟ دیگه انتظار اینکه یه مطلب خونده بشه بعد جواب بهش داده بشه انتظار زیادی نیست . هست ؟
نوشته دوستمون:
بعد از بیش از 700-800 سال هنوز کتاباشون در غرب مورد استفاده و تدریس
یعنی الان داره تدریس میشه
و جمله من در جواب این نوشته است. که هیچ ارتباطی با اینکه چند صد سال پیش داشته تدریس میشده و الان تو کتاب خونه هاشون نگه داری میشه نداره. و در مباحثات تاریخ علم بهش پرداخته میشه.
اگه به من جواب میدی درست بخون بعد جواب بده. اگه نه متن خودتون رو کامل بزارید بدون نقل قول از من .
همچنین اشاره کنید که منظورتون زمان حال هست نه گذشته.در زمان فعلی هست که حرفی برای گفتن نداریم
در زمان حال هست اما شما عجله داری.
شرمنده شاید ربطی به بحث نداشته باشه فقط در جواب دوستمون عرض میکنم .
بله هنوز هم تدریس میشه و هیچ وقت هم افسانه نبوده ، ولی نه به اون شکلی که شما تصور میکنید ! اگر واقعاً فکر میکنید اونها میان اصل کتاب مربوط به یک دانشمند مسلمان رو در دانشگاه های خودشون تدریس میکنن سخت در اشتباهید همون زمان قدیمش هم اینطور نبود . اونها کتاب رو تحریف میکنن ولی ما که میدونیم این کتاب مربوط به کیه ! نمیدونیم ؟
افتخارات در ایران وجود داشته و داره و افسانه نیست متاسفانه ما که داشتیم هیچ کاری نکردیم ولی اونها که نداشتند چنان مستند سازی و تحریف کردند که همه باورکردند .
Drug Man
05-02-2013, 12:56
حتی اگر خود وزیر بهداشت تمام دکترها هم بیان بگن حجامت تاثیری نداره من باز قبول نمیکنم چون تاثیراتش رو به عینه از نزدیک دیدم.هیچ تعصبی هم نسبت به طب سنتی ندارم.
مثل اینکه من بگم میتونم 5دقیقه نفسم رو حبس کنم و این کار رو هم بکنم ولی کل دنیا بگه نمیشه ولی چون خودم این کارو میکنم حرف کل دنیارو قبول نمیکنم:n02:
دیگه دلیلی برای ادامه دادن از طرف خودم نمیبینم:n01:
موفق باشید:n16:
قبول دارم حرف ایشون رو
البته اهدای خون هم یه خوبی داره که کلیه ازمایشها رو رایگان ازت میگیرن
بله هنوز هم تدریس میشه و هیچ وقت هم افسانه نبوده ، ولی نه به اون شکلی که شما تصور میکنید ! اگر واقعاً فکر میکنید اونها میان اصل کتاب مربوط به یک دانشمند مسلمان رو در دانشگاه های خودشون تدریس میکنن سخت در اشتباهید همون زمان قدیمش هم اینطور نبود . اونها کتاب رو تحریف میکنن ولی ما که میدونیم این کتاب مربوط به کیه ! نمیدونیم ؟
افتخارات در ایران وجود داشته و داره و افسانه نیست متاسفانه ما که داشتیم هیچ کاری نکردیم ولی اونها که نداشتند چنان مستند سازی و تحریف کردند که همه باورکردند .
من دیگه ادامه نمیدم تا تاپیک و بحث شیرین حجامت از مسیرش خارج نشه. اما خیلی خلاصه بگم. افتخارات داشتیم خیلی بیشتر از اون که فکرش رو بکنید. همین اقای ابن سینا به طور قطع یکی از بزرگترین دانشمندان تاریخ بوده نه به نظر ما که به گواهی متون امروزی و اکادمیک غرب. و به صراحت هم میگم که هیچ کس از این هایی که هی افتخار میکنن به عظمت علمی ایشون کوچکترین اطلاعاتی از دانش و مطالعات این فرد ندارن و صرفا دارن گفته ها رو کپی میکنن. خوبه اگه به چیزی افتخار میکنیم حداقل اطلاعات ابتدایی رو دربارش داشته باشیم. اگه به تاریخمون افتخار میکنیم کمی باهاش اشنا باشیم.
بدون تردید ابن سینا یکی از منابع قطعی تدریس در دانشگاه های رنسانس بوده. اصلی ترین منابع پزشکی. اما در دوره مدرن نه. الان دانش ایشون فقط در بخش تاریخ علم تدریش میشه و بس. مثل بقراط و بطلمیوس و ابن رشد و غیره. به گفته های این بزرگان استناد نمیشه. اما در تاریخ علم از منابعشون استفاده میشه.
در کنارش بهتره بدونیم در کنار هر درستی دروغی هم وجود داره. و سعی کنیم بین درست از نادرست تفکیک قایل بشیم. به صرف اینکه چیزی باب میل ماست و مطبوع , اون درست نخواهد بود. باور به دروغ ضربه سنگینی به اعتقادات ملی میهنیمون خواهد زد. شعر سعدی سر در سازمان ملل نیست. شکیرا ایرانی نیست. و معاهده ترکمناچای بعد 100 سال به پایان نرسیده.
Saeed Dz
05-02-2013, 13:49
سلام
هیچ ماست بندی نمیاد بگه ماست من ترشه !
شما میخواین تاثیرات حجامت (طب سنتی) رو با طب جدید اثبات کنید ! خب هیچ وقت یک دکتر نمیاد بگه کارای من تاثیر نداره برو حجامت کن ...
شما دارونماها و تلقین رو در درمان موثر میدونید ولی یک روش درمانی چند هزار ساله رو که بسیاری از اون نتیجه گرفتن (حتی اگر گفته دانشمندان و پیشوایان در تاثیرات مثبت اون فاکتور بگیریم و فقط حرف افراد تحت درمان رو قبول کنیم) باز هم بی تاثیر میدونید ؟!
خواهشاً از روی تعصب دینی نظر ندین . همون دانشمندان مسلمان ایرانی که از این روش استفاده و توصیه میکردن بعد از بیش از 700-800 سال هنوز کتاباشون در غرب مورد استفاده و تدریس برای بکار گیری در طب جدید قرار میگیره .
مشکل شما همینه دوست من که همه چیز رو با این دید مطلق میبینید. علم یک ترازو هستش نه یک فرد و این علم برای همه یکسانه و مشخصاتی یکسان داره و این مزیت هستش که علم رو متمایز میکنه. در طول تاریخ کم نبودن نظریات علمی که توسط خود علم نقض شدن.
آخه عزیز من به قول شما طب سنتی (قبلن هم گفتم طب سنتی و مدرن نداریم بلکه این شیوه ای از طرف بعضی افراده که میخوان با این روش ضعف خودشون رو پنهان کنن) چه ابزاری داره که با اون بشه اصلن بررسی کرد؟!
من حجامت رو یک روش درمانی نمیدونم و به شخصه معتقدم فقط یک سنت غلط بوده (برا حرفم دلیل دارم و نه اینکه از رو هوا یه چیزی گفته باشم) که حالا دورانش تموم شده مثل خیلی از سنت های غلط دیگه. برای من گفته ملاک نیست بلکه دلیل و مدرک ملاک هستش، اگر میگم حجامت تاثیر مثبتی نداره فقط به خاطر این نیست که یک پزشک یا فلان پیشوا اینو گفته بلکه دلیل دارم براش.
تعصب دینی چیه دوست من؟!
تعصب یعنی دفاع کورکورانه در حالی که من میتونم برای تک تک حرفام سند بیارم و بالا هم توضیح دادم منظورم از سند فقط حرف یک پزشک، پیشوا و یا کتاب مقدس نیست!
کوپر عزیز اتفاقن افسانه ای بیش نبود و الان من به شما بگم لطفن برو تاریخ مطالعه کن دوستان خواهند گفت که سعید داره توهین میکنه اما باور کن اصلن اینطور نیست. تمام دلسوزی برای اینکه مردم ما واقعن ساده ان و داره ازشون سو استفاده میشه.
حتی در کتاب های جناب آقای ولایتی که همین توهمات رو هم داره میشه رگه هایی از افسانه بودن این موضوع رو پیدا کرد و تا اونجا که میدونم این ما هستیم به مثلث خیام میگیم خیام-پاسکال در حالی که اونا خودشون میگن خیام!
این توهماتی هستش که ما هیچوقت وقتی از آقایانی مثل رافعی پور یا روازاده شنیدیم براشون دلیل نخواستیم. لطفن این خیال توهم توطئه ای رو از ذهنتون برون کنید.
عزیز میخونی نوشته رو ؟ یا فقط اماده به حمله میای تو تاپیک؟ دیگه انتظار اینکه یه مطلب خونده بشه بعد جواب بهش داده بشه انتظار زیادی نیست . هست ؟
بابک عزیز تمام ناراحتی من هم همینه. دوستان با هدف اینکه واقعیت چیزی رو بدونن نمیان توو تاپیک بلکه میان که صرفن از عقایدشون دفاع کنن و متاسفانه متاسفانه اصلن مطالعه نمیکنن.
برای اطلاعات بیشتر توصیه میکنم پست 19 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])و پست 20 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو مطالعه کنن دوستان به همراه این توضیحم درباره خون کثیف و سم که در حجامت ادعاهایی در این رابطه هست.
حالا میخوام بهتون بگم اصلن منطور از سم چیه؟!
مهمترین ماده سمی كه در بدن بصورت فیزیولوژیك ساخته میشه بیلی وردین هستش. گلبولهای قرمز خون بطور متوسط 120 روز عمر میکنن و بعد اون وارد طحال شده و تجزیه میشن و حاصل این فرایند ماده بیلی وردین هستش.
این ماده بسیار سمیه ولی این ماده هیچگاه وارد گردش خون سیستمیك نمیشه بلکه از طریق ورید طحالی مستقیمن وارد سیستم گردش خون كبدی شده و تمامن توسط كبد تبدیل به بیلی روبین میشود و از طریق صفرا دفع و لذا این ماده در گردش خون یافت نمیشه.
با انجام بادكش و حجامت مقداری خونریزی زیر جلدی اتفاق می افته و سلول ها تغییر شكل پیدا میكنن و مواد درون سلول ها آزاد میشن و حتی تمام اكسیژن اون گرفته میشه و اینطور به نظر میرسه كه خون سیاه تر و حاوی مواد دفعی بیشتری هست كه كاملن طبیعی هستش و در واقع ما به این خون اجازه گذر از پالایشگاههای عظیم و هوشمند بدن (كبد، كلیه، طحال) رو ندادیم.
سعید عزیز بنده با اینکه به مباحث دینی علاقه شدیدی دارم ولی هیچ وقت(تا جایی که تونستم) نشده از روی تعصب و عقاید نظری بدم . به اندازه درکم مطالعه در مورد اون زمینه میکنم بعد نظر میدم . قبلاً هم در تاپیک های این موردی گفته بودم . مشکل من با معیار سنجش دوستان هستش و سعی در اثبات یک مطلب بر اساس علم مربوطه .
مثلا در همین مورد حجامت حتماً باید در علم اثبات بشه که تاثیر مفید داره تا همه قبول کنن مفیده ! شاید علم هنوز نقص داره و به اون حدی نرسیده که فواید رو بفهمه ؟! در موارد دیگه هم همینه . یک مورد بعد از قرنها در علم به اثبات میرسه و بعد میرن میگن فلانی چند صد سال پیش این مطلب رو در فلان کتاب گفته بود ! خب چرا وقتی داریم میبینیم بقول شما "یک سنت" داره جواب میده و تاثیر گذاری داره باید صبر کنیم تا یه روزی علم بتونه اون رو اثبات کنه ، در غیر اینصورت به کل اون رو رد میکنیم ؟
البته تلاش در این زمینه بسیار قابل ستایشه و باید هم همینگونه باشه (منظورم تلاش در اثبات هستش) که باعث کاملتر شدن اون علم میشه .
حداقل انتظاری که میشه داشت اینه اگر هنوز چیزی به اثبات نرسیده حداقل انکار نشه .
بازم عذر خواهی میکنم اگه باعث ناراحتی دوستان و انحراف تاپیک شدم
pashangparsi6
05-02-2013, 14:32
البته در اینکه دانشمندان ایرانی در زمینه های ریاضیات و ستاره شناسی و پزشکی تاثیر بزرگی داشته اند شکی نیست. این یک چیز ثابت شده هست. هم اکنون هم پزشکان ایرانی از تراز بالای جهانی برخوردار هستند و ..
ولی سخن بر سر این رسم آیین عربی یعنی حجامت هست (که خود این اعراب آن را از ایرانیان و هندی های کهن برگرفته اند). یعنی امروز در سده ی 21 سخن گفتن از این چیزها جنبه ی علمی و دانشیک نداره
........
به هر حال بگذریم
...
ویرایش شد. بحث های رو مذهبی نفرمایید لطفا.
Saeed Dz
05-02-2013, 14:50
سعید عزیز بنده با اینکه به مباحث دینی علاقه شدیدی دارم ولی هیچ وقت(تا جایی که تونستم) نشده از روی تعصب و عقاید نظری بدم . به اندازه درکم مطالعه در مورد اون زمینه میکنم بعد نظر میدم . قبلاً هم در تاپیک های این موردی گفته بودم . مشکل من با معیار سنجش دوستان هستش و سعی در اثبات یک مطلب بر اساس علم مربوطه .
مثلا در همین مورد حجامت حتماً باید در علم اثبات بشه که تاثیر مفید داره تا همه قبول کنن مفیده ! شاید علم هنوز نقص داره و به اون حدی نرسیده که فواید رو بفهمه ؟! در موارد دیگه هم همینه . یک مورد بعد از قرنها در علم به اثبات میرسه و بعد میرن میگن فلانی چند صد سال پیش این مطلب رو در فلان کتاب گفته بود ! خب چرا وقتی داریم میبینیم بقول شما "یک سنت" داره جواب میده و تاثیر گذاری داره باید صبر کنیم تا یه روزی علم بتونه اون رو اثبات کنه ، در غیر اینصورت به کل اون رو رد میکنیم ؟
البته تلاش در این زمینه بسیار قابل ستایشه و باید هم همینگونه باشه (منظورم تلاش در اثبات هستش) که باعث کاملتر شدن اون علم میشه .
حداقل انتظاری که میشه داشت اینه اگر هنوز چیزی به اثبات نرسیده حداقل انکار نشه .
بازم عذر خواهی میکنم اگه باعث ناراحتی دوستان و انحراف تاپیک شدم
این خوبه که شما این رویه رو پیش گرفتی. البته همه ی ما اینو میدونیم که طب سنتی آمیخته با یکسری خرافه و حتی دین و ... هستش و این ظرفیت وجود نداره که بشینیم در مورد تک تک این موارد صحبت کنیم. مزیتی که پزشکی و دارو سازی و کلن علوم نوین دارن اینکه همه براساس عقل هستن و واقعیات.
بالا هم به یک مطلبی اشاره کردم، اون هم اینکه چیزی که به اسم طب سنتی شناخته میشه ابزار لازم برای بررسی و سنجش رو نداره و اگر داره خوشحال میشم بفرماید.
بی شک علم هنوز ناقصه و خود علم هم اینو میگه و این از مزیت های علم محسب میشه.
دوست من اینجا اصلن موضوع اثبات نیست بلکه یک سازوکار کاملن ساده هستش و تجربی. اینطور نیست که حجامت یک فرمول ریاضی داشته باشه و ما به مرور با افزایش اطلاعاتمون این فرمول رو به روز کنیم بلکه یک روش تجربی و آزمایش اینجا مطرحه. یعنی در مورد حجامت با واقعیاتی سروکار داریم که بدیهی هست و امکان تغییر ندارن مگر اینکه مثلن انسان بعد از میلیون ها سال دچار تکامل بشه و سیستم گردش خون و دفع سموم و ... دچار تحول بشن.
فعلن که من کامل شدنی در حجامت نمیبینم، با اینکه روش تغییر کرده اما سازوکار همونه که بوده و فقط یک روش تلقینی هستش. تمام این موارد بررسی شده و بالا هم گفتم نمیشه این مورد رو به ناقص بودن علم ربط داد و اضافه میکنم برعکس گفته شما که معیار سنجش رو چیز دیگری (که اشاره نکردی چه چیزی) میگیری، خود انجمن حجامت سعی کرده با علم اون رو تاثیرات مثبت براش بسازه قافل از اینکه ما در قرن 21 زندگی میکنیم و افرادی هستند که دستشونو رو کنن.
Saeed Dz
05-02-2013, 14:59
البته در اینکه دانشمندان ایرانی در زمینه های ریاضیات و ستاره شناسی و پزشکی تاثیر بزرگی داشته اند شکی نیست. این یک چیز ثابت شده هست. هم اکنون هم پزشکان ایرانی از تراز بالای جهانی برخوردار هستند و ..
ولی سخن بر سر این رسم آیین عربی یعنی حجامت هست (که خود این اعراب آن را از ایرانیان و هندی های کهن برگرفته اند). یعنی امروز در سده ی 21 سخن گفتن از این چیزها جنبه ی علمی و دانشیک نداره
....
به هر حال بگذریم
...
نه عزیزم آیین حجامت به جا موند از ایرانی ها نیست بلکه ریشه اش برمیگرده به مصر باستان تا اونجا که میدونم و حتی قبل از اون.
سلام.. معذرت میخوام که میپرم وسط بحث.
آیا واقعن این راهه درستیه که ما یک سنت رو تا وقتی که علم به فواید و مضراتش پی نبرده انجام بدیم ؟
یا عاقلانه تر اینه که محتاطانه تر باهاش برخورد کنیم و حداقل به ترویجش و توصیه اش نپردازیم ؟ آیا اینرو
قبول دارید که تا وقتی که این موضوع از لحاظ علمی به طور علمی کاملن واشکافی نشده ، نمیبــایست
کسی تا این حد متعصبانه ( البته منظورم شخص محترم شما نیست ) این عمل رو توصیه کنه ؟
مثلن اگه به جای حجامت ، سنت " قمه زنی " رو درنظر بگیریم ، آیا تا وقتی که علم به فواید این پی نبرده
ما باید همچنان آداب و رسوم قدیم رو انجام بدیم و حتی متعصبانه به دیگران توصیه اش هم بکنیم ؟
حرف من اینه.. بازم معذرت میخوام اگه میام وسط بحث شما.
سلام.. معذرت میخوام که میپرم وسط بحث.
آیا واقعن این راهه درستیه که ما یک سنت رو تا وقتی که علم به فواید و مضراتش پی نبرده انجام بدیم ؟
یا عاقلانه تر اینه که محتاطانه تر باهاش برخورد کنیم و حداقل به ترویجش و توصیه اش نپردازیم ؟ آیا اینرو
قبول دارید که تا وقتی که این موضوع از لحاظ علمی به طور علمی کاملن واشکافی نشده ، نمیبــایست
کسی تا این حد متعصبانه ( البته منظورم شخص محترم شما نیست ) این عمل رو توصیه کنه ؟
مثلن اگه به جای حجامت ، سنت " قمه زنی " رو درنظر بگیریم ، آیا تا وقتی که علم به فواید این پی نبرده
ما باید همچنان آداب و رسوم قدیم رو انجام بدیم و حتی متعصبانه به دیگران توصیه اش هم بکنیم ؟
حرف من اینه.. بازم معذرت میخوام اگه میام وسط بحث شما.
سلام حرف شما کاملا متین
بنده در آخر صحبتهام گفتم "حداقل انتظاری که میشه داشت اینه اگر هنوز چیزی به اثبات نرسیده حداقل انکار نشه ."
ترویج استفاده از یک سنت (اثبات نشده غیر علمی) هم برمیگرده به تاثیر گذاری اون در جامعه . خب اونموقع حجامت میکردن و تاثیر داشته واسه همین ترویج پیدا کرده .
اینو واسه این گفتم چون شما اگه یه سرچ کوچیک بکنید (در سایت های ایرانی) در مورد حجامت میبینید که دو سری آدم هستن
کسایی که کاملا مخالف هستن و کسایی که کاملا موافق این وسط اعتدالی نیست ...
یعنی کسی که قبول داره بی چون و چرا میگه خوبه و کسی که قبول نداره بلعکس .
اما اگه تو انجمن های خارجی یا مقالات پژوهشی بخونید میبینید هم مزایا گفته شده هم معایب
مثلا در درمان چه نوع بیماریهایی مفیده و اگر یک بیماری خاصی داشته باشید مفید که نیست مضر هم هستش
چون دیدم دوستان به صورت خیلی قوی بر بی خاصیت بودن حجامت پافشاری میکردن گفتم اونطرف قضیه رو هم داشته باشیم
15-02-2013, 15:11
با سلام
حجامت و زالو درمان خیلی از بیماریهاست/کسانی که با حجامت مخالفت میکنن یا اطلاع دقیقی ندارن و یا اطلاعات ناقص دارن و فقط یکطرفه به قاضی میرن / اگر پزشکی نوین با طب سنتی-اسلامی-ایرانی ترکیب بشه قویترین پزشکی و طب را خواهیم داشت/ دوستان بنده منکر طب نوین نیستم ولی بعضی جاها برای یه سری بیماریها راهی نداره جز مصرف دارو تا آخر عمر :n13:!!! / یک کتاب معرفی میکنم بنام حجامت درمانی که در اون گزارش درمان 106 نوع بیماری که با حجامت درمان شده توسط 70 پزشک آمده است. / و تجربه های خودم :n01:/ ساده ترین حالتهایی که خودم دیدم یکی مشکل خودم که هشت سال آلرژی و آبریزش داشتم و هشت سال دارو /انواع اسپری بینی / آنتی هیستامین ها و...مصرف میکردم و هیچ جوابی نمیگرفتم ولی فقط سه بار حجامت به فاصله دوماه ماه کاملا این مشکل از من رفع شد (شکر خدا :42:) مورد دیگر کسی بود چند سال قرص فشار میخورد فقط با یکبار حجامت مشکل فشارش حل شد. :n04: و... فقط کتابی که معرفی کردم و کمی سرچ در اینترنت هم بصورت انگلیسی و فارسی به مطالب ارزشمند و علمی میرسید مطالعه کنید. نکته آخر طبق آزمایشی که از خون حجامت و خونی که از دست میگرند (اهدا خون) از خون حجامت 23 نوع آلودگی و از خون اهدایی (دست) 3 نوع آلودگی در آزمایشگاه مشخص شد :n04:. حتی پیامبر اکرم در حدیثی میفرمایند از هر نقطه ای که سم وارد بدن شود از نقطه حجامت سم خارج میگردد. و خود پیامبر حجامت و امتش را به انجام آن سفارش میکردند. :n12:
من هم خون میدم (سالی یک تا سه بار) و هم حجامت(سالی دوبار) احساس سبکی که بعد از حجامت میکنم با اینکه مقدار خون کمتره ، بیشتره
پیش کسی هم میرم که پزشکا رو قبول نداره و خودش متخصص طب سوزنی هستش
البته تو محیط استریل و با مجوز، یه بار با گرفتن نبضم گفت قبل اینکه بیای اینجا س** نکن اون روز، کلی جلو بابام ضایع شدم خخخخخخخخخخخخخ
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.