مشاهده نسخه کامل
: من چرا انگلیسی یاد نمی گیرم!!
vahid javani
18-01-2013, 18:53
درود
خواهشا راهنماییم کنید دیگه نمی دونم چیکار کنم.
کارایی که کردم برای آموزش زبان
خوندن کتاب 504
کتاب 1100 رو شروع کردم فثط کلماتش رو وارد جعبه لایتنر کنم.
پاس کردن انگلیسی عمومی و تخصصی
از نرم افزار جعبه لایتنر استفاده میکنم که الان حدود 800 کلمه داخلش دارم که تقریبا مسلط هستم.
نرم افزار رزتا استون رو از 5 بخش 3 بخش اولش رو خوندم.
مشکلم اینه که وقتی یه جمله می بینم یا میشنوم معنی اکثر کلماتش رو بلدم ولی نمی تونم معنیش رو بفهمم! خیلی عجیب و خنده داره نه؟؟!
یه مشکل دیگه هم اینه که وقتی می خوام یه جمله بنویسم اول اینکه هرکاری می کنم هیچ کلمه ای یادم نمیاد، دوم هم این که گرامرم خیلی ضعیفه و جمله بندی زیاد بلد نیستم.
راه هایی که الان پیش رومه
یکی نرم افزار Tell me more هست
یکی زبان نصرت ( درس های آخرش رو گوش دادم به نظرم خیلی پیش پا افتاده بود!)
رزتا
کلاس هم اصلا نمی تونم چون دانشگام تو یه ده کوره اییه که هیچی نداره!!
زبان رو به خاطر موارد زیر می خوام یاد بگیرم:
اول خوندن مقاله
دوم ارتباط از طریق ایمیل و فروم
سوم شرکت توی امتحان های بین المللی(تا دو سال دیگه وقت دارم)
چهارم فیلم!
راستی یه 30-40 گیگ فیلم گرفتم ببینم، با زیرنویس ببینم؟ چه زبانی فارسی یا انگلیسی یا هر دو؟
ببخشید خیلی خیلی طولانی شد گفتم اگه کسی خواست راهنمایی کنه اطلاعات کامل داشته باشه!
- Saman -
18-01-2013, 19:26
درود بر شما!
اين خيلي خوبه كه شما مي خواين زبان انگليسي تون رو تقويت كنيد اما شايد از راهكار درستي استفاده نمي كنيد.
به نظر من در ابتداي امر بايد امتحان تعيين سطح رو بدين تا ببينيد كه سطح زبان تون در چه حدي هست و با توجه به سطح شروع به ياد گيري چه از طريق خود آموزي و يا حضوري در كلاسهاي زبان اقدام كنيد.
در اينترنت هم دوره هاي آموزشي از راه دور هست، و يا به صورت خود آموزي هم مي تونيد ابتياع كنيد. اما هميشه به ياد داشته باشيد كه بايد تمرين و ممارست كافي داشته باشيد و براي ياد گيري خوب تلاش كنيد.
نكته ديگه هم كه به نظر من مهم هست اينه كه روي 4 ركن اصلي بيشتر تمركز كنيد...Reading, Listening, Speaking and Writing وقتي كه به خوبي مهارت ها رو كسب مي كنيد مي بينيد كه كم كم زبان انگليسي تون هم تقويت شده...براي يادگيري بهتر به راحتي مي تونيد از انواع كتاب ها و نرم افزار ها ي آموزشي استفاده كنيد. مانند ديكشنري ها، راهنماي دستور زبان و يا نگارش و غيره و غيره.
به نظر من ديدن فيلم ها مي تونه كمك ساز باشه اما به تنهايي و بالقوه نمي تونه عامل يادگيري باشه.
و حتم دارم كه در اين بخش از انجمن دوستاني هم هستند كه مي تونند شما را بهتر راهنمايي كنند.
vahid javani
18-01-2013, 19:53
درود بر شما!
اين خيلي خوبه كه شما مي خواين زبان انگليسي تون رو تقويت كنيد اما شايد از راهكار درستي استفاده نمي كنيد.
به نظر من در ابتداي امر بايد امتحان تعيين سطح رو بدين تا ببينيد كه سطح زبان تون در چه حدي هست و با توجه به سطح شروع به ياد گيري چه از طريق خود آموزي و يا حضوري در كلاسهاي زبان اقدام كنيد.
در اينترنت هم دوره هاي آموزشي از راه دور هست، و يا به صورت خود آموزي هم مي تونيد ابتياع كنيد. اما هميشه به ياد داشته باشيد كه بايد تمرين و ممارست كافي داشته باشيد و براي ياد گيري خوب تلاش كنيد.
نكته ديگه هم كه به نظر من مهم هست اينه كه روي 4 ركن اصلي بيشتر تمركز كنيد...Reading, Listening, Speaking and Writing وقتي كه به خوبي مهارت ها رو كسب مي كنيد مي بينيد كه كم كم زبان انگليسي تون هم تقويت شده...براي يادگيري بهتر به راحتي مي تونيد از انواع كتاب ها و نرم افزار ها ي آموزشي استفاده كنيد. مانند ديكشنري ها، راهنماي دستور زبان و يا نگارش و غيره و غيره.
به نظر من ديدن فيلم ها مي تونه كمك ساز باشه اما به تنهايي و بالقوه نمي تونه عامل يادگيري باشه.
و حتم دارم كه در اين بخش از انجمن دوستاني هم هستند كه مي تونند شما را بهتر راهنمايي كنند.
یه دنیا ممنون از پاسختون.
سلام اگه میتونین حتما برین کلاس استاد میرزایی . منم دنبال ایشون میگردم
pro_translator
18-01-2013, 20:10
اینطور که من متوجه شدم شما توی همهی این مراحل بیشتر به زبان فارسی متکی بودهاین تا به انگلیسی...
شما باید از همون اول با مثلا دیکشنری انگلیسی به انگلیسی کار میکردین...
منظورتون از این که معنی جمله رو نمیفهمم چیه؟
اینجا یه نمونه از جملههایی که مثلا متوجه نمیشی بذار...
شما جملههایی که متوجه نمیشی رو چند بار بخون و روشون فکر کن...
شاید این مشکل به خاطر عدم تمرکز یا حواسپرتی باشه...
باید دید شما چطوری کلمات رو میخونی... مثلا یه وقت اینجوری نباشه: book، کتاب، book، کتاب، book، کتاب!
به نظر من واژهها رو با خوندن متن یا همون دیدن فیلم یاد بگیر...
حضور ذهن موقع مطالعهی زبان خیلی مهمه...
ضمن این که از جملههای پیچیده و سطح بالا نباید شروع کرد...
توصیهای که من همیشه توی این انجمن کردهام اینه که اگه کلاس نمیتونین برین، معلم خصوصی (باسواد و باتجربه) بگیرین...
حتما هم یه سر به این تاپیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بزن... شاید جواب خیلی از سوالاتت رو گرفتی...
:n16:
ترنم اعتمادی
18-01-2013, 20:30
این که فیلما رو بدون زر نویس ببینی، آهنگای اینگلیسی گوش بدی
و دیکشنری انگلیسی به انگلیسی عالیه
سعی کن تو مغزت از خودت به صورت انگلیسی سوال کنی وو جواب بدی هر کلمه ای رو پیدا نکردی نگاه کن تا جایی که میتونی از همونایی که تو مغزته استفاده کن و اگه از بین کلمه هایی که بلد هستی جواب ندادی نگاه کن
کلمه جدید رو به انگلیسی ترجمه کن
فیلم و آهنگ خیلی کمک میکنه
فقط تقلب نکن
از جایی نگاه نکن اگه کسی از اطرافیات بلدن الزش بخواه بهت کمک کنه
فقط یادت باشه یاد گرفتن یه زبون دیگه با چند روش تو رو کمک نمیکنه
فقط از راه اصلی دورت میکنه
فیلم رو حتما بازیرنویس انگلیسی ببین.
مقاله ها رو خودت ترجمه کن و سعی کن حدس بزنی معنی جملات رو. این خیلی مهمه. آقا قرار نیست اتفاق خاصی بیفته. خیلی راحت حدس بزن. آخه داداشهای من هم همین مشکل رو دارن فقط نمیدونم چرا جرات نمیکنن معنی جمله رو بگن. با اینکه معنی تک تک کلمه ها رو میدونن.
سلام اگه میتونین حتما برین کلاس استاد میرزایی . منم دنبال ایشون میگردمکسی شماره ایشون رو داره؟؟؟؟؟ خیلی دنبال کلاسشون هستم
vahid javani
18-01-2013, 23:04
از همه دوستان ممنونم واقعا زحمت کشیدید.
خیلی چیز ها یاد گرفتم و متوجه شدم خیلی از کارهام غلط بوده.
مخصوصا جمله ای دوست عزیز
"فقط یادت باشه یاد گرفتن یه زبون دیگه با چند روش تو رو کمک نمیکنه
فقط از راه اصلی دورت میکنه"
معنی های جعبه لایتنرم رو هم اینگلیسی می کنم
منظورتون از این که معنی جمله رو نمیفهمم چیه؟
اینجا یه نمونه از جملههایی که مثلا متوجه نمیشی بذار...
متن زیر ماله یه مقاله توی ویکی پدیا هست جملات ساده اولش رو خیلی راحت متوجه میشم ولی وقتی یه خورده پیچیده میشه دیگه هیچی نمی فهمم!!
مثلا این پاراگراف رو 90 معنی 90 در صد کلماتش رو میدونم ولی هرکاری میکنم مفهموش رو متوجه نمی شم که چی می خواد بگه(متن تقریبا تخصصی)
Using previously encoded pictures as references in a much more flexible way than in past standards, allowing up to 16 reference frames (or 32 reference fields, in the case of interlaced encoding) to be used in some cases. This is in contrast to prior standards, where the limit was typically one; or, in the case of conventional "B pictures" (B-frames), two. This particular feature usually allows modest improvements in bit rate and quality in most scenes.[citation needed] But in certain types of scenes, such as those with repetitive motion or back-and-forth scene cuts or uncovered background areas, it allows a significant reduction in bit rate while maintaining clarity.
از تاپیکی که pro_translator ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیز معرفی کردند متوجه شدم که همه با نرم افزار آموزش زبان مخالفند! من خیلی چیزا رو از رزتا یاد گرفتم، واقعا به نظرتون نرم افزار ها رو کنار بذارم؟؟
بازم متشکرم
mohana khanom
19-01-2013, 01:57
سلام دوستان من ترم ده زبان هستم ینی کتاب ابی اینترچنج ولی به نظر خودم خیلی ضعیفم راهنمایی کنید واسه قوی تر شدنم مرسی:n16::40:
pro_translator
19-01-2013, 12:36
از تاپیکی که pro_translator ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیز معرفی کردند متوجه شدم که همه با نرم افزار آموزش زبان مخالفند! من خیلی چیزا رو از رزتا یاد گرفتم، واقعا به نظرتون نرم افزار ها رو کنار بذارم؟؟
بازم متشکرم
نه، ببینین، بد برداشت کردین...
اون نرمافزارها به هیچ عنوان بد نیستن که خیلی هم به عنوان مکمل عالی هستن...
ما اون نرمافزارها رو به کسانی توصیه نکردیم که میل چندانی به زبان و کلاس نداشتن و میخواستن همهی زحمتها رو بندازن به دوش نرمافزار...
وگرنه اگه شما میبینی داری یاد میگیری، حتی همونقدر که توی محیط نرمافزاری هستی که زبانش انگلیسیه خیلی خوبه...
ولی یه نکته که دوستان راجع به فیلم گفتن... (+ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))
شما در پستتون اینطوری گفتید که زبان آموزی ، مثلا از طریق دیدن فیلم و اینا ، باعث میشه که زبان رو (همونطور که اونا استفاده می کنن) "یاد بگیریم " ... من مخالف این جمله ام و به نظرم :
زبان آموزی از طریق دیدن فیلم و اینا ، باعث میشه که زبان رو (همونطور که استفاده می کنن) "در اختیار داشته باشیم" ... و این لزوما باعث یادگیری بهتر نمیشه ... وگرنه اگه اینطوری بود ، الان باید خیلی از دوستای من و شما که روزی 1-2 تا فیلم می بینن ، یه پیشرفت قابل ملاحظه ای می کردن و حداقل listening شون تقویت میشد ...
یادگیری زبان ، به خیلی چیزا نیاز داره که در معرض فیلم و رادیو بودن ، فقط یکی شه ... زبان نیاز به انگیزه و دقت و تمرکز بالاتر داره ، و حوصله بیشتر ، و یک استاد ... که اکثرا در کلاس راحت تر بدست میان ، تا مثلا توی خونه و در کنار ظرف هندونه و باد کولر و در حالت لمیده و هزار تا حواس پرتی دیگه ...
:n16:
سلام
منم دقیق همین مشکل رو دارم
ولی خب با برنامه رزتا استون کارکردم و یه در دوره پیشرفته اش یه کم خوبتر شدم از لحاظ شنیداری بعد فیلم ها رو با زیرنویس تماشا میکنم بیشتر به خود فیلم توجه میکنم بعد برای رفع تردید درجای که داشتم زیرنویس رو میخونم
منم اصلا وقت ندارم برم اموزشگاه
یه دوره بود دوستم اورد برام مال سایت استرالیا نتورک (دروه ایلتس) بود که از ابتدا تا انتها یه کورس داشت که واقعا تو کورس اول چیزای رو میگفت مه تاالان ندیدم ومطالب خوبی داشته از جمله شنیداری درک مفاهیم و تمرین و در اخر نکته های که باید یاد بگیری پیشنهاد میکنم مال اون سایت رو بگیری
فرضا یه مثال جالب اگه درست گفته باشم اینتوریه
برای ماده مایع میتونی از material و liquid استفاده کنی ولی بهتره از مایعات دومی رو انتخاب کنی که گزینه مناسب تر هست تو همون سایت
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هست پیشنهاد من اینه دانلود کنی اگه نت پرسرعت داری همش هم به زبان انگلیسی هست
یا برای دیکشنری هم دیکشنری
لانگمن رو دانلود کن انگلیسی به انگلیسی هست که واقعا خیلی قوی و تلفظ تمرین و ازمون هم داره
----------------
یه چیز رو یکی از دوستام به نقل از استاد خارجه شون تو دانشگاه بهم گفته که از این قراره:
هرکلمه ای رو که یاد گرفتی برای به خاطر سپاردنش با اون یه جمله بساز بعد حدود دو سه ساعت دیگه هم بازم یاداروی و یه جمله دیگه بساز اینجوری قشنگ میره تو مخ نازنینت
تاحالا که واسه من جواب داده ولی خب کلمات میره تو حافظه ولی ترکیب کلمات و جمله سازی هم برای این کار داره خوبتر میشه هرچند خراب جمله سازی میکنم ولی از هیچ بهتره
موفق باشید
mohana khanom
20-01-2013, 23:26
پس راهنمایی واسه من چی؟؟؟؟؟؟؟؟:n03:
binaafarin
21-01-2013, 00:16
منم خیلی مشکل دارم هر راهی رفتم ب نتیجه نداد
کلا زیان برام خیلی سخته
نمیدونم ازکجا و چطوری شرو کنم فطم برای معنی میخوام کار کنم برای زیان عمومی و تخصصی ارشد
504 رو کتایش رو داشتم اصلا برام جذاب نبود و چند درس خوندن دیگه ادامه ندادم
استارتر تاپیک گفتید از چه نرم افزاری استفاده میکنید کمی توضیح میدید
برای وی ویندوزه یا اندورئید؟
vahid javani
21-01-2013, 09:53
استارتر تاپیک گفتید از چه نرم افزاری استفاده میکنید کمی توضیح میدید
برای وی ویندوزه یا اندورئید؟
از نرم افزار minipauker که یه جعبه لایتنر جاوا هست و روی اکثر گوشی ها نصب میشه برای حفظ کردن لغات تو وقت ها بیکاری، زمان های انتظار، تو اتوبوس و ... . بسته های کلماتش آماده هست مثلا کلمه های 504 یا 1100 خیلی راهت نصب میکنی و حفظ میکنی(که البته دوستان این تاپیک می گفتند اگه معنی ها انگلیسی باشه بهتره)
این ها هم ماله ویندوز هست:
بعدیش هم Rosetta Stone English ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که خیلی طرفدار داره
آخریش هم بهترین نرم افزار آموزش زبان Tell Me More English ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
برای دانلود هر کدوم مشکل داشتی بگو
binaafarin
21-01-2013, 13:31
در مرود نرم افزار رزتا استون کمی توضیح میدید شیوه یاد دانش چطوریه؟
کلا انگلیسیه یا معانی رو بفارسی برایت میگه
در مورد نرم افزار تل می مور هم توضیح بدید چطوریه سبکش
vahid javani
21-01-2013, 13:57
در مرود نرم افزار رزتا استون کمی توضیح میدید شیوه یاد دانش چطوریه؟
کلا انگلیسیه یا معانی رو بفارسی برایت میگه
در مورد نرم افزار تل می مور هم توضیح بدید چطوریه سبکش
روی همون چهارتا اصل reading writing listening speaking کار می کنند مثلا برای writing یه عبارتی رو میگه باید تایپش کنی یا برای speaking یه متنی رو می نویسه باید بخونیش و...
فکر کنم تو خود سایت سازنده خیلی بهتر توضیح داده باشه
binaafarin
21-01-2013, 16:27
یعنی اصلا فارسی درکار نیست توشون؟
vahid javani
21-01-2013, 17:27
یعنی اصلا فارسی درکار نیست توشون؟
اصلا!!!!
با عکس و فیلم و به کار بردن داخل جمله بهت می فهمونه
godfather_mk
21-01-2013, 21:52
درود
خواهشا راهنماییم کنید دیگه نمی دونم چیکار کنم.
کارایی که کردم برای آموزش زبان
خوندن کتاب 504
کتاب 1100 رو شروع کردم فثط کلماتش رو وارد جعبه لایتنر کنم.
پاس کردن انگلیسی عمومی و تخصصی
از نرم افزار جعبه لایتنر استفاده میکنم که الان حدود 800 کلمه داخلش دارم که تقریبا مسلط هستم.
نرم افزار رزتا استون رو از 5 بخش 3 بخش اولش رو خوندم.
مشکلم اینه که وقتی یه جمله می بینم یا میشنوم معنی اکثر کلماتش رو بلدم ولی نمی تونم معنیش رو بفهمم! خیلی عجیب و خنده داره نه؟؟!
یه مشکل دیگه هم اینه که وقتی می خوام یه جمله بنویسم اول اینکه هرکاری می کنم هیچ کلمه ای یادم نمیاد، دوم هم این که گرامرم خیلی ضعیفه و جمله بندی زیاد بلد نیستم.
راه هایی که الان پیش رومه
یکی نرم افزار Tell me more هست
یکی زبان نصرت ( درس های آخرش رو گوش دادم به نظرم خیلی پیش پا افتاده بود!)
رزتا
کلاس هم اصلا نمی تونم چون دانشگام تو یه ده کوره اییه که هیچی نداره!!
زبان رو به خاطر موارد زیر می خوام یاد بگیرم:
اول خوندن مقاله
دوم ارتباط از طریق ایمیل و فروم
سوم شرکت توی امتحان های بین المللی(تا دو سال دیگه وقت دارم)
چهارم فیلم!
راستی یه 30-40 گیگ فیلم گرفتم ببینم، با زیرنویس ببینم؟ چه زبانی فارسی یا انگلیسی یا هر دو؟
ببخشید خیلی خیلی طولانی شد گفتم اگه کسی خواست راهنمایی کنه اطلاعات کامل داشته باشه!
ببین دوست خوبم، شاید برات جالب باشه ولی این احساسی رو که الان شما داری من هم داشتم.
زبان آموزان دیگری رو هم میشناسم که در حین زبان آموزی دچار همچین احساسی شده اند.
شما در مورد نحوه زبان آموزی خودت توضیحات کاملی دادی اما نگفتی چند وفته که به طور جدی شروع به یادگیری زبان هستی؟!
چیزی که من میخوام بهت بگم اینه: "اصلا نسبت به این احساسی که داری نگران نباش".
این حالت کاملا طبیعیه، به خصوص برای شما که به صورت خودآموز در حال یاد گیری زبان هستی.
خود من با کتاب 504 و نرم افزار "tell me more" شروع کردم، بعدش هم 1100 رو خوندم. تو خوندن 504 مشکلی نداشتم ولی با 1100 مشکل داشتم، هنوز هم تمام کلماتش رو یاد نگرفتم. متاسفانه سراغ یادگیری گرامر هم نرفتم که اخیرا فهمیدم عجب اشتباهی کردم و الان دارم جبرانش میکنم.
با توجه به توضیحاتی که دادی، هدف شما از یادگیری زبان بیشتر بالابردن توان درک مطلب مطالب انگلیسی هست.
راه حلش هم ساده است: بخون، تا میتونی کتاب، مقاله، داستان، خلاصه هرچی دوست داری مطالعه کن.
مطمئن باش بعد از یک مدت خودت متوجه پیشرفتت خواهی شد.
به نظر من شما از خودت توقع زیاد داری، به خودت زمان بده. هرچه زمان بیشتری صرف کنی، نتیجه بهتری خواهی گرفت.
امیدوارم پشتکارت رو از دست ندی چرا که بیشتر عامل موفقیت همین پشتکار هست.
binaafarin
23-01-2013, 13:58
خوب دوستان من میخوام بدونم مثلا فرض کنیم یک ادمی داریم که زیان رو حد کتب دبیرستان بلده و یا حتی کم تر اولاگه هدفش اقویت زیان عمومی و تخصصی برای شرکت درازمون ارشد باشه شخص اول چیکار باید بکنه
لغت یاد بگیره؟ 504؟1100؟گرامر چی؟
نرم افزار کار کنه؟
نصرت رزتا تل می مور؟
فرض کنید امکان حضور در اموزشگاه یا معلم خصوصی وجود نداره
بهتربن روش یادگیری معلم خصوصیه که حسابی باهات کار کنه و سرش بشه
Amir-Rainman
23-01-2013, 17:30
درود
من به مدت 2 ماهی میشه که کلاس خصوصی انگلیسی میرم، ولی با این کلاس یه کم مشکل دارم:
مراحل درس دادن استاد داخل کلاس اینجوریه که: مکالمه های داخل کتاب interchange (کتاب زرد) رو میزاره گوش میدیم، خودش چندبار تکرار میکنه و ما تکرار میکنیم بعد میگه همین مکالمه رو یاد بگیرین و واسه جلسه ی بعد با هم دیگه (مثلا بصورت دو نفری) تمرین کنین و همچنین هر نفر یه داستان از کتاب steps to Understanding رو حفظ میکنه (که حدودا 14 خط هست) بعد داخل کلاس اجرا میکنه یه سری سوالات هم داره آخر هر داستان که شخص اجرا کننده باید جواب بده ...
من خودم تاحالا کلاس انگلیسی نرفتم و اولین بارمه، ولی فک میکنم این گونه روش زیاد بکار نمیاد، یا اگه هم بکار بیاد خب این گوش دادن و حفظ کردن رو خودمم میتونم تو خونه انجام بدم ...
به نظرتون ادامه دادن به این کلاس درست هست یا نه ؟؟؟:n13:
درود
من به مدت 2 ماهی میشه که کلاس خصوصی انگلیسی میرم، ولی با این کلاس یه کم مشکل دارم:
مراحل درس دادن استاد داخل کلاس اینجوریه که: مکالمه های داخل کتاب interchange (کتاب زرد) رو میزاره گوش میدیم، خودش چندبار تکرار میکنه و ما تکرار میکنیم بعد میگه همین مکالمه رو یاد بگیرین و واسه جلسه ی بعد با هم دیگه (مثلا بصورت دو نفری) تمرین کنین و همچنین هر نفر یه داستان از کتاب steps to Understanding رو حفظ میکنه (که حدودا 14 خط هست) بعد داخل کلاس اجرا میکنه یه سری سوالات هم داره آخر هر داستان که شخص اجرا کننده باید جواب بده ...
من خودم تاحالا کلاس انگلیسی نرفتم و اولین بارمه، ولی فک میکنم این گونه روش زیاد بکار نمیاد، یا اگه هم بکار بیاد خب این گوش دادن و حفظ کردن رو خودمم میتونم تو خونه انجام بدم ...
به نظرتون ادامه دادن به این کلاس درست هست یا نه ؟؟؟:n13:
به نظر من تنها دلیل رفتنش باید جو کلاس همراه با مخلوقات داخلشه که شرایط رو واقعی تر میکنه:n02:
همین تمرینات رو جلوی اینه انجام بده منتهی باید همش با خود حرف بزنی یا یه شخص دومی رو فرض کنی فرضا خورزوخان
به نظر من نری بهتره
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.