مشاهده نسخه کامل
: رفع برخی مشکلات fps creator x10
سلام دوستان
من برنامه fpsc x10 رو نصب میکنم ( با سریال نامبر نصب میکنم )
بعد برنامه رو باز میکنم یک نقشه درست میکنم بعد میخوام بازی رو تست کنم این ارور میاد: ( برای مشاهده ارور کلیک کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) )
بعد ok میکنم بعد از چند لحظه این ارور میاد ( برای مشاهده ارور کلیک کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) )
تو رو خدا بگید مشکل از چیه دارم دیوونه میشم :n28::n28::n28::n28::n28:
M0hsen3D
18-01-2013, 18:20
دوست عزیز با این تاپیکاو پستات اینجارو اسپم خونه کردی!! کسی اینجا FPSC کار نمیکنه به جز پیام که اونم یه سالی هست ترک کرده (بستریش کردیم :n02:) پس بیخودی پست و تاپیک نزن که بی جواب میمونه.
من یادمه یه اسلحه ساختم برا این Fpsc اول راهنمایی بودم بی نظیر بود در حد خودش
با milk shape
سلام دوستان
من برنامه fpsc x10 رو نصب میکنم ( با سریال نامبر نصب میکنم )
بعد برنامه رو باز میکنم یک نقشه درست میکنم بعد میخوام بازی رو تست کنم این ارور میاد: ( برای مشاهده ارور کلیک کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) )
بعد ok میکنم بعد از چند لحظه این ارور میاد ( برای مشاهده ارور کلیک کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) )
تو رو خدا بگید مشکل از چیه دارم دیوونه میشم :n28::n28::n28::n28::n28:
شما مشکلت DXهست.
این ورژن با شیدر مدل 3 و DX9 کار نمیکنه و روی ویندوز XP هم کلاً خروجی نمیده,امکان هم داره مشکل از نصب نکردن DX10 باشه.
دوست عزیز با این تاپیکاو پستات اینجارو اسپم خونه کردی!! کسی اینجا FPSC کار نمیکنه به جز پیام که اونم یه سالی هست ترک کرده (بستریش کردیم :n02:) پس بیخودی پست و تاپیک نزن که بی جواب میمونه.
شاید کار نکنم ولی کسی میخواد کار کنه بذار کار کنه,باهاش کسی بازی بسازه اگه تغییر اساسی تو سیستم انجینش نداده باشه(مثل من) از عمرناته بتونه به مرحله نشر برسونش.
من یادمه یه اسلحه ساختم برا این Fpsc اول راهنمایی بودم بی نظیر بود در حد خودش
با milk shape
آورین,آورین,یکم بیشتر تعریف کن.
آخه Milkshape هم شد نرم افزار 3D :n02:فقط چون 200 تا فرمت ساپورت میکنه دارمش,وگرنه خیالت راحت به هیچ دردی نمیخوره.
البته عبارت در حد خودش هم اینجا کاربرد زیادی داره.
کسی سریال نامبر ورژن 119 این نرم افزارو داره؟
از همون سریال قبلیا استفاده میکنه,البته اونایی که رو نت هستن رو بلاک کرده اگه اورجینال نداری بیخیال. :n24:
اگر هم خواستی من ورژن اورجینالش رو به همراه اورجینال Dark Basic دارم دیگه کار نمیکنم میتونم بفروشم :n02: شوخی کردم باو فروشی نیست...
parvizamd
14-03-2013, 07:39
پیام انصافا DarkBasic شد انجنین ...
milkshape خدایش ساپورت فرمش خیلی خوبه و امکاناتش بد نیست ولی وقتی بلندر هست milkshape فقط بدرد کانورت می خوره...
Dark Basic هر چی برای شما نداشت برای من این رو داشت که شیدر نویسی رو الان به 3 زبون زنده(HLSL,GLSL و CG)بلدم,فقط به خاطر اینکه HLSL رو خوب یاد گرفتم(چندین ماه طول کشید)ولی بعدش GLSL رو 2 هفته ای و نهایتاً CG رو 4-5 روزه چون همشون شبیه هم هستن. :n05:
برای شما هر چی نداشت برای یه سورس انجین FPSC رو داشت که تا ورژن 1.8 یادمه حدود 42هزار خط کد بود و این یعنی حجم اطلاعات بسیار بسیار زیاد و این رو بدون که همین الان هم بخوام با استفاده از اطلاعات اونجا میتونم یه انجین خیلی بهتر بسازم,برای مثال اینجا چند نفر میدونن G-Buffer چیه؟؟؟در صورتی که مدت ها بحث عجیبی سر این قضیه بوده تا بهترین تنظیمات رو بشه روی G-Buffer توی این انجین داشت تا بشه Post Process های خوبی رو بهش اضافه کرد و این هم شد.HDR رو قبل از یونیتی واردش کردن :n02:
برای شما هر چی نداشت برای من کلی علم و تقویت زبان توی انجمنش به اضافه کلی خاطره داشت که باعث شد الان فقط به خاطر خیلی چیزایی که اونجا یاد گرفتم دارن بهم پیشنهادهای حقوق ماهی چند ملیون میدن(بیشتر از 3-4 تا بوده تا الان)و من راحت براشون ناز میکنم :n08:
از همون سریال قبلیا استفاده میکنه,البته اونایی که رو نت هستن رو بلاک کرده اگه اورجینال نداری بیخیال. :n24:
اگر هم خواستی من ورژن اورجینالش رو به همراه اورجینال Dark Basic دارم دیگه کار نمیکنم میتونم بفروشم :n02: شوخی کردم باو فروشی نیست...
حداقل الگو رمزشو بذار ببینم خودم میتونم یه رمز درست کنم براش لطفا
parvizamd
17-03-2013, 15:35
Dark Basic هر چی برای شما نداشت برای من این رو داشت که شیدر نویسی رو الان به 3 زبون زنده(HLSL,GLSL و CG)بلدم,فقط به خاطر اینکه HLSL رو خوب یاد گرفتم(چندین ماه طول کشید)ولی بعدش GLSL رو 2 هفته ای و نهایتاً CG رو 4-5 روزه چون همشون شبیه هم هستن. :n05:
برای شما هر چی نداشت برای یه سورس انجین FPSC رو داشت که تا ورژن 1.8 یادمه حدود 42هزار خط کد بود و این یعنی حجم اطلاعات بسیار بسیار زیاد و این رو بدون که همین الان هم بخوام با استفاده از اطلاعات اونجا میتونم یه انجین خیلی بهتر بسازم,برای مثال اینجا چند نفر میدونن G-Buffer چیه؟؟؟در صورتی که مدت ها بحث عجیبی سر این قضیه بوده تا بهترین تنظیمات رو بشه روی G-Buffer توی این انجین داشت تا بشه Post Process های خوبی رو بهش اضافه کرد و این هم شد.HDR رو قبل از یونیتی واردش کردن :n02:
برای شما هر چی نداشت برای من کلی علم و تقویت زبان توی انجمنش به اضافه کلی خاطره داشت که باعث شد الان فقط به خاطر خیلی چیزایی که اونجا یاد گرفتم دارن بهم پیشنهادهای حقوق ماهی چند ملیون میدن(بیشتر از 3-4 تا بوده تا الان)و من راحت براشون ناز میکنم :n08:
پیام یه سوال فنی الان شما C++ WIN32 یا C++ MFC یا C#.NET بلدی ؟آدم ده هزار خط خودش هم یادش نمی نمی مونه شما 42 هزار خط Fps creator انتظار داری از انجنین بسازی.
نمی دونم G-Buffer چیه شما می دونی Invoke چیه ؟ این اصلاحات زیاده می خواهی شصتاش برات اینجا بیارم ... زبان من بد نیست مرجع یونیتی به هیچ عنوان فارسی نیست ...
شما کار گیرت اومد اینقدر نیا بزن تو سر مردم ...استفاده کرد یونتی اینها خیلی راحت کرد
اوووووووووووووووووپیجک
موفق و موید باشید
حداقل الگو رمزشو بذار ببینم خودم میتونم یه رمز درست کنم براش لطفا
یه راه هست خیلی نامردیه,شاید تا الان فهمیده باشن درستش کرده باشن.
اونجایی که نصب کردی فایل اجرایی هست,برو ببین یه فایلی با نام userdetails.ini هست,میتونی با Notepad بازش کنی جلوی YourSerialCode= اون کد اشتباهی که داری رو بزنی,همونی که موقع نصب زدی.اینجوری احتمالاً موقع خوندن سریال نامبر Interrupt میده و اشتبای درست میشه :n02:
پیام یه سوال فنی الان شما C++ WIN32 یا C++ MFC یا C#.NET بلدی ؟آدم ده هزار خط خودش هم یادش نمی نمی مونه شما 42 هزار خط Fps creator انتظار داری از انجنین بسازی.
نمی دونم G-Buffer چیه شما می دونی Invoke چیه ؟ این اصلاحات زیاده می خواهی شصتاش برات اینجا بیارم ... زبان من بد نیست مرجع یونیتی به هیچ عنوان فارسی نیست ...
شما کار گیرت اومد اینقدر نیا بزن تو سر مردم ...استفاده کرد یونتی اینها خیلی راحت کرد
سوال فنی رو بریز دور,ببین اصلاً مهم نیست که اصطلاحات برنامه نویسی شصتا بیاری,مهم اینه که G-Buffer کاملاً برای پردازش تصویر هست و قسمت اعظمی از رندر رو پوشش میده که استفاده از انجین های Close source مثل یونیتی باعث شده اینا رو برنامه نویسا متوجه نشن و اصلاً برای مثال ندونن چه اطلاعاتی توی G-Buffer یونیتی داره ذخیره میشه,یه موقع هست اصلاً به یه سریاش نیاز نداری,مثل Normal,برای همین میتونی با غیر فعال کردنش بازی رو بهینه کنی,یه موقع هست مثلاً میخوای Redی که توی G-Buffer ذخیره شده رو دچار تغییر کنی,اینجاست که مثلاً UDK کارا کلاً کارشون فلج میشه,اکثراً نگاه کنی کسایی که با انجین خودشون کار کردن کیفیت تصویر نهاییشون بالاتر بوده(مثل کرایسیس یا هیتمن),برای اینه که به لایه های زیرین انجینشون دسترسی دارن,الان هم من که لایه های زیرین FPSC و FPSC X10 رو دیدم خیلی چیزا دستگیرم شده و روی یونیتی میتونم با امکانات شیدر نویسی که در اختیارم گذاشته آخرین افکت هایی که توی آخرین بازی ها استفاده شده رو پیاده کنم,این رو با رونمایی سال های سیاه خواهید دید,کاری به طراحی و تکسچر و غیره اش ندارم ولی هر چی باشه رندری دارم ارائه میدم که توی هیچ بازی یونیتی نبوده تا حالا(یکم رنگ بندیش خاص هست,حتی ادعا نمیکنم Real باشه,فقط میتونم بگم خاصه)/.
در ضمن قرار نیست 10هزار خط یا 42 هزار خط رو آدم حفظ باشه که,فقط همینکه جلوی دستم باشه بتونم هر موقع خواستم از روش های پیشبرد کار الگو بگیرم خودش کلیه...
یه راه هست خیلی نامردیه,شاید تا الان فهمیده باشن درستش کرده باشن.
اونجایی که نصب کردی فایل اجرایی هست,برو ببین یه فایلی با نام userdetails.ini هست,میتونی با Notepad بازش کنی جلوی YourSerialCode= اون کد اشتباهی که داری رو بزنی,همونی که موقع نصب زدی.اینجوری احتمالاً موقع خوندن سریال نامبر Interrupt میده و اشتبای درست میشه :n02:
اینو تست می کنم اگه این نشد راه حل دیگه ای هست؟
معمولا الگوی رمز های فعال سازش چطوره؟
god of war 2
18-03-2013, 21:20
سلام.
اینجا چند نفر میدونن G-Buffer چیه؟؟؟
G-Buffer مخفف Geometry Buffer محل ذخیره سازی انواعی از حالات مختلف رندر هست که معمولا برای سایه زنی در حالت Deferred shading از این بافر ها به عنوان اطلاعات اولیه ورودی توسط یک Pixel shader استفاده میشود. اطلاعات داخل این بافر ها بصورت تسکچرهای 2 بعدی از اشیا 3 بعدی موجود در صحنه ذخیره میشوند و سایه زن پیکسل از این اطلاعات برای پردازش هر پیکسل و در نهایت محاسبه نور و مقدار سایه و ساخت تصویر نهایی استفاده میکند.
برای مقدار دهی هر G-Buffer باید هر فریم دوبار (بجای یک بار) رندر شود که این عمل باعث افت کارایی/سرعت و مصرف(خوردن) مقدار زیادی از حافطه رم میشود. به همین دلیل همیشه باید تعادلی بین کیفیت و سرعت/کارایی برقرار باشد و این موضوع مهم ترین عامل تعیین کننده سایز G-Buffer ها میباشد. و اگر در موارد RealTime مثل بازیها از این بافر ها در حجم وسیعی استفاده شود حتی سخت افزار های امروزی هم به سختی میتونن بار پردازشی رو تحمل کنن.
اطلاعات دخیره شوند در G-Buffer ها شامل مکانها (Positions) , نرمالها (Normals), و متریال ها برای هر سطح میباشد.
برای پیاده سازی G-Buffer (بدون انجین های آماده) روش های مختلفی بر پایه API های مختلف (OpenGL - Direct3D) وجود داره که هر یک مزیت و معایب خودشونو دارند. توضیح این قسمت دیگه خارج از وقت و حوصلم هست و از طرفی هم ارتباطی با این تاپیک ندارد. این یک توضیح مختصر از G-Buffer بود. چیز پیچیده و جدیدی هم نیست و کسی که کارش نوشتن سایه زن ها باشه به نوعی اشیا معمول کارش هست و داخل همین انجمن هم احتمالا خیلی ها میدونن چیه ولی مثل خود من حوصله تایپ کردن رو ندارن.
شبتون خوش.
اینو تست می کنم اگه این نشد راه حل دیگه ای هست؟
معمولا الگوی رمز های فعال سازش چطوره؟
2 راه دیگه هم هست:
1.اورجینال بخری...
2.کلاً بیخیالش بشی...
آقا الگو کدومه؟؟؟مگه نصب نکردی اینو؟؟؟خب سریال نامبر موقع نصب چی دادی؟؟؟
تو نت که نیست,اگر هم بخوام مال خودم رو بگم 2 تا میشه یه بار اینترنت وصل باشی این رو اجرا کنی مال من هم دفعه بعدی بلاک میشه...
این یک توضیح مختصر از G-Buffer بود. چیز پیچیده و جدیدی هم نیست و کسی که کارش نوشتن سایه زن ها باشه به نوعی اشیا معمول کارش هست و داخل همین انجمن هم احتمالا خیلی ها میدونن چیه ولی مثل خود من حوصله تایپ کردن رو ندارن.
دقیقاً همین رو میخواستم,ببین الان مشکل من سر اینه که خیلیا میان میگن بازی ما گرافیکش بالائه افت فریم داره,بعد میبینی گرافیکشم مفت نمی ارزه,اینا دقیقاً همونایی هستن که انجین رو مثل یه نرم افزار میدونن مثل Power Point فکر میکنن همینه دیگه!!! :n28:
M0hsen3D
19-03-2013, 22:28
سلام
پیام یادمه یه زمانی پارسال بود که بهم گفتی تو ایران من فقط کدشیدر میزنم. الانم فقط تویی؟
parvizamd
19-03-2013, 22:56
مثلا من فکر نمی کنم موتور بازی چیزی مثل Power Point هست .
یونیتی خودت سورس بسته گیم استدیو سورسش بسته اگرچه یونتی با دادن 15000دلار می تونید سورسشو بخرید.
سلام
پیام یادمه یه زمانی پارسال بود که بهم گفتی تو ایران من فقط کدشیدر میزنم. الانم فقط تویی؟
همون موقع هم فقط من نبودم,خیلیا بودن ولی کسایی که بتونن واقعاً چیزی که یکی دیگه میخواد رو در بیارن خیلی کم بودن (همین الانم هستن) که میشه گفت در حد 7-8 نفر که 5-6 تاشون اصلاً با کسی کار نمیکنن یا کار میکنن فیکس کار میکنن,پس فقط میموندم من و شایدم یک یا دو نفر دیگه....... در مقابل 70-80 ملیون نفر ببین چی میشه!!!
کسی ادعاش میشه میتونه شیدر بزنه بیاد اینجا یک Compute shader میگم بزنه ببین اصلاً میتونه یک صدم چیزی که میخوام رو در بیاره؟؟؟
شیدر زدن این نیست که طرف Float 4x4 بتونه بنویسه که,مهم اینه که اگه یونیتی رو خودش Parallax گذاشته,من یه تاپیک زده بودمParallax occlusion mapping یا همون POM گذاشته بودم توش که یه مشکلی داشت لبه هاش تیز میشد پرسیدم هیچ کس نتونست هیچ جوابی بده(این دقیقاً یک مرحله قبل از Tessellation محسوب میشه از نظر کیفیت و حجم دهی به بافت ها,اما از نظر تکنیک 99 درصدش با Tessellation فرق داره:n02: )
افراد با استعداد زیاد هستن تو کشور ولی چیزی که شیدر نویسی میخواد فقط دانش برنامه نویسی نیست,باید ریاضی وحشتناک قوی و فیزیک عالی بلد باشین(البته تو زمینه های مرتبط) از فیزیک اول دبیرستان قدیم(الان نمیدونم چندم میشه) قسمت نور و ریاضی پیش دانشگاهی قسمت بردارها و بردار نرمال شروع میشه همینجوری میره جلو...
خیلیا هستن ریاضی و فیزیک دانشگاه 3 بار 3بار میوفتن اونم شهرستان,اونوقت باید یه فرقی بین اونا و من که تو تهران مرکز اینا رو با 18-19 پاس کردم باشه دیگه,نه؟؟؟
بگذریم بحث الکی این تاپیک الکی رو داره نابود میکنه,بذارید ببینیم این دوستموم مشکلش حل شد یا نه ؟!؟
parvizamd
20-03-2013, 09:15
اوپییجیک
آره.دوست عزیز حالا چرا FPS CREATOR دوستان بعدشم پیام از کجا میدونی یعنی تو واقعا 70 میلییون سرچ کردی .نمیشه که.خیلی های که شهرستان هستن خیلی خیلی بااستعداد تر اونهایی که تو تهران هستند...شک نکن:n02:
آره.دوست عزیز حالا چرا FPS CREATOR دوستان بعدشم پیام از کجا میدونی یعنی تو واقعا 70 میلییون سرچ کردی .نمیشه که.خیلی های که شهرستان هستن خیلی خیلی بااستعداد تر اونهایی که تو تهران هستند...شک نکن:n02:
کل کیفیت خروجی بازی ها بسته به شیدرهاشونه,اگه تو ایران زیاد بود کیفیت کارای توی ایران چندین برابر این میتونست بشه,در ضمن در مقابل 70 ملیون چه 1 نفر چه 50 نفر,آخرش هیچی محسوب میشه,در ضمن اگرم کسی انقدر استعداد داشته باشه تو ایران نمیمونه,نمونش Texture Artist و Shader Programmer بازی آنچارتد 1-2-3 و Last of Us که قبل از اینا هم خیلی کارای بزرگی انجام داده و میتونید با سرچ اسمش یعنی "بهروز روزبه" بهش برسید...........
در اینکه افراد با استعداد شهرستان هم زیاده شکی نیست ولی شک نکن که امکانات داخل تهران فوق العاده بیشتره,نمونش من الان مدت هاست اینترنت 2مگ دارم و جالب اینه که تو کل ایران فقط اینجاست که تا 8مگ هم داره میده!!!
این همه بنیاد داره کلاس میذاره که تا الان 2 تا کارگاه Core programming و Shader programming هم گذاشته آقایون سیداف و خدیشی هم تدریس کردن,ولی کو این چیزا تو شهرستان؟؟؟
تکنولوژی باید باشه تا مردم توش پیشرفت کنن.... :n13:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.