PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : windows defender در ویندوز 8

ke2010moha
12-01-2013, 19:53
با سلام خدمت دوستان. من ویندوز 8 رو نصب کردم و آنتی ویروس خودش یعنی windows defender رو هم آپدیت کردم.حالا چطوری باید از فایل های آپدیت اون یه کپی بگیرم تا دفعه دیگه که ویندوز 8 نصب کردم یا روی یه کامپیوتر دیگه که ویندوز 8 نصبه بتونم دوباره این آپدیت ها رو استفاده کنم؟ تا دوباره نخوام از اول آپدیت بکنم.آخه محدودیت اینترنت دارم. اگه یه نفر کامل توضیح بده ممنون میشم.لطفا. متنشکرم.

x64
12-01-2013, 20:09
با سلام خدمت دوستان. من ویندوز 8 رو نصب کردم و آنتی ویروس خودش یعنی windows defender رو هم آپدیت کردم.حالا چطوری باید از فایل های آپدیت اون یه کپی بگیرم تا دفعه دیگه که ویندوز 8 نصب کردم یا روی یه کامپیوتر دیگه که ویندوز 8 نصبه بتونم دوباره این آپدیت ها رو استفاده کنم؟ تا دوباره نخوام از اول آپدیت بکنم.آخه محدودیت اینترنت دارم. اگه یه نفر کامل توضیح بده ممنون میشم.لطفا. متنشکرم.
به این لینک برو بعد با توجه به نوع سیستم عاملت آپدیت رو دانلود کن!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ke2010moha
12-01-2013, 23:23
من آنتی ویروس رو آپدیت کردم الآن می خوام فایلهای آپدیت رو بردارم. چطوری باید این فایلها رو بردارم ؟ و چطوری باید وقتی ویندوز رو از اول نصب کردم جایگزیشون بکنم تا درست بشه؟ اگه کسی بلده لطفا راهنمایی بکنه.

(وقتی ویندوز 7 داشتم Microsoft Security essential نصب می کردم .فایل های آپدیتش تو program data\microsoft\...\definition update بود . وقتی می خواستم جایگزینش کنم اول توی services باید گزینه microsoft anti malware رو غیرفعال میکردم بعد جایگزین می کردم.حلا می خوام بدونم برای ویندوز 8 چطوریه؟ باید چه پوشه ای رو بردارم و چه گزینه ای رو باید هنگام جایگزین کردن غیر فعال کنم؟) اگه کسی راهنمایی کنه ممنون میشم.

pro get
10-03-2013, 01:17
سلام دوست گلم ازقسمت تنظیماتش-ازطریق تولس سرویس گزینه اتومات را اوکی کن انتی ویروس خودش اتومات اپدیت و درهنگام خاموش کردن سیستم اونو اپدیت میکنه