مشاهده نسخه کامل
: Xperia Z اولین گوشی FHD سونی با سی پی یو 4 هسته ای
خوب دیشب توی کنفرانس سونی رسما معرفی شد،هرچند تا فیها خالدونش قبلا لو رفته بود.
Micro-SIM
Status:
Coming soon. Exp. release 2013, Q2
BODY Dimensions:139 x 71 x 7.9 mm (5.47 x 2.80 x 0.31 in)
Weight:146 g (5.15 oz)
- IP57 certified - dust and water resistant
- Water proof up to 1 meter and 30 minutes
DISPLAY Type Capacitive touchscreen, 16M colors
Size 1080 x 1920 pixels, 5.0 inches (~441 ppi pixel density)
Multitouch: Yes
- Timescape UI
SOUND Alert types Vibration; MP3 ringtones
Loudspeaker: Yes
3.5mm jack: Yes
MEMORY Card slot: microSD, up to 32 GB
Internal:16 GB, 2 GB RAM
DATA GPRS :Yes
EDGE Yes
Speed HSPA
WLAN Wi-Fi 802.11 b/g/n, Wi-Fi Direct, DLNA, Wi-Fi hotspot
Bluetooth Yes, v4.0 with A2DP
NFC Yes
USB Yes, microUSB v2.0
CAMERA Primary 13 MP, 4128x3096 pixels, autofocus, LED flash
Features: Geo-tagging, touch focus, face detection, image stabilization
Video: Yes, 1080p@30fps, continuous autofocus, video light, video stabilizer
Secondary Yes
FEATURES OS Android OS, v4.1.2 (Jelly Bean), planned upgrade to v4.2.0
CPU Quad-core 1.5 GHz Krait
GPU Adreno 320
Sensors Accelerometer, gyro, proximity, compass
Messaging SMS (threaded view), MMS, Email, IM, Push Email
Browser HTML5
Radio Stereo FM radio with RDS
GPS Yes, with A-GPS support and GLONASS
Java Yes, via Java MIDP emulator
Colors Black, White, Purple
- SNS integration
- Active noise cancellation with dedicated mic
- MP4/H.263/H.264/WMV player
- MP3/eAAC+/WMA/WAV/Flac player
- Document viewer
- Photo viewer/editor
- Voice memo/dial
- Predictive text input
BATTERY Non-removable Li-Ion battery
Stand-by Up to 550 h
Talk time Up to 11 h
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی زیباست
سونی با این سری دیگه رسما ترکوند
P I R A N H A
08-01-2013, 13:06
CES 2013: Sony Xperia Z and Xperia ZL hands-on
johnypersian1656
08-01-2013, 13:24
پرچمداران جدید گوشیهای هوشمند سونی معرفی شدند.
سونی درجدیدترین رونمایی، از دوگوشی شاخص هوشمند خود، Xperia Z و Xperia ZL رونمایی کرد. اکسپریا Z از صفحه نمایش 5 اینچی با رزولوشن 1920 در 1080 پیکسل، پردازنده چهارهسته ای 1.5 گیگاهرتزی S4 Snapdragon ،2گیگابایت رم، تکنولوژی 4G LTE و دوربین 13مگاپیکسل در پشت بهره میبرد. این مدل برخلاف اکسپریا ZL ضد آب هم هست.طراحی گوشی واقعا عالی است و گوشی کاملا سبک است و صفحه نمایش 5اینچی آن هم به گونه ای نیست که بیش از اندازه بزرگ به نظربرسد. بنابراعلام سونی، اکسپریا Z در یک چهارم ابتدایی امسال به بازار عرضه خواهدشد، هرچند که هنوز اپراتور آمریکایی به عنوان همکار سونی درعرضه این دستگاه معرفی نشده است.اکسپریا ZL هم از پردازنده 4 هسته ای مشابه بهره میبرد، کلیه مشخصات مربوط به صفحه نمایش،رم و دوربین هم مشابه اکسپریا Z است، حتی این گوشی هم دریک چهارم ابتدایی سال 2013 عرضه خواهد شد.
منبع : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
adrenalin
08-01-2013, 16:44
حتما تیزرشو ببینید
Xperia™Z Intelligent battery life management
تو این ویدئو برنامه مدیریت مصرف باتری سونی نمایش میده که ادعا می کنن افزایش 4 برابری دوام باتری داره
سونی یک حالی هم به این لانچرش بده خیلی توپ میشه!
Ali_Best
08-01-2013, 17:18
اون دایره هه چیه مثل خال چسبیده کنار گوشی؟ :-؟
پاورشه؟
P I R A N H A
08-01-2013, 17:40
سونی یک حالی هم به این لانچرش بده خیلی توپ میشه!
تنها چیزی که تو گوشیاش نمیشه تحمل کرد همینه
hamed1297
08-01-2013, 17:49
توی آندرویید که تا دلت بخواد لانچر واسه تغییر ظاهر هست.
اون دایره هه چیه مثل خال چسبیده کنار گوشی؟ :-؟
پاورشه؟
درسته پاورشه
از نظر امکانات این بالاتره یا htc butterfly ؟
این هم گوشی قشنگیه ها...اما به نظرم htc یکم قشنگتره...
توی آندرویید که تا دلت بخواد لانچر واسه تغییر ظاهر هست.
بهترینشون هم که Go luncher باشه بازم کلی باگ داره و همینطور مصرف باتری و رم رو پر میکنه
لانچر سونی حتی از تاچ ویزارد هم بیریخت تره
نمیشه دقیق گفت، حتی نمیشه صفحه نمایش هاش رو هم مقایسه کرد
ولی از اون جایی که اچ تی سی کلا دوربیناش تعطیله و این ضد آبه و مایعات و گرد و خاکه،به نظرم این بهتره
happy_2o2o
08-01-2013, 19:33
نمیدونم چرا از سونی خوشم نمیاد:n27:
کاشکی سامسونگ یه گوشی 4.3 اینچی معرفی کنه که روزلوشون hd و 4 هسته داشته باشه:n03:
king_darkness
08-01-2013, 21:16
اگه سنس اچ تی سی روی این گوشی بود دیگه هیچ حرفی برای گفتن نمیذاشت خدایی این چه ui ه ؟!
بهترینشون هم که Go luncher باشه بازم کلی باگ داره و همینطور مصرف باتری و رم رو پر میکنه
لانچر سونی حتی از تاچ ویزارد هم بیریخت تره
من هم با وان ایکس کار کردم هم نوت حالا که T دارم رابط کاربریش اصلا تو ذوق نزده
نمیدونم چرا انقدر از رابط کاربری سونی ایراد میگیرن اصلا موندم
چرا؟ً
نمیدونم چرا از سونی خوشم نمیاد:n27:
کاشکی سامسونگ یه گوشی 4.3 اینچی معرفی کنه که روزلوشون hd و 4 هسته داشته باشه:n03:
کلا سامسونگ احتمالا رو بیاره(مجبوره کلا!) به حذف دکمه سخت افزاری هوم و تقریبا سرتاسر شدن صفحه نمایش(چیزی که توی S IV انتظار میره!)
مهم ترین چیزی که توی کار کردن با یک دست هست، عرض گوشیه
حالا این گوشی با Galaxy S2 بخوایم مقایسه کنیم . به دلیلی که بالا گفتم اونقدر فرق فاحشی ندارند!
نگاه کنید
Xperia Z
139 x 71 x 7.9 mm
Galaxy S II
125.3 x 66.1 x 8.5 mm
از نظر طولی حدود 1سانت و از نظر عرضی 0.5سانت اضافه شده
ولی اون 4.3 و این 5اینچه!
titanium_zarin
08-01-2013, 22:14
کلا سامسونگ احتمالا رو بیاره(مجبوره کلا!) به حذف دکمه سخت افزاری هوم و تقریبا سرتاسر شدن صفحه نمایش(چیزی که توی S IV انتظار میره!)
مهم ترین چیزی که توی کار کردن با یک دست هست، عرض گوشیه
حالا این گوشی با Galaxy S2 بخوایم مقایسه کنیم . به دلیلی که بالا گفتم اونقدر فرق فاحشی ندارند!
نگاه کنید
Xperia Z
139 x 71 x 7.9 mm
Galaxy S II
125.3 x 66.1 x 8.5 mm
از نظر طولی حدود 1سانت و از نظر عرضی 0.5سانت اضافه شده
ولی اون 4.6 و این 5اینچه!
اس2 اندازه صفحه اش 4.6 ؟؟
بعد این اندازه ها که زدید چی رو مقایسه کردید ؟؟ یا میخواستید چی رو بگید ؟؟
اگه اختلاف قیمتیه زیادی نداشته باشن هیچ ادم عاقلی این گوشیرو با این امکانات ول نمی کنه بره اچ تی سی باترفلایرو بگیره
اس2 اندازه صفحه اش 4.6 ؟؟
بعد این اندازه ها که زدید چی رو مقایسه کردید ؟؟ یا میخواستید چی رو بگید ؟؟
شرمنده،اشتباه تایپی بود.4.3
خواستم بگم تفاوت زیادی تو اندازه Xperia Z با مثلا s2 نیست
برا دوستمون که گفتن کاش 4.3 میزد
مثلا الان Razr I هست با صفحه نمایش بزرگ ولی لب تا لب ولی در ابعاد آیفون
تایم عرضه Zl و Z برنامه ریزی شده برای آخرای Q1،به نظرم این خیلی سونی رو عقب میندازه. خیلی زمان بندی عرضش بده! مگه چیش از سامی کمتره که یک کنفرانس جدا برای فلگشیپاش نمیزاره؟
مثلا بخواد فلگشیپش رو کامل تو بازار بده! میخوره به معرفی S4 . مردم صبر میکنن برا اون
چون به احتمال 99.99% از Exynous 5 Quad استفاده میکنه،در حالی که Adreno 320 و S4 همین الان از دوال اش عقب ترند.سونی اگر میتونست جفت گوشی ها رو 1ماه دیگه عرضه کنه،از تمام رقباش حداقل توی این بازه جلو میفتاد
titanium_zarin
08-01-2013, 23:42
شرمنده،اشتباه تایپی بود.4.3
خواستم بگم تفاوت زیادی تو اندازه Xperia Z با مثلا s2 نیست
برا دوستمون که گفتن کاش 4.3 میزد
مثلا الان Razr I هست با صفحه نمایش بزرگ ولی لب تا لب ولی در ابعاد آیفون
اهان ...
فکر کردم میخوای بکوبی اومدم لهت کنم :دی
تایم عرضه Zl و Z برنامه ریزی شده برای آخرای Q1،به نظرم این خیلی سونی رو عقب میندازه. خیلی زمان بندی عرضش بده! مگه چیش از سامی کمتره که یک کنفرانس جدا برای فلگشیپاش نمیزاره؟
مثلا بخواد فلگشیپش رو کامل تو بازار بده! میخوره به معرفی S4 . مردم صبر میکنن برا اون
چون به احتمال 99.99% از Exynous 5 Quad استفاده میکنه،در حالی که Adreno 320 و S4 همین الان از دوال اش عقب ترند.سونی اگر میتونست جفت گوشی ها رو 1ماه دیگه عرضه کنه،از تمام رقباش حداقل توی این بازه جلو میفتاد
اینم بدبختی سونی هست ...همیشه خودش خودشو رو نابود میکنه @@
بزن بزن ما راضی ایم:دی
سونی به جز سری 2012 اش همیشه طراحی خوب داشته
دوربین خوب داشته
سخت افزار های معقولی رو هم ارائه میداده ( هرچند هیچوقت دنبال High End نبوده)
بازاریابی و همینطور زمان بندی افتضاح داشته
پ.ن: این گوشی Play Station هم هست دیگه؟
یعنی گواهی اونم داره؟
titanium_zarin
09-01-2013, 00:17
توی منوش که دکمه پلی استیشن یا همون برنامه جدیدش که هست ...پس حتما ساپورت میکنه ...چون اون استور به درد هیچی به جز ساپورتی ها نمیخوره ...
میگم هیتمن سامسونگی وسوسه شدی برای این ؟؟
اما در مورد اینکه عقبه من فکر نمیکنم ...
چون تازه خود گوگل وارد چند هسته ای ها شده !!
متاسفانه با این وضع دلار من برای 1208 وسوسه شدم،نه این که حدودا قیمت عرضش 650دلار اعلام شده و ثبات قیمتش تو ایران میفته خرداد ماه!:دی
.:PAR3A:.
09-01-2013, 00:28
2012 هم هر چند نه من و نه خود رضا دل خوشی از Xperia S داشتیم ، ولی U و P انصافا خوب عمل کردن. هر چند این اواخر Xperia S هم مثل اینکه ایراداش رفع شدن (کار نکردم دیگه :دی). توی میدرنج خوب عمل میکنه انصافا.
کلا احساس خوبی نسبت به طراحی های سونی دارم. همیشه دیزاینش یه سر و گردن بالاتر از رقباست.
Xperia T هم یه مقداری قیمتش پایین تر باشه ارزش خرید بالایی داره.
ولی خیلی بدم میاد اینا همینطور عین گاو دارن سایز بالا میبرن. :| سخته آدم مثلا بخواد دکمه هوم رو بزنه ، بعد نوتیفیکیشن بار رو بکشه پایین. :| نکنین این کارو خو. :| آفرین. :|
mohamad skystar
09-01-2013, 00:33
گوشی های Z و ZL
برای پوز زنی سامسونگ گلکسی S III و HTC اومدن
البته راه دشواری در پیشه رو دارن
اما همونطور که برند سونی سالهاست موفقت خودش رو در تمام جوانب الکترونیکی نشون داده
اینبار با معرفی Z هم موفق خواهد بود .
مثل همیشه صبر میکنیم تا به بازار بیاد.
طراحی مناسب و وزن خوبی هم ارائه کرده
البته این نظر من بود دوستان کتکمون نزنن یه موقع.:n02:
2012 هم هر چند نه من و نه خود رضا دل خوشی از Xperia S داشتیم ، ولی U و P انصافا خوب عمل کردن. هر چند این اواخر Xperia S هم مثل اینکه ایراداش رفع شدن (کار نکردم دیگه :دی). توی میدرنج خوب عمل میکنه انصافا.
کلا احساس خوبی نسبت به طراحی های سونی دارم. همیشه دیزاینش یه سر و گردن بالاتر از رقباست.
Xperia T هم یه مقداری قیمتش پایین تر باشه ارزش خرید بالایی داره.
ولی خیلی بدم میاد اینا همینطور عین گاو دارن سایز بالا میبرن. :| سخته آدم مثلا بخواد دکمه هوم رو بزنه ، بعد نوتیفیکیشن بار رو بکشه پایین. :| نکنین این کارو خو. :| آفرین. :|
بازم سونی یکم مراعات میکنه ،این ابعاد خیلی خوبه که
09-01-2013, 02:20
بازم سونی یکم مراعات میکنه ،این ابعاد خیلی خوبه که
من نهایتا با ۴.۳ کنار میام. گلکسی نکسس ۴.۶۵ باهاش مشکل خاصی نداشتم ٬ ولی یه مقدار واسه همون قضیه که بخوای دکمه هوم رو بزنی و بعد نوتیفیکیشن بار رو بکشی پایین با یه دست مشکل بود برام. البته مسئله سایز دست هم هست که دستای من کوچیکه.
باز سونی یه گوشی زد سروکله این حلبی زرین پیدا شد :دی
پارسا مثل اینکه تو دستات خیلی کوچیکه پسرم خب صبر کن بزرگ شدی گوشی بخر:دی من الان با نوت هیچ مشکلی ندارم فقط یه خرده برای زدن منو
چشمم بدجوری این گوشی رو گرفته ببینیم سامی چی رو می کنه ... اینم اگر 32 داشته باشه و سامی تر بزنه که بعیده می خرم
adrenalin
09-01-2013, 12:11
اگه ماه دیگه بیاد تو بازار خیلی بهتر میشه البته تحت شبکه :n03:
One of the key pieces of information about any new piece of technology, price, was sadly missing from Sony’s CES press conference. Well, a number of retailers have put the handset on pre-order, highlighting that this will be one of the most expensive Xperia handsets seen to date. German retailers have the Xperia Z on pre-order for €649 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]), which is the RRP in the region. O2 Germany ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) has also announced it will carry the handset. We would expect pricing in other European countries such as France, Italy and Spain to be very similar. However, this is just pre-order pricing – we may see it appear slightly lower than RRP closer to launch.
In the UK, it looks like sim-free pricing for the Xperia Z will be around the £530 mark. Retailer Clove has both black and white versions up for pre-order at £528 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]). Handtec has it on sale for a slightly cheaper £520 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]). Other retailers such as Carphone Warehouse ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) and Phones4U ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) have pages to register your interest. Carphone says it expects the handset in late February. In terms of UK carriers, the handset will head to O2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (which has exclusive dibs on the Purple version), Three ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) and Vodafone ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]). This just leaves EE (Orange/T-Mobile) in the UK, although EE may yet announce plans to stock the handset closer to launch.
The handset has also appeared to pre-order in other countries such as Sweden where it is up for SEK 6,295 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (£598, €734). In Poland, the handset will set you back PLN 2,799 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (£554, €680).
Has the Xperia Z appeared for pre-order in your region? If so, please let us know what price it is in your country and provide names/links to retailers where possible to help others out.
adrenalin
09-01-2013, 12:16
اینم از داک شارژر این گوشی :n12:
Sony will launch a charging dock to go along with the Xperia Z on launch. The ‘Charging Dock DK26 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])‘ is just that though, it contains no HDMI out to connect to your television. However, it does let you charge the phone without having to open up fiddly port covers. The design of the dock looks different from past docks and fits in with the boxy lines of the Xperia Z. There’s no pricing details on the dock yet, but we’ll bring you more information as we have it.
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
حدود 700دلاره آیا؟!امیدوارم افتش سریع باشه، مثلا Xperia T با 600اومد الان حدود 450-470دلاره
یک چیزی دوستان،این پلی استیشنه
بازی های Xperia Play و امثالهم رو داره یا بازی های Ps Vita رو برای خرید داره؟
کلا پلی استیشن موبایل چه مدل بازی هایی داره؟
درود...
فکر نکنم بازی ویتا داشته باشه ویتا سخت افزارش کجا این کجا . کنترلر داره ویتا این فقط تاچ هست و بازی برای بلتفرم ویتا برنامه نویسی کردن بعیده ( نظر من هست)
توی همه سونی از این خوشم اومد باحاله ولی اون دکمه باور یاد رادیو های قدیم میوفتم:n14:
شاید تو دست باشه زیاد دکمه تو چش نیاد
قیمتش بالای 2 تومنه درسته؟
میخاستم s بگیرم دیدم گرون شده و بچه ها از دکمش ناراضی هستن ستمه دکمه خوب کار نکنه انالوگ باشه
اینو دیدم ولی گرونه برام اینقدر بدم منتظر بمونم باید 2 سال صبر کنم اونور رفتم بعد شایدم زودتر شد دعا کنید :n14:
درود...
فکر نکنم بازی ویتا داشته باشه ویتا سخت افزارش کجا این کجا . کنترلر داره ویتا این فقط تاچ هست و بازی برای بلتفرم ویتا برنامه نویسی کردن بعیده ( نظر من هست)
توی همه سونی از این خوشم اومد باحاله ولی اون دکمه باور یاد رادیو های قدیم میوفتم:n14:
شاید تو دست باشه زیاد دکمه تو چش نیاد
قیمتش بالای 2 تومنه درسته؟
میخاستم s بگیرم دیدم گرون شده و بچه ها از دکمش ناراضی هستن ستمه دکمه خوب کار نکنه انالوگ باشه
اینو دیدم ولی گرونه برام اینقدر بدم منتظر بمونم باید 2 سال صبر کنم اونور رفتم بعد شایدم زودتر شد دعا کنید :n14:
عزیز سخت افزار ویتا که خیلی ضعیف تر از اینه!
جرا نتونه این اجرا کنه ؟
کلا فکر کنم یک ورژن دیگه از بازی هاش باشه،یا شایدم تولیدات داخلی سونی برای تلفن های همراه
یادم نیست ویتا سخت افزارش چی بود نمیتونم بگم مطمعنم ولی ویتا قوی تره
gpu موبایل نمیدونم ویتا مطمعنم گرافیکش خیلی غوله
باید صبر کرد شایدم حرف شما بشه .
فکر نمیکنم سونی ویتا بیخی بشه و بازی خوب برای موبایل بسازه
جریان بلیرها شد کلی مدل داد بیرون با موبایل هم همین کار داره میکنه apple خوشم میاد این کار نمیکنه
قیمت این بالای 2 میشه درسته؟ :n15:
یادم نیست ویتا سخت افزارش چی بود نمیتونم بگم مطمعنم ولی ویتا قوی تره
gpu موبایل نمیدونم ویتا مطمعنم گرافیکش خیلی غوله
باید صبر کرد شایدم حرف شما بشه .
فکر نمیکنم سونی ویتا بیخی بشه و بازی خوب برای موبایل بسازه
جریان بلیرها شد کلی مدل داد بیرون با موبایل هم همین کار داره میکنه apple خوشم میاد این کار نمیکنه
قیمت این بالای 2 میشه درسته؟ :n15:
ویتا از سی پی یو 4 هسته ای Cortex A9 استفاده میکنه ،چیزی شبیه galaxy S3
و از گرافیک SGX543 Mp4 استفاده میکنه،چیزی شبیه The new Ipad (آیپد نسل قبل) که از نظر Cpu اختلاف فاحشی با Krait ها و از نظر جی پی یو کمی ضعیف ترند (از نظر گرافیکی زیاد تفاوت نداره )
اما کل SOC هم پر مصرف تر و هم ضعیف تره .
در مورد قیمت هم بسیار بالاتر وارد میشه،ولی فکر کنم رو 1600-1700 فیکس بشه
NaughtyCat
09-01-2013, 21:51
عزیز سخت افزار ویتا که خیلی ضعیف تر از اینه!
جرا نتونه این اجرا کنه ؟
کلا فکر کنم یک ورژن دیگه از بازی هاش باشه،یا شایدم تولیدات داخلی سونی برای تلفن های همراه
بازی های PlayStation Mobile بیشتر بازیهای قدیمی Playstation هستن که روی گوشی ها و تبلت های PlayStation Certified میاد. که خب خیلی با سری بازی های Vita فرق داره. انتظار هم نباید داشت که مثلا سونی بیاد بازی های ویتا رو روی PS Mobile بیاره چون مسلما به فروش محصول خودش ضربه میزنه اینجوری. بازی های PS Mobile رو یه چیزی در حد بازیهای PSP قدیمی بدونید...
از نظر سخت افزاری هم درسته الان مثلا همین Xperia Z هم از Vita قویتره، ولی مهمتر از اون کنترل بازی هاس که روی یه صفحه لمسی میدونید واقعا افتضاحه! هرچند که Vita از نظر گرافیکی همچنان قوی محسوب میشه بین گوشی های جدید. ولی مهمتر همین کنترل و بازیهای بهتر ویتا ـه که باعث میشه یه سر و گردن از بقیه بالاتر باشه.
من برخلاف نظر دوستان launcher خود سونی رو به بقیه ترجیح میدم! امکانات خوبی داره و خیلی سبکه. کلا سونی بعد از تغییراتی که توی بخش موبایلش داشته واقعا عالی شده و گوشی های فوق العاده ای داده بیرون این اواخر.
سونی خوب حرفامو گوش میده ها:دی
Sony Xperia Z ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) is the highlight ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) of this year's CES, but it was only expected to hit the shelves in March. Various online retailers already listed ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _march-news-5314.php) the phone for the beginning of March and on about £530 (€650) price.
According to an authorized Sony retailer for Poland we might not have to wait all that long. The website of the store lists the smartphone with a February 18 release. The price however stands at a rather steep €680.
This is not an official Sony store, but is an officially authorized retailer, so there is some credibility to the announced date. Of course there is a note that the date is subject to change, but here's hoping this is just a standard disclaimer.
A hat tip for Tom, who sent this in!
adrenalin
09-01-2013, 22:35
تو این ویدئو برنامه مدیریت مصرف باتری سونی نمایش میده که ادعا می کنن افزایش 4 برابری دوام باتری داره
از اطلاعاتت ممنون
باید برم سخت افزار ویتا ببینم چیه ولی مثلا بهنای باند و کلاکش یعنی مثل موبایل ها میمونه
طراحیش که نمیدونم فقط معلومه ویتا خیلی شاخه اگه اینطوری باشه اوکی موبایل قویتره
همون حرف کنترلر و صفحه لمسی که دوستمونم زد یچیزم هست بلتفرم ویتا مخصوص بازیه و سونی خوب طراحیش کرده ولی اینجا اندروید هم مصرف کننده هست
ویدیو دیدم خیلی حال کردم فقط دکمه بقلش چرته تحمل میکنم رفتم اونور وسایل نیو میگیرم 600 دلار کلا قیمت میلیونی گوشی اینور کجا :n05::n05::n05:
از اطلاعاتت ممنون
باید برم سخت افزار ویتا ببینم چیه ولی مثلا بهنای باند و کلاکش یعنی مثل موبایل ها میمونه
طراحیش که نمیدونم فقط معلومه ویتا خیلی شاخه اگه اینطوری باشه اوکی موبایل قویتره
همون حرف کنترلر و صفحه لمسی که دوستمونم زد یچیزم هست بلتفرم ویتا مخصوص بازیه و سونی خوب طراحیش کرده ولی اینجا اندروید هم مصرف کننده هست
ویدیو دیدم خیلی حال کردم فقط دکمه بقلش چرته تحمل میکنم رفتم اونور وسایل نیو میگیرم 600 دلار کلا قیمت میلیونی گوشی اینور کجا :n05::n05::n05:
مهمترین عامل توی قدرت در اصل معماری همون چیپ هست.
معماری ویتا در زمان خودش بسیار قدرتمند بود،مثل S3 در زمان خودش.
ولی مثلا xperia Z در برابر s3 خیلی سرتره، و میشه گفت نسل بعدی تلفن های همراهه.
دیگه اینقدر سرعت زیاد شده که نسل های چیپ ها به صورت 6ماه به 6ماه عوض میشه!
mehdi30nema
10-01-2013, 09:33
مهمترین عامل توی قدرت در اصل معماری همون چیپ هست.
معماری ویتا در زمان خودش بسیار قدرتمند بود،مثل S3 در زمان خودش.
ولی مثلا xperia Z در برابر s3 خیلی سرتره، و میشه گفت نسل بعدی تلفن های همراهه.
دیگه اینقدر سرعت زیاد شده که نسل های چیپ ها به صورت 6ماه به 6ماه عوض میشه!
راستش بحث مقایسه کنسول بازی با تلفن همراه کاملا عیر تخصصی میشه .
الان شما ببینید سخت افزار ویتا تقریبا برابر با ایکس باکس 360 و ps3 هست ولی آیا کیفیت بازی هاشون یکی هست ؟ یا مثلا psp با 300 مگا هرتز سی پی یو و تکنولوژی سال 2005 بازی هایی داشت که هنوزم که هنوزه موبایل ها با یک گیگ رم و یک گیگ سی پی یو نمیتونن اجراش کنن .
به نظر من درسته گوشی ها از کنسول ها قوی تر شدن ولی چون کنسول ها تخصصی برای گیم ساخته میشن و گیم هاشون هم تخصصی تر ساخته میشه برای گیم مناسب ترند .
راستش بحث مقایسه کنسول بازی با تلفن همراه کاملا عیر تخصصی میشه .
الان شما ببینید سخت افزار ویتا تقریبا برابر با ایکس باکس 360 و ps3 هست ولی آیا کیفیت بازی هاشون یکی هست ؟ یا مثلا psp با 300 مگا هرتز سی پی یو و تکنولوژی سال 2005 بازی هایی داشت که هنوزم که هنوزه موبایل ها با یک گیگ رم و یک گیگ سی پی یو نمیتونن اجراش کنن .
به نظر من درسته گوشی ها از کنسول ها قوی تر شدن ولی چون کنسول ها تخصصی برای گیم ساخته میشن و گیم هاشون هم تخصصی تر ساخته میشه برای گیم مناسب ترند .
خوب اون بحث حاشیه سود تولید برای دستگاه خاصشه . سونی میتونه،ولی نمیکنه! چون نمیخواد تعدادی از مصرف کننده هاشو از دست بده
من سوالم اینه که الان این پلی استیشن دقیقا چیه؟! چه بازی هایی داره ؟
در مورد بازی سازی هم،به دلیل این که اولا بازی های پلی استیشن برای یک پلتفرم ساخته میشن و فقط هم روی همون پلتفرم بهینه سازی میشن
اما گوشی،شونصد مدل چیپست داریم و حتی یک شرکت بزرگ بازی سازی پشت این صنعت نیست. GameLoft کلا در حد یوبی سافت شعبه آفریقا جنوبی هم نیست:دی چه برسه بخواد بازی در اون سطح تولید کنه
ولی دلیل بر این نیست که چیپ S4 نتونه فلان بازی رو اجرا کنه، خیلی راحت هم میتونه . ولی شرکتی نیست که همچین بازی ای براش بنویسه
shahabprince
10-01-2013, 12:03
وقتی htc و samsung فلگ شیپهای جدیدشون رو معرفی کنن اون موقع میفهمین قدرت یعنی چی
مخصوصا سامسونگ که باید دید چیپ جدیدش چی از آب در میاد
به نظر مصرف باطری چیپ جدید سامسونگ خیلی بهینه هست
مولتی تسکینگ در galaxy s4 به بالاترین حد خودش میرسه
همین الان من با gs3 به راحتی یک بازی و فیلم full hd رو با هم اجرا میکنم بدون کوچکترین لگ
تا دو سال دیگه قدرت اسمارت فونها از pc پیشی میگیره
سونی هم خوب داره کار میکنه امیدوارم تو کارش موفق بشه
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
adrenalin
10-01-2013, 14:53
وقتی htc و samsung فلگ شیپهای جدیدشون رو معرفی کنن اون موقع میفهمین قدرت یعنی چی
مخصوصا سامسونگ که باید دید چیپ جدیدش چی از آب در میاد
به نظر مصرف باطری چیپ جدید سامسونگ خیلی بهینه هست
مولتی تسکینگ در galaxy s4 به بالاترین حد خودش میرسه
همین الان من با gs3 به راحتی یک بازی و فیلم full hd رو با هم اجرا میکنم بدون کوچکترین لگ
تا دو سال دیگه قدرت اسمارت فونها از pc پیشی میگیره
سونی هم خوب داره کار میکنه امیدوارم تو کارش موفق بشه
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
به نظر من خیلی دارن شرکت ها رو سخت افزار مانور الکی میدن که هیچ فایده ایی نداره
برنامه و بازی های امروزی حتی فیلم های فول اچ دی با دو هسته ایی نهایت با چهار هسته ایی کفایت می کنه
اندروید فوقش امسال دوتا ورژن خیلی دست بجونبونه ارائه کنه ولی سخت افزار خیلی خیلی جلو هست
چیزایی که تو چیپ جدید کوالکوم دیدیم،احتمالا تو Exynous 5 Octa ام میبینیم
مثلا پشتیبانی کپچر و پلی کردن 4K
درسته الان نیاز نداره ولی دلیلی برای استاپ کردنش نیست.
مثلا اگزینوس جدید با این که 8هسته ای شده،ولی مصرف کمتری از 28نانومتری های الان دارن و ....
10-01-2013, 18:52
چیزایی که تو چیپ جدید کوالکوم دیدیم،احتمالا تو Exynous 5 Octa ام میبینیم
مثلا پشتیبانی کپچر و پلی کردن 4K
درسته الان نیاز نداره ولی دلیلی برای استاپ کردنش نیست.
مثلا اگزینوس جدید با این که 8هسته ای شده،ولی مصرف کمتری از 28نانومتری های الان دارن و ....
فکر نمیکنن یه مقدار بهتر باشه جای اینکه این همه روی این موضوعات هزینه کنن ٬ ساپورت رو به سری نکسس نزدیک تر کنن؟!
الان فیلم 4K من از کجام بیارم پلی کنم آخه؟! :دی
درود...
هم با هیتمن موافتم که تکنولوزی عقب نمیره جدید خوبی هایی داره ولی روی اندروید این همه هسته و ... زیاد تفاوت نداره کارایی نداره
بنظرم مشکل اندروید هست الان سخت افزار اوکی هست ولی سیستم عامل نه . اگه مثل ابل انحصاری بود یک شرکت تمرکز میکرد بهتر بود.
نمیدونم شاید منبع باز بودن باعث شده کمبانی ها فقط سخت افزار ببرن بالا برای فروش بعد هم گوشی بتانسیل اندروید بعدی داره سابورت نمیشه مسخره نیست
فکر نمیکنن یه مقدار بهتر باشه جای اینکه این همه روی این موضوعات هزینه کنن ٬ ساپورت رو به سری نکسس نزدیک تر کنن؟!
خوب الان که نداریم،ولی استارتش باید از همین جاها باشه دیگه (قابلیت کپچر 4کی هم هست،از خانواده 10Sec با 4k فیلم بگیر، بعد بشینید به به و چه چه کنید :خخخخخخخ)
خوب هیچوقت این کار رو نمیکنن
توجیه اقتصادی و البته وقت صرف کردن میخواد، که نمیصرفه براشون ساپورتو نزدیک کنن،وقتی یک مشت دولاپر بیکار برای Donate 50دلاری میان 1روزه رام میدن،شرکتا بیکارن همچین کاری کنن ؟:دی
اتفاقا به نظرم بعد جلی بین ،اندروید به تکامل خوبی رسیده، خیلی از قابلیت های عالی ای بهش اضافه شده و پراجکت باتر هم خیلی به روونیش کمک کرده
دیگه به نظرم هیچ برتری با I-Os نیست .از نظر روونی و امثالهم قبلا بود که الان کاستوم جلی بین بدون پراجکت باتر هم همون رونی I-os رو روی گوشی های درپیت هم داره (مثال Xperia Mini با رام Cyanogen)
الان چیزی که اندروید کم داره،یا کلا پلتفرم موبایل،کمبود شرکت های توسعه دهنده توی موارد مختلفه
مثلا فکر کنید Ubisoft بیاد و یک بازی با حداکثر توان گرافیکی برای Android بده! میترکونه!:دی
یا مثلا Adobe Photoshop Professional
یا ...
کلا سیستم عامل اندروید مثل اون طرح و نقاشی ه شده که از اندروید 4به اینور واقعا شده یک سیستم عامل کامل
تصور کنید 100تا شرکت با 100مدل چیپ و نمیدونم SOC و پوسته و سورس و کرنل و ... برای یک پلتفرم تلفن بسازن و اینقدر هم خوب جواب بده!
جلی بین رو تبلت چینی دیده بودیم کف و خون قاطی کردیم :دی چه برسه دیوایس های قوی
11-01-2013, 01:17
خوب الان که نداریم،ولی استارتش باید از همین جاها باشه دیگه (قابلیت کپچر 4کی هم هست،از خانواده 10Sec با 4k فیلم بگیر، بعد بشینید به به و چه چه کنید :خخخخخخخ)
خوب هیچوقت این کار رو نمیکنن
توجیه اقتصادی و البته وقت صرف کردن میخواد، که نمیصرفه براشون ساپورتو نزدیک کنن،وقتی یک مشت دولاپر بیکار برای Donate 50دلاری میان 1روزه رام میدن،شرکتا بیکارن همچین کاری کنن ؟:دی
اتفاقا به نظرم بعد جلی بین ،اندروید به تکامل خوبی رسیده، خیلی از قابلیت های عالی ای بهش اضافه شده و پراجکت باتر هم خیلی به روونیش کمک کرده
دیگه به نظرم هیچ برتری با I-Os نیست .از نظر روونی و امثالهم قبلا بود که الان کاستوم جلی بین بدون پراجکت باتر هم همون رونی I-os رو روی گوشی های درپیت هم داره (مثال Xperia Mini با رام Cyanogen)
الان چیزی که اندروید کم داره،یا کلا پلتفرم موبایل،کمبود شرکت های توسعه دهنده توی موارد مختلفه
مثلا فکر کنید Ubisoft بیاد و یک بازی با حداکثر توان گرافیکی برای Android بده! میترکونه!:دی
یا مثلا Adobe Photoshop Professional
یا ...
کلا سیستم عامل اندروید مثل اون طرح و نقاشی ه شده که از اندروید 4به اینور واقعا شده یک سیستم عامل کامل
تصور کنید 100تا شرکت با 100مدل چیپ و نمیدونم SOC و پوسته و سورس و کرنل و ... برای یک پلتفرم تلفن بسازن و اینقدر هم خوب جواب بده!
جلی بین رو تبلت چینی دیده بودیم کف و خون قاطی کردیم :دی چه برسه دیوایس های قوی
برندی مثل همین سونی که ما واسش Developer درست درمون هنوز ندیدیم والا. :| Samsung وضعش بد نیست خیلی ٬ ولی بقیه برند ها ..!
در رابطه با حرفت راجع به اندروید هم رجوع شود به بنچمارک های پست قبلی. :دی
چون Soc Custom Design
همچین چیزی رو تو رقابت بولدوزر ها با COre I دیدیم که سی پی یو شونصد هسته ای،نصف I7 هم عمل نکرد
اپل از هیچکدوم از معماری های استوک Arm استفاده نکرده و همین باعث شده نه a9 باشه نه A8 و نه A15
ولی خوب توی این خراب شده اندروید ،کلا هر ابوالبشری داره سی پی یو میسازه و طبیعتا اونطوری که باید قدرت نمایی نمیکنه
Original Titan
11-01-2013, 14:35
سلام بچه ها!
يهو يادم اومد پي سي هم هست :31:
دلم براي اينجا تنگ شده بود
اين گوشي سگ گوشي هستا :31:
سوني داره برميگرده به ميدون! خيلي خر شده :31:
@مهدي
چطوري مهدي؟
مقاديري پول ترانسفر كن 6 ماه ديگه باهم اين گوشي رو بخريم :n09:
خداوكيلي فاصله صفحه نمايش رو با قابو ببينيد! با روح آدم لاس ميزنه :n02:
البته zl از جلو خيلي قشنگتره
اين يكي پشتش قشنگتره :n20:
NaughtyCat
11-01-2013, 15:19
برندی مثل همین سونی که ما واسش Developer درست درمون هنوز ندیدیم والا. :| Samsung وضعش بد نیست خیلی ٬ ولی بقیه برند ها ..!
توجه شما رو به FreeXperia جلب میکنم! :دی
CyanogenMod برای همه گوشی های Xperia. بدون شک بهترین رام موجود.
XDA-Developers هم سونی رو بعنوان بهترین سازنده Android انتخاب کرد برای 2012. سونی الان رسما از developer ها و رام های غیررسمی برای گوشی هاش حمایت میکنه؛ گوشی هاش هم الان همه بقولی "developer-friendly" هستن...
XDA Developers' OEM of the Year ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سونی خیلی با یک سال پیشش فرق کرده الان!
11-01-2013, 19:03
چون Soc Custom Design
همچین چیزی رو تو رقابت بولدوزر ها با COre I دیدیم که سی پی یو شونصد هسته ای،نصف I7 هم عمل نکرد
اپل از هیچکدوم از معماری های استوک Arm استفاده نکرده و همین باعث شده نه a9 باشه نه A8 و نه A15
ولی خوب توی این خراب شده اندروید ،کلا هر ابوالبشری داره سی پی یو میسازه و طبیعتا اونطوری که باید قدرت نمایی نمیکنه
این قضیه مربوط میشه به آیفون ۵. ولی آیپد نسل ۳ چطور؟ ۴اس چطور؟ اون ها A9 بودند.
XDA-Developers هم سونی رو بعنوان بهترین سازنده Android انتخاب کرد برای 2012. سونی الان رسما از developer ها و رام های غیررسمی برای گوشی هاش حمایت میکنه؛ گوشی هاش هم الان همه بقولی "developer-friendly" هستن...
XDA Developers' OEM of the Year ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
موتو اتریکسی که من از فاجعه های عظیم تاریخ میدونم هم تا دلتون بخواد رام داره ٬ ولی بحث استیبلیتی... :| هنوز خیلی خیلی راه دارن تا سری نکسس. هر چند سونی به نظر خیلی معقولانه تر از برند های دیگه عمل میکنه. سامسونگ که بعید نیست توی S4 غذاساز هم اضافه کنه. :دی
hamed1297
11-01-2013, 19:44
در تایید صحبت این دوستمون بگم که الان روی گوشیم (X10) که اولین گوشی اندروییدی سونی بود و بیشتر از ۲ سال از ورودش به بازار میگذره،آندروئید ۴.۱نصب دارم،با توجه به مشخصات سخت افزاریش از رامهای ۲.۳ قبلیش هم بهتر کار میکنه.هنوز دولاپرها دارن براش رام کوک میکنن.
این قضیه مربوط میشه به آیفون ۵. ولی آیپد نسل ۳ چطور؟ ۴اس چطور؟ اون ها A9 بودند.
موتو اتریکسی که من از فاجعه های عظیم تاریخ میدونم هم تا دلتون بخواد رام داره ٬ ولی بحث استیبلیتی... :| هنوز خیلی خیلی راه دارن تا سری نکسس. هر چند سونی به نظر خیلی معقولانه تر از برند های دیگه عمل میکنه. سامسونگ که بعید نیست توی S4 غذاساز هم اضافه کنه. :دی
در مورد نسل 3 ، 4 اس ، برتری فاحش سی پی یو نبود! Gpu به دلیل کلاک بالاتر و هسته بیشتر خیلی فاحش جلو بود، از نظر سی پی یو هم کمی به خاطر I-os بهتر بود
adrenalin
11-01-2013, 21:27
اینقد در مورد اپل حرف نزدید آدم چندشش میشه :D
تو کنفرانس های اپل اینقد به گوشیش با کلمات بازی می کنه کاربر دیگه خیال می کنه با چه غولی طرف هست بعد از یه هفته سایت ها مطالبشو کامل می کنن که مثلا فلان قطعش چیه و...
کلا اپل ....... :n22:
adrenalin
14-01-2013, 12:42
Lucky fellow journalists got the chance to smuggle out an Xperia Z outside the CES grounds for a short photo shoot and they've published the results.
Sony made a real splash with their Xperia Z and ZL announcement ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) at CES this year. Besides the 5-inch 1080p screen, the Xperia Z features a 13MP camera with an Exmor RS sensor, which is supposedly improved over last year's Exmor R lineup. There is also a built-in real-time HDR mode for shooting video, which sounds intriguing, to say the least.
According to the guys over at BestBoys.de, who got to shoot with the Xperia Z, the auto focus is incredibly responsive both in continuous and in touch mode.
From what we see, image sharpness is not ideal at 100% magnification but other than that, we definitely see improvement over last year's Xperia T ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]). The noise levels are lower and the exposure metering seems correct.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ces-news-5338.php#) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ces-news-5338.php#) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ces-news-5338.php#) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ces-news-5338.php#)
Sony Xperia Z camera samples
We even got a video with the new HDR video mode. The effect is visible when shooting backlit or dark subjects. The "HDR" algorithm opens up the shadows to create a more evenly illuminated scene without blowing up the highlights.
Video quality (sharpness, especially) is really good though the continuous auto focus is on the slow side (which can be an advantage in certain situations). So we are definitely witnessing an improvement over the Xperia T. Reportedly, however, the camcorder strangely lacks the option for video stabilization, unlike the Xperia T.
Here's the camera sample and don't forget to open the video fullscreen and turn on the 1080p mode. Oh, and don't mind the Asian dude that's doing standing pushups.
Check out even more camera samples at the source link below.
Thanks for the tip, kurtdean! Source ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ces-news-5338.php
adrenalin
14-01-2013, 19:33
سونی در حال رقابتی سخت با سایر تولیدکنندگان تلفن های هوشمند است ولی بنا به دلایل مختلف، فعلاً پشت سر شرکتی مثل سامسونگ قرار گرفته. اما آیا سال 2013 سال بازگشت این کمپانی ژاپنی خواهد بود؟
در اولین گام 2013، سونی اکسپریا Z را معرفی کرده تا لااقل برای نیمه اول سال، در معرفی تلفن های 5 اینچی با نمایشگر Full HD که خط اصلی بازار امسال خواهند بود، سریع تر عمل کرده باشد. مدیران سونی هم می گویند که در این سال، تمرکز کمپانی بر تلفن های رده بالا خواهد بود زیرا تلفن های ارزان با کیفیت نازل، "سونی بودن" خود را به خوبی بروز نمی دهند.
در این راه، سونی اکسپریا Z را با طراحی خاصی که قبلا در آیفون 4 و 4S و نکسوس 4 مشابه اش را دیده بودیم معرفی کرد؛ یعنی پوشش شیشه در جلو و عقب. ولی بر خلاف خیلی از کمپانی ها که از محصول شرکت کورنینگ، یعنی شیشه مقاوم گوریلا گلس برای محافظت نمایشگر دستگاه استفاده می کنند، سونی ترجیح داده از محصول کمپانی Asahi ژاپن یعنی شیشه Dragontrail استفاده کند. البته سونی همکاری با آساهی را رسماً تأیید نکرده ولی گزینه دیگری در دنیا وجود ندارد. پس این شیشه، قطعاً درگون تریل است.
Dragontrail اولین رقیب گوریلا گلس در دنیا به حساب می آید و نمونه به کار رفته در اکسپریا Z سونی، 6 برابر مقاوم تر از گوریلا گلس 2 است و باید بیش از 60 کیلوگرم نیرو به آن وارد آید تا در هم بشکند. این را در کنار استفاده از یک لایه فیلم ضد خش بر روی سطح آن بگذارید، و سپس با مشخصات گوریلا گلس 3 مقایسه کنید که کورنینگ آن را در برابر خراش ها، 3 برابر بیش از نسل قبلی مقاوم می داند. در نتیجه به نظر می رسد درگون تریل حرف های زیادی برای گفتن داشته باشد.
می توان با اطمینان اکسپریا Z را یک تلفن مقاوم و سرسخت در برابر خراشیدگی دانست که پشت و روی آن در مقابل شکستگی و فشار زیاد هم مقاوم است.
در ادامه مطلب ویدیویی از تست ضربه به Dragontrail برای شما قرار داده ایم تا به مقاومت این شیشه جان سخت بیشتر پی ببرید.
ویدئو تست داخل لینک زیر
بیا خودم بهت فیلم4K میدم
از اون خوب خوباش :دی:n05:
adrenalin
15-01-2013, 12:31
Whilst CES may not be known for many smartphone reveals, most manufacturers tend to wait until MWC in February, it is still heartening to see the Sony Xperia ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) Z come away in such high regard from the media. To prove the point, the handset has won a number of ‘Best of CES’ awards from various publications. We had already seen the positive vibe from our recent hands-on roundup ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]), so the news isn’t entirely surprising. However, the number of awards won shows that the Xperia Z is probably one of the most popular from the show. Obviously, competition at the top-end is fierce and we’ll most likely see what Samsung ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) and HTC have up their sleeve in the not too-distant future. But for now, Sony is on a high and it just needs to get their new handsets into shops as soon as possible.
Sony’s CES awards for the Xperia Z
Cnet – CES finalist ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
“I have to say I’m impressed with the Sony Xperia ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) Z. It’s the slickest and most compelling handset I’ve gotten my hands on from the company.”
Computer Act!ve – Best of CES 2013 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Gizmodo – Top Pick of CES 2013 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
“This Xperia is thinner than the ZL, but a little wider and longer. There’s also no IR blaster or physical camera button, and the battery is a hair smaller at 2330 mAh. It’s just a gorgeous piece of hardware and it performed really well, so we decided to give it the nod over its brother, but it will come down to personal preference. The bottom line: Both of Sony’s new phones are looking good.”
GottaBeMobile – Best Phone ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
“The combination of great hardware and almost-Vanilla Android software make the Xperia Z an easy choice for our Best Phone of CES 2013.”
Laptop Mag – Best Smartphone ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
“Sony made a big statement at CES with a flagship phone that delivers all of the best technologies the company has to offer–plus a very pleasant surprise. The real kicker is that the Xperia Z can withstand being dunked in one meter of water for up to 30 minutes and even stream your favorite tunes to a nearby Bluetooth speaker while submerged. Add in a quad-core processor, a new stamina mode for improved standby time and easy one-touch sharing with NFC devices, and you have a winner.”
Mobile Geeks – Best Smartphone ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
PC World – Best of CES 2013 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
“Sony’s latest Xperia smartphone ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) looks top-notch. The handset’s svelte design, ultra-high-resolution display, and excellent 13-megapixel camera make it one to watch as we head toward Mobile World Congress in late February.”
PC Pro – Best Smartphone ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
“The Sony Xperia ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) Z. Water resistant, dust protected and simply stunning to look at – it’s only 7.9mm thick yet packs in a 5in Full HD screen – this is a deceptively rugged phone and already contender for phone of the year.”
Popular Mechanics – CES 2013: Editor’s Choice Awards ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]-6)
“Sony’s newest smartphone is a model of corporate synergy done right, incorporating the company’s display and image capture technology into its stunning 5-inch 1080p ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) touchscreen display, and also including the world’s first smartphone sensor that can take HDR video.”
Stuff – CES 2013 Hot Stuff Award winner ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
“With its gorgeous 5in 1080p display, blistering quad-core processor, 2GB RAM and waterproof construction, the Xperia Z has all the makings of a true Android king. Little touches like the ability to shut off data to extend battery up to five days and a really effective camera interface are just the icing on the already achingly tempting cake.”
TechnoBuffalo – Best of CES 2013 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
“There weren’t a ton of new mobile phones ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) on the CES showfloor this year, but Sony’s Xperia Z has the muscle to compete with the biggest players right now.”
TechRadar – Best Cell Phone ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Ubergizmo – Best of CES 2013 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
The Verge – Best Phone ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
“Apart from a few exceptional years, CES has never been a major show for mobile news, but of the few phones announced this year, the Sony Xperia Z was the standout.”
Via Sony Mobile Blog ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
adrenalin
15-01-2013, 15:49
اسمارت فون Xperia Z سونی که مدتی است توجهات زیادی را به خود جلب کرده است برروی وبسایت آمازون آلمان ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بصورت پیش فروش قرار گرفت. کسانی که علاقمند به داشتن این اسمارت فون هستند و نمی خواهند فرصت را از دست بدهند و یا می خواهند جز اولین کسانی باشند که این اسمارت فون سونی را در اختیار داشته باشند، می بایست مبلغ ۶۴۹ یورو که معادل ۸۶۷ دلار امریکاست پرداخت نمایند.
اسمارت فون Sony Xperia Z دارای پردازنده ۱.۵ گیگاهرتزی Snapdragon S4 Pro، جی پی یو ادرنو ۳۲۰ و ۲ گیگابایت رم می باشد. صقحه نمایش آن ۵ اینچی LED-backlit 1080p به همراه Mobile Bravia 2 Engine و دوربین پشت آن ۱۳ مگاپیکسلی Exmor RS با قابلیت ضبط ویدئو ۱۰۸۰p به همراه گزینه HDR است.
Xperia Z دارای تاییدیه IP57 به دلیل ضد آب و ضد گرد و غبار بودن است. در آن از باتری ۲,۳۳۰ mAh استفاده شده ، ضمن اینکه گزینه های ارتباطی آن LTE, HSPA+, Wi-Fi, Bluetooth, GPS, NFC و FM radio می باشند. اسلات مایکرواس دی نیز وجود دارد.
سیستم عامل آن اندروید ۴.۱ Jelly Bean و از آخرین لانچر اختصاصی سونی نیز بهره می برد.
Sony's brand new Xperia Z smartphone ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) has appeared on Amazon.de. The impatient among you can now pre-order the phone for 649 Euro (approximately 867 US Dollar).
For that money, you are getting a phone with 5.0-inch, 1920 x 1080 resolution display, 13.1 megapixel camera, 1.5GHz quad-core Qualcomm ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) APQ8064 processor, 2GB RAM, 16GB internal memory wit microSD card slot, LTE support, Android 4.1 Jelly Bean and water and dust resistant body
Source ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
باید به دوستان یه خبر خوش رو بدم که این هدفون جزو با کیفیت ترین هدفون سونی هست که قیمتش 91 دلار هست و همراه این گوشی در جعبش ارائه میشه
باید بگم تو رویو ها کیفیتش رو از بیتس بالاتر زده :n19::n19:
مقایسه فا صفحه نمایش ایفون 5
لذت وبگردی با صفحه نمایش ریالیتی
فیلم sky fall با فرمت mkv و رزولیشن 1080p FullHD
amirkhan_0o0
17-01-2013, 01:04
با این همه وفاداری ای که قبلا نسبت به سونی داشتم، اما یه چیزی هست که با اکسپریا های سونی ارتباط برقرار نمی کنم و اونم اینه که احساس می کنم یه تی وی در دست دارم. لبه های گوشی های سونی آزار دهندست برام. و راحت نمی تونم با پائین صفحه کار کنم!!
فقط XPERIA ZL باتری قویتر و طراحی زیباتر
adrenalin
19-01-2013, 16:35
Source ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
mohamad skystar
22-01-2013, 03:37
بین Z و ZL کدوم برتری رو نشون میدن?
تفاوت هاشون رو بگید.
ممنون
mohammadx6
22-01-2013, 13:33
مشخصات سونی xperia z and zl
صفحه نمایش 5 اینچ فول اچ دی
دوربین 13
پردازنده چهار هسته ای از نوع krait
فرق zl با z اینه که z ضد گرد و غبار و ضد آب و پشت گوشی شیشه ای ولی zl پلاستیکی و ضد گردو غبار نیست و همچنین ابعاد کوچکتری نسبت به z داره.
mohamad skystar
22-01-2013, 22:46
مشخصات سونی xperia z and zl
صفحه نمایش 5 اینچ فول اچ دی
دوربین 13
پردازنده چهار هسته ای از نوع krait
فرق zl با z اینه که z ضد گرد و غبار و پشت گوشی شیشه ای ولی zl پلاستیکی و ضد گردو غبار نیست و همچنین ابعاد کوچکتری نسبت به z داره.
با این تفاسیر خرید مدل Z به صرفه تره
درسته؟
فلگ شیپ دیگه چیه؟
ولی من از طراحی ZL بیشتر خوشم میاد
mohammadx6
24-01-2013, 18:47
فلگ شیپ دیگه چیه؟
ولی من از طراحی ZL بیشتر خوشم میاد
flagship یعنی best product یعنی بهترین محصول
هرچی زود تر بیاد بازار منفعت سونی خیلی بیشتر هست.
تا معرفی s4 و X phone زمان خیلی زیادی مونده..
اول :
لپ تاب سونی وایو مدل F136 FG یا F137 HG رنگ Premium Black
دوم :
موبایل سونی XPERIA ZL
وقتی اومد یکی از سکه های تمام بهار امامی ره آب میکنم میخرمش
یکی کمه.یاید دوتا رو سر ببر ی:n02:
ما چی اب کنیم؟کلیه چند میخرن؟
چرا دیگه تا خرداد ماه که بیاد سکته تمام بهار طرح امام شده نزدیم 2 تومن که خود قیمت گوشی هست :n01:
27-01-2013, 22:57
چرا دیگه تا خرداد ماه که بیاد سکته تمام بهار طرح امام شده نزدیم 2 تومن که خود قیمت گوشی هست :n01:
خوب گلم تا اون موقع قیمت خود گوشی میشه ۵ تومن :))
بحث سیاسی نکنید ، خیلی هم قیمت ها خوبه ، یکه یکه ، هوچ دووشواری هم نداره :n04::n19:
قیمت این دیوایس 650 یورو هست که مناسبه
سونی همیشه افت قیمتش فاحشه و بازار خاورمیانه هم توزیع فوق العاده ای داره
مثلا اکسپریا T اول که اومد از اس 3 خیلی گرون تر بود ، حدود 150 دلار ، اما الان من اکسپریا T رو 400 تومن ارزون تر از اس 3 خریدم
خوب گلم تا اون موقع قیمت خود گوشی میشه ۵ تومن :))
خوب اگر باز دلار تا اون موقع 4 تومن شده باشه چون گوشی با قیمت دلار وارد میشه سکه همیشه در برابر دلار پیروز بوده و میشه این گوشی رو با قیمت نزدیم 2 تومن خرید
:n13:
MOHAMMAD2010
28-01-2013, 16:14
با این تفاسیر خرید مدل Z به صرفه تره
درسته؟
بستگی داره چه قیمتی باشن ! الان zl رو زده 540 یورو z رو زده 620 ! خب اگه کسی ضد آب بودن براش مهم نباشه میره همون zl رو میگیره که همه چیشم مثل z هست
الان فقط قیمت پیش فروش این دوتا گوشی موجوده؟.یا این قیمتا قیمتای بازاره؟
adrenalin
30-01-2013, 11:34
Xperia Z unboxing pictures
دوستان اینجوری که توی خبرا بودکه واسه واردات گوشی با ارز مبادله ای .هر برندی رو یه نمایندگی وارد میکنه.وارد کننده سونی شرکت ارمان همزاه آرین .نظرتون چیه؟ امیدی هست؟
adrenalin
31-01-2013, 14:54
Xperia Z : Full HD Reality Bravia Engine 2
Xperia S: HD Reality
Galaxy S3: Super Amoled HD
iPhone 5: Retina IPS
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببینید !
PersiAndroid
07-02-2013, 13:10
اکثر سایت ها در مورد زاویه دید صفحه نمایش خیلی بدگفتن.
عجیبه تو این عکسای آخری اصلا صفحه نمایش آیفون 5 .و اس 3 مشخص نیست. :n02:
. Look at the phone on a table and you'll be surprised how washed out the display seems, .
We say we're most disappointed in this feature and that tells a story in itself: it's not a big deal at all as you will mostly be looking at the phone straight on for 99% of the time, so for this to be the worst of it means it's an excellent smartphone.
The Xperia Z's display may match competitors for resolution and pixel density, but when it came to viewing angles and saturation, it wasn't as impressive as the other 1080p screens we have seen recently. As is commonly the case with Sony displays, the Z's screen looks washed out and quickly fades as you begin to view it off-angle
adrenalin
07-02-2013, 16:12
من فک کنم واسه همون تنظیمات رنگی هست که سونی رو گوشی گذاشته چون دقیقا تو بررسی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])که همین سایت ویتنامی گذاشته تو چنتا عکس سفیدی توی عکس ها کاملا مشخصه
اینم یه سری دیگه
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که عاضق این گوشی هستم . عاشق طراحی فوق العاده ناب سونی عاشق اون هدفون بسیار با کیفیتش :n19:
دوستان تصاویر جدید ..........من دیگه نمیتونم صبر کنم
دوستان تصاویر جدید ..........من دیگه نمیتونم صبر کنم
بر فرض هفته ی دیگه هم به صورت جهانی ریلیز بشه 2 ماه بعد وارد بازار داخل میشه
خوبیش اینه که ادم صبور میشه!:n02:
ولی جدا اگه قیمتش مناسب باشه ارزش صبر کردنو داره
PersiAndroid
08-02-2013, 22:00
من فک کنم واسه همون تنظیمات رنگی هست که سونی رو گوشی گذاشته چون دقیقا تو بررسی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])که همین سایت ویتنامی گذاشته تو چنتا عکس سفیدی توی عکس ها کاملا مشخصه
اون نرم افزار که مربوط به کالیبره کردن رنگای صفحه نمایشه و تاثیری در کیفیت ساخت پنل و زاویه دیدش نداره
adrenalin
09-02-2013, 00:04
بر فرض هفته ی دیگه هم به صورت جهانی ریلیز بشه 2 ماه بعد وارد بازار داخل میشه
خوبیش اینه که ادم صبور میشه!:n02:
ولی جدا اگه قیمتش مناسب باشه ارزش صبر کردنو داره
ماه بدیگه تو ME عرضه میشه
اون نرم افزار که مربوط به کالیبره کردن رنگای صفحه نمایشه و تاثیری در کیفیت ساخت پنل و زاویه دیدش نداره
اگه ربط نداره چرا تو بعضی از بررسی ها رنگ سفید خیلی تو ذوغ میزنه ولی بعضی بررسی ها نه :n13:
عکس نوت 2 و z دیدید تو مقایسه ها همین چند صفحه قبل بود اصلا رنگ سفیدی نمیبینید
ماه بدیگه تو ME عرضه میشه
اگه ربط نداره چرا تو بعضی از بررسی ها رنگ سفید خیلی تو ذوغ میزنه ولی بعضی بررسی ها نه :n13:
عکس نوت 2 و z دیدید تو مقایسه ها همین چند صفحه قبل بود اصلا رنگ سفیدی نمیبینید
شاید مشکل فیلتر دوربینه.
999 عکس پیاپی 9 مگاپیکسلی در 68 ثانیه...
تست فیلم برداری...
adrenalin
14-02-2013, 11:51
hoomi_gta
14-02-2013, 13:26
این گوشی عالیه علی. واقعا سونی شاهکار کرده. من که منظترم بیاد تا اکسپریا اس و بفروشم و اینو بگیرم.
عکسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس سسسسسسسسسسسسسسسسسسسس:n19:
:n04:
:n20:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مقایسه صفحه نمایش این گوشی با بهترین گوشی های بازار
مثل این که کمی مشکل صدا داره . صداش Below Average داده Gsmarena با Xloud روشن
مثل این که کمی مشکل صدا داره . صداش Below Average داده Gsmarena با Xloud روشن
سونی همه گوشی هاش اینجویه !
البته هم رده لومیا 920 و آیفون 5 شده
حیف اون هندزفری که رو این گذاشتن :دی
چرا این ارنا چیزی از باتریش نمیگه ؟:|
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]-
استفاده از گوریلا و دراگون تریل در xperia Z'
اتمام موجودی این گوشی در روز اول فروش در فرانسه و استقبال خوب فرانسوی ها..
فروش 140 هزار دستگاه xperia z در هفته ی اول در ژاپن
night lord
21-02-2013, 22:02
میخوام گوشیمو عوض کنم . موندم اینو بگیرم یا iphone 5 ؟؟؟؟
به نظرتون قیمتش با افت کاذب چند میشه وقتی میاد تو ایران؟
فعلا که با قیمت درهم، تو دوبی بخوایم حساب کنیم 2400ه
هنوز زوده و اینقدر اصلا نمیرزه پای گوشی بدی،چه آیفون چه سونی چه سامی
پ.ن: این قضیه که به دوربینش گیر دادن چیه؟! همه دارن بد میگن؟!
amirkhan_0o0
21-02-2013, 22:14
انصافا سنسور دوربینش خیلی باحاله!
silent-assassin
22-02-2013, 13:14
نسخه تست گوشی دست وب سایت آی تی رسان رسیده. الانم حدود 25 درصد بررسی را روش انجام دادن. به زودی نقدش را منتشر میکنه.
adrenalin
22-02-2013, 15:53
:n05:
فعلا که با قیمت درهم، تو دوبی بخوایم حساب کنیم 2400ه
هنوز زوده و اینقدر اصلا نمیرزه پای گوشی بدی،چه آیفون چه سونی چه سامی
پ.ن: این قضیه که به دوربینش گیر دادن چیه؟! همه دارن بد میگن؟!
نقد این GSMARENA خیلی باحاله
کلا با سونی پدر کشتگی داره :دی
در مورد دوربینش نوشته همه چیزش خوبه ، منوش خوبه ، عکس هاش با کیفیته و .. بعدش نوشته اما اونقدر تفاوت خاصی با 8 مگا پیکسلی های با کیفیت نمیکنه بعدش اینو به عنوان یک عیب بزرگ نشونش داده ! (نمی دونم چرا !)
آخه یک سایت دو سایت نیست
یکی میگه در حد عالی نیست
یکی میگه خیلی بده
یکی میگه خیلی خوبه
اصلا کسی هست که واقعا این گوشی رو داشته باشه ؟:|
adrenalin
23-02-2013, 12:42
دقیقا فون ارنا هم همین جوریه کلا با سونی لج :دی
ولی حالا بگو سامی و اپل :دی اینقد تعریف می کنه گوشی رده پایین سامی هم نمره خوبی بهش میدن
silent-assassin
23-02-2013, 17:43
صبر کنید ببینیم آی تی رسان چی میگه. خداییش زیاد طرفداری نمیکنه یا الکی نمی کوبه. حقیقت را تا حد زیادی در مورد گوشی میگه
mehdi30nema
24-02-2013, 08:34
سمپل های دوربینش که توی جی اس ام آرنا گذاشتند خیلی بی کیفیت هست . به نظر من حتی دوربین اکسپریا اس از این بهتره .
سمپل های دوربینش که توی جی اس ام آرنا گذاشتند خیلی بی کیفیت هست . به نظر من حتی دوربین اکسپریا اس از این بهتره .
سونی روی دوربین این محصول زیاد کار کرده و ویژگی های خاص خودش رو داره
بزار بقیه نقد ها هم خونده بشه..
چند تا از ویژگی های دوربین رو چند صفحه قبل قرار دادم
این گوشی کمی flexiable هست !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!
adrenalin
25-02-2013, 17:36
silent-assassin
26-02-2013, 20:02
آی تی رسان بررسیش را از Xperia Z گذاشت. صفحه نمایشش ناامید کنندست
mehdi30nema
26-02-2013, 22:23
منم بررسی آی تی رسان را دیدم .
کیفیت صفحه نمایش از اکسپریا اس هم بدتره وقتی از زوایا بهش نگاه میکنیم. صد رحمت به همون اس .
واقعا نا امید شدم .
hamed1297
27-02-2013, 01:06
شما وقتی با موبایل کار میکنید گوشی رو کج میگیرید؟مهم خوده آدمه که با گوشی کار میکنه که از جلو نقصی نداره.
این هم بررسی نارنجی:
انتظار ها زیاد بالا رفته بود، اول استفاده نکردن از جدید ترین چیپ،دوم زمان بد عرضه،سوم دوربین و صفحه نمایش. ولی خوب اعتراف میکنم واقعا خوشگله:دی
در مورد زاویه دید، تا زمانی مهمه که حداقل تغییر زاویه کم تو تصویر اثر نداشته باشه، رو تخت دراز کشیدید و اس ام اس میاد،گوشی 5اینچی رو بلند میکنید یا خیلی ساده بهش نگاه میکنید؟!
hamed1297
27-02-2013, 08:12
انتظار ها زیاد بالا رفته بود، اول استفاده نکردن از جدید ترین چیپ،دوم زمان بد عرضه،سوم دوربین و صفحه نمایش. ولی خوب اعتراف میکنم واقعا خوشگله:دی
در مورد زاویه دید، تا زمانی مهمه که حداقل تغییر زاویه کم تو تصویر اثر نداشته باشه، رو تخت دراز کشیدید و اس ام اس میاد،گوشی 5اینچی رو بلند میکنید یا خیلی ساده بهش نگاه میکنید؟!
قبول دارم قابل مقایسه با super Amoled نیست.
ولی خاطرم هست برای سونی پی هم همین صحبت بود،تا زمانی که خودم خریدم و دیدم که اونقدرها هم که گفته میشد بد نبود.اون بور شدن مشکی و کاملا سیاه نبودن وجود داره ولی نه در حد شدید.
مطمئنا این قسمت هم سلیقه و به قول شما سطح انتظار بی تاثیر نیست.
sent from JB xperia x10
سونی اینقدر هزینه میکنه هی براویا انجین میزاره که رنگ ها رو غلیظ کنه ؟ خو برادر من برو AMoled بخر بزار رو گوشی هات:دی هم از این بک لایت خیلی کم مصرف تره ، هم میشه مثلا براویا روشن .
واقعا تو عکس تاثیر داره براویا ! تو صفحه نمایش همه چی معمولی، توی عکس میزارم کنار نکسس از اون غلیظ تر نباشه در همون حده!!
hamed1297
27-02-2013, 14:31
سونی اینقدر هزینه میکنه هی براویا انجین میزاره که رنگ ها رو غلیظ کنه ؟ خو برادر من برو AMoled بخر بزار رو گوشی هات:دی هم از این بک لایت خیلی کم مصرف تره ، هم میشه مثلا براویا روشن .
واقعا تو عکس تاثیر داره براویا ! تو صفحه نمایش همه چی معمولی، توی عکس میزارم کنار نکسس از اون غلیظ تر نباشه در همون حده!!
خوب ظاهرا خود سامسونگ هم کمبود داره که توی گلکسی ۴ خبری از ال سی دی سوپر فلان نیست.البته در حد شایعه هست.
sent from JB xperia x10
Immunology
27-02-2013, 15:02
به ایران هم رسید
قیمت:3تومن
night lord
27-02-2013, 17:51
بی خیال این شدم ، همون iphone فک کنم بهتره :n13:
supermax15
28-02-2013, 13:17
دیجی کالا اوردش
2و 900
adrenalin
28-02-2013, 13:21
اخه این چیه ؟؟ سونی فقط حال گیری می کنه اه !!!!!!!! :n30::n28:
زاویه دیدش واسم مهم نیست ولی حداقل باید در حد یه فلگ شیپ خوب باشه دیگه که ........... :n15:
hamed1297
28-02-2013, 13:39
[QUOTE=adrenalin;7509194]اخه این چیه ؟؟ سونی فقط حال گیری می کنه اه !!!!!!!! :n30::n28:
زاویه دیدش واسم مهم نیست ولی حداقل باید در حد یه فلگ شیپ خوب باشه دیگه که ........... :n15:[CENTER]
اوه اوه.الان داشتم میدیم عکساش رو.ولی نباید هم در این حد بد باشه.مگه تکنولوژی ساخت ال سی دی سونی وی فرق میکرد؟
sent from JB xperia x10
درمورد این گوشی خیلی ابهام زیاده .
یه جا می بینی زاویه دید مشکلی نداره ، یه جای دیگه می بینی زاویه دید خوب نیست .
تو یه سایت از دوربین تعریف می کنه ، تو یه سایت دیگه می گه دوربین در حد انتظار نبود .
تا این جا من فقط به ضد آب بودنش اعتقاد دارم :n01:
adrenalin
28-02-2013, 14:30
[QUOTE=adrenalin;7509194]اخه این چیه ؟؟ سونی فقط حال گیری می کنه اه !!!!!!!! :n30::n28:
زاویه دیدش واسم مهم نیست ولی حداقل باید در حد یه فلگ شیپ خوب باشه دیگه که ........... :n15:[CENTER]
اوه اوه.الان داشتم میدیم عکساش رو.ولی نباید هم در این حد بد باشه.مگه تکنولوژی ساخت ال سی دی سونی وی فرق میکرد؟
sent from JB xperia x10
جمهوری خود مخدار سونی دیگه :دی نه فک کنم براویا انجین 2 هم داره
حداقل یه IPS+ چیزی میزن خودش تولید می کنه نمی خواد دست به دامن :دی بقیه شرکت ها باشه :n24:
supermax15
28-02-2013, 14:32
من تو هر عکس و فیلمی که از z دیدم کیفیت صفحه شون با هم فرق می کردند
hamed1297
28-02-2013, 15:08
درسته...اگه بخوایم از روی این چند تا عکس مقایسه شده با تی و وی قضاوت کنیم ،باید اصلا خوب نباشه،در صورتی که توی ریویوهای مختلف،نهایتا گفتن زاویه دید خوبی نداره.
پس نمیشه مطمئن شد.
sent from JB xperia x10
28-02-2013, 16:25
چیزی که مشخصه اینه که صفحه نمایش عالی نیست ولی فاجعه هم نیست. درسته که توی بعضی ریویو ها صفحه نمایش افتضاحند و توی بعضی ها بد ٬ ولی در نهایت صفحه نمایش اصلا خوب نبوده. توی ریویو آی تی رسان که اینطور که ما دیدیم از Xperia S هم ضعیف تر بود. :| بهتر بود جای بالا بردن Pixel Density در حد نسبتا بی فایده (قبول کنید کمتر کسی میتونه تفاوت زیادی بین یه صفحه ۱۰۸۰ و ۷۲۰ توی ۵ اینچ ببینه.) روی کیفیت کار میکرد. :|
سونی خوب بلده بره رو مخ :n01:
بین محصولات خودش به یکیشون یه چیز میده که به اون یکیش فلان چیزو نمیده به جاش یه چیز دیگه میده کلا من هم موندم یه محصول کامل بی نقص نمیده
من که منتظر سامسونگ گالکسی 4 هستم
آینده موبایل ها متعلق به سامسونگ است
مقایسه صفحه نمایش های اکسپریا T V Z
مقایسه ی کیفیت دوربین XS و XZ
ravani_13
28-02-2013, 23:46
از طراحی گوشی خیلی خوشم میاد مخصوص بک شیشه ای که مثل ایفون ۴ و ۴ اس هست
ولی خب انگار نیومده بازی رو یه جورایی باخته
ال جی هم که با اینکه خیلی سعی کرده یه ۵.۵ اینچی رو توی ابعاد ۵ ها جا بده ولی باز ...
جا برای اچ تی سی وان خیلی بازه مخصوصا اگه سامسونگ امسال زیاد گرد و خاک نکنه
از طراحی گوشی خیلی خوشم میاد مخصوص بک شیشه ای که مثل ایفون ۴ و ۴ اس هست
ولی خب انگار نیومده بازی رو یه جورایی باخته
ال جی هم که با اینکه خیلی سعی کرده یه ۵.۵ اینچی رو توی ابعاد ۵ ها جا بده ولی باز ...
جا برای اچ تی سی وان خیلی بازه مخصوصا اگه سامسونگ امسال زیاد گرد و خاک نکنه
همه چی بر میگرده به بازار یابی
s4 حتی اگه اسباب بازی هم باشه حدود 30 تا 40 میلیون تو سال فروش خواهد کرد
HTC هم هرچقدر روی ONE مانور بده باز عقب خواهد بود
بازار یابی سونی از اچ تی سی بهتر و از سامسونگ بد تر
ولی مثلا حدود 11 میلیون XS فروخت ، این گوشی هم فروش خیلی خوبی داشته و سونی کاملا به چیزی که میخواسته رسیده
دوستان ظاهرا که سرو کله zبا قیمتای 2700. تا 3 میلیون پیدا شده.خبری ار zl ندارین؟میاد؟
Immunology
04-03-2013, 01:52
ولی خدایی عجب چیزیه.گوشی به این گرونی باید ضد آب و ضربه باشه که این هست.قیمتش به حدودای نوت2برسه اینو رد میکنم میگیرمش.
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
و کلا سامسونگ هم تیر خلاص رو روی این گوشی زد ، بنچمارک های نسخه پروتوتایپ هم به بیرون درز کرده
حالا تبلیغات سایت ها بیاد ، یکم دربارش بحث کنن فروشش با کله میخوره زمین
ایراد اصلی این گوشی صفحه نمایشش هست کیفیت رنگ جالبی نداره ، حتی تو CES خیلی ها همون اول گفته بودن
گوشی هم وارد ایران شده با قیمت 2700
با توجه به ارزونتر شدن پله ای دلار به 3200 تومن قیمت این گوشی امروز 2500 تمن شد
Original Titan
05-03-2013, 19:52
پدرسگ عجب چيزيه!:31:
2500 خداييش خوبه ها! هنوز دوروزه اومده
دلار بكشه پاييين اينم بكشه پايين ما هم بريم بخريمش
اینیستا و xperia z
adrenalin
05-03-2013, 23:42
هر کدام از ما در خانه یا محل کار فضایی در اختیار داریم که بیشتر کارهای مان را در آنجا انجام می دهیم. گاهی یک میز کار ساده است و گاهی فضای کارمان را به شکلی عجیب و غریب تزئین کرده ایم. در این فضا رؤیا پردازی می کنیم، آینده را برای خود ترسیم می کنیم و سعی می کنیم نقشه های خود برای زندگی را عملی کنیم.
چینش این فضای کار همواره از اهمیت بالایی برخوردار بوده است. هر یک از ما سعی کرده ایم تا اتاق فرمان زندگی خود را مطابق با سلیقه مان در آوریم. در واقع ساخت یک فضای کار زیبا و متفاوت، تاثیر زیادی بر راندمان کاری و تفکر ما می گذارد. به همین خاطر افرادی را پیدا می کنید که وقت زیادی برای به وجود آوردن یک فضای کاری متفاوت صرف می کنند.
به همین دلیل، نارنجی با همکاری دفتر سونی ایران، قصد دارد مسابقه ای را با سوژه «عکاسی از میز کار» تدارک ببیند.
مهلت شرکت در مسابقه: از امروز تا ۲۵ اسفند.
نحوه انتخاب برنده:
هیئت داوران پس از بررسی عکس های دریافتی، عکس های منتخب را به بخش قرعهکشی خواهد فرستاد. در بخش قرعه کشی به کاربران امتیازی اختصاص داده می شود که توسط آن، شرکت کنندگان می توانند از شانس بیشتری برای برنده شدن برخوردار شوند.
شانس برنده شدن خود را افزایش دهید.
با رعایت موارد زیر می توانید، از شانس بیشتری برای برنده شدن در قرعه کشی برخوردار شوید:
- حضور یکی از محصولات سونی در عکس.
- مشاهده یک المان نارنجی در عکس! مثلا صفحه اول نارنجی در صفحه نمایشگر.
- به اشتراک گذاری تصویر ارسالی در Instagram به همراه تگ Narenji_Sony#
- به اشتراک گذاری پست اعلام مسابقه در فیسبوک.
- به اشتراک گذاری تصویر در توییتر با تگ Narenji_Sony# و منشن کردن narenji@
- و البته امتیاز حساب کاربری شما در نارنجی نیز به شانس شما اضافه خواهد کرد.
نحوه شرکت در مسابقه:
- از خلاقیت خودتان استفاده کنید، یک عکس زیبا از میز یا فضای کار خود بگیرید و آن را برای ما به آدرس photo@narenji.ir ارسال نمایید.
- لطفا در ایمیل نام، نام خانوادگی و نام کاربری خود در نارنجی را ذکر کنید و در صورت به اشتراک گذاری عکس در شبکه های اجتماعی لینک آن را هم ارسال نمایید تا در محاسبه امتیاز لحاظ شود.
- نوع و کیفیت دوربین شما اهمیتی ندارد. مهم عکس و خلاقیت شما است.
- لطفا فقط یک عکس به آدرس ایمیل ارسال کنید.
جایزه؟
شرکت سونی به برنده این مسابقه، یک دستگاه تلفن هوشمند Xperia Z ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) اهدا می کند.
تصاویر منتخب روز ۲۷ اسفند در نارنجی معرفی خواهند شد. قرعه کشی و اعلام برنده نیز در روز اول فروردین ۱۳۹۲ خواهد بود.
اگر دوست دارید در مسابقه ما برنده شوید همین حالا میز کار خود را مرتب کرده، سعی کنید آن را کمی متفاوت جلوه دهید و عکسی را برای ما به آدرس photo@narenji.ir ارسال کنید. منتظرتان هستیم.
adrenalin
08-03-2013, 14:52
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوبه باتریش..
در حد LG optimus pro هست که باتری 3150 روشه :دی
امیر Video Playback اون 8:40 هست کجا شبیه همن ؟ :دی
Black, cd/m2
0.7
White, cd/m2
492
Contrast ratio
705
ایراد اصلی گوشی های سونی صفحه نمایششون هست ، این کنتراست برای این گوشی خیلی پایینه تمام فول اچ دی های دیگه کنتراست بالای 1000 دارن
ولی باز صبر میکنیم اس 4 هم معرفی بشه همه اینا با هم ریویو بشن :دی
1000تا بیشتره مرد غیر مومن!:دی 1000میلی آمپر!!!
من فکر میکنم سونی میتونسته یه صفحه نمایش تقریبا بی نقص بندازه رو این Z :n13:
و شاید سیاست فروشش این بوده به نظرم مدل ZL دیگه مشکلی در صفحه نمایش نداشته باشه ولی خب دیگه ضد اب و مقاومت اینو نداره
supermax15
11-03-2013, 20:33
به نظز شما الان وقت خوبی برای خریدن این گوشی هست؟ یا بعد از عید ارزون تر میشه؟
به نظز شما الان وقت خوبی برای خریدن این گوشی هست؟ یا بعد از عید ارزون تر میشه؟
سونی افت قیمتش زیاده
قیمت این گوشی زیر گالاکسی اس 3 میرسه !
بعد عید جنس خیلی ارزون میشه
دلار و سکه در حال ریزش هست
adrenalin
12-03-2013, 22:02
شرکت سونی اخیرا اعلام کرده بود که هدف آنها تبدیل شدن به سومین تولید کننده بزرگ اسمارت فون در دنیا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بعد از شرکت های اپل و سامسونگ است. این جایگاه در حال حاضر در اختیار شرکت چینی هواوی است، شرکتی که آرزوهای زیادی در سر دارد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، اما اگر تقاضا برای پرچمدار جدید سونی یعنی اکسپریا Z همچنان بالا باشد، این شرکت ژاپنی میتواند امیدوار به رسیدن به هدف خود شود. به گفته منابع تامین کننده قطعات این اسمارت فون، پرچمدار جدید سونی در کشورهای مختلف و در روز اول که بصورت پیش فروش در دسترس قرار گرفته تماما بفروش رفته است. این کشورها شامل ژاپن، فرانسه، آلمان، هنگ کنگ و تایوان می باشد. امید می رود که سونی با فروش بیشتر این اسمارت فون، روز به روز وضعیت بهتری پیدا کند.
:sq_8:phonearena ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
adrenalin
13-03-2013, 11:54
adrenalin
14-03-2013, 22:57
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] z_and_s_iii-news-5701.php
سونی تو بخش موبایل خیلی وقته خودشو خراب کرد
adrenalin
24-03-2013, 11:28
دوست عزیز شما بقیه گوشی ساز ها ببینید اونام تک و توک یه همچین مشکلی داشتن مشکل خود اندروید
زیاد هول نکنید حالا خوبه وصله داده اگه نداده بود الان سریال شده بود که
adrenalin
28-03-2013, 12:09
Pictures via Tinhte ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
supermax15
28-03-2013, 12:46
بهتریین گوشی ها z , one هستند و اس 4 پلاستیک بازیافتی
البته بین one و z ظد رو انتخاب میکنم
mehdi-ch
28-03-2013, 21:32
دوستان تفاوت Xperia ZL با Xperia Z رو میتونید بگید
البته تفاوت های ظاهری و فیزیکی دارن که ZL دارای عرض و طول کمتر ولی ضخامت بیشتر هست
باتری Zl بسیار کم بهتره
و همچنین Z دارای قابلیت عکاسی HDR هستش ... تفاوت های دیگه ای ندیدم ... میشه توضیح بدید .. تفاوت های محسوسشون رو
ضد آب بودن و احتمالا ساپورت بهتر Z !
البته تفاوت های ظاهری و فیزیکی دارن که ZL دارای عرض و طول کمتر ولی ضخامت بیشتر هست
باتری Zl بسیار کم بهتره
و همچنین Z دارای قابلیت عکاسی HDR هستش ... تفاوت های دیگه ای ندیدم ... میشه توضیح بدید .. تفاوت های محسوسشون رو
zl هم قابلیت اچ دی ار داره،تفاوت محسوسشون ضداب و گردوغبار و ضربه بودن Z
supermax15
29-03-2013, 01:02
باتری Zl بسیار کم بهتره
* برتری های XPeria ZL نسبت به XPeria Z
پورت اینفرارد
بارومتر (فقط در نسخه ی C6502 )
40 میلی آمپر باتری بیشتر
* برتری های XPeria Z نسبت به XPeria ZL
گواهی IP57
دو دهم مگاپیکسل بیشتر برای دوربین جلو
بدنه شیشه ای
قیمت XPeria Z
$699.99
قیمت XPeria ZL
$649.99
adrenalin
01-04-2013, 12:57
ضعف سونی مثل همیشه صفحه نمایش دوربین+قابلیت های نرم افزاری
supermax15
01-04-2013, 13:37
gssarena واقعا مسخرست
با 2 تا contrast و brightness میگه صفحه نمایشش بهتره(s4_)
بلخره که مقایسه صفحشون توی یوتیوب میاد اونجا مشخص میشه
از روی 2 تا عدد نمیشه قضاوت کرد
01-04-2013, 14:25
gssarena واقعا مسخرست
با 2 تا contrast و brightness میگه صفحه نمایشش بهتره(s4_)
بلخره که مقایسه صفحشون توی یوتیوب میاد اونجا مشخص میشه
از روی 2 تا عدد نمیشه قضاوت کرد
ریویو های صفحه نمایش اکسپریا زی خیلی وقته که اومده و بهتون اطمینان میدم که ارنا این یه مورد رو اصلا نمیشه بهش انگ ریویو به نفع سامسونگ رو زد ٬ صفحه نمایش زی افتضاح عمل کرده. از اکسپریا اس هم به وضوح ضعیف تر بوده. فقط PPI رو بالا بردن (که اونم بالای ۳۰۰ تقریبا قابل تشخیص نیست) ٬ از بقیه جهات پسرفت داشتن. :دی
supermax15
01-04-2013, 16:40
ریویو های صفحه نمایش اکسپریا زی خیلی وقته که اومده و بهتون اطمینان میدم که ارنا این یه مورد رو اصلا نمیشه بهش انگ ریویو به نفع سامسونگ رو زد ٬ صفحه نمایش زی افتضاح عمل کرده. از اکسپریا اس هم به وضوح ضعیف تر بوده. فقط PPI رو بالا بردن (که اونم بالای ۳۰۰ تقریبا قابل تشخیص نیست) ٬ از بقیه جهات پسرفت داشتن. :دی
gsmarena کلا با سونی مشکل داره فقط هم به خاطر زاویه دید بدش
شما بهتره این پخش ویدئو بین
z-s3-note2-nexus 4 ببینی بعد بگی صفحه z بده البته توی زاویه دید یه کم بد عمل کرد
01-04-2013, 17:19
gsmarena کلا با سونی مشکل داره فقط هم به خاطر زاویه دید بدش
شما بهتره این پخش ویدئو بین
z-s3-note2-nexus 4 ببینی بعد بگی صفحه z بده البته توی زاویه دید یه کم بد عمل کرد
ارنا کلا بی طرفیش یه مقدار زیر سواله. :دی
اگه خواستید ریویو آی تی رسان رو یه نگاهی بندازید ٬ میگیرید منظور رو. :دی منبع چندان معتبری شاید از نظر شما نباشه البته و ویدیو های یوتیوب خیلی قابل قضاوت تر باشن. :)
این ها رو هم یه نگاهی بندازید (تست های صفحه نمایش این سایت از نظر من فوق العادست. سایت های معتبر اکثر بحث تئوریکی میکنن و بعدش هم میرسیم به ویدیو ها و عکس هایی که کاربرای ساده گذاشتن که خیلی قابل اعتماد نیست) :
نکسس ۴ - اس ۳ - آپتیمس جی - اکسپریا زی
بین عکسهای بالا اپتیموس جی بهترین رنگ رو داره ، ولی ایراد اصلی صفحه xperia z کنتراست پایینش هست که 1:700 هست که خیلی کمه
supermax15
01-04-2013, 18:29
بین عکسهای بالا اپتیموس جی بهترین رنگ رو داره ، ولی ایراد اصلی صفحه xperia z کنتراست پایینش هست که 1:700 هست که خیلی کمه
کنتراست z
2400
واسه g
1700
adrenalin
01-04-2013, 21:47
باید قبول کرد دیگه اینقدر با عدد رقم ها بازی نکنید :دی
اس 4 و ال جی رنگ های گرم تری دارن و البته z هم رنگ ها خوب بود ولی نه به گرمی اون دوتا در کل مهم لذت بردن از گجت نمی خوایم کورس بزاریم که :دی
supermax15
01-04-2013, 22:30
باید قبول کرد دیگه اینقدر با عدد رقم ها بازی نکنید :دی
اس 4 و ال جی رنگ های گرم تری دارن و البته z هم رنگ ها خوب بود ولی نه به گرمی اون دوتا در کل مهم لذت بردن از گجت نمی خوایم کورس بزاریم که :دی
اونا گرم بودن ولی z طبیعی تر و شارپ تر بود
manchester fan
01-04-2013, 23:33
How to take better shots with your Sony Xperia Z? Use Burst mode!
Agame.Arash
02-04-2013, 13:53
کلا تجربه کاربری گوشیای سونی یه چیز دیگن...
بعد یه مدت اون قد بهشون عادت میکنی که این بنچمارکا بی معنی میشن!
Sent from my Sony Xperia S using Tapatalk 2
I Love Sony !
hamed1297
02-04-2013, 21:09
به شخصه من هم اونقدر که با طراحی حال میکنم ،توی فکر سوپر پاور بودن گوشی نیستم.
Sent from my Xperia X10 using Tapatalk 2
کنتراست z
2400
واسه g
1700
برادر این کنتراست زیر نور آفتاب هست و کاملا متفاوته با کنتراست در شرایط نوری عادی
دو پارامتر متفاوت هستن
کنتراست از تقسیم پر نور ترین واحد به کم نور ترین واحد بدست میاد ، چارت بالا هم ربطی به این فرمول نداره و بصورت دیگه ای محاسبه میشه
کنتراست Xperia Z مساوی است با 1:700
تو این لینک و داخل جدول کنتراست محاسبه شده Z رو ببینید
1:700 برای یه گوشی امروزی خیلی پایینه
supermax15
04-04-2013, 15:36
توی لینک شما من باز هم 2462 می بینم
منظورتون این عکس هست؟
04-04-2013, 16:20
منظورتون این عکس هست؟
عزیز علاوه بر نمودار و عکس یه نیم نگاهی به متن هم بندازین خو. :|
Sunlight contrast ratioبالای اون نموداری که شما بهش استناد میکنین بزرگ این رو نوشته. کانترست در نور خورشید.
منظور پیام همون عکسیه که تو پستتون دادین.
supermax15
04-04-2013, 17:47
عزیز علاوه بر نمودار و عکس یه نیم نگاهی به متن هم بندازین خو. :|
Sunlight contrast ratio
بالای اون نموداری که شما بهش استناد میکنین بزرگ این رو نوشته. کانترست در نور خورشید.
منظور پیام همون عکسیه که تو پستتون دادین.
اخه تمام گوشی ها contras ratio و sunlight contras ratio شون با هم برابره
منظورتون این عکس هست؟
بله همین جدول منظورم هست
این کنتراست در شرایط عادیه که از تقسیم 492 بر 0.70 بدست میاد
هرچی عدد اولی بیشتر باشه صفحه پر نور تر هست و هرچی دومی کمتر باشه رنگ های تیره تیره تر نشون داده میشن و نور اضافی از پانل ساتع نمیشه که در این صورت کنتراست بالا میره از تقسیم دو مقدار
الان به کمترین واحد نور تولید شده بقیه گوشی ها نگاه کنین میبینین که Z از همه بدتره ! 0.70 مقدار زیادیه اگه فرضا مثل اپتیموس G مقدار 0.33 بود الان کنتراست Z میشد 1:1490 !
این مقدار 0.70 هم تو جاهایی خودش رو نشون میده که استفاده از رنگ مشکی زیاده ، مثلا فیلم ها
با اینکه gsmarena رو زیاد قبول ندارم ولی مقایسه اخیر بین z و one تا حدودی میتونه قابل قبول باشه
پیشنهاد می کنم بخونینش
تنها 3 دلیل میتونه تو خرید Z موجه باشه
IP57 ، بدنه شیشه ای و باریک ، اسم سونی
تو تمامی موارد دیگه جلوی One بازنده هست ، S4 بماند
shahin_100
06-04-2013, 09:31
سلام بچه ها . می خوام مشورت کنم با شما
من الان Xperia Arc دارم که حدود دو ساله دارمش . ولی الان بدجوری چشمم این گوشیه Xperia Z رو گرفته :n12: افت قیمتش تا چند ماه دیگه زیاد هست یا نه ؟ و اینکه امسال گوشی بخرم یا صبر بدم سال آینده که گوشی های بهتری اومد بگیرم ؟ آخه با این وضعی که داره پیش میره این سال و سال آینده باید گوشی های خیلی خوبی بیاد توی بازار
adrenalin
06-04-2013, 11:37
HTC One over Sony Xperia Z
Super LCD3 display with 469ppi density
Aluminum unibody
Optical Image Stabilization, image sensor with 2µm pixel size
Snapdragon 600 chipset
HTC Zoe, BlinkFeed
Front mounted stereo speakers, Beats Audio
IR blaster
Smaller footprint
Sony Xperia Z over HTC One
IP57 dust and water protection
Larger screen
All glass body
Higher resolution camera
microSD card support
Thinner body
06-04-2013, 15:22
با اینکه gsmarena رو زیاد قبول ندارم ولی مقایسه اخیر بین z و one تا حدودی میتونه قابل قبول باشه
پیشنهاد می کنم بخونینش
تنها 3 دلیل میتونه تو خرید Z موجه باشه
IP57 ، بدنه شیشه ای و باریک ، اسم سونی
تو تمامی موارد دیگه جلوی One بازنده هست ، S4 بماند
ولی بدنش واقعا شاهکار به تمام معناس..! از نظر من قشنگ ترین گوشی چند سال اخیره.
سلام بچه ها . می خوام مشورت کنم با شما
من الان Xperia Arc دارم که حدود دو ساله دارمش . ولی الان بدجوری چشمم این گوشیه Xperia Z رو گرفته :n12: افت قیمتش تا چند ماه دیگه زیاد هست یا نه ؟ و اینکه امسال گوشی بخرم یا صبر بدم سال آینده که گوشی های بهتری اومد بگیرم ؟ آخه با این وضعی که داره پیش میره این سال و سال آینده باید گوشی های خیلی خوبی بیاد توی بازار
همین الان بین فول اچ دی ها بهترین قیمت رو داره ، از باترفلای به صرفه تره خریدش
اگه دلار ثابت بمونه باید روی 2200 وایسه
گوشیهای شاخ اندرویدی امسال Z - One - S4 - G Pro هستن
ولی بدنش واقعا شاهکار به تمام معناس..! از نظر من قشنگ ترین گوشی چند سال اخیره.
دیزاینش عالیه ولی اون دکمه On/Off با اینکه متضاد بدنه هست ولی گرد بودنش نافرمه
تو این مقایسه ها تنها برتری ONE که برای من به چشم میاد و برام مهم تره همون صفحه نمایشش هست..
صفحه نمایش های سونی خوبه اما تنها ضعف مهمش برای من همون زاویه دیدش هست که بنظرم سونی باید این رو برطرف کنه..
این دو روزه یه ONE X و Xperia T دستم بوده ، وقتی از جلو نگاه میکنی رنگ های سونی گرم تره و از هرکی پرسیدم همه به سونی رای دادن اما تا صفحه رو اینور اونور میکنی نظر ها بر میگرده !
بقیه برتری های این دو نسبت به هم چندان فاحش و بزرگ نیست..
به نظرم هرچی هم بشه ، زد بهتر از وان هست ، حالا بزارید وان عرضه بشه ببینیم ایراد های همیشگی چیه:دی
نکته جالب تفاوت چیپ زد و وان هست ، در حالی که در عمل تفاوتشون در حد 0ه!
تو این مقایسه ها تنها برتری ONE که برای من به چشم میاد و برام مهم تره همون صفحه نمایشش هست..
صفحه نمایش های سونی خوبه اما تنها ضعف مهمش برای من همون زاویه دیدش هست که بنظرم سونی باید این رو برطرف کنه..
این دو روزه یه ONE X و Xperia T دستم بوده ، وقتی از جلو نگاه میکنی رنگ های سونی گرم تره و از هرکی پرسیدم همه به سونی رای دادن اما تا صفحه رو اینور اونور میکنی نظر ها بر میگرده !
بقیه برتری های این دو نسبت به هم چندان فاحش و بزرگ نیست..
دوربین وان هم میتونه با تغییرات بعدی روی الگوریتم های ساخت تصویر خیلی بهتر بشه ، همین که اندازه پیکسل ها بزرگتر شده میتونه تاثیر زیادی تو کیفیت عکس ها داشته باشه
وان خوش دست تر هست ، صفحه اش عالیه
به نظر من زاویه دید چندان مهم نیست توی گوشی ، فرضا برای آدمی مثل من کیفیت رنگ و طبیعی بودن رنگ خیلی مهمتر از زاویه دید هست
کنتراست هم که خیلی تو کیفیت تاثیر داره بماند
به نظرم هرچی هم بشه ، زد بهتر از وان هست ، حالا بزارید وان عرضه بشه ببینیم ایراد های همیشگی چیه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نکته جالب تفاوت چیپ زد و وان هست ، در حالی که در عمل تفاوتشون در حد 0ه!
آقا مهمترین فرق Snapdragon 600 با نسل krait قبلی ارتقا حافظه از LPDDR2 به LPDDR3 هست که خیلی تاثیر داره
دقیقاً توی هر گوشی که APQ8064 بوده با APQ8064T الان اختلاف بنچ مارک ها سر همین یه مورد زیاد شده
adrenalin
06-04-2013, 22:30
آقا مهمترین فرق Snapdragon 600 با نسل krait قبلی ارتقا حافظه از LPDDR2 به LPDDR3 هست که خیلی تاثیر داره
دقیقاً توی هر گوشی که APQ8064 بوده با APQ8064T الان اختلاف بنچ مارک ها سر همین یه مورد زیاد شده
درسته ولی چند درصد کاربرا به این بنچ ها و تغییرات سخت افزاری اون مثلا حافظه داخلی cpu توجه می کنن ؟
مهم ترین ها واسه همه تقریبا طراحی و صفحه نمایش و دوربین و چنتا چیز دیگه هست
همه مصرف کننده ها اگه می خواستن به بنچ و... توجه کنن که دیگه هیچی :n05:
ما که نگفتیم توجه میکنن که : دی اتفاقا توجه میکنن درصد زیادی
مهمترین اولویت تو اسمارت فون کاربردی بودنش باید باشه
اولین کاری که بعد از خرید اکسپریا زد باید انجام داد .
حتی اتصال به کامپیوتر یا آپدیت نیست ، مستقیما نصب Nova لانچره!
adrenalin
07-04-2013, 11:15
همون درصد زیادی هم که توجه می کنن فقط می خوان یه چیز شاخ به قول ما ها :دی بگیرن ولی عملا از سخت افزار نمیشه بهره لازم برد که ضررش همش سمت کاربر تا شرکت ها
درسته ولی چند درصد کاربرا به این بنچ ها و تغییرات سخت افزاری اون مثلا حافظه داخلی cpu توجه می کنن ؟
مهم ترین ها واسه همه تقریبا طراحی و صفحه نمایش و دوربین و چنتا چیز دیگه هست
همه مصرف کننده ها اگه می خواستن به بنچ و... توجه کنن که دیگه هیچی :n05:
بحث سر اینه که الان قدرت گوشی ها خیلی جلو تر از اپلیکشن ها هست !
تنها چیزی که توی اندروید نیاز به ارتقا داره همون رم هست !
الان مثلا من karit دو هسته ای دارم ، هر بازی بخوام به بهترین و سریعترین شکل اجراش میکنم و اصلا پردازنده مدل های بالا وسوسم نمیکنه!
حالا kart به کنار ...
حتی الان تک هسته ای های Cortex-A5 هم بدون مشکل همه ی اپلیکشن ها و اکثر بازی ها رو اجرا میکنند... همین دیروز بازی asphalt 7 رو روشون نصب کردم بی مشکل میشد بازی کرد...
این جریان دلار مبادله ای هم که ظاهزا مثل همه چی تو این مملکت کشک بود.
بی خودی تحمل میکنیم ....................
مردن از ذلت بهتره
شما قیمتارو با قبل عید یه مقایسه کنید
گوشی های بالای یه تومان افت قیمتشون کاملا محسوس بوده
شما قیمتارو با قبل عید یه مقایسه کنید
گوشی های بالای یه تومان افت قیمتشون کاملا محسوس بوده
چون موقع ورود Xperia Z دلار 4 بود بعدش 3500
این جریان دلار مبادله ای هم که ظاهزا مثل همه چی تو این مملکت کشک بود.
بی خودی تحمل میکنیم ....................
مردن از ذلت بهتره
تا حدودی تاثیر گذار بود تو افت قیمت ها
ولی همه چیز باز دست فروشنده ها و اتحادیه هست که بخوان قیمت ها رو پایین تر بیارن
مرسی از توجه دوستان.من که فک میکنم افتی که الان zداره زیاد نبوده ربطی هم به دلار نداره. یه افت عادیه.شما ایفون رو ببینین قیمتای بعد عید افت خاصی نداشته چون قیمت دلار همونه .ما واسه مون عادی شده وگرنه قیمت دلار دقیقا فاجعه اس.
خانه ام آتش گرفته ایست آتشی جانسوز..................:n28:
آیا واقعا صفحه نمایش مفید گوشی 5 اینچه؟
آیا اون 3 تا کلید لمسی هم جز 5 اینچ هستند؟
hamed1297
15-04-2013, 07:15
آیا واقعا صفحه نمایش مفید گوشی 5 اینچه؟
آیا اون 3 تا کلید لمسی هم جز 5 اینچ هستند؟
با همون دکمه ها میشه ۵ اینچ
با همون دکمه ها میشه ۵ اینچ
خوب این که نشد 5 اینچ
همیشه قسمت نمایشگررا معمولا بعنوان اسکرین حساب میکنن
پس چند اینچه؟
saeedsh7j
15-04-2013, 11:28
خوب این که نشد 5 اینچ
همیشه قسمت نمایشگررا معمولا بعنوان اسکرین حساب میکنن
پس چند اینچه؟
کی گفته؟ کلیدارو میشه حذف کرد.
پس این مشخصات جی اس ام آرنا چی میگه گوشی 5 اینچه
اگر منظور فضای مفید نمایش هست پس بدون اون دکمه ها باید 5 اینچ بشه
اون دکمه ها جزیی از صفحه نمایشن که میتونی کوچک ترش هم کنی و موقع دیدن عکس و فیلم محو میشن .
اون دکمه ها جزیی از صفحه نمایشن که میتونی کوچک ترش هم کنی و موقع دیدن عکس و فیلم محو میشن .
سلام بر دوست عزیزم :n16:
منظورم این 3 تا که دورش خط کشیدم
:n01:
ما هم همین رو میگیم
میشه اینارو حذف کرد.
hamed1297
15-04-2013, 19:20
خوب چرا حرف زور میزنی :دی
اون قسمت هم بخشی از نمایشگر هست.همون ساختار رو داره.
سونی توی 40 روز 4.6 میلیون دستگاه xperia z فروخته .
واقعا آفرین به سونی :33:
ولی حیفه سونی که قدر خودش و طراحی هاشو نمیدونه ، اگه روی این گوشی یه صفحه IPS گذاشته بود که کنتراست و زاویه دیدش بیشتر بود (بزرگترین ایرادش طبق گفته اکثر ریویوها همین بود ) حتی عرضه oneو s4 هم خیلی تاثیر منفی تو فروشش نمی ذاشت .
ولی الان احتمالا با ورود این دو تا فروشش خیلی افت میکنه .
منبع : زومیت
طراحیش خیلی خوبه خوب لامصب!
نسبت به وان به نظرم خیلی سرتره!
سونی احتمالا بازم "سونی بازی" در میاره و یک گوشی با اسنپدراگون 600 و شبیه این میده.
کلا همیشه اینجوری بوده
Arc ! Arc S
Xperia S ! Xperia SL
الان که ZL رو معرفی کرده،احتمالا اینجوری میشه
Xperia Z ! XPeria Zx:دی
amirkhan_0o0
16-04-2013, 14:40
دوستان دو سوال:
این سنسور اگزمور برای عکس هایی که منبع نور رویروی لنز هست طراحی شده. کیفیت عکس هاش در روز معمولی در مقایسه با اکسپریا اس چطوریه؟
باتری این گوشی نسبت به سایر گوشی های اندرویدی فرقی هم می کنه؟ (نسبت به اس3 چطور؟)
-------------------------------
دو تا مسأله باعث می شه توی خرید مجدد گوشی سونی تردید داشته باشم:
1- تنبلی بیش از حد در ارائه آپدیت های نرم افزاری
2- رابط کاربری معمولی(من به شخصه سنس رو بیشتر می پسندم)
adrenalin
16-04-2013, 19:20
سونی یه خورده به خودش تکون بده :دی به راحتی می تونی جای ال جی بگیره البته واسه شروع
زد ال داد بسه :دی
نه دیگه 600 چیه سونی بده با 800 میده حالا اگر هم نداد یه خورده به رابط کاربری+دوربین و... برسه خیلی بهتر میشه
سونی یه خورده به خودش تکون بده :دی به راحتی می تونی جای ال جی بگیره البته واسه شروع
نه دیگه 600 چیه سونی بده با 800 میده حالا اگر هم نداد یه خورده به رابط کاربری+دوربین و... برسه خیلی بهتر میشه
جای ال جی رو تو چی بگیره؟
تو میزان فروش ؟
الان سونی 4 ام هست
سامسونگ و اپل دو تا بی رقیب اول هستند
بعد هم مقام 3 رو هواوی داره !
سونی و ZTE هم چهارم و پنجم هستن و در تلاش برای کسب مقام 3 !!
دیگه سونی افتاده رو غلتک در پرجمدارای ایندش هم که غریب به یقین از صفحات ژپن دیسپلی استفاده میشه که فکر نکنم دیگه بهشون ایرادی وارد بشه
فقط میمونه قابلیت های نرم افزاری که بیش از هرچیز دیگه در اسمارت فون های هوشمند امروزی داره جلب توجه میکنه
از Arc S دارن میگن سونی میخواد پنل جدید بزاره
سونی پنل جدید رونمایی کرد
الانم زیاد جدی نگیرید
هنوزم یک ساعت با لانچر سونی کار نکردم
amirkhan_0o0
17-04-2013, 04:08
دوستان دو سوال:
این سنسور اگزمور برای عکس هایی که منبع نور رویروی لنز هست طراحی شده. کیفیت عکس هاش در روز معمولی در مقایسه با اکسپریا اس چطوریه؟
باتری این گوشی نسبت به سایر گوشی های اندرویدی فرقی هم می کنه؟ (نسبت به اس3 چطور؟)
نظری ندارید دوستان؟
:n22::n22::n22::n22::n22::n22::n22::n22:
سلام.با توجه به تاریخ عضویت چند ساله من و در اعتراض به حذف پست های اخر من از forum دیگه به سایت شما سر نمیزنم.
قرار باشه از پس یه سایت بر نیایم وضع مون...................
نظری ندارید دوستان؟
:n22::n22::n22::n22::n22::n22::n22::n22:
گفته شده برای بهترین کیفیت ممکن حالت عکس برداری روی Burst Mode قرار داده بشه
باتری به نظر من چندان تعریفی نداره ، سونی از ضخامت گوشی کم کرده اما نتونسته فکری به حال ظرفیت باتری کنه
supermax15
17-04-2013, 21:03
د
باتریش واسه full hd یه مقدار کمه
ولی قابلیت stamina mode رو قرار داده تو تنظیمات که میتونه با غیر فعال کردن دیتا و سرویس های اضافی بیشتر دووم بیاره از اس3 هم مطمئنا بهتره پردازندش هم s pro هست که یه مقدار کم مصرف تر هست
دیجی کالا تو پیشنهاد شگفت انگیز امروزش xperia z گذاشته برای فروش یک ملیون 999هزار تومان
من موندم چرا اون هزار تومان الکی کم میکنن نمیگن 2ملیون:n01:
سیاست دی جی کالا این هست محصولاتی که میدونن قیمتش در چند روز آینده بشدت پایین میاد را تخفیف ویژه میزنن
اونم چه تخفیفی
تخفیفی که قیمت واقعی بازار موبایل است
دیجی کالا تو پیشنهاد شگفت انگیز امروزش xperia z گذاشته برای فروش یک ملیون 999هزار تومان
من موندم چرا اون هزار تومان الکی کم میکنن نمیگن 2ملیون:n01:
درود
تو امریکا اروبا کلا خارج قیمتا این طور میزارن مثلا 199.95 سنت :n02:که همه فکر کنن قیمت اوکی هست گرون نیس ولی اینجا برای ما فرق نداره کلا قیمتا زیاده گول نمیخوریم:n05:
معلوم نیس الان گجت بخره کسی خوبه یا بایینترم میاد کلا معلوم نیس گفتم مشورتی کنم
سقوط قیمت پلکانی XPERIA Z مشکی قیمت امروز 1950 هزار تومان
21-04-2013, 19:20
درود
تو امریکا اروبا کلا خارج قیمتا این طور میزارن مثلا 199.95 سنت :n02:که همه فکر کنن قیمت اوکی هست گرون نیس ولی اینجا برای ما فرق نداره کلا قیمتا زیاده گول نمیخوریم:n05:
معلوم نیس الان گجت بخره کسی خوبه یا بایینترم میاد کلا معلوم نیس گفتم مشورتی کنم
هدف گول خوردن نیست ٬ مالیاته.
hamed1297
21-04-2013, 23:03
من امروز اولین بار بود که این گوشی رو دیدم.
قیمت هم هنوز بالا بود.2100 بود.zl هم 2200 بود.
خیلی بزرگه سایز گوشی های با ال سی دی 5 اینچ....اصلا توی جیب شلوار جین که جا نمیشه:دی
ZL از لحاظ ظاهری شکل جمع و جور تری رو در ظاهر داره.
اینطور باشه قیمتش خیلی خوب میشه.
من امروز اولین بار بود که این گوشی رو دیدم.
قیمت هم هنوز بالا بود.2100 بود.zl هم 2200 بود.
خیلی بزرگه سایز گوشی های با ال سی دی 5 اینچ....اصلا توی جیب شلوار جین که جا نمیشه:دی
ZL از لحاظ ظاهری شکل جمع و جور تری رو در ظاهر داره.
اینطور باشه قیمتش خیلی خوب میشه.
دیدی چقدر Z بزرگه ؟
منم باش کارکردم تنها عیبش منوهای تکراری و خسته کننده سونی هستش
دوربینش هم انچنان بد نیست عکس های خوبی و میگیره و قوی هستش
حس کردم زیاد تو دست خوب نمیچرخه.یعنی خوش دست نیس.ولی سایزش عادی بود. صفحه نمایش خوب ولی کم نور و زاویه افتضاح. برا دوستم خریدم 1955 نسخه 16 گیگ
میگم صدای اسپیکرش چقدر ضعیفه
یعنی اصلا صداش زیاد نیست
در مورد نور صفحه نمایش نمیشه زیادتر بشه؟
supermax15
23-04-2013, 20:55
ین روزها دیگر بعید بنظر میرسد که کسی طرفدار سونی باشد و قضیه استفاده از چند صفحه نمایش در پرچمدار سونی یعنی اکسپریاZ را نداند!
اما شاید سوالی که همه ما طرفداران اکسپریاZ را به خود مشغول میکند این باشد که آیا کیفیت صفحه نمایش های متفاوتی که در این اسمارت فون بکار گرفته شده با هم یکسان هستند؟و اگر اینطور نیست کدام یک کیفیت بهتری را ارائه میکنند؟
بشخصه به عنوان یکی از دوستدارن اکسپریاZ جستجوی بسیار زیادی برای رسیدن به پاسخی روشن به این سوالات داشتم اما تا به امروز بیشتر منابع، بررسی دقیق و قابل اعتنایی را ارائه نداده اند تا اینکه امروز همان طور که طبق معمول جستجو میکردم به ویدیوی بسیار جالب از بررسی اکسپریاZ مجهز به صفحه نمایش JDC برخوردم و در جستجوی بیشتر در فروم XDA نیز تصاویر جالبی را مشاهده کردم که اکنون در XperiaClub برای دوستداران اکسپریاZ قرار میدهم.
در ادامه ابتدا به تصاویر بررسی اکسپریاZ(یکی با صفحه نمایش JDCو دیگری (SHARPنگاهی میکنیم و پس از آن نگاهی به ویدیو جدیدی که منتشر شده خواهیم داشت
تا به امروز بسیاری از کاربران مدعیه کیفیت بهتر صفحه نمایش ساخت شارپ نسبت به JDC هستند.اما تصاویری که در ادامه میبینید چیز دیگری را به نمایش میگذارند.بهتر است خودتان ببینید:
لطفا بقیه عکس ها را اینجا ببینید
گر این تصاویر را باور داشته باشیم باید گفت کیفیت صفحه نمایش ساخت JDC به وضوح بهتر از صفحه نمایشSHARP میباشد
اما اگر همچنان در صحت این تصاویر تردید دارید بهتر است ویدیویی که اخیرا منتشر شده را مشاهده کنید.شخصی که این تست را انجام داده ادعا میکند که اکسپریاZ او دارای صفحه نمایش JDC با شماره پنل mdy70 است و البته برای اطمینان بیشتر این مشخصات را در خود ویدیو به نمایش میگذارد.
در این ویدیو کیفیت صفحه نمایش بسیار خوب است.رنگ ها عمیق و زاویه دید گسترده است و میتوان آن را بسیار متفاوت از آنچه در سایت های بزرگی چون Gsmarena بررسی شده دانست.شخصی که این ویدیو را تهیه کرده میگوید که خودش از نزدیک دو اکسپریاZ مجهز به صفحه نمایش شارپ و JDC را بررسی کرده و با اطمینان میگوید که کیفیت نوع JDC بسیار بهتر از نوع ساخت کمپانی شارپ است
مشاهده در اپارات
دانلود از اپارات
اکسپریا کلاب
چطوری مشخص میشه کدوم شارپ کدوم JDC روش شناسایی داره؟
وقتی یکی بره بخره؟ چطوری بفهمه؟
من میخوام 6 ماه دیگه XPERIA Z مشکی رنگ بخرم تا اون موقع سری جدیدش حتما باید با صفحه JDC تولید شده باشه
supermax15
23-04-2013, 21:12
گوشی رو روت کنید و برنامه terminal emulator رو نصب و سپس اجرا کنید:
عبارت su رو وارد کنید و بعد Enter بزنید و بعد دستور dmesg|grep -i panel رو وارد و Enter بزنید
بعد دنبال جمله ای بصورت Found panel: mipi_video_********_Full_HD_******"
بگردید
اگه نوشته:
Found panel: mipi_video_jdc_Full_HD_mdy70
یعنی پنل گوشی شما از نوع jcd هست و اگه نوشته:
Found panel: mipi_video_sharp_Full_HD_ls050t3sx01_id_dlogo
یعنی از نوع sharp هست
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
گوشی را روت کردن یعنی چی؟
من تا الان آندورئید نداشتم
supermax15
23-04-2013, 22:29
اینجا اطلاعات کافی هست
کیفیت و بلندی Mp3 در هدفون XPERIA Z چطوره؟
adrenalin
26-04-2013, 10:42
چون گوشی ضدآب هست از اسپیکرهاش زیاد نباید انتظاری داشت :n30:
ولی همیشه تو بحث هندزفری ها خوب عمل کرده ولی مهم ترین نکته و تقریبا آزار دهنده ترین نکته پوشش روی درگاه جک 3.5 MM هست :n05:
هندزفری های سونی رو اصلا فبول ندارم.داغونن
هندزفری های سونی رو اصلا فبول ندارم.داغونن
خیلی هم خوبن:n10:
تنها ضعفشون صدای پایینشونه ، که جزو سیاست های سونیه ! کاریش نمیشه کرد..
اما بهترین هندزفری که تجربه کردم روی moto razr بود
خدا بود
البته روی هر ریزری نبود ، ماله من سری خاصش بود ROKR بود فکر کنم
هندزفریای سونی خوبه ،مخصوصا از اکسپریا Z
ولی هندزفری خوب خوباش جزو لوازم جانبیاشه
یه نمونشو داخل یکی از فروشگاهای داخلی پیدا کردم 300 تومان قیمتش بود
خیلی هم خوبن:n10:
تنها ضعفشون صدای پایینشونه ، که جزو سیاست های سونیه ! کاریش نمیشه کرد..
اما بهترین هندزفری که تجربه کردم روی moto razr بود
خدا بود
البته روی هر ریزری نبود ، ماله من سری خاصش بود ROKR بود فکر کنم
امیر تو ساسی گوش میدی به ما چه؟:دی
کلا صدا.باس پایین. فقط میکروفون روش باعث شده عوضش نکنم. اصلا کیفیت خوبی نداره که اونم با کریتیو 30-40 تومنی دارم مقایسه میکنم
WOLF PACK
26-04-2013, 21:41
دوستان این گوشی در مقایسه با GALAXY S4 چطوریه؟برای خرید کدوم رو پیشنهاد میکنید؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.