مشاهده نسخه کامل
: Xperia Z اولین گوشی FHD سونی با سی پی یو 4 هسته ای
عقب تر ولی ارزون تر.بودجه براتون مهم نیس؟
WOLF PACK
26-04-2013, 22:35
در مقایسه با اس 4 ضعیفتره؟
AryanLand
26-04-2013, 23:03
در مقایسه با اس 4 ضعیفتره؟
سلام.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
WOLF PACK
27-04-2013, 00:06
حالا پشنهاد شما دوستان چیه؟
سخت افزار.صفحه.دوربین.صدا.ولی از نظر شیک بودن و طراحی بهتره
WOLF PACK
27-04-2013, 00:51
سخت افزار.صفحه.دوربین.صدا.ولی از نظر شیک بودن و طراحی بهتره
الان اینایی که گفتید منظورتون همین xperia هستش دیگه؟
AryanLand
27-04-2013, 00:55
حالا پشنهاد شما دوستان چیه؟
سلام.
بستگی به این داره که اولا" بودجه ای که مد نظرتون هست چقدره؟ دوم اینکه چه چیزهایی براتون اولویت داره.:11:
صبر کنید تا چند ماه دیگه این گوشی تولید جدید با صفحه نمایش JDC میادش
الان اینایی که گفتید منظورتون همین xperia هستش دیگه؟
فقط طراحی بهتری از اس ۴ داره
آخرین قیمت این گوشی چند شده؟
من میخواهم گوشی XPERIA Z مشکی رنگ خوشکل و زیبا و پرقدرت و شیک را در 6 ماه دیگر که ارزانتر شد بخرم تا آن موقع هم حتما با صفحه JDC خواهد آمد
pouyasony
27-04-2013, 18:28
خدا وکیلی مزخرف تر از این گوشی تا حالا ندیده بودم نوت 2 رو با zعوض کردم بعد 2روز کار کردن باهاش حالمو بهم زد رسما صفحه نمایش فوق العاده بی روح و کدر بود دوربینش نسبت به نوت 2 خیلی ضعیفتره فقط فیلمبرداریش خوبه تو منوها لگ داشت باتریشم که نگو مزخرف خلاصه بعد 2روز کار باهاش نوت خودمو پس گرفتم.اصلا در حد و اندازه یه پرچمدار نیست
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
گفتم که برای این که اط سونی درست درمون استفاده کنید حتما لانچر رو عوض کنید
خدا وکیلی مزخرف تر از این گوشی تا حالا ندیده بودم نوت 2 رو با zعوض کردم بعد 2روز کار کردن باهاش حالمو بهم زد رسما صفحه نمایش فوق العاده بی روح و کدر بود دوربینش نسبت به نوت 2 خیلی ضعیفتره فقط فیلمبرداریش خوبه تو منوها لگ داشت باتریشم که نگو مزخرف خلاصه بعد 2روز کار باهاش نوت خودمو پس گرفتم.اصلا در حد و اندازه یه پرچمدار نیست
هر وقت ازش بدت اومد بندازش تو پارچ آب و از یک طبقه پرتش کن پایین تا بیشتر به SONY XPERIA Z مشکی ایمان بیاری :n08::n19::n11::n01::sq_8:
pouyasony
27-04-2013, 22:31
هر وقت ازش بدت اومد بندازش تو پارچ آب و از یک طبقه پرتش کن پایین تا بیشتر به SONY XPERIA Z مشکی ایمان بیاری :n08::n19::n11::n01::sq_8:
خب که چی مثلا مگه ادم گوشیو میخره که باهاش اب بازی کنه؟میخوای اب بازی کنی از این موبایل اسباب بازیا بخر صبح تا شب ببرش حموم.ادم گوشیو میخره صفحشو وقتی نگا کنه لذت ببره باتری خفن داشته باشه دوربین عالی داشته باشه نه اینکه باهاش اب بازی کنه
خب که چی مثلا مگه ادم گوشیو میخره که باهاش اب بازی کنه؟میخوای اب بازی کنی از این موبایل اسباب بازیا بخر صبح تا شب ببرش حموم.ادم گوشیو میخره صفحشو وقتی نگا کنه لذت ببره باتری خفن داشته باشه دوربین عالی داشته باشه نه اینکه باهاش اب بازی کنه
کلا قبول داری محصولات سونی همش برای بازی و سرگرمی ساخته شدند
از پلی استیشن و نانو استیشن بگیر تا لپ تاب های سه بعدی سونی و تلویزیون و در آخر XPERIA Z رنگ مشکی سونی
اخه از بد دیوایسی اومدی. جدا از هر بحث برند یا هرچی دیگه
دو دیوایس رو همه باید تجربه کنن. گلکسی اس و نوت2! بهترینن واقعا. محو خودت میکنن
اگر از دیوایس دیگه مثلا از دیوایس های سونی یا اچ تی سی میومدی رو زد برات سخت نبود
Mehran-King
27-04-2013, 23:33
Iphone 5 بهترین انتخاب برای شماست دوست عزیز شکن نکن!:n16:
GHOST RECON
27-04-2013, 23:46
اخه از بد دیوایسی اومدی. جدا از هر بحث برند یا هرچی دیگه
دو دیوایس رو همه باید تجربه کنن. گلکسی اس و نوت2! بهترینن واقعا. محو خودت میکنن
اگر از دیوایس دیگه مثلا از دیوایس های سونی یا اچ تی سی میومدی رو زد برات سخت نبود
من ۱سوال دارم
گلکسی اس و نوت ۲بهترینند؟؟
من دیگه حرفی ندارم آقای مجری:D
Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2
من ۱سوال دارم
گلکسی اس و نوت ۲بهترینند؟؟
من دیگه حرفی ندارم آقای مجری:D
Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2
نه عزیزم.
بهترین تجربه کاری رو بهم دادن.گلکسی اس زمانی بود که همه شرکتا صماغ به دست بودن
و نوت 2 بهترین تجربه وبگردی و کوله باری از امکاناتی که کسی قبلش ندیده بود
pouyasony
28-04-2013, 09:12
Iphone 5 بهترین انتخاب برای شماست دوست عزیز شکن نکن!:n16:
داداش قبل نوت 2 ایفون 5 داشتم که بیشتر از یه هفته نتونستم تحملش کنم گوشی 4 اینچی به چه دردی میخوره پ.خداوکیلی واسه کسی که ایفون میخواد 4s بیشتر حس ایفونو به ادم میده فقط حیف صفحش خیلی کوچیکه.
فعلا که تاحالا هیچ گوشی مثل نوت 2 نتونسته نیازای منو برطرف کنه واقعا سالاره اینو منی که ماهی 2تا گوشی عوض میکنم دارم میگم.بخدا همین باتریش میارزه به کل سونی زد و اچ تی سی و ...
Mehran-King
28-04-2013, 12:22
داداش قبل نوت 2 ایفون 5 داشتم که بیشتر از یه هفته نتونستم تحملش کنم گوشی 4 اینچی به چه دردی میخوره پ.خداوکیلی واسه کسی که ایفون میخواد 4s بیشتر حس ایفونو به ادم میده فقط حیف صفحش خیلی کوچیکه.
فعلا که تاحالا هیچ گوشی مثل نوت 2 نتونسته نیازای منو برطرف کنه واقعا سالاره اینو منی که ماهی 2تا گوشی عوض میکنم دارم میگم.بخدا همین باتریش میارزه به کل سونی زد و اچ تی سی و ...
گوشی خودم که Xperia Ray+ nokia Xpress music این دوتا هستن و من از دوتاشون راضیم! من خودم دنبال یه تبلت خوب میگردم ! از تبلت سر در میاری؟ من خودم چند تا تبلت سراغ دارم یدونه هم پدفون هم گوشی هست هم تبلت به نظرت کدومش خوبه ؟ فک میکنم تجربه زیادی داشته باشی:n16:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
pouyasony
28-04-2013, 12:41
گوشی خودم که Xperia Ray+ nokia Xpress music این دوتا هستن و من از دوتاشون راضیم! من خودم دنبال یه تبلت خوب میگردم ! از تبلت سر در میاری؟ من خودم چند تا تبلت سراغ دارم یدونه هم پدفون هم گوشی هست هم تبلت به نظرت کدومش خوبه ؟ فک میکنم تجربه زیادی داشته باشی:n16:
داداش حتما میخوای تبلت باشه؟ اگه اره که اون 2تای اولو دورشو خط بکش.میمونه پدفونو و نوت 10 که جفتشونم عالین ولی من باشم نوتو برمیدارم چون پدفون به صرفه نیست گوشیشم اصلا بدرد نمیخوره یعنی نمیتونی به عنوان یه اسمارت فون روش حساب باز کنی .کلا نوت 10 امکانات خیلی خوبی داره ساپورتشم عالیه
Mehran-King
28-04-2013, 13:29
داداش حتما میخوای تبلت باشه؟ اگه اره که اون 2تای اولو دورشو خط بکش.میمونه پدفونو و نوت 10 که جفتشونم عالین ولی من باشم نوتو برمیدارم چون پدفون به صرفه نیست گوشیشم اصلا بدرد نمیخوره یعنی نمیتونی به عنوان یه اسمارت فون روش حساب باز کنی .کلا نوت 10 امکانات خیلی خوبی داره ساپورتشم عالیه
به نظر خودمم سامسونگ گلگسای مقرون به صرفه است ... + اینکه قابلیت نوت برام خیلی مهمه!!! که میتونم باهاش بنویسم ولی مشکل بزرگم اینه که دوست داشتم تبلتم مدل گرافیکش Adreno 320 باشه خودت یه تبلتی تا 2.5 میلیون بودجه که خیلی هم خوب باشه سراغ نداری؟ سیم کارت رو ساپورت کنه ...:n16:
به نظر خودمم سامسونگ گلگسای مقرون به صرفه است ... + اینکه قابلیت نوت برام خیلی مهمه!!! که میتونم باهاش بنویسم ولی مشکل بزرگم اینه که دوست داشتم تبلتم مدل گرافیکش Adreno 320 باشه خودت یه تبلتی تا 2.5 میلیون بودجه که خیلی هم خوب باشه سراغ نداری؟ سیم کارت رو ساپورت کنه ...:n16:
درود
نظر من روی ipad apple هست خیلی عالیه. سابورتشم که از همه بهتره .
سرچ کن مدل جدیدتر اگه چند وقت دیگه تو بازار میاد خب جدید بهتره ولی قیمت ها معلوم نیس چی میشه. مثلا سام note تبلت جدید میخاد بده شبیه گوشی Note هست .
Mehran-King
28-04-2013, 16:50
درود
نظر من روی ipad apple هست خیلی عالیه. سابورتشم که از همه بهتره .
سرچ کن مدل جدیدتر اگه چند وقت دیگه تو بازار میاد خب جدید بهتره ولی قیمت ها معلوم نیس چی میشه. مثلا سام note تبلت جدید میخاد بده شبیه گوشی Note هست .
سلام
بعدش این آیپد دسکتاپ داره ؟ تصویر پشت زمینه ؟ مثل اندروید ساعت بزرگ پشته...:n29:
sAeEd_kHaAn
28-04-2013, 17:49
اینجا
Xperia Z اولین گوشی FHD سونی با سی پی یو 4 هسته ای ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
هستش ولی در مورد همه چی بحث میشه چز این گوشی دوستان دقت کنید درمورد گوشی های دیگه یا مشاوره خرید تاپیک چدا داریم
Mehran-King
28-04-2013, 17:54
اینجا
Xperia Z اولین گوشی FHD سونی با سی پی یو 4 هسته ای ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
هستش ولی در مورد همه چی بحث میشه چز این گوشی دوستان دقت کنید درمورد گوشی های دیگه یا مشاوره خرید تاپیک چدا داریم
گرافیکش چنده ؟ قیمتش هم الان هست ؟ نسخه تبلتشو میگم ؟
سلام
بعدش این آیپد دسکتاپ داره ؟ تصویر پشت زمینه ؟ مثل اندروید ساعت بزرگ پشته...:n29:
درود....
خودم ایبد ندارم میخاستم بگیرم تو تابیک ایبد ببرسید بچه ها جوابتون میدن. به نظر من ایبد خیلی عالیه ولی اگه اندروید دوست دارید که حرف دیگست.
تبلت سونی فکر کنم نیومده تو سایت فروش ایرانی که زده بزودی. تاریخ ریلیز اروبا ... نمیدونم شایدم ریلیز شده .
ببخشید تو قسمت موبایل حرف تبلت زدم
Z سفید خریداری شد :)
بسیار خوش دست و خشکله :)) هرکی میبینه عاشقش میشه !
ال سی دی فوق العاده ای داره ! دوربینش افتضاحه :) ولی فیلمبرداری محشری داره !
باتریشم با استفاده معمولی 1.5 روز جواب میده ! سنگین یروز !
:n09:
سلام
دوستان لطفاً بحثهاي مربوط به تبلت رو اينجا مطرح نكنيد و اگر كسي سؤال داشت به انجمن خودش ارجاع بديد.
سلام
ظاهرا این اپلیکیشن نوع صفحه نمایش (sharp یا jdc) رو نشون میده
دوستانی که اکسپریا z دارند تست و اعلام بفرمایند
سلام
ظاهرا این اپلیکیشن نوع صفحه نمایش (sharp یا jdc) رو نشون میده
دوستانی که اکسپریا z دارند تست و اعلام بفرمایند
داداش قضیه چیه ؟؟
تفاوت جیه ؟؟
داداش قضیه چیه ؟؟
تفاوت جیه ؟؟
سلام
مثل اینکه گوشی اکسپریا z صفحه نمایشش با همکاری دو شرکت شارپ و jdc ساخته شده و در بعضی از گوشی ها شارپ و در بعضی دیگر jdc بکار رفته و میگن که صفحه نمایش jdc کمی متفاوت و بهتر هست
شما تست کنید و ببینید مال شما کدوم هست ؟
ضمنا شما فرمودید کیفیت عکس اکسپریا z افتضاح هست ! ممکنه بیشتر توضیح بدید و نمونه عکس گرفته شده رو اینجا قرار بدید
ممنونم
راستی review اکسپریا zl رو دیدید ؟
در خیلی از پارمترها از اکسپریا z سرتر هستش
صدای اسپیکر ، کنتراست ، ....... جریان چیه ؟
مسئله بعدی
مثل اینکه این گوشی در دو مدل با کد c6602 برای GSM و کد c6603 برای LTE تولید شده
سلام
مثل اینکه گوشی اکسپریا z صفحه نمایشش با همکاری دو شرکت شارپ و jdc ساخته شده و در بعضی از گوشی ها شارپ و در بعضی دیگر jdc بکار رفته و میگن که صفحه نمایش jdc کمی متفاوت و بهتر هست
شما تست کنید و ببینید مال شما کدوم هست ؟
ضمنا شما فرمودید کیفیت عکس اکسپریا z افتضاح هست ! ممکنه بیشتر توضیح بدید و نمونه عکس گرفته شده رو اینجا قرار بدید
ممنونم
رفیق ماله من شارپ هست :)
کیفیت عکسا دقیقاً مثل X10 هست !
حالا دارم روی تعویض رام کار میکنم که قول بهبود کیفیت دوربینو داده !
بنظر من عکسها تو حالت burst خیلی بهترن :) اگه اشتباه نکنم GSMArena هم به این نکته اشاره کرده بود !
اینم چندتا عکس با Z که گفتی آپ کنم :
این 3 تا عکس از گوشی خودم که با Z مشکی دوستم گرفتم:n24: :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Z/1.jpg
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Z/2.jpg
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Z/3.jpg
اینم Z مشکی دوستم که با ماله خودم گرفتم:n10: :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Z/4.jpg
اینم چندتا شات از طبیعت (جاتون خالی:n09:) همشون با HDR روشن گرفته شده :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Z/5.jpg
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Z/6.jpg
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Z/7.jpg
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Z/8.jpg
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Z/9.jpg
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Z/10.jpg
اینم عکس آخر با یکم ادیت رنگ :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Z/10E.jpg
اینم 2 تا پانوراما :n04::
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Z/p1.JPG
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Z/p2.JPG
ولی خداییش پانوراماهای خوبی میگیره :n12:!
:n16:
Mehran-King
01-05-2013, 03:41
کیفیتش واقعا عالیه!!! واقعا عالیه!!! نسخه تبلتش هم همینطوره دیگه نه ؟
دوستان به نظرتون تبلت Xperia Z خوبه یا گوشیش ؟:n11::n27:
سلام
ممنون و واقعا زحمت کشیدی
عکسهاش توی این رزولوشن خوب هست ولی فکر میکنم توی رزولوشن ۱۳ مگاپیکسل حرف و حدیث داشته باشه اگر شد یه دونه عکس ۱۳ مگا پیکسلی هم بذاری عالی میشه
amirkhan_0o0
01-05-2013, 09:19
اینم چندتا عکس با Z که گفتی آپ کنم :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Z/8.jpg
سر صبحی گشنم شد.:n27:
الهی کوفتت بشه!
شوخی بود ها! دی::n02:
.:PAR3A:.
01-05-2013, 13:51
کیفیتش واقعا عالیه!!! واقعا عالیه!!! نسخه تبلتش هم همینطوره دیگه نه ؟
دوستان به نظرتون تبلت Xperia Z خوبه یا گوشیش ؟:n11::n27:
Sony Tablet Z هیچ ربطی به Sony Xperia Z نداره. ۲ تا محصول کاملا مجزا هستن.
Mehran-King
01-05-2013, 14:02
Sony Tablet Z هیچ ربطی به Sony Xperia Z نداره. ۲ تا محصول کاملا مجزا هستن.
میدونم ولی منظورم من قدرت سخت افزاریش هست مثلا سی پی یو گرافیک اینا...:n16:
01-05-2013, 17:14
میدونم ولی منظورم من قدرت سخت افزاریش هست مثلا سی پی یو گرافیک اینا...:n16:
تقریبا یکسان هستند. هر دو از یک چیپست استفاده میکنند.
adrenalin
05-05-2013, 12:22
R@R#M@N ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام عمو بهراد :دی
مبارک باشه :n12: ایشالله زیر بارون استفاده کنی :دی
farzin_silver
05-05-2013, 14:21
دوستان رنگ سفید گوشی رو چندین مورد من دیدم بچه ها میزارن برای فروش کنار گوشی ترک برداشته.مراقبت کنید مثل اینکه راحت ترک میفته رو دور قابش.
کیفیت مونتاژ مشکی بالاتره؟
hamed1297
07-05-2013, 13:51
مقایسه صفحه نمایش گوشی های برتر بازار در زیر میکروسکوپ:
سوپر عمولد یه چیزه دیگست
تعصب سونی تا کی ادامه داره؟
تا الان هرچی گوشی موبایل سونی خریدم ناراضی بودم
50 درصد اونایی که XPERIA Z خریدند پشیمون و در حال فروش
اما سامسونگ خریدم راضی بودم
اون رفیقم بود خریده بود:دی گوشیش رو گرفتم.
صفحه نمایش از جلو خوبه. بزار رو میز . اس ام اسی چیزی بیاد. اصلا نمیفهمی روشنه یا نه!!!
همین t خودمونو عشقه
Mehran-King
14-05-2013, 15:47
در این پست گوشی سونی اکسپریا زد ال Xperia ZL را با آن مقایسه می کنیم.
Xperia ZL از نظر ابعاد، طول آن از Xperia Z کوتاه تر است (ZL ۱۳۱٫۶ میلمیتر و Z 139 میلیمترطول دارد)
Xperia Z از ZL نازک تر است (اکسپریا Z 7.9 میلیمتر و اکسپریا ZL ۹٫۸ میلیمتر ضخامت دارد)
وزن سونی Xperia Z از Xperia ZL سبک تر است (ZL 151 گرم و xperia z 146 گرم است)
دوربین جلویی گوشی Z در قسمت جلو و بالای گوشی قرار دارد و توانایی ضبط تصاویر ۱۰۸۰p را دارد اما گوشی ZL دوربین دوم جلو و پایین گوشی قرار دارد و با کیفیت۷۲۰p فیلمبرداری می کند.
قسمت پشت گوشی ZL از جنس پلاستیک ساخته شده در حالی که در Z جنس پشت بدنه از شیشه ساخته شده است.
باتری اکسپریا ZL با ظرفیت ۲۳۷۰ میلی آمپر از باتری ۲۳۳۰ میلی آمپری اکسپریا Z کمی قوی تر است.
گوشی Xperia Z نسبت به آب و گرد و غبار مقاوم است در حالی که این ویژگی در ZL خیلی کمتر وجود دارد.
در مجموع می توان گفت گوشی های اکسپریا زد و اکسپریا زد ال سونی به خاطر طراحی بسیار زیبا و ترکیبی از شیشه و آلومینیوم، دوربین ۱۳ مگاپیکسلی، صفحه نمایش بسیار با کیفیت و فول اچ دی در اندازه ۵ اینچ، رم ۲ گیگابایتی، پردازنده ۴ هستهای گوشی های محبوبی خواهند بود.
منبع:موبایل ایران
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sony Xperia ZL
Xperia Z هم مشخصات چشم گیری دارد. صفحه نمایش ۵ اینچی براویا ۱۰۸۰p ، پردازشگر چهار هسته ای و ۱٫۵ گیگاهرتزی S4 Pro ، دو گیگابایت رم و فضای ذخیره سازی قابل افزایش. دوربین ۱۳ مگاپیکسلی مجهز به نسخه قوی تر چیپ Exmor RS با توانایی بالاتر در عکس برداری در نورکم نسبت به نسخه قبلی و ضبط خیره کننده تصاویر به صورت HDR. دیگر مشخصات شامل، باطری ۲۳۷۰mAh ، دکمه فیزیکی عکس برداری و بلستر اینفرارد که گوشی را به یک ریموت کنترل همه کاره تبدیل می کند. سونی آندروید ۴٫۱ را برای این گوشی در نظر گرفته که بسیار شکیل هست و روان اجرا میشود.
Sony Xperia Z
در نهایت این گوشی ذره به ذره مشابه Xperia ZL است، دقیقا همان صفحه نمایش، سخت افزار، دوربین و نرم افراز، اما یک تفاوت حیله گرانه دارد. مقاوت در برابر آب در عمق یک متری به مدت ۳۰ دقیقه این گوشی از Xperia ZL کمی باریک تر اما مقداری کشیده و پهن تر هست. همچنین خبری از بلاستر اینفرارد یا دکمه فیزیکی دوربین نیست و باطری هم با ظرفیت ۲۳۳۰ mAh کمی ضعیف تر است. اما قطعات خوب سخت افزاری بعلاوه اجرای روان برنامه ها باعث شد این گوشی در برابر Xperia Zl بعنوان بهترین گوشی انتخاب شود.اما فراموش نباید کرد که هر دو گوشی سونی بسیار خوب هستند.
Mehran-King
14-05-2013, 16:03
Xperia Z--------------------------------------------------------- Xperia ZL
Xperia ZL--------------------------------------------------------- Xperia Z
Mehran-King
15-05-2013, 22:42
دوستان اگه یه وقت باطری xperia z خراب بشه هیچ راهی واسه تعویض نداره و باید بندازمش دور؟ تعمیرکارها هم نمیتونن درست کنن؟ کی خراب میشه؟ اگه خوب مواظبت کنم که خراب نمیشه نه؟ مثلا من گوشی نوکیا دارم الان 5ساله که از یک نوع باطری استفاده می کنم!!!
پ.ن: منو ترسوندن باطریش خراب بشه نمیتونم عوض کنم :(
گوشی نیست که باطری داشته باشه و باطریش جدا شدنی باشه؟! ممنونم :|
Ali_Best
16-05-2013, 00:53
دوستان اگه یه وقت باطری xperia z خراب بشه هیچ راهی واسه تعویض نداره و باید بندازمش دور؟ تعمیرکارها هم نمیتونن درست کنن؟ کی خراب میشه؟ اگه خوب مواظبت کنم که خراب نمیشه نه؟ مثلا من گوشی نوکیا دارم الان 5ساله که از یک نوع باطری استفاده می کنم!!!
پ.ن: منو ترسوندن باطریش خراب بشه نمیتونم عوض کنم :(
گوشی نیست که باطری داشته باشه و باطریش جدا شدنی باشه؟! ممنونم :|
باطری ها الآن استانداردهای لازمه رو دارند و اگه شوکی مثل ضربه یا رطوبت و حرارت بهشون نرسه مشکلی براشون پیش نمیاد
الآن اکثر گوشی های مطرح بازار همین طوری هستند و باطری سر خود دارند
میشه گفت حتی این اعتماد به نفس خود شرکت هست که به محصولی که میده بیرون اعتماد کافی رو داره
اگه بر فرض مثال مشکلی هم پیش بیاد قابل تعویضه اما شاید توسط خود شما نه
hamed1297
16-05-2013, 14:15
آپدیت جدید اومده.کیفیت عکس بهتر شده و خیلی چیزای دیگه.منتظر ارائه واسه منطقه گوشیتون باشید
Sent from my Xperia X10 using Tapatalk 2
Mehran-King
17-05-2013, 10:20
سونی آپدیت firmware جدیدی برای پرچم دارش XPeria Z عرضه میکند . این firmware هنوز بر پایه ی Android 4.1.2 جیلی بین می باشد
با این که این آپدیت بر پایه ی جیلی بین طراحی شده اما پیشرفت های خوبی داشته است . یکی از برجسته ترین پیشرفت ها آپدیت دوربین است که موجب بهبود کیفیت تصاویر شده است . به نظر می رسد سونی با تغیر در الگوریتم پردازشی توانسته موجب ایجاد این پیشرفت شود .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Burst Mode • Normal Auto Mode
Samples courtesy of vainqueur from XDA Developers
سایر تغیرات شامل افزایش عملکرد سیستمی ، باز کالیبره کردن رنگ های صفحه ، تنظیمات white balance ، اپلیکیشن های جدید ، کیبورد با ظاهر جدید و …
مثل همیشه آپدیت به صورت تدریجی انجام می شود و ممکن است این آپدیت کمی طول بکشد تا برای شما در دسترس باشد .
منبع : GSM
Mehran-King
17-05-2013, 13:34
فاوت اساسی بین z و zl:
خیلی ها در عجب اینن که چرا زد ال. گرونتره ؟
1.قیمت zlدر واقع 100تومن کمتر ازz هست
2.zبسیار قوی تر از zl هست هم به دلیل مقاوم بودن در برار آب و خاک و هم به دلیل نشکن بودن صفحه نمایش و زنده بودن رنگها و زاویه دید فوق العاده
ویژگی مهمتر که به چشم کاربرا نمیاد اینه که ال سی دی z با توجه به نشکن بودنو گرون بودنش سایز بزرگتری نسبت به zl اشغال میکنه با توجه به اینکه وزنشم از zl سبکتره
این خیلی مهمه... سایز گوشی با بالا رفتن در برابر پایین آوردن وزن
3.هم دوربین اولیه وهم ثانویه ی z از zl بیشتره
4.zفیلم برداری HDR داره که zl نداره
5.Gprs و Edge برای z قابلیت ارتقا بیشتری داره
z هم اینترنت میده ! هم با یواس بی هم با وایرلس
@
@
@
ولی چرا zl با این شرایط باید قیمتش با z یکی باشه؟
آسونه،zl ی ویزگی داره که z نداره
اونم dual-band باشه
قیمت گوشی رو برده بالا
این ویژگی این امکانو به گوشی میده که بتونه از جی پی اس سیمکارت اینترنت بگیره و خودشو بصورت مودم نمایان کنه که حتی یه لپ تاپ هم بتونه ازش نت بگیره..
اونایی که گیر کردن بین خرید این دو حتما Z رو بخرن...
pedram_01
17-05-2013, 15:19
من که چشمم zL رو گرفته اگه بخوام بگیرم zL رو میگیرم ولی از اونجایی که میگن صفحه نمایش و زاویه دید خیلی بدی دارن . هیچ کدام رو نمیگیرم شاید LG Optimus G E975 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) یا HTC One X Plus رو بگیرم
Mehran-King
17-05-2013, 15:31
من که چشمم zL رو گرفته اگه بخوام بگیرم zL رو میگیرم ولی از اونجایی که میگن صفحه نمایش و زاویه دید خیلی بدی دارن . هیچ کدام رو نمیگیرم شاید LG Optimus G E975 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) یا HTC One X Plus رو بگیرم
صفحه نمایش فول HD بده؟ نکنه میخوای تلویزیون پلاسما باشه ؟ :دی
مشکل زاویه دید مگه میخوای با گوشیت کج کار کنی ؟ شما پی سی تون رو از زاویه نگاه میکنین ؟ :دیاینا به چشم نمیان!!!
در ضمن شما این مشکلات جزئی xperia Z رو شاخ میشین ؟ حالا بذارین نقاط ضعف LG و HTC رو بگم:
HTC One X Plus
1- باطری متوسط
2- عدم پشتیبانی از حافظه Micro SD
3-نداشتن قابلیت اینترنت پرسرعت 4G
4- رزولویشن 720 × 1280 (ضعیف نسبت به Xperia Z)
5-تراکم پیکسلی 312ppi (صد ppi ضعیف تر از Xperia Z)
6- کیفیت دوربین 8مگاپیکسل (Xperia Z دارای 13MP)
7-دوربین جلویی 1.6 مگاپیکسل با قابلیت فیلمبرداری با کیفیت HD 720p در ابعاد 720 × 1280 پیکسل و با سرعت 30 فریم بر ثانیه (ضعیف نسبت به Xperia Z)
- محدوديت حافظه و عدم استفاده از مموري کارت که مي تواند استفاده کننده را با ارتقا برنامه هاي گرافيگي حجيم دچار محدوديت ارتقا کند و مجبور به تعويض گوشي سازد .
8- ظرفيت باطري عليرغم تغيير همچنان براي اين گوشي بسيار ضعيف است و يکروزه شارژ خالي مي کند
9- روند آتي توليدات نرم افزار موبايل استفاده از صفحه نمايش هاي کوچک و متوسط را با مشکل مواجه مي کند و رونق گوشي هاي با صفحه بزرگتر در بازار آتي بيشتر است .
10- عدم استفاده از قلم کاربردي يک کمبود امکانات براي گوشي محسوب مي شود زيرا نوت برداري در دنيا فراگير شده که مي تواند به فارسي نيز نوت برداري کرد ( استفاده دانشجويي + خبرنگاري+ آموزش + حتي ليست خريد مايحتاج خانه ! )
11- حافظه CPU يک گيگ ديگر منقضي شده و همچنان در اين گوشي بکار رفته که در ارتقا نرم افزاري گوشي نقش مهمي دارد و بايد از حافظه حداقل 2 گيگ براي CPU استفاده مي شد ! که يک نقص اساسي براي اين گوشي است و ارتقا نرم افزاري اين گوشي را محدود مي کند و استفاده کننده ناچار به تعويض گوشي پس از مدتي مي گردد.
12- مشکل داغ شدن گوشي هنگام بازي گرافيک بالا از نواقص HTC است که مثل اينکه راه حلي براي آن نيافته که اين داغ شدن باعث خالي شدن سريعتر شارژ نيز مي شود .
بازم میخواین ؟؟؟؟
=======
LG Optimus G E975
1-عدم پشتیبانی از کارت حافظه جانبی
2- رزولویشن صفحه نمایش 1280 × 768 (نسبت به Xperia Z ضعیف)
3-دوربین دوم با کیفیت 1.3 مگاپیکسل (نسبت به Xperia Z ضعیف)
4-باطری متوسط
5-...
+
از نظر کاربران سایت GSMarena.com الان بهترین گوشی حاضر Sony Xperia Z هست !!!
فاوت اساسی بین z و zl:
خیلی ها در عجب اینن که چرا زد ال. گرونتره ؟
1.قیمت zlدر واقع 100تومن کمتر ازz هست
2.zبسیار قوی تر از zl هست هم به دلیل مقاوم بودن در برار آب و خاک و هم به دلیل نشکن بودن صفحه نمایش و زنده بودن رنگها و زاویه دید فوق العاده
ویژگی مهمتر که به چشم کاربرا نمیاد اینه که ال سی دی z با توجه به نشکن بودنو گرون بودنش سایز بزرگتری نسبت به zl اشغال میکنه با توجه به اینکه وزنشم از zl سبکتره
این خیلی مهمه... سایز گوشی با بالا رفتن در برابر پایین آوردن وزن
3.هم دوربین اولیه وهم ثانویه ی z از zl بیشتره
4.zفیلم برداری HDR داره که zl نداره
5.Gprs و Edge برای z قابلیت ارتقا بیشتری داره
z هم اینترنت میده ! هم با یواس بی هم با وایرلس
@
@
@
ولی چرا zl با این شرایط باید قیمتش با z یکی باشه؟
آسونه،zl ی ویزگی داره که z نداره
اونم dual-band باشه
قیمت گوشی رو برده بالا
این ویژگی این امکانو به گوشی میده که بتونه از جی پی اس سیمکارت اینترنت بگیره و خودشو بصورت مودم نمایان کنه که حتی یه لپ تاپ هم بتونه ازش نت بگیره..
اونایی که گیر کردن بین خرید این دو حتما Z رو بخرن...
عشق است XPERIA Z مشکی
pedram_01
17-05-2013, 16:06
صفحه نمایش فول HD بده؟ نکنه میخوای تلویزیون پلاسما باشه ؟ :دی
مشکل زاویه دید مگه میخوای با گوشیت کج کار کنی ؟ شما پی سی تون رو از زاویه نگاه میکنین ؟ :دیاینا به چشم نمیان!!!
شما روی کاغذ رو بیخال . با سونی z کار کردی کیفیت صفحه نمایشش هم LG Optimus G E975 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و هم از HTC One X Plus ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) پایین تره . با این که اون دو گوشی فول اچ دی نیستن ولی کیفتی خیلی بالاتری دارن سونی خیلی بد کار کرده فکر نمیکردم سونی انقدر بد کار کنه یا شاید من انتظار بیشتری از سونی داشتم نمیدونم
Mehran-King
17-05-2013, 16:16
شما روی کاغذ رو بیخال . با سونی z کار کردی کیفیت صفحه نمایشش هم LG Optimus G E975 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و هم از HTC One X Plus ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) پایین تره . با این که اون دو گوشی فول اچ دی نیستن ولی کیفتی خیلی بالاتری دارن سونی خیلی بد کار کرده فکر نمیکردم سونی انقدر بد کار کنه یا شاید من انتظار بیشتری از سونی داشتم نمیدونم
HTC One X Plus
1- باطری متوسط
7-دوربین جلویی 1.6 مگاپیکسل با قابلیت فیلمبرداری با کیفیت HD 720p در ابعاد 720 × 1280 پیکسل و با سرعت 30 فریم بر ثانیه (ضعیف نسبت به Xperia Z)
- محدوديت حافظه و عدم استفاده از مموري کارت که مي تواند استفاده کننده را با ارتقا برنامه هاي گرافيگي حجيم دچار محدوديت ارتقا کند و مجبور به تعويض گوشي سازد .
8- ظرفيت باطري عليرغم تغيير همچنان براي اين گوشي بسيار ضعيف است و يکروزه شارژ خالي مي کند
9- روند آتي توليدات نرم افزار موبايل استفاده از صفحه نمايش هاي کوچک و متوسط را با مشکل مواجه مي کند و رونق گوشي هاي با صفحه بزرگتر در بازار آتي بيشتر است .
10- عدم استفاده از قلم کاربردي يک کمبود امکانات براي گوشي محسوب مي شود زيرا نوت برداري در دنيا فراگير شده که مي تواند به فارسي نيز نوت برداري کرد ( استفاده دانشجويي + خبرنگاري+ آموزش + حتي ليست خريد مايحتاج خانه ! )
11- حافظه CPU يک گيگ ديگر منقضي شده و همچنان در اين گوشي بکار رفته که در ارتقا نرم افزاري گوشي نقش مهمي دارد و بايد از حافظه حداقل 2 گيگ براي CPU استفاده مي شد ! که يک نقص اساسي براي اين گوشي است و ارتقا نرم افزاري اين گوشي را محدود مي کند و استفاده کننده ناچار به تعويض گوشي پس از مدتي مي گردد.
12- مشکل داغ شدن گوشي هنگام بازي گرافيک بالا از نواقص HTC است که مثل اينکه راه حلي براي آن نيافته که اين داغ شدن باعث خالي شدن سريعتر شارژ نيز مي شود .
بازم میخواین ؟؟؟؟
=======
LG Optimus G E975
4-باطری متوسط
5-...
HTC و LG به پای sony نمیرسن :n10:
pedram_01
17-05-2013, 16:34
HTC One X Plus
1- باطری متوسط
بازم میخواین ؟؟؟؟
=======
LG Optimus G E975
4-باطری متوسط
5-...
HTC و LG به پای sony نمیرسن :n10:
دوست عزیز اصلا نمیشه باهات بحث کرد من میگم مشخصات رو کاغذ رو بیخیال
1_باطریش از سونی بهتره نتیجه میگرم با هیچ کدام کار نکردی
2_عدم پشتیبانی از حافظه Micro SD ( خوب 64 گیگ داره دیگه خود سونی تا 32 گیگ بیشتر نمیخوره که )
3__ 4G من توی ایران زندگی میکنم که تازه توش 3g امده هنوز به شهر من هم نرسیده اخه 4g میخوایم چکار
4_اینو قبول دارم ولی زیاد مهم نیست
5_چشم انسان قادر نیست بیشتر از 300 ppi رو ببینه حالا یک گوشی 500ppi داشته باشه واسه چشم انسان فرقی نداره دوست عزیز
6_کیفیت دوربین اچ تی سی بالاتر از سونی هست برات متاسفم که فقط به مگا پیکسل نگاه میکنی
7_ نمیدونم چی بگم
8_z هم هینجوریه
9_ خخخخ
10_ نه که z قلم داره
11_ تقریبا حرف شمارو قبول دارم
12_ z هم گرم میکنه ولی نه به اندازه htc
13 _ بازم بگو تا بگم شما بدجوری عاشق سونی هستی یعنی میشه گفت که متعصبی
Mehran-King
17-05-2013, 18:02
دوست عزیز اصلا نمیشه باهات بحث کرد من میگم مشخصات رو کاغذ رو بیخیال
1_باطریش از سونی بهتره نتیجه میگرم با هیچ کدام کار نکردی
2_عدم پشتیبانی از حافظه Micro SD ( خوب 64 گیگ داره دیگه خود سونی تا 32 گیگ بیشتر نمیخوره که )
3__ 4G من توی ایران زندگی میکنم که تازه توش 3g امده هنوز به شهر من هم نرسیده اخه 4g میخوایم چکار
4_اینو قبول دارم ولی زیاد مهم نیست
5_چشم انسان قادر نیست بیشتر از 300 ppi رو ببینه حالا یک گوشی 500ppi داشته باشه واسه چشم انسان فرقی نداره دوست عزیز
6_کیفیت دوربین اچ تی سی بالاتر از سونی هست برات متاسفم که فقط به مگا پیکسل نگاه میکنی
7_ نمیدونم چی بگم
8_z هم هینجوریه
9_ خخخخ
10_ نه که z قلم داره
11_ تقریبا حرف شمارو قبول دارم
12_ z هم گرم میکنه ولی نه به اندازه htc
13 _ بازم بگو تا بگم شما بدجوری عاشق سونی هستی یعنی میشه گفت که متعصبی
بله بهتره دوست عزیز شما که بلد نیستین وقت مارو نگیرین فردا امتحان دارم! نمیخوای سونی بخری، نخر!ولی افکار عموم رو به گمراهی نبر ، خداحافظ.
pedram_01
17-05-2013, 18:55
بله بهتره دوست عزیز شما که بلد نیستین وقت مارو نگیرین فردا امتحان دارم! نمیخوای سونی بخری، نخر!ولی افکار عموم رو به گمراهی نبر ، خداحافظ.
واقعیت تلخه دوست عزیز . سونی خراب کرده این لینک رو هم یک نگاه بنداز شاید از حالت تعصبی بودنت کم بشه
Mehran-King
17-05-2013, 19:09
پس گوشی هم نمیخرم هیچی نمیخرم...:n29:
من که هرچی خواستم بخرم گفتن نخر... (اون چیزایی که دلم میخواد هم نمیدونم خرابه هنگی داره فلانه و ...)
hamed1297
17-05-2013, 19:12
درسته که به پای HTC One و S4 نمیرسه ولی خوب در نوع خودش و توی رنج قیمت الان که ۱.۸۹۰ یا کمتر هست رقیب چندانی نداره.
حالا هرکس دوست داره میخره هرکس هم انتخاب دیگه ای داره خوب نمیخره.
Mehran-King
17-05-2013, 19:24
درسته که به پای HTC One و S4 نمیرسه ولی خوب در نوع خودش و توی رنج قیمت الان که ۱.۸۹۰ یا کمتر هست رقیب چندانی نداره.
حالا هرکس دوست داره میخره هرکس هم انتخاب دیگه ای داره خوب نمیخره.
داداش باور کن من میخواستم کنسول بخرم گفتن هردونه بازی 100 هزار تومن هست،منصرف شدم
بعدش گفتم لپ تاپ بخرم گفتن بعد چند سال بازی های نسل بعد رو نمیتونی اجرا کنی...،منصرف شدم
اونوقت رفتم سراغ تبلت گفتم تبلت بخرم...اینم گفتن تو جیب جا نمیشه و پدفون هم زیاد جالب نبود...
بعدش گفتم پی سی بخرم اونم با قیمت کهکشانی دلار فکر نکنم خوب باشه...
الانم میخواستم گوشی هوشمند بخرم گفتن خرابه لگ داره کلا iOS-ipad-iphone - lenvenoz500-PC DDR5-PS4-Xperia z یعنی همه اینا بد هستن؟ آخه چرا؟؟؟؟ :n29:
من میخوام آبنبات بخرم اینم خوب نیست ؟
من الان Nokia 5130 Xpress music دارم میخواستم بعد امتحاناتم گوشی خوب بخرم دیدم نه خیر... همشون بدن فکر کنم...
همین Nokia 5130چطوره؟ :|
hamed1297
17-05-2013, 19:40
ببین واسه خرید گوشی بهتره که اینجوری عمل کنی.
یه سقف قیمت واسه خودت مشخص کن.بعد برو گوشی هایی که توی اون حد قیمت هستن رو از توی بازار یا نت ببین.بعد با هم مقایسشون کن و یکی رو که از هر لحاظ بهتره رو انتخاب کن.
بله الان همون اس ۴ هم لگ داره.ذات آندروییده.بدون لگ میخوای اپل باید بگیری که باز اون هم عیبهای دیگه ای داره.
سعی کن از سامسونگ و اچ تی سی و سونی گوشی بگیری که ساپورت خوبی بگیری.
در ضمن گوشی های رده بالا غیر از پشتیبانی از طرف شرکت ،از طرف دولاپرها هم پشتیبانی میشن.رام های کاستوم سیانوژن و MIUI هست که کلی گوشی رو دگرگون میکنه.در کل زیاد خودت رو اذیت نکن.بگیر بره.
pedram_01
17-05-2013, 20:01
داداش باور کن من میخواستم کنسول بخرم گفتن هردونه بازی 100 هزار تومن هست،منصرف شدم
بعدش گفتم لپ تاپ بخرم گفتن بعد چند سال بازی های نسل بعد رو نمیتونی اجرا کنی...،منصرف شدم
اونوقت رفتم سراغ تبلت گفتم تبلت بخرم...اینم گفتن تو جیب جا نمیشه و پدفون هم زیاد جالب نبود...
بعدش گفتم پی سی بخرم اونم با قیمت کهکشانی دلار فکر نکنم خوب باشه...
الانم میخواستم گوشی هوشمند بخرم گفتن خرابه لگ داره کلا iOS-ipad-iphone - lenvenoz500-PC DDR5-PS4-Xperia z یعنی همه اینا بد هستن؟ آخه چرا؟؟؟؟ :n29:
من میخوام آبنبات بخرم اینم خوب نیست ؟
من الان Nokia 5130 Xpress music دارم میخواستم بعد امتحاناتم گوشی خوب بخرم دیدم نه خیر... همشون بدن فکر کنم...
همین Nokia 5130چطوره؟ :|
اندروید کلا لک داره البته در اپدیت جدید یعنی اندروید 4.3 یا 5 این مشگل درست میشه که سونی z هم به اون اپدیت میشه
و اینکه گوشی اندروید میخوای و z خوشت امده میتونی روی LG Optimus G E975 هم فکر کنی چون این هم بدنش از شیشه ساخته شده و خیلی زیباست
و یک چیز دیگه شما که تاحالا یک گوشی خوب نداشتی میتونی همون z رو بگیری و ازش لذت ببری کسانی براشون صفحه نمایش z بده که با گالکسی 3 یا 4 و اچ تی سی وان و وان ایکس کار کردن . مثلا وقتی شما از پیکان رو سمند برید براتون خیلی لذت بخشه ولی اگه بخواین از مزدا3 به سمند برید براتون ازار دهندست .
supermax15
17-05-2013, 20:17
واقعیت تلخه دوست عزیز . سونی خراب کرده این لینک رو هم یک نگاه بنداز شاید از حالت تعصبی بودنت کم بشه
شمایی که میگی z به درد نمیخوره
اینحا رو ببین
z vs one vs s4
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %DA%AF%D9%88%D8%B4%DB%8C+HTC+One%D8%8C+Galaxy+S4%D 8%8C+Xperia+Z
pedram_01
17-05-2013, 21:09
شمایی که میگی z به درد نمیخوره
اینحا رو ببین
z vs one vs s4
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %DA%AF%D9%88%D8%B4%DB%8C+HTC+One%D8%8C+Galaxy+S4%D 8%8C+Xperia+Z
باز چسبیدین به کاغذ که . دوست عزیز شما اون مقایسه رو دوباره بخون میگه اچتی سی وان فیلم فول اچ دی رو با لک پخش کرد بازی اچ دی رو نخوند ادم از خنده پاره میشه دیگه
دوست من وان داره بالای 10 بازی hd ریخت توش مثل اب خوردن میکشه
و من خودم بالای 6 فیلم فول اچ دی توش ریختم بدون کوچیک ترین لکی اجرا کرد با مکس پلیر
دوست عیزیز این مقایسه باور کن اشتباه است ولی با این حال بجز اون دوتای بالایی که توضیح دادم وان اول شده و دوم سامسونگ شده و سوم Z
بعد من به هیچ عنوان نگفتم z بده بحث من سر کیفیت پایین صفحه نمایش z بود
Mehran-King
17-05-2013, 21:13
دوستان من که باز xperia Z رو دوست دارم بین خانواده Xperia چی خوبه ؟ Xperia Z دیگه درسته ؟!
pedram_01
17-05-2013, 21:16
دوستان من که باز xperia Z رو دوست دارم بین خانواده Xperia چی خوبه ؟ Xperia Z دیگه درسته ؟!
Z و ZL فعلا بهترین گوشی های سونی هستن البته zr هم تو راه هست و شایعه شده قراره سونی یک گوشی بده به نام هونامی مثل اینکه قراره این گوشی همه گوشی هارو شکست بده
supermax15
17-05-2013, 22:11
بعد من به هیچ عنوان نگفتم z بده بحث من سر کیفیت پایین صفحه نمایش z بود
این که مُد شده میگن TFT بد و پایین تر از AMOLED هست در واقع حرف اشتباهی هست.
TFT یک مدل نمایشگر LCD هست،Amoled یک مدل دیگه و IPS هم همون تکنولوژی LCD با زاویه دید فراگیر تر هست و Super Amoled همون Amoled که فقط زیر نور خورشید بهتر عمل میکنه.
Amoled هم همون Led فقط میشه گفت کنتراست بهتر و نور قوی تری نسبت به Led داره.
TFT در واقع گرون ترین صفحه نمایش هست که تعداد معدودی شرکت هستند که میسازنش و از جمله خوبی هاش ، نمایشگر واقعی تصاویر هست.
TFT و IPS نوع پیشرفته تر LCD هستند که هر دوشون تصاویر با کنتراست بسیار بهتر و زنده تر و زاویه دید بهتر و مصرف برق کمتری نسبت به LCD دارند.
در واقع LED مثل این میمونه که شما از فاصله ی 1کیلومتری به میلیون ها چراغ نگاه کنید
و LCD مثل این میمونه که شما از فاصله ی 1متری به دریایی از رنگ نگاه می کنید.
با این تفاوت که هر 3 لامپ میشن 1پیکسل در LED
و هر یک قطره از دریای رنگی میشن 1 پیکسل در LCD
pedram_01
18-05-2013, 00:12
TFT یک مدل نمایشگر LCD هست،Amoled یک مدل دیگه و IPS هم همون تکنولوژی LCD با زاویه دید فراگیر تر هست و Super Amoled همون Amoled که فقط زیر نور خورشید بهتر عمل میکنه.
TFT در واقع گرون ترین صفحه نمایش هست که تعداد معدودی شرکت هستند که میسازنش و از جمله خوبی هاش ، نمایشگر واقعی تصاویر هست.
TFT و IPS نوع پیشرفته تر LCD هستند که هر دوشون تصاویر با کنتراست بسیار بهتر و زنده تر و زاویه دید بهتر و مصرف برق کمتری نسبت به LCD دارند.
در واقع LED مثل این میمونه که شما از فاصله ی 1کیلومتری به میلیون ها چراغ نگاه کنید
دوست عزیز ممنون بابت این توضیح زیبا
حالا من یک سوال دارم پس چرا تمام کسانی که اکسپریا z دارن از صفحه نمایش گله دارن ؟
بنظر من tft دیگه قدیمی شده مثل lcd که قدیمی شده بجای tft باید از IPS استفاده کرد این نظر منه حالا نظر شمارو نمیدونم .
بقل اس 4 صفحه زد شبیه صفحه ساعت کامپیوتریه. :|
حیف اینهمه دیزاین
supermax15
18-05-2013, 09:15
دوست عزیز ممنون بابت این توضیح زیبا
حالا من یک سوال دارم پس چرا تمام کسانی که اکسپریا z دارن از صفحه نمایش گله دارن ؟
بنظر من tft دیگه قدیمی شده مثل lcd که قدیمی شده بجای tft باید از IPS استفاده کرد این نظر منه حالا نظر شمارو نمیدونم .
اگه کسایی که با زاویه دید مشکل دارن(چند نفری میخوان به صفحه نگاه کنند) واقعا حق دارن اگه این نوضوع رو میدونستن نباید میگرفتن که بیان بدیش رو بگن
Amoled صفحه نمایش با رنگ پس زمینه ای مایل به آبی هستش،معروف به صفحه نمایش مُرده.بینهایت مناسب برای خوندن نوشته و کار با Message و اینترنت.
TFT صفحه نمایش با رنگ پس زمینه ی بسیار روشن (مظورم رنگ های قرمز و سبزو ابی هست یا rgb) و بینهایت مناسب برای عکس و فیلم و بازی
تفاوت LED با LCD دقیقا توی همین موضوع هست.بستگی به روحیاتتون داره و اینکه برای فیلم و بازی و عکس میخواید یا برای اینترنت و کتاب خوانی و ...
این جملات بالا هم فقط تجربی بودند و سندیت رسمی ندارن
در مورد صفحه نمایش سونی بگم خیالت راحت سونی روی یک PANEL مشخص کار میکنه و غیر ممیکنه که یک محصول جدیدش،بد تراز محصولات قدیمش باشه یا اینکه در حدشون نباشه.مطمئن باش سونی فکر اینجا رو کرده.
میخوام اینم هم بگم
صفحه نمایش یه چیز سلیقه ای هستش و نظر هرکسی مربوط به چشمای خودشه نه مربوط به بد بودن جنسی که میخوای بخری
اگه کسایی که با زاویه دید مشکل دارن(چند نفری میخوان به صفحه نگاه کنند) واقعا حق دارن اگه این نوضوع رو میدونستن نباید میگرفتن که بیان بدیش رو بگن
Amoled صفحه نمایش با رنگ پس زمینه ای مایل به آبی هستش،معروف به صفحه نمایش مُرده.بینهایت مناسب برای خوندن نوشته و کار با Message و اینترنت.
TFT صفحه نمایش با رنگ پس زمینه ی بسیار روشن (مظورم رنگ های قرمز و سبزو ابی هست یا rgb) و بینهایت مناسب برای عکس و فیلم و بازی
تفاوت LED با LCD دقیقا توی همین موضوع هست.بستگی به روحیاتتون داره و اینکه برای فیلم و بازی و عکس میخواید یا برای اینترنت و کتاب خوانی و ...
این جملات بالا هم فقط تجربی بودند و سندیت رسمی ندارن
در مورد صفحه نمایش سونی بگم خیالت راحت سونی روی یک PANEL مشخص کار میکنه و غیر ممیکنه که یک محصول جدیدش،بد تراز محصولات قدیمش باشه یا اینکه در حدشون نباشه.مطمئن باش سونی فکر اینجا رو کرده.
میخوام اینم هم بگم
صفحه نمایش یه چیز سلیقه ای هستش و نظر هرکسی مربوط به چشمای خودشه نه مربوط به بد بودن جنسی که میخوای بخری
ای کاش همه مثل شما باسواد و صاحب مطالعه بودن و اینقدر قشنگ توضیح میدادن
aliasghar29
18-05-2013, 19:38
عشق است زد
Mehran-King
20-05-2013, 11:50
دوستان چرا اینجای سونی سوراخ داره ؟ توش گردو خاک جمع نمیشه ؟
Mehran-King
20-05-2013, 12:11
دیجی کالا اوردش
2و 900
یک و نه صد ^^
Ami R 940
21-05-2013, 17:00
سلام رفیق
صرفا جهت اطلاع
LED.TFT.IPS همگی از نسل lcd هست.. AMOLD از نسل OLED هست و LED نیس!!! و کلا اساس کار OLED متفاوت با این LED و TFT و.. هست
کلا مبحث کیفیت تصویر به خیلی چیزا بستگی داره. 1-کنتراست-2-زاویه دید 3-رسپانس تایم 4-دقت و صحت رنگ.
معمولا در زمینه رنگ بحث سلیقه ای هست-اما کنتراست مهم ترین فاکتور برای تشکیل یک تصویر است که AMOLD و OLED ها کنتراست بی نهایتی دارن.
دوستان در این سایت CNET.COM می تونن با تکنولوژ های مختلف آشنا بشن.
درود...
وقت نیس برم سرچ کنم ولی فک کنم سونی اول رو Oled کار کرد درسته؟
روی ویتا هم Oled هست بس میتونه تولید کنه . نمیدونم برای موبایل میتونه یا نه.
سونی z تصویر از جلو هم کم نوره؟ زاویه دید میشه تحمل کرد ؟ یکی میگه خوبه یکی میگه نه :n15:
کنتراست هم یکبارچه بودن تصویر هست مفهومش؟
z خیلی خوشم اومد تصویرش خوب بود دیرتر میگرفتم امکان داره بازم افت کنه؟
صداش چطوره اسبیکرش؟ میگن ضد اب هس صداشم باعث میشه کم باشه؟
رو s که lled گذاشته بود اونم زاویه دید بد داشت؟ دیگه tft میزنه led نمیزنه
بچه ها تو فروم دو نفر فقط خریدن؟:n02:
هیچکی نیس بگه گرفتم بدونیم خوبه یا نه . کلا هرچی سرچ کردم گوشی جالبی بیدا نشد نظرم رو سونی هس کیفیت وسایلش خوبه
vahidhgh
21-05-2013, 18:13
میتونم بگم این گوشی
لایک زیاد داره
همین که داره با اختلاف قیمت پایین تر
از نظر سخت افزاری اونا رو میگیره ( s4 , one )
یه بیگ لایک گنده داره ..................
میتونم بگم این گوشی
لایک زیاد داره
همین که داره با اختلاف قیمت پایین تر
از نظر سخت افزاری اونا رو میگیره ( s4 , one )
یه بیگ لایک گنده داره ..................
داداش این گوشی از نظر سخت افزاری ضعیفتر از s4 و htc one هست و دقیقا قیمت پایین ترش هم به همین دلیله...ارزون تری و سونی یکجا جمع نمی شن !!
دوستانی که این گوشی رو دارن ظاهرا جدیدا یک آپدیت جدید اومده که پاره ای از مشکلات اونو حل کرده
آیا مشکل تاری عکسهای گرفته شده موقع زوم .وهمچنین تمایل به زردی فیلمهای گرفته شده حل شده یا نه؟
Mehran-King
22-05-2013, 00:47
دوستانی که این گوشی رو دارن ظاهرا جدیدا یک آپدیت جدید اومده که پاره ای از مشکلات اونو حل کرده
آیا مشکل تاری عکسهای گرفته شده موقع زوم .وهمچنین تمایل به زردی فیلمهای گرفته شده حل شده یا نه؟
بلی!:n16: :n16:
عزیز میشه 2-3 عکس در فضای بسته و باز که گوشی موقع گرفتن عکس کاملا ثابت باشه(یعنی مثلا روی پایه و.. باشه نه با لرزش دست) و همچنین یک نمونه فیلم بگذارید؟
من اگه واقعا حل شده باشه میرم که یکیشو بگیرم
Mehran-King
22-05-2013, 23:54
عزیز میشه 2-3 عکس در فضای بسته و باز که گوشی موقع گرفتن عکس کاملا ثابت باشه(یعنی مثلا روی پایه و.. باشه نه با لرزش دست) و همچنین یک نمونه فیلم بگذارید؟
من اگه واقعا حل شده باشه میرم که یکیشو بگیرم
نقد ویدویی Xperia Z :
عکس هم تو گوگل پر پره!
sAeEd_kHaAn
22-05-2013, 23:55
چند ساعت پیش یکی خریدم البته واسه دوستم
به دلم اصلا ننشست گشتم براش با صفحه jdc پیدا کردم ولی بازم زاویه دید افتضاح و کلا کیفیت صفحش اصلا جالب نیست
هرچی تو گوشش خوندم که نگیره فایده نداشت طالب شده بود
بدنشم فکر کنم راحت خط و مط روش بیوفته تازه اگه ترک نخوره
Mehran-King
22-05-2013, 23:58
چند ساعت پیش یکی خریدم البته واسه دوستم
به دلم اصلا ننشست گشتم براش با صفحه jdc پیدا کردم ولی بازم زاویه دید افتضاح و کلا کیفیت صفحش اصلا جالب نیست
هرچی تو گوشش خوندم که نگیره فایده نداشت طالب شده بود
بدنشم فکر کنم راحت خط و مط روش بیوفته تازه اگه ترک نخوره
مدل 0280 ؟! محاله!
این گوشی 60 کیلو رو تحمل میکنه و شیشه نشکن روش نصب شده!!! دراگون تریال
sAeEd_kHaAn
23-05-2013, 08:46
عزیز دقت نمیکنیا گفتم دیروز خریدم نگفتم که شکسته گفتم یه جوریه آدم حس میکنه الانه که ترک بخوره :n02:
اتفاقا یه کلیپی تو سایت اپارات دیدم شیشه جلو خیلی راحت میشکنه و خیلی مراقبت میخواد
برعکس اون شیشه پشتی مقاوم تر هست
از سری کارهای عجیب سونی که احتمالا شیشه پشتی رو gorilla glass استفاده کرده جلویی رو شیشه آهک دار
Sent from my LG-P880 using Tapatalk 2
supermax15
23-05-2013, 09:25
اتفاقا یه کلیپی تو سایت اپارات دیدم شیشه جلو خیلی راحت میشکنه و خیلی مراقبت میخواد
از سری کارهای عجیب سونی که احتمالا شیشه پشتی رو gorilla glass استفاده کرده جلویی رو شیشه آهک دار
اره منم کلیپش رو دیدم
کلا شیشه صفحش سوراخ شده بود
وقتی از دست پرت کرد پایین هچیش نشد صفحش ولی به لبه میز خورد باطل شد
نقد ویدویی Xperia Z :
عکس هم تو گوگل پر پره!
lol
داداش این ها رو که چند برابرشو دیدم و بررسی کردم یک نمونه عکس و فیلم بعد از آپدیت از کاربر ایرانی می خوام وگرنه نمونه عکس و فیلمش توی gsmarena هست با زوم 10 برابر!
Mehran-King
23-05-2013, 13:32
آقا چرا هرکی یه چیز میگه ؟! یکی میگه خوبه یکی میگه بده من که کلا نمیدونم چی بگم...
Mehran-King
23-05-2013, 13:34
عزیز دقت نمیکنیا گفتم دیروز خریدم نگفتم که شکسته گفتم یه جوریه آدم حس میکنه الانه که ترک بخوره :n02:
من nokia xpress 5130 دارم 6 ساله دارمش چندین بار از دستم افتاده هیچ چیش نشده!!! :دی
حالا گوشی 2 میلیونی راحت میشنکه ؟! آره میدونم و شنیده بودم... یه جا خوندم نوشته بود این گوشی دارای شیشه ضد ضربه دراگون 2 هست ، نه گوریلا گلاس که بعضی ها میگن!!! حالا نمیدونم چجوریه که میگن گوریلا گلاس داره هرجا که برم یه چیز نوشته!:n29:
Mehran-King
23-05-2013, 13:37
نه عزیزم Gorilla glass نیست
Dragontrail Glass
هست این 6 برابر قوی تر از گوریلا گلسی که شما میگین هست! احتمالا اونی که چک کردین Xperia ZL بوده ...
طراحی
Xperia Z از یک بدنه شیشهای بهره میبرد. یک بدنه شیشهای کاملا مقاوم و البته بسیار خوشساخت که هنگام در دست گرفتن آن، کیفیت مناسب آن را احساس میکنید. به نظر میرسد سونی در مورد بدنه این گوشی ریسک کرده و به جای استفاده از یک قاب پشتی پلاستیکی، قاب پشتی گوشی را نیز شیشهای تولید کرده است؛ اتفاقی که اگرچه ظاهر خوشایندی به گوشی بخشیده است اما به دلیل حفظ بیش اندازه اثر انگشت، نمیتواند چندان قابل قبول باشد اين گوشي در دو طرف بدنه داراي محافظ ژاپني Dragontrail Glass هست که 6 برابر مقاومتر از گوريلگلس 2 و دو برابر هم مقاومتر از گوريلگلس 3 است. در سمت راست و روی لبه راستی گوشی کلید کنترل صدا و پاور قرار گرفته که در کنار آنها درگاه سیمکارت و بلندگو نیز خیلی خوب جا خوش کرده است. در سمت چپ نیز، شکاف microSD قرار دارد. همچنین درگاه microUSB کانکتور داک نیز در همین سمت تعبیه شدهاند که البته تمامی درگاههای این گوشی کاملا درزگیری شده تا در مقابل آب مقاوم باشند. در بالای گوشی نیز جک 3.5 میلیمتری هدفون قرار داده شده که مانند مابقی درگاههای گوشی پوشیده شده است. نهایتا در قسمت پشتی گوشی نیز دوربین، فلاش LED و میکروفون دوم قرار گرفتهاند. اما نکته مهم طراحی این مدل، وجود گواهینامه IP57 برای این گوشی است. گواهینامه IP57 این گوشی این نکته را تداعی میکند که در مقابل غبار کاملا مقاوم است و در مورد آب نیز در عمق یکمتری، مقاومت آن تضمین شده است.
اره منم کلیپش رو دیدم
کلا شیشه صفحش سوراخ شده بود
وقتی از دست پرت کرد پایین هچیش نشد صفحش ولی به لبه میز خورد باطل شد
fake هست خسته نباشی ^^
lol
داداش این ها رو که چند برابرشو دیدم و بررسی کردم یک نمونه عکس و فیلم بعد از آپدیت از کاربر ایرانی می خوام وگرنه نمونه عکس و فیلمش توی gsmarena هست با زوم 10 برابر!
کاربر ایرانی ... آره میزارن ... :دی
Mehran-King
23-05-2013, 13:46
اینم تصویر پشت زمینه Xperia Z برای پی سی تون
23-05-2013, 14:41
Dragontrail Glass
هست این 6 برابر قوی تر از گوریلا گلسی که شما میگین هست! احتمالا اونی که چک کردین Xperia ZL بوده ...
سونی جزییات دقیقی نگفته که از چه نوع شیشه ای استفاده کرده. گفته از یک نوع شیشه استفاده شده که مشخصات مشابهی به گوریلا و درگنتریل داره.
فقط یک خبرگزاری هنگ کنگی گفته که جلوی گوشی از درگنتریل و پشتش از گوریلا گلس استفاده میکنه.
لطفا توی بحث های این چنینی از سایت های غیر حرفه ای ایرانی نقل قول نکنید. :)
Mehran-King
23-05-2013, 17:19
این گوشی پس خوب نیست دیگه تمام ؟ همه چیش بده ؟! یعنی از Padfone 2 هم بده؟
sAeEd_kHaAn
23-05-2013, 21:44
این گوشی پس خوب نیست دیگه تمام ؟ همه چیش بده ؟! یعنی از Padfone 2 هم بده؟
برای من یکی گوشی نیست که ازش لذت ببرم اگه مایشو داری اول htc one دوم galaxy s4 سوم nexus 4
one x plus و note 2 هم خوبن
همه گوشی های موبایل بد هستن مگه اینکه خلافش ثابت بشه
AryanLand
23-05-2013, 22:58
همه گوشی های موبایل بد هستن مگه اینکه خلافش ثابت بشه
سلام.
با نصف اولش موافقم اما نصف دومش نه:
همه گوشیها بد هستن مگر اینکه من از همون گوشی یا حداقل همون برند داشته باشم.:n02::11:
htc من اوله بقیه به ما ربطی نداره =))) (سعید خان)
sAeEd_kHaAn
24-05-2013, 07:49
موضوع تاپیک رو منحرف نکنید لطفا
ایشون مشاوره خواست منم 5 تا گوشی برتر رو از نظر خودم بهش معرفی کردم (دقت کنید از سه تا برند )
به قولی شاید یکی از یه گوشی سطح پایین بیاد رو z کلی هم حال کنه ولی نه کسی که گوشی با کیفیت بالا داشته قبلا بیاد رو z پشیمون میشه
Mehran-King
24-05-2013, 11:02
موضوع تاپیک رو منحرف نکنید لطفا
ایشون مشاوره خواست منم 5 تا گوشی برتر رو از نظر خودم بهش معرفی کردم (دقت کنید از سه تا برند )
به قولی شاید یکی از یه گوشی سطح پایین بیاد رو z کلی هم حال کنه ولی نه کسی که گوشی با کیفیت بالا داشته قبلا بیاد رو z پشیمون میشه
بودجه تا 2میلیون بود چی شد چی نشد جل الخالق!!! به شخصه از Xperia Z خوشم میومد ولی میگین خوب نیست...:n28:
میگم تبلت XPERIA Z هم همین مشکل کمرنگ بودن صفحه نمایش و زاویه دید را داره؟
supermax15
25-05-2013, 10:34
صفحه نمایش تمام تبلت های سونی زاویه دید خوبی دارند و اصلا مثل گوشی هاش نیستند ...
صفحه نمایش تبلت Z احتمالا این باشه که تو مشخصاتش هم زاویه دید 178 درجه نوشته ..
مقایسه تبلت Z با نکسوس 10 و آیپد 4 و ایسوس پدفون 2 و گلکسی نوت 10.1
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] vs_Asus_Padfone_2_vs_Samsung_Galaxy_Note_10.1_%5Bt ag22%5D.mp4)
بررسی سایت Engadget کیفیت 720P :
بررسی سایت Phonearena :
بررسی اولیه GSMArena کیفیت 720P :
آنباکسینگ و بررسی سایت Poccketnow :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] mp4)
Mehran-King
25-05-2013, 16:18
دادا جون قضیه تبلت با گوشی جداست d: صفحه نمایش مولتی تاچ اسکرین و ... داره اون بحثش جداست وارد نشم بهتره ... :دی
just Laptop and Smartphone :D
دادا جون قضیه تبلت با گوشی جداست d: صفحه نمایش مولتی تاچ اسکرین و ... داره اون بحثش جداست وارد نشم بهتره ... :دی
just Laptop and Smartphone :D
به امضای من مراجعه شود :n06:
تبلت زد کیفیتش خیلی سرتره از تمام گوشی های سونی
صفحه های سونی اذیت میکنه
Dragontrail Glass
fake هست خسته نباشی ^^
کاربر ایرانی ... آره میزارن ... :دی
هیچ جایی تایید نشده سونی از dragontrail استفاده کرده و اگر شش برابر مقاوم تر بود اینطوری سوراخ نمی شد
شیشه پشتی مقاوم تر از جلو هست حالا دلیل سونی برای اینکار چی هست من که نمیدونم
اون لینک تو اپارات هم مربوط به xperia z هست
Mehran-King
25-05-2013, 23:20
هیچ جایی تایید نشده سونی از dragontrail استفاده کرده و اگر شش برابر مقاوم تر بود اینطوری سوراخ نمی شد
شیشه پشتی مقاوم تر از جلو هست حالا دلیل سونی برای اینکار چی هست من که نمیدونم
اون لینک تو اپارات هم مربوط به xperia z هست
من تو یک ویدیو توی یوتیوب دیدم داشت تبلیغ می کرد... خودمم نمیدونم ... راستش از اولش تا الان یک نفر نبوده بگه این گوشی خوبه :دی ولی من میگم خوبه :n18:
سونی XPERIA Z مشکی آکبند قیمت روز 1880000 تومان
sAeEd_kHaAn
27-05-2013, 18:15
من برا دوستم گرفتم 1850 مشکی با همون صفحه خوبش مثلا (jdc )
Mehran-King
27-05-2013, 18:57
من برا دوستم گرفتم 1850 مشکی با همون صفحه خوبش مثلا (jdc )
داداش میشه از گوشی که خریدین چند تا عکس از زاویه دید ، بازی و ... بذارین ؟ ممنون:n16:
sAeEd_kHaAn
29-05-2013, 15:43
برم پیشش حتما ولی زاویه دیدش واقعا بده یعنی اگه کسی کنارت باشه (چسبیده باشه بهت) تو با گوشیت کار کنی هیپی نمیبینه از یه گوشی مثلا های-اند همچین چیزی غیر قابل قبوله
Mehran-King
29-05-2013, 17:41
برم پیشش حتما ولی زاویه دیدش واقعا بده یعنی اگه کسی کنارت باشه (چسبیده باشه بهت) تو با گوشیت کار کنی هیپی نمیبینه از یه گوشی مثلا های-اند همچین چیزی غیر قابل قبوله
شنیدم همین امروز یه آپدیت 50 مگابایتی اومده واسه Xperia Z و گفتن زاویه دید خیلی خیلی بهتر از قبل شده!!!:n16:
sAeEd_kHaAn
29-05-2013, 18:27
شنیدن کی بود مانند دیدن :دی
حالا چه گیری دادی به این این همه گوشی باحال ،تازه دیزاینشم همچین چشمگیر نیستا
adrenalin
29-05-2013, 18:56
شنیدم همین امروز یه آپدیت 50 مگابایتی اومده واسه Xperia Z و گفتن زاویه دید خیلی خیلی بهتر از قبل شده!!!:n16:
دوست عزیز تا خودتون با گوشی که می خواید بگیرید کار نکنید نمی تونید تصمیم نهایی بگیرید
اینم برای بار چند دارم میگم ممکن یکی گوشی باز باشه چندین چند مدل گوشی عوض کرده باشه وقتی به این گوشی میرسه میگه فلان جاش خوب نیست و ... چنتا ایراد میگیره
ممکن هست خودتون با گوشی کار کنید و اصلا بعضی مسائل به چشتون نیاد خلاصه هرکسی یه جوره دیگه
گوشی بدی نیست. قیمتس هم خوبه. اما بعضی چیزاش اذیت میکنه
نسبت به اکسپریا اس این سلطانه( منظور رقابت تو زمان خودش)
Mehran-King
29-05-2013, 23:39
بله نظر همتون رو قبول دارم ! ولی به شخصه من تاحالا با گوشی هوشمند تو عمرم کار نکردم! گوشی الانم Xpress music nokia 5130 هست ... میخواستم گوشی خیلی شیک و در حد خوب بخرم نمیدونم دیگه...:n29:
شما برو علایدین. طبقه اول show room سونی. با اکسپریا زد کار کن.
یک نمونه در حد 30 ثانیه فیلم برداری این گوشی راب رای دانلود میخواستم
که خود شما گرفته باشید
راسته میگن کیفیت فیلم برداریش از کل گوشی های بازار بالاتره و در حد هندی کم فیلم میگیره؟:n01:
Ali_Best
30-05-2013, 21:51
که خود شما گرفته باشید
راسته میگن کیفیت فیلم برداریش از کل گوشی های بازار بالاتره و در حد هندی کم فیلم میگیره؟:n01:
فیلمبرداری به قدرت گوشی های موتورولا ندیدم
night lord
31-05-2013, 00:06
که خود شما گرفته باشید
فکر نکنم ، چون دوربین S4 از این بهتر عمل کرده با اینکه جفتشون 13 مگاپیکسل هستن
کسی نیست نمونه فیلمبرداری ازین گوشی در روز را بذاره
adrenalin
01-06-2013, 15:21
کسی نیست نمونه فیلمبرداری ازین گوشی در روز را بذاره
تو یوتیوب gsmarena هست
اینم نمونه 1080
تو یوتیوب gsmarena هست
اینم نمونه 1080
لینک خرابه باز نمیشه
adrenalin
01-06-2013, 20:51
لینک خرابه باز نمیشه
لینک خراب نیست دوست عزیز فیل تره
از لینک زیر دانلود کنید همین ویدئو
نسخه فول اچ دی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D.mp4)
آیا موقع حرکت دادن دست سیستم اصلاح لرزشگیر داره؟
کیفیت فیلم برداری این بهتره یا سامسونگ S4 ?
pouyasony
02-06-2013, 21:59
آیا موقع حرکت دادن دست سیستم اصلاح لرزشگیر داره؟
کیفیت فیلم برداری این بهتره یا سامسونگ S4 ?
شک نکن s4
boot loader = unlocked
kernel = doom v7
براویا انجین فرتتتتتتتت
:n21:
سلام
یه سوال، من میخوام این گوشی رو بگیرم ولی این پست رو دیدم کلا ترسیدم، یعنی همش همینجوری میشه؟ بستگی به سری ساخت اینا نداره؟
مرسی
AryanLand
07-06-2013, 09:32
سلام
یه سوال، من میخوام این گوشی رو بگیرم ولی این پست رو دیدم کلا ترسیدم، یعنی همش همینجوری میشه؟ بستگی به سری ساخت اینا نداره؟
مرسی
سلام.
وقتی هم توی سفیدش هست هم توی مشکی ،پس به سری ساختش ربطی نداره.:11:
هیچی، کلا مثل اینکه بعد از یه مدت کنار دوربین باز میشه که در اثر حرارت و اینا هست مثل اینکه :|
یعنی اینطوری نیست که تو سری اول اینجوری بوده باشه؟
نه عزیز من کنار دوربین باز شده چیه ، سمت چپ بالا دستگاه لیفت شده ، یعنی شیشه اومده بالاتر سمت راست بالا رفته پایین تر و دیگه تراز نیست !
البته خود طرف نوشته که بعد از 2 ماه انواع تست گوشی اینطوری شده
اها! پس یعنی کلا مشکلی نداره از لحاظ بدنه و اینا؟ :n13:
و اینکه موقع خرید نمیشه فهمید که صفحش چه نوعی هست؟
من نمیدونم بعضی ها چه عادت بدی دارن
وقتی شرکتی میگه این گوشی ضد آب و ضد خش هستش
میان عمدی و از روی بیکاری گوشی را میکنن زیرآب یا گوشی را میزنن زمین رو آسفالت یا با ماشین از روش رد میشن
وقتی شرکت سونی میگه گوشی XPERIA Z مشکی ضد آب و ضد خش هستش منظورش اینه که اگه بطور تصادفی و حواس پرتی گوشی افتاد تو آب یا از دستت خورد زمین چیزیش نمیشه و خودتو سرزنش نکنن
نه اینکه هر روز و دم به دقیقه بخوای بخاطر سادیسم گوشی گرون قیمت را بزنی زمین یا بکنی تو آب شکنجش کنی
AryanLand
07-06-2013, 16:27
من نمیدونم بعضی ها چه عادت بدی دارن
وقتی شرکتی میگه این گوشی ضد آب و ضد خش هستش
میان عمدی و از روی بیکاری گوشی را میکنن زیرآب یا گوشی را میزنن زمین رو آسفالت یا با ماشین از روش رد میشن
وقتی شرکت سونی میگه گوشی XPERIA Z مشکی ضد آب و ضد خش هستش منظورش اینه که اگه بطور تصادفی و حواس پرتی گوشی افتاد تو آب یا از دستت خورد زمین چیزیش نمیشه و خودتو سرزنش نکنن
نه اینکه هر روز و دم به دقیقه بخوای بخاطر سادیسم گوشی گرون قیمت را بزنی زمین یا بکنی تو آب شکنجش کنی
سلام.
خیر قربان اینطور که میفرمائید نیست.وقتی میگن ضد آب یعنی ضد آب نه اینکه از دستت بیفته توی آب.همونطور که شما اگه بری بازار موبایل این گوشی رو روشن انداختن توی آکواریوم برای تبلیغ.اما در مورد ضد خش بودنش با شما موافقم که زیاد نباید سخت ّبگیریم.:11:
سلام.
خیر قربان اینطور که میفرمائید نیست.وقتی میگن ضد آب یعنی ضد آب نه اینکه از دستت بیفته توی آب.همونطور که شما اگه بری بازار موبایل این گوشی رو روشن انداختن توی آکواریوم برای تبلیغ.اما در مورد ضد خش بودنش با شما موافقم که زیاد نباید سخت ّبگیریم.:11:
یعنی مردم وقتی با این گوشی کاری ندارند میذارنش شب ها تو آکواریوم یا پاچ آب مثل دندون مصنوعی و صبح که میشه از تو پارچ آب بیرون میارن؟ :n08:
AryanLand
07-06-2013, 22:23
یعنی مردم وقتی با این گوشی کاری ندارند میذارنش شب ها تو آکواریوم یا پاچ آب مثل دندون مصنوعی و صبح که میشه از تو پارچ آب بیرون میارن؟ :n08:
سلام.
البته نه به این سبکی که شما میفرمائید که هر وقت بیکار بودن بزارنش توی پارچ آب،ولی گوشی وقتی ضد آب شد باید بشه گذاشتش توی آب و باید همونطور که شرکت اعلام کرده نیم ساعت بشه در عمق 1متری نگهش داشت و هیچ مشکلی براش بوجود نیاد.واضح تر بخوام عرض کنم منظور اینه که این ضد آب بودن به اون معنی که شما فرمودید برای زمانی که گوشی بیفته توی آب نیست.ضمن اینکه من خیلی واضح توضیح عرض کردم خدمتتون که توی بازار موبایل برای تبلیغ گوشی رو میزارن توی اکواریوم و نمیدونم شما چه جوری نتیجه گرفتید مثل دندون مصنوعی شبها میزارنش توی پارچ آب و صبحا درش میارن.:n02::11:
Mehran-King
08-06-2013, 08:54
سلام.
البته نه به این سبکی که شما میفرمائید که هر وقت بیکار بودن بزارنش توی پارچ آب،ولی گوشی وقتی ضد آب شد باید بشه گذاشتش توی آب و باید همونطور که شرکت اعلام کرده نیم ساعت بشه در عمق 1متری نگهش داشت و هیچ مشکلی براش بوجود نیاد.واضح تر بخوام عرض کنم منظور اینه که این ضد آب بودن به اون معنی که شما فرمودید برای زمانی که گوشی بیفته توی آب نیست.ضمن اینکه من خیلی واضح توضیح عرض کردم خدمتتون که توی بازار موبایل برای تبلیغ گوشی رو میزارن توی اکواریوم و نمیدونم شما چه جوری نتیجه گرفتید مثل دندون مصنوعی شبها میزارنش توی پارچ آب و صبحا درش میارن.:n02::11:
:n18: اینا ربطی به گذاشتن داخل اکواریوم یا نذاشتن داخل اکواریوم نداره! با این گوشی میتونین وقتی رفتین شنا ، جکوزی و ... با خودتون بیارین داخل آب ! و راحت میتونین باهاش کار کنین! برای این زمان هم صدق می کنه! شما برین سامسونگ بخرین از دستتون سر بخوره یا زمین بخوره می فهمین چی میشه... یا بیفته آب! الودا! ...
بله میزارنش داخل اکواریوم ماهی ها شب ها NFS 2012 بازی می کنین...
08-06-2013, 09:01
جکوزی به خاطر دمای بالا مشکل ساز میشه.
adrenalin
08-06-2013, 11:28
جکوزی به خاطر دمای بالا مشکل ساز میشه.
احتمال داره
ولی اون تبلیغ سونی دیدید که تو شکلات مایع میزارن بعد تو فیریز هم قرار میدن واسه تست و...
:n18: اینا ربطی به گذاشتن داخل اکواریوم یا نذاشتن داخل اکواریوم نداره! با این گوشی میتونین وقتی رفتین شنا ، جکوزی و ... با خودتون بیارین داخل آب ! و راحت میتونین باهاش کار کنین! برای این زمان هم صدق می کنه! شما برین سامسونگ بخرین از دستتون سر بخوره یا زمین بخوره می فهمین چی میشه... یا بیفته آب! الودا! ...
دقیقا به همین موضوع ربط داره
دقیقا چطوری باهاش زیر آب کار میکنید وقتی سنسیویتی تاچ زد زیر آب عملا در حد 0 هست؟
صوت هم زیر آب اونقدر سرعتش زیاده که قابل شنوایی برای انسان نیست.
نه مکالمه نه تاچ، قبل از ورود به آب فیلم برداری رو بزنید و بعد برید تو استخر
08-06-2013, 14:03
مثل اینکه تا چند دقیقه بعد از اینکه گوشی رو از آب در میاری اسپیکر گوشی کار نمیکنه.
Reza_994
08-06-2013, 17:37
دوستان حموم داغ پر بخار آب یا سونا چی ؟ دووم میاره ؟
AryanLand
08-06-2013, 23:03
سلام.
شما اصلا" پست بنده رو خوندید؟!!!
این جواب شما چه ارتباطی به پست بنده داشت؟!!!
بنده عرض کردم برای تبلیغ فروشنده های موبایل توی بازار موبایل این گوشی رو مینداختن توی اکواریوم که بگن ضد آبه.حالا متاسفانه اونا توی مغازه استخر نداشتن که بندازنش توی استخر.ضمن اینکه این مسئله چه ربطی داشت به سامسونگ؟!!!
شما بزار گوشی اس 4 اکتیو بیاد که ضد آب هست بعد با این مقایسه بکنیم ببینیم کدوم بهتره.شما گوشی ضد آب رو داری با گوشی معمولی مقایسه میکنید.مثلا" یکی که سامسونگ داره باید بیاد بگه شما برین اکسپریا "تی" بخرین از دستتون سر بخوره یا زمین بخوره می فهمین چی میشه... یا بیفته آب! الودا! ... (البته الوداع .....)؟؟؟؟؟!!!!:11:
تبلیغات با اونچه ما تو دست میگیریم فرق دارند
خود مدیرفروش XPERIA Z مشکی گفته بود وقتی ما میگیم این گوشی ضد آبه معنیش این نیست که باش برین غواصی :n01:
AryanLand
10-06-2013, 22:43
خود مدیرفروش XPERIA Z مشکی گفته بود وقتی ما میگیم این گوشی ضد آبه معنیش این نیست که باش برین غواصی :n01:
سلام.
دقیقا" درست میفرمائید چون غواصی که توی عمق 1 متر انجام نمیشه و سونی گفته عمق 1متر و مدت زمان نیم ساعت.:11:
Mehran-King
13-06-2013, 06:06
سلام.
شما اصلا" پست بنده رو خوندید؟!!!
این جواب شما چه ارتباطی به پست بنده داشت؟!!!
بنده عرض کردم برای تبلیغ فروشنده های موبایل توی بازار موبایل این گوشی رو مینداختن توی اکواریوم که بگن ضد آبه.حالا متاسفانه اونا توی مغازه استخر نداشتن که بندازنش توی استخر.ضمن اینکه این مسئله چه ربطی داشت به سامسونگ؟!!!
شما بزار گوشی اس 4 اکتیو بیاد که ضد آب هست بعد با این مقایسه بکنیم ببینیم کدوم بهتره.شما گوشی ضد آب رو داری با گوشی معمولی مقایسه میکنید.مثلا" یکی که سامسونگ داره باید بیاد بگه شما برین اکسپریا "تی" بخرین از دستتون سر بخوره یا زمین بخوره می فهمین چی میشه... یا بیفته آب! الودا! ... (البته الوداع .....)؟؟؟؟؟!!!!:11:
من xperia z رو دوست دارم مشکلیه ؟ :n24:
XPERIA Z مشکی خوبه
دوسش دارم
sAeEd_kHaAn
13-06-2013, 10:53
XPERIA Z مشکی خوبه
دوسش دارم
مگه مدیر فروش سفیدش فرق میکنه که شما اینجوری میگی یا مثلا سفیدش خوب نیست ؟ :n10: یا کلا شما z رو به نام z مشکی میشناسی و سفیدشو یه گوشی ذیگه میدونی ؟ عجیبا قریبا
مگه مدیر فروش سفیدش فرق میکنه که شما اینجوری میگی یا مثلا سفیدش خوب نیست ؟ :n10: یا کلا شما z رو به نام z مشکی میشناسی و سفیدشو یه گوشی ذیگه میدونی ؟ عجیبا قریبا
آخه گوشی های سونی با رنگ مشکی معرفی و بفروش میرن اینطوری رنگ مشکی همیشه تو ذهن خریداره
و آرامش بخش ترین رنگ گوشیه
حالا سامسونگ که گوشی های هم رده XPERIA Z مشکی را اول فروش با رنگ سفید بیرون میده
AryanLand
13-06-2013, 15:47
سلام.
من مشکلی ندارم. شما دوستش داری من2 ماه خودش رو داشتم .شما پست من رو نقل قول کرده بودید منم جواب دادم.
شاد باشید.:11:
عجب تاپیک بی حالی
زنده باد گوشی موبایل سونی XPERIA Z مشکی :n18:
silent-assassin
19-06-2013, 18:12
چند وقت پیش فرصتی دست داد تا یه کم با این گوشی کار کردم. اصلا اون حسی که باید دست گرفتن یه Z بهم میداد را نداد! نمیدونم چرا:n03: با اینکه تا حدودی فن سونی هستم آنچنان ازش خوشم نیومد.
amirkhan_0o0
19-06-2013, 18:52
چند وقت پیش فرصتی دست داد تا یه کم با این گوشی کار کردم. اصلا اون حسی که باید دست گرفتن یه Z بهم میداد را نداد! نمیدونم چرا:n03: با اینکه تا حدودی فن سونی هستم آنچنان ازش خوشم نیومد.
من فکر می کنم به خاطر UI اکسپریا زد هست. کار کردن با این اینترفیس، حس و حال کار با گوشی کوکی ال جی رو به آدم دست می ده!
درسته
وقتی با سامسونگ 8 هسته ای S4 کار میکنی خیلی لذت داره بخاطر منوها همینطور با N8000 سامسونگ
اما در این گوشی بخاطر رگ تعصب سامورایی ها شرکت سونی هم با تعصب همون رابط کاربری خسته کننده را گذاشته (کاربران را چی فرض کرده اند ؟ )
اما گوشی موبایل سونی XPERIA Z مشکی وقتیکه خاموشه تو دست که میگیریش قشنگتره همه وقتی این گوشی را میخرن که بار اول بدون اینکه
روشنش کنن تو دست میگیرین میگن به این زیبایی حتما رابط کاربری عالی داره
XPERIA Z Black
amir_oyama
24-07-2013, 11:42
سلام
ارغوانی این گوشی گیر میاد؟
خود گوشی مشکلی نداره؟
موقع خرید به چه جیزایی باید توجه کنیم؟
فعلا همینا
مرسی
دی جی کالا حراجش کرده
هدف دی جی کالا ازین قیمت پایین تر از بازار چیه؟
hamed1297
31-07-2013, 17:56
فکر نکنم به این قیمت هم، زیر قیمت بازار باشه. یکم از سودش رو کم کرده
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2
supermax15
10-08-2013, 02:34
just sony:n05:
امروز رفتم با گوشی XPERIA Z با پنل JDC سری280 کار کردم واقعا عجب کیفیتی داشت بنظرم این گوشی تو سرعت باز و بسته کردن عکس ها بزرگ و کوچک کردنشون خیلی سریع عمل میکنه بر خلاف سامسونگ که کمی کندتر است
قیمت گوشی موبایل سونی مدل XPERIA Z BLACK رنگ مشکی با گارانتی آرین همراه با کارت طلایی با متعلقات شارژر رومیزی همراه با Tag NFC قیمت 1670 هزار تومان :n06:
sAeEd_kHaAn
26-08-2013, 15:49
قیمت امروز دیجی کالا 1489 تومن :n02:
خوب چطور این قیمت میده؟
قیمت بازار چنده؟
adrenalin
28-08-2013, 10:41
اکشال نداره عمو بهراد :n02: سونی دیگه یه دفعه ایی با کله قیمتش میاد پایین :n30:
hamed1297
28-08-2013, 14:34
بهراد هونامی بیاد افتش بیشتر هم میشه.
الترا زد شده نزدیک ۲میلیون.
دلار شد 3400 تومن 150 تومن رفت روی قیمت گوشی
مملکته داریم؟
XPERIA Z Black
چه قیمت گوشی مفت شده
سونی XPERIA Z مشکی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
1389 تازه من عضو ویژه هستم 15 تومن هم تخفیف میده
mohamad skystar
07-11-2013, 02:30
سلام.
بچه ها آپدیت 4.4 کیت کت رسمی حدودا کی میاد ؟ برای ایکسپریا Z هم میاد دیگه درسته؟
اطلاعات بدین ممنون
manya-atashin
23-11-2013, 21:05
دوستان
تم جدید برای سونی هست ؟
sony z
با سلام
دوستان رام 4.2.2 رسمی که زبان فارسی داشته باشه میخواستم کسی هست بتنونه کمکی کنه؟
احیانا کدوم منطقه فارسی داره؟
Android Version
Phone Model
Rom ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) Version
Country
Download Link
4.1.2
C6602
i 10.1.A.1.434
india
goo.gle ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
4.1.2
C6602
i 10.1.1.A.1.253
Global
goo.gle ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
4.2.2
C6602
10.3A.0.423
Generic Taiwan
دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
4.2.2
C6602
10.3A.0.423
India Unbranded
دانلود پارت یک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دانلود پارت دو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
4.2.2
C6602
10.3A.0.423
Middle East
دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
4.2.2
C6602
i10.3.1.A.0.244
India Generic
دانلود پارت یک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دانلود پارت دو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
4.2.2
C6602
i10.3.1.A.0.244
Middle East
4.2.2
C6602
i10.3.1.A.0.244
Global
دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!NEEiHaSA!BzFLAGD_9BkEUYxdELAgoG3B2lUVi4ZTfV9XlTi ERfY)
4.2.2
C6602
i10.3.1.A.2.67
Generic
دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!NEEiHaSA!BzFLAGD_9BkEUYxdELAgoG3B2lUVi4ZTfV9XlTi ERfY)
4.2.2
C6602
i10.3.1.A.2.67
Middle East
برای کسی میخواستم فوری هم هست ؟
احتمالا middle east پشتیبانی فارسی داره ولی چون عجله دارم میخواستم ببینم کسی هست گرفته باشه
hamed1297
07-02-2014, 20:37
با سلام
دوستان رام 4.2.2 رسمی که زبان فارسی داشته باشه میخواستم کسی هست بتنونه کمکی کنه؟
احیانا کدوم منطقه فارسی داره؟
Android Version
Phone Model
Rom ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) Version
Country
Download Link
4.1.2
C6602
i 10.1.A.1.434
india
4.1.2
C6602
i 10.1.1.A.1.253
Global
4.2.2
C6602
10.3A.0.423
Generic Taiwan
4.2.2
C6602
10.3A.0.423
India Unbranded
4.2.2
C6602
10.3A.0.423
Middle East
4.2.2
C6602
i10.3.1.A.0.244
India Generic
4.2.2
C6602
i10.3.1.A.0.244
Middle East
4.2.2
C6602
i10.3.1.A.0.244
Global
4.2.2
C6602
i10.3.1.A.2.67
Generic
4.2.2
C6602
i10.3.1.A.2.67
Middle East
برای کسی میخواستم فوری هم هست ؟
احتمالا middle east پشتیبانی فارسی داره ولی چون عجله دارم میخواستم ببینم کسی هست گرفته باشه
تا جایی که من میدونم از اندروید ۴ به بالا همه نسخه ها فارسی داره
تا جایی که من میدونم از اندروید ۴ به بالا همه نسخه ها فارسی داره
نه متاسفانه اینطورینست ،
hamed1297
07-02-2014, 22:54
نه متاسفانه اینطورینست ،
عجیبه.
توی نسخه های قبلی آپدیت نسخه اینترنشنال به طور قطعی داشت
Immunology
13-02-2014, 19:56
سلام دوستان.میخاستم بدونم چند نوع اکسپریا زد تو بازار داریم و کدوم سریش بهتره؟
بعدش به نظرتون اس3بهتره یا زد؟
سلام دوستان.میخاستم بدونم چند نوع اکسپریا زد تو بازار داریم و کدوم سریش بهتره؟
بعدش به نظرتون اس3بهتره یا زد؟
دو نوع هست c6602 و c6603 که 03 مجهز به ال تی ای شبکه نسل چهارم و در بازار ایران بیشتر باید c6602 باشه
و تا اونجا که من میدونم تفاوت دیگه ای ندارن
از نظر من بدون شک Z بهتره
در قیاس با Z مزیت اس 3 برتری فاحش پنل صفحه نمایششه که اونم به خوبی اس 4 و نوت 3 نیست چون تا حدودی در نمایش ابی میزنه البته در اون گوشی هایی که من دیدم
Immunology
13-02-2014, 20:23
دو نوع هست c6602 و c6603 که 03 مجهز به ال تی ای شبکه نسل چهارم و در بازار ایران بیشتر باید c6602 باشه
و تا اونجا که من میدونم تفاوت دیگه ای ندارن
از نظر من بدون شک Z بهتره
در قیاس با Z مزیت اس 3 برتری فاحش پنل صفحه نمایششه که اونم به خوبی اس 4 و نوت 3 نیست چون تا حدودی در نمایش ابی میزنه البته در اون گوشی هایی که من دیدم
تو بعضی جاها دیدم نوشته بود سری 280 یا 400.اونا چه تفاوتی دارن؟
تو بعضی جاها دیدم نوشته بود سری 280 یا 400.اونا چه تفاوتی دارن؟
در این مورد اطلاعی ندارم دوست عزیز
چرا رنگ مشکی گوشی SONY XPERIA Z Black گرونتره؟
چرا فقط وقتی با گارانتی آرین خریده میشه متعلقات همراه داک داره
hamed1297
20-02-2014, 18:35
چرا رنگ مشکی گوشی SONY XPERIA Z Black گرونتره؟
چرا فقط وقتی با گارانتی آرین خریده میشه متعلقات همراه داک داره
شما دنبال هر رنگی باشی همون گرونتره تو بازار این مملکت.
کلا تو بعضی پک ها میذارم فقط
amirkhan_0o0
16-04-2014, 14:30
دوتا سوال
برای شما آپدیت 4.4 اومد؟
برای گوشیتون کاور گرفتین؟
ممنون می شم عکس بگذارید
Immunology
23-05-2014, 23:43
یکی از دوستان اکسپریا زد داره و خود به خود خاموش شده.میزنی به برق چراغش روشن میشه ولی روشن نمیشه.البته قبل این مرحله روشن میشد و علامت سونی و اکسپریا رو میاورد.الان دیگه روشن نمیشه و میزنی به برق فقط چراغش روشن میشه.به نظرتون مشکل کجاست؟
Mohammad King
24-12-2014, 15:02
سلام
یکی از دوستان من lcd گوشیش شکسته دیگه روشن نمیشه گوشی روشن میشه اما lcd روشن نمیشه...میخواد گوشی رو بده تعمیر توش عکس زیاد داره
راهی هست عکسا رو پاک کنه؟
گوشی رو به کامپیوتر وصل میکنه باید رمز رو بکشه تا باز بشه
سلام
یکی از دوستان من lcd گوشیش شکسته دیگه روشن نمیشه گوشی روشن میشه اما lcd روشن نمیشه...میخواد گوشی رو بده تعمیر توش عکس زیاد داره
راهی هست عکسا رو پاک کنه؟
گوشی رو به کامپیوتر وصل میکنه باید رمز رو بکشه تا باز بشه
من خیلی وفت بود ب این سایت سر نزده بودم :(
احتمالا بعد از این تاریخی که مطرح کردین یکاری کرده بالاخره ولی بنظر من تنها راهش فلش گوشی بوده که میتونسته انجام بده تا رمزو از کار بندازه ، فیلمو عکساش باقی میمونه ولی اس ام اس ها مخاطبین و همه برنامه ها وتنظیمات نصبی بعد از فلش پاک میشن
Mohammad King
04-01-2015, 00:37
من خیلی وفت بود ب این سایت سر نزده بودم :(
احتمالا بعد از این تاریخی که مطرح کردین یکاری کرده بالاخره ولی بنظر من تنها راهش فلش گوشی بوده که میتونسته انجام بده تا رمزو از کار بندازه ، فیلمو عکساش باقی میمونه ولی اس ام اس ها مخاطبین و همه برنامه ها وتنظیمات نصبی بعد از فلش پاک میشن
ممنون دوست من
بله گوشی تعمیر شده
دادم به یک تعمیر کار مجرب و معتبر
تشکر از پاسخ شما
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.