مشاهده نسخه کامل
: Fifa 07
mostafaeshghi
23-03-2007, 12:39
خب كاري نداره من چند تا نمونه شو save مي كنم و بعدا براتون آپلود مي كنيم تا ببينيد.بعدشم از وسط زمين شوت زدن كار ساده اي نيست و خيلي ام سخته . درست از وسط زمين . و با چند تا كليد رو همزمان با هم نگه داري
از وسط زمین گل زدن قلق داره که من بلدم کرنر را بگو یعنی آموزش بده نمیخواد ریپلای بگذاری آخه اونجوری که کسی چیزی نمیفهمه!
Ali-Bahal
24-03-2007, 15:25
من بلدم کدوم را می خوای؟
fariborz@shiraz
25-03-2007, 05:37
دوستان کسی نمیدونه چه طوری میشه پست بازی یک بازیکن را تغییر داد
مثلا یکی دفاع بازی میکنه پستشو بکنی حمله مثلا Cb به St
در ضمن منظورم من این که واقعا پستتش عوض بشه نه اینکه فقط از عقب زمین بیاری جلوی زمین باز رنگ پستش سبز باشه
( برای این گفتم رنگ پستش سبز باشه
نمیدونم میدونید یا نه ولی رنگ پست ها به ترتیب از پائئین به بالا سبز آبی وقرمز هست به جز دروازبان که نارنجی هست)
salam
این که کاری نداره برو از تو قسمت edit player همون جا که بازیکن میسازی بازیکن مورد نظر رو انتخاب کن و پستش رو تغییر بده
mostafaeshghi
25-03-2007, 12:41
salam
این که کاری نداره برو از تو قسمت edit player همون جا که بازیکن میسازی بازیکن مورد نظر رو انتخاب کن و پستش رو تغییر بده
استاد عزیز در مورده بازی ساده جواب میده ولی در مورد کسی که داره منیجر مد یا همون قسمت مربیگری فعالیت میکنه فکر نکنم جواب بده.
اگر راه حلی داری ارائه بده.
ممنون و متشکر
براي بازي كردن با legendry اول بايد اونو ازاد كنيد كه لازمه دو منو را كلا آزاد كنيد تا اون هم آزاد بشه
براي باز كردن تمام گزينه ها مي توانيد save هاي ديگران را بگيري
به هيچ وجه نميشه در manager mode ؛ restart match اضافه كرد
general granger جان شاید شما منظور من را متوجه نشده باشی.
من از اون سایت پچی را دانلود کردم که با نصب اون گزینه restart match در manager mode اضافه میشد.یعنی در هنگام بازی میشد بازی را restart کرد.
general Granger
26-03-2007, 22:21
از وسط زمین گل زدن قلق داره که من بلدم کرنر را بگو یعنی آموزش بده نمیخواد ریپلای بگذاری آخه اونجوری که کسی چیزی نمیفهمه!
خب اينجوري ام فكر نكنم كسي ام بفهمه
حتما بايد باشيد و حركات دستم را ببينيد. شما بايد به توپ جهت بديد يعني كليد هايèê يا كليد هاي
çêرا با هم بگيري اول بايد بازيكن را تنظيم كنيد در كرنر سمت راست بازيكن راست پا و در كرنر سمت چپ بازيكن چپ پا را بگذاري و بعد بايد زاويه را تنطيم كنيد كه اين را حتما بايد از يكي ببنيد بستگي به مهارت شوت بازيكن دارد و بعد همانطور كه گفتم به توپ جهت مي دهيد(علامت هاي فلش دار).بستگي دارد تو كدوم سمت كرنر باشيد . و در آخر هم ميزان شوتش را تنظيم مي كنيد كه اين هم بستگي به زاويه اي كه تنطيم كرديد را دارد.
فكر نمي كنم اينجوري كسي بفهمه.اگه كسي فهميد و تونست حتما اطلاع بده
general Granger
26-03-2007, 22:28
به نظر من مربيگري فيفا 2007 از 2006 خيلي بهتره اما از يه نظر خيلي ضد حاله اونم اينه كه اگه تو فيفا 2007 يه تيم دسته دومي را دسته اول بياري يا اگه تعداد ستاره ها شو زياد كني و يا بازيكن خوبتري بياري تو پول اسپانسر هيچ تغييري ايجاد نمي شه و پولش زياد نميشه در حالي كه تو فيفا 2006 زياد مي شد
من خودم تو 2007 يك تيم دسته سومي از ليگ انلستان را به ليگ برتر اوردم و چند بار هم تو جام باشگاهاي اروپا هم قهرمان شدم ولي بعد از چند سال پول اسپانسرش هيچ تغييري نكرد
اگه كسي بلده پولش را تغيير بده لطفا به منم بگه.
ببينيد من تمام fan Shopها رو باز كردم اگه بخواين ميدم
general Granger
29-03-2007, 02:46
كسي پايه نيست آن لاين با هم بازي كنيم
اينترنت پر سرعت نمي خواهد .همون دايل اپ كافيه.اگه كسي خواست ان لاين بازي كنه پي ام بده
اي ميل من : david_bekhom@yahoo.com
fariborz@shiraz
30-03-2007, 06:11
استاد عزیز در مورده بازی ساده جواب میده ولی در مورد کسی که داره منیجر مد یا همون قسمت مربیگری فعالیت میکنه فکر نکنم جواب بده.
اگر راه حلی داری ارائه بده.
ممنون و متشکر
جواب میده
اول پست رو عوض کن بعد برو تو منیجر
من خودم کارمه مهدوی کیا از دفاع=====>هافبک=====>تو تیم فنر باغچه
fariborz@shiraz
30-03-2007, 06:18
بچه ها یه حالی بدید برید تو سایت و به ساختن لیگ ایران/جام باشگاه آسیا/ورزشگاه آزادی تو فیفا 2008 رای بدید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
fariborz@shiraz
30-03-2007, 06:20
سلام
یه حال اساسی به فیفا تون بدین
fariborz@shiraz
30-03-2007, 06:24
خب اينجوري ام فكر نكنم كسي ام بفهمه
حتما بايد باشيد و حركات دستم را ببينيد. شما بايد به توپ جهت بديد يعني كليد هايèê يا كليد هاي
çêرا با هم بگيري اول بايد بازيكن را تنظيم كنيد در كرنر سمت راست بازيكن راست پا و در كرنر سمت چپ بازيكن چپ پا را بگذاري و بعد بايد زاويه را تنطيم كنيد كه اين را حتما بايد از يكي ببنيد بستگي به مهارت شوت بازيكن دارد و بعد همانطور كه گفتم به توپ جهت مي دهيد(علامت هاي فلش دار).بستگي دارد تو كدوم سمت كرنر باشيد . و در آخر هم ميزان شوتش را تنظيم مي كنيد كه اين هم بستگي به زاويه اي كه تنطيم كرديد را دارد.
فكر نمي كنم اينجوري كسي بفهمه.اگه كسي فهميد و تونست حتما اطلاع بده
بابا خیلیییییییییییییییییییییی یییییییییییییییییییییییی کارت درسته وقت کردی semi pro هم بازی کن همش آماتو:31: :31: :27: ر حال نمی ده
fariborz@shiraz
30-03-2007, 06:28
كسي پايه نيست آن لاين با هم بازي كنيم
اينترنت پر سرعت نمي خواهد .همون دايل اپ كافيه.اگه كسي خواست ان لاين بازي كنه پي ام بده
اي ميل من : david_bekhom@yahoo.com
همین جا یه قرار بگذار البته نتیجش رو به بقیه بر و بچز اعلان می داریم
تعریف از خود نباشه 4 بار با درجه legendery مربیکری رو تموم کردم و حالا 4 تیم تو فیفا دارم
general Granger
30-03-2007, 15:33
تعریف از خود نباشه 4 بار با درجه legendery مربیکری رو تموم کردم و حالا 4 تیم تو فیفا دارم
حالا كه خيلي ادعات مي شه پي ام بده تا با هم هماهنگ كنيم .
اي دي من:david_bekhom@yahoo.com
هنوز خيلي چيز هاست كه بايد ياد بگيري.شايد من بتونم يه چيزاشو بهت ياد بدم .چون تو براي من خيلي آماتوري بچه جون:31: منتظر پي ام ات هستم
شبا بعد از 11 هميشه انم
general Granger
30-03-2007, 15:39
من فكر مي كنم كه تو هميشه quick similate next match را ميزني مگر اينكه كه از صبح تا شب فيفا بازي كني
هر دوره مربيگيري 15 ساله يعني تو 60 ساله داره مربيگري مي كني كه اگه تو هر سال 40 تا بازي كني يعني
2400 تا بازي كردي
حالا اگر خالي نبستي profile تو بگذار ببينيم همينقدر بازي كردي يا نه . من كه فكر مي كنم خالي بستي
fariborz@shiraz
31-03-2007, 03:12
من فكر مي كنم كه تو هميشه quick similate next match را ميزني مگر اينكه كه از صبح تا شب فيفا بازي كني
هر دوره مربيگيري 15 ساله يعني تو 60 ساله داره مربيگري مي كني كه اگه تو هر سال 40 تا بازي كني يعني
2400 تا بازي كردي
حالا اگر خالي نبستي profile تو بگذار ببينيم همينقدر بازي كردي يا نه . من كه فكر مي كنم خالي بستي
بابا تو دیگه هستی
اصلا هنر مربیگری اینه که تیمت رو جوری ببندی که خودکار بتون ببره نه خودت بازی کنی
manager=مدیریت
سلام
یه حال اساسی به فیفا تون بدین
میشه بگی کار این پچ چیه در ضمن روی نسخه کرک شده جواب میده؟
general Granger
31-03-2007, 21:26
بابا تو دیگه هستی
اصلا هنر مربیگری اینه که تیمت رو جوری ببندی که خودکار بتون ببره نه خودت بازی کنی
manager=مدیریت
خب پس قبول كن كه quick sim مي كردي پس:
اولا زياد شاخ نشو و نگو كه من چهار بار در سطح legandary مربيگري فوتبال را تمام كردم چون در اين صورت سطح بالا با سطح پايين هيچ فرقي نداره
دوما كي گفته منيجر مد فقط كار مديريتيه.درسته منم قبول دارم كه بعضي از مسابقه ها را بايد quick sim كرد اما نه همه ي مسابقه ها رو (اون كاري كه تو مي كني)فقط مسابقه ها با تيم هاي ضعيف رو.
منيجر رو گذاشتن كه امكان ترانسفر بازيكنان . پيشرفت و يا افت انها وجود داشته باشد نه براي quick simulate كردن اقا
ashghal doni
01-04-2007, 12:56
تايپيك خوبي شده البته براي دوست داران بازيهاي fifa
به نظر من و بيشتر دوستان بازي هاي فيفا خوب نيستند
PES و WE به نظر من خيلي بهترند
بچه ها کسی save کامل بازی را برای آپلود نداره.که بشه همه خرید ها را انجام داد؟
V A H I D
01-04-2007, 17:32
سلام
general Granger راست میگه چون اگهشما میخواهی مربیگری کنی خود ea بازی درست کرده
توی این بازی شما باید بازی کنی نه اینکه همه رو quick sim کنی وراحت همه رو ببری
آیا راهی برای گرفتن پنالتی ها در فیفا 07 وجود داره؟
راهی که بتوان تمام پنالتی ها را گرفت
boy iran
01-04-2007, 19:53
آیا راهی برای گرفتن پنالتی ها در فیفا 07 وجود داره؟
راهی که بتوان تمام پنالتی ها را گرفت
:27:
بازی یعنی واقعیت
اگر تو واقعیت شد پس تو بازی هم میشه
راستی چرا وقتی من میزبان بازی ام وزشگاه از تماشاگر پر نمیشه؟:41:
boy iran
01-04-2007, 23:13
قبلا که من بازی میکردم یادم تیم که بد نتیجه میگرفت تو مستر لیگ تماشاگر کم میومد
حتی یک بازی یادم است تو تیم حریف که بازی داشتم تیم حریف ته جدولی بود ورزشگاه خالی بود
من در manager mode بازی میکنم تیم من چلسی است در لیگ با اختلاف زیادی اولم و نتایجم هم خوب است
حتی قیمت بلیط را هم کم کردم ولی مشکل بر طرف نشده:2: :13:
general Granger
02-04-2007, 09:32
من در manager mode بازی میکنم تیم من چلسی است در لیگ با اختلاف زیادی اولم و نتایجم هم خوب است
حتی قیمت بلیط را هم کم کردم ولی مشکل بر طرف نشده:2: :13:
از كجا مي دوني كه تماشاگر كمه برو همون قيمت بليت رو زياد كن اگر پول بليت 2800 تا شد يعني ورزشگاه پره البته اگر مدير ورزشگا 10 ستاره باشه.از يه طرف ديگه به ستاره مدير ورزشگاهت بستگي داره .شايد ستاره اش كمه.هر چه ستاره اش بيشتر باشه تماشاگر بيشتري مي آيد
از كجا مي دوني كه تماشاگر كمه برو همون قيمت بليت رو زياد كن اگر پول بليت 2800 تا شد يعني ورزشگاه پره البته اگر مدير ورزشگا 10 ستاره باشه.از يه طرف ديگه به ستاره مدير ورزشگاهت بستگي داره .شايد ستاره اش كمه.هر چه ستاره اش بيشتر باشه تماشاگر بيشتري مي آيد
ستاره مدیر ورزشگاهم روی 9 هست
V A H I D
09-04-2007, 20:36
سلام
من نمی دونم این مشکل از کجاست ولی خودم ازهمون اول از juve ,chlsea,real madride
همشون ورزشگاه پر بود چه juve که درجه ی مدیر ورزشگاهش 6 بود چه real chelsea که 10 بود
general Granger
10-04-2007, 16:48
يعني جه: شما از كجا مي فهميد كه ورزشگاه پره يا خاليه؟
V A H I D
10-04-2007, 21:46
هم از فروش بلیط هم از قیافه ی(صندلی ها) ورزشگاه
fariborz@shiraz
13-04-2007, 05:33
میشه بگی کار این پچ چیه در ضمن روی نسخه کرک شده جواب میده؟
اگر به این لینک بری توضیحات کامل هستش در ضمن 2 تا فایل fifa2007 وجود داره احتمالا یکیش جواب میده
از روی حجم فایل .exe ودت می تونی بفهمی کدومش به دردت میخوره
fariborz@shiraz
13-04-2007, 05:43
خب پس قبول كن كه quick sim مي كردي پس:
اولا زياد شاخ نشو و نگو كه من چهار بار در سطح legandary مربيگري فوتبال را تمام كردم چون در اين صورت سطح بالا با سطح پايين هيچ فرقي نداره
دوما كي گفته منيجر مد فقط كار مديريتيه.درسته منم قبول دارم كه بعضي از مسابقه ها را بايد quick sim كرد اما نه همه ي مسابقه ها رو (اون كاري كه تو مي كني)فقط مسابقه ها با تيم هاي ضعيف رو.
منيجر رو گذاشتن كه امكان ترانسفر بازيكنان . پيشرفت و يا افت انها وجود داشته باشد نه براي quick simulate كردن اقا
بچه pm دادم جا زدی
برای من تو مربیگری ممکنه چند تا بازی جذاب باشه اونا رو خودم حال میکنم
تو اصلا برو فیفا منیجر 07 رو بگیر بعد ممکنه نظرت عوض شه
3شب تا 10 صبح انلان حال میکنم تو یاهو هم اد شدی قرار بزار بفهمی چند مرده حلاجی
m_h_hadavi
19-04-2007, 18:08
کسی می دونه از طریق دایلاپ می شه فیفا بازی کرد یا نه اگه میشه راهنمایی کنید
یه کم درباره fifa manager 07 توضیح بدهید چه فرقی با fifa 07 داره؟
V A H I D
27-04-2007, 10:45
سلام
خیلی فرق داره در این بازی fifa manager 70 شما فقط میتونید با یک بازیکن می تونید بازی کنید تازه بنا به درجه ی
مری گریتون یعنی با درجه یک نمی تونید بازیکن های متوسط و قوی رابگیرید باید لول شما بالا بره
بعد تمام کشور های جهان را دارا است (حتی ایران)
مدیریت سخت تری داره (شما به راحتی در fifa پول بدست می اورید ولی شما در اینجا پولتان خیلی سریع منفی میشه)
چند چیز جالب داخل این هست که ابتدا شما می توانید برای خود به گلف رفته و لولتان رابالا ببرید واز طریق اسپانسر ها
پول بدست اورید
در fifa شما پول جداگانه از باشگاه ندارید ولی در اینجا شما این مزیت رادارا هستید و می توانید برای خود انواع ماشین
خانه و هواپیاو ....
خریداری کنید
2 تازه اینجا شما می توانید با دوست شدن با کسی او را به همسری برگزینید وبچه دار شوید بعد بچه هاتون فوتبالیست شوند(تازه طلاق هم میشه گرفت)
3.عکس بیشتر بازیکن ها به صورت واقعی هست مثل :علی کریمی . مهدوی کیا و بازیکننان متوسط به بالا
4 .شما می توانید در اینجا کمپ ها یی بسازید که در انجا بازیکننان جان داشته باشید وستاره ها را از نقاط جهان جمع
کنید
5.اینجا شما 2 دسته تیم دارید 1بزرگسال از 20 سال به بالا
2.جوانان از 10 تا19 سال
تیم بزرگسالان
شما در اینجا 2 تیم دارید یکی b هست یکی هم تیم اول که می توانید بازیکنان ضعیف را به تیم b ببرید
تیم جوانان
خود این به چند قسمت تقسیم میشه
1. تیم 17 -18 سال
2.تیم 15-16 سال
3.تیم13-14 سال
4.تیم.12-11 سال
V A H I D
27-04-2007, 10:59
6.شما اینجا انبار دارید و می توانید وسایلی را بخرید وبرای بازی بفروشید
7.شما می توانید در رقابت با مربی ها مربی ماه و مربی سال شوید
8وشما اول قرار داد چیز هایی را متعهد می شوید که از انجا می توانید روی پول های اسپانسر ها حساب باز کنید
9.اگه بد نتیجه بگیرید داخلیک کادر کم کم از بد نتیجه گرفتن هایتان کم می شود یکه اگر بهپایان برسد شما اخراجید
(به این نکته هم باید توجه داشت که نتیجه ی خوب به ان اضافه می کند)
10. شما در این بازی دارای یک تقویم هستید که می توانید از روی ان برنامه ریزی کنید به کمپ در کشور های مختلف بروید .به رستوران بروید بازی دوستانه کنید .....
11.شما علاوه بر تیم باشگاهی یک تیم ملی هم می توانید انتخاب کنید
نکته.انتخاب باشگاه و تیم ملی خیلی سخت هست شما به هر تیمی نی توانید بروید مگر انکه قرار دادتان تمام شود
وتیم مقابل خواهان شما باشد که خیلی کم می شود اگر قرار دادتان تمام نشده بود وتیمی خواهان شما بود می توانید با پول خود بپردازید واز باشگاه بروید
12.شما می توانید بعد از پایان قرار داد برای خودتان یک تیم درست کنید و بازیکن خریداری کنید
شما می توانید برای خود از قبل پول زیاد جمع کنید که بشود بازیکنان خوبی خریداری کنید
13.قرار داد ها دبگر بهشکل fifa نیست وخیلی سخت تر شده
general Granger
27-04-2007, 12:03
بچه pm دادم جا زدی
برای من تو مربیگری ممکنه چند تا بازی جذاب باشه اونا رو خودم حال میکنم
تو اصلا برو فیفا منیجر 07 رو بگیر بعد ممکنه نظرت عوض شه
3شب تا 10 صبح انلان حال میکنم تو یاهو هم اد شدی قرار بزار بفهمی چند مرده حلاجی
من كه تو ايام عيد صد بار بهت پي ام دادم ولي جواب ندادي .چيكار كنم خودمو مي كشتم؟
الانم كه فقط ظهر ها وقت دارم
بعدش اينجا تايپيك فيفا 2007 ايت نه منيجر .
هنوزم مي گم كه خيلي براي من آماتوري
general Granger
27-04-2007, 12:18
اينجوري كه شما از منيجر تعريف كردين حتما مي روم و مي گيرمش
اما تو فيفا من تو اين چند ماهه(از وقتي كه فيفا اومده) به اين نتيجه رسيدم كه فيفا فقط پاس دادن و خوب شوت زدن يا از روي كرنر گل زدن يا ....... نيست .بلكه خود فيفا استراتژي مي خواهد . استراتژي هايي كه اگر بتوانيد آنها را پياده كنيد راحت تيم حريف را با 6 يا 7 گل مي تونيد ببريد
1- اول شما بايد با همه سيستم هاي فيفا(4-4-2)(3-4-1-2)(.....) آشنا باشيد و بدانيد كه در هر سيستم خط دفاع يا هافبك و يا حمله در زمان هاي مختلف چه تغييري مي كنند مثلا در 4-4-2 موقع حمله دو دفاع كناري جلو مي آيد و حريف خيلي راحت مي تواند از طريق ضد حمله به گل برسد چون شما دو دفاع داريد. باسيستم هاي ديگر كه هر كدام خاصيت ديگري دارند بايد آشنا شويد
بعد از آشنايي بايد بدانيد كه بازي حريف چگونه است .در ميانه ظمين پاسكاري زياد مي كند؟ شوتش خوب است؟ضد حمله اش خوب است؟ حمله اش خوب است؟ دفاعش خوب است؟ و متانسب با قابليت اون سيستم مناسب را بچينيد . مثلا اگر ضد حمله اش خوب باشد شما نبايد هيچ وقت 4-4-2 بازي كنيد و ........
اين يكي از استراتژي هاي فيفا بود.اگر باز هم خواستيد جواب بديد تا برايتان بگويم
V A H I D
27-04-2007, 12:39
سلام
من حالا خوبیاش رو گفتم ها
توی fifa بدیش اینه که شما نمی تونید سیستم بازی 4 4 2 رو عوض کرد
منظورم اینه که جاهای بازیکن ها رو یه ذره چپ وراست کرد
مثل pes
خوب من که با juve راحت 10 -0 رو توی 5 دقیقه می زدم ولی با real سیستم بازیم رو عوض کردم خیلی بد شد
البته من با رال بهترین بازیکن ها رو داشتم و البته روی ورد کلس بازی می کردم
کسی Option File نداره که درجه بعد از world class باز شده باشه؟
V A H I D
27-04-2007, 14:56
سلام
اگه باز شده باشه هم تو نمی تونی توی کریر بازی کنی (مطما نیستم)
hamid_hitman47
28-04-2007, 03:13
سلام
اگه باز شده باشه هم تو نمی تونی توی کریر بازی کنی (مطما نیستم)
نه عزیز.........میتونی تو کریر هم بازی کنی.........
اینم سیوش:
بعدشم میدونی که باید ببرید تو My Documents بعد داخل فلدر Fifa 07/Aprofiles پیست کنی....
hamid_hitman47
28-04-2007, 03:21
اينجوري كه شما از منيجر تعريف كردين حتما مي روم و مي گيرمش
اما تو فيفا من تو اين چند ماهه(از وقتي كه فيفا اومده) به اين نتيجه رسيدم كه فيفا فقط پاس دادن و خوب شوت زدن يا از روي كرنر گل زدن يا ....... نيست .بلكه خود فيفا استراتژي مي خواهد . استراتژي هايي كه اگر بتوانيد آنها را پياده كنيد راحت تيم حريف را با 6 يا 7 گل مي تونيد ببريد
1- اول شما بايد با همه سيستم هاي فيفا(4-4-2)(3-4-1-2)(.....) آشنا باشيد و بدانيد كه در هر سيستم خط دفاع يا هافبك و يا حمله در زمان هاي مختلف چه تغييري مي كنند مثلا در 4-4-2 موقع حمله دو دفاع كناري جلو مي آيد و حريف خيلي راحت مي تواند از طريق ضد حمله به گل برسد چون شما دو دفاع داريد. باسيستم هاي ديگر كه هر كدام خاصيت ديگري دارند بايد آشنا شويد
بعد از آشنايي بايد بدانيد كه بازي حريف چگونه است .در ميانه ظمين پاسكاري زياد مي كند؟ شوتش خوب است؟ضد حمله اش خوب است؟ حمله اش خوب است؟ دفاعش خوب است؟ و متانسب با قابليت اون سيستم مناسب را بچينيد . مثلا اگر ضد حمله اش خوب باشد شما نبايد هيچ وقت 4-4-2 بازي كنيد و ........
اين يكي از استراتژي هاي فيفا بود.اگر باز هم خواستيد جواب بديد تا برايتان بگويم
آره شیوه و تاکتیک و سیستم بازی خیلی تاثیر داره .........من خودم بیشتر از سیستم 1_2_2_5 استفاده می کنم....خیلی سیستم جالبیه .حتما امتحان کنید.....
general Granger
03-05-2007, 21:15
آره شیوه و تاکتیک و سیستم بازی خیلی تاثیر داره .........من خودم بیشتر از سیستم 1_2_2_5 استفاده می کنم....خیلی سیستم جالبیه .حتما امتحان کنید.....
اين تازه يكي از استراتژي ها بود.استراتژي بعدي اينه كه عر وقت با حرف (انسان)بازي مي كني بايد با همه زوم ها (tele,......) كار كني در موقع بازي بايد زومي را انتخاب كني كه حريف مقابل نتواند كار كند.اينجوري راحت از طريق اشتباهاتش 4 يا 5 گل ميزني
اما در مورد سيستم يك سيستم عاليييييييييييي براي كسايي كه خط عافبك خوب دارند است.با اين سيستم اصلا حريف نمي تواند از خط مياني جلوتر بيايد .من كه خيلي باهاش حال مي كنم system:4-1-2-1-2
نه عزیز.........میتونی تو کریر هم بازی کنی.........
اینم سیوش:
بعدشم میدونی که باید ببرید تو My Documents بعد داخل فلدر Fifa 07/Aprofiles پیست کنی....
ای ول ...دستت درد نکنه:11:
سلام به همگي
من دو تا سوال دارم :
1- يكي اينكه وقتي مسابقه تموم ميشه يه جدول مياد كه توش كاركرد بازيكنها رو مينويسه .... ول ي من از اين جدول چيزي سر نميارم مثلاٌ Xp چيه ؟؟؟
ممنون
mhnmohsen
12-05-2007, 10:09
سلام بر شما یک کمک فوری می خواستم
می دونید چرا این پچهای جدید فیفا 2007 نصب نمیشه
و میشه راهنمایی کنید چجوری میشه راه حلش رو پیدا
از همکاری و کمکتون ممنون میشوم:41: :27: :20:
V A H I D
12-05-2007, 15:57
به نطر من که اصلا نمی تونی خودت رو به زحمت ننداز
برای اینکه این بازی هایی که داخل ایران هست روشون دست کاری میشه !
بنابرین نصب نمی شند
dash_mehran
12-05-2007, 23:19
با سلام...موقع اجرای بازی هر بار که save profile رو می زنم پیغام unable to save رو می ده.هر بار که uninstal هم می کنم درست نمیشه.کسی میتونه کمکم کنه؟ممنون.
general Granger
16-05-2007, 19:32
با سلام...موقع اجرای بازی هر بار که save profile رو می زنم پیغام unable to save رو می ده.هر بار که uninstal هم می کنم درست نمیشه.کسی میتونه کمکم کنه؟ممنون.
اول يه بار ديگه unistall كن بعد اگه فايل اش تو my document بود آن را حذف كن .اسم فايل fifa 2007 است.بعد دوباره نصب كن .اگه مشكل برطرف نشد به احتمال زياد مشكل از سي دي است.
fariborz@shiraz
17-05-2007, 05:57
سلام بر شما یک کمک فوری می خواستم
می دونید چرا این پچهای جدید فیفا 2007 نصب نمیشه
و میشه راهنمایی کنید چجوری میشه راه حلش رو پیدا
از همکاری و کمکتون ممنون میشوم:41: :27: :20:
به نطر من که اصلا نمی تونی خودت رو به زحمت ننداز
برای اینکه این بازی هایی که داخل ایران هست روشون دست کاری میشه !
بنابرین نصب نمی شند
سلام
به لینک زیر برید یه سری پچ هست دانلود کنید بعد دو تا فایل .exe هست اونی که حجمش (اندازش) با فایل فیفا خودت یکی هست رو دانلود کن بعد هم
حالشو ببر
کسی می دونه دکمه های دسته بازی تو فیفا 07 هر کدوم چه کارایی می کنن؟ ریزه کاری هاشم می خوام یاد بگیرم
یکی نیست جواب ما رو بده؟
مگه شما طرفدار فیفا نیستین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
زودباشین....فقط 6 تا تیم دیگه میخواهیم:13:
Mohammad_666
22-05-2007, 23:09
سلام
میخواستم اگه میشه یه نفر بگه چه جوری میشه این بازی را از طریق lan بازی کرد مثل جنرال چون من هر کاری کردم مثل جنرال و بقیه فیفا ها نبود فقط کامل و سریع باشه .
ممنونم..........
Mohammad_666
28-05-2007, 13:33
یعنی هیچ کس نمیدونه دیگه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اون وقت یه جا تاپیک وا میکنی میگن بیا انجا بگو...............
دمتون گرم..........
jak_1300
28-05-2007, 13:42
آخه كسي تو ايران نت پر سرعت نداره كه بخواد از طريق نت بازي بكنه برايه همين جواب نميدن ولي فكر كنم بچه هستن كه بلد باشن
Mohammad_666
28-05-2007, 14:57
دوست عزیز دقت نکردی چی گفتم : از طریق lan مثل گیم نت.
Mohammad_666
28-05-2007, 16:19
کمک کنید.............
V A H I D
28-05-2007, 17:06
سلام
منم نمی دونم هرچی سعی کردم هم نشد!
hojjat_game_carbon
28-05-2007, 18:06
آخه كسي تو ايران نت پر سرعت نداره كه بخواد از طريق نت بازي بكنه برايه همين جواب نميدن ولي فكر كنم بچه هستن كه بلد باشن
کی گفته نداره من دارم!
V A H I D
28-05-2007, 20:06
منظورشون بالای یک مگ در ثانیه بود!
شما داری؟
كليد شماره ي 5 در بازي به چه دردي مي خوره؟
سلام دوستان
آیا Patch یا SaveGame واسه فیفا 07 هست که جدیدترین نقل و انتقلات فوتبال رو درست کنه؟
ممنون
سلام دوستان
آیا Patch یا SaveGame واسه فیفا 07 هست که جدیدترین نقل و انتقلات فوتبال رو درست کنه؟
ممنون
hamid_hitman47
30-05-2007, 19:57
كليد شماره ي 5 در بازي به چه دردي مي خوره؟
با این کلید میتونین کل تیمتونو به حالت دفاعی و یا هجومی و یا معمولی ببرید...........روند حرکت تاکتیکی تیم رو مشخص میکنه...
Honradez
05-06-2007, 10:45
با سلام بهخدمت اساتيد فيفا 07.
من يك سوال دارم: براي اينكه بازيكنان رو طوري تنظيم كنم كه همه باهم حمله كنند، چكار كنم؟
منظورم اينه كه مثلا اگر در تيم بارسلونا رونالدينيو حركت ميكنه و ميره جلو، از اون سمت اتوئو هم يك جايگيري خوب انجام بده تا رونالدينيو بتونه با يك پاس خوب، توپ رو به اون برسونه. اين تاكتيك بيشتر درمقابل تيمهايي مثل بارسلونا، اينتر و ليورپول كارايي داره، كه پاسها رو قطع ميكنن.
لطفا مرا راهنمايي كنيد.
با سپاس. ;)
سلام به همگی
یه سوال
در دموی بازی حتما دیدید که کریس رونالدو چه طوری دریبل میزنه
میخواستم بدونم میشه این کار رو در بازی انجام داد.اگر میشود نحوه انجامش رو هم بنویسید
webspider
06-06-2007, 04:45
چگونه امکان انتخاب زمین رو میشه محیا کرد؟
الانه من فیفا 07 رو نصب کردم و دو نفره با دسته بازی میکنیم ولی فقط یه زمین داره که خیلی داغون هست هر تیمی هم که انتخاب بشه تاثیری توی اون زمین و چمن و کلا استادیومش نداره.
ممنون میشم یه راهنمایی بکنید که دقیقا توی چه بخشی میشه از دست این زمین پیش فرض خودش برای بازی های معمولی که خیلی درهم و خراب هست خلاص شد و زمین های دیگه رو انتخاب کرد.
ممنون.
hamid_hitman47
06-06-2007, 08:42
با سلام بهخدمت اساتيد فيفا 07.
من يك سوال دارم: براي اينكه بازيكنان رو طوري تنظيم كنم كه همه باهم حمله كنند، چكار كنم؟
منظورم اينه كه مثلا اگر در تيم بارسلونا رونالدينيو حركت ميكنه و ميره جلو، از اون سمت اتوئو هم يك جايگيري خوب انجام بده تا رونالدينيو بتونه با يك پاس خوب، توپ رو به اون برسونه. اين تاكتيك بيشتر درمقابل تيمهايي مثل بارسلونا، اينتر و ليورپول كارايي داره، كه پاسها رو قطع ميكنن.
لطفا مرا راهنمايي كنيد.
با سپاس. ;)
سلام
از همون تاکتیک های بازی 2 و 4 و 6 و 8 استفاده کن و از همه مهم تر وقتی میخوای حمله کنی با زدن کلید 5 فلش رو هجومی کن تا همه بازیکننانت یه جایگیری خوب واسه حمله کنن ...هر وقت هم توپ رو از دست دادی با زدن دوباره کلید 5 دوباره بازی رو به حالت معمول و یا دفاعی تبدیل کن تا بازیکننانت حالت دفاعی تری بگیرن...البته سیستم بازی هم تاثیر داره...
چگونه امکان انتخاب زمین رو میشه محیا کرد؟
الانه من فیفا 07 رو نصب کردم و دو نفره با دسته بازی میکنیم ولی فقط یه زمین داره که خیلی داغون هست هر تیمی هم که انتخاب بشه تاثیری توی اون زمین و چمن و کلا استادیومش نداره.
ممنون میشم یه راهنمایی بکنید که دقیقا توی چه بخشی میشه از دست این زمین پیش فرض خودش برای بازی های معمولی که خیلی درهم و خراب هست خلاص شد و زمین های دیگه رو انتخاب کرد.
ممنون.
شما اون قسمت که دارین تیمها رو انتخاب می کنین...اون قسمت زیر پرچم تیم ها نوشته Team ...شما اون فلش رو عوض کن و بیار رو Location و بعدش استادیوم مورد نظر رو انتخاب کن...البته تو بازی های دوستانه...
جواب مارو کسی نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
hamid_hitman47
06-06-2007, 13:25
جواب مارو کسی نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نمیدونم ...ولی تو فیفا انواع دریبل ها رو اگه با صفحه کلید بازی می کنی می تونی با Z ,C و Shift و E و کلید های جهتی میشه زد....
شما برو تو قسمت ترنینگ و این کلید ها رو به صورت ترکیبی و با جهت های مختلف آزمایش کن شاید به نتیجه برسی...من که خودم زیاد از دریبل استفاده نمی کنم...بیشتر سعی می کنم پاسکاری کنم...اخه پاسکاری و کار گروهی بهتر جواب میده تو این بازی
Honradez
06-06-2007, 14:44
سلام
از همون تاکتیک های بازی 2 و 4 و 6 و 8 استفاده کن و از همه مهم تر وقتی میخوای حمله کنی با زدن کلید 5 فلش رو هجومی کن تا همه بازیکننانت یه جایگیری خوب واسه حمله کنن ...هر وقت هم توپ رو از دست دادی با زدن دوباره کلید 5 دوباره بازی رو به حالت معمول و یا دفاعی تبدیل کن تا بازیکننانت حالت دفاعی تری بگیرن...البته سیستم بازی هم تاثیر داره...
سلام حميد جان.
ميشه بگين كدوميك از اون تاكتيكها (2,4,6,8) بيشتر بدرد كار من ميخوره؟
با سپاس. :46:
hamid_hitman47
07-06-2007, 13:37
سلام حميد جان.
ميشه بگين كدوميك از اون تاكتيكها (2,4,6,8) بيشتر بدرد كار من ميخوره؟
با سپاس. :46:
خوب آگه میخوای حمله هات بیشتر از عمق باشه همزمان از 2 و 6 استفاده کن و حالت دفاعیتم رو Q + 2 استفاده کن...
هر وقت هم میخوای حمله همه جانبه کنی کلید 5 رو بزن و فلش رو هجومی کن و هر وقت هم توپ رو از دست دادی دوباره 5 رو بزن تا به حالت معمولی و یا دفاعی تر بری...
اگه میخوای با پاس های کوتاه به دروازه نزدیک بشی همزمان از 2 و 4 استفاده کن و حالت دفاعیتو رو Q + 6 و یا Q + 8 بزار...
راستی من همه سیستم ها رو تست کردم و به نظر من بهترین شیوه بازی 1_2_2_5 است....حتما این روش رو یه آزمایشی کن ...خیلی سیستم با حالیه ...هم میتونی تو کارای دفاعیت موف باشی...هم تو کارای هجومی...
Honradez
08-06-2007, 10:41
خوب آگه میخوای حمله هات بیشتر از عمق باشه همزمان از 2 و 6 استفاده کن و حالت دفاعیتم رو Q + 2 استفاده کن...
هر وقت هم میخوای حمله همه جانبه کنی کلید 5 رو بزن و فلش رو هجومی کن و هر وقت هم توپ رو از دست دادی دوباره 5 رو بزن تا به حالت معمولی و یا دفاعی تر بری...
اگه میخوای با پاس های کوتاه به دروازه نزدیک بشی همزمان از 2 و 4 استفاده کن و حالت دفاعیتو رو Q + 6 و یا Q + 8 بزار...
راستی من همه سیستم ها رو تست کردم و به نظر من بهترین شیوه بازی 1_2_2_5 است....حتما این روش رو یه آزمایشی کن ...خیلی سیستم با حالیه ...هم میتونی تو کارای دفاعیت موف باشی...هم تو کارای هجومی...
سلام و تشكر حميد عزيز.
شما كدوم راه براي حمله رو پيشنهاد ميكنيد؟ (حمله از جناحين/پاسهاي عمقي/همه جانبه/ پاسهاي كوتاه/...)
ضمنا يك سيستم هجوميتر از 1-2-2-5 نيست؟ (آخه من نميخام خيلي برم تو دفاع)
با تشكر دوباره از راهنماييهاي شما.
:10:
V A H I D
08-06-2007, 13:28
سلام به همگی
یه سوال
در دموی بازی حتما دیدید که کریس رونالدو چه طوری دریبل میزنه
میخواستم بدونم میشه این کار رو در بازی انجام داد.اگر میشود نحوه انجامش رو هم بنویسید
من درست یادم نیست چی کار می کرد ولی خوب از shift استفاده کن چند بار بزن
hamid_hitman47
08-06-2007, 19:05
سلام و تشكر حميد عزيز.
شما كدوم راه براي حمله رو پيشنهاد ميكنيد؟ (حمله از جناحين/پاسهاي عمقي/همه جانبه/ پاسهاي كوتاه/...)
ضمنا يك سيستم هجوميتر از 1-2-2-5 نيست؟ (آخه من نميخام خيلي برم تو دفاع)
با تشكر دوباره از راهنماييهاي شما.
:10:
خوب این بستگی به شیوه بازی شما داره....من خودم وقتی زیاد به گل احتیاج ندارم از پاس های عمقی و پاسهای کوتاه استفاده می کنم. ولی وقتی که میخوام گل بزنم و به گل احتیاج دارم از همه جانبه و جناحین استفاده می کنم...مخصوصا این حمله از جناحین خیلی تو گل زدن بهت کمک می کنه...راستی به بازی حریف هم بستگی داره..مثلا اگه یه تیم خیلی فشرده بازی کنه از پاس های کوتاه باید زیاد استفاده کنی...از پاس های عمقی هم زمانی بیشتر استفاده میشه که حریف هجومی باشه و پشت دفاعش خالی باشه...
در مورد سیستم اگه شما تو همین سیستم 1_2_2_5 به جای اون 2 تا هافبک هجومیت دو تا مهاجم بزاری خیلی کارایی خط حملت بالا میره... البته سعی کن از دو مهاجمی که اونجا استفاده می کنی کارای هافبکشون مثل پاس و سرعت و سانتر و... خوب باشه..ولی اگه زیاد میخوای هجومی باشی از 3_4_3 و یا 3_3_4 استفاده کن...البته تو این سیستما حتما تو دفاع از پرسینگ استفاده کن...
Honradez
09-06-2007, 11:04
ببينم حميد جان اگه بخوام از جناحين حمله كنم، بايد چكار كنم و از چه تاكتيكي استفاده كنم؟
بعد هم اينكه موقع سانتر كردن، تو چه حالتي باشم بهتره؟ (رو به محوطه جريمه/رو به اوت/رو به عقب)
ضمنا از چه دكمه اي براي سانتر استفاده كنم؟ (qw/a)
با تشكر.
jak_1300
09-06-2007, 11:13
برايه سانتر كردن روبه محوطه جريمه پشت مدافعان و با كيليد Aرويه كيبورد و كيلد4 رويه گيم پد خيلي سريع دوبار فشار بده پاس هايه سالمتري ارسال ميشه اگه دوبار پشت سر هم بزني پاسهاي سالم تري ميتوني بدي
hamid_hitman47
09-06-2007, 16:36
ببينم حميد جان اگه بخوام از جناحين حمله كنم، بايد چكار كنم و از چه تاكتيكي استفاده كنم؟
بعد هم اينكه موقع سانتر كردن، تو چه حالتي باشم بهتره؟ (رو به محوطه جريمه/رو به اوت/رو به عقب)
ضمنا از چه دكمه اي براي سانتر استفاده كنم؟ (qw/a)
با تشكر.
برای سانتر کردن از تاکتیک 6 استفاده کن تا بازیکنات جایگیری بهتری داشته باشن...
برای سانتر کردن زیاد فرقی نداره که تو چه حالتی باشی , فقط هر وقت دیدی یه بازیکنت تو محوطه جریمه موقعیت خوبی داره توپو سانتر کن , برای فهمیدن موقعیت بازیکنانت از رادار هم میتونی استفاده کنی...ولی اگه رو به محوطه جریمه باشی بهتره...
برای سانتر کردن هم اگه دوبار A رو بزنی سانتر های کوتاه تر و دقیق تری میتونی تو محوطه ی جریمه داشته باشی و یه بار هم اگه A رو بزنی هم که همون سانتر های معمولی و بلند تره ...از q+w هم بیشتر واسه پاسها و سانتر های عمقی استفاده کن...راستی تو کرنر زدن برای سانتر از کلید D استفاده کن و بعد از زدن D یه خورده با کلید های جهتی به توپ کات بده...اینجوری خیلی بهتر جواب میده...راحت تر به گل میرسی...من که خیلی ار رو کرنر گل می زنم...
Honradez
09-06-2007, 18:30
مرسي حميد جان.
jak_1300 عزيز از شما هم سپاسگزارم.
:10: تکنیک های Fifa 07 رو به می گید:8: :19:
تکنیک های فیفا 07 رو به من بگین
searchplex
18-06-2007, 12:38
کسی ترینر داره که تو manager mode پول بده؟
searchplex
23-06-2007, 10:07
سلام هر کی مشکل در زدن ضربات آزاد داره بنویسه من اموزش میدم بهش
mostafaeshghi
28-06-2007, 14:14
سلام هر کی مشکل در زدن ضربات آزاد داره بنویسه من اموزش میدم بهش
کاری نداره. مهمترین مسئله که باید بهش دقت و توجه کامل کنید. بسیار کم پر کنید. هر چی کمتر دقیقتر.
general Granger
16-07-2007, 16:48
سلام.کسی می دونه که وقتی حریف ضربه ازاد می زنه چه طوری می تونی دروازه بانتو را جابه جا کنی؟
Honradez
23-07-2007, 13:34
سلام.
من یک مشکل بزرگ با فیفا دارم:
دکمه های چپ و راست کیبورد از کار میافتن. البته من در ویندوز این مشکل رو ندارم و فقط در فیفا 07 هست؛ درحالیکه توی این و بازی فقط در منوها، میشه با NUMPAD چپ و راست کرد.
;)
nader_kashimotso
24-07-2007, 11:33
آخه 07 هم شد بازی ... فقط Pes6:21:
hamid_hitman47
24-07-2007, 16:42
آخه 07 هم شد بازی ... فقط Pes6:21:
دوست عزیز لطفا بحث تاپیک رو منحرف نکنید...
اینجا تاپیک مربوط به فیفا 07...
هر کسی هم یه سلیقه ای داره...یکی از فیفا خوشش میاد یکی هم از Pes ...
Honradez
24-07-2007, 19:58
آقا لطفا به این سوال هم پاسخ بدید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
;)
hamid_hitman47
25-07-2007, 00:39
سلام.
من یک مشکل بزرگ با فیفا دارم:
دکمه های چپ و راست کیبورد از کار میافتن. البته من در ویندوز این مشکل رو ندارم و فقط در فیفا 07 هست؛ درحالیکه توی این و بازی فقط در منوها، میشه با NUMPAD چپ و راست کرد.
;)
سلام..
من دقیقا نمیدونم مشکل شما چیه ...فقط این به ذهنم میرسه که اگه دسته یازی نصب کرده رو سیستمت داری پاکش کن بعد برو تو بازی... آخه این بازی با بعضی از دسته ها یه خورده ناسازگاری داره...امیدوارم مشکلت حل بشه...
farhad200
25-07-2007, 13:26
بازی فقط چی؟؟؟؟؟Pro Evolution Soccer[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
hamid_hitman47
25-07-2007, 14:35
بازی فقط چی؟؟؟؟؟Pro Evolution Soccer[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب مجبورم یه بار دیگه بگم:
دوست عزیز لطفا بحث تاپیک رو منحرف نکنید...
اینجا تاپیک مربوط به فیفا 07...
هر کسی هم یه سلیقه ای داره...یکی از فیفا خوشش میاد یکی هم از Pes ...
سلام دوستان-من اين بازي رو تازه گرفتم.اما بازي به طرز خيلي خوفي صحنه اهسته هست-كسي حدس مي زنه مشكل از كجاست؟؟؟
hamid_hitman47
25-07-2007, 16:42
سلام دوستان-من اين بازي رو تازه گرفتم.اما بازي به طرز خيلي خوفي صحنه اهسته هست-كسي حدس مي زنه مشكل از كجاست؟؟؟
شما سیستمت چیه دوست عزیز؟
شما سیستمت چیه دوست عزیز؟
نه بابا فكر نكنم به سيستم ربط داشته باشه چون Fifa06و pes6 رو روون تر از اين حرفا اجرا مي كنم.:13:
CPU 2.8
VGA Gforce FX550
Ram 1024
آخه آدم حسابی هرکی از پی ای اس خوشش میاد میاد تو تاپیک فیفا چیزی مینویسه
من خودم پی ای اس بازی می کنم ولی تا حالا اینجا از فیفا بد نگفتم اونوقت شما...............:13::13:
آقا یکی بگه چجوری میشه مالتی پلایر بازی کرد؟
ممنون
چه جوری موقع ضربه آزاد اون یاره دومی که میاری کنار توپ از روش می پره؟
اگه ممکنه بقیه تاکتیکای ضربه آزاد رو هم بدین
ممنون میشم
hamid_hitman47
03-08-2007, 17:30
چه جوری موقع ضربه آزاد اون یاره دومی که میاری کنار توپ از روش می پره؟
اگه ممکنه بقیه تاکتیکای ضربه آزاد رو هم بدین
ممنون میشم
برای این کار تو ضربات آزاد کلید Z رو همیطور داشته باش و بعد کلید D رو بزن...
برای انجام حرکات دیگه هم از کلید های C و Q و Z وE و شیفت به همراه کلید های جهتی استفاده کن...همه حالت ها رو تو قسمت ترنینگ چک کن و تمرین کن...حالت های جالبی میتونی یاد بگیری...بازم میگم حتما برو تو قسمت ترنینگ و تمرین کن...
ممنونم hitman جان ولی کلید shift برای من کاری انجام نمیده
اگه تاکتیک رفتن با بازیکنا هم بگی ممنون میشم
مرسی
کسی نمیدونه چجوری میشه مالتی پلایر بازی کرد؟؟
هر کی میدونه خواهشا بگه
ممنون
nokhale2_3
24-08-2007, 18:32
منم همين مشکلو دارم ولي وقتي کامپيوتر رو استندباي ميکنم و دوباره برمي گردم تو ويندوز ، درست ميشه.
فکر کنم از درايور کارت گرافيک باشه
دوستان کسی میدونه fifa2008 کی به بازار میاد؟
amsjavan
12-09-2007, 10:37
سلام
چه جوري ميشه ضربه آزاد ها رو گرفت من هميشه گل مي خورم
amsjavan
13-09-2007, 10:11
كسي نيست جواب بده. طرفدار هاي فيفا كجا رفتند؟
amsjavan
13-09-2007, 10:19
يه سوال ديگه : من هر وقت حريف تو نقطه كرنر سانتر مي كنه نمي تونم بگيرم و توپ به بازيكن حريف مي رسه و راحت گل مي زنه. چي كار كنم كه توپ به اون نرسه؟ كليد خاصي داره. چون من با اينكه بهش چسبيدم نمي تونم توپ رو بگيرم هر چي هم A رو مي زنم head نمي زنه كه توپ دور بشه.
amsjavan
13-09-2007, 10:22
آقا یکی بگه چجوری میشه مالتی پلایر بازی کرد؟
ممنون
كاري نداره كه. بايد بري تو قسمت Direct بعد اونجا IP طرف مقابل رو بزني و اون هم IP تو رو بزنه بعد يكي Host ميشه و منتظر مي مي مونه تا اون يكي وصل بشه. فقط دقت كن كه IP خودت رو نبايد تو كامپيوتر خودت بزني
amsjavan
15-09-2007, 14:40
پس چرا آقاي مدير مي گي اينجا مطرح كن. اينجا كه كسي جواب نميده مي ذاشتي يه تاپيك درست مي كردم ديگه
orlan2magic_66
15-09-2007, 15:35
دوستان من هم یکی از خوره های 07 می باشم...به جرات میگم کسی منو نبرده...اما قبول کنید بیش از حد آسونه دیگه...پرو خیلی سخته گل زدن...
fifa07 رو چه جوری میشه انلاین بازی کرد؟؟؟؟
کسی نیست جوابمو بده !!!!!
ای بابا......
amsjavan
16-09-2007, 13:01
بايد اينترنت پر سرعت داشته باشي
general Granger
16-09-2007, 14:13
يه سوال ديگه : من هر وقت حريف تو نقطه كرنر سانتر مي كنه نمي تونم بگيرم و توپ به بازيكن حريف مي رسه و راحت گل مي زنه. چي كار كنم كه توپ به اون نرسه؟ كليد خاصي داره. چون من با اينكه بهش چسبيدم نمي تونم توپ رو بگيرم هر چي هم A رو مي زنم head نمي زنه كه توپ دور بشه.
را بزن خیلی بهتر دفع میکنهd برای دفع توپ کلید
آموزش انلاین بازی کردن فیفا:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
general Granger
16-09-2007, 14:16
دوستان من هم یکی از خوره های 07 می باشم...به جرات میگم کسی منو نبرده...اما قبول کنید بیش از حد آسونه دیگه...پرو خیلی سخته گل زدن...
از روش چپ و راست بردن مهاجم که بعضی ها اسمشو را میذارن دریبل خیلی راحت میشه گل بزنی.
اگه فیفا برات خیلی اسونه چرا کلیدهای ترکیبی و دریبل های قشنگ مثل دریبل کریستیانو رونالدو را تمرین نمی کنی؟ فیفا یعنی این نه ان دریبل های مسخره
فیفا یعنی:
بغل پا یا بیروت پا شوت زدن
دریبل زیدانی یا کریستیانو رونالدو کردن
چیپ زدن
ضربه ازادی که بازیکن میکاره برای بازیکن دیگه زدن
و خیلی چیزهای دیگه
بايد اينترنت پر سرعت داشته باشي
ممنون از راهنمایی مفیدت!!!!!!
تا اووونجا که میدونم
تا DVD اصل بازی رو نداشته باشی نمیتونی
nokhale2_3
27-09-2007, 01:21
سلام دوست عزیز
یه سری به اینجا بزن کامل توضیح داده
درضمن باید ایترنت پرسرعت داشته باشی
من که دیال آپ دارم همش بازی واسم تیکه تیکه میشد:41:
dash_mehran
01-10-2007, 11:55
سلام،چطور می شه ورزشگاه رو پر کرد؟من تو manager mode چند فصل قهرمان می شم اکثر بازیها رو هم می برم ولی بازم ورزشگاه پر نیست!
hasan007
04-10-2007, 01:06
اگه قيمت بليط رو روي low بذاري ورشگاه تقريبا پر ميشه . بايد سطح stadum manageret رو بالا ببري
ok:10:
dash_mehran
04-10-2007, 15:00
سطح stadum manager رو چطوری بالا ببرم؟
Duke Nukem
30-12-2007, 19:04
سلام
تازه كارها رو هم راه ميدين ؟! پست اولمه ! :43:
ديدم بعضي گفته بودند حركات و كليدهاي حركتي و استراتژي هاي حمله و دفاع رو ميخواستند در لينك زير تمامي كليدها براي حركت و دريبل و تاكتيكهاي حمله و دفاع موجوده بسته به اينكه با گيم پد يا كيبرد بازي ميكنيد روي شكل مربوطه كليك كنيد :
Hossein_nasa62
31-12-2007, 00:39
سلام دوستان
يك سوالي داشتم من يك چهار ماهي است دارم باهاش بازي ميكنم ولي تيم ايران رو پيدا نكردم اگه ميشه يكي توضيح بده اصلا دراه يا نه
تشكر
Duke Nukem
31-12-2007, 02:31
نه متاسفانه ايران رو نداره ...
اما ميشه بصورت آنلاين هم بازي كرد اگه دوست داشتي در اينجا يا پي ام ايدي مسنجرت رو بگو با هم هماهنگ كنيم و آنلاين بازي كنيم.
بنیامین گل
12-01-2008, 17:03
hi u im 07 ok
plise code
sharifelyaciyan
04-08-2008, 11:07
سلام من يك پچ براي فيفا 07 دانلود كردم كه ماله نقل و انتقالات بازيكن هاست اما وقتي طبق دستورالعمل ميخوام نصبش كنم ميگه كه...... old file not found تو نصبش گفته كه بايد آيكون فيفا 07 رو براش open كني كه وقتي اين كارو ميكني اين error رو ميدهدرضمن كامپيوتر من فيفا 08 رو نميكشه ممنون ميشم
به کل گم و گور شده معلوم نیس تو کدوم لیگه :31::31:
2 - رفیقم میگفت که یه پچی هستش دانلود میکنی میریزی تو پوشه بازی باشگاه ها و بازیکن هاشون
آپدیت میشن خواستم ببینم میشه یا نه اگه راهنماییم کنید ممنون میشم
دوست عزیز... وقتی یک باشگاه می سازی مستقیما به لیگ rest of world میره..
Mahziar-7
07-10-2009, 18:53
سلام. مسیر save های fifa 07 توی xp کجاست؟
Masoud King
08-10-2009, 00:19
My Documents --> FIFA 07
janidaler
25-10-2009, 10:55
کسی Save جدید فیفا07 رو داره ؟؟؟؟؟؟؟؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.