ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ذرت مکزیکی



مهرسا1
04-01-2013, 00:46
این ذرت مکزیکی که در دکه ها فروخته میشه در اصل چی هست؟

A M ! N
04-01-2013, 01:45
تا جایی که میدونم ذرت مکزیکی گونه ی خاصی از ذرت نیست، اینا از کنسرو ذرت استفاده میکنن ( ذرتی که کاملن آب دیده هست )
بعد با مقادیر قابل توجهی از سس قارچ و آویشن و یه سری مواد دیگه مخلوط میکنن. طعم خیلی خوبی داره.

مهرسا1
04-01-2013, 10:49
تا جایی که میدونم ذرت مکزیکی گونه ی خاصی از ذرت نیست، اینا از کنسرو ذرت استفاده میکنن ( ذرتی که کاملن آب دیده هست ) بعد با مقادیر قابل توجهی از سس قارچ و آویشن و یه سری مواد دیگه مخلوط میکنن. طعم خیلی خوبی داره. از کجا میتونم تهیه کنم؟میخوام خودم تو خونه درست کنم دقیقا باید بگم چی میخوام

A M ! N
04-01-2013, 11:20
ذرت رو ؟ میتونی از کنسرو استفاده کنی یا میتونی خودت بلال بگیری و درست کنی ، البته من دومی رو ترجیح
میدم چون کنسرو ذرت یکم شیرینی و چیزهای دیگه بهش زدن که مناسب ذرت مکزیکی نیست.


مواد لازم :


کنسرو ذرت یا یک قوطی
آويشن
مارگارين
سس مايونز
قارچ
چيپس خلالی
پنیر پیتزا
آبلیمو
نمک و فلفل


نحوه ی طبخ :

- اگه بلال گیرت بیاد ( بعیده ) که شروع به دون کردن دونه هاش میکنی، اول یکی دو ردیف از دونه هارو با چاقو خالی کن ( به صورت اهرمی )
بعد با دست میتونی راحت دونشون کنی. دون که کردی اول یک دون هارو بشور که پرز بهش نمونه و بعد دونه هارو بریز داخل بـخـــارپز یا بـــه
هرطریقی که برات ممکنه بخارپزشون کن ( بین یک ربع تا نیم ساعت معمولن زمان میبره ولی شما حواست جمع باشه ) خیلی مــراقب باش
که ذرتهای بخارپز شده له نشن ، بعد از پختـه شدن ذرت ها در همین حال که داخل بخار پزه باید مواد بهش اضافه بشه تا اونا هم بخار پز بشن
مواد دیگه اصل کار هستن.

- قارچهارو ریز ریز کن و جداگانه در جایی تفت بده _ قارچ تکمه ای البته ! - فعلن توی بخار نریز.
- نمک به مقدار مورد نظر
- آویشن ( ببین مهرسا حتمن آویشن رو بریز ، میدونید یه فرق عمده بین طعم غذاهای رستورانی و خونگی چیه که شما هرکاری تـوی خونه
میکنین مث اون نمیشه ؟ همین آویشن ! ) اونم به مقداری که مد نظرته اضافه کن.

- بعد از روغن مارگارین استفاده کن ( به جای کره که حیوانیه ) و فقط به اندازه ای بزن که کل ذرتها براق بشن.

- فلفل رو اضافه کن ، بهتره یه نوع پودری از فلفل قرمز تند رو استفاده کنی که بوی بد به دسرو شما نده.

- در این مرحله سس مایونز رو اضافه کن بهش هرچی دلت میخواد :دی سس مایونز خوب بگیر ، الان نمیدونم مارک خوب چیه ولی یـــادمــــه
مهرام خوب بود ، رعنا زیاد اون طعم خاص رو نداره ، خلاصه از بهترین سس مایونز استفاده کن. بیس ذرت مکزیکی همیــن سس هستــــش.

- حــالا قارچهای که تفت داده بودی رو به این دسرو اضافه کن و بزار مدتی همراه با ذرتها بخار پز بشه تا نرم بشه.
- یه مقدار کم به اندازه ی یک قاشق غذاخوری ( اگه هم بیشتر دوست داری که بیشتر !) پنیر پیتزا رو هم اضافه
کن تا آب بشه.

- چیپس خلالی رو در آخرین و آخرین مرحله اضافه کنید که خمیر نشه توی بخار.

همونطـــور کـــــه میدونــــی توی دکه ها هم از بخار پز برای طبخ این استفاده میشه و بهترین راهش هم بخارپزه ولی اگه نبود هم به راحتی
میتونی خودت بخارپزشون کنی.

Iloveu-ALL
05-01-2013, 00:40
اگه میخوای کنسرو ذرت نخری، برای درست کردنش کافی که ذرت تر رو بخرید، پستش رو بکنید و درسته بندازین توی آب و وایسین تا جوش بیاد بعد درش بیارید و دون دون کنید!
/
تو شمال و اردبیل ذرت تر پیدا میشه، البته توی اردبیل بدلیل آب و هوا دیرتر برداشت میشه!

زرمس
05-01-2013, 01:16
یه روش مکزیکی داره که امیگم برات
اول میری میوه فروشی محله یه یسته بلال شیرین میخری
و بعد هر بلالی توی یه کیسه فریزر میندازی با کره نمک و فلفل ونصف لیوان اب در کیسه رو محکم گره میزنی و داخل یه ظرف که بشه تو ماکرو گذاشت میذاری و اب میریزی تو ظرف تاروی بسته ذرت
از الان 5دقیقه زمان به ماکرو با قدرت 800 وات بدی ذرت مکزیکی اصل شما اماده میشه.:n26:

مهرسا1
06-01-2013, 13:48
اگه میخوای کنسرو ذرت نخری، برای درست کردنش کافی که ذرت تر رو بخرید، پستش رو بکنید و درسته بندازین توی آب و وایسین تا جوش بیاد بعد درش بیارید و دون دون کنید! / تو شمال و اردبیل ذرت تر پیدا میشه، البته توی اردبیل بدلیل آب و هوا دیرتر برداشت میشه! پس همون ذرت کنسرو شده به صرفه تره دوست عزیز

V E S T A
07-01-2013, 14:02
ذرت دندان اسبی (Zea mays indentata) (Dent corn) : در برش طولی، آندوسپرم سخت فقط در قسمت دیواره‌های جانبی دانه به طرف خارج قرار می‌گیرد. اندوسپرم نرم تمام قسمت وسط و بخش بالایی دانه را اشغال می‌کند

دانه‌ها به رنگ سفید، زرد، ارغوانی یا قرمز می‌باشد. بوته‌ها دارای برگ زیاد و تولیدات دانه در آن بسیار زیاد است. در حال حاضر دارای بیشترین سطح زیرکشت است و غالباً برای تهیه سیلو و علوفه کشت می‌گردد.

آمریکا چین برزیل و مکزیک به ترتیب 4 کشور برتر تولید کننده ذرت هستن

تو متفرقه تاپیک آشپزی هست میتونید طرز تهیه ذرت رو اونجا بذارین

آشپزخانه P30\/\/orld ( آموزش طبخ غذا ها )
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])