مشاهده نسخه کامل
: قرص سرما خوردگی قوی
سلام دوستان ....
من وقتی سرما میخورم بد میخورم طوری که دیگه نمیتونم راه برم ......
سریع هم میرم آمپول میزنم .... (میگن زیادش خوب نیس )
خواستم اگه ممکنه قرص های سرما خوردگی قوی (خارجی یا ایرانی ) معرفی کنید ......
ممنونم
سلام دوستان .... من وقتی سرما میخورم بد میخورم طوری که دیگه نمیتونم راه برم ...... سریع هم میرم آمپول میزنم .... (میگن زیادش خوب نیس ) خواستم اگه ممکنه قرص های سرما خوردگی قوی (خارجی یا ایرانی ) معرفی کنید ...... ممنونم دوست عزیز اگه سرماخوردگیتون ویروسی باشه باید دوره اش طی بشه تا خوب بشین اگه هم عفونی باشه باید دکتر براتون آنتی بیوتیک تجویز کنین شما بهتره سیستم ایمنی بدنتون رو قوی کنین تا کمتر سرما بخورین موفق باشین
سیستم ایمنی بدن رو چطور تقویت کنم ؟:n13:
سیستم ایمنی بدن رو چطور تقویت کنم ؟:n13:
روزی یکبار شربت عسل استفاده کنید چون عسل انتی بیوتیک طبیعی محسوب میشه سیستم ایمنی بدن رو بالا میبره و در فصل پاییز و زمستان احتمال سرماخوردگی رو خیلی پایین میاره!:n06:
طرز تهیه:1قاشق غذاخوری عسل طبیعی+یک قاشق غذاخوری اب لیمو ترش((ابلیمو هم میشه اما لیمو ترش چون طبیعیه بهتره) +یک لیوان اب جوش یا سرد (هرکدوم که بیشتر با ذائقه شما جور درمیاد)
قرص های جوشان ویتامین cو قرص های جوشان ترکیبی که cو زینک(روی) دارند هم موجب افزایش ایمنی میشه
اما سرما که خوردید بنظرم کلد استاپ بهترین قرص سرماخوردگیه
:n16:
Eblis 2011
03-01-2013, 00:40
سلام دوستان ....
من وقتی سرما میخورم بد میخورم طوری که دیگه نمیتونم راه برم ......
سریع هم میرم آمپول میزنم .... (میگن زیادش خوب نیس )
خواستم اگه ممکنه قرص های سرما خوردگی قوی (خارجی یا ایرانی ) معرفی کنید ......
ممنونم
سلام . زیاد ربطی به سیستم ایمنی قوی بدن نداره . بنده هم همینطوری هستم . مریض نمیشم نمیشم وقتی شدم از نوع A میشم ( یعنی حسابی مریض میشم :n02: ) .... شما بجای مصرف قرص قوی برو 3روز پشت هم آمپول بزن ( پنی سلین ) .... و غذای آب پز بخور ... زود سرپا میشی .
یاعلی :n16:
سیستم ایمنی بدن رو چطور تقویت کنم ؟:n13: ورزش سبک و مداوم تقریبا یک روز در میان حدود 20 دقیقه بدوید طناب زدن خیلی سیستم ایمنی رو قوی میکنه خوردن میوه سبزیجات تازه خوردن سیر خیلی می تونه مفید باشه همینطور عسل که دوستمون گفتن مصرف نکردن دخانیات و غذاهای اماده مثل ساندویچ و کنسرو و فست فود ها که دشمن شماره یک سلامتی هستن
begotten
03-01-2013, 03:56
فقط آب پرتقال بخور (خودت بگیر) یا آب لیمو ترش رو بریز تو آب بخور.
من خودم خیلی کم سرما میخورم و خفیف و زودم خوب میشم.
سیستم ایمنی رو هم با میوه و سبزیجات تازه قوی کن.
برای تامین ویتامین پرتغال و این حرف ها جک هست از قرص ای ویتامین سی استفاده کن که خیلی خوبه روزی یک عدد بنداز تو اب (قرص جوشان) و بخور
برای اینکه اگه سرما خوردید خوب بشید هم به جای قرص های وطنی میتونید از قرص های خارجی استفاده کنید که فرقشون زمین تا اسمون هست این قرص سرما خوردگی های وطنی اصلا هیچی نیستن این خارجی هاشو (که البته نمی دونم تو کشور عزیز ایران پیدا میشه یا نه ) ادم میخوره سریعا سرحال میشه و سر چند روز کاملا حالش خوب میشه
سرماخوردگی رو اول تصور کنید چی هست بعد نسبت بهش اقدام کنید.
سرما خوردگی معمولن یک تا دوروز شمارو بیحال میکنه بعـدش حالتـــون
خوب میشه، اما چیزی که باقی میمونه سرفه و آبریزش بیــنی هستش.
خیلی خیلی مهمه در اون ابتدایی که احساس سرماخوردگـــی میاد توی
وجودتون باید مراقبت و دوا و درمون رو شروع کنید. در این صــورت خیـلی
سریع حالتون خوب میشه.
نکاتی که مهمه اینه که سعی بشه از آبریزش بینی جلوگیــری بشـــه، و
دقت داشته باشید که بینی تون رو بالا نکشید ! بلکه تخلیه کنید.
وقتی محتویات بینی رو بالا میکشید معمولن در ته گلوتون تـــبدیل به خلط
میشه و گلودرد رو شدیدتر میکنه.
- در طول دوران گلودرد دور گردن رو کاملن بپوشانید ، لباس گــــرم بپوشید
اگه تازه از حموم بیرون اومدین از خونه خارج نشیــــن ، چـــون ممکنـــه به
سینوزیت تبدیل بشه ، دقت کردین وقتی میخواین خـــــم شیـن سرتون یا
چشماتون تیر میکشه ؟
- در دوران سرماخوردگی تا میتونید میوه بخورید : پرتقـال ، لیمـــو شیرین ،
موز. در کنار اینها شلغم بهترین چیزه. شیر داغ فراموش نشه.
- در این مدت از مصرف غذاهای چرب و سرخ کردنــــی خـــــودداری کنید.
- استحمام کنید ! استحمام خیلی به روند خــــــوب شــــدن شمــا کمک
میکنه و شمارو سرحال میکنه.
جالبه بدونیـــد مـن تاحالا از قرص سرماخوردگی یا آمپول استفاده نکردم و
حتی دکتر هــــم نرفتم ، همیشه با همین روال در ظرف چهارروز مشکلم
حل شده. فکر کنم توی مصرف نکردن دارو من بتونم رکورد گینس رو بزنم!
:n05:
دوستان یه سوال فنی
همه وقتی سرما میخورن اگه از نوع ویروسی باشه و نیاز به آنی بیوتیک نباشه با مصرف شلغم و ویتامین C و استراحت کردن
خلاصه بقیه چیزا خوب میشن
ولی من وقتی سرما بخورم حالا اگر از همون نوع ویروسی هم باشه...قرص جوشان ویتامین C -آب پرتقال-شلغم-سیر-شربت عسل و آبلیمو-
شستشوی بینی و گلو با سرم شستشو و.. همه این کارا رو میکنم ...ولی بازم آخرش سینوزیتم مشکل دار میشه و باید حتما
آنتی بیوتیک استفاده کنم به علاوه این یه سرماخوردگیه ساده برای من حدود 4-3 هفته طول میکشه و تا زمانی که سینوزیتم درمان نشه
تب دارم :n27:......
بهم بگید چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟.....:n03:
دوستان یه سوال فنی
همه وقتی سرما میخورن اگه از نوع ویروسی باشه و نیاز به آنی بیوتیک نباشه با مصرف شلغم و ویتامین C و استراحت کردن
خلاصه بقیه چیزا خوب میشن
ولی من وقتی سرما بخورم حالا اگر از همون نوع ویروسی هم باشه...قرص جوشان ویتامین C -آب پرتقال-شلغم-سیر-شربت عسل و آبلیمو-
شستشوی بینی و گلو با سرم شستشو و.. همه این کارا رو میکنم ...ولی بازم آخرش سینوزیتم مشکل دار میشه و باید حتما
آنتی بیوتیک استفاده کنم به علاوه این یه سرماخوردگیه ساده برای من حدود 4-3 هفته طول میکشه و تا زمانی که سینوزیتم درمان نشه
نظر من مشاوره از پزشک متخصص هست ! اینجا واقعا چنتا پزشک یا حتی دانشجوی پزشکی داریم ؟ شاید من بتونم نظری بدم حدودی که از شنیده ها یا خونده هام بوده مثلا به جای پرتغال قرص جوشان بخور یا فلان قرص خارجی از ایرانی بهتره اما چقدر حرفم درست باشه یا اینکه چه میزان این حرف در مورد دیگران هم صدق بکنه معلوم نیست
برای همین هم در مورد مسایلی که عمومیت کمتری داره پیشنهاد می کنم با پزشک مشورت کنید نه با افرادی غیر مرتبط
پ.ن : البته این جواب رو (البته با اندکی تغییر) دوست داشتم تو تک تک تاپیک های این فروم به ویژه قسمت پزشکیش بنویسم
V E S T A
03-01-2013, 17:54
دوستان یه سوال فنی
خلاصه بقیه چیزا خوب میشن
سلام به نظر منم فقط دکتر میتونه مشکلتون رو حل کنه اینجا استانداردترین اطلاعات در حد سرچ تو نت هست یا فوقش مسلط بودن به درسایی که یکم مرتبط بوده با پزشکی یعنی کسی تخصص نداره یا پزشک نیست
درباره سرماخوردگی همه سرماخوردگی ها منشا ویروسی دارن ولی بعضی ها میتونن ایجاد عفونت کنن ..میدونین که ویروس ها هم مثل خیلی از جانوران انواع و نژاد های مختلف دارن همین تنوع باعث میشه
واکسن هم زیاد کارآمد نباشه چون واکسن حداکثر 70 تا 75 درصد ویروس ها رو میپوشونه .. بعضی ویروس ها هم مثل همین ویروس سرما خوردگی قدرت اینو دارن که تغییر فرم شکل و ژنتیک بدن و تغییراتی
پیدا کنند که نسبت به درمان مقاوم و خطرناک بشن برای همین برای این ویروس یا ویروس هایی با این مشخصه (مثل ویروس ایدز) هیچ وقت واکسن کارساز نیست (تغییر فرم تحت شرایط مختلف)
برای سینوزیت
حاد: کمتر از ۴ هفته (اغلب شایع است )
تحت حاد :۴-۸ هفته
مزمن:۸ هفته یا بیشتر
*** هر ۳ نوع سینوزیت علائم مشابه دارند در نتیجه افتراق بین آنها مشکل
است***
حا د
معمولاً به وسیلهٔ عفونت دستگاه تنفسی فوقانی مشخص میشود که معمولاً منشأ ویروسی دارد.
اگر که عامل باکتریایی باعث سینوزیت باشد، این ۳باکتری در آن دخیل است:
۱-استرپتوکوک نومونیا ۲-هموفیلوس آنفلوانزا ۳-مورکسلا کاتارهالیس
***شایعترین باکتری ایجاد کنندهٔ سینوزیت،هموفیلوس آنفلوانزا است***
*** سینوزیت ویروسی معمولاً ۷-۱۰ روز طول میکشد***
*** سینوزیت حاد از قارچ هم منشأ میگیرد که در بیماران دیابتی و آنهایی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند مثل ایدز یا بیماران پیوندی که از داروهای سرکوب کننده سیستم ایمنی استفاده میکنند،دیده میشود و میتواند تهدید کنندهٔ حیات باشد***
مزمن
طبق تعریف سینوزیتی مزمن است که بیش از ۳ ماه طول بکشد. که میتواند ناشی از بیماریهای مختلف باشد که التهاب مزمن سینوس به عنوان یک علامت شایع است.
علائم کمتر از ۱۰ روز: ویروسی
عوارض بیشتر از ۱۰ روز: باکتریایی
سیتی اسکن از سینوس نشان دهنده این است که آیا سینوزیت حاد هست یا نه
سیتی اسکن برای تأیید تشخیص اینکه آیا مزمن است یا نه به تنهایی کافی نیست، برای تأیید تشخیص اینکه مزمن است یا نه ،اندوسکوپی بینی،سیتی اسکن ونشانه های بالینی نیاز است
از چه روشهایی برای درمان سینوزیت استفاده میشود؟
همانطور كه گفتم به هیچوجه درمان پیشگیری از طریق مصرف آنتیبیوتیك پیشنهاد نمیشود اما كسانی كه زیاد به سرماخوردگی ویروسی مبتلا هستند و استعداد بیشتری برای ابتلا به سینوزیت دارند باید بیماری زمینهای آناتومی كه منجر به انسداد مجاری تنفسی شده را برطرف كنند. یعنی اگر فرد به انحراف بینی دچار است باید با عمل جراحی اصلاح شود و اگر به آلرژی مبتلا است آن را درمان كند تا سینوزیت بهطور مكرر اتفاق نیفتد. اگر بتوانیم این عیب آناتومی را برطرف كنیم، فرد اگر دچار عفونت سرماخوردگی معمولی ویروسی شود میتواند با شستوشوی مكرر با محلولهای سرم فیزیولوژیكی كه در داروخانهها در دسترس است یا آبنمك استریلی كه خودمان میتوانیم در منزل تهیه كنیم و بتوانیم از تجمع میكروب در حفرههای سینوس جلوگیری كنیم. migna.ir
در نتیجه احتمال ابتلا به سینوزیت چركی را كمی كاهش دهیم. برای كسانی كه تشخیص داده میشود كه به سینوزیت چركی مبتلا هستند، انواع آنتیبیوتیكها در دسترس است. آموكسیسیلین، آمپیسیلین، كوآموكسیكلاو و داروهای جدیدتری كه در بازار موجود است مانند آزیترومایسین را میتوان برای درمان سینوزیت استفاده كرد. گاهی اوقات درمان این بیماری مشكل میشود و فرد به صورت مزمن دچار علایم میشود كه در این مواقع، حتما باید با نظر متخصص از تركیب چند آنتیبیوتیك استفاده شود، چنین بیماری حداقل دو هفته طول میكشد به این دلیل آنتیبیوتیك باید حفرهای پوشیده پیدا كند كه این عمل كمی مشكل انجام میشود در نتیجه به درمان آنتیبیوتیكی طولانیمدت احتیاج است.
در بعضی از سینوزیتهای مزمن كه فرد بیشتر از سه تا چهار هفته علایم آن را دارد در صورت التهاب شدید و ضخامت مخاط سینوس نیاز به دخالت جراحی است. البته عمل جراحی به این معنا نیست كه حتما سینوسها باید باز شوند و شخص حتما به اتاق عمل برود، امروزه با تكنولوژیهایی كه در عمل پزشكی موجود است از طریق وسیلهای به نام سینوسكوب و یا آندوسكوپی بینی لولههای ظریفی را وارد مجاری بینی و سینوس میكنند و مخاط ملتهب و ضخیمشده سینوس را میتراشند و آن را برمیدارند. شخصی كه به سینوزیت مزمن دچار شده برای درمان، احتیاج به دخالت آندوسكوپی و جراحی نیز پیدا میكند و ممكن است به تنهایی با درمان آنتیبیوتیكی بهبود پیدا نكند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درمان سینوزیت
- وقتی هدف از درمان باز کردن راه ارتباطی بین سینوس و حفره بینی است، استفاده از ضد احتقانهای موضعی یا عمومی میتواند کمککننده باشد.
- ممکن است بسته شدن راه ارتباطی، بر اثر آلرژی باشد که در این مواقع استفاده از داروهای ضدآلرژی مناسب است.
- زمانی که نشانههایی از عفونت سینوسها وجود دارد باید از آنتیبیوتیکها استفاده کرد.
- در بسیاری از موارد سینوزیت حاد که نشانهای از عفونت مثل تب، ترشحات بد رنگ و درد شدید وجود ندارد، میتوان با استفاده از ۱۰ مورد زیر، سینوزیت را بهبود بخشید:
۱- بخور: تنفس هوای مرطوب و گرم باعث کاهش تورم منافذ سینوسها خواهد شد. برای این کار روزی سه بار سر خود را روی ظرف آب جوش بگیرید و در حالی که حولهای روی سرتان انداخته اید، به مدت ۱۵ دقیقه هوای گرم و مرطوب را استنشاق کنید، یا با استفاده از دستگاه بخور، هوای اتاق را مرطوب نگه دارید.
دقت داشته باشید هفتهای یک بار برای جلوگیری از رشد قارچ و کپک روی دستگاه بخور، آن را با مواد سفید کننده خانگی تمیز کنید.
۲- دوش آب گرم: آب گرم با افزایش جریان خون در سینوسها، اثرات ضد احتقانی (ضدگرفتگی) خواهد داشت.
۳- تنفس در هوای تمیز: از افراد سیگاری دوری کنید. در فصل گرده افشانی، در و پنجرهها را ببندید و کمتر بیرون بروید تا دچار حساسیت نشوید.
۴- رطوبت بینی: روزانه چند نوبت بینی خود را با آب نمک بشویید، زیرا آب نمک با اثرات ضد التهابی، تورم منافذ سینوسها را کم میکند.
۵- افزایش نوشیدن آب : روزانه ۶ تا ۸ لیوان آب بنوشید تا ترشحات بدن و سینوسها رقیق شوند.
۶- ورزش: نرمش روزانه به مدت ۲۰ دقیقه، باعث افزایش جریان خون در بدن و سینوسها میشود و از تورم منافذ آنها میکاهد.
۷- تغییر وضعیت خواب: با گذاشتن دو یا سه بالش زیر سر به هنگام خواب و بالا قرار گرفتن سر نسبت به تنه، محتویات سینوسها راحتتر تخلیه میشوند. خوابیدن بیش از حد به این دلیل که بدن در حالت افقی قرار دارد، گرفتاری سینوس را بیشتر میکند.
۸- عدم مصرف مواد محرک: شکلات و تنقلات ، گرفتاری سینوسها را بیشتر میکند.
۹- کاهش مصرف مواد لبنی: مواد لبنی در حد مفید آن مصرف شوند، نه بیشتر.
۱۰- کنترل داروهای مصرفی: برخی از داروهای استروژندار و ضدفشارخون، میتوانند با تورم مخاط بینی مانع تخلیه ترشحات سینوسها شوند.
درمان گیاهی سینوزیت
- دم کرده کاسنی که از مخلوط یک قاشق چایخوری پودر ریشه کاسنی در یک فنجان آب جوشیده تهیه میشود.
- بخور گیاه بابونه
- بخور اوکالیپتوس
جراحی سینوزیت
معمولا ۲۰ درصد موارد سینوزیت با درمانهای طبی رایج بهبود پیدا نمیکنند، یا گاهی وجود پولیپ یا انحراف در تیغه بینی، سبب انسداد راه ارتباطی میشود که در این موارد نیاز به جراحی است. 1- یکی از روشهای موجود، جراحی تحت بیهوشی با استفاده از اندوسکوپ و لیزر سرد است.
2- Balloon sinuplasty روشی جدیدتر است. در این روش، بعد از قرار دادن یک کاتتر کوچک راهنما درون بینی، زیر دید اندوسکوپی، یک سیم هدایت کوچک وارد سینوس میشود. سپس بالن متسع میشود و به آرامی دیوارههای مجرا را متسع میکند. خونریزی در این روش بسیار کم است و اکثر بیماران پس از ۱ تا ۲ روز به فعالیتهای عادی خود میپردازند. در این روش هیچگونه بافت یا استخوانی برداشته نمیشود، بلکه بخشی از استخوان به سمت دیگر هل داده میشود تا دهانه سینوس باز شود.
تو این لینک توضیحات بیشتر هست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Mohammad Yek110
03-01-2013, 18:23
دوستان یه سوال فنی
خلاصه بقیه چیزا خوب میشن
سینوزیت منم دارم ، عفونت کرد یکی دو هفته پیش خیلی اذیت کرد
پزشکای داخلی معمولا قرص "آموکسی کلاو 625" رو تجویز می کنن
الانم تقریبا خوب شدم با مصرف این قرصا
همیشه پیش متخصص گوش و حلق وبینی میرم..فقط بهم میگن هر وقت سرماخوردی باید بینی و حلق رو با آب ونمک شستشو بدی
بهترین کار همینه..ولی هیچ تاثیری نداره...انقدر آنتی بیوتیک خوردم دیگه بدنم در برابر چند نوع از آنتی بیوتیکا مقاوم شده...
یادمه چند سال پیش کل زمستون داشتم آنتی بیوتیک به عنوان داروی نگه دارنده میخوردم تا اصلا مریض نشم....
آموکس کلاو هم نمیتونم بخورم حالم بد میشه.....بعضی وقتا سفکسیم هم جواب نمیده...
در کل سیستمم از بچگی همین طور بوده همیشه مشکل عفونت گوش و سینوزیت داشتم...
ممنون دوستان بابت راهنمایی هایی که کردین....:n01:
begotten
03-01-2013, 23:45
برای تامین ویتامین پرتغال و این حرف ها جک هست از قرص ای ویتامین سی استفاده کن که خیلی خوبه روزی یک عدد بنداز تو اب (قرص جوشان) و بخور
بعد از خوندن این مطلب این جانب جامه ی خود بدریدندی و نعره ها زدندی و حیران شدندی در کار عالم که این انسان ذلیل باید پرتقال تازه را رها کردندی و برای تامین ویتامین به نوع مصنوعی آن پناه بردندی.
hosein002
04-01-2013, 00:14
همیشه پیش متخصص گوش و حلق وبینی میرم..فقط بهم میگن هر وقت سرماخوردی باید بینی و حلق رو با آب ونمک شستشو بدی
بهترین کار همینه..ولی هیچ تاثیری نداره...انقدر آنتی بیوتیک خوردم دیگه بدنم در برابر چند نوع از آنتی بیوتیکا مقاوم شده...
یادمه چند سال پیش کل زمستون داشتم آنتی بیوتیک به عنوان داروی نگه دارنده میخوردم تا اصلا مریض نشم....
آموکس کلاو هم نمیتونم بخورم حالم بد میشه.....بعضی وقتا سفکسیم هم جواب نمیده...
در کل سیستمم از بچگی همین طور بوده همیشه مشکل عفونت گوش و سینوزیت داشتم...
ممنون دوستان بابت راهنمایی هایی که کردین....:n01:
من هم دقیقا مثل شما این مشکلات رو دارم هر کاری بگی انجام دادم ولی تاحالا فایده ای نداشته فقط مونده برم سینوزیتم رو عمل کنم
aminsol70
23-08-2019, 22:51
قرص برای درمان سرماخوردگی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] a%af%db%8c-%d8%af%d8%b1-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%b1%d9%85%d8%a7%d9%86-%da%a9%d9%86%db%8c%d9%85) فقط کولد استاپ
vahidrojroj
02-11-2019, 12:16
سالم ترینشون که همون ش-یره هست اگه ظرفیتشو داشته باشی . اب روی آتیشه
در کل پیشنهاد نمیشه چون اکثرا ظرفیت ندارن
DJ POLESTAR
02-11-2019, 18:56
سالم ترینشون که همون ش-یره هست اگه ظرفیتشو داشته باشی . اب روی آتیشه
در کل پیشنهاد نمیشه چون اکثرا ظرفیت ندارن
:D:D!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.