مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی برای خرید پرینتر لیزری یا جوهر افشان
amirkalak6
31-12-2012, 16:05
سلام
دوستان من یه پرینتره جوهر افشان اپسون cx 5900 دارم منتهی این چند روز که میمونه دیگه باید پدره خودتو در بیاری تا درست حسابی بزنه اخه ادم همیشه حوصلش نمیگیره هر چند روز پرینت کنه خشک نشه
سواله مهمه من اینه که این جوهر افشان روی کاغذ عکس(حالا نمیدونم همون گلاسه بهش میگن خلاصه یا کاغذای براق دیگه روغنی) خوب میزنه میخواستم ببینم چون تجربه ای از پرینتر لیزری رنگی ندارم مثلا پرینترHP Color LaserJet 1600 روی این کاغذای عکس چاپ میکنه اصلا؟؟این پرینتر ، پرینتر خوبی هست؟؟
karbar200
31-12-2012, 18:58
سلام دوست عزیز من hp 1600 دارم اصلا نخر چون برای عکس بدرد نمی خوره بخاطر همین رفتم epson p50 برای مخصوص چاپ عکس این پرینتر خریدم
الان از 1600 فقط برای پرینت مشکی استفاده می کنم
کاغذ عکس برای پرینتر های لیزری مثل 1600 هست ولی با کاغذ عکس پرینتر جوهر افشان زمین تا آسمان فرق داره و کلا به درد عکس نمی خوره لیزری
amirkalak6
31-12-2012, 22:14
ممنون دوست عزیز منم از موقعی که این تاپیکو زدم تاحالا خیلی سرچ زدم دیدم همه میگن لیزری فقط به درد متن با نوشته رنگیو اینا میخوره منم مهم برام پرینت عکس روی کاغذای عکس بود
این 1600 روهم یکی کارکرده داشت تروتمیز ارزون میداد میخو.استم بگیرم ازش/حالا اینجام دوستان کسی پرینتره تروتمیز واسه فروش داشت خبرم کنه
gemini2857
10-03-2013, 16:31
سلام من یه پرینتر می خواهم که مقرون به صرفه باشه از لحاظ کارتریج وشارژ و... و ترجیحا رنگی. چند نفر پیشنهاد دادن که p50 بگیرم .
من برای پرینت های معمولی و گاهی هم پرینت عکسهای دوربین دیجیتالی ام می خواهم استفاده روزانه هم گاهی اوقات ندارم در واقع برای مصرف خانگی است پرینت برگه آموزشی و کتاب و جزوه ام تقریبا خوبه مثلا هفته ای150 تا 200 صفحه.هر کس هم توی بازار از مدل خودش تعریف میکند موندم چی کار کنم . با این شرایط p50 برایم خوبه یعنی نگهداری و استفاده ازش راحته یا پر دردسره و اذیتم خواهد کرد؟؟ یا اصلا بروم سراغ لیزری ها و سیاه و سفید ؟؟؟ لطفا راهنمایی ام کنید.
سپاسگذارم .
h_khozooei
10-03-2013, 17:10
اگر می خواهی عکس رنگی با کیفیت بگیری تنها گزینه ات جوهر هست.
ولی اگر می تونی بی خیال عکس گرفتن بشی لیزری بگیر
اون عکس رو هم بده سر خیابون برات چاپ کنن
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.