مشاهده نسخه کامل
: مشكل با كيبرد tsco براي تايپ
face_2_faces
29-12-2012, 07:59
سلام دوستان من كيبرد tsco ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])خريدم .وايرلسم هستش الان موقع تايپ مشكل دارم .بزاريد با مثال توضيح بدم شما براي تايپ * بايد شيفت رو با عدد 8 بگيريد تا ستاره تايپ بشه رو اين كيبرد هم بعضي از حروف روي كيبرد با رنگ ابي مشخص شده و بايد fn رو بگيري تا اين حروف تايپ بشه ولي برعكس روي اين دكمه ها كه كليك مي كني حروف ابي تايپ ميشه و وقتي fn رو بگيري اون حروف عادي رو تايپ ميكنه يعني دقيقا برعكسه الان مي خواستم بدونم تنظيمات خاصي داره تا من از اين وضعيت بيرون بيام.مرسي
alireza1411
21-02-2013, 12:03
سلام دوستان من كيبرد tsco ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])خريدم .وايرلسم هستش الان موقع تايپ مشكل دارم .بزاريد با مثال توضيح بدم شما براي تايپ * بايد شيفت رو با عدد 8 بگيريد تا ستاره تايپ بشه رو اين كيبرد هم بعضي از حروف روي كيبرد با رنگ ابي مشخص شده و بايد fn رو بگيري تا اين حروف تايپ بشه ولي برعكس روي اين دكمه ها كه كليك مي كني حروف ابي تايپ ميشه و وقتي fn رو بگيري اون حروف عادي رو تايپ ميكنه يعني دقيقا برعكسه الان مي خواستم بدونم تنظيمات خاصي داره تا من از اين وضعيت بيرون بيام.مرسي
سلام دوست عزیز
این مشکل بنده رو هم سر کار گذاشت یه نیم ساعت سرچ میکردم و ور میرفتم ولی راه حل خیلییییییییی ساده بود
این کیبورد نام پد نداره، مثل لپ تاپ های کوچیک
بنابراین کلی نام لاک هبالای کیبورد هست کار دکمه های عدد دار رو عوض میکنه ولی کار کلید های فانکشن یعنی منظورم اف 1 و اف 2 هست، رو عوض نمیکنه. شما همون نام لاک رو یه بار بزن همه جچی به خیر و خوشی تموم میشه.
موفق باشی و ممنون که اینجا مطرح کردی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.