Gregar
27-12-2012, 23:29
امروز که سیستم رو گذاشته بودم روی sleep بعد از دو ساعت که اومدم روشن کنم سیستم ریبوت شد و وقتی صفحه اول مادربرد اومد نشوته بود four cores activated و یه علامت 4x هم اومده بود روی صفحه . بعد که سیستم میخواست بالا بیاد و بوت کنه انگار نمیتوسنت و ریستارت میکرد . بعد از چندین دفعه که اینطوری شد از اخر از توی safe mode رفتم توی ویندوز و کار خاصی نکردم و دوباره سیستم رو یه ریستارت کردم . بعد از اون دیگه سیستم به صورت عادی بوت میشد . ولی هنوز اون علامته هستش .
تا الان اینجوری نشده بود و منم هیچ کاری هم نکرده بودم . تنها چیزی که بود میتونم بگم دمای اتاق به شدت پایین بود و به قول خودم سیستم یخ زده بود :n02: . پارسال زمستون هم همین اتفاق افتاده بود ولی دیگه اون 4x و بقیه نیومده بود . فقط یه چند دقیقه ای سیستم دیر بوت میشد .
ممکنه از دمای پایین اتاق باشه ؟ در ضمن یعنی چی که چهار هسته رو فعال کرده ؟ مگه از همون اول 4 هسته فعال نیست ؟ چرا خودش اتوماتیک این کار رو کرده ؟
مشخصات سیستم هم اینه :
mainboard : asus m4a79xtd evo
cpu : amd phenom II 955 4x
بقیه مشخصات هم که فکر نکنم لازم باشه .
تا الان اینجوری نشده بود و منم هیچ کاری هم نکرده بودم . تنها چیزی که بود میتونم بگم دمای اتاق به شدت پایین بود و به قول خودم سیستم یخ زده بود :n02: . پارسال زمستون هم همین اتفاق افتاده بود ولی دیگه اون 4x و بقیه نیومده بود . فقط یه چند دقیقه ای سیستم دیر بوت میشد .
ممکنه از دمای پایین اتاق باشه ؟ در ضمن یعنی چی که چهار هسته رو فعال کرده ؟ مگه از همون اول 4 هسته فعال نیست ؟ چرا خودش اتوماتیک این کار رو کرده ؟
مشخصات سیستم هم اینه :
mainboard : asus m4a79xtd evo
cpu : amd phenom II 955 4x
بقیه مشخصات هم که فکر نکنم لازم باشه .