مشاهده نسخه کامل
: کاردانی ناپیوسته دانشگاه آزاد
qarikhan
27-12-2012, 13:07
با سلام به دوستان عزیز بنده شرایطم خیلی خاصه برای همین مجبورم فعلا برم دانشگاه آزاد خودم دوست داشتم برم ملی اما هر چقدر هم که درس بخونم نمیشه چون مشمول هستم و باید برم خدمت سربازی ولی دوست دارم قبل از خدمت تحصیلاتم رو تموم کنم اگه برای کنکور صبر کنم که صد در صد غیبت می خورم و میشم سرباز غایب و فراری تنهای راهی که مونده ثبت نام در دانشگاه آزاده حالا من یه سوال داشتم می تونم در دوره کاردانی ناپیوسته نیم سال دوم سال91 شرکت کنم؟ در سایت دانشگاه آزاد امکان ثبت نام هست این دوره چه جوری هست کسانی در این دوره ثبت نام می کنند معافیت تحصیلی هم می گیرند؟ و سوال دیگه اینکه من مدرک پیش دانشگاهی علوم انسانی دارم می تونم با این مدرک به رشته ای غیر از رشته علوم انسانی برم یعنی مثلا برم مهندس عمران
farshidshd
27-12-2012, 13:40
با سلام به دوستان عزیز بنده شرایطم خیلی خاصه برای همین مجبورم فعلا برم دانشگاه آزاد خودم دوست داشتم برم ملی اما هر چقدر هم که درس بخونم نمیشه چون مشمول هستم و باید برم خدمت سربازی ولی دوست دارم قبل از خدمت تحصیلاتم رو تموم کنم اگه برای کنکور صبر کنم که صد در صد غیبت می خورم و میشم سرباز غایب و فراری تنهای راهی که مونده ثبت نام در دانشگاه آزاده حالا من یه سوال داشتم می تونم در دوره کاردانی ناپیوسته نیم سال دوم سال91 شرکت کنم؟ در سایت دانشگاه آزاد امکان ثبت نام هست این دوره چه جوری هست کسانی در این دوره ثبت نام می کنند معافیت تحصیلی هم می گیرند؟ و سوال دیگه اینکه من مدرک پیش دانشگاهی علوم انسانی دارم می تونم با این مدرک به رشته ای غیر از رشته علوم انسانی برم یعنی مثلا برم مهندس عمران
سلام
بله میتونید شرکت کنید
رشته رو هم میرید دانشگاه بهتون میگن چطوری میتونین انتخاب کنین
qarikhan
27-12-2012, 15:15
سلام
بله میتونید شرکت کنید
رشته رو هم میرید دانشگاه بهتون میگن چطوری میتونین انتخاب کنین
خب من مدرک پیش دانشگاهی انسانی دارم به نظرتون می تونم برم یکی در یکی از رشته های ریاضی ادامه تحصیل بدم
qarikhan
27-12-2012, 17:20
خواهشا دوستان زود جواب بدند عجله دارم
qarikhan
27-12-2012, 23:16
آقای کسی نبود جواب ما رو بده؟؟؟
qarikhan
28-12-2012, 01:43
خوشبختانه خودم جوابم رو از سایت آزمون گرفتم اینم جواب
پاسخ:
متقاضیان دوره کاردانی پیوسته صرفا در رشته متجانس با دیپلم و یا رشته تربیت بدنی مجاز به انتخاب محل دانشگاهی میباشند و داوطلبان دیپلم نظری تجربی و ریاضی میتوانند در هرگروهی از کاردانی پیوسته شرکت کنند اما دیپلمهای نظری انسانی در مجموعه رشته های کاردانی پیوسته به جز گروه ریاضی حق انتخاب رشته دارند/متقاضیان کاردانی ناپیوسته د هر رشته ای می توانند انتخاب رشته داشته باشند
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.