مشاهده نسخه کامل
: برترین بازیهای ۲۰۱۲ - برترین هر ژانر - برترین بازی اکشن/ماجراجویی
vahidgame
25-12-2012, 01:22
بــرتــریــن بــازیهــای ۲۰۱۲
برترین هر ژانر
برترین بازی اکشن/ماجراجویی
_
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
_
Alan Wake
PC
سازنده: Remedy Entertainment
ناشر: Microsoft Game Studios
Assassin's Creed III
PC / Xbox 360 / PlayStation 3
سازنده: Ubisoft Montreal
ناشر: Ubisoft
Darksiders II
سازنده: Vigil Games
ناشر: THQ
_
Dishonored
سازنده: Arkane Studios
ناشر: Bethesda Softworks
Hitman: Absolution
سازنده: IO Interactive
ناشر: Square Enix
Sleeping Dogs
سازنده: Square Enix London Studios
ناشر: Square Enix
Fate2646
25-12-2012, 22:50
همشون خوبن فک کنم اگر Dishonoredتوشون نبود انتخاب برام خیلی سخت میشد .خوب فک کنم شاید بهترین بازی سالم بشه .من که خیلی خوشم اومد ازش.Alan Wake خوب بود همچیناز یه جایی به بعد برام خیلی تکراری شد ولی بازم حال داد .Assassin's Creed III روهنوز بازی نکردم Darksiders II کلا سریشو بخاطر داستانش و ایده هاش خیلی دوست دارم البته به اندازه شماره 1 منو راضی نکرد .Hitman: Absolutio که یکی از فناشم هر جوریم باشه اقا کچلرو دوست میداریم .یه جورایی نسخه یکش اولین بازی pc بود که تموم کردم.Sleeping Dog هم عالی بود امسال واقعا جای یه همچین بازیی برام خالی بود .
vahidgame
25-12-2012, 23:09
Alan Wake : ارزش انتظار رو داشت و بازی خیلی خوش ساختی بودش. از نظر داستانی و اتمسفر زیبا چیزی کم نداشت ولی گیم پلی جای بهتر شدن داشت و مخصوصا اواخر بازی دیگه به سمت تکراری شدن می رفت ، جوری که بعد از تموم کردن اون اصلا انگیزه ای برای دوباره رفتن وجود نداره. در کل گیم پلی اون اگه بهتر بود میشد جزو غول های این نسل اونو یاد کرد ولی با این مشکل عمده اصلا نمیشه.
Assassin's Creed III : در کل بازی خوبی بود ولی به عنوان یه طرفدار سرسخت این سری از سطح انتظاراتم پایینتر قرار گرفت و میشه گفت بعد از Revelations ضعیفترین نسخه این سری بودش. به شخصه نبود جسپر کید عزیز برای آهنگسازی اونم خیلی منو اذیت کرد و توی شماره ها قبلی یه جورایی نصف بازی برای من موسیقی اون بود!
Darksiders II : بازیی که هم از نظر ماجرایی و هم از نظر اکشن خیلی خوب بود و نسبت به شماره یک به من بیشتر چسبید. ولی با این حال مشکل عمده اون تقلید زیاد از بازی های دیگه بودش و یه جورایی گیم پلی اون بعد از یه مدت تکراری و یکمی خسته کننده میشد. ضمن اینکه بازی یکمی هم مولفه های نقش آفرینی داشت که خوب هم کار نشده بودن.
Hitman: Absolution : در اوایل بازی فوق العاده منو جذب کرد ولی به مرور ضعف های اون برام آشکار شد مثل مشکلات و تناقضات هوش مصنوعی و داستان نه چندان خوب . در کل جزو بازی های خوب امسال بود ولی مثل اساسین در حد نامش ظاهر نشد و من شماره های قبلی هیتمن رو نسبت به این شماره بیشتر می پسندم.
Sleeping Dogs : اکشن ماجرایی خوش ساخت و لذت بخشی بودش که برعکس خیلی بازی ها ، بالاتر از چیزی بود که انتظار داشتم. اگه اونو در سطحی پایینتر نسبت به بازی های بزرگ Open World مثل GTA در نظر بگیریم یه بازی خیلی خوبیه و ایده های خوبی هم داره.
Dishonored : واقعا فوق العاده بود و از بین همه بازی های امسال در این ژانر شاید تنها بازیی بود که لقب شاهکار رو میشه به اون داد. به شخصه وقتی اونو بازی می کردم در گیم پلی فوق العاده بازی غرق می شدم و ساعت ها اونو بازی می کردم. ویژگی خیلی مثبت بازی همین اینه که برعکس خیلی از بازی های جدید ، ایده های به کار گرفته شده در بازی بسیار خلاقانه بودن و اینجوری نبود که از بازی های دیگه تقلید شده باشن. بازی به شدت جذب کننده بود که بعد از یه بار تموم کردن اون ارزش دوباره رفتن رو داشت مخصوصا در درجه سختی بالاتر. در کل بازی از همه نظر حتی موسیقی پایانی اون برای من راضی کننده بود و مسلما انتخاب من این بازیه.
MohammadT15
25-12-2012, 23:24
صد در صد Dishonored !
این بازی واقعا یک شاهکار بود که مزد کارشو هم گرفت ... گیم پلی بازی یه شاهکار به تمام معناست . واقعا به نظر من گیم پلی بازی الگو و منبع یه سبک جدید میتونه باشه . دوربین بازی واقعا جالبه انگار دقیقا توی چشم کاراکتر بازی هستی ! فرا تر از یک چشم اول شخصه :n02:
موزیک های حماسی تنش زا هیجان آور واقعا متناسب با صحنه های بازی انتخاب شده یعنی هیچ حرفی نمیشه زد . محیط های بازی رازهای بازی و مسیر ها و ... عالی هستن
و در کل یه شاهکار جدید میتونیم اسمش رو بذاریم البته یه سری ایرادات هم داره ما میگیم نگن فقط از بازی تعریف کرد:n02:
البته اون تعاریف بالا نظر همگانی این ایرادات نظر شخصیمه . به نظر من گرافیک بازی تنها نقطه ضعف بازی بود . گرافیک خیلییی بهتر از اینا میتونست داشته باشه و متای بازی رو بدجور بکشونه بالا اما گرافیک آنچنان چنگی به دل نزد . یه قسمت هایی از گیم پلی هم خیلی غیر عادی بود . البته بعضی جاها این رو جز نکات مثبت بازی نوشتن که قدرت های منحصر به فرد و ویژگی های تحسین بر انگیزو ... اما مثلا به نظر من صاف بالا رفتن از نردبون در حالی که یه دستت شمشیره یه دستت اسلحه زیاد جالب نیست !
خیلی سخت بود یکیو انتخاب کنم.
ولی واقعا هیتمن عالی بود.
به خاطر اینکه گرافیک و هوش مصنوعیش از dishonored بالاتر بود اونو انتخاب کردم.:n12:
Alan Wake : خدای اتمسفر ! همراه با موسیقی زیبا که در هر چه بهتر شدن اتمسفر بازی کمک زیادی میکنه ! تنها ضعف بازی نداشتن کشش گیم پلی در برابر داستان بازی بود که نتونست آخرا دووم بیاره و رو به تکراری شدن رفت ،به طور کلی یکی از بهترینای این ژانر بود
Assassins Creed III: یه دنباله ی منطقی و متفاوت ! که باعث شد این فرنچایز محبوبیتش نه تنها کم نشه بلکه طرفدارای بیشتری نیز پیدا کنه اما در حد بهترین نسخه این فرنچایز یعنی ACII نبود ، باگ های فراوان دیوانه کننده ، داستان و شخصیت پردازیی که در حد انتظار نبود ..میتونس خیلی بهتر باشه ، تنها نقاط ضعف این گیم بودن.
DarksidersII: مخلوطی از بازی های معروف ! گیم پلی درگیرکننده داستان نه چندان قوی موسیقی عالی و گرافیک هنری قوی و تکنیکی ضعیف !
Hitman Absolution : هیتمن بدون داستان ! گیم پلی عالی و مشابه سری های قبلی ، گراافیک فوق العاده ، موسیقی خوب توسط جسپر معروف ، اما اما داستان ضعیف که یه ضعف غیرقابل چشم پوشی برای این بازی با این ژانر هستش !
Sleeping Dogz: پا در پای غول Open-world! گیم پلی خوب و سرگرم کننده که میتونست بهتر باشه ، خیلی خوش ساخت با گرافیک فوق العاده و حتی میتونم بگم شاهکار به خاطر Open-world بودنش ، داستان متوسط با شخصیت پردازی ضعیف ! به طور کلی یه گیم خوب و خوش ساخت .
Dishonored : یه گیمی که با یه خورده بهبود تو گرافیک دیگه همه چی تموم میشد ولی بازم بنا به تناسب با اتمسفر بازی گرافیک هنری و عالی بود ! در کل بهترین بازی این سبک امسال !
dishonored
بازیش شاهکاره به تمام معنا بود
گیم پلیش برای بهترین بازیش بسه :دی
Hitman Absolution : هیتمن بدون داستان ! گیم پلی عالی و مشابه سری های قبلی ، گراافیک فوق العاده ، موسیقی خوب توسط جسپر معروف ، اما اما داستان ضعیف که یه ضعف غیرقابل چشم پوشی برای این بازی با این ژانر هستش !
بابا کی گفته داستانش بد بود :n28:
چی میگی حمید ...
اینجوریام که میگی نیس ... یه بار دیگه بازی کن ببین چه داستان خوبی داره :n28:
من دفعه ی دوم بازی کردم بیشتر از داستان خوشم اومد ... البته آخراش خیلی خسته کننده میشه چون الکی کشش میدن.
Arrowtic
26-12-2012, 16:44
انتخاب بین هیتمن و Dishonored بود برای من که خوب بین این دو تا Dishonored به نظرم بهتر بود و بازی بسیار عالی با نوآوری های بالایی بود.
CATALONIA
26-12-2012, 20:03
اینجا چه قدر عوض شده :31:
اول از همه از همه ی برو بچ مدیریت تشکر میکنم .. کار بسیار خوبی انجام گرفته .. امیدوارم باز هم شاید این حرکت های جالب باشیم ... واقعا از بعد از تفکیک انجمن ها روند صعودی و روبه رشد انجمن مشهوده .. حیف که زمان ما امکانات نبود :31:
در مورد انتخاب ها که جای بحث زیادی نیست چون تمام بازی های این جا شاهکار هستند و هر کدوم انتخاب بشه شایستگی های خاص خودش رو داشته ..
ولی تفاوتی که اینجا بوجود میاد نوع خلاقیتی هست که در بازی به کار گرفته شده .. چون هر چه به پایان این نسل داریم نزدیک میشیم سطح گرافیک بازی ها به هم دیگه داره نزدیک میشه و تفاوت اصلی را میتونه خلاقیت های داستان بازی و گیم پلی بازی رقم بزنه !
برای همین Dishonored رو انتخاب میکنم !
امير موسر
26-12-2012, 20:22
HITMAN ! واقعا لذت بردم !
silent-assassin
29-12-2012, 18:43
منم نظرم رو کچل بی همتای دنیای گیم هست
Darksiders II به اندازه قسمت اول مجذوب کننده نبود.
Hitman: Absolution رو من روی اخرین درجه سختی تموم کردم و میتونم بگم رسما لذت بردم از بازی و حتا جو کانویکش و اکشنی بازی رو نادیده میگیرم اما داستانش منو راضی نکرد
Assassin's Creed III هم به حد کافی در تاپیکش بحث های زیادی کردم ، کاش بازی را با فاصلخ زمانی مثلا 3 ساله منتشر میکردن .
Sleeping Dogs این عنوان هم میشه گفت تا اواسطش برام کمی جذاب بود که به مرور کلا ولش کردم
Dishonored : فوق العاده ، لول دیزاینی فوق العاده ، گرافیک هنری زیبا ، گیم پلی بسیار خوش دست که یاد اور روز های خوش نیمه جان در گذشته بود ، مخفی کاری و بکش بکشی بسیار چربی داشت که باعث میشه تا رای من برای بهترین اکشن ادونچر سال به این عنوان باشه
منم به Dishonored رای دادم بخاطر اینکه فقط دو عنوان امسال تجربه ی جدید و نو ارائه کردن که یکی همین Dishonored بود و یکی دیگه هم Journey
چه رقابت نزدیکی شده :n02:
havas_1980
02-01-2013, 00:03
دقیقه 90 دادم رای رو... ولی وحشتناک حساس بود...
رای من رفت برای Dishonored عنوانی که لذت مخفی کاریش به اندازه لذت اکشن بودنشه و توازنی عالی بین این دو برقراره با گرافیک هنری تک اش و صدا گذاری عالیش... به این امید که از این جور بازیها بازم در آینده ببینیم.
Dishonored Winner
حق ب حق دار رسید با اینکه معمولآ نتایج عجیب غریب حاصل میشه هر سال تو این نظر سنجی فروم خودمون.. :n02:
آقا من از رایی که دادم پشیمون شدم :n02:
من شدیدا طرفدار هیتمنم و با 47 زندگی کردم.
ولی امروز تازه اساسین رو گرفتم بازی کردم.
واقعا شاهکاره ... از نظر فنی عالیه.
حالا از پورت بدش بگذریم.
پس رای منو واسه اساسین حساب کنید اگه میشه ...
اگه حساب کنید که رقابت بین اساسین و دیسانرد فعلا مساویه و میره واسه وقت اضافه :n02:
خیلی سخته انتخاب کردن ولی من هیتمن رو انتخاب میکنم
havas_1980
02-01-2013, 23:02
دو تا رای Assassin's Creed III باطل اعلام میشه...
41 رای شد.
havas_1980
02-01-2013, 23:05
سرانجام برنده این نظر سنجی ...
Dishonored
سازنده: Arkane Studios
ناشر: Bethesda Softworks