PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل عجیب با هارد اینترنال سیگیت

The Dreadnaught
19-12-2012, 02:49
سلام

ببخشید شرح ماجرای ما یه مقدار طولانیه ولی این مشکلات اعصاب منو ریخته به هم ! خواستم کامل توضیح داده باشم.

همه چیز از این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) شروع شد ! :n02:

که دوستمون هم لطف کردن و پاسخ دادن در این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]).

که البته اینا ربطی به مشکل اصلی نداره ، من یه هارد یک ترابایت وسترن گرین برای آشیو گرفته بودم که برای تستش hdtune نصب کردم و همینطوری دیدم هاردی که ویندوز اصلیم روش نصبه این warning رو داره.

بعدش من تصمیم گرفتم قبل از هر کاری ، همینجوری با hd tune یه Error Scan بگیرم ببینم اصلا اوضاع هارد از چه قراره. وسط scan دیدم تست متوقف شده و جلو نمیره در نتیجه stop کردم و دیدم به کل سیستم خیلی کند شده ! دستگاه رو ریستارت کردم :

a disk read error occurred
please ctrl+alt+del to restart

که خب اینم طبیعتا وقتی ریستارت میکنی دوباره ظاهر میشد دیگه ! :n02:

این یه هاردی هست که من دو سال بود داشتم بدون مشکل ازش استفاده میکردم.

بعد از ساعتها ! سر و کله زدن با سیستم موفق شدم بوتش کنم (خوشبختانه به دلایلی ، از قبل یه ویندوز پارک شده روی سیستم نصب داشتم - مفته دیگه ! :دی) البته ناگفته نماند که درایو c رو با kaspersky rescue disk هم چک کردم که ویروس نداشته باشه - البته درایوی که ویندوز روش نصب شده رو در لیست OS تشخیص نمیداد ! -

بگذریم که چطور این مسائل رو پشت سر گذاشتم تا بتونم به error اصلی برسم ! که میگفت رجیستری ویندوز منفجر شده ! که درست هم میگفت چون تونستم ویندوز رو بیارم بالا اما ریخته بود به هم و سرویس هاش استارت نمیشد و کلی مشکل دیگه ، که خب از فایل های backup که خود ویندوز از رجیستری میسازه استفاده کردم و اونا رو به جای فایلهای اصلی کپی کردم و ویندوز درست شد !

اما بعد که فایلهامو backup گرفتم ، گفتم بذار بعد از دو سال کار کردن با این ویندوز عوضش کنم دیگه خیلی خسته شده :دی

فایل های درایو c رو بک آپ گرفتم و ویندوز رو مجدد نصب کردم بدون مشکل. و بعد هم شروع کردم کم کم از درایور و برنامه هایی که طی این دوسال نصب داشتم رو نصب کردن روی سیستم. (به دلایلی از ویندوز backup نداشتم)

بعد از دو سه روز که سیستم درست و بدون اشکال کار میکرد ، امروز صبح گرفتم یه چند ساعتی خوابیدم خیر سرم ! (سیستم روشن بود) بعد که بیدار شدم دیدم از screen saver نمیاد بیرون و هنگه ! مجبور شدم دستی ریستارت کنم :n15: بعد دیگه چشمتون روز بد نبینه ! ویندوز موقع بالا اومدن هنگ میکرد ، با kaspersky rescue disk چک کردم هنگ کرد همون اوایل کار ! با safe mode اومدم بالا که با dr web چکش کنم باز وسط کار هنگ کرد !

با اون یکی ویندوزه اومدم بالا (که روی همین هارد نصبه) و درایو c رو check disk کردم و تیک scan for and attempt recovery of bad sectors رو زدم ، بعد از اتمام کار پیغام داد که مشکلاتی رو پیدا و رفع کرده.

الان این ویندوز بالا میاد ، در ظاهر مشکلی نداره ، با hdtune تو تب health چک کردم که فقط کماکان همون یه warning سابق رو میده (عکس در پایین هست) و یه دور کامل هم Error Scan کردم و هیچی پیدا نکرد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اما وقتی سیستم رو ریست کردم و با seagate seatools بوت شدم و خواستم هارد رو چک کنم (با گزینه long test) وسط کار هنگ کرد و بوق ممتد کشید ! :n02:

ولی به هر حال ویندوز بالا میاد و در ظاهر امر مشکلی نداره البته یک ساعت پیش یه صدای ترق توروق و غژغژی کرد که سابقه نداشته تا الان ! در حال حاضر هم با همین ویندوز دارم پست میزنم (البته نصب مجدد این ویندوز باعث شد که دیگه نشه با اون یکی ویندوز بوت شد - سیستم single boot گردید ! :n02: - در نتیجه با Hiren مجبور شدم اون یکی ویندوز رو برای check disk کردن این یکی درایو لود کنم که نمیدونم چرا بعدش بوت این یکی هم پرید ! :34: الان با همون hiren دارم بوت میکنم سیستم رو !)

حالا با همه این شرح ماجرایی که خدمتتون ارائه دادم ، به نظرتون قدم بعدی چیه ؟ low level format ؟!

خودم فکر میکنم مشکل از boot sector هم ممکنه باشه به دلایل زیر :

- kaspersky درست boot partition رو نمیتونه تشخیص بده
- الان که با hiren بوت میکنم سیستم میاد بالا ولی بعید نیست اگه مثلا با easybcd بوتش رو درست کنم دوباره اذیت کنه.
- قبل از تعویض ویندوز هم disk read error میداد ولی تقریبا مطمئن هستم که رجیستری ویندوز ترکیده بود.

یه سوال مهم هم دارم :
طی ماه های گذشته استفاده از سیستم همیشه security suite کرک نشده استفاده کردم ، kasper و بعدش هم comodo ، در نتیجه خیلی بعید میدونم که mbr ویروسی شده باشه. ولی باز هم برای اطمینان (شاید هم درست سکتوری که mbr روش هست corrupt شده باشه ؟ :n13:) ، وقتی boot partition عوض بشه آیا محل Mbr در هارد به کل تغییر پیدا میکنه ؟ و اون Mbr قبلی به کل از بین میره ؟

خیلی ممنون میشم دوستان راهنمایی و کمک کنن :n18: تو این اوضاع قیمت هارد و وضع بازار ، درست وقتی من یه هارد گرین گرفتم و نصب کردم با این هارد 500 مشکل پیدا کردیم :n03:

The Dreadnaught
19-12-2012, 15:36
دیشب بعد از ارسال این پست چک کردم دیدم اصلا smart برای این هارد از تو Bios فعال نبوده ! معلوم نیست این hd tune چی رو داشته نشون میداده ؟! :n13:

یه دور هم با hdd regenerator ورژن 1.73 تست گرفتم کل هارد رو ، هیچ ایرادی پیدا نکرد.

EXTREME
20-12-2012, 00:01
این مشکل به بدسکتور مربوط نیست اتصالات هارد و پاور سیستم رو چک کنید
درست نشد هارد رو low level format بکنید و دوباره پارتیشن بندی بکنید فریم ویر هارد رو آپدیت کنید و بایوس مین رو هم آپدیت کنید ببینید درست میشه یا نه
در کل اروری نیست که به اطلاعات آسیب بزنه ولی خوب یکم رو burst rate رو سرعت کپی پیست تاثر میزاره رو مین های قدیمی تر هم سرعت کپی خیلی خیلی کم میشه و هارد میپره

The Dreadnaught
20-12-2012, 00:54
این مشکل به بدسکتور مربوط نیست اتصالات هارد و پاور سیستم رو چک کنید
درست نشد هارد رو low level format بکنید و دوباره پارتیشن بندی بکنید فریم ویر هارد رو آپدیت کنید و بایوس مین رو هم آپدیت کنید ببینید درست میشه یا نه
در کل اروری نیست که به اطلاعات آسیب بزنه ولی خوب یکم رو burst rate رو سرعت کپی پیست تاثر میزاره رو مین های قدیمی تر هم سرعت کپی خیلی خیلی کم میشه و هارد میپره

خیلی ممنون که پاسخ دادید :n01:

چیزی که من رو نگران کرده این warning که hdtune داده نیست ، اون مشکلات عجیب غریب و هنگ کردن هایی هست که در پست اول توضیح دادم.

کابل دیتا و پورت ساتای هارد رو تعویض کردم ، کابل پاورش رو هم تعویض میکنم و سایر کارهایی رو که گفتین انجام میدم. امیدوارم که مشکلات برطرف بشه.

میشه به اون سوالی که در مورد Mbr در اواخر پست اول پرسیدم هم جواب بدید ؟

باز هم ممنون از راهنمایی شما

EXTREME
20-12-2012, 01:22
خیلی ممنون که پاسخ دادید :n01:

چیزی که من رو نگران کرده این warning که hdtune داده نیست ، اون مشکلات عجیب غریب و هنگ کردن هایی هست که در پست اول توضیح دادم.

کابل دیتا و پورت ساتای هارد رو تعویض کردم ، کابل پاورش رو هم تعویض میکنم و سایر کارهایی رو که گفتین انجام میدم. امیدوارم که مشکلات برطرف بشه.

میشه به اون سوالی که در مورد Mbr در اواخر پست اول پرسیدم هم جواب بدید ؟

باز هم ممنون از راهنمایی شما

پارتین که اطلاعات بوت سیستم توش قرار گرفته به mbr مربوط نیست mbr درواقع partion tabel است و اطلاعات پارتیشن رو تو خودش ذخیره میکنه

اون کاری که گفت یعنی فرمت سطح پایین و ایجاد یک پارتیشن تیبل دیگه میتونه مشکلات مربوط به اون رو حل کنه

The Dreadnaught
20-12-2012, 02:07
ممنون دوست عزیز

نرم افزاری برای تست کابل دیتا و برق (مثلا چک کنه که کیفیت تبادل اطلاعات بین هارد و مادربورد و وضعیت توان ورودی هارد که مثلا نرمال هست یا نه) و همینطور چک کردن پورتهای ساتای مادربورد و کنترلر ، وجود داره ؟

EXTREME
20-12-2012, 09:50
ممنون دوست عزیز

نرم افزاری برای تست کابل دیتا و برق (مثلا چک کنه که کیفیت تبادل اطلاعات بین هارد و مادربورد و وضعیت توان ورودی هارد که مثلا نرمال هست یا نه) و همینطور چک کردن پورتهای ساتای مادربورد و کنترلر ، وجود داره ؟
تست وصل و قطع بودن کابل رو باید با مولتی متر روی تست بازر انجام بدین
برای تست پورت هم مولتی متر