PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : *@*@*@* Useful Posts Collection *@*@*@*

www.babakebadi.com
05-07-2008, 21:37
ممنون از شما
ولی من منظوزم چیز دیگری بود
اگر نه من خودم یک دوره زبان مبتدی تا پیشرفته لینگافون را با نوار هاش خوندم چیزه زیادی بهم یاد نداد
یعنی اصلا مکالمه ام پیشرفتی نداشت
فقط دایره لغاتم زیاد شد
و اینکه من علاقه ایی به کلاس زبان رفتن ندارم
وقت تلف کردنه
توی خونه دنبال یک برنامه مناسب میگردم و اینقدر هم حریف خودم میشم که بنشیم درس بخونم:31:

سلام
اگر واقعا حريف خودشان مي شويد كه مطمئنم مي شويد

بهترين متد خود خوان براي تمرين Speaking‌ متد لابراتور ه
يك دستگاه ضبط و پخش يا كامپويتر
يك مكالمه، يا فيلم مستند بهمراه Script
گوش كردن جمله به جمله
تكرار و ضبط صداي خودتان قدم به قدم
حالا بدون نگاه كردن به متن
Summary هر آنجه كه شنيديد
ضبط و تكرار
گوش كردن صداي خودتان،‌اصلاح تلفظ، لهجه و حفظ كردن جملات پر كاربرد
هر جا سوال داشتنيد يادداشت
سوال از استاد يا از p30world

موفق باشيد

بابك عبادي

www.babakebadi.com
05-07-2008, 21:42
درود
بهترین برنامه های ماهواره به زبان انگلیسی برای تقویت Listening ‌ کدامها هستند. اخبار BBC بهتر است یا CNN (البته می دانم یکی انگلیسی و دیگری آمریکایی است) ولی کدام را توصیه می کنید برای کسی که به عنوان یک تازه کار می خواهد با صدای انگلیسی آشنا شود و به غیر از اخبار دیگر چه برنامه هایی را می شناسید. نام و کانال مربوط را هم اگر می دانید بنویسید.

با سپاس فراوان
بدرود

بهترين راه براي تقويت زبان انگليسي، استفاده از منابع قابل تكرار است، تا هر دفعه كه گوش مي كنيد بتوانيد عمق يادگيري را افزايش دهيد، البته گوش كردن به اخبار مفيده، ولي اگر منابع شنيداري شما از نوع ضبط شده و قابل تكرار باشند، مي توانيد با گوش كردن چندين بار يك متن، توانايي خودتان را به سطح بالاتري برسانيد، خيلي از عزيزان سالهاست كه اخبار گوش مي كنند و يا فيلم هاي زبان اصلي بدون زير نويس مي بينند، ولي در سطح خاصي ار درك متوقف شده اند، و عادت كرده اند كه درصدي از آنچه مي شنوند و نمي فهمند را ناديده بگيرند.

منبع صوتي قابل تكرار
گوش كردن و تكرار كردن براي 5 بار
خواندن متن
بستن متن
گوش كردن و تكرار كردن براي 2 بار
باز كردن متن
مقايسه متن با آنچه فرموديد
معني كردن متن
مشخص كردن سوالات
پرسيدن از p30word

اين متد موثر تره دوست من

موفق باشيد

بابك عبادي

www.babakebadi.com
05-07-2008, 21:42
درود
بهترین برنامه های ماهواره به زبان انگلیسی برای تقویت Listening ‌ کدامها هستند. اخبار BBC بهتر است یا CNN (البته می دانم یکی انگلیسی و دیگری آمریکایی است) ولی کدام را توصیه می کنید برای کسی که به عنوان یک تازه کار می خواهد با صدای انگلیسی آشنا شود و به غیر از اخبار دیگر چه برنامه هایی را می شناسید. نام و کانال مربوط را هم اگر می دانید بنویسید.

با سپاس فراوان
بدرود

بهترين راه براي تقويت زبان انگليسي، استفاده از منابع قابل تكرار است، تا هر دفعه كه گوش مي كنيد بتوانيد عمق يادگيري را افزايش دهيد، البته گوش كردن به اخبار مفيده، ولي اگر منابع شنيداري شما از نوع ضبط شده و قابل تكرار باشند، مي توانيد با گوش كردن چندين بار يك متن، توانايي خودتان را به سطح بالاتري برسانيد، خيلي از عزيزان سالهاست كه اخبار گوش مي كنند و يا فيلم هاي زبان اصلي بدون زير نويس مي بينند، ولي در سطح خاصي ار درك متوقف شده اند، و عادت كرده اند كه درصدي از آنچه مي شنوند و نمي فهمند را ناديده بگيرند.

منبع صوتي قابل تكرار
خواندن متن
بستن متن
باز كردن متن
معني كردن متن
مشخص كردن سوالات
پرسيدن از p30word

اين متد موثر تره دوست من

موفق باشيد

بابك عبادي

www.babakebadi.com
05-07-2008, 21:49
خواهش میکنم جواب سوالمو بدید ... چون شدیدا دنبال جوابش هستم ...
این تابستونو کلا میخوام بچسبم به زبان پس یه راه درست رو به من پیشنهاد کنید که خودم راه اشتباه نرم و وقتم تلف نشه ... یه راهی که واقعا جواب بده ...
با تشکر

شما بايد بيش از يك تابستان براي اين هدف زجمت بكشيد، روزي 1 ساعت 15 ماه از صفر تا پيشرفته، روزي 3 ساعت 6 ماه از صفر تا پيشرفته، همينطور كه مي بينيد مهارت ها زياد از قوانين رياضي پيروي نمي كنند.

براي تقويت ترجمه بايد اول از همه گرامر، لغت معني و همينطور Reading skills‌ خودتان را بهتر كنيد،
تفاوت هست بين ترجمه و درك مطلب، يك مترجم علاوه بر درك مطلب قوي، بايد در برگرداندن جملات به زبان فارسي به شكل روان نيز مهارت داشته باشد، مدتي مترجم شبكه 4 بودم و گاهي دقايقي طول مي كشيد كه يك جمله ساده را به زيباترين و ساده ترين شكل بتوانم بازسازي كنم، در حقيقت بيشتر از اينكه در درك جملات مشكل داشته باشم، مشكلم اين بود كه چگونه فارسيش كنم كه ديگران به راحتي من بتونند اصل پيام را درك كنند.

براي تقويت مكالمه
سريعترين و بهترين روش اينه كه يك مدرس خصوصي انگليسي بگيريد كه روزي 3 ساعت با شما بشينه و فقط شما را وادار به صحبت كردن كنه و در عين حال تمامي اشتباهات شما را با تكرار و تكرار و اخطار و اخطار و لبخند و يادداشت بر طرف كنه.

بايد مدرس شما آنقدر دلسوز باشه كه تمامي گرامرها را به شكل كاربردي از شما بخواد و در صحبت كردن طيف وسيعي از لغت ها را درگير كنه

اگر مدرس خصوصي مقدور نيست، بهترين متد روش لابراتواره كه در همين تاپيك توضيح دادم، به پست قبلي من نگاه كنيد،

موفق باشيد

بابك عبادي

brain
06-08-2009, 14:44
سلام!

بیا برات تمام راهنمایی های حرفه ای ها رو جمع کردم :31: ... فکر کنم نه تنها به درد شما بخوره بلکه به درد خیلیا مثه خودمم میخوره !!! :40: :27:

را راهنمایی های دوست عزیزم seymour جان رو برات نقل قول میکنم ، شاید به دردت بخوره :

زبان یاد گرفتن یه راه مشخص داره و اونم کلاس رفتن ... روش های دیگه مثل خودآموزی و نرم افزار و اینا ، شاید واسه 80% آدما به خوبی جواب نمیدن ..

بطور کلی در مورد یادگیری با استفاده از Cd و اینا (=خودآموزی) چند خط میگم :

ماشینی کردن و فرموله کردن آموزش زبان ، خیلی وقتها مفید نیست .. اکثر این Cd های آموزش زبان ، بدرد تمرین کردن می خورن ، نه یادگیری ... اینا باعث میشن که شما هی تکرار کنید و هی تکرار کنید .. اما لزوما چیز جدیدی یاد نمی گیرید ... ضمن اینکه یادگیری ، یه پروسه معناداره : یعنی شما با طوطی فرق دارید و باید بفهمید که یه جمله ، چرا و چطوری بوجود آمده ... بنابراین تمرین و تکرار ، کافی نیست ؛ شما نیاز به معلم دارید .

مشکل نرم افزاری مثل رزتا استون و خیلی نرم افزارهای مشابه همینه ... تبلیغ اینا بعنوان " نرم افزار واسه یادگیری زبان " ، فقط واسه سود فروشنده هستن ... شما اینو می خرید و انتظار دارید زبان یاد بگیرید .. در صورتی که هدف این نرم افزار در بهترین حالت اینه که مکمل کلاس باشه ...

این نرم افزارها در مقابل رفتن به کلاس زبان هیچ هستند .. اونجا شما انگیزه بیشتری دارید و مستعد یادگیری هستید و مطمئنا پیشرفتتون چندین برابر خواهد بود ... بخصوص این حرف در مورد دوستانی که زبانشون در حد متوسط به پایینه (=99% کاربران) صدق می کنه ...

چندین بار در مورد اینطور روش ها بحث شده ... خلاصه اش اینه که بهتره آدم بره کلاس ... یا اینکه بصورت کلاسیک خودآموزی کنه (مطالعه کتابهای آموزشی و اینا) ... احتمال جواب گرفتن از اینطور روش ها زیاد نیست ...

اگه قرار بود علاقه مند شدن به زبان ، با یه فرمول و یه توصیه میسر باشه که الان همه علامه زبان بودن ... نکته زبان یاد گرفتن همینه ... باید زحمت بکشی ، و راه میانبر و خوش منظره وجود نداره ! ...

مکررا بحث شده ... زبان نیاز به زمان داره ..

من برحسب تجربه می تونم پیش بینی کنم که شما در عرض 14 ماه می تونی از 0 درصد برسی به 20 درصد ... باز بر حسب تجربه اگه شما در حد 40 درصد باشی ظرف 14 ماه میشی 50 درصد ... (هرچی جلوتر بری سخت تر میشه)

هیچ روشی نیست که بتونه معجزه کنه ...

چیزی که مهمه اینه که شما زحمت بکشی ، وگرنه به جرات میگم آموزشگاه با آموزشگاه انقدر فرقی نداره ، اگه زحمت نکشی ... 80% اینایی که میرن آموزشگاه آخرش حتی زبانشون در حد متوسط هم نمیشه ؛ این به معنای بد بودن آموزشگاه نیست ؛ به معنای اینه که آموزشگاه نمی تونه معجزه کنه ؛ چون زبان یه مقوله ایه که آموختنش نیاز به تلاش زیاد در طول زمان طولانی داره ..

و ضمنا : استعداد به تنهایی کافی نیست ("موفقیت یعنی 90% پشتکار و 10% استعداد "؛ فکر کنم از ادیسونه این جمله!)

اگه واقعا شما در حدی هستی که می تونی در مورد مسایل "روزمره"(و نه تخصصی) انگلیسی صحبت کنی (=5% تمام کسانی که در ایران کلاس زبان میرن -از نظر من) ، احتمالا این کلاس ها بدردت نخورن ... من با خیلی از دوستانی که این دوره های فشرده رو رفته ان (چه در کلاس - چه تدریس خصوصی) صحبت داشته ام در این مورد ...

و اگه هم اینطوری نیست(در اون سطح نیستی) ، اما بهرحال احساس می کنی که استعدادش رو داری ، باز کلاس های معمولی بیشتر بدرد شما می خوره ... زبان یه چیزیه که به زمان نیاز داره ...

کلاس اصله ، اگه نخوای بری ، دیگه به نظر من که فرقی نداره چه نرم افزاری استفاده کنی و همه شون در یه سطحن (=متوسط)... یعنی شما اگه نخوای از جاده هراز و چالوس و فیروزکوه بری شمال ، دیگه فرقی نداره از کدوم جاده خاکی و فرعی بری ...

اگه زبان رو همونطور که گفتی "خیلی" دوست داری ، پس یعنی "حوصله " اش رو داری ... پس باید کلاس بری ... اگه حوصله کلاس رو نداری ، پس اونقدرها هم دوستش نداری ...

همه دوست دارن فوتبال ببینن ، مهم اینه که کی حوصله داره فوتبال بازی کنه ... (IMO)

اینا رو هم دوست عزیزمون بابک عبادی گفتن :

اگر به دنبال نرم افزار خوبي هستيد در اين زمينه Learn to speak english حرفي براي گفتن داره
همينطور پيشنهاد مي كنم به جاي نرم افزار، برين سراغ كتابهاي خوبي مثال new person to person يا همينطور كتابهاي Audio book كه در همين انجمن بسيار هست
موفق باشيد
بابك عبادي

اينقدر وسواس متد نداشته باش، شروع كن، شروع مهمتر از اين همينه
همه اين متدها بهر حال موثر هستند و موفق ، اين شما هستيد كه مهمترين عامل موفقيت هستين،‌ انگيزه، هوشياري، اراده و صبر ، اين ها را داشته باشيد با هر متدي موفق مي شين
وسايل تسريع كننده موفقيت هستند، و شما تعيين كننده موفقيت
موفق باشيد
بابك عبادي

شما بايد بيش از يك تابستان براي اين هدف زجمت بكشيد، روزي 1 ساعت 15 ماه از صفر تا پيشرفته، روزي 3 ساعت 6 ماه از صفر تا پيشرفته، همينطور كه مي بينيد مهارت ها زياد از قوانين رياضي پيروي نمي كنند.

براي تقويت ترجمه بايد اول از همه گرامر، لغت معني و همينطور Reading skills‌ خودتان را بهتر كنيد،
تفاوت هست بين ترجمه و درك مطلب، يك مترجم علاوه بر درك مطلب قوي، بايد در برگرداندن جملات به زبان فارسي به شكل روان نيز مهارت داشته باشد، مدتي مترجم شبكه 4 بودم و گاهي دقايقي طول مي كشيد كه يك جمله ساده را به زيباترين و ساده ترين شكل بتوانم بازسازي كنم، در حقيقت بيشتر از اينكه در درك جملات مشكل داشته باشم، مشكلم اين بود كه چگونه فارسيش كنم كه ديگران به راحتي من بتونند اصل پيام را درك كنند.

براي تقويت مكالمه
سريعترين و بهترين روش اينه كه يك مدرس خصوصي انگليسي بگيريد كه روزي 3 ساعت با شما بشينه و فقط شما را وادار به صحبت كردن كنه و در عين حال تمامي اشتباهات شما را با تكرار و تكرار و اخطار و اخطار و لبخند و يادداشت بر طرف كنه.
بايد مدرس شما آنقدر دلسوز باشه كه تمامي گرامرها را به شكل كاربردي از شما بخواد و در صحبت كردن طيف وسيعي از لغت ها را درگير كنه
اگر مدرس خصوصي مقدور نيست، بهترين متد روش لابراتواره كه در همين تاپيك توضيح دادم، به پست قبلي من نگاه كنيد،
موفق باشيد
بابك عبادي

منبع صوتي قابل تكرار
خواندن متن
بستن متن
باز كردن متن
معني كردن متن
مشخص كردن سوالات
پرسيدن از p30word

اين متد موثر تره دوست من
موفق باشيد
بابك عبادي

سلام
اگر واقعا حريف خودشان مي شويد كه مطمئنم مي شويد

بهترين متد خود خوان براي تمرين Speaking‌ متد لابراتور ه
گوش كردن جمله به جمله
ضبط و تكرار

موفق باشيد

بابك عبادي

قاصدك،‌نصرت، روش اعجاب انگيز X همه مي توانند مفيد باشند، در حقيقت تغيير متد و يا استفاده از انواع متد ها تاثير معني داري در پيشرفت نمي گذارد، زيرا كه تمامي اين متد ها به شكل خودخوان استفاده مي شوند، و مهمترين ضعف روش خودخوان، عدم وجود زمان بندي و عادت مطالعه در استفاده كنندگان است، شايد تنها فايده اي كه مدرسين زبان، از جمله خودم براي شاگردان داريم، همين ايجاد احساس مسوليت و بازپرسي است، كه دانشجويان را وادار به انجام تكاليفشون مي كنه. اگر شما جزو معدود افرادي باشند كه نسبت به تصميماتشان مسئول و منظم هستند، و به قول معروف مي دانند چطور زمانشان را مديريت كنند، ديگر فرقي نمي كند كه از كدام متد استفاده كنيد.

موفق باشيد
بابك عبادي
در ضمن هر متدي كه به تازگي ايجاد مي شود، لااقل 2 سال طول مي كشد كه درصد موفقيت آن قابل ارزيابي باشد.

براي شاگردان مبتدي منابع زير را استفاده كنند:

براي تقويت Listening‌ : كتاب New person to Person بعلاوه كتاب Teachers book‌
براي تقويت گرامر : common mistakes in english‌ روزي 2 صفحه اش را انجام بدن كافيه
براي تقويت Reading: افراد مبتدي بهتره به همان خواندن New person to person‌ فعلا اكتفا كنند و سعي كنند Listening‌ و Speaking را در وهله اول بالا بكشن، بعد از كتابهاي IELTS Cambridge يا Barrows‌ براي تقويت Reading ‌ استفاده مي شه.
براي تقويت لغت معني : 3 جلد كتابهي Vocabulary‌ انتشارات Long man‌ از مقدماتي تا پيشرفته بعد هم كه به سطح پيشرفته رسيدن،‌كتاب 504 خوبه

موفق باشيد

راستي CD نصرت را بعضي از شاگردان در ماشين گوش مي كنند و خودم هم بررسي كردم،‌در كل مي تونم بگم اگر هدف تقويت Listening‌ باشه، اين CD ها خوب جواب مي ده، ولي اگر هدف تقويت Speaking باشه، مفيد نيستند.

البته تمام اين ها نظر منه

يكبار ديگر موفق و شاد باشيد

بابك عبادي

كتابهاي New person to person‌ دو جلد آبي و قرمز دارند، اين كتابها به روش Occasional كار مي كنند، يعني شما را براي موقعيت هاي مختلف آماده مي كنند، اتفاقا من نيز از اين كتابها براي تمرين Listening‌ استفاده مي كنم. ولي اين كتابها نياز شما را در Speaking‌ برآورده نمي كنند، جون از صحبت هاي روزمره در مورد خريد، رستوران و ... فرا تر نمي رن.

به عبارت ديگر اين كتابها جاي Family album را پر نمي كنند.

موفق باشيد

به فكر تغيير متد نباشين، به فكر تمام كردن انگليسي باشيد، همين متد را اگر دوست داري ادامه بده، متد زياد مهم نيست،‌مهم اينه كه كار كنيد، همه اينها راه هاي رسيدن به خداست!! فرق نمي كنه كدوم را داشته باشي، كمي سريع تر يا كند تر مهم نيست، در ثاني اين متد از سريع ترين متدهاست

شاد و موفق باشيد

خودخوان زبان خواندن، نياز به زمان بندي و لااقل سطح متوسط دارد، اگر واقعا در حدود يك خورده بالاتر از مبتدي هستين، بهتره يك كلاس ثبت نام كنين،‌ تا يكي باشد كه اشتباهاتتون را به شما گوش زد كنه و گرامر ها را خوب براتون جابنداره، با شما صحبت كنه و ترس شما را از صحبت كردن بگيره، و همينطور لهچه و تلفظ شما را اصلاح كنه

كلاس خصوصي يا عمومي ثبت نام كنين

موفق باشين

بهترين راه براي حفظ كردن لغت خاطره سازي با لغت هاست، براي هر لغت يك داستان كوتاه تجسم كنيد، سعي كنيد داستان ها در مورد آرزوهاتون باشه كه براتون جذاب باشه

بعنوان مثال، اگر لغت Interesting‌ (جذاب) را قراره حفظ كنيد، و مثل من آدم چاقو شكمويي باشيد، يك عالمه شكولات هاي كاكاويي را مجسم كنيد كه داريد بهوش نگاه مي كنيد و آرام زمزمه مي كنيد " Interesting"

مهمتر از يادگيري يك لغت اينه كه بتونين آن را به ياد بياريد، خيلي لغت ها را مي دونيم كه نوك زبانمان هستند، براي اينكه يادآوري شما بهتر بشه، بايد معني فارسي از لغت يا Synonym‌ انگليسي آن را نوشته ، سعي كنيد با خواندن آن ، خود لغت را بفرماييد،‌

نكته سوم اينكه كه يادگيري توزيعي بهتر از فشرده است، اگر قراره روزي 15 لغت ياد بگيريم كه خيلي هم زياد نيست، خوب چرا 3 وعده 5 تايي لغت ميل نمي فرماييد!
در هر وعده 5 لغت وعده گذشته را نيز به روش فارسي يا Synonym از خودتان بپرسين

مثل اينكه امروز زيادي شكمو شدم

به اميد روزي كه شما انگليسي تان كامل بشه، من هم دوباره لاغر بشم!

موفق باشيد

بابك عبادي

این جملات Archi_girl می باشد :

برای سریع یاد گرفتن ، شما باید به قولی بمباران زبان بشین
یعنی هر روز روزی 4-5 ساعت در محیطی باشید که انگلیسی بشنوید و انگلیسی حرف بزنید. در این صورت خیلی سریعتر یاد می گیرید.
برای قوی شدن مکالمه من صحبت کردن و گوش دادن زیاد
موفق باشید

همونطور که همیشه تو این تاپیک گفته شده، کلاس زیان بهترین روش برای یاد گرفتن زبان هست. چون لغت، گرامر، مکالمه و همه اینها را با هم آموزش می ده.
زبان یاد گرفتن هدف نمی خواد. فقط علاقه می خواد. من خودم زبان فرانسه را 3 سال و نیم خوندم. بدون اینکه هیچ انگیزه ای داشته باشم یا حتی اینکه به دردم بخوره. فقط برای اینکه وقتی این زبان را شروع کردم دوست داشتم ادامه بدم و ادامه دادم. فقط علاقه ام باعث شد که این زبان غیر انگلیسی را ادامه بدم و نه هیچ چیز دیگه. انگلیسی که کلا بحثش جداست. شما در این زمانه الزاما باید زبان انگلیسی بلد باشید وگرنه کارتون راه نمیفته. هر جای دیگه دنیا به جز ایران که بخواین برین ، انگلیسی به درد می خوره. در خود ایران هم هر کاری که بخواید انجام بدید و توش موفق باشید، دانستن زبان انگلیسی خیلی بهتون کمک می کنه. پس روی انتخاب هدف فکر نکیند. فکر کنید که باید و حتما زبان بلد باشید.

در مورد مثالتون که بچه ها چه جوری زبان یاد می گیرن: قبول دارم که بچه ها به خاطر اینکه در محیط هستند و می شنوند زبان را یاد می گیرند. ولی اگه دقت کرده باشید، حرف زدن بچه ها همیشه غلطه. جای فعل و فاعل را اشتباه می گن، افعال را غلط صرف می کنند و .. . اگه که بچه ها با شنیدن زبان یاد می گرفتن که چه احتیاجی به مدرسه رفتن داشتن؟؟!!!!

شما اگه چندین سال زبان خونده باشی، بعد بری جایی زندگی کنی که آن زبان را حرف بزنند در زمان کم خیلی پیشرفت می کنید چون اصولش را بلد هستید. ولی اگه چیزی بلد نباشید، زندگی کردن در کشور دیگه هم کمکی نمی کنه.

حالا نظر من اینه که در این 8 ماهی که وقت دارید، یکی از کلاس زبانهای معروف را انتخاب کنید و کلاسهای ترمیک- فشرده اسم بنویسید.
می دونم که کیش و کیش ایر کلاسهای هر روز در هفته داره. موسسه سفیر هم کلاسهای 3 روز در هفته روزی سه ساعت داره. کانون زبان هم خوبه. فقط کند جلو میره. هر ترم سه ماه که به کار شما نمیاد.

یاد گرفتن زبان، زمان نداره، واقعا نمیشه گفت که چقدر طول می کشه که زبان را کامل یاد بگیرید. من خودم هر چقدر جلوتر میرم ،می فهمم هنوز خیلی مطالب هست که من بلد نیستم. با اینکه بیشتر از 12 سال مداوم کلاس زبان رفتم، فیلم دیدم، نوشتم و ... . پس شما فعلا شروع کنید. هر جا رسیدید که متوجه شدید بیشتر از این دیگه به دردتون نمی خوره، با همون قدر کارتون راه میفته، دیگه ادامه ندید. اینجا اون نقطه ای که شما می تونید بگید زبان بلدید و کاملا شخصیه

موفق باشید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اینو pro_translator جان گفتن :

در کل موثرترین راه کلاس رفتنه و باید با زبان مانوس(!) بشید... باید به خواندن، نوشتن، گوش کردن و حرف زدن به انگلیسی عادت کنید... این روش ها معمولا جواب نمی دن چون متقاضیان(!) هر وقت عشقشون می کشه می رن یاد می گیرن... در صورتی که باید مداوم باشه... در ضمن، باید استادی هم بالا سرتون باشه تا ایراد های شما رو برطرف کنه و اصلا برای هر دوره ازتون امتحان بگیره...
سوال دیگری بود در خدمتیم... البته همون تاپیک بگین بهتره...

از این راهنمایی ها تو فروم از دیگر دوستان خیلی هست.... فقط دیدم خیلی زیاد میشه .. فعلا همینارو بخون !! :31: :46: (بخونیا ، یهو نگی زیاده ولش :31:)
من که کلی نکته از این تجربه ها یاد گرفتم ... فکر کنم جواب تمام سوالاتتون اینجا باشه !!!
راستی پدر شما نعمت بزرگیه که خیلی میتونی ازش استفاده کنی ... !
موفق باشید

brain
06-08-2009, 18:25
پس معلومه که کامل نخوندی پست قبلیو : :31:

بهترين متد خود خوان براي تمرين Speaking‌ متد لابراتور ه :
گوش كردن جمله به جمله
ضبط و تكرار

یا

براي تقويت مكالمه
موفق باشيد
بابك عبادي

دیگه بهترین از اینا چی میخوای ؟؟

brain
06-08-2009, 18:25
پس معلومه که کامل نخوندی پست قبلیو : :31:

بهترين متد خود خوان براي تمرين Speaking‌ متد لابراتور ه :
گوش كردن جمله به جمله
ضبط و تكرار

یا

براي تقويت مكالمه
موفق باشيد
بابك عبادي

دیگه بهترین از اینا چی میخوای ؟؟

seymour
20-08-2009, 15:04
سلام

دوستان ببخشيد يه سوال:

حالا اگر كسي به كلاس دسترسي نداشته باشه،ديگه هيچ راهي نيست كه زبان ياد بگيره حتي اگر علاقه هم داشته باشه؟

ممنون
قطعاً بدون کلاس هم عملیه ... من اصلاً خودم معتقدم موفق ترین ها کلاس چندانی نرفتند (IMO) ... اما مساله اینه که ما باید موقع نسخه پیچیدن حالت کلی و استانداردی رو در نظر بگیریم و آخرش یه حکمی بدیم که به درد 90 نفر بخوره ؛ حالا اگه 10 نفر از طرق دیگه موفق شدند ، خوش بحالشون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](و اصلا بیان و به ریش ما بخندن- اشکال نداره!)

اون چیزی که آخرش یه نفر رو در زبان آموزی موفق می کنه ، صرفاً این نیست که کلاس رفته یا نه ، کلاس های معروف رفته یا نه ، خوداموزی کرده یا نه ، از کی شروع کرده ... بلکه اصلش اینه که چقدر زحمت کشیده ، چقدر علاقه مند بوده و در کنارش چقدر هم استعداد داشته[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...

وگرنه راههای رسیدن به خدا متعدده ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خداوکیلی من وقتی شروع کردم به خود آموزی نه نرم افزاری داشتم ، نه 5 تا دیکشنری ، نه انواع و اقسام کتابهای آموزشی: دیکشنری 1974 آکسفورد مامانم رو فقط داشتم، با سری streamline بابام و یکی دوتا کتاب دست دوم دیگه ... (حالا لازم نیست گریه کنید! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سر همین قضیه انقدر اصرار کردم به بابام که سال 73 کامپیوتر خرید و دو سال بعدش هم وصل شدیم به اینترنت) ... ولی میخوام بگم شروعش با علاقه بود ، نه با خرید انواع کتابها یا تردید سر اینکه راه درست کدومه ..

موفق باشی ..

seymour
25-08-2009, 13:00
با تشكر فراوان از همه دوستان ولي من بالاخره نفهميدم با چي شروع كنم:41: من زياد از زبان خوشم نمياد براي همين حاضر نيستم سر كلاس بشينم و اصلا وقتش هم ندارم مي خوام همون چند ساعت كلاس رو تو خونه بخونم يه جوري كه تا 6 سال ديگه مدرك تافل يا IELTS با نمره بالا بگيرم انگليسيم هم در حد متوسطه مثلا يه كتاب گرامر خوب باشه كه كم كم با هاش جلو بيام و همه چيرو برا اين آزمون ها ياد بگيرم البته GRAMMER IN USE رو خوندم ولي بعد يه هفته درساي قبلي رو يادم ميره چون زياد تمرين نداره. READING و WRITING رو هم بايد طي يكي دو سال خيلي با لا بكشم
خواهشا كمك كنيد من تقريبا همه تاپيكاي اينجا با 200 سايته ديگرو رو خوندم ولي جواب نگرفتم
يه سوال:31: كتاب Study English - IELTS Preparation چه طور به درد من مي خوره؟
wow ... شک دارم تا حالا انقدر جمله ناامیدکننده توی یه پست دیده باشم ... ولی می دونی ، حقیقت اینه که شما صرفاً صادق هستی ، یعنی اون نمایی که ترسیم کردی، شاید شرح حال خیلی از کسانی باشه که نیاز به مدرک زبان دارن ، اما نه حوصله اش رو دارن و نه وقتش و ... عیناً در مورد موسیقی هم اینطوره ، همه دوست دارن گیتار بزنن، اما نه حوصله یادگیری اش رو دارن و نه وقتش ...

من جواب صحیحی واسه سوال شما به ذهنم نمیاد (ایشالا دوستان باتجربه تر از من راهنمایی بهتر بکنن) ... اما اینو یادت باشه که راه ساده ای وجود نداره ؛ مسیر سخته و همینه که هست... و تنها توصیه ای که به ذهنم میاد اینه که یا سعی کن قضیه رو یه جوری واسه خودت شیرین کنی (با دوستت درست بخون - یا با دوستت کلاس برو - یا معلم بگیر - یا...) یا اینکه بجای قرص از آمپول استفاده کن (دوره های فشرده که صرفاً می خوان مباحث رو مثل قیف به شما منتقل کنن تا بتونی توی اون امتحان موفق بشی) ... زندگی سخته و همینه ...

ببخشید که وقتت رو گرفتم و آخرش هم راه حل خاصی ارائه ندادم ...

minizoro
29-09-2009, 17:51
سلام دوستان من ضمن نقل قول بعضی چیزایی که به نظرم مهم میاد یه چیزایی هم خودم درباه روش خود آموز با اجازه اساتید خواهم گفت.
جاهای اضافی رو حذف میکنم.

قطعاً بدون کلاس هم عملیه ... من اصلاً خودم معتقدم موفق ترین ها کلاس چندانی نرفتند . . .

من در این پست یه روش خوب رو برای خود آموزی میگم.

اون چیزی که آخرش یه نفر رو در زبان آموزی موفق میکنه  . . . اصلش اینه که چقدر زحمت کشیده ، چقدر علاقه مند بوده و در کنارش چقدر هم استعداد داشته

من 5سال رفتم زبان یه سال گرامر 4 سال اینترچنج وقتی که من میرفتم زبان پنجم رو میخوندم یعنی من اینترچنج ها رو در بازه اول راهنمایی تا اول دبیرستان خوندم. اون زمونا چیز زیادی نمیفهمیدم ولی نفس این زبان رفتن تو ضمیر ناخودآگاهم حک شد یعنی میخوام بگم من الان که دانشگاه میرم و 4سال پیش زبون رو ترک کردم مرور درس حسابی هم نکردم ولی خیلی چیزا یادمه (آدم فک میکنه یادش رفته در حالیکه اینطور نیس مغز تا به چیزی احتیاج نداشته باشه به یاد نمیارتش ما هیچی رو فراموش نمیکنیم؛ فکر میکنیم که فراموش میکنیم)
اولش زیاد علاقه نداشتم و فقط اینو میدونستم که لازمه ولی بعدش جو کلاس دوستام نفس یادگیری زبان خیلی علاقه مندم کرد و باعث شد من بفهمم که من خیلی دوس دارم که یه زبون جدیدو یاد بگیرم! الان میفهمم که چقدر روی من اثر گذاشته الان من به انگلیسی به چشم یه زبون بیگانه نگاه نمیکنم. انگلیسی الان یه زبونیه در نظرم مثل ترکی و فارسی فقط تنها فرقی میکنه که لغت کمتر میدونم که اینم مهم نیس زیاد چون تا به یه لغتی احتیاج نداشته ام یادش نگرفته ام یا به عبارتی در مکالمه روزمره در هر زبانی لغات خیلی خیلی زیادی استفاده نمیشه! که من بیام خودمو بکشم و لغات جدید یاد بگیرم ولی نتونم با یه خارجی حرف بزنم یا کارمو نتونم راه بندازم.
انگلیسی در یک آموزشگاه خوب شیرین خواهد بود خیلی زیاد . . . در نتیجه علاقه ام دنبالش میاد درنتیجه تلاشم میاد... استعداد خیلی کمتر از تلاش مهمه.

وگرنه راههای رسیدن به خدا متعدده.  

بله درسته ولی کوتاه و بلند داره یعنی منظورم اینه که شاید کلاس رفتن زمان زیادی میگیره ولی این کلاس رفتن خودش به تنهایی اگه حتی نتونی یه کلمه ام حرف بزنی یه چیزی رو داره که خودآموزی هیچ وقت نخواهد داشت : تجربه درگیر شدن
من الان دارم با یه طریقی فرانسه یاد میگیرم (در ادامه خواهم گفت) ولی تا تو محیطش قرار نگیرم قادر نخواهم بود ازش استفاده کنم.

من وقتی شروع کردم به خود آموزی نه نرم افزاری داشتم ، نه 5 تا دیکشنری ، نه انواع و اقسام کتابهای آموزشی: دیکشنری 1974 آکسفورد مامانم رو فقط داشتم، با سری streamline بابام و یکی دوتا کتاب دست دوم دیگه

من یک معلمی داشتم که اند انگلیسی بود البته خودش شیمی میخوند میگفت من تو دوره دبیرستان کم کمش با یه دیکشنری دس دوم که زورکی خریده بودمش حداقل روزی 5-6 ساعت لغت باهاش یاد میگرفتم که شدم این!

سلام
انسان هرکاری که بخواد می تونه انجام بده.
آقای علی پیرهانی بدون داشتن استاد توانسته 19 زبان دنیا رو یادبگیره . . .

بله البته روش ایشون کمی فرق داشته و منحصر بوده یعنی ایشون چون در زمان بچگی لغات رو نمیفهمیده و تلفظشون رو هم نمیدونسته اونا رو به شکل یه تصویر با ترجمه اش به ذهن میسپرده است.
در برنامه ماه عسل امسال ایشون گفتند که دارم روشی رو تدوین میکنم که بشه باهاش راحتتر زبان یاد گرفت و اینکه کدوم زبان رو اول یاد بگیریم بهتره.

. . . من بالاخره نفهميدم با چي شروع كنم.

برای شرو اگه واقعا نمیخواهید که به کلاس روید پیشنهاد میکنم این سایتی را که من خودم فرانسه را ازش شرو کردم امتحان کنید خوبه. (همینی که در امضام هست)

من زياد از زبان خوشم نمياد براي همين حاضر نيستم سر كلاس بشينم و اصلا وقتش هم ندارم مي خوام همون چند ساعت كلاس رو تو خونه بخونم يه جوري كه تا 6 سال ديگه مدرك تافل يا IELTS با نمره بالا بگيرم

مجبورید یاد بگیرید چون لازم که نه واجب و ضروریه در دنیای امروزی.
اگه حاضر نیستید سرکلاس بشینید یک مدتی خودتان بخوانید و وقتی دیدید میتوانید به خوبی حرف بزنید و بشنوید اگر در توانتان بود سفر خارج بروید. یا انیکه انگلیسی با رفیق های خودتان یا دیگران که انگلیسیشان از شما بهتر است چت کنید و ازشان بخواهید نقصهایتان را گوش زد کنند.
بدون کلاس بسیار سخت خواهد بود احتمالا رسیدن به تافل.

انگليسيم هم در حد متوسطه مثلا يه كتاب گرامر خوب باشه كه كم كم با هاش جلو بيام و همه چيرو برا اين آزمون ها ياد بگيرم البته GRAMMER IN USE رو خوندم ولي بعد يه هفته درساي قبلي رو يادم ميره چون زياد تمرين نداره

خوب اگر یادتان میره دوباره بخونید به این شکل : هربار که درس جدیدی میخوانید درس قبل را مروری کوتاه کنید و این کار را تا 8 درس ادامه دهید.(شبیه روش تیک ایت گاج)

. READING و WRITING رو هم بايد طي يكي دو سال خيلي با لا بكشم

برای ریدینگ کتاب داستان به نظرم خوبه (متناسب با سطحتون)
رایتینگ هم چت کنید و با اصطلاحات آشنا شوید البته خود ریدینگ رایتینگ شما را هم اتو ماتیک ارتقا میدهد.

خواهشا كمك كنيد من تقريبا همه تاپيكاي اينجا با 200 سايته ديگرو رو خوندم ولي جواب نگرفتم

با این اوصاف فکر میکنم باید اراده قوی ای داشته باشید
در ضمن به سایتی که در امضایم هست لینکش و معرفیش کرده ام هم حتما سر بزنید.

wow ...
اما اینو یادت باشه که راه ساده ای وجود نداره ؛ مسیر سخته و همینه که هست... و تنها توصیه ای که به ذهنم میاد اینه که یا سعی کن قضیه رو یه جوری واسه خودت شیرین کنی (با دوستت درست بخون - یا با دوستت کلاس برو - یا معلم بگیر - یا...) یا اینکه بجای قرص از آمپول استفاده کن (دوره های فشرده که صرفاً می خوان مباحث رو مثل قیف به شما منتقل کنن تا بتونی توی اون امتحان موفق بشی) ... زندگی سخته و همینه ...

خداوند میفرماید ما انسان را در سختی قرار داده ایم.
باید زحمت بکشیم تا به چیزی برسیم این بزرگترین اصله و رعایت قانون جاذبه (یعنی موج منفی ندی به خودت که من نمیتونم نمیتونم)
باید تلاش کرد همین سعی کن شیرین کن اگرم فکر میکنی که نمیتونی خوب پس بروید کلاس خود به خود شیرینتر از اینی که هست میشه :دی

هر چی زورتر شروع کنی به نفعته.
مثلا نرم افزار Learn to speak english deluxe این قابلیت رو داره که بعد از آموزش از شما تست Speaking بگیره و بگه خوبید یا بد
این قابلیت در سایتی که من میگم هم هست اما نه کامپیوتری بلکه انسانی و بهتر.

من پیشنهاد می کنم که با یک فرد خارجی چت کنه چون بیشتر به نکته ها و اصطلاحاتشون آشنا می شه.
لازم نیس حتما خارجی باشه ایرانی ای هم باشه که انگلیسی بلده بهتره تا اشکلاتونو بهتون بگه.

شبیه کنکوریا که انواع و اقسام روش ها و کتابا و موسسه ها و کلا هرچی دم دست میاد واسه کنکور میخوان استفاده کنن.
واقعا اصل مطلب فراموش میشه!

زحمت، پشتکار و وقت گذاشتن اصله مطلب اینه.
من دوستی داشتم که 3-4 میلیون خرج معلم کرد برای کنکور اما آخرش؟ اومد بغل خودم تو آزاد. دو نفر بودن.

1.انرژی بیش از حد روی چیزی که قدرت انجامشو ندارین، نذارین! که دلسردی شما رو موجب میشه! آهسته، پیوسته!
2.قرار نیست همه چیز مرتب و تر و تمیز پیش بره!
3.یادگیری به روش صحیح رو ممکنه کسی نتونه به شما یاد بده... شاید( به احتمال زیاد!) مجبور بشین خودتون تجربه کنید و کشفش کنید! و این یه روزه ممکن نیست!

انسان هر کاری رو میتونه انجام بده ولی همون اصل مطلب لازمه...

اگر تلاشگرید، موفق باشید

بله این جمله خیلی زیباییست اگــــــــر تلاش میکنیم.
خداوند میفرماید: هیچ چیزی برای انسان نیست مگر آن چیزی که تلاش میکند برایش : لیس للانسان الا ما سعی. این جمله همیشه تو گوشمه و وقتی موفقیت یه آدم رو میشنوم این جمله رو با خودم تکرار میکنم... لیس ...

دوستانی که دنبال روش سریعتر یاد گرفتن زبان و خودآموز هستن حتما لینک امضای منو ببینند و اون سایتو امتحان کنند.:8:

دوستان میبخشند که دراز شد!

:11::40:

minizoro
29-09-2009, 17:51
سلام دوستان من ضمن نقل قول بعضی چیزایی که به نظرم مهم میاد یه چیزایی هم خودم درباه روش خود آموز با اجازه اساتید خواهم گفت.
جاهای اضافی رو حذف میکنم.

قطعاً بدون کلاس هم عملیه ... من اصلاً خودم معتقدم موفق ترین ها کلاس چندانی نرفتند . . .

من در این پست یه روش خوب رو برای خود آموزی میگم.

اون چیزی که آخرش یه نفر رو در زبان آموزی موفق میکنه  . . . اصلش اینه که چقدر زحمت کشیده ، چقدر علاقه مند بوده و در کنارش چقدر هم استعداد داشته

من 5سال رفتم زبان یه سال گرامر 4 سال اینترچنج وقتی که من میرفتم زبان پنجم رو میخوندم یعنی من اینترچنج ها رو در بازه اول راهنمایی تا اول دبیرستان خوندم. اون زمونا چیز زیادی نمیفهمیدم ولی نفس این زبان رفتن تو ضمیر ناخودآگاهم حک شد یعنی میخوام بگم من الان که دانشگاه میرم و 4سال پیش زبون رو ترک کردم مرور درس حسابی هم نکردم ولی خیلی چیزا یادمه (آدم فک میکنه یادش رفته در حالیکه اینطور نیس مغز تا به چیزی احتیاج نداشته باشه به یاد نمیارتش ما هیچی رو فراموش نمیکنیم؛ فکر میکنیم که فراموش میکنیم)
اولش زیاد علاقه نداشتم و فقط اینو میدونستم که لازمه ولی بعدش جو کلاس دوستام نفس یادگیری زبان خیلی علاقه مندم کرد و باعث شد من بفهمم که من خیلی دوس دارم که یه زبون جدیدو یاد بگیرم! الان میفهمم که چقدر روی من اثر گذاشته الان من به انگلیسی به چشم یه زبون بیگانه نگاه نمیکنم. انگلیسی الان یه زبونیه در نظرم مثل ترکی و فارسی فقط تنها فرقی میکنه که لغت کمتر میدونم که اینم مهم نیس زیاد چون تا به یه لغتی احتیاج نداشته ام یادش نگرفته ام یا به عبارتی در مکالمه روزمره در هر زبانی لغات خیلی خیلی زیادی استفاده نمیشه! که من بیام خودمو بکشم و لغات جدید یاد بگیرم ولی نتونم با یه خارجی حرف بزنم یا کارمو نتونم راه بندازم.
انگلیسی در یک آموزشگاه خوب شیرین خواهد بود خیلی زیاد . . . در نتیجه علاقه ام دنبالش میاد درنتیجه تلاشم میاد... استعداد خیلی کمتر از تلاش مهمه.

وگرنه راههای رسیدن به خدا متعدده.  

بله درسته ولی کوتاه و بلند داره یعنی منظورم اینه که شاید کلاس رفتن زمان زیادی میگیره ولی این کلاس رفتن خودش به تنهایی اگه حتی نتونی یه کلمه ام حرف بزنی یه چیزی رو داره که خودآموزی هیچ وقت نخواهد داشت : تجربه درگیر شدن
من الان دارم با یه طریقی فرانسه یاد میگیرم (در ادامه خواهم گفت) ولی تا تو محیطش قرار نگیرم قادر نخواهم بود ازش استفاده کنم.

من وقتی شروع کردم به خود آموزی نه نرم افزاری داشتم ، نه 5 تا دیکشنری ، نه انواع و اقسام کتابهای آموزشی: دیکشنری 1974 آکسفورد مامانم رو فقط داشتم، با سری streamline بابام و یکی دوتا کتاب دست دوم دیگه

من یک معلمی داشتم که اند انگلیسی بود البته خودش شیمی میخوند میگفت من تو دوره دبیرستان کم کمش با یه دیکشنری دس دوم که زورکی خریده بودمش حداقل روزی 5-6 ساعت لغت باهاش یاد میگرفتم که شدم این!

سلام
انسان هرکاری که بخواد می تونه انجام بده.
آقای علی پیرهانی بدون داشتن استاد توانسته 19 زبان دنیا رو یادبگیره . . .

بله البته روش ایشون کمی فرق داشته و منحصر بوده یعنی ایشون چون در زمان بچگی لغات رو نمیفهمیده و تلفظشون رو هم نمیدونسته اونا رو به شکل یه تصویر با ترجمه اش به ذهن میسپرده است.
در برنامه ماه عسل امسال ایشون گفتند که دارم روشی رو تدوین میکنم که بشه باهاش راحتتر زبان یاد گرفت و اینکه کدوم زبان رو اول یاد بگیریم بهتره.

. . . من بالاخره نفهميدم با چي شروع كنم.

برای شرو اگه واقعا نمیخواهید که به کلاس روید پیشنهاد میکنم این سایتی را که من خودم فرانسه را ازش شرو کردم امتحان کنید خوبه. (همینی که در امضام هست)

من زياد از زبان خوشم نمياد براي همين حاضر نيستم سر كلاس بشينم و اصلا وقتش هم ندارم مي خوام همون چند ساعت كلاس رو تو خونه بخونم يه جوري كه تا 6 سال ديگه مدرك تافل يا IELTS با نمره بالا بگيرم

مجبورید یاد بگیرید چون لازم که نه واجب و ضروریه در دنیای امروزی.
اگه حاضر نیستید سرکلاس بشینید یک مدتی خودتان بخوانید و وقتی دیدید میتوانید به خوبی حرف بزنید و بشنوید اگر در توانتان بود سفر خارج بروید. یا انیکه انگلیسی با رفیق های خودتان یا دیگران که انگلیسیشان از شما بهتر است چت کنید و ازشان بخواهید نقصهایتان را گوش زد کنند.
بدون کلاس بسیار سخت خواهد بود احتمالا رسیدن به تافل.

انگليسيم هم در حد متوسطه مثلا يه كتاب گرامر خوب باشه كه كم كم با هاش جلو بيام و همه چيرو برا اين آزمون ها ياد بگيرم البته GRAMMER IN USE رو خوندم ولي بعد يه هفته درساي قبلي رو يادم ميره چون زياد تمرين نداره

خوب اگر یادتان میره دوباره بخونید به این شکل : هربار که درس جدیدی میخوانید درس قبل را مروری کوتاه کنید و این کار را تا 8 درس ادامه دهید.(شبیه روش تیک ایت گاج)

. READING و WRITING رو هم بايد طي يكي دو سال خيلي با لا بكشم

برای ریدینگ کتاب داستان به نظرم خوبه (متناسب با سطحتون)
رایتینگ هم چت کنید و با اصطلاحات آشنا شوید البته خود ریدینگ رایتینگ شما را هم اتو ماتیک ارتقا میدهد.

با این اوصاف فکر میکنم باید اراده قوی ای داشته باشید
در ضمن به سایتی که در امضایم هست لینکش و معرفیش کرده ام هم حتما سر بزنید.

wow ...
اما اینو یادت باشه که راه ساده ای وجود نداره ؛ مسیر سخته و همینه که هست... و تنها توصیه ای که به ذهنم میاد اینه که یا سعی کن قضیه رو یه جوری واسه خودت شیرین کنی (با دوستت درست بخون - یا با دوستت کلاس برو - یا معلم بگیر - یا...) یا اینکه بجای قرص از آمپول استفاده کن (دوره های فشرده که صرفاً می خوان مباحث رو مثل قیف به شما منتقل کنن تا بتونی توی اون امتحان موفق بشی) ... زندگی سخته و همینه ...

خداوند میفرماید ما انسان را در سختی قرار داده ایم.
باید زحمت بکشیم تا به چیزی برسیم این بزرگترین اصله و رعایت قانون جاذبه (یعنی موج منفی ندی به خودت که من نمیتونم نمیتونم)
باید تلاش کرد همین سعی کن شیرین کن اگرم فکر میکنی که نمیتونی خوب پس بروید کلاس خود به خود شیرینتر از اینی که هست میشه :دی

هر چی زورتر شروع کنی به نفعته.
مثلا نرم افزار Learn to speak english deluxe این قابلیت رو داره که بعد از آموزش از شما تست Speaking بگیره و بگه خوبید یا بد
این قابلیت در سایتی که من میگم هم هست اما نه کامپیوتری بلکه انسانی و بهتر.

من پیشنهاد می کنم که با یک فرد خارجی چت کنه چون بیشتر به نکته ها و اصطلاحاتشون آشنا می شه.
لازم نیس حتما خارجی باشه ایرانی ای هم باشه که انگلیسی بلده بهتره تا اشکلاتونو بهتون بگه.

شبیه کنکوریا که انواع و اقسام روش ها و کتابا و موسسه ها و کلا هرچی دم دست میاد واسه کنکور میخوان استفاده کنن.
واقعا اصل مطلب فراموش میشه!

زحمت، پشتکار و وقت گذاشتن اصله مطلب اینه.
من دوستی داشتم که 3-4 میلیون خرج معلم کرد برای کنکور اما آخرش؟ اومد بغل خودم تو آزاد. دو نفر بودن.

1.انرژی بیش از حد روی چیزی که قدرت انجامشو ندارین، نذارین! که دلسردی شما رو موجب میشه! آهسته، پیوسته!
2.قرار نیست همه چیز مرتب و تر و تمیز پیش بره!
3.یادگیری به روش صحیح رو ممکنه کسی نتونه به شما یاد بده... شاید( به احتمال زیاد!) مجبور بشین خودتون تجربه کنید و کشفش کنید! و این یه روزه ممکن نیست!

انسان هر کاری رو میتونه انجام بده ولی همون اصل مطلب لازمه...

اگر تلاشگرید، موفق باشید

بله این جمله خیلی زیباییست اگــــــــر تلاش میکنیم.
خداوند میفرماید: هیچ چیزی برای انسان نیست مگر آن چیزی که تلاش میکند برایش : لیس للانسان الا ما سعی. این جمله همیشه تو گوشمه و وقتی موفقیت یه آدم رو میشنوم این جمله رو با خودم تکرار میکنم... لیس ...

دوستانی که دنبال روش سریعتر یاد گرفتن زبان و خودآموز هستن حتما لینک امضای منو ببینند و اون سایتو امتحان کنند.:8:

دوستان میبخشند که دراز شد!

:11::40:

seymour
01-12-2009, 20:16
سلام به دوستان عزیز ..
من یه سئوالی داشتم
من بعد از مدتی که فیلم و نوار و ... کار می کنم
شنوایی م خیلی خیلی عالی شده
ولی یه مشکلی هست
چه طوری بگم
اینطوری هست که مثلا من یه دقیقه فیلم یا نوار گوش میدم اون لحظه می فهمم چی می گه ولی اگه یه نفر ازم بپرسه چی گفت نمی تونم بگم یعنی به کل یادم میره
این مشکل طبیعی هست و با تمرین زیادتر برطرف میشه و یا نشان میده راهی که تا الان رفتم اشتباهی بوده ؟
ممنون
مشکلت طبیعیه به نظر من ... اصولاً هم مهارت های مختلف زبان از نظر سختی/آسونی در یه حد نیستند و مثلاً reading رو بسیاری می تونن در حد قابل قبولی درش مسلط بشن در حالیکه بخش اعظم زبان آموزها شاید تا آخر عمرشون هم به speaking تسلط (حتی نسبی) پیدا نکنن ... مشکل شما حتی از این مقایسه هم یه سطح بالاتره چون قراره دو مهارت رو هم زمان (یا بهتره بگیم در ارتباط با هم) به کار بگیری ... یعنی از طریق listening درک مطلب کنی و بعد از طریق speaking بیانش کنی .. این مفهوم "درک مطلب" شاید یه مقدار بدقلق باشه و واسه من هم زیاد پیش اومده که دوستان در موردش ازم سوال کنن ...

ببین ظرفیت پردازشی مغز تو در اون لحظه که داری چیزی رو می شنوی یا می بینی ، کاملاً صرف "ثبت کوتاه مدت" میشه .. در حالیکه برای درک مطلب (که بعداً بتونی بیانش کنی یا بخاطرش بیاری) نیاز هستش که حافظه بلند مدتت هم فعال باشه .. باید بیشتر تمرین کنی تا کم کم، (و اغلب بصورت ناخوداگاه) به این مهارت دست پیدا کنی

ایشالا موفق باشی و پیشرفتت مداوم باشه...

اگه دوستان دیگه هم تجربه ای در این مورد دارن خوشحالم میشم درباره اش بخونم.

seymour
02-12-2009, 18:22
با این تفاسیر پس برای ترجمه متون تخصصی چه منابعی بیشتر مناسب هستن؟.

*کی؟خیر
به نظر من، برای ترجمه یه متن تخصصی شما راهی نداری بجز اینکه به مبحث تسلط داشته باشی و اگه هم تسلط نداری، قبلش یه مطالعه اولیه انجام بدی ... در نتیجه مناسب ترین منبع اینترنته و اینکه خودت بگردی و بخونی ... اصلاً به فرض محال که شما برای ترجمه یه واژه نامه تخصصی داشته باشی یا مثلاً یه لیست از معادل فارسی لغات تخصصی کنار دستت باشه، باز هم این فقط کسری از مشکل رو حل می کنه ...

اصل ماجرا هم همینه و اینکه بحث ترجمه در متن تخصصی مفهومیه و اون مفهوم رو دیگه فقط اگه پیش زمینه داشته باشی می تونی درک کنی... البته انقدرها هم کار سختی نیست در خیلی رشته ها (مثلاً پزشکی یه استثناست) و لازم نیست حتماً تحصیلات دانشگاهی در اون رشته داشته باشی تو از پس اش بربیای .. کافیه وقتی به موردی برخورد می کنه که مفهومش رو نمی دونی، یه مطالعه کلی در موردش انجام بدی روی وب و چندتا مطلب زبان اصلی بخونی و بعد از یه مدت می بینی که حداقل در محدوده اون مقاله یا مطلب، می تونی خیلی خوب گلیمت رو از آب بیرون بکشی...

--------

اگه دوست داشتی، پاراگراف اول این پست من رو درباره همین بحث (ترجمه متون تخصصی) رو اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])ببین.

//

در مورد English lord : بی خیال - یه دوستی بود در یه فوروم دیگه (PT) که قدری (گاهی هم بیشتر از "قدری") سر به سرش میذاشتم... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

brain
03-12-2009, 15:51
آیا جایی هست که بشه رو speaking کار کرد؟
مثلا chat room که voice هم داشته باشه؟ بتونیم با چند نفر انگلیسی بحث کنیم؟( در جهت آموزش باشه)

یه سری تمرین که از اساتید همین انجمن براتون پیدا کردم:

- هر روز روزی 4-5 ساعت در محیطی باشید که انگلیسی بشنوید و انگلیسی حرف بزنید. در این صورت خیلی سریعتر یاد می گیرید.
برای قوی شدن مکالمه من صحبت کردن و گوش دادن زیاد رو پیشنهاد میکنم (کلاس زبان)
---------------------------------
-اگر واقعا حريف خودتان مي شويد كه مطمئنم مي شويد :
بهترين متد خود خوان براي تمرين Speaking‌ متد لابراتور ه:
مواد لازم:
نحوه استفاده:
گوش كردن جمله به جمله
ضبط و تكرار
---------------------------------
یکی دیگه از روش ها هم با صدای بلند با خود صحبت کردنه. معمولا وقتی فیلم زیاد ببینید حس اینکه با خودتون صحبتو کنید خیلی زیاد میشه. من خودم به شخصه وقتی کل سریال prison break رو در طول دو هفته دیدم ، بعدش هرچیزی رو به انگلیسی می گفتم. (جملات ساده و کمی پیچیده باتوجه به سطح گرامر و دایره ی لغاتم منظورمه) خلاصه بشین با خودت گپ بزنو ... :31:
--------------------------------
یکی دیگه از روش ها اینه که یه فیلم بذارید ، وقتی فیلم شروع شد از همون ابتدا هر اتفاقی که تو فیلم میوفته رو توصیف کنید. طول میکشه ولی تاثیر زیادی هم داره.
مثلا یه مرد داره سواره ماشین میشه ، فیلم رو Pause کنید :
A man is getting into a car
باز همین روش بالا رو میشه رو داستان هم پیاده کرد.داستان خیلی کوتاه و ساده بخونید ، بعدش با صدای بلند تعریف کنیدش.
روش پیشنهادیه خودتون هم بد نیست اگه مداوم باشه.
نصرت هم برای شروع بد نیست ، من خودم تجربه اش کردم. اگه منظم گوش بدید.

خودخوان زبان خواندن، نياز به زمان بندي و لااقل سطح متوسط دارد.
تمرین زیاده ... بستگی به خودتون ، شرایطتتون و سطح زبانتون داره ، اگه از صفر دارید شروع میکنید با کلاس زبان شروع کنید چون به یک معلم و راهنما نیاز دارید.

موفق باشید

pro_translator
13-04-2011, 12:57
سلام
اگه میشه کامل ترین کتاب گرامر انگلیسی به زبان انگلیسی رو بهم معرفی کنین
ممنون

۱. The Cambridge Grammar of the English Language (کاملترین دستور زبان انگلیسی... نوشته‌ی Rodney D. Huddleston و Geoffrey K. Pullum... چاپ ۲۰۰۲... ۹ سال پیش...۱۸۴۲صفحه...) (دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

۲. Cambridge Grammar of English Paperback with CD ROM: A Comprehensive Guide (نوشته‌ی Ronald Carter و Michael McCarthy... تقریبا ۹۸۴ صفحه... چاپ ۲۰۰۶ هستش... مطالبش نسبت به همه‌ی منابع اصلی جدیدتر و به‌روز تره... توی ایران هم باید باشه... گمونم چند جا دیده‌ام...)

۳. A Comprehensive Grammar of the English Language (چاپ لانگمن... سال ۱۹۸۵... نوشته‌ی Randolph Quirk و Sidney Greenbaum و Geoffrey Leech و Jan Svartvik... دقیقا ۱۷۷۹ صفحه... حدود ۲۶ سال پیش...)

۴.Longman Grammar of Spoken and Written English (یکی از منابع معتبر دستور زبان انگلیسی... نوشته‌ی Douglas Biber و Stig Johansson و Geoffrey Leech و Susan Conrad و Edward Finegan... حدود ۱۲۰۳ صفحه... چاپ لانگمن... سال ۱۹۹۹...)

۵. The Oxford English Grammar (این کتاب نوشته‌ی Sidney Greenbaum هست و یکی از مراجع دستور زبان انگلیسی به حساب می‌آد... ناشرش Oxford هست که به تنهایی یکی از معتبرترین ناشران کتب زبان انگلیسی و دیگر زبان‌ها برای زبان‌آموزهاست... چاپ ۱۹۹۶... ۱۵ سال پیش...۶۷۲صفحه...)

۶. Grammar for English Language Teachers (چاپ کمبریج... نوشته‌ی Martin Parrott... ویرایش دومش سال ۲۰۱۰ چاپ شده... ۴۸۰ صفحه... از اسمش معلومه که بیتشر به درد معلم‌ها می‌خوره...)

واسه دومی لینک دانلود هم می‌شه پیدا کرد... مثلا این چند تا لینک:

* ولی در کل همه جا واسه‌ی زبان‌آموزها سه جلدی English Grammar in Use (جلد اول و دوم نوشته‌ی Raymond Murphy و جلد سوم نوشته‌یMartin Hewings...) رو پیشنهاد می‌کنن... خیلی هم معتبره و همه‌ی استادهای زبان هم تاییدش می‌کنن...

۱. Essential English Grammar (من با این کتاب دستور زبان انگلیسی رو به زبان انگلیسی شروع کردم... کتاب خیلی خوبیه...

۲. English Grammar In Use with Answers and CD ROM: A Self-study Reference and Practice Book for Intermediate Students of English (سال ۲۰۰۴... ۳۹۰ صفحه...)

۳. Advanced Grammar in Use With CD ROM (نوشته‌یMartin Hewings...سال ۲۰۰۵... ۳۰۴ صفحه... خودم استفاده نکرده‌ام ولی دست یه سری از بچه‌هایی که می‌خواستن توی مدرسه کلاس بذارن دیده‌ام... در سطح پیشرفته‌تر کتاب‌های بالاست و خوبیش هم اینه که توی بازارهای ایران پیدا می‌شه...)

* در سطح بالاتر و پیشرفته‌تر: Practical English Usage نوشته‌ی Michael Swan... چاپ سال ۲۰۰۵... ۶۵۸ صفحه...جزو منابع استاندارد دستور زبان انگلیسی... تا سال ۱۹۸۰حدود ۱.۵ میلیون نسخه فروخته...... توی بازارهای ایران هم پیدا می‌شه... شخصا از خواندن این کتاب نهایت لذت رو می‌برم...)

یه سری کتاب هم برای یادگیری مبانی دستور زبان انگلیسی

۱. A Student's Introduction to English Grammar (نوشته‌ی Rodney Huddleston و Geoffrey K. Pullum... چاپ کمبریج... ۳۲۰ صفحه... سال ۲۰۰۵...)

۲. English Grammar Today Workbook (توی آمازون نوشته هنوز چاپ نشده... نوشته‌ی Ronald Carter و Michael McCarthy و Geraldine Mark و Anne O'Keeffe... چاپ کمبریج... ۲۴۸ صفحه... سال ۲۰۱۱...)

۳. English Grammar For Dummies
خوب این یکی کتاب از معتبرترین‌ها و بهترین‌های آموزش دستور زبان انگلیسی به حساب می‌آد...
مشخصات:‌۳۸۴ صفحه
ناشر: For Dummies (گول اسمش رو نخورین! از بهترین و پرطرفدارترین ناشرهای دنیاست!)
تاریخ چاپ: ۲ فوریه ۲۰۱۰ (چاپ دوم)

۴.Basic English Grammar (اصول دستور زبان انگلیسی) (نوشته‌ی Betty Schrampfer Azar... کتاب خیلی خوبیه و استاد ما هم اولین بار این کتاب رو به ما معرفی کرد...)

مشخصات:
عنوان اصلی: Basic English Grammar, Third Edition
ناشر: Pearson Longman
تاریخ چاپ: ۲۸ جولای ۲۰۰۵ (چاپ سوم)

۵. English Sentence Structure (نوشته‌ی Robert Krohn... چاپ دانشگاه میشیگان... سال ۱۹۷۱... یکی از مراجع کلاسیک محسوب می‌شه... چندین سال هم توی دانشگاه‌های ایران تدریس می‌شده... گمونم هنوزم می‌شه... معلم‌های مدرسه‌مون همه‌اش توی بحث‌هامون به همین کتاب اشاره می‌کنن...)

والله اونی که من دارم کاور جالبی نداره! نسخه‌ی من چاپ ایرانه و روی جلدش صورتیه!

کاور نسخه‌ی اصلیش که گروه نویسندگان موسسه‌ی زبان انگلیسی میشیگان نوشته‌ان اینه:

مشخصات: ۳۲۰ صفحه
عنوان اصلی: English Sentence Structure (Intensive Course in English Series)
ناشر: دانشگاه میشیگان
تاریخ چاپ: چاپ چهارم ۱ آوریل ۱۹۷۱
اگه تو اینترنت بگردی پیشنهادهای دیگه‌ای هم پیدا می‌شه...
[QUOTE]کتاب Essential grammar in Use یکی از بهترین کتاب‌ها در زمینه‌ی آموزش گرامر است که با یک روش اصولی نکات گرامری را آموزش می‌دهد. شیوه‌ی آموزشی کتاب پرهیز از هرگونه توضیحات اضافی و غیر ضروری است و در عوض با بهره گیری موثر و گویا از تصاویر مناسب و جملات و مثالهای قابل فهم و واضح برای همه، مقصود و کاربرد عملی نکات گرامری را به خواننده می فهماند. زبان استفاده شده در کتاب انگلیسی آسان است به طوری که افراد با دانش انگلیسی کم هم می توانند کتاب را به راحتی مطالعه کرده و جملات آن را بفهمند. در عین حال کتاب طوری تنظیم شده است که مناسب برای انواع گروههای سنی از جمله بزرگسالان است. هر درس کتاب به یک یا چند موضوع گرامری خاص می پردازد و از دو صفحه تشکیل شده است. صفحه اول اختصاص به متن درس همراه با مثالهای فراوان دارد و صفحه دوم هم حاوی تمریناتی است که آن هم باعث درک عمیق تر درس می شود. تمرینات بسیار جذاب هستند و به شیوه خاصی طراحی شده اند به طوری که تقریبا در هر یک از آنها خواننده متوجه نکات جدیدی در مورد درس می شود. یکی دیگر از نکات مثبت این کتاب آن است که درسها هیچ ارتباط خاصی با یکدیگر ندارند و خواننده می تواند تنها درسهایی را مطالعه کند که در آنها مشکل دارد. حتی در ویرایش های جدید این کتاب ضمیمه ای وجود دارد که پس از اینکه خواننده سوالات آن را پاسخ داد مشخص می کند که نیاز به مطالعه کدام درسها را دارد. کتاب Essential grammar in Use بر اساس انگلیسی بریتانیایی تنظیم شده است ولی در پاسخ به نیاز افرادی که انگلیسی آمریکایی می آموزند اخیرا ویرایش جدیدی از آن تحت نام Basic grammar in Use منتشر شده است که بر اساس انگلیسی آمریکایی است. شما پس از مطالعه این کتاب و افزایش معلوماتتان در گرامر زبان انگلیسی می توانید کتاب های سطح بالاتر آن مانند English grammar in Use را مطالعه کنید. خوشبختانه این کتابها به راحتی در بازار ایران یافت می شوند. فقط در هنگام خرید توجه داشته باشید که اگر خودتان قصد مطالعه کتاب را دارید حتما نسخه self-study که همراه با پاسخ تمرینات است را تهیه کنید...

*** آموزش دستور زبان انگلیسی در اینترنت ***

۱. آموزش کامل گرامر زبان انگلیسی توسط استاد بیل جانسون

در این مجموعه هر آن چیزی که در گرامر زبان انگلیسی وجود دارد توسط استاد بیل جانسون به صورت درس به درس آموزش داده می‌شود. استاد بیل جانسون یک خبره‌ی زبان‌آموزی است و به مدت سی سال به این کار اشتغال داشته است. این مجموعه که مشتمل بر ۴۴۰ درس مجزا از هم و در قالب ۸۸ قسمت دسته‌بندی‌شده است، مدت‌ها به صورت روزانه از طریق ایمیل برای زبان‌آموزان ارسال می‌شده است و پس از پایان یافتن آن، کل مجموعه از طریق سایت dailygrammar.com در دسترس علاقه‌مندان قرار گرفته است. یکی از محاسن این مجموعه، اخذ آزمون در پایان هر درس است که زبان‌آموز به کمک آن می‌تواند آموخته‌های خود را مورد ارزیابی قرار دهد. پاسخ‌های آزمون هم در پایان ارائه شده است که نیاز به دسترسی مستقیم به استاد را مرتفع می‌کند.

لینک غیر مستقیم دانلود:

روی Request download ticket کلیک کنین... (قبل از باز کردن حتما با یک آنتی‌ویروس معتبر و به‌روز شده اسکن کنید...)

۲. دستور آنلاین زبان انگلیسی
از نخستین مراجع آنلاین دستور زبان انگلیسیه که توسط متخصصان و کارشناسان گردآوری شده و صاحب‌نظران هم تاییدش می‌کنن... حتما از این پایگاه بازدید کنین...

این‌ها هم مراجع خوبی هستن اگه دوست داشتین می‌تونین استفاده کنین...

۳. کتاب دستور آنلاین زبان انگلیسی
کتاب خیلی خوبی هستش و اگه بخونینش چیزهای خیلی زیادی یاد می‌گیرین... خودم خیلی خوشم اومد...

لینک کمکی:

۴. کتاب English Grammar Secrets
یه کتاب الکترونیکی در زمینه‌ی دستور زبان انگلیسی که مطالب رو به صورت خلاصه بیان کرده... حتما دانلود کنین و نظراتتون رو بگین...

۵. دستور زبان انگلیسی گردآوری و ترجمه از فرهاد کارگران (منبع از سایت English Club)
منبع جامعی هست و خوبیش هم اینه که به زبان فارسیه... از این لینک دانلود کنین...

۶. دستور کامل زبان انگلیسی (گمونم مال سنجشه..)

اتفاقا توی همین فروم Archi-girl هم که مدیر هستن یه تاپیک در مورد آموزش دستور زبان انگلیسی زده بودن که خیلی خوب داشت پیش می‌رفت...

این هم تاپیک تمرین‌هاش:

pro_translator
30-04-2011, 13:16
کسی میتونه این را به انگلیسی ترجمه کنه؟
اقای احمدی نژاد چنمدین رئیس جمهور ایران است؟

:31:?Aghaye Ahmadi Nejad Chandomin Raiis Jomhoore Iran Bood

اون سوال اونقدر بحث شده توی اینترنت که شما کافیه عبارت "Asking for Ordinal Numbers" رو سرچ کنی تا ببینی چقدر ابهام واسه زبان‌آموزها به وجود اومده واسه همین نوع پرسیدن... رایج‌ترین مثالش هم همین رئیس جمهوره... یعنی فلانی چندمین رئیس جمهور بود؟ انگار همه‌ی زبان‌ها به جز انگلیسی یه روش قطعی برای پرسیدن این نوع سوال دارن ... انگلیسی یه روش قطعی نداره... مثلا امروز چندمه رو می‌گن What is the date... عبارت‌های دیگه‌ای هم هستن... مثلا What number یا What number in the queue یا What number ordinally و...

اینجا رو چک کن:

توی همین فروم هم قبلا یه تاپیک بود:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدSeymour:

نتیجه نهایی این بود که چیزی به شکل " چندم" نداریم ، ولی نزدیکتری واژه سوال ، which هستش ... در نتیجه بایداینطوری بپرسی :

Which president is he?

یا بهتر :

Which (in numeric order) of the presidents is he?

طبیعتا استقبال می کنیم اگه ایده بهتری وجود داره (البته با منبع) Quote:

(احمد بچه چندم شماست ؟)
به انگلیسی میشه چی ؟

Which one of your children is Ahmad

جواب این سوال بصورت my oldest ، یا my second oldest و my third oldest و ... تا بچه آخره که استثنائا میشه my youngest ( یا My last ) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پی نوشت : اون چیزی که من زیاد دیدم اینه ... ولی اگه بگی : " which one " میشه " کدامیک " و باید یه لغت دیگه برای " چندم " باشه ، حق داری ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... حالا من بازم می گردم ...

اتفاقا توی همون لینکی که دادم ، اگه پیش برید ، توی صفحه بعدش یکی از دوستان از یکی از فامیل هاش که خارج کشوره بوده همین سوال رو کرده و اون هم جواب مشابهی داده ... ظاهرا از این نظر دچار ضعف هستن و معادلی برای "چندم " ندارن ... همونطور که دوستمون boss گفت ، جمله ....in numeric order احتمالا بهترین چیزی باشه که بشه پیدا کرد ...

pro_translator
09-05-2011, 14:13
سلام
معادل "خسته نباشی" در انگلیسی چیه؟

مفصل بحث شده توی همین فروم... صفحه‌های ۳۴ تا ۳۸ همین تاپیک رو سرچ کن:

معمولا برای رسوندن این مفهوم از Good Job استفاده مکینن و اینجوری که ما ایرانیها بهم میگیم ندارند.
البته اینجا استادید هستند بیشتر توضیح میدن

اما در مورد "خسته نباشید" ، چندین بار ما توی فوروم های دیگه بحثش رو کردیم .. به هیچ وجه " more power to your elbow " مرسوم نیست و استفاده نمیشه ... (ضمن اینکه بیشتر برای آرزوی ادامه موفقت به کار میره - تا اینکه واسه شخص خسته !! .. )
به نظر من : let's call it a day ... به نظرم نزدیکترین چیزیه که دارن ... (البته با محدویت های خودش ... یعنی به معنای " آقا دیگه خسته نباشید ... بقیه اش واسه فردا !!")

شاید عجیب به نظر برسه ، اما اونا یه همچین تعارفی ندارن ... همونطور که دوستمون گفت کلا تعارفات خیلی کمی می زنن ... " حالا تشریف داشتید " و " شام خدمتتون باشیم" ... "ایشالا عروسی بچه ات " و اینا رو هم ندارن !! ...

در greetings انگليسي من تا بحال معادلي براي اين وجه احوالپرسي نديدم. البته من آلزايمز دارم، ممكنه يك بار ديده باشم، ولي مرسوم نيست كه به كسي موقع احوالپرسي خسته نباشيد بگن. راستش من تو فارسي هم از اين اصطلاح خوشم نمياد. كسايي كه ميخوان از سلام كردن پرهيز كنند اين اصطلاحو بكار ميبرن. سر صبح رسيدي سر كار، به جاي صبح بخير بهت خسته نباشيد ميگن. لااقل بگذاريد خسته شم...

به نظر من : let's call it a day ... به نظرم نزدیکترین چیزیه که دارن ... (البته با محدویت های خودش ... یعنی به معنای " آقا دیگه خسته نباشید ... بقیه اش واسه فردا !!"

من بعد از مدتی جستجو یه معادل براش پیدا کردم
More power to your elbows
چیزه دیگه ای فک نکنم باشه...

بیشتر بحث کاربردی بودنش مطرح بود ...اینی که گفتی فوق العاده کم کاربرده و اصلا تبدیل شده به سمبل عدم تشابه زبانی ، یعنی هر وقت می خوایم مثال بزنیم که بعضی اصطلاحات نه بصورت لغوی و نه بصورت معنایی معادل ندارن ، اینو مثال می زنیم ...

این هم معنی این عبارت در دیکشنری Longman Culture (توی دیکشنری های دیگه که نبود...) (در صفحه ی 1083 - قمست چپ صفحه معنی یازدهم لغت Power و عبارت (More power to someone's elbow)

11 more power to someone's elbow! (infml, especially BrE
Good luck to someone; May someone's efforts succeed!
Example: She's trying to get the boss to arrange a firms party? Well, More power to her elbow!

More power to your elbow رو به صورت More power to you هم به کار می برند...

خوب شما گفتی نزدیکترین چیزی که میشه بگی اینه که بگی let's call it a day براساس ترجمه ی خودت آقا دیگه خسته نباشید ..... بقیش واسه فردا !! میشه بگی آقا دیگه خسته نباشید رو از کجا آوردی من این اصطلاح از قبل نمی دونستم ولی الان که چک کردم دیدم اصلا این معنی رو نمی ده و اصلا نمی تونه به خسته نباشید نزدیک باشه معنیش اینه :به اندازه ی کافی امروز کار کردیم ( روزمون کامل شد). در موردبقیش واسه فردا ما به اندازه ی کافی امروز کار کردیم حالا بقیش می تونه برای فردا باشه یا هفته ی آینده یا دو روز دیگه شاید کارشون طوری باشه که یه روز در میون کار کنن اون موقع دیگه نمی تونیم بگیم بقیش برای فردا بهتره بگی بقیه اش برای دفعه ی بعد که شروع به کار می کنیم چون اکثر وقتها روز بعد شروع به کار می کنن و بقیه ی موردها به ندرت اتفاق می افته تا حدودی حرف شما هم می تونه درست باشه ولی آقا دیگه خسته نباشید خیلی از موضوع دوره!!!
حالا در مورد More power to your elbow معنی انگلیسیش توی سایت
کد:

اینه که می گه
More power to your elbow! (British & Australian, American & Australian)
something that you say to praise someone and to say that you hope they continue to have success.
Example: 'I've decided to set up my own business.' 'Good for you. More power to your elbow!'

که به احتمال زیاد شما معنیش و از توی همین سایت پیدا کردین چون حرف شما ترجمه ی همین معنی انگلیسیش هست
برای آرزوی ادامه موفقت به کار میره - تا اینکه واسه شخص خسته
این اصطلاح وقتی به کار می ره که شما می خواهید کسی رو تمجید(ستایش) کنید و امیدوارید که به منظور کسب موفقیت به کارش ادامه بده.
من اصلا فکر نمی کنم که "خسته نباشید!" فقط به افراد خسته گفته میشه ما خیلی از این اصطلاح استفاده می کنیم در خیلی جاهای متفاوت به افرادی هم که خسته نیستید می گیم حالا البته اینجا تو شهر ما اینطوریه نمی دونم شما در چه جاهایی استفاده می کنین و اینکه شما واقعا به افراد خسته این و می گین اگه اینطوری باشه که اصلا خوب نیست خوب وقتی کسی خسته است چطور می تونه خسته نباشه خسته است دیگه مثا این می مونه که من به شما بگم Seymour نباش کاری نمی تونی بکنی چون هستی پس این اصطللاح فاریسش همون کاربردی رو داره که در بالا ذکر شد برای تاکید یه بار دیگه می گم
این اصطلاح وقتی به کار می ره که شما می خواهید کسی رو تمجید(ستایش) کنید و امیدوارید که به منظور کسب موفقیت به کارش ادامه بده.
تعریف شما از more power to your elbow با تعریفی که فری دیکشنری داده با برداشت من از خسته نباشید که فکر می کنم خیلی درسته کاملا یکیست پس تصمیم می گیریم اصطلاح خسته نباشید نزدیکترین معادلش در انگلیسی همون
More power to your elbow هست. هر چند که انگلیسی زبانها از این تعارفات ندارن و این اصطلاح رو خیلییییی به ندرت استفاده می کنند ولی به هر حال نزدیکترین معدلش همین می تونه باشه.
مثال :شما می ری در نانوایی می گی آقا خسته نباشید دو تا نون بهم بدین.
براساس تعریف من:با اینکه کار نانوا را ستایش می کنین امیدوارید که برای کسب موفقیت که اینجا همون نون دادن به شماست به کارش ادامه بده و دوتا نون هم به شما بده .
که خیلی به More power to your elbow نزدیک هست
براساس معدل یابی شما :اگه بریم در نانوایی و بگیم let's call it a day یعنی کار شما برای امروز کافیه بقیه اش برای دفعه ی بعد یعنی شما نون نمی خواهید برین خونتون گرسنگی بخورین lol
حالا خودت قضاوت کن!!
نتیجه ی کلی: اگه بخواهیم یه معادل خیلی نزدیک برای خسته نباشید پیدا کنیم همین more power to your elbow هست ولی هیچ وقت استفاده نکنین چون بهتون می خندن و اصلا حرفتون و نمی فهمن که چی گفتین وسعی نکنین که حرفهایی رو که توی فرهنگ اونا نیست براش معادل پیدا کنین!!

به نظر من اصطلاح more power to your elbow
یک چیری مثل خدا قوت خودمان هست...من هم این نظر را دارم که اصلا معادل خسته نباشید نیست ، همونطور که خودتون گفتید اگر جایی استفاده کنید بهتون میخندن

و در ضمن در مورد اصطلاحی که آنها اصلا ندارند و استفاده نمی کنند، انقدر بحث لازمه؟؟؟

من اگه نظرم و نگفته بودم شاید هیچ وقت نمی فهمیدم که a couple of با couple فرق داره خیلی ممنون از اطلاعاتی رو که بهم دادین
در مورد اون let's call it a day بازم حرف شما درسته ولی درست تر اینه که تمام کاربردهای اصطلاح رو در نظر بگیریم و بعد براش معادل پیدا کنیم
از دوست عزیزم هم seymour تشکر می کنم به خاطر این اصطلاحی که یادم داد و اگر حرف نابجایی زدم به بزرگی خودتون ببخشید اگه ادم حرف نزنه هیچ چیز یاد نمی گیره

من آخر به یک معادل مشابه رسیدم:
توی سریال لاست یه قسمت بود که آنالوسیا (میشل رودریگز - یکی از شخصیت‌های سریال) از سرکارش داشت برمی‌گشت و می‌رفت طرف ماشینش که مامانشو دید... مامانش هم بهش گفت:

!You look tired-

به جوابش توجه کنید:

!Yeah, thanks-

همچنین معادل‌هایی مثل More power to your elbow یا More power to you (خدا قوت خودمون) و Let's call it a day (بعد از کلاس که آدم به استاد بگه آقا خسته نباشید و بقیه‌اش واسه فردا...) یا در کل:
Nice job! - Good work! - Well done! - Way to go!
که بیشتر خلاف خسته نباشید ما برای تشویق به کار می‌رن... مثلا توی نامه‌نویسی (در ترجمه):
Greetings and felicitations: با عرض سلام و خسته نباشید...

pro_translator
09-08-2011, 19:04
سوال چهار.
باید ترتیب صفتها را تو ذهن بسپارید دیگه:
Opinion, Size, Age, Shape, Colour, Origin, Material, Purpose

over-crowded little dark bedroom
...

DESCRIPTIVE ADJECTIVES IN SUBORDINATED ORDERING IN ENGLISH AND PERSIAN LANGUAGES

«ترتیب قرار گرفتن معرف‌ها و صفت‌ها پیش و پس از اسم و فعل در زبان انگلیسی»

* معرف‌های پیش از اسم:

تعداد + of + شناسه (حروف تعریف یا صفات ملکی) + کیفیت یا نظر + شخصیت / احساسات + صدا + مزه + لامسه (=حالت / احساس بساوشی - خصوصیات هر چیز از نظر لامسه مانند نرمی و زبری) + اندازه و وزن + بو + سرعت + دما + سن و قدمت + فاصله + شکل + صفت‌های گوناگون + روشنی + رنگ + زمان + صفت فعلی + ملیت یا ریشه + وابستگی (دین / عضویت در حذب سیاسی) + جنسیت + هدف (منظور) + اسم (اسم مرکب) + گزاره (خبر یا مسند)

مثال برای هر صفت

* تعداد:

few, no, one, two, three, four, several, many, all, some, every, each

* کیفیت یا نظر:

good, better, best, bad, worse, worst, mediocre, awful, fantastic, pretty, ugly, clean, dirty, wasteful, difficult, comfortable, valuable, worthless, useful, useless, important, evil, angelic, rare, scarce, poor, rich, lovely, disgusting, amazing, surprising, loathsome, unusual, usual, pointless

* شخصیت و احساسات:

happy, sad, excited, scared, frightened, outgoing, funny, sad, zany, grumpy, cheerful, jolly, carefree, quick-witted, blissful, lonely, elated

* صدا:

loud, soft, silent, vociferous, screaming, shouting, thunderous, blaring, quiet, noisy, talkative, rowdy, deafening, faint, muffled, mute, speechless, whispered, hushed

* مزه:

sweet, sour, acidic, bitter, salty, tasty, delicious, savory, delectable, yummy, bland, tasteless, palatable, yummy, luscious, appetizing, tasteless, spicy, watery

* لمس (=حالت / احساس بساوشی - خصوصیات هر چیز از نظر لامسه مانند نرمی و زبری):

hard, soft, silky, velvety, bumpy, smooth, grainy, coarse, pitted, irregular, scaly, polished, glossy, lumpy, wiry, scratchy, rough, glassy

* اندازه:

heavy, light, big, small, tiny, tall, short, fat, thin, slender, willowy, lean, svelte, scrawny, skeletal, underweight, lanky, wide, enormous, huge, vast, great, gigantic, monstrous, mountainous, jumbo, wee, dense, weighty, slim, trim, hulking, hefty, giant, plump, tubby, obese, portly

* بو:

perfumed, acrid, putrid, burnt, smelly, reeking, noxious, pungent, aromatic, fragrant, scented, musty, sweet-smelling

* سرعت:

quick, fast, slow, speeding, rushing, bustling, rapid, snappy, whirlwind, swift, hasty, prompt, brief

* دما:

hot, cold, freezing, icy, frigid, sweltering, wintry, frosty, frozen, nippy, chilly, sizzling, scalding, burning, feverish, fiery, steaming

* سن و قدمت:

young, old, baby, babyish, teenage, ancient, antique, old-fashioned, youthful, elderly, mature, adolescent, infantile, bygone, recent, modern

* فاصله:

short, long, far, distant, nearby, close, faraway, outlying, remote, far-flung, neighboring, handy

* شکل:

round, circular, square, triangular, oval, sleek, flat, rotund, globular, spherical, wavy, straight, cylindrical, oblong, elliptical, zigzag, squiggly, crooked, winding, serpentine, warped, distorted

* صفت‌های دیگر:

full, empty, wet, dry, open, closed , ornate

* روشنی:

light, dark, bright, shadowy, drab, radiant, shining, pale, dull, glowing, shimmering, luminous, gleaming

* رنگ:

pink, red, orange, yellowish, dark-green, blue, purple, black, white, gray, brown, tanned, pastel

* زمان:

early, late, morning, night, evening, everlasting, initial, first, last, overdue, belated, long-term, delayed, punctual
* ملیت / ریشه:

lunar, northern, oceanic, polar, equatorial, Floridian, American, Spanish, Canadian, Mexican, French, Irish, English, Australian
* وابستگی (دین / عضویت در حذب سیاسی):

Muslim, Christian, Jewish, Buddhist, Taoist, pagan, atheist

* جنس:

glass, wooden, cloth, concrete, fabric, cotton, plastic, leather, ceramic, china, metal, steel
* هدف / منظور:

folding, swinging, work, racing, cooking, sleeping, dance, rolling, walking

:Example
Several of the first two good big old square red neglected Jamaican stone houses or plantation houses fell down

از اونجايي كه در زبان فارسی ترتیب صفت‌ها قطعی نیست صفت‌های متعددی که ویژگی‌های یک اسم رو بیان کنن ممکنه به هر ترتیبی بیان...

این ترتیب بیشتر به آهنگ صفت‌ها برمی‌گرده... یعنی هر جوری که دلنشین‌تر باشه...

* ترجمه ۱: دو تا ساختمان کشتزاری خوب بزرگ قدیمی چھار گوش قرمز چشم پوشیده شده جامائیکایی
* ترجمه ۲: دو تا ساختمان کشتزاری قدیمی چھار گوش خوب بزرگ قرمز چشم پوشیده شده جامائیکایی
* ترجمه ۳: دو تا ساختمان کشتزاری قرمز جامائیکایی خوب بزرگ قدیمی چھار گوش چشم پوشیده شده
* ترجمه ۴: دو تا ساختمان چھار گوش جامائیکایی قرمز چشم پوشیده شده کشتزاری خوب بزرگ قدیمی

برای آگاهی بیشتر به مقاله‌ی ظرفیت صفت در فارس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])ی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مراجعه کنید...

* معرف‌های پس از اسم:

حرف تعریف + اسم + قید

The winter in America

معرف‌های پس از فعل:

ساختار اول:

فاعل + افعال کمکی غیر وجهی + Not + قید تکرار (تک‌کلمه‌ای) + فعل اصلی + مصدر یا اسم فعل + مفعول بی‌واسطه یا صریح + قید مکان + قید وصفی + قید زمان + قید تکرار (چندکلمه‌ای مانند Everyday)

He does not often want to do his task at home quickly at night

ساختار دوم:

فاعل + فعل کمکی وجهی + Not + قید تکرار (تک‌کلمه‌ای) + فعل اصلی (به صورت مصدر بدون to) + مصدر یا اسم فعل + مفعول بی‌واسطه یا صریح + قید مکان + قید وصفی + قید زمان + قید تکرار (چندکلمه‌ای مانند Everyday)

He could scarcely quit eating chocolates there happily yesterday

* نکته‌ی ۱: تمامی این صفت‌ها لزوما نباید در یک جمله به کار بروند.
* نکته‌ی ۲: قیدها ممکن است به صورت یک‌کلمه‌ای یا عبارت‌های حرف اضافه‌ای باشند.
* نکته‌ی ۳: جای قیدهای مکان و زمان ممکن است در جمله با هم عوض شود.
* نکته‌ی ۴: منظور از وجه وصفی یا صفت فاعلی هم اسم مفعول و هم مضارع با مسندها و معرف‌هایشان است. معمولا آن‌ها را حالات مختصر عبارت‌های موصولی در نظر می‌گیرند.

«فهرست منابع»

[+ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])] .Wishon George E., Burks Julia M. Let’s Write English. Book (1). American book Company. pp. 54-55. New York. 1968

[+ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])] [+ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])] [+ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])] [+ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])] [+ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])] [+ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])] [+ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]_order)]

pro_translator
07-06-2012, 14:10
اصطلاح youre welcome رو بر چه پایه ای باید معنی کرد؟ و آیا انگلیسی زبانها اصلاح یا تکیه کلامی به معنی " خسته نباشید" خودمون دارن؟ بجز have fun

۱. پایه‌ی خاصی نداره... در جواب Thank you گفته می‌شه و به معنای خواهش می‌کنم هست...

۲. نه... مکررا و مفصل بحث شده توی همین فروم... خسته نباشید در حالت‌های مختلف معادل‌های مختلف داره...

بعد از کلاس به استاد: !Let's call it a day...

کسی که کار شاقی کرده: !Well done! Good job! Nice going...

کنایه به کسی که کاری رو خراب کرده: !Nice going! Good job! Way to go...

تو این مورد با یه صفت توهین‌آمیز در انتهای جمله: !fat! fatso! lardo...

کسی که از کار برگشته: You look tired! You seem tired! (طرف در جواب می‌گه: Yeah, thanks...)...

سر مزرعه یا حین کار به کسی: More power to your elbow! نه خسته! خدا قوت!...

این یکی یه ذره خنده‌داره! استفاده‌اش توصیه نمی‌شه...

این لینکو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])بخون...

A M ! N
14-12-2012, 12:49
,hi

Here we gonna collect useful posts made in English Forum
I want you to inform me of such posts so that i copy them here
This way we gonna have a pretty useful topic

Thank you
Amin