مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی جهت خرید و اضافه کردن هارد اینترنال 2 ترا به سیستم
farhad_shi
10-12-2012, 19:52
با سلام
من الان سیستمم 2 تا هارد داره یه 160 و یه 1 ترا خاویار وسترن
چون دیتاهام زیاد شده و فضا ندارم قصد دارم اون هارد 160 که ویندوز هم رو اون هست رو بردارم و هارد 1 ترا وسترن رو ویدوز روش نصب کنم و فکر یه هارد 2 ترای دیگه باشم واسه سیستمم
خواستم قبلش مشورت کنم که مشکلی نداره این کارم و سیستمم هم توانایی 3 ترا مجموعاً هارد رو داره؟
و وسترن 2 ترا بگیرم یا سیگیت؟ سیگیت 20 تومن ارزونتره با گارانتی ویستا و وسترنه با گارانتی الماس هست کدوم بهتره؟
این مشخصات سیستممه:
مشخصات سیستم:
Processor x86 Family 15 Model 127 Stepping 2 AuthenticAMD ~2699 Mhz
RAM:1GB kingston
MB:ABIT AM-N2
گرافیکمم انبورد 256: GeForce 7025
ata.royalfalcon
10-12-2012, 22:05
با سلام
من الان سیستمم 2 تا هارد داره یه 160 و یه 1 ترا خاویار وسترن
چون دیتاهام زیاد شده و فضا ندارم قصد دارم اون هارد 160 که ویندوز هم رو اون هست رو بردارم و هارد 1 ترا وسترن رو ویدوز روش نصب کنم و فکر یه هارد 2 ترای دیگه باشم واسه سیستمم
خواستم قبلش مشورت کنم که مشکلی نداره این کارم و سیستمم هم توانایی 3 ترا مجموعاً هارد رو داره؟
و وسترن 2 ترا بگیرم یا سیگیت؟ سیگیت 20 تومن ارزونتره با گارانتی ویستا و وسترنه با گارانتی الماس هست کدوم بهتره؟
این مشخصات سیستممه:
مشخصات سیستم:
Processor x86 Family 15 Model 127 Stepping 2 AuthenticAMD ~2699 Mhz
RAM:1GB kingston
MB:ABIT AM-N2
گرافیکمم انبورد 256: GeForce 7025
سلام .
هارد وسترنی که الان دارید از کدام سری هست (black ، blue یا Green) ؟ از چه ویندوزی استفاده میکنید ؟ بنظر میرسه سیستم شما قدیمی باشه ، پاور به اندازه کافی قدرتمند هست ؟
مشکلی نیست .
نکته : اگر یکی از هاردها سه ترابایتی بود میبایستی بصورت GPT فرمت میشد تا تمام ظرفیت آن توسط win شناسایی بشه که برخی ویندوزها مثل xp پارتیشن GPT را ساپورت نمیکنند .
وسترن 2 ترا بگیرم یا سیگیت؟ سیگیت 20 تومن ارزونتره با گارانتی ویستا و وسترنه با گارانتی الماس هست کدوم بهتره؟
مشخصات دقیق ندادید ولی با توجه به اختلاف قیمت نه چندان زیاد وسترن با سیگیت احتمالاً هارد وسترن از نوع Green هست . هاردهای وسترن Green کند و کم صدا هستند و مناسب برای آرشیو کردن داده ها یا نصب بعنوان هارد دوم سیستم هست .
اگر win7 دارید و همچنین اگر مشکلی با سرعت پایین این سری از هاردهای وسترن ندارید همان Green را بخرید (هاردهای وسترن سری Green به خاطر Advanced Format برای بهبود عملکرد در winxp نیاز به align دارند) .
ولی اگر نیازمند سرعت و پرفورمنس بالاتری هستید بهتره سیگیت رو بخرید مشروط بر اینکه این سیگیت از سری barracuda 7200.14 و با سریال ST2000DM001 باشه .
farhad_shi
11-12-2012, 05:20
هارد م1 ترام Green هست و پاورمو عوض کردم یکبار نسبت به سیستمم جدیدتره و قویه
یعنی این ا ترای گرینمو ویندوز xp بریزم روش مشکلساز میشه؟ الانم تقریبآ پره و اطلاعاتشم لازم دارم الین کردنش فکر کنم دردسرسازشه واسم
این هارد جدید 2 ترا که بخرمو ویندوز بریزم روش چی بهتر نیست؟
اون سیگیته هم مدلش 2TB SATA III 64MB ST2000DM001 SEAGATE HARD هست خوبه این سری؟
ata.royalfalcon
11-12-2012, 09:04
هارد م1 ترام Green هست و پاورمو عوض کردم یکبار نسبت به سیستمم جدیدتره و قویه
یعنی این ا ترای گرینمو ویندوز xp بریزم روش مشکلساز میشه؟ الانم تقریبآ پره و اطلاعاتشم لازم دارم الین کردنش فکر کنم دردسرسازشه واسم
این هارد جدید 2 ترا که بخرمو ویندوز بریزم روش چی بهتر نیست؟
در صورت نصب winxp و يا پارتيشن بندي هارد با winxp طبق توصيه سايت وسترن براي بهبود عملكرد نياز به align هست (عكس زير) اجباري هم نيست ولي سرعت هارد پايين خواهد بود .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله ، اين مدل خوبي هست .
farhad_shi
11-12-2012, 16:12
در صورت نصب winxp و يا پارتيشن بندي هارد با winxp طبق توصيه سايت وسترن براي بهبود عملكرد نياز به align هست (عكس زير) اجباري هم نيست ولي سرعت هارد پايين خواهد بود .
ممنون
الان یادم افتاد قبلاً هاردو آلیگن کردم چون تو سایت وسترن عضوم و دانلود کرده بودم برنامه شو
ولی یه درایوشو فرمت کنم برای نصب ویندوز روش باز باید الیگن شه؟
همون درایو یا کل هارد؟
ata.royalfalcon
12-12-2012, 09:32
ممنون
الان یادم افتاد قبلاً هاردو آلیگن کردم چون تو سایت وسترن عضوم و دانلود کرده بودم برنامه شو
ولی یه درایوشو فرمت کنم برای نصب ویندوز روش باز باید الیگن شه؟
همون درایو یا کل هارد؟
در صورتي كه هارد فرمت بشه نياز به align مجدد هست .
khorvash_110_bz
29-12-2012, 23:22
سلام
سامسونگ f3 یک ترابایتی چطوره؟شنیدم خیلی خوبه. آیا واقعا خوبه؟مقاومتش چطوره؟کاری هست یا نه؟
ممنون میشم اگه جوابم رو بدید.
ata.royalfalcon
30-12-2012, 19:29
سلام
سامسونگ f3 یک ترابایتی چطوره؟شنیدم خیلی خوبه. آیا واقعا خوبه؟مقاومتش چطوره؟کاری هست یا نه؟
ممنون میشم اگه جوابم رو بدید.
سلام .
هاردهای سامسونگ دیگر تولید نمیشوند و بعبارت دیگر بخش تولید هاردهای سامسونگ توسط سیگیت خریداری شده است . اگر هارد دست دوم میخواهید بخرید در صورت سلامت کامل و نداشتن مشکل هارد خوبی هست . ولی اگر هارد نو میخواهید بخرید بهتره که seagate barracuda 7200.14 بخرید .
khorvash_110_bz
31-12-2012, 23:36
سلام .
هاردهای سامسونگ دیگر تولید نمیشوند و بعبارت دیگر بخش تولید هاردهای سامسونگ توسط سیگیت خریداری شده است . اگر هارد دست دوم میخواهید بخرید در صورت سلامت کامل و نداشتن مشکل هارد خوبی هست . ولی اگر هارد نو میخواهید بخرید بهتره که seagate barracuda 7200.14 بخرید .
سلام
ممنونم از اینکه جواب دادید. این سیگیت seagate barracuda 7200.14 که فرمودید همین خوبه؟کاری هست؟ قیمت 1 ترابایت و 500 و 750 گیگابایتش رو هم اگر به من بگید خیلی ممنون میشم.
با سپاس
ata.royalfalcon
01-01-2013, 09:00
سلام
ممنونم از اینکه جواب دادید. این سیگیت seagate barracuda 7200.14 که فرمودید همین خوبه؟کاری هست؟ قیمت 1 ترابایت و 500 و 750 گیگابایتش رو هم اگر به من بگید خیلی ممنون میشم.
با سپاس
سلام .
500 گيگ با سريال ST500DM002 حدود 190 هزار تومن و يك ترابايت با سريال ST1000DM003 حدود 240 هزار تومن هست . قيمت 750 گيگ رو نميدونم . سري barracuda 7200.14 هاردهاي خوبي هستند .
khorvash_110_bz
17-01-2013, 15:37
سلام .
500 گيگ با سريال ST500DM002 حدود 190 هزار تومن و يك ترابايت با سريال ST1000DM003 حدود 240 هزار تومن هست . قيمت 750 گيگ رو نميدونم . سري barracuda 7200.14 هاردهاي خوبي هستند .
سلام دوست عزیز
من امروز رفتم و یک عدد هارد سیگیت باراکودا 750 گیگ با قیمت 195000 تومان خریدم. به نظر هارد خوبی میاد ولی متاسفانه نمیتونم اکسترنالش کنم و وقتی آداپتور بهش میزنم صدای تیک تیک ساعت از توش میاد بیرون و انگار نمی تونه موتورش بچرخه. :n30:با اینکه ترانسش 2.5 آمپر است ولی نمیشه. PC هم الان ندارم فروختمش چون دیگه از لپتاپ استفاده می کنم و نمیتونم روی پی سی امتحانش کنم. به نظر شما چکار کنم؟ نکنه خرابه؟:n03: ممنون میشم کمک کنید
با سپاس
ata.royalfalcon
17-01-2013, 20:32
سلام دوست عزیز
من امروز رفتم و یک عدد هارد سیگیت باراکودا 750 گیگ با قیمت 195000 تومان خریدم. به نظر هارد خوبی میاد ولی متاسفانه نمیتونم اکسترنالش کنم و وقتی آداپتور بهش میزنم صدای تیک تیک ساعت از توش میاد بیرون و انگار نمی تونه موتورش بچرخه. :n30:با اینکه ترانسش 2.5 آمپر است ولی نمیشه. PC هم الان ندارم فروختمش چون دیگه از لپتاپ استفاده می کنم و نمیتونم روی پی سی امتحانش کنم. به نظر شما چکار کنم؟ نکنه خرابه؟:n03: ممنون میشم کمک کنید
با سپاس
سلام .
تا روی pc تست نشه نمیشه با اطمینان نظر داد (پاور کیس اضافه ندارید؟) ، والا خودم یه کیت sata to usb خریدم که آداپتور برقش نمیتونست هارد رو راه اندازی کنه و در نتیجه مجبور شدم از پاور کیس استفاده کنم . ضمناً وقتی دیگه از pc استفاده نمیکنید برای چی هارد اینترنال خریدید ؟
khorvash_110_bz
17-01-2013, 22:14
سلام دوست من
راست میگی! پاور کیس!اصلا فکرش نبودم. نه اضافه ندارم ولی یکی میگیرم.دست دوم براش میگیرم. والا من نمی خواستم پی سی رو بفروشم. امروز صبح رفتم هارد رو خریدم بندازم روش بزارمش واسه دانلود که دیگه از لپتاپ برای دانلود ساعات طولانی استفاده نکنم. درست بعد از 2 ساعت از خرید هارد رفیقم رای منو عوض کرد منم تو رو در واستی چون یه قولایی قبلا داده بودم که در صورت خرید لپتاپ اینو میدم بهت( برا چی میخواستش نمیدونم.خودش از اون سیستمهای ابر کامپیوتری داره).البته من نمی خواستم پولی بگیرم، ولی خودش پول داد بهم. داستان ما اینجوری شد. گفتم حداقل اکسترنالش کنم بزنمش به لپتاپ که اینجوری بازی درآورد. یه پاور کیس بگیرم ببینم چی میشه.ممنون برای راهنماییت دوست عزیز.:n01:
khorvash_110_bz
19-01-2013, 21:26
سلام .
تا روی pc تست نشه نمیشه با اطمینان نظر داد (پاور کیس اضافه ندارید؟) ، والا خودم یه کیت sata to usb خریدم که آداپتور برقش نمیتونست هارد رو راه اندازی کنه و در نتیجه مجبور شدم از پاور کیس استفاده کنم . ضمناً وقتی دیگه از pc استفاده نمیکنید برای چی هارد اینترنال خریدید ؟
سلام دوست عزیز
من امروز یک پاور دست دوم برای این هاردمون خریدم. در موقع خرید، فروشنده پاور را امتحان کرد و به برق زد و قشنگ روشن شد و کار کرد حتی دی وی دی رایتر هم بهش وصل کرد و راه افتاد. ولی نمیدونم چرا از عهده این هارد بر نمی آد! وقتی هارد رو بهش وصل میکنم پاور واسم سوت بلبلی میزنه و هارد اصلا روشن نمیشه. باز با اون ترانسه یه تیک تیکی میکرد! حالا نمی دونم که مشکل از پاور هست یا از هارد. خدا نکنه از هارد باشه.کلافه شدم ! نظر شما دوست عزیز چیه؟:n30:
با سپاس
ata.royalfalcon
19-01-2013, 22:31
سلام دوست عزیز
من امروز یک پاور دست دوم برای این هاردمون خریدم. در موقع خرید، فروشنده پاور را امتحان کرد و به برق زد و قشنگ روشن شد و کار کرد حتی دی وی دی رایتر هم بهش وصل کرد و راه افتاد. ولی نمیدونم چرا از عهده این هارد بر نمی آد! وقتی هارد رو بهش وصل میکنم پاور واسم سوت بلبلی میزنه و هارد اصلا روشن نمیشه. باز با اون ترانسه یه تیک تیکی میکرد! حالا نمی دونم که مشکل از پاور هست یا از هارد. خدا نکنه از هارد باشه.کلافه شدم ! نظر شما دوست عزیز چیه؟:n30:
با سپاس
سلام .
میدونید که برای اینکه پاور خارج از سیستم روشن بشه باید مثل عکس زیر دو سیم مشکی و سبز به هم متصل بشه . اگر پاور روشن میشه و فن آن شروع بکار میکنه ولی موتور هارد کار نمیکنه و هیچ لرزشی هم احساس نمیشه فکر کنم هارد باید بره گارانتی :n27: .
khorvash_110_bz
19-01-2013, 22:49
سلام .
میدونید که برای اینکه پاور خارج از سیستم روشن بشه باید مثل عکس زیر دو سیم مشکی و سبز به هم متصل بشه . اگر پاور روشن میشه و فن آن شروع بکار میکنه ولی موتور هارد کار نمیکنه و هیچ لرزشی هم احساس نمیشه فکر کنم هارد باید بره گارانتی :n27: .
سلام دوست عزیز
آقا دمت گرم. خیلی باهالی. من سیم سبز و خاکستری رو بهم وصل میکردم.الان که سیم سبز و مشکی را وصل کردم هارد روشن شد و موتورش داره میچرخه. دستت درد نکنه. فقط نمیدونم چرا دیتکت نمیشه. می خوام پارتیشن بندیش کنم. ولی اصلا نرم افزارهای پارتیشن بندی نمیشناسدش. چطوری دیتکتش کنم؟ ببخشید زیادی مزاحم شدم!:blush:
ata.royalfalcon
19-01-2013, 23:18
سلام دوست عزیز
آقا دمت گرم. خیلی باهالی. من سیم سبز و خاکستری رو بهم وصل میکردم.الان که سیم سبز و مشکی را وصل کردم هارد روشن شد و موتورش داره میچرخه. دستت درد نکنه. فقط نمیدونم چرا دیتکت نمیشه. می خوام پارتیشن بندیش کنم. ولی اصلا نرم افزارهای پارتیشن بندی نمیشناسدش. چطوری دیتکتش کنم؟ ببخشید زیادی مزاحم شدم!:blush:
سلام .
1. اول کابلهای مربوط به sata to usb را وصل کنید و سپس هارد را روشن کنید .
2. از usb hub یا کابلهای رابط هم استفاده نکنید (مستقیم به لپتاپ وصل کنید).
3. دستور DISKMGMT.MSC رو در run وارد کنید تا برنامه دیسک منجمنت اجرا شود . در درجه اول هارد باید initialize بشه . روي قسمت سمت چپ راست كليك كنيد و initialize disk رو انتخاب و در مرحله بعد گزینه MBR رو انتخاب کنید (عکس زیر) .
khorvash_110_bz
19-01-2013, 23:31
سلام .
1. اول کابلهای مربوط به sata to usb را وصل کنید و سپس هارد را روشن کنید .
2. از usb hub یا کابلهای رابط هم استفاده نکنید (مستقیم به لپتاپ وصل کنید).
3. دستور DISKMGMT.MSC رو در run وارد کنید تا برنامه دیسک منجمنت اجرا شود . در درجه اول هارد باید initialize بشه . روي قسمت سمت چپ راست كليك كنيد و initialize disk رو انتخاب و در مرحله بعد گزینه MBR رو انتخاب کنید (عکس زیر) .
رفیق دستت درد نکنه
الان پارتیشن بندیش هم کردم. قشنگ داره کار میکنه.دارم فایل هامو توش میریزم واسه امتحان. خیلی لطف کردی و این مدت با حوصله جوابمو دادی. ممنونم ازت.
khorvash_110_bz
20-01-2013, 11:13
سلام دوست عزیز
آقا یک سوال دیگه هم داشتم که به مشکلات هارد مربوط نمیشه. اگه اینجا جاش نیست شرمنده نمیدونستم کجا بپرسم.:n27: آیا نرم افزاری هستش که رمزگذاری روی هارد اکسترنال بکنیم به صورتی که اگر در هنگام درخواست رمز، رمز رو درست بزنیم که محتویات هارد رو بما نشون بده ولی اگر رمز رو اشتباه بزنیم هارد رو باز بکنه ولی همون لحظه تمامی اطلاعان هارد DELETE شه بدون اینکه طرف بفهمه و فکر کنه که هارد خالی هستش. همچین نرم افزاری هستش؟
ممنون
سلام
بنده هم یه سوال دارم
مین بنده ساتا وان هستش.اگه هاردی بگیرم که ساتا تری هستش ایا جوابگو هستش؟میتونه کار کنه یا حتما باید هاردی بگیرم که ساتا وان باشه
+
حوالی قیمت اون هارد 2 ترا سیگیت رو هم اگه بفرمایید ممنون میشم
ممنون
ata.royalfalcon
21-01-2013, 08:32
سلام
بنده هم یه سوال دارم
مین بنده ساتا وان هستش.اگه هاردی بگیرم که ساتا تری هستش ایا جوابگو هستش؟میتونه کار کنه یا حتما باید هاردی بگیرم که ساتا وان باشه
+
حوالی قیمت اون هارد 2 ترا سیگیت رو هم اگه بفرمایید ممنون میشم
ممنون
سلام .
1. بله جواب ميده و كار ميكنه ولي در هر حال سرعت شما بيشتر از 1.5Gbit/s نخواهد شد (حداكثر سرعت SATA 1) .
2. يكي از دوستان هارد دوتابايت ST2000DM001 را 306 هزار تومن خريده بودند .
با سلام
قیمت هاردهای 2 ترا سیگیت رو کسی داره ... ؟
بخصوص این مدل
Seagate Barracuda 7200.14 2TB
ata.royalfalcon
18-04-2013, 18:39
با سلام
قیمت هاردهای 2 ترا سیگیت رو کسی داره ... ؟
بخصوص این مدل
Seagate Barracuda 7200.14 2TB
سلام .
حدود 350 یا 360 هزار تومن هست که البته قیمتها با توجه به نوع گارانتی و انصاف فروشنده متغیره .
سلام .
حدود 350 یا 360 هزار تومن هست که البته قیمتها با توجه به نوع گارانتی و انصاف فروشنده متغیره .
خیلی ممنونم
می تونید آدرس یک دو تا از با انصاف هاش رو برام پیام خصوص کنید ... ؟
بازم منونم
با سلام خدمت دوستان
یه مغازه ای هارد وسترن 2 ترا گرین رو به قیمت 345 میفروشه. این قیمت مناسبه یا می تونم ارزونتر هم پیدا کنم ؟
ata.royalfalcon
21-05-2013, 20:19
با سلام خدمت دوستان
یه مغازه ای هارد وسترن 2 ترا گرین رو به قیمت 345 میفروشه. این قیمت مناسبه یا می تونم ارزونتر هم پیدا کنم ؟
سلام .
قیمتش که خوبه . گارانتی چی هست ؟
سلام .
قیمتش که خوبه . گارانتی چی هست ؟
نپرسیدم. ولی اگه سازگار نباشه نمی خرم ...
farhad_shi
07-06-2013, 23:26
این تاپیکم چقدر پست خورده فراموشش کرده بودم دی !
هارد سگیته که خریدم خراب از کار دراومد باید بدم بره گارانتی !
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.