ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : هنگ کارت گرافیک gforce 210

rubah2000
10-12-2012, 13:11
سلام
مشکل اینجوریه که این کارت گرافیک دوستمه تو سیستم خودش وقتی یه فیلم رو باز میکردم حالا هر فرمتی حتی 3gp و با هر نرم افزاری که فکرشو بکنین! بعد از چند بار عقب و جلو کردن فیلم یا رفتن به فیلم بعدی کامپیوتر هنگ میکنه طوری که فقط ریست جواب میده
کارت گرافیکشو باز کردم اوردم تو سیستم خودم درایور اپدیتش رو نصب کردم بازم همونجوریه.gpu-z و furmark هم تست کردم دما تا 53 بیشتر نمیره core clock و ایناش هم تا 500 که حد مجازشه میرسه ولی هنگ نمیکنه در صورتی که هنگام پخش فیلم تو 43 درجه هنگ میکنه.
من که موندم چشه!با اپدیت بایوس درست میشه؟ چون شنیدم شاید اسیب بزنه به گرافیک فعلا دست نزدم بهش. گرافیکم تمیز کردم جای اسلاتش رو هم پولیش کشیدم تمیزه خمیرشم نگاه کردم پره پره بازم نشد.
خواهشا یکی یه فکری کنه چون پول نیست عوضش کنیم! مرسی از همه

EXTREME
10-12-2012, 15:46
سلام
مشکل اینجوریه که این کارت گرافیک دوستمه تو سیستم خودش وقتی یه فیلم رو باز میکردم حالا هر فرمتی حتی 3gp و با هر نرم افزاری که فکرشو بکنین! بعد از چند بار عقب و جلو کردن فیلم یا رفتن به فیلم بعدی کامپیوتر هنگ میکنه طوری که فقط ریست جواب میده
کارت گرافیکشو باز کردم اوردم تو سیستم خودم درایور اپدیتش رو نصب کردم بازم همونجوریه.gpu-z و furmark هم تست کردم دما تا 53 بیشتر نمیره core clock و ایناش هم تا 500 که حد مجازشه میرسه ولی هنگ نمیکنه در صورتی که هنگام پخش فیلم تو 43 درجه هنگ میکنه.
من که موندم چشه!با اپدیت بایوس درست میشه؟ چون شنیدم شاید اسیب بزنه به گرافیک فعلا دست نزدم بهش. گرافیکم تمیز کردم جای اسلاتش رو هم پولیش کشیدم تمیزه خمیرشم نگاه کردم پره پره بازم نشد.
خواهشا یکی یه فکری کنه چون پول نیست عوضش کنیم! مرسی از همه

دما خوبه
مشکل فکر نکنم از بایوس مین باشه

با یک سیستم و پاور دیگه هم تست شده و همینطور بوده پس مشکل زا خود گرافیکه دماش خوبه درایور هم آپدیته
میتونه این مشکل از لحیم سردی gpu یا شتاب دهنده گرافیک باشه باید بره برای تعمیر شاید هم لازم باشه بایوس گرافیک آپدیت بشه

تو بازی هم مشکل داره ؟
پلیر و کدک های لارم که نصبه ؟

rubah2000
10-12-2012, 18:22
مرسی از جوابتون:n16:
تو بازی نه فقط چند بار اومد بیرون از بازی ولی هنگ نداشت پلیر و کدک هم که اره نصبه
لحیم سردی رو اگه میشه یه توضیح بدین من خودم ردیفش میکنم. واردم!
بعد این شتاب دهنده گرافیکی همون directx هست یا چیز دیگست؟ باید چکارش کنم؟
اگه بایوس کارت رو اپدیت کنم اسیب نمیزنه ؟ چون من شنیدم یه مشکل رو حل میکنه 4 تا مشکل جدید اضافه میکنه!

EXTREME
10-12-2012, 18:54
برای کار اول باید هیتر داشته باشین
شتاب دهنده کارش اینه که داده های پردازش شده توسط gpu ر و میده به مبدل دیجیتال به آنالوگ که این احتمالش کمه زیاد مطمئن نیستم
باید در آپدیت بایوس به پارامترهای بایوس جدید هم دقت داشته باشیبن بله بعضی اوقات هم مشکل ایجاد میشه
بهتره ببرید بیرون برای تعمیر