ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نصب هارد اکسترنال در لپ تاپ

omidlolo
10-12-2012, 07:54
سلام منهدسای گل
من یک لپ تاپ دل e6400 لتیتود دارم که هاردش 250 است.
میخوام هاردش را ارتقا بدم.
اما با شرایط بازار امروز که جنس گیر نمیاد یا اگه گیر بیاد گرونه فروشنده ها پیشنهاد کردند که یک هارد اکسترنال 1 ترا بخرم و با باز کردن قاب اون هارد اکسترنال را با هارد لپ تاپ عوض کنم.
هاردی که دنبالش بودم وسترن دیجیتال یک ترا بود
حالا دو تا سوال:
اینکه اصلا اینکار درسته؟ از نظر سرعت یا اینکه جریان برق رسوندن به هارد مشکلی پیش نمیاد. یا سنسورهای ضربه گیر و این حرفها
دوم هم اینکه اصلا لپ تاپ من این حجم هارد را ساپورت میکنه یا خیر

کارم بدجور گیر کرده. اطلاعاتم را هم مدام استفاده میکنم. هارد اکسترنال هم برای استفاده پرتابل نمیخوام بخرم چون یکی دارم و اون هم پر شده.

خلاصه اینکه راهنمایی بفرمایید

ata.royalfalcon
10-12-2012, 08:34
سلام منهدسای گل
من یک لپ تاپ دل e6400 لتیتود دارم که هاردش 250 است.
میخوام هاردش را ارتقا بدم.
اما با شرایط بازار امروز که جنس گیر نمیاد یا اگه گیر بیاد گرونه فروشنده ها پیشنهاد کردند که یک هارد اکسترنال 1 ترا بخرم و با باز کردن قاب اون هارد اکسترنال را با هارد لپ تاپ عوض کنم.
هاردی که دنبالش بودم وسترن دیجیتال یک ترا بود
حالا دو تا سوال:
اینکه اصلا اینکار درسته؟ از نظر سرعت یا اینکه جریان برق رسوندن به هارد مشکلی پیش نمیاد. یا سنسورهای ضربه گیر و این حرفها

کارم بدجور گیر کرده. اطلاعاتم را هم مدام استفاده میکنم. هارد اکسترنال هم برای استفاده پرتابل نمیخوام بخرم چون یکی دارم و اون هم پر شده.

خلاصه اینکه راهنمایی بفرمایید
سلام
1. هاردهاي اكسترنال وسترن پرتابل بصورت usb on board يا usb native هستند (مدلهاي جديد اكثراً) بعبارت ديگه در اينجور هاردها اينترفيس sata وجود ندارد و در نتيجه قابل نصب بر روي لپتاپ نيست . ميتونيد از سيگيت سري Goflex يا backup plus و يا ساير برندها استفاده كنيد .

2.
مشكلي نست ولي گارانتي هارد باطل ميشه .

3.
هاردهاي حجم بالا به خاطر پلاترهاي بيشتر ضخامت بيشتري دارند و در نتيجه مطمئن بشيد كه محفظه هارد لپتاپ شما گنجايش كافي براي نصب هارد وجود داشته باشد . مثلاً در عكس زير براي هارد 2.5 اينچي WD blue سه اندازه وجود دارد . 7mm و 9.5mm و 12mm

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

omidlolo
10-12-2012, 08:51
یعنی واقعا هیچ مشکلی پیش نمیاد؟ من شنیده بودم مشکل برق رسانی دارند و باید دائما از اداپتور لپ تاپ استفاده کرد در یک سایت خارجی خوندم
شما خودتون چه مدلی را برای اینکار پیشنهاد میکنید؟
ایا تا حالا اینکار را کردید یا سراغ دارید؟
توی اکسترنال ها که ضربه گیر فیزیکی دارند دیگه سنسور ضربه گیر وجود نداره درسته؟ این مشکلی را برای جابجایی لپ تاپ موقع روشن بودن و کار کردن ایجاد نمیکنه؟
گارانتی که مهم نیست اگه کار بده کارم بدجور راه میوفته که خیلی خوبه
اگر کار صحیحیه چرا توی سایتهای خارجی کم ازش بحث شده؟ این مرا مشکوک کرده
من این مدل را میخواستم که گیرم نیومد: WD10JPVT

ata.royalfalcon
11-12-2012, 08:29
یعنی واقعا هیچ مشکلی پیش نمیاد؟ من شنیده بودم مشکل برق رسانی دارند و باید دائما از اداپتور لپ تاپ استفاده کرد در یک سایت خارجی خوندم
ایا تا حالا اینکار را کردید یا سراغ دارید؟
توی اکسترنال ها که ضربه گیر فیزیکی دارند دیگه سنسور ضربه گیر وجود نداره درسته؟ این مشکلی را برای جابجایی لپ تاپ موقع روشن بودن و کار کردن ایجاد نمیکنه؟
گارانتی که مهم نیست اگه کار بده کارم بدجور راه میوفته که خیلی خوبه
من این مدل را میخواستم که گیرم نیومد: WD10JPVT

نه مشكلي پيش نمياد و جاي نگراني هم نيست . هاردهاي اكسترنال پرتابل همان هاردهاي 2.5 اينچي اينترنال هست كه با باكس و تبديل sata to usb به هارد اكسترنال تبديل شده اند بجز برخي از مدلها كه usb on board هستند (عكسهاي زير هارد silicon power armor a80 هست) .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

همانطوريكه قبلاً هم گفتن ميتونيد از هاردهاي اكسترنال پرتابل سري goflex يا backup plus استفاده كنيد .

اگر از هاردهاي معمولي و فاقد shock sensor استفاده ميكنيد در موقع جابجا كردن لپتاپ روشن بايد خيلي احتياط كنيد . مگر اينكه از انواعي استفاده كنيد كه مجهز به shock sensor هستند مثل هارد اينترنال سيگيت 500 گيگ با سريال ST9500325ASG .

نكته : برخي از هاردهاي اكسترنال نه تنها بدنه محكمي دارند بلكه مجهز به shock sensor هم هست و به کمک این سنسور به محض شناسایی ضربه یا شتاب بیش ازحد هارد به حالت nonoperating بازمیگردد تا برای اطلاعات صدمه ای وارد نشود .

كار صحيح اين هست كه يه هارد اينترنال براي لپتاپ بخريد نه اينكه هارد اكسترنال بخريد و باكس آنرا باز كنيد . اين كار بيشتر زماني انجام ميشود كه قيمت هارد اكسترنال ارزانتر از هارد اينترنال باشه .

omidlolo
11-12-2012, 19:44
آقا ممنون جامع و کافی بود
نتیجه این شد که من یک هارد یک ترا سیگیت goflex بخرم. البته هاردی که shock sensor داشته باشه
بعد بازش کنم و با هارد لپ تاپم عوض کنم
میتونید بگید چه هاردهایی این سنسور را دارند؟
تازه من در مشخصات هارهایی که پیشنهاد دادید دیدم اصلا مشخصات اندازه فیزیکی هارد سیگیت با هارد قبلی من که وسترن بود و در لپ تاپم هست یکی نیست و هم اندازه نیستند

ata.royalfalcon
11-12-2012, 20:06
آقا ممنون جامع و کافی بود
نتیجه این شد که من یک هارد یک ترا سیگیت goflex بخرم. البته هاردی که shock sensor داشته باشه
بعد بازش کنم و با هارد لپ تاپم عوض کنم
تازه من در مشخصات هارهایی که پیشنهاد دادید دیدم اصلا مشخصات اندازه فیزیکی هارد سیگیت با هارد قبلی من که وسترن بود و در لپ تاپم هست یکی نیست و هم اندازه نیستند

نتیجه این شد که من یک هارد یک ترا سیگیت goflex بخرم.

backup plus هم میشه .

متاسفانه به جزء مدل Seagate Satellite Mobile Wireless سیگیت هارد اکسترنال آنتی شوک نمیسازه :n27: . مدلهای دیگری هم هستند که آنتی شوک دارند مثل توشیبا Canvio Basics 3.0 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) یا Canvio 3.0 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) اما در مورد تبدیل sata to usb مطمئن نیستم که آیا قابل جدا شدن هست یا on board هست .

هارد فعلی شما 250 گیگ هست و هاردی که قصد خرید دارید یکترابایتی هست و بدیهی هست که از لحاظ اندازه یکسان نباشند (بخاطر پلاترهای بیشتر) و به همین علت در پست شماره 2 یادآوری کردم که قبل از خرید از وجود فضای کافی برای نصب هارد مطمئن بشید .

zm.mahdi
07-04-2013, 22:01
سلام دوستان دقیقا مشکل من هم همینه تو وضعیت بد مالی هارد کامپیوترم نیاز به تعویض داره ولی یه هارد اکسترنال 1ترابایتی Adata مدل H710 دارم میخواستم بدونم قابلیت اینکه ازش به عنوان هارد اینترنال تو لپ تاپ استفاده کنم رو داره یا نه پیشا پیش از عزیزانی که لطف می کنن پاسخ میدهند یک دنیا ممنون

ata.royalfalcon
07-04-2013, 22:44
سلام دوستان دقیقا مشکل من هم همینه تو وضعیت بد مالی هارد کامپیوترم نیاز به تعویض داره ولی یه هارد اکسترنال 1ترابایتی Adata مدل H710 دارم میخواستم بدونم قابلیت اینکه ازش به عنوان هارد اینترنال تو لپ تاپ استفاده کنم رو داره یا نه پیشا پیش از عزیزانی که لطف می کنن پاسخ میدهند یک دنیا ممنون

سلام .
بله ، میتوان باکس هارد را باز کرد و به عنوان هارد اینترنال برای لپتاپ استفاده کرد . ولی قبل از هر چیز ...

1. محفظه هارد لپتاپ رو باز و بررسی کنید که چقدر ضخامت داره .

2. برنامه hard drive inspector professional رو نصب کنید و مشخصات دقیق (مدل نامبر) هارد اینترنالی که در هارد اکسترنال بکار رفته را مشخص کنید (عکس بذارید) . يا اينكه ميتونيد از برنامه برنامه crystal disk info هم استفاده كنيد .

مثلاً در عکس زیر هارد اینترنال بکار رفته در هارد اکسترنال سیلیکون پاور ، سیگیت-سامسونگ با مدل نامبر st1000lm024... هست . این مدل با وجودیکه یکترابایته ولی 9.5 میلیمتر ضخامت داره در صورتیکه بعضی از یکترابایتیهای 2.5 اینچی 12.5 میلیمتر ضخامت دارند که بعید میدونم در محفظه هارد لپتاپ جا بشه .

اگر این برنامه hard drive inspector professional يا crystal disk info مدل نامبر هارد اینترنال بکار رفته در هارد اکسترنال رو نشان نمیده برنامه HDtune را نصب و از قسمت info یه عکس بذارید تا شاید از روی ورژن firmware مشخص بشه چه هاردی هست (دقت كنيد كه از گوشه بالا و سمت چپ برنامه HDtune هارد اكسترنال رو انتخاب كنيد) .

3. توجه داشته باشید که گارانتی هارد اکسترنال باطل میشه .

zm.mahdi
07-04-2013, 23:17
دوست عزیز از راهنماییت متشکرم ول متاسفانه من کامپیوترم حتی بالا نمیاد که بتونم نرم افزارهایی رو که گفتی نصب کنم الان هم از موبایل استفاده میکنم برا این سوال جواب اگر برای شما ممکنه یا هر یک از دوستان دیگه که برام مشخصات هارد اینترنال داخل هارد اکسترنال adata H710 رو بفرستند خیلی بهم کمک کردین باز هم تشکر

ata.royalfalcon
08-04-2013, 07:24
دوست عزیز از راهنماییت متشکرم ول متاسفانه من کامپیوترم حتی بالا نمیاد که بتونم نرم افزارهایی رو که گفتی نصب کنم الان هم از موبایل استفاده میکنم برا این سوال جواب اگر برای شما ممکنه یا هر یک از دوستان دیگه که برام مشخصات هارد اینترنال داخل هارد اکسترنال adata H710 رو بفرستند خیلی بهم کمک کردین باز هم تشکر

احتمالاً از هارد ديسك توشيبا با مدل نامبر MQ01ABD100 استفاده شده كه 9.5mm ضخامت دارند .

arash2804
08-04-2013, 08:57
agha dametun garm. mersi

zm.mahdi
08-04-2013, 09:10
سلام تشکر مدل هارد اینترنالش رو پیدا کردم TOSHIBA MK505GSX ولی هر جا میگردم مشخصاتش رو پیدا نمیکنم اگر لطف کنید اطلاعات این رو بهم بدید

ata.royalfalcon
08-04-2013, 09:22
سلام تشکر مدل هارد اینترنالش رو پیدا کردم TOSHIBA MK505GSX ولی هر جا میگردم مشخصاتش رو پیدا نمیکنم اگر لطف کنید اطلاعات این رو بهم بدید

اين مدل نامبر رو از ديـجـي كـالـا پيدا كرديد ؟ اگر هم فرض بگيرم كه درست باشه براي مدلهاي 500 گيگي هست نه يكترابايت .

zm.mahdi
08-04-2013, 10:17
نه دیشب تو نت چرخ میزدم چند تا از سایت های خارجی اینو گفته بودند حالا چیکار میتونم بکنم؟

ata.royalfalcon
08-04-2013, 11:15
نه دیشب تو نت چرخ میزدم چند تا از سایت های خارجی اینو گفته بودند حالا چیکار میتونم بکنم؟

نميتونيد روي يه سيستم ديگه اي تست كنيد كه حداقل نرم افزارهاي crystal disk info يا hard drive inspector professional رو داشته باشه ؟ ضمناً محفظه هارد لپتاپ رو هم بررسي كنيد و ببينيد چقدر ضخامت داره .

zm.mahdi
09-04-2013, 19:03
هاد اینترنال لپ تاپم ایراد داشت گفتم ویندوز رو توی هارد اکسترنال بریزم که پس از انتخاب اون به عنوان مکان ریختن ویندوز ارور داد که به دلیل فرمت هارد اکسترنال و... نمیشه من هم پروسه را قطع کردم حالا که مشکل لپ تاپم رو حل کردم هارداکسترنالم unallpcated شده ودیگه توسط لپ تاپ شناخته نمیشه با لپ تاپ رفیقم هم امتحان کردم اونم همین جوره چی کار کنم روش 700 گیگ اطلاعات دارم واقعا حل این مشکل برام حیاتی هستش دوستان کمک

as5958
10-08-2013, 13:14
سلام من به دلایلی میخوام هارد داخل لبتاب مو عوض کنم هارد لبتابم سالمه و میخوام پس ار خارج کردن ار داخل لبتاب ازس استفاده کنم ابا به نظر شما من یه هارد silicon power armor a80بخرم و هارد لبتاب رو با هارد اکسترنال عوض کنم ایا این کار شدنی هست اگه هست هارد اکسترنال انتخابی من خوبه اگه نه خودتون یه مدل پیشناهاد کنین

ata.royalfalcon
10-08-2013, 19:52
سلام من به دلایلی میخوام هارد داخل لبتاب مو عوض کنم هارد لبتابم سالمه و میخوام پس ار خارج کردن ار داخل لبتاب ازس استفاده کنم ابا به نظر شما من یه هارد silicon power armor a80بخرم و هارد لبتاب رو با هارد اکسترنال عوض کنم ایا این کار شدنی هست اگه هست هارد اکسترنال انتخابی من خوبه اگه نه خودتون یه مدل پیشناهاد کنین

سلام .
این کار شدنی هست . اتفاقاً باز کردن باکس این مدل (armor a80) و خارج نمودن هارد آن نسبت به سایر مدلها ساده تر هست .

mostafa 1362 4 5
08-11-2013, 23:13
سلام
لب تاب من هاردش خراب شده و ویندوز روش درست کار نمی کنه
می خواهم با یک هارد دیگه تعویضش کنم بیشتر هم نظرم رو وسترن یا adta هست
و میخوام یک هارد اکسترنال بگیریم که وقتی هارد داخلش در اوردم و گزاشتم رو لب تاب هارد لب تاب بزارم داخل جعبه ان تا فعلا تا حدی که کار میکنه ازش استفاده کنم
اما تو پست های قبلی زده بودید وسترن نمیشه من هم موندم چیکار کنم
لطفا راهنمایی کنید کدام هارد بگیریم تا بتونم کاری که می خوام بکنم
فقد سیگیت و سامسونگ و هیتاچی از این اشغال ها نباشه
چون قبلا باهاشون کار کردم سری زپرتشون در رفته
ممنون میشم راهنمایی کنید بین wd و adta

ata.royalfalcon
08-11-2013, 23:42
سلام
لب تاب من هاردش خراب شده و ویندوز روش درست کار نمی کنه
می خواهم با یک هارد دیگه تعویضش کنم بیشتر هم نظرم رو وسترن یا adta هست
و میخوام یک هارد اکسترنال بگیریم که وقتی هارد داخلش در اوردم و گزاشتم رو لب تاب هارد لب تاب بزارم داخل جعبه ان تا فعلا تا حدی که کار میکنه ازش استفاده کنم
اما تو پست های قبلی زده بودید وسترن نمیشه من هم موندم چیکار کنم
لطفا راهنمایی کنید کدام هارد بگیریم تا بتونم کاری که می خوام بکنم
چون قبلا باهاشون کار کردم سری زپرتشون در رفته
ممنون میشم راهنمایی کنید بین wd و adta

سلام .

از هاردهای اکسترنال پزتابل وسترن مثل WD my passport یا WD elements نمیتوان برای اینکار استفاده کرد . چون به اصطلاح usb on board هستند و فاقد اینترفیس sata هست . هاردهای بکار رفته در ADATA هم دقیقاً معلوم نیست از کدام برند هست (چون ADATA سازنده هارد نیست) ممکنه توشیبا باشه یا از هر برند دیگری .
من پیشنهاد میکنم یک هارد اینترنال با گارانتی معتبر بخرید در صورتیکه اگر باکس هارد اکسترنال باز بشه گارانتی آن باطل خواهد شد .

هارد لپتاپ بنده سیگیت هست که با بیش از 6 هزار ساعت کارکرد هیچ مشکلی ندارد . برندهایی که نام بردید از برندهای معتبر و خوشنام هستند . از رایجترین دلایل خرابی هارد دیسکهای لپتاپ این هست که در زمانهایی که لپتاپ روشن و هارد آن در حال read/write هست جابجا و تکان داده میشود . همچنین گرمای بالای بعضی از لپتاپها تاثیر منفی بر روی هارد دیسک دارد .

mostafa 1362 4 5
09-11-2013, 00:01
سلام .

از هاردهای اکسترنال پزتابل وسترن مثل WD my passport یا WD elements نمیتوان برای اینکار استفاده کرد . چون به اصطلاح usb on board هستند و فاقد اینترفیس sata هست . هاردهای بکار رفته در ADATA هم دقیقاً معلوم نیست از کدام برند هست (چون ADATA سازنده هارد نیست) ممکنه توشیبا باشه یا از هر برند دیگری .
من پیشنهاد میکنم یک هارد اینترنال با گارانتی معتبر بخرید در صورتیکه اگر باکس هارد اکسترنال باز بشه گارانتی آن باطل خواهد شد .

هارد لپتاپ بنده سیگیت هست که با بیش از 6 هزار ساعت کارکرد هیچ مشکلی ندارد . برندهایی که نام بردید از برندهای معتبر و خوشنام هستند . از رایجترین دلایل خرابی هارد دیسکهای لپتاپ این هست که در زمانهایی که لپتاپ روشن و هارد آن در حال read/write هست جابجا و تکان داده میشود . همچنین گرمای بالای بعضی از لپتاپها تاثیر منفی بر روی هارد دیسک دارد .

داداش وسترن الان هست تو بازار مدل 750 بلک میگن 200 تومان
به نظر شما چیکار کنم به خدا سیگیت لعنتی همیشه برام بد شانس بود هم 750 و هم 1تراش رو برای کامپیوتر گرفتم هرجفتشون پوکیدن
ولی
مارک قبلی سیگیت که همون مکستور بود 7 سال دارم وخیلی عالی هست
و بعدش چندتا وسترن گرفتم که حرف نداشتن ولی سیگیت دشمن جونی من شد جالب گارنتی هاشون که نگو اصلا زدن زیرش که همچین هاردی دارن
خلاص کمکم کنید

ata.royalfalcon
09-11-2013, 08:52
داداش وسترن الان هست تو بازار مدل 750 بلک میگن 200 تومان
به نظر شما چیکار کنم به خدا سیگیت لعنتی همیشه برام بد شانس بود هم 750 و هم 1تراش رو برای کامپیوتر گرفتم هرجفتشون پوکیدن
ولی
مارک قبلی سیگیت که همون مکستور بود 7 سال دارم وخیلی عالی هست
و بعدش چندتا وسترن گرفتم که حرف نداشتن ولی سیگیت دشمن جونی من شد جالب گارنتی هاشون که نگو اصلا زدن زیرش که همچین هاردی دارن
خلاص کمکم کنید

هارد WD Black ميخواهيد ؟ براي هاردهاي اكسترنال پرتابل از WD Black استفاده نميشه (من تابحال نديدم استفاده بشه) . هاردهاي بكار رفته يا از WD Blue هست (كه در بازار هم پيدا ميشه) يا از WD Green در انواع پرحجم .

mostafa 1362 4 5
10-11-2013, 12:29
هارد WD Black ميخواهيد ؟ براي هاردهاي اكسترنال پرتابل از WD Black استفاده نميشه (من تابحال نديدم استفاده بشه) . هاردهاي بكار رفته يا از WD Blue هست (كه در بازار هم پيدا ميشه) يا از WD Green در انواع پرحجم .

نه داداش استفاده شده مخصوصا در مدلهای usb 3 اما ان هاردها اکسترنال به لب تاب نمیخورن یعنی usb 3 سر خود هست
من خودم رفتم بازار مدل blue فقد 500 گیگ wd بود و750 بلک wd حجم 1 black tra نمیدونم از کجا تهیه کنم
لطفا راهنمایی کنید
راستی برای لب تاب میگم

ata.royalfalcon
10-11-2013, 19:33
نه داداش استفاده شده مخصوصا در مدلهای usb 3 اما ان هاردها اکسترنال به لب تاب نمیخورن یعنی usb 3 سر خود هست

برای هاردهای اکسترنال پرتابل مثل WD my passport یا WD elements و ... از WD Black استفاده نشده . جهت اطمینان به info برنامه HDtune از هارد my passport که در این پست (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) هست دقت کنید (عکس را در همینجا ضمیمه میکنم) . 5400rpm و 8MB Cache هست . در صورتیکه هاردهای WD Black دارای 7200rpm و 16MB Cache دارند . هاردهای بکار رفته در این مدلها بر اساس WD Blue یا نهایتاً WD Green هست .

من خودم رفتم بازار مدل blue فقد 500 گیگ wd بود و750 بلک wd حجم 1 black tra نمیدونم از کجا تهیه کنم

حداکثر حجم هارد 2.5 اینچی از سری WD Black هفتصد و پنجاه گیگ هست و اساساً یکترابایتی ساخته نشده و وجود ندارد . پیشنهاد میکنم به سایت اصلی وسترن مراجعه کنید .

mostafa 1362 4 5
16-11-2013, 17:01
به نظر شما توشیبا 1 تر بگیرم یا 750 وسترن بلک
برای ps 3

ata.royalfalcon
16-11-2013, 22:09
به نظر شما توشیبا 1 تر بگیرم یا 750 وسترن بلک
برای ps 3

بنظر من بهتره که WD Black بخرید . البته ضخامت 750GB مدل WD Black حدود 9.5 میلیمتر هست . در نتیجه قبل از خرید مطمئن بشید که در محفظه هارد کنسول جا میشه .

mostafa 1362 4 5
19-11-2013, 22:07
داش این هارد های توشیبا اکسترنال چجوری هست یکجا میگه میشه بجایه هارد لب تاب استفادکرد یک جا میگه پرس هست نمیشه استفاد کرد
1 ترا بایت توشیبا ؟

nimammz
21-05-2015, 15:43
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]سلام خدمت اساتید محترم من یه هارد اکسترنال وسترن (wd my passport) ترا دارم که متاسفانه ایراد پیدا کرده بعضی مواقع دیتکت نمیشه میخواستم بدونم میشه این مدل رو باز کرد و از طریق پورت ساتا وصل کرد؟
ممنون از راهنماییتون

ata.royalfalcon
21-05-2015, 16:48
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]سلام خدمت اساتید محترم من یه هارد اکسترنال وسترن (wd my passport) ترا دارم که متاسفانه ایراد پیدا کرده بعضی مواقع دیتکت نمیشه میخواستم بدونم میشه این مدل رو باز کرد و از طریق پورت ساتا وصل کرد؟
ممنون از راهنماییتون

سلام .

این مدلهای در واقع usb native هستند و پورت SATA ندارند در نتیجه باز کردن باکس بیفایده هست .