مشاهده نسخه کامل
: کمک در اسمبلی
با سلام خدمت دوستان و اساتید
راستش از کیسم زده شده بودم امروز یک کیس خریدم مادربرد و بقیه چیزا را از اون کیس باز کردم و اومدم که چیزاش رو رو این کیس جدیده پیاده کنم اما به یه مشکل کوچیک برخوردم و اونم اینه که کیسی که خریدم جا سی دی رام ایناش از اوناس که خودش پنل و دکمه داره و سی دی رام پشتش قرار میگیره مسئله اینه که من نمی دونم چطور باید یکیش رو باز کنم تا سی دی رام رو بزارم توش و دوباره بزارم سر جاش
ممنون میشم راهنماییم کنید
با سلام خدمت دوستان و اساتید
راستش از کیسم زده شده بودم امروز یک کیس خریدم مادربرد و بقیه چیزا را از اون کیس باز کردم و اومدم که چیزاش رو رو این کیس جدیده پیاده کنم اما به یه مشکل کوچیک برخوردم و اونم اینه که کیسی که خریدم جا سی دی رام ایناش از اوناس که خودش پنل و دکمه داره و سی دی رام پشتش قرار میگیره مسئله اینه که من نمی دونم چطور باید یکیش رو باز کنم تا سی دی رام رو بزارم توش و دوباره بزارم سر جاش
ممنون میشم راهنماییم کنید
شما راحت میتونید اون پنل رو بکشین بیرون در پنل رو بگیرین کناره هاش گیره داره در داخل کیس اونها رو بدین تو پنل راحت در میاد و سی دی رام رو از جلو کیس میتونید بزارین بعدشم پیچ کنید
اگه براتون سخته و مشکله میتونید کلا قاب جلوی کیس رو بردارین و سی دی رام رو گذاشته و دوباره قاب کیس رو جا بزنید بعضی کیس ها گیره داره بعضی کیس ها هم برای قاب پیچ گذاشته
مرسی داش مهرداد با راهنمایی شما انجامش دادم
همه چیزاش هم بستم تو کیس فقط مونده یه چیز دیگه که اونم اگه راهنماییم کنید ممنون میشم
یه جا داره که باید سوکت های پاور و ریست و ال ای دی پاور و هارد رو به مین وصل کنی ها اونجا
فرق نمیکنه سوکت از کدوم طرف بره تو پین ها یا ترتیب رنگ سیم ها مهمه اگه اینم راهنماییم کنید خیلی ممنون میشم
سوال دو : یکی از سوکت ها دو رشته ای هستش و روش نوشته ال ای دی پاور و مثبت و منفی داره از کجا بفهمم
مثبت باید بره توی کدوم پین منفی بره توی کدوم پین ؟؟
شما راحت میتونید اون پنل رو بکشین بیرون در پنل رو بگیرین کناره هاش گیره داره در داخل کیس اونها رو بدین تو پنل راحت در میاد و سی دی رام رو از جلو کیس میتونید بزارین بعدشم پیچ کنید
اگه براتون سخته و مشکله میتونید کلا قاب جلوی کیس رو بردارین و سی دی رام رو گذاشته و دوباره قاب کیس رو جا بزنید بعضی کیس ها گیره داره بعضی کیس ها هم برای قاب پیچ گذاشته
مرسی داش مهرداد با راهنمایی شما انجامش دادم
همه چیزاش هم بستم تو کیس فقط مونده یه چیز دیگه که اونم اگه راهنماییم کنید ممنون میشم
یه جا داره که باید سوکت های پاور و ریست و ال ای دی پاور و هارد رو به مین وصل کنی ها اونجا
فرق نمیکنه سوکت از کدوم طرف بره تو پین ها یا ترتیب رنگ سیم ها مهمه اگه اینم راهنماییم کنید خیلی ممنون میشم
سوال دو : یکی از سوکت ها دو رشته ای هستش و روش نوشته ال ای دی پاور و مثبت و منفی داره از کجا بفهمم
مثبت باید بره توی کدوم پین منفی بره توی کدوم پین ؟؟
معموا روی مین مکان سیم هارو برای f-panel نوشته اگه روی مین نبود از دفترچه مین میتونید استفاده کنید وروی مین های مختلف هم مکانش فرق میکنه ولی معمولا بدین صورت است یک ردیف 5 تای است و یک ردیف 4تایی
روی ردیف تایی از چپ power led قرار میگیره کنارش power switch روی 5تایی از چیپ hdd led و کنارش reset قرار میگیره یک پین آخرشم اضافه میمونه ولی بازم میگم معمولش اینه و ممکنه مین های مخنلف فرق داشته باشه و نیاز است که از روی دفترچه مین ببینید اگه دفترچه مین نداشتین با مولتی متر یا آزمون خطا میتونید متوجه شین
اگه مولتی متر ندارین با پیچ گوشتی ببینید با اتصال کدوم دوپایه سیستم روشن و خاموش میشه همچنین ریست
led هارو با آزمون خظا میتونید بزنید یا با مولتی متر هم میشه فهمید
سیم سفید منفی است و سیم رنگی مثبت
اگه برای led ها جای مثبت و منفی رو اشتباه برنید هیچ اتفاق بدی نمیفته فقط led روشن نمیشه بعد جای سیم هارو عوض کنید درست میشه
Ehsanshz2
07-12-2012, 14:37
با سلام
دوستان میخاستم بدونم چطوری میشه بوسیله سوئیچ در میکروکنترلر 8051 اعداد رو تو 7سگمنت نمایش داد یعنی با on کردن پایه 1 سوئیچ
عدد 1 و به ترتیب اعداد دیگه بروی 7 سگمنت نمایش داداه بشه .
این هم شکل مداریش تو پروتوس
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Ehsanshz2
08-12-2012, 22:14
خیلی ممنون واسه جواب دادنتون خسته نباشید
این تاپیک رو باید جای دیگه ای میزدید ولی حالا جوابتون رو میدم
هرکدام از این پایه ها ک خط رو روشن میکنه فکر کنم تو کتاب 8051 این موضوع رو توضیح داده با روشن کردن چند تا پایه میتونید یک عدد رو در سگمنت نمایش بدین تو کتاب هست این موضوع
Ehsanshz2
10-12-2012, 10:34
دوست عزیز :n12::n12::n12:تشکر واسه جواب دادنت اما توی کتاب چیزی در مورد سوئیچ گفته نشده
دوست عزیز :n12::n12::n12:تشکر واسه جواب دادنت اما توی کتاب چیزی در مورد سوئیچ گفته نشده
ولی من 8051 رو که خونده بودم بود تو کتاب این موضوع شما کدوم کتاب رو دارین ؟
Ehsanshz2
10-12-2012, 19:52
اقا حلش کردم بعدم میزارم تو سایت همه استفاده کنن
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.