ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راه اندازی IP Static وایمکس مبین نت روی کامپیوتر ؟؟؟؟

billprogramer
03-12-2012, 15:41
با سلام به همه اساتید ارجمند

به مشکلی عجیب برخوردم که خیلی کارم گیر شده ! از همه اساتید اهل فن استدعا می کنم تجربیاتشون رو در اختیار بنده حقیر قرار بدن تا از این مشکل رهایی پیدا کنم.

من یک مودم 2 مگ وایمکس مبین نت خریداری کردم که یک ای پی استاتیک هم روی اون برام فعال کردند. حالا می خوام که این ای پی رو به یک وب سایت روی سیستم خودم وصلش کنم ، یعنی زمانی که ای پی رو توی اینترنت زدید به جای اینکه پنل ادمین مودم نشون داده بشه ، وب سایتی که توی iis خودم هاست شده ، نشون داده بشه !!!!!

به خدا خیلی دنبال گشتم ، از پشتیبانی و عاملین محترم ! مبین نت هم هر چی پرسیدم ، فقط گفتند چی چی می گی !!!

خواهش می کنم هر کسی هر تجربه و دانشی که داره به اشتراک بذاره . من و 6 تا دیگه از دوستام دقیقا چنین نیازی داریم ولی دریغ از !!

ممنون.

billprogramer
03-12-2012, 15:57
دوستان کسی نیست جواب ما رو اینجا بده ؟؟؟ بخدا کارم خیلی گیر شده روی این قضیه !!!

billprogramer
03-12-2012, 16:51
چشامون در اومد از بس که پاسخ دهنده داشتیم :sq_6: ؟ عاجزانه التماس دعا دارم از همگی !

hermione
03-12-2012, 17:29
دوست عزیز لازم نیست برای یک موضوع چند تاپیک بزنید .
مطمئنا کسی که جواب رو بدونه تا حدودی میاد و پاسختون رو میده ، پس جواب ندادن مبنی بر بی توجهی نیست .

jahani
03-12-2012, 18:14
با سلام

شما باید از Port Forwarding استفاده کنید...پورت پیشفرض کنسول مودم 80 هست که باید اینو عوض کنید و بزارید 8080 مثلاً تا پورت 80 باز شه و بعد پورت 80 رو فوروارد کنید روی آی پی IIS داخلی تون ...اسنم بگم که بعضی وقت ها پورت 80 رو نمیشه روی بعضی مودم ها فوروارد کرد و نیاز به اینه که پورت وب سایت رو داخل IIS عوض کنید ...معمولاً پورت های 8080 و 8888 رو برای HTTP استفاده میکنن....
برای راهنمایی بیشتر میتونید راهنمای مودم رو مطالعه کنید و دنبال پورت فورواردینگ باشید

billprogramer
03-12-2012, 18:47
اقای جهانی از پاسخت کمال تشکر را دارم ، الان میرم چک کنم ، نتیجش رو همینجا میذارم . ممنون

neopersia
04-12-2012, 12:49
سلام

پورت 80 و چند تا پورت دیگه رو معمولاً isp میبنده و اجازه دسترسی بهش رو از اینترنت نمیده. بنابراین باید وقتی ip رو برای دسترسی به iis میدید از پورتی به جز 80 استفاده کنید. در قرارداد اولیه که با isp میبندید باید نوشته باشه کدوم پورت ها بسته هستند. اگر نمیدونید باید از پشتیبانی بپرسید.
همونطور که jahani توضیح داد باید پورت مربوطه رو به ip داخلی که iis روش اجرا میشه فوروارد کنید. البته لزوماً نیاز نیست که پورت اجرای iis رو هم عوض کنید چون در همون قسمت که فوروارد میکنید میشه هر پورتی رو به پورت 80 داخلی فوروارد کرد (حداقل مودم من که این کار رو میکنه!)

ضمناً لطفاً از ایجاد چند تاپیک برای یک پرسش خودداری کنید. همچنین در انتخاب شاخه مناسب برای پرسش بیشتر دقت کنید تا بهتر جواب بگیرید.