مشاهده نسخه کامل
: آموزش کامل نصب بازی و ده ها بازی جدید جاوا و سیمبیان
jasadbazar
27-07-2006, 14:45
سلام
اول بذارید آموزش نصب بازی جاوا رو بدم که اگه کسی بلد نیست یاد بگیره
ببینید به طور کلی پسوند بازی ها و برنامه هایی که برای جاوا هست jar هست که همه میدونید
برای نصب اون ها روی موبایل باید فایل با پسوند jar را روی موبایل بریزید (مهم نیست کجا)
بعد میرید اونجایی که فایل وریختید (تو موبایل) و فایل رو اجرا می کنید ونصب آغاز میشود
قبل از نصب هم میتونید محل نصب رو مشخص کنید
تمام(دوباره هم میگم ور ندارید فایل jar رو باز کنیدا)
البته می دونم بلدید برای اون دو سه نفری که بلد نیستن گفتم :tongue:
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
بهترین چیز رسیدن به نگاهیست که از حادثه ی عشق تر است
سهراب سپهری
jasadbazar
27-07-2006, 14:57
خب حالا بذارید بازی بذارم
29 بازی جاوا .همش باحاله
حجمش زیاد نیست حدود 4 مگابایته
بازم میذارم فقط تشویق کنید :cool:
البته از این به بعد سعی می کنم جدا جدا بذارم
download now ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
poria_mc
27-07-2006, 15:06
ميشه بازيهاي ان گيج هم نصبشو بذاري؟
تو مموري من 4 تا فولدر بيشتر نيست تو كدوم بريزم؟
jasadbazar
27-07-2006, 18:06
ببین دوست عزیز
من گوشی n-gage ندارم
ولی میدونم نصب بازی های جاوا روی اکثر موبایل ها همین جور هست
اگر شما کلا نمیدونید چه جوری باید بازی رو گوشیتون نصب کنید بگید آموزشش رو بذارم
و لطفا مدل گوشیتون و اسم چهارتا فایلتون رو هم بگید
حتما کمکت می کنم
jasadbazar
27-07-2006, 18:18
Step 1.
Before you do anything. Place your MMC into your phone and format it.
Step 2.
Place the N-Gage disc (that comes with the phone) into your cd rom.
If youve got XP: Connect your N-Gage to your pc with the USB cable. Leave windows to find all the necessary drivers automatically. Your MMC in your N-Gage will now be recognised as a removeable drive in 'My Computer'.
If you havent got XP: Do the same as above. If nothing happens, run the program on the N-Gage disc and install Audio Manager.
Step 3.
Once the MMC is recognised by your PC, simply drag and drop any files you want onto the MMC (removeable drive).
Step 4.
Download FExplorer and place it on your MMC.
Once on the MMC go to your menu then Tools --> Manager --> FExplorer --> Options --> Install
Follow all the on screen intructions. This has installed a file browser for you N-Gage. You can now access all the files on your N-Gage and MMC which 'Manager' can't see (like Java games).
if u cant read it please tell me to translate it to farsi
i think your problem solved :happy:
jasadbazar
28-07-2006, 12:19
خب من دوباره اومدم
4 تا بازی هوایی براتون میذارم
حال کنید
دانلود با حجم 228 کیلو بایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
:cool:
میدونی رو LG p7200 چجوری میشه بازی ریخت؟هیچ پوشه ای مربوط به بازی و برنامه نداره.
jasadbazar
28-07-2006, 16:11
ببین mr. diego بازی هایی که به صورت جاوا هستند به یک مرحله نسب احتیاج دارند
حالا تو هر گوشی باشه مثلا ماله من کا 750 هست
شما این بازی که دانلود میکنی رو در یکی از قسمت های گوشیت مثلا other میریزی(فایل با پسوند jar) و بعد گوشیو ور میداری میری اون جایی که ریختی
اسم فایل رو پیدا میکنی و اجرا میکنی اون وقت در قسمت game نصب میکنی
البته این مال بازی های جواست اگر خواستی بگو بقیه ی بازی ها رو هم بذارم
بايد يه برنامه مديريت حافظه مثل seleq داشته باشي تا بتوني باازي هاي جاوا رو اجرا كني.
poria_mc
28-07-2006, 20:29
برنامه FExplorer از كجا گير بيارم؟
ميشه فارسيشم بنويسي بعضي جاهاش واضح نيست
ببین mr. diego بازی هایی که به صورت جاوا هستند به یک مرحله نسب احتیاج دارند
حالا تو هر گوشی باشه مثلا ماله من کا 750 هست
شما این بازی که دانلود میکنی رو در یکی از قسمت های گوشیت مثلا other میریزی(فایل با پسوند jar) و بعد گوشیو ور میداری میری اون جایی که ریختی
اسم فایل رو پیدا میکنی و اجرا میکنی اون وقت در قسمت game نصب میکنی
البته این مال بازی های جواست اگر خواستی بگو بقیه ی بازی ها رو هم بذارم
حق با شماست ولی این گوشی متاسفانه از نظر نصب بازی و برنامه با همه گوشی ها فرق میکنه.وقتی داخل پوشه ای میذاریش فرمت رو ناشناخته اعلام میکنه.
میخواستم ببینم خودت رو این گوشی بازی ریختی یا کسی رو میشناسی که ریخته باشه ؟
jasadbazar
29-07-2006, 09:10
خب همونطوری که دوستمون گفت باید یه برنامه ی مدیریت حافظه داشته باشی
حالا فرق نمی کنه seleq یا fexplorer
من پیشنهاد می کنم fexplorer رو دانلود کن
در ضمن ورژن فارسی fexplorer رو میذارم
fexplorer ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
در ضمن اگه کارت را نیفتاد بگو فرسیشو مینویسم
jasadbazar
29-07-2006, 09:15
اقای دیگو شما لطف کن بگو با همه ی بازی ها مشکل داری یا فقط با جاوا؟
jasadbazar
29-07-2006, 09:23
سلام
خب بازم اومدم یه آموزش جدید و کامل بدم
آموزش تصویری نصب بازی و برنامه در گوشی های سیمبیان :cool:
برای نصب برنامه در داخل گوشی احتیاج به فایل اصلی برنامه در موبایل داریم که اینکار از 4 طریق ممکنه.
1: Cable
2: Bluetooch
3:Infrared
4:CardReader/Writer
فرقی نمیکنه از کدوم یک از این 4 ابزار استفاده میکنید مهم اینه که برنامه داخل گوشیتون در یک فولدر مشخص باشه,
خوب! برنامه ها به صورت معمولی و از طریق گالری قابل مشاهده نیستند,چه کنیم تا عملیات نصب انجام بشه! ؟
1:به داخلFile mngr که معمولا در مسیر Menu => Tools قرار داره برید , و به مسیری که فایل های برنامه رو در اونجا قرار دادید برید.
2:سپس بر روی فایل مورد نظر کلیک کنید تا فایل باز شود و آماده ی نصب,اکنون از شما سوالی پرسیده میشود با این مضمون که مسئولیت نصب این برنامه به عهده ی خود شما هست و شما با زدن دکمه ی Yes نظر خود را برای نصب برنامه تائید میکنید.
3:در قسمت بعدی مجددا از شما تائید نصب با ذکر نام اصلی برنامه درخواست میشه(برای مثال برنامه ی Eti Camcorder آورده شده است) که در اینجا نیز تائیدخود را با زدن دکمه ی Yes عنوان کنید.
4:در این قسمت با 3 گزینه روبرو میشوید.
1: Install
2: View Certificate
3:View Details
که شما با انتخاب گزینه ی Install به راه خودتون ادامه بدین, البته لازم به ذکره که گزینه ی View Details مشخصات برنامه از جمله اسم , ورژن , سایز , گروه نصب شونده و... را نمایان میکنه.
5- در اینجا شما با 2 گزینه ی مموری تلفن و مموری کارت روبرو هستید,هر کدام از این 2گزینه را انتخاب کنید برنامه داخل آن و فضایی را در آن به خود اختصاص میدهد.
6- پس از اتمام کار نصب شما میتوانید آیکون برنامه را در منوی اصلی مشاهده و از کار با آن لذت ببرید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقای دیگو شما لطف کن بگو با همه ی بازی ها مشکل داری یا فقط با جاوا؟
گوشی من سیمبین نیست.بنابراین برنامه مدیریت نمیتونم روش بریزم.من با گوشیهای مختلف زیاد کار کردم و در مورد ریختن نرم افزار و بازی رو گوشیهای مختلف تقریبا حرفه هستم.ولی همونطور که گفتم تنها گوشی که نه خودم نه کس دیگه ای پیدا شده که بتونه روش بازی و نرم افزار بریزه همین گوشیه.اگه کسی خودش تجربه کار با این گوشی رو داشته میفهمه من چی میگم.
اگه کسی هست که کار کرده لطفا بگه.در غیر این صورت متاسفانه راهنمایی ها بیفایده است.
باز هم ممنون.
jasadbazar
29-07-2006, 14:05
سعی میکنم کمکت کنم
jasadbazar
29-07-2006, 14:20
ببخشید میدونم ربطی نداره ولی یه تم برای گوشی های سیمبیان میخوام بذارم
آنجلینا جولی ( [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
:blink:
jasadbazar
30-07-2006, 12:52
اینم بازی ice age
البته ورژن 2
حجم 44 کیلو
rami_hemi
31-07-2006, 11:14
منم مشکل دیگو روبا دی600 سامسونگ دارم .یعنی گوش فایل جار رو نمیشناسه.لطفا" زودتر کمک کنین
jasadbazar
31-07-2006, 20:20
شما محتويات فايل جار رو كپي كن اگر جواب نداد دوباره بگو
jasadbazar
01-08-2006, 11:17
بازي زيبا و جالب واليبال ساحلي
با 79 كيلو
ضرر نميكنيد دانلود كنيد
S E V E N
09-08-2006, 21:10
سلام
من كمك فوري لازم دارم
به اين آدرس بريد
يه سري بازي هست
كه من دانلود كردم ولي نميدونم چه جوري نصب كنم.
در ضمن گوشيم 6680 هست
باتشكر
منتظرم
jahan_roya
11-08-2006, 01:11
دوست خوب می خواستم بدونم گوشی من که 6125 هستش میشه بازی با گرافیک بالا نصب کرد؟؟
ببخشيد يك سوال آيا ميشود بازي هاي جاوا را روي كامپيوتر بازي كرد؟چطور؟
searchplex
05-06-2007, 13:36
من میخوام رو موتورولا l6بازی نصب با بموتوث لطبا شگه بلدی به من یاد بده
searchplex
05-06-2007, 13:37
من میخوام رو موتورولا l6بازی نصب با بلوتوث لطفا اگه بلدی به من یاد بده
adamhesaby
06-06-2007, 02:59
منم مشکل دیگو روبا دی600 سامسونگ دارم .یعنی گوش فایل جار رو نمیشناسه.لطفا" زودتر کمک کنین
فکر کنم باید از بازیهایی که یه فایل جاد هم همراه فایل جار دارن استفاده کنی و بازی رو با استفاده از فایل جاد نصب کنی
سلام d500 جواست اما درایو باز نمیشه فقط از نرم افزار خودش میشه کار کرد که انم همه چی رو نمیریزه !راهی نداره
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.