ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : حذف ویروس

jasmine rocker
29-11-2012, 17:35
سلام
یه چندروزیه که سیستمم با یه ویروسی الوده شده که علائمش اینا هست: اگه فلش با این ویروس الوده بشه 5 تا فایل به وجود میاد که 4 تاش copy of shortcut و یکیش هم یه پوشه ای به اسم RECYCLER هست. سیستم بیشتر اوقات درحال لود کردنه. گاهی اوقات هم کلیک که میکنیم یه کار دیگه میکنه
چه جوری این ویروسو پاک کنم بدون اینکه نخوام ویندوزم رو عوض کنم.. ویندوزم ایکس پی
ممنونم

shadow_inet
29-11-2012, 19:03
سلام دوست عزیز. اولا ویندوز اکس پی خیلی ضعیفه و به راحتی ویروس میگره. به نظر من ویندوز سون یا هشت نصب کن. فعلا سون بهتره چون سرویس پکش نیومده. اگرم میخوای که همین ویندوزو داشته باشی از دیسک نجات kaspersky internet security استفاده کن و از طریق اینترنت آپدیتش کن و توی تنظیمات قسمت اسکن، حساسیتوش ببر بالا و هر چی گزینه هست انتخاب کن. بعد یه بار بزن کل سیستمو اسکن کنه. وقتی که اسکن شد از طریق Safe Mode یبار درایو C رو Chek Disk بزن. بعدشم سیستمو ریست کن و از طریق سی دی ویندوز اکس پی یبار سیستمتو Repair کن.اگه هم بعدش از نرم افزارای بهینه سازی مثل windows Doctor استفاده کنی که نور علی نور میشه.انشا الله که درست میشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:sq_14::31:
اگه مشکلی پیش اومد من در خدمتم. اینم شمارم: 09373963489