PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : هیدینک و خداحافظی با دنیای مربیگری در پایان فصل

Ezel
28-11-2012, 12:27
هیدینک و خداحافظی با دنیای مربیگری در پایان فصل

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سایت گل- ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) گاس هیدینک سرمربی هلندی باشگاه آنژی ماخاچ قلعه اعلام کرده که قصد دارد تا با اتمام رقابت های این فصل، با دنیای مربیگری خداحافظی کند.

این مربی 66 ساله در ماه فوریه سال 2012 هدایت باشگاه آنژی روسیه را در دست گرفت و قراردادی 18 ماهه را با این باشگاه به امضا رساند ولی حالا تصمیم گرفته تا بعد از اتمام قرارداد کنونی اش، مربیگری را کنار بگذارد.

هیدینک به خبرگزاری ان.او.اس گفت:« من قصد نداشتم که برای مدتی طولانی تری در آنژی بمانم.حتی اگر به لیگ قهرمانان اروپا راه بیابیم هم فکر می کنم که در پایان این فصل خداحافظی خواهم کرد. من 66 ساله ام و می توانم بگویم که دیگر بس است.»

او ادامه داد:« دراین سن و سال باید حواست به خودت هم باشد. نمی خوام مردم بگویند که وای دوباره این یارو آمد.»

هیدینک مربیگری را در سال 1987 با آیندهوون آغاز کرد. بعد از آن هم روی نیمکت مربیگری تیم ملی هلند و باشگاه های والنسیا، رئال مادرید، تیم ملی روسیه، چلسی و تیم ملی ترکیه قرار گرفت .

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

گرافيكار
28-11-2012, 15:19
اگر حقیقت داشته باشه نمیشه تلخیش برای فوتبال رو انکار کرد
من اگر در مربیان جوان یک هیدینگ یا مشابهش رو میدیدم کمتر ناراحت میشدم
اما هیدینگ موازی با خودش شکل نگرفته و بعید میدونم بعد از خودش هم ادامه پیدا کنه
شاید خیلیها به اشتباه هیدینگ رو یک مربی تدافعی بدونن اما هیدینگ از اون دسته مربیهاست که همیشه بر اساس روش حریف بازی میکنه
اگر برای بردن حریف نیاز به دفاع باشه دفاع میکنه و اگر نیاز به حمله باشه حمله

هیدینگ یک هلندی متفاوته با ذهنیتی متفاوت و امیدوارم حداقل چند سال دیگه در دنیای فوتبال باقی بمونه
اونم با توجه به شکست خوردن یا توقف موقتی بعضی از مربیان جوان مثل ویواس بواس، دی متئو، آلگری و شاید راجرز
در واقع انگار فوتبال داره بخشی از آینده خودش رو از بین میبره و در این میان از بین رفتن بخشی از گذشته واقعا جبران ناپذیره

Reza31001
28-11-2012, 19:14
من هیدینگ رو با تیم ملی روسیه و سیستم 1-4-1-4 جالب و جدیدش شناختم
بعد اون هم که حضور نیم فصلیش در چلسی واقعا به یاد ماندنی بود
نتایج خوب به همراه بازیهای خوب

امیدوارم بازم ادامه بده
درسته سنش یکم زیاده ولی تنها مربی نیست که تو این سن و سال داره کار میکنه پس میتونه ادامه بده

Ezel
28-11-2012, 22:49
جان مطلب رو علیرضا گفت ؛ به خصوص سه خط اولش که انگار از زبان من نوشته شده ...

چیزی که من همیشه در هیدینک تحسینش کردم استقبالش از چالشهای گوناگون و ریسک پذیری بالا بوده ؛ واقعا شاید انگشت شمار باشن مربیانی که در اوج اعتبار میرن به سراغ تیمهایی مثل کره ی جنوبی ، ترکیه ، روسیه ، استرالیا ، آنژی و ... و بدون شک سردمدار این مربیان و کسی که در قله ایستاده هیدینک خواهد بود /

اگر نگاه کنید فوتبال ترکیه در سطح ملی و همینطور فوتبال کره و روسیه بعد از حضور هیدینک بود که صاحب اعتبار مضاعفی در عرصه های بین المللی شدند .

هیدینک در کره اونقدر محبوب هست که نام استادیومی که بازیهای جام جهانی کره در شهر گوانگژو در اون برگزار میشد رو به نام استادیوم گاس هیدینک تغییر نام دادند و هیدینک به اولین نفر خارجی در تاریخ کره تبدیل شد که عنوان شهروند افتخاری و اقامت دائم کره رو بدست آورده وحتی موزه ای با نام Guuseum ( تلفیق نام هیدینک و واژه موزه به انگلیسی) هم در زادگاه هیدینک ساخته شده توسط کره ای ها /

ضمن اینکه حضور هیدینک در فوتبال روسیه این تیم رو به تیمی قابل احترام برای فوتبال اروپا تبدیل کرد ، مخصوصا وقتی در یورو هیدینک برابر تیم ملی کشورش قرار گرفت و شاگردانش موفق شدند 3-1 هلند رو شکست بدن ؛ شاید اون موقع هیچ کس مثل هلندی ها حسرت "در اختیار نداشتن " هیدینک رو نمیخوردند ...

درسته که در کارنامه ی هیدینک مانند تمام مربیان ناکامیهایی هم دیده میشه اما اونقدر افتخار آفرینی و نتایج شگفت انگیز با تیمهای نه چندان مطرح کسب کرده که میشه کلا اون ناکامیها رو نادیده گرفت در کارنامه ی این چهره ی دوست داشتنی .

هیدینک برترین مربی تاریخ هلند هست ، جلوتر و بالاتر از نامهایی مثل لویی فان خال و رینوس میشل فقید .

شاید اگر بخوایم 5 مربی برتر تاریخ فوتبال رو نام ببریم ؛ قطعا نام هیدینک میتونه در این بین باشه /

نکته ی مسلم اینه که در آینده مطمئنا دل خیلی از هوادارن فوتبال برای این مرد مرموز و کهنه کار تنگ خواهد شد ...