PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکلات نصب و اجرا - Far Cry 3

صفحه ها : [1] 2

amirpers
28-11-2012, 00:58
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شماره سوم این بازی هم چند روز زودتر از تاریخ ریلیز سر از اینترنت در آورد و یک کرک هم برای اون منتشر شده.
در این تاپیک به مشکلات نصب و اجرای احتمالی آن خواهیم پرداخت.

System requirements: minimum

CPU: 2.0 GHz dual core processor
RAM: 1GB of system memory
Graphics: DirectX 9 compatible card with 256 MB RAM. Nvidia 8-series or AMD Radeon 3000 series graphics cards.
Operating system: Windows XP
DirectX compatible audio card
8 GB of hard disk space

System requirements: recommended

CPU: 2.4 GHz quad core Intel or AMD processor
RAM: 2GB
Graphics: DirectX 11 compatible card with 1GB of video memory, Nvidia 400-series or AMD 5000-series.
Operating system: Windows 7
DirectX compatible audio card
8 GB of hard disk space

اسکرین هایی از بازی :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دانلود کرک ریلودد :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

iCe m@n
28-11-2012, 01:05
لینک دانلود اومده؟

چون من لینک ندیدم ازش فقط کرک هست

Tashanoj
29-11-2012, 00:08
چرا ایجاد رعب و وحشت میکنین؟ لینک کو؟

tranceyou
29-11-2012, 14:25
دوستان عزیز دقایقی پیش نسخه بلک باکس هم اومد با حجم مناسب :

و لینک سایت بلک باکس برای دانلود بازی بسیار زیبای FARCRY3

hamid_hitman47
30-11-2012, 00:24
از این نسخه ی بلک باس چیزی هم کم شده؟ صدا و ویدئو ها و دموها و... منظورمه!!؟
کسی دانلود نکرده این نسخه رو ببینه مشکلی داره یا نه؟

goldenmember
30-11-2012, 18:43
نوشته رم 6 گیگ حداقله یا حداکثر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من عادت دارم همه چیزو ultra بازی کنم
فک کنم حداکثر 6 باشه

MILAD2799
30-11-2012, 18:47
دوستان من الان بازی نصبیدم و پچش رو هم نصب کردم و وقتی میرم تو بازی بعد از اعمال تنظیمات گرافیکی وقتی درجه سختی رو انتخاب میکنم و میخوام برم تو بازی بازی کرش میکنه .
کسی میدونه مشکلم چیه؟ حجم بعد از نثب بازی هم 7.8 گیگه
و موقع نصب تو دیسک 1 ارور زیر رو میده و وقتی ignore رو میزنم به نصبش ادامه میده ولی باز همون اتفاق بالا میوفته که گفتم یعنی تو لود بازی کرش میکنه

mjorh
30-11-2012, 19:00
نوشته رم 6 گیگ حداقله یا حداکثر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من عادت دارم همه چیزو ultra بازی کنم
فک کنم حداکثر 6 باشه

RAM برای این بازی 8 گیگ هستش اگه قصد دارید رو آخرین جزئیات ممکن بازی کنید

Electronic-Arts
30-11-2012, 19:54
RAM برای این بازی 8 گیگ هستش اگه قصد دارید رو آخرین جزئیات ممکن بازی کنید
من با 6 گیگ رم دارم روی ultra بازی میکنم بدون هیچ گونه لگ و ....

mjorh
30-11-2012, 20:03

رو رزولوشن 2500 با فول AA و DX11 فول ؟

چون امکان نداره ...مگه اینکه گرافیکتون یه GTX680 یی چیزی باشه ،گرافیک قوی باشه رم مشکل ایجاد نمیکنه معمولا حتی با 4 ام میشه میزد

tranceyou
30-11-2012, 22:23
از این نسخه ی بلک باس چیزی هم کم شده؟ صدا و ویدئو ها و دموها و... منظورمه!!؟
کسی دانلود نکرده این نسخه رو ببینه مشکلی داره یا نه؟

من در حال دانلود هستم یک پارت دیگه مونده نتیجه رو اینجا مینویسم

esisuzuki
30-11-2012, 23:41
نسخه black box هیچی ازش کم نشده فقط زبانش انگلیش هست

mehdy.z
01-12-2012, 13:15

چون امکان نداره ...مگه اینکه گرافیکتون یه GTX680 یی چیزی باشه ،گرافیک قوی باشه رم مشکل ایجاد نمیکنه معمولا حتی با 4 ام میشه میزد
بازی از نظر مموری گرافیک و سیستم چیز خیلی زیادی نمیخواد...سیستم 3GB و گرافیک 1.5GB برای اجرای تمام فول بازی کافیه....ولی به شدت به gpu و cpu قوی احتیاج داره!!
که میتونید برای اطلاع کامل از نحوه اجرای سیستم به این سایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مراجعه کنید:20:

H-R-N
01-12-2012, 14:03
دوستان من الان بازی نصبیدم و پچش رو هم نصب کردم و وقتی میرم تو بازی بعد از اعمال تنظیمات گرافیکی وقتی درجه سختی رو انتخاب میکنم و میخوام برم تو بازی بازی کرش میکنه .
کسی میدونه مشکلم چیه؟ حجم بعد از نثب بازی هم 7.8 گیگه
و موقع نصب تو دیسک 1 ارور زیر رو میده و وقتی ignore رو میزنم به نصبش ادامه میده ولی باز همون اتفاق بالا میوفته که گفتم یعنی تو لود بازی کرش میکنه

خوب دوست عزیز وقتی‌ ایگنور میده یعنی‌ مشکل داره و فایل رو پیدا نمی‌کنه

شما هم ایگنور میکنی‌ و به نصب ادامه میدی بدون اون فایل‌های ناقصی
بعدش تو اجرای بازی یا لود یکی‌ از مراحل گیر می‌کنه

~~~
01-12-2012, 15:59
من deluxe edition رو دانلود کردم ولی بعد از کرکUplay بازی اجرا نمیشه

Rko76
02-12-2012, 15:27
سلام من بازی را دانلود کردم نسخه ی بلک باکس را اما وقتی میزنم نصب بشه تا وسطاش میره اما یک ارور میده که به شرح زیره:
ISDone.dll
An error occurred while unpacking: archive corrupted!
Unarc.dll returned an error code:-7
ERROR:archive data corrupted(decompression fails)
این ارور را میده چیکار کنم؟
تورا ا خدا کمک کنید چون با هزار تا بدبختی من این بازی را دانلود کردم.
باتشکر.

H-R-N
02-12-2012, 23:46
سلام من بازی را دانلود کردم نسخه ی بلک باکس را اما وقتی میزنم نصب بشه تا وسطاش میره اما یک ارور میده که به شرح زیره:
ISDone.dll
An error occurred while unpacking: archive corrupted!
Unarc.dll returned an error code:-7
ERROR:archive data corrupted(decompression fails)
این ارور را میده چیکار کنم؟
تورا ا خدا کمک کنید چون با هزار تا بدبختی من این بازی را دانلود کردم.
باتشکر.

سلام
یکی‌ ا پارت‌ها خراب هست و باید دوباره دانلود کنی‌
البته یه بار دیگه اکسترکت بکن و موقع اکسترکت کاری با کامپیوتر نداشته باش احتمالا حل می‌شه اگر نشد نسبت به اون درصدی که ارور میده حساب کن و اون پارت خراب رو دانلود کن

iCe m@n
05-12-2012, 12:15
دوستان ممنون میشم سیو مرحله 2 یا 3 رو برام بزارید سیو هام رو پروندم

محل سیو ها هم ممنون میشم بگید

alone-boy
05-12-2012, 17:15
دررود
من نسخه بلک باکس رو گرفتم ، کامل هم نصب میشه ولی موقع اجرا این ارور رو میده

Electronic-Arts
05-12-2012, 17:45

داداش شما یه چیزیت میشه ها!!! همش در حال ایراد گرفتن به این و اونی و فکر میکنی هیچ کسی هیچ چیز حالیش نیست جز شما :sq_19:, فقط یه فول یاد گرفتید همش فول فول میکنید , پیشنهاد میکنم در اخلاقتون تجدید نظر کنید وگرنه به مشکل برمیخورید
محض اطلاعتون هم روی رزولوشن 2500 کسی بازی نکرده هنوز چون مانیتوری که این رزولوشن رو ساپورت کنه هنوز عمومی نشده
روری رزولوشن 1920x1080 بازی میکنم و با دایرکت ایکس 11
در ضمن دایرکت ایکس هیچ ربطی به رم نداره و فقط به گرافیک ربط داره اینم محض اطلاعتون!!!
کارتم هم 580 هست بازم محض اطلاع!!!
قدرت گرافیک هم بازم هیچ ربطی به رم نداره که بگیم طرف 1000 گیگ رم داره پس با 8400 هم میتونه بازی کنه با جزئیات بالا یا بگیم کارتش 690 هست پس با 1 گیگ هم میاد بالا

ye adam
06-12-2012, 15:12
دررود
من نسخه بلک باکس رو گرفتم ، کامل هم نصب میشه ولی موقع اجرا این ارور رو میده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]داداش شما چند بار روش ok کلیک کن
من یه بار اینجوری شد چند بار کلیک کردم درست شد
شمام یه امتحان بکن

داداش شما یه چیزیت میشه ها!!! همش در حال ایراد گرفتن به این و اونی و فکر میکنی هیچ کسی هیچ چیز حالیش نیست جز شما :sq_19:, فقط یه فول یاد گرفتید همش فول فول میکنید , پیشنهاد میکنم در اخلاقتون تجدید نظر کنید وگرنه به مشکل برمیخورید
محض اطلاعتون هم روی رزولوشن 2500 کسی بازی نکرده هنوز چون مانیتوری که این رزولوشن رو ساپورت کنه هنوز عمومی نشده
در ضمن دایرکت ایکس هیچ ربطی به رم نداره و فقط به گرافیک ربط داره اینم محض اطلاعتون!!!
قدرت گرافیک هم بازم هیچ ربطی به رم نداره که بگیم طرف 1000 گیگ رم داره پس با 8400 هم میتونه بازی کنه با جزئیات بالا یا بگیم کارتش 690 هست پس با 1 گیگ هم میاد بالا

شما که همه چیزو بردی زیره سوال
نه به گرافیک نه به دایرکت ایکس و ....
داداش حمید راس میگه
نمیشه با 6 گیگ رم رو بالا ترین سیستم بازی کرد
شاید بشه ها
ولی طرف احتمالا چیز دیگش بالاس که میتونه
شما طرف میاد رزولوشنش رو میزاره رو 800×600 الترا که هیچ وری الترا هم بازی میکنه
و یه چیز دیگه
من یکی از رفیقام cpu خیلی افتضاحه ولی گرافیک بالا داره
و تو بازیاش مشکل نداره

motv
06-12-2012, 15:27
منم با رم 4 دارم رو ULTRA بازیمیکنم بدون لگ

motv
06-12-2012, 15:32
من تو مرحله بعد از جمع آوری گیاه و گوشت خوک که با این یارو سیاهه سوار ماشین میشم به مشکل خوردم.وقتی میخوام پیاده شم میگه دکمه G رو نگه دار تا پیاده بشی.ولی پیاده نمیشه دوربین هم تکون میخوره انگار ماشین هنوز در حال حرکت هست.خود یارو و ماشین جلویی پیاده شدن منتظر منن.چه کنم؟ آیا مشکل از کرکه؟اگه هست چه کرکی رو نصب کنم؟

alone-boy
06-12-2012, 20:06
داداش شما چند بار روش ok کلیک کن
من یه بار اینجوری شد چند بار کلیک کردم درست شد
شمام یه امتحان بکن
امتحان کردم جواب نداد
کسی دیگه تاحالا به این مشکل برنخورده؟
--------------------------------------------------------
رو لپ تاپ نصب کردم درست کار می کنه ولی روی پی سی این ارور رو میده

darab sur
06-12-2012, 20:43
بازی رو دانلود کردم
وقتی کرک رو می ریزم این ارور رو می ده
(the application failed to initialize properly (0xc0000142
بدون کرک هم که پسورد می خواد
ویندوزم xp هستش
لطفا راهنمایی کنید

mjorh
06-12-2012, 20:57

دوست عزیز اولا احترام خودتو نگه دار ....من بر اساس حرف سازنده ی بازی اومدم گفتم 8 گیگ میخواد ... هیچ وقت بی منبع حرف نیمزنم !
HI-PERFORMANCE SPECS

Processor: Intel Core i7-2600K or AMD FX-4150 or better
RAM: 8 GB
Video Card: 1024 MB DirectX 11-compliant card with Shader Model 4.0 or higher (see supported list)

2500 نیس ؟ لطف کنید یه نگاه به بنچمارک ها بندازید بعد بیایید نظر بدید خواهشا !

عزیز رم جزوی از قسمت های اجرایی یک گیم هستش و باید در حد بالا و هم رده سایر قطعات باشه ....

هدف منم فقط کمک به دوستان و راهنمایی دقیق هستش نه ایراد گرفتن ...! بازم میگم لطف کنید رعایت کنید تا باعث بحث های انحرافی نشیم /

خود من وقتی تایید شد اومدم رو سایت گزاشتم حالا یه بار دیگه میزارم تا قانع شید :

Far Cry 3 PC system requirements confirmed

by Alice O'Connor, Sep 25, 2012 10:00am PDTThe Far Cry series has always demanded a bit of muscle to run well on PC, though of course the advantage is that it's looked best on PC. Ubisoft today confirmed Far Cry 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])'s system requirements, so see if your computerator has the grunt to run the latest open-world-y FPS.

Minimum Specs

CPU: Intel Core2 Duo E6700/AMD Athlon64 X2 6000+ or equivalent dual-core
Video: Nvidia GTX8800/AMD Radeon HD2900 or equivalent 512MB DirectX 9c card
Memory: 4GB

Recommended Specs

CPU: Intel Core i3-530/AMD Phenom II X2 565 or equivalent quad-core
Video: Nvidia GTX480/AMD Radeon HD5770 or equivalent 1024MB DirectX 11 card

Hi-Performance Specs

Video: Nvidia GTX680/AMD Radeon HD7970 or equivalent shiny new DirectX 11 card
CPU: Intel Core i7-2600K/AMD Bulldozer FX4150 or equivalent quad-core
Memory: 8GB

موفق باشید

mjorh
06-12-2012, 20:59
امتحان کردم جواب نداد
کسی دیگه تاحالا به این مشکل برنخورده؟
--------------------------------------------------------
رو لپ تاپ نصب کردم درست کار می کنه ولی روی پی سی این ارور رو میده

دوست عزیز این فایل رو دانلود کنید و در قسمت ویندوز system 32 بریزید

mjorh
06-12-2012, 21:03
بازی رو دانلود کردم
وقتی کرک رو می ریزم این ارور رو می ده
(the application failed to initialize properly (0xc0000142
بدون کرک هم که پسورد می خواد
ویندوزم xp هستش
لطفا راهنمایی کنید

A quick and easy solution for 0xc0000142 error, just install the .net Framework 4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]), update graphic card driver ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) and don’t forget to update DirectX ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]).

Framework 4 رو نصب کنید به همراه آپدیت کارت گرافیک و DX

alone-boy
06-12-2012, 23:04
دوست عزیز این فایل رو دانلود کنید و در قسمت ویندوز system 32 بریزید

کار نکرد بازهم همین ارور قبلی رو میده

mehsan66
06-12-2012, 23:19
سلام
من بازی رو نصب کردم،این uplay چی هست؟ یوزرنیم و پسورد می خواد..چه جوری بازی اجرا می شه؟

tranceyou
07-12-2012, 14:12
سلام
من بازی رو نصب کردم،این uplay چی هست؟ یوزرنیم و پسورد می خواد..چه جوری بازی اجرا می شه؟

دوست عزیز شما بدون وصل بودن به اینترنت باید بازی رو اجرا کنی

motv
07-12-2012, 18:28
من تو مرحله بعد از جمع آوری گیاه و گوشت خوک که با این یارو سیاهه سوار ماشین میشم به مشکل خوردم.وقتی میخوام پیاده شم میگه دکمه G رو نگه دار تا پیاده بشی.ولی پیاده نمیشه دوربین هم تکون میخوره انگار ماشین هنوز در حال حرکت هست.خود یارو و ماشین جلویی پیاده شدن منتظر منن.چه کنم؟ آیا مشکل از کرکه؟اگه هست چه کرکی رو نصب کنم؟

کسی پاسخی نداره؟

Electronic-Arts
07-12-2012, 19:27
دوست عزیز اولا احترام خودتو نگه دار ....من بر اساس حرف سازنده ی بازی اومدم گفتم 8 گیگ میخواد ... هیچ وقت بی منبع حرف نیمزنم !
HI-PERFORMANCE SPECS

Processor: Intel Core i7-2600K or AMD FX-4150 or better
RAM: 8 GB
Video Card: 1024 MB DirectX 11-compliant card with Shader Model 4.0 or higher (see supported list)

2500 نیس ؟ لطف کنید یه نگاه به بنچمارک ها بندازید بعد بیایید نظر بدید خواهشا !

عزیز رم جزوی از قسمت های اجرایی یک گیم هستش و باید در حد بالا و هم رده سایر قطعات باشه ....

هدف منم فقط کمک به دوستان و راهنمایی دقیق هستش نه ایراد گرفتن ...! بازم میگم لطف کنید رعایت کنید تا باعث بحث های انحرافی نشیم /

خود من وقتی تایید شد اومدم رو سایت گزاشتم حالا یه بار دیگه میزارم تا قانع شید :

Far Cry 3 PC system requirements confirmed

by Alice O'Connor, Sep 25, 2012 10:00am PDTThe Far Cry series has always demanded a bit of muscle to run well on PC, though of course the advantage is that it's looked best on PC. Ubisoft today confirmed Far Cry 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])'s system requirements, so see if your computerator has the grunt to run the latest open-world-y FPS.

Minimum Specs

CPU: Intel Core2 Duo E6700/AMD Athlon64 X2 6000+ or equivalent dual-core
Video: Nvidia GTX8800/AMD Radeon HD2900 or equivalent 512MB DirectX 9c card

Recommended Specs

CPU: Intel Core i3-530/AMD Phenom II X2 565 or equivalent quad-core
Video: Nvidia GTX480/AMD Radeon HD5770 or equivalent 1024MB DirectX 11 card

Hi-Performance Specs

Video: Nvidia GTX680/AMD Radeon HD7970 or equivalent shiny new DirectX 11 card
CPU: Intel Core i7-2600K/AMD Bulldozer FX4150 or equivalent quad-core
Memory: 8GB

موفق باشید
1-من کاری ندارم که سازنده های بازی چی گفتن یا چی نگفتن!!!! همه میدونن که بازی ساز ها با شرکت های سازنده سخت افزار دستشون تو یه کاسه هست شما هم اگه نمیدونی بدون!!! بعدشم مگه من گفتم که سازنده های بازی گفتن که با 4 گیگ هم میشه بازی کرد با جزئیات بالا؟
2-برای این که حرف غلط خودتون رو لاپوشونی کنید حرف تو دهن من نذارید , من نگفتم که مانیتور 2500 وجود نداره بلکه گفتم در بازار عمومی نیست و دست عموم نیست در ضمن شما میدونی که همین مانیتورهای 2500X1600 که خیلی هم بهش علاقه دارید!!!! فقط دست تسترها و کسایی که کارشون بنچ مارک و ایناس و تدوین کننده های حرفه ای فیلم هست؟ و قیمتش هم در حال حاضر حدود 5 6 هزار دلار هست؟ اونم به تعداد بسیار بسیار محدود؟ (تازه اون مدل هایی که دست تدوین کننده ها هست قیمتش حدود 20 هزار دلاره به خاطر این که بسیار بسیار حرفه ای هست)
3-خوبه والا شما خودت حرفای خودت رو نقض میکنی خود شما نبودی که صفحه قبل میگفتی که با رم 6 گیگ نمیشه بازی کرد مگر این که گرافیک 680 باشه؟ این حرف جز این که رم به گرافیک ربط داره چیه؟ من نگفتم که رم مهم نیست مهم هست ولی اصلا ربطی به کارکرد و عملکرد گرافیک نداره
4-هدف شما هم از پستاتون کاملا مشخصه که کمک هست یا چیز دیگه ای
--------------------------------------------------------------------------------
در ضمن دلیل این که این همه وقت تلف کردم که جواب حرفای شما که کاملا غلط هست رو بدم این بود که شاید یه کم اطلاعاتتون بالا بره , تا همینجا هم دیگه بسه , دیگه جوابی تو این تاپیک نمیدم در این مورد ,میخواید قبول کنید حرف های درست و حقیقت رو نمیخواید هم برید خودتون حداقل اطلاعات کسب کنید ببینید کی درست میگه و کی غلط

ye adam
07-12-2012, 21:30
1-من کاری ندارم که سازنده های بازی چی گفتن یا چی نگفتن!!!! همه میدونن که بازی ساز ها با شرکت های سازنده سخت افزار دستشون تو یه کاسه هست شما هم اگه نمیدونی بدون!!! بعدشم مگه من گفتم که سازنده های بازی گفتن که با 4 گیگ هم میشه بازی کرد با جزئیات بالا؟
2-برای این که حرف غلط خودتون رو لاپوشونی کنید حرف تو دهن من نذارید , من نگفتم که مانیتور 2500 وجود نداره بلکه گفتم در بازار عمومی نیست و دست عموم نیست در ضمن شما میدونی که همین مانیتورهای 2500X1600 که خیلی هم بهش علاقه دارید!!!! فقط دست تسترها و کسایی که کارشون بنچ مارک و ایناس و تدوین کننده های حرفه ای فیلم هست؟ و قیمتش هم در حال حاضر حدود 5 6 هزار دلار هست؟ اونم به تعداد بسیار بسیار محدود؟ (تازه اون مدل هایی که دست تدوین کننده ها هست قیمتش حدود 20 هزار دلاره به خاطر این که بسیار بسیار حرفه ای هست)
3-خوبه والا شما خودت حرفای خودت رو نقض میکنی خود شما نبودی که صفحه قبل میگفتی که با رم 6 گیگ نمیشه بازی کرد مگر این که گرافیک 680 باشه؟ این حرف جز این که رم به گرافیک ربط داره چیه؟ من نگفتم که رم مهم نیست مهم هست ولی اصلا ربطی به کارکرد و عملکرد گرافیک نداره
4-هدف شما هم از پستاتون کاملا مشخصه که کمک هست یا چیز دیگه ای
--------------------------------------------------------------------------------
در ضمن دلیل این که این همه وقت تلف کردم که جواب حرفای شما که کاملا غلط هست رو بدم این بود که شاید یه کم اطلاعاتتون بالا بره , تا همینجا هم دیگه بسه , دیگه جوابی تو این تاپیک نمیدم در این مورد ,میخواید قبول کنید حرف های درست و حقیقت رو نمیخواید هم برید خودتون حداقل اطلاعات کسب کنید ببینید کی درست میگه و کی غلط

داداش شما الان داری با یه نفر دیگه بحث میکنی
ولی چرا اینقدر بد؟مگه فش ..... داد که شما اینجوری حرف میزنی
حمید با منبع حرف زد حرفشم از لحاظ ظاهری کاملا درست بود
حالا ما به این کاری نداریم طرف چه سیستمی داره و بازی ساز و شرکت سازنده سخت افزار دستشون تو یه کاسس
به ما چه ربطی داره
سیستمی که اعلام کردن همینه
شما میتونی بگی این نیست؟
شما همچین با اعتماد به نفس کامل اومدین گفتین من با 6گ رم رو الترا بازی میکنم که ادم واقعا فک میکرد شما مانیتور 2500 دارین :|
-------------
من نه مدیرم نه هیچ
دارم به عنوان یه کاربر میگم اگه قرار باشه منم مثل شما بحرفم دیگه معلوم نیست اسم انجمن p30world اصلا انجمن باشه
بهتره جاش یه واژه دیگه استفاده کنیم

Electronic-Arts
08-12-2012, 12:10
داداش شما الان داری با یه نفر دیگه بحث میکنی
ولی چرا اینقدر بد؟مگه فش ..... داد که شما اینجوری حرف میزنی
حمید با منبع حرف زد حرفشم از لحاظ ظاهری کاملا درست بود
حالا ما به این کاری نداریم طرف چه سیستمی داره و بازی ساز و شرکت سازنده سخت افزار دستشون تو یه کاسس
به ما چه ربطی داره
سیستمی که اعلام کردن همینه
شما میتونی بگی این نیست؟
شما همچین با اعتماد به نفس کامل اومدین گفتین من با 6گ رم رو الترا بازی میکنم که ادم واقعا فک میکرد شما مانیتور 2500 دارین :|
-------------
من نه مدیرم نه هیچ
دارم به عنوان یه کاربر میگم اگه قرار باشه منم مثل شما بحرفم دیگه معلوم نیست اسم انجمن p30world اصلا انجمن باشه
بهتره جاش یه واژه دیگه استفاده کنیم
شما هر وقت یاد گرفتید که به قول خودتون در بحثی که به شما هیچ ربطی نداره دخالت نکنید و اظهار نظر نکنید اون وقت با شما صحبت میکنم البته تقصیر شما هم نیست , خاصیت دخالت کردن و فضول بودن تو کارهای دیگران تو 95% همه ایرانی ها هست

milad_heartsick
08-12-2012, 15:45
سلام دوستان خواهشا یکی setup بازی (نسخه 3 دی وی دی) رو برام اپ کنه
مال من خراب ظاهرا وقتی اجراش میکنم این ارور رو میده:
the setup files are corrupted. please obtain a new copy of the program

SCORPION8
08-12-2012, 16:04
دوستان عزیز من از وقتی که اسپیکر 5.1 خرریم تو همه بازی ها چه معمولی چه اونایی که سوراند ساپورت میکنن یک مشکل دارم اونم اینه که وقتی تو بازی هستم صدای کاراکتر ها و کلا صدای شخصیت ها رو نمیشونم ولی به محض اینکه صدای دستگاه رو روی 4.1 میزارم درست میشه خوب تو تنظیمات صدای بازی میزارم روی 5.1 ولی تنظیم اسپیکر رو باید روی 4.1 بزارم مدل اسپیکرم EDIFIER C6 و کارت صدای XFI TITANUIM هست ؟؟؟؟؟

ye adam
08-12-2012, 17:28
شما هر وقت یاد گرفتید که به قول خودتون در بحثی که به شما هیچ ربطی نداره دخالت نکنید و اظهار نظر نکنید اون وقت با شما صحبت میکنم البته تقصیر شما هم نیست , خاصیت دخالت کردن و فضول بودن تو کارهای دیگران تو 95% همه ایرانی ها هست

5% هم اینه که جواب نمیتونن بدن دنباله بهونن
نه با منبع میحرفی کلیم ادعا میکنی
اینجا انجمن گفت و گو هست منم دوست دارم در جواب به دیگران بحرفم
شما مشکلی داری؟
هی بی احترامی هی بی احترامی
دیگه چقدر؟
ماشالله تایپکم که موضوعش رو عوض کردی
فک نکنم سره جمع 15 سال بیشتر داشته باشی
شما دخالت کردی تو کاره من
من دوست دارم اینجا پست بزارم
پستمم هم چیز بدی نبود
ولی هنوز اونقدر احترام سرت نمیشه که داریم بحث میکنیم
هر موقع این چیزا رو یاد گرفتی بیا پست بزار
یکی اینجا قدیمیه دلیل بر این نیست که گردنشم کلفته
------------
منبع بیار من دیگه تو این تایپک پست نمیزارم

Electronic-Arts
08-12-2012, 17:39
5% هم اینه که جواب نمیتونن بدن دنباله بهونن
نه با منبع میحرفی کلیم ادعا میکنی
اینجا انجمن گفت و گو هست منم دوست دارم در جواب به دیگران بحرفم
شما مشکلی داری؟
هی بی احترامی هی بی احترامی
دیگه چقدر؟
ماشالله تایپکم که موضوعش رو عوض کردی
فک نکنم سره جمع 15 سال بیشتر داشته باشی
شما دخالت کردی تو کاره من
من دوست دارم اینجا پست بزارم
پستمم هم چیز بدی نبود
ولی هنوز اونقدر احترام سرت نمیشه که داریم بحث میکنیم
هر موقع این چیزا رو یاد گرفتی بیا پست بزار
یکی اینجا قدیمیه دلیل بر این نیست که گردنشم کلفته
------------
منبع بیار من دیگه تو این تایپک پست نمیزارم
1-اگه از همون اول سرت رو مینداختی پایین و تو بحثی که به تو ربطی نداشت دخالت نمیکردی به قول خودت بهت بی احترامی هم نمیشد!!!
2-نه من و نه اون یکی دوستمون که داشتم باهاش بحث میکردم هیچ کدوم اسم جنابعالی رو نیاوردیم که مثل کلانتر محل اومدی پریدی وسط حرفمون!!!!
3-در مورد سن هم باید بگم معمولا بچه های 10 12 ساله هستن که چون هیچ کسی بهشون توجه نمیکنه احساس کمبود توجه میکنن و همش تو حرف دیگران میپرن!!! سن من هم اون قدر هست که موقعی که تو به سیب زمینی میگفتی دیب دمینی تو کار کامپیوتر بوده باشم!!!
4-هر چه قدر هم که دلت میخواد اینجا پست بذار , مگه من گفتم پست نذار تو این تاپیک؟ فقط تو مسئله ای که اصلا به تو ربطی نداره سعی کن دخالت نکنی که بعدا از جوابی که میشنوی ناراحت نشی!!!
5-منبع چی بیارم؟ منبع بیارم که من رو رزولوشن 1920x1080 با 6 گیگ رم هیچ لگی ندارم؟ تشریف بیارید منزل تا بهتون نشون بدم!!!!! حالا شما میخوای بگی با 80 گیگ هم اجرا نمیشه یا حتما باید همون 8 گیگ که سازنده اعلام کرده باشه و اگه 7.99 باشه امکان نداره بدون لگ اجرا بشه و .... یا هی 2500 2500 میکنید اون دیگه بحث دیگه ای هست , الان بیشتر از 99% کسایی که بازی میکنن و .... مانیتور Full HD یا همون 1920x1080 دارن حالا شما میخوای بری بچسبی به 2500 که هم تکنولوژیش عمومی نشده و هم انقدر گرونه بازم اون بحث دیگه ای هست
6-گفتم دیگه در این مورد پست نمیدم ولی چون دیدم که جنابعالی واسه دخالت کردن تو کار دیگران تاوان هم میخوای جواب دادم

ye adam
08-12-2012, 18:18
1-اگه از همون اول سرت رو مینداختی پایین و تو بحثی که به تو ربطی نداشت دخالت نمیکردی به قول خودت بهت بی احترامی هم نمیشد!!!
2-نه من و نه اون یکی دوستمون که داشتم باهاش بحث میکردم هیچ کدوم اسم جنابعالی رو نیاوردیم که مثل کلانتر محل اومدی پریدی وسط حرفمون!!!!
3-در مورد سن هم باید بگم معمولا بچه های 10 12 ساله هستن که چون هیچ کسی بهشون توجه نمیکنه احساس کمبود توجه میکنن و همش تو حرف دیگران میپرن!!! سن من هم اون قدر هست که موقعی که تو به سیب زمینی میگفتی دیب دمینی تو کار کامپیوتر بوده باشم!!!
4-هر چه قدر هم که دلت میخواد اینجا پست بذار , مگه من گفتم پست نذار تو این تاپیک؟ فقط تو مسئله ای که اصلا به تو ربطی نداره سعی کن دخالت نکنی که بعدا از جوابی که میشنوی ناراحت نشی!!!
5-منبع چی بیارم؟ منبع بیارم که من رو رزولوشن 1920x1080 با 6 گیگ رم هیچ لگی ندارم؟ تشریف بیارید منزل تا بهتون نشون بدم!!!!! حالا شما میخوای بگی با 80 گیگ هم اجرا نمیشه یا حتما باید همون 8 گیگ که سازنده اعلام کرده باشه و اگه 7.99 باشه امکان نداره بدون لگ اجرا بشه و .... یا هی 2500 2500 میکنید اون دیگه بحث دیگه ای هست , الان بیشتر از 99% کسایی که بازی میکنن و .... مانیتور Full HD یا همون 1920x1080 دارن حالا شما میخوای بری بچسبی به 2500 که هم تکنولوژیش عمومی نشده و هم انقدر گرونه بازم اون بحث دیگه ای هست
6-گفتم دیگه در این مورد پست نمیدم ولی چون دیدم که جنابعالی واسه دخالت کردن تو کار دیگران تاوان هم میخوای جواب دادم
من جواب غلط شما رو دادم
دخالت نکردم
تازه شما اگه بحث خصوصی داشتیم چیزی به اسم pm وجود داره
خصوصی pm بدین
اگه اینجا بیان میکنید دیگه حق ندارین بگین دخالت کردیم
مگه شما کاره ای هستین؟
مگه هرکی به هرکیه که شما بگین نه این بحث خصوصی منه؟
مگه ما تایپک خصوصی هم داریم؟
اینه منطقت
پس من 12 سالمه؟
اومدی اینجا یه سری حرف که نمیشه اسمشو حرف گذاشت زدی بعد میگی مثل کلانتر محل اومدی وسط؟
مگه تایپک خصوصیه؟
من به سیب زمینی میگم دیب دمینی تو چی میگی دیگه :n08:
من نگفتم واسه رزولوشن و اینجور چرت و پرتا منبع بیار
گفتی با 6گیگ رو الترا بازی میکنی
ولی حمید سوال پرسید که رو 2500 تو گفتی مانیتورش نیست
حمیدم رو بهترین سیستم اعلام شده گفت 8 گیگ رم میشه اجرا کرد
بعد میای میگی نه من اجرا کردم؟
شما ازت سیستم بخوان سیستم احتمالی خودتو میگی یا سیستم اعلام شده؟
والا با این حرفت به قسمت حرفت که میگی تو کار کامپوتر هستی شک کردم :n09:

soroosh_cz
09-12-2012, 01:38
برای اجرای بازی اصلا نیازی به رم بالا نیست... بازی خیلی سبکه شاید با 2 گیگ رم (خالی البته) یعنی در کل رم 4گیگ هم کارتون راه بیفته.
من بازی رو با DX11 روی ULTRA و رم 6گیگ اجرا میکنم تو رزلوشن 1050*1680 رم هم خیلیش خالیه نسبت به یه بازی مثل APB... تازه گرافیک های من که دو تا 460 هستن خیلی از رم رو رزرو میکنن طرفای 3گیگ حداکثر...

ye adam
09-12-2012, 15:58
برای اجرای بازی اصلا نیازی به رم بالا نیست... بازی خیلی سبکه شاید با 2 گیگ رم (خالی البته) یعنی در کل رم 4گیگ هم کارتون راه بیفته.
من بازی رو با DX11 روی ULTRA و رم 6گیگ اجرا میکنم تو رزلوشن 1050*1680 رم هم خیلیش خالیه نسبت به یه بازی مثل APB... تازه گرافیک های من که دو تا 460 هستن خیلی از رم رو رزرو میکنن طرفای 3گیگ حداکثر...

100% اجرا میشه
شما یه چیز دیگتون نسبت به رم بالا تره

Yashar_satyr
09-12-2012, 18:18
دوستان عزیز - سیو Far cry 3 از چپتر 7 به بعد اگه کسی داره لطفا... - آدرس سیو my doucument : my games

چون توی چپتر 7 سیستم من تعطیل میشه.

bazisaz
09-12-2012, 20:19
وقتی بازی رو اجرا میکنم تو لودینگ اول بازی گیر میکنه . چیکار باید بکنم ؟

amin666
09-12-2012, 22:36
من با لپتاپ با گرافیک AMD 6770m بازی می کنم.ولی چرا نمی تونم تنظیمات رو زیاد ببرم بالا.رو همون Medium فقط 30 فریم می ده نهایت دو سه تا از تنظیمات رو هم High کنم مشکلی نیست.بیشتر کنم فریم میاد رو 22-23!چه وضعیه؟یعنی انقدر موتور گرافیکیش افتضاحه؟گرافیک همچین خفنی هم نداره بازیش که بگی.من BO II رو (هر چند اونم گرافیک نداشت) تقریبا با اهرین تنظیمات بازی کردم.(فقط shadow رو مدیوم بود).با بازیهای دیگه هم مشکلی نداشتم.برای چی تو این کم میاره؟یعنی به نظر شما اگه رمم زیاد بود مشکل حل می شد و مثلا رو High می تونستم بازی کنم؟رمم 4 ه.من battle field رو رو High بازی کردم.crysis 2 هم همینطور.از بازیهای جدید فقط Hitma no medal رو تست نکردم.گداشتم دو ماه دیگه.یعنی به نظر شما از رمه؟یعنی انقدر تاثیر داره؟

mohamad.hejazi
09-12-2012, 23:22
وقتی بازی رو اجرا میکنم تو لودینگ اول بازی گیر میکنه . چیکار باید بکنم ؟

سلام.

منم هم همین مشکل رو دارم........علتش چیه؟

mInI_ClockEr
10-12-2012, 18:37
با سلام

آقایون لطفاً کمک کنید من الان دانلود کردم تموم شد نسخه دلوکس رو از سایت میهن دانلود
ولی بعد از اکسترکت هیچ فایلی برای ستاپ بازی وجود نداره
توی عکس زیز مشخص هست فقط از این فایل ها بعد از اکسترکت بوجود میاد
کسی میتونه راهنمایی کنه ؟؟؟

aa.kc
10-12-2012, 23:57
سلام.

منم هم همین مشکل رو دارم........علتش چیه؟

منم مشکل شما رو دارم
کسی نیست راهنمایی کنه؟

mjorh
11-12-2012, 00:14
منم مشکل شما رو دارم
کسی نیست راهنمایی کنه؟

وقتی بازیو اجرا میکنید یه فایلی همراهش تو Task manager بالا میاد به نام wmiprvse.exe ، اینوEnd کنید حل میشه ( ctrl+alt+delete بزنید و ..)

amirpers
11-12-2012, 00:26
با سلام

آقایون لطفاً کمک کنید من الان دانلود کردم تموم شد نسخه دلوکس رو از سایت میهن دانلود
ولی بعد از اکسترکت هیچ فایلی برای ستاپ بازی وجود نداره
توی عکس زیز مشخص هست فقط از این فایل ها بعد از اکسترکت بوجود میاد
کسی میتونه راهنمایی کنه ؟؟؟
دو بار فشرده شده و باید دوباره اکسترکتش کنی.

mInI_ClockEr
11-12-2012, 03:53
من اون فایلهای RAR رو اکسترکت کردم و بازی رو نصب کردم ممنون از راهنمایی تون ولی اون فایل های دیگه چی هستن؟؟؟
مهم هستن ؟؟
اونها که اکسترکت نمیشن (منظورم اون فایهای ناشناخته ها هستن )

hamed30
11-12-2012, 17:49
من از همون روز اول تا امروز با آپدیت 1.01 و 1.02 و آپدیت انویدیا 310.64 و 310.70 یه مشکل داشتم اونم اینه که تو نور زیاد یعنی ظهر (البته تو شب هم بعضی وقتا دیدم) رو زمین یه سری لکه های سیاه شبیه سایه هست که بدجوری رو اعصابه خیلیا هم این مشکل رو تو فروم یوبی و انویدیا مطرح کردن میخوام ببینم اینجا کسی این مشکل رو نداره ؟

sydsina
11-12-2012, 18:49
^ دقیقاً منم همین مشکل سایه هارو دارم . حتی تنظیمات رو Medium هم میکنم هستند این سایه ها ، احتمالاً مشکل درایو کارت گرافیک باشه .
من منهای این سایه ها ، مشکب دیگه ای که دارم اینه که بازی بعد از چند دقیقه کرش میکنه و Stop working میده بهم . بازی هم 2 تا exe داره . یدونه FarCry.exe هست که تا میخواد بازی شروع بشه Crash میکنه ، یدونه هم به اسم farcry3_d3d11 که این بعد از مدتی که بازی میکنی کرش میکنه و Stop Working میده . دوستان راه حلی توسنتن براش پیدا کنن ؟

amin7224
11-12-2012, 19:27
آقایون من مشکل جدی دارم
بعد از 40 تا 50 دقیقه بازی کزدن یهو بازی ایست میکنه و و کلا کامپیوتر هنگ میکنه (گیر میکنه) البته این تو ویندوز 7
ولی تو ویندوز 8 بعد 40 تا 50 دقیقه بازی باز هم ایست میکنه و لی اینجا صفحه خاموش میشه و کامپیوتر ریستارت میشه کسی میدونه مشکلش چیه
یا راه حلش چیه؟

aa.kc
11-12-2012, 20:35
وقتی بازیو اجرا میکنید یه فایلی همراهش تو Task manager بالا میاد به نام wmiprvse.exe ، اینوEnd کنید حل میشه ( ctrl+alt+delete بزنید و ..)

متاسفانه توی پروسس ها همچین پروسس/فایلی وجود نداره

alone-boy
11-12-2012, 22:53
اقا یه مشکل جدید هم پیدا کردم
من نسخه بلک باکس رو گرفتم
رو لپ تاپ می زنم مثل آدم میاد بالا
رو پی سی می زنم این ارور رو میده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حالا رفتم رو پی سی رفیقم نصب کردم تو لود اول بازی گیر کرد :n27:
دیگه می ترسم رو چیز دیگه ای نصبش کنم:n28:
قضیه چی هست؟؟ سخت افزار که مشکل نداره بنظرتون مشکل از ویندوز هست، باید چی کار کنم؟؟
ممنون:n16:

hamed30
12-12-2012, 11:13
^ دقیقاً منم همین مشکل سایه هارو دارم . حتی تنظیمات رو Medium هم میکنم هستند این سایه ها ، احتمالاً مشکل درایو کارت گرافیک باشه .
من منهای این سایه ها ، مشکب دیگه ای که دارم اینه که بازی بعد از چند دقیقه کرش میکنه و Stop working میده بهم . بازی هم 2 تا exe داره . یدونه FarCry.exe هست که تا میخواد بازی شروع بشه Crash میکنه ، یدونه هم به اسم farcry3_d3d11 که این بعد از مدتی که بازی میکنی کرش میکنه و Stop Working میده . دوستان راه حلی توسنتن براش پیدا کنن ؟

سایه ها رو روی low بذاری درست میشه ولی خب اونوقت سایه ها مزخرف میشه . واسه منم بعضی وقتا stop working میده ویندوزم 7 64 بیتیه .

amin7224
12-12-2012, 18:26
آقایون من مشکل جدی دارم
بعد از 40 تا 50 دقیقه بازی کزدن یهو بازی ایست میکنه و و کلا کامپیوتر هنگ میکنه (گیر میکنه) البته این تو ویندوز 7
ولی تو ویندوز 8 بعد 40 تا 50 دقیقه بازی باز هم ایست میکنه و لی اینجا صفحه خاموش میشه و کامپیوتر ریستارت میشه کسی میدونه مشکلش چیه
یا راه حلش چیه؟

mehdy.z
12-12-2012, 19:24
اقا یه مشکل جدید هم پیدا کردم
من نسخه بلک باکس رو گرفتم
رو لپ تاپ می زنم مثل آدم میاد بالا
رو پی سی می زنم این ارور رو میده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حالا رفتم رو پی سی رفیقم نصب کردم تو لود اول بازی گیر کرد :n27:
دیگه می ترسم رو چیز دیگه ای نصبش کنم:n28:
قضیه چی هست؟؟ سخت افزار که مشکل نداره بنظرتون مشکل از ویندوز هست، باید چی کار کنم؟؟
ممنون:n16:
روی pc تموم نسخه های ++Vc رو نصب کن به احتمال زیاد مشکلت باید رفع شه...
کامپیوتر دوستتون هم ممکنه سیستمتش ضعیف باشه..البته کلا لودینگ اول بازی روی بعضی از سیستمهای ضعیف فوقالعاده طولانی هست...از من میشنوی یه 5 دقیقه صبر کن ببین لودینگ رو رد میکنه!!

آقایون من مشکل جدی دارم
یا راه حلش چیه؟

ممکنه قطعه ای از سیستم داغ میکنه...
با نرم افزار HWmonitor چک کن ببین اوضاع دمای cpu و gpu چطوره....چون این بازی کلا وحشتناک سنگیه!!

alone-boy
12-12-2012, 20:48
روی pc تموم نسخه های ++Vc رو نصب کن به احتمال زیاد مشکلت باید رفع شه...
کامپیوتر دوستتون هم ممکنه سیستمتش ضعیف باشه..البته کلا لودینگ اول بازی روی بعضی از سیستمهای ضعیف فوقالعاده طولانی هست...از من میشنوی یه 5 دقیقه صبر کن ببین لودینگ رو رد میکنه!!

شرمنده ها ما یه خورده خنگیم ++Vc چیه؟:n13:

mehdy.z
13-12-2012, 01:20
شرمنده ها ما یه خورده خنگیم ++Vc چیه؟:n13:

خواش میکنم عزیز...
میتونی از اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])دانلود کنی.

amin7224
13-12-2012, 06:29
ممکنه قطعه ای از سیستم داغ میکنه...
با نرم افزار HWmonitor چک کن ببین اوضاع دمای cpu و gpu چطوره....چون این بازی کلا وحشتناک سنگیه!!
ببخشید
خوب فرض کنیم یکی از اینا داغ میکنه راه حلش چیه باید چه کار کنم؟

amin7224
13-12-2012, 07:02
درسته GPU تا 100 سانتی گراد حرارتش میرسه

چطور این مشکلو برطرف کنم؟

david071
13-12-2012, 10:25
اگر ممکنه کرک پچ 1.2 رو بزارید
من پچ رو ریختم کرک میخواد.

nois3
13-12-2012, 15:10
سلام
من آپدیت v1.2 رو می‌خوام نصب کنم این ارور رو میده!
چرا؟

mehdy.z
13-12-2012, 17:50
درسته GPU تا 100 سانتی گراد حرارتش میرسه

چطور این مشکلو برطرف کنم؟
خوب باید بررسی شه که چرا gpu داغ میکنه!!
مدل گرافیک شما چیه؟؟

WOLF PACK
13-12-2012, 19:03
دوستان من نسخه black box رو دانلود و نصب کردم ولی رو ایکون بازی کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمی افته!!!! کرک رو هم ریختم ولی جواب نداد...دوستانی که نصب کردند یه کمکی بکنن!
امکان داره از اپدیت نبودن کارت گرافیک باشه؟؟

Gamer 47
13-12-2012, 19:08
سلام
دوستان من بازیو ریختم کلی رفتم از مراحل بعد از یه هفته اودم میبینم سیوم رو نمیخونه بازی فقط گزینه نیو گیم روشنه تو سایت هی خاجری بزنی همه این مشکل رو دانر نمیدونم از چیه
سیو بازی اینجاست C:\ProgramData\Orbit
سیومم سر جاشه ولی بازی نمیخونش سریع تر کمکم کنید من فکر میکنم از اینه که اپدیت 1.2 رو ریختم کرکش مشکل داشته لطفا کمکم کنید اگه از کرک اپدیت هست لطفا کرک اپدیت 1.2 رو بزارید مرسی

amin7224
13-12-2012, 19:13
خوب باید بررسی شه که چرا gpu داغ میکنه!!
مدل گرافیک شما چیه؟؟

در حالت عادی 50 _60 و موقع بازی 98_100 بود
امروز رفتم پاور نو خریدم شد 35_45 در حالت عادی و 70_90 موقع بازی.

مدل EVGA GT430 DDR3 1GB

fokahi110
13-12-2012, 19:14
سلام دوستان من راستش اول بسم الا گیر کردم تو کنترلرهای بازی مرحله اول دکمه Eزدم و بیسیم و نقشه رو برداشتم اول بازی بعد رفتیم جلو یارو مرغ ها و یه ادمه وایساده خوابش برده باید چیکار کنم؟؟؟؟مرسی:n03::n01:

mehdy.z
13-12-2012, 21:01
در حالت عادی 50 _60 و موقع بازی 98_100 بود
امروز رفتم پاور نو خریدم شد 35_45 در حالت عادی و 70_90 موقع بازی.

مدل EVGA GT430 DDR3 1GB
خوب متونه مشکل از پاور بوده باشه!!
این دماهایی هم که شما میگی تقریبا برای gpu در حالت idle و full load عادی به نظر میاد....
مکشل هنگ حل شد؟؟

p30g
13-12-2012, 23:21
سلام چرا این بازی لعنتی سیو نمیشه 1 ساعت رفتم :n28:الان که میخام دوباره لود کنم میزنه new game :n13:
راستی نمیشه کاریش کرد بدونه اینترنت اجرا بشه ؟

soroosh_cz
14-12-2012, 00:42
سلام چرا این بازی لعنتی سیو نمیشه 1 ساعت رفتم :n28:الان که میخام دوباره لود کنم میزنه new game :n13:

شاید کرکت خرابه...
مال من هم اتوسیو داره هم اینترنت نمی خواد، باید اول بازی یه پیغام هشدار بده که نمیوته به سرور Uplay وصل بشه.

p30g
14-12-2012, 02:15
شاید کرکت خرابه...
مال من هم اتوسیو داره هم اینترنت نمی خواد، باید اول بازی یه پیغام هشدار بده که نمیوته به سرور Uplay وصل بشه.

اگه اینترنت قط بشه یوزر و پس Uplay میخاد که براش میسازم با اون میره تو بازی:n30:
بازیم مال ریلودده کرکش توی فایل iso بود 300 مگ هم حجم داشت

soroosh_cz
14-12-2012, 02:55
شما کرک و آپدیت رو با هم کپی کردید، یه فایل آپدیت با اون حجم هست اونجا، فکر کنم 240 مگ باشه، بقیه ی فایل ها مربوط میشن به کرک که حدود 50-60 مگ میشن.

amin7224
14-12-2012, 06:51
خوب متونه مشکل از پاور بوده باشه!!
این دماهایی هم که شما میگی تقریبا برای gpu در حالت idle و full load عادی به نظر میاد....
مکشل هنگ حل شد؟؟

نه والا هنوز مشکل هنگ شدن حل نشد
باز هم هنگ میکنه

Gamer 47
14-12-2012, 10:07

داداش اپدیت ریخیت رو بازی ؟ مال منم همین طوریه ولی به مدت طولانی بعد از یه هفته این طوری میشه مال من که فکر میکنم از اپدیت باشه نمیدونم منم از چیه ولی اگه اپدیت ریختی از همونه

دوستان من بازیو ریختم کلی رفتم از مراحل بعد از یه هفته اودم میبینم سیوم رو نمیخونه بازی فقط گزینه نیو گیم روشنه تو سایت هی خاجری بزنی همه این مشکل رو دانر نمیدونم از چیه
سیومم سر جاشه ولی بازی نمیخونش سریع تر کمکم کنید من فکر میکنم از اینه که اپدیت 1.2 رو ریختم کرکش مشکل داشته لطفا کمکم کنید اگه از کرک اپدیت هست لطفا کرک اپدیت 1.2 رو بزارید مرسی

WOLF PACK
14-12-2012, 13:10
اقا ما دهنمون سرویس شد بازی اجرا نمیشه!!!گرفیک اپدیته و مشکلی نی...نسخه بلک باکس رو گرفتم نصب کردم ولی رو ایکون بازی کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمی افته!!!!!!!!!
کممممممممممممکککککککککککک ککک!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

p30g
14-12-2012, 14:11
داداش اپدیت ریخیت رو بازی ؟ مال منم همین طوریه ولی به مدت طولانی بعد از یه هفته این طوری میشه مال من که فکر میکنم از اپدیت باشه نمیدونم منم از چیه ولی اگه اپدیت ریختی از همونه

خیلی عجیبه اپدیت 2.1 رو هم زدم ولی بازم سیو میکنم new game میاد:n27:

mf.designing
14-12-2012, 15:03
سلام به دوستان.
من بازی رو روی تنظیمات high خیلی رون اجرا میکردم اما از وقتی پچ رو نصب کردم کمی لگ داره ! علت چیه ؟! چطوری میشه به حالت اولیه برگشت ؟!

mohammad.asghari
14-12-2012, 15:27
بچه ها این بازی ارزش بازی کردن داره؟؟
سیکش چه طوری هستش؟

p30g
14-12-2012, 16:05
بالاخره یافتم با این کرک بازی سیو هم میشه :n20::n19:

B e n y a m i n
14-12-2012, 16:26
سلام این بازی قابلیت انلاین ذاره یا اینکه ارزش دانلود داره:n27:

iCe m@n
14-12-2012, 20:36
سلام این بازی قابلیت انلاین ذاره یا اینکه ارزش دانلود داره:n27:

سلام

قابلیت آنلاین بازی کردن داره
ارزش دانلود کردن هم 100% داره

Iman-Emperatour
15-12-2012, 00:06
بچه ها این بازی ارزش بازی کردن داره؟؟
سیکش چه طوری هستش؟

یکی از بهترین بازیهای شرکت Ubisoft سبک Open World محسوب میشه :n26:

mohammad.asghari
15-12-2012, 14:40
خوب فارسی بگو ما هم بفهمیم؟!!

mohsentanha
16-12-2012, 01:54
سلام چرا بازی سیو نمیشه؟ :(
کرک توی همین صفحه رو هم تست کردم باز هم مشکل داره :((

Iman-Emperatour
16-12-2012, 02:06
خوب فارسی بگو ما هم بفهمیم؟!!

یعنی یه چیزی تو مایعه های سبک GTA یا اسکاریم.

iCe m@n
16-12-2012, 03:07
دوستان من آپدیت 1.03 رو ریختم سیو بازی دیگه عمل نمیکنه از New Game دوباره میگه شروع کن چی کار کنم سیو ها رو بخونه؟

mf.designing
17-12-2012, 12:26
دوستان من آپدیت 1.03 رو ریختم سیو بازی دیگه عمل نمیکنه از New Game دوباره میگه شروع کن چی کار کنم سیو ها رو بخونه؟

دقیقا مشکل منم همینه ! چکار باید کرد ؟

arash_gartal
17-12-2012, 16:14
سیو منم پرید. باید سیو های قبلیو پاک و از اول شروع کرد. اگه پاک نشده بازم سیو هارو نمیخونه

arash_gartal
17-12-2012, 16:16
فکر کنم مربوط به اون فایل 1کیلو بایتی داخل پوشه سیو باشه. آدرسی که اونجا مینویسه رو نمیتونه بخونه واسه همین نمیاره ادامه بازیو

mehdy.z
19-12-2012, 03:59
فکر کنم مربوط به اون فایل 1کیلو بایتی داخل پوشه سیو باشه. آدرسی که اونجا مینویسه رو نمیتونه بخونه واسه همین نمیاره ادامه بازیو
نه فکر کنم محل سیو بازی اینجاست:

amin666
19-12-2012, 23:22
یه سوال
این بازی چرا مثل بازیهای دیگه مراحل رو به ترتیب و جدا نشون نمی ده تو منو؟یعنی من الان مثلا تمومش کردم از منوی بازی دیگه نمی تونم برگردم به اخرین check point و یه جور دیگه تموم کنم آخر بازی رو!یه سیو دیگه هم بود تو منو که از وسط بازی میاد!یعنی چی آخه؟من فکر نمی کردم باید سیو کنی هر مرحله رو به طور جدا گانه!بابا این همه بازی رفتیم ما آخرش تمام مراحل رو جدا جدا می تونستی بری.این نمی شه.الان من بخوام مثلا دوستام رو بکشم که ببینم چی می شه باید یه بار دیگه بازی رو تموم کنم!این ubisoft هم یه چیزیش می شه ها!

mohsentanha
19-12-2012, 23:36
ما که فعلا با سیو بازی مشکل داریم :|:n21:

mehdy.z
20-12-2012, 00:30
یه سوالاین بازی چرا مثل بازیهای دیگه مراحل رو به ترتیب و جدا نشون نمی ده تو منو؟یعنی من الان مثلا تمومش کردم از منوی بازی دیگه نمی تونم برگردم به اخرین check point و یه جور دیگه تموم کنم آخر بازی رو!یه سیو دیگه هم بود تو منو که از وسط بازی میاد!یعنی چی آخه؟من فکر نمی کردم باید سیو کنی هر مرحله رو به طور جدا گانه!بابا این همه بازی رفتیم ما آخرش تمام مراحل رو جدا جدا می تونستی بری.این نمی شه.الان من بخوام مثلا دوستام رو بکشم که ببینم چی می شه باید یه بار دیگه بازی رو تموم کنم!این ubisoft هم یه چیزیش می شه ها!شما باید بعد از اتمام هر چند مرحله بازی رو سیو میکردی...این بازی auto save هست ولی تموم checkpoint ها رو روی یه نقطه میریزه!!!شما هم اگه میخوای میتونی یه سیو 100% رو از یه سایت بگیری بعد از یه نقطه خاص بازی رو ادامه بدی تا بتونی روایات مختلف داستان بازی رو ببینی...
ما که فعلا با سیو بازی مشکل داریم :|:n21:یادتون باشه در طول یه مرحله قادر به سیو بازی نیستید و باید یه ماموریت روتموم کنید تا بتونید بازی رو سیو کنید!!

mohsentanha
20-12-2012, 16:22
شما باید بعد از اتمام هر چند مرحله بازی رو سیو میکردی...این بازی auto save هست ولی تموم checkpoint ها رو روی یه نقطه میریزه!!!شما هم اگه میخوای میتونی یه سیو 100% رو از یه سایت بگیری بعد از یه نقطه خاص بازی رو ادامه بدی تا بتونی روایات مختلف داستان بازی رو ببینی...یادتون باشه در طول یه مرحله قادر به سیو بازی نیستید و باید یه ماموریت روتموم کنید تا بتونید بازی رو سیو کنید!!
من تا اونجایی که میره خونه ی دکتر سیو کردم اونم به صورت دستی باز هم بازی رو دوباره اجرا کردم سیو نداشت :n02:

shahin_sh
20-12-2012, 19:52
سلام من یه مشکل دارم ایه که نقشه بازی کامل بهم نشو ن نمیده فقط همون نقشه که اول بازی بود دارم نقشه هم خریدم ولی بازم همینطوریه چه کنم

shahin_sh
21-12-2012, 02:10
کسی جواب نمید ؟

manuelcalavera
21-12-2012, 11:07
دوستان من مشکل کند شدن شدید دارم.

سی پی یو Q6600 ، رم 4 ، GPU 6970 هست. 6600 رو هم اورکلاک کردم ، توی بازی های دیگه فقط Ultra ها رو نمیتونم بازی کنم ولی اینجا High و Optimal هم شدیدا" فریم میندازه. طوری که همون اول ِ بازی که اون چندتارو نشون میده تقریبا" هر ثاینه 2 فریم میده !

واسه اینکه احساس کردم غیر طبیعی هست میخوام بدونم مشکل میتونه چیا باشه ؟ پچ نیومده ؟ گرافیکمم آپدیته.

mehran2190
21-12-2012, 12:19
دوستان ما یه خبطی نمودیم و بازی رو آپدیت کردیم حالا این U Play دست از سر ما ور نمیداره قبلش می رفت داخل بازی حالا با هر آیکونی میرم این میاد نه آنلاین میره داخل بازی نه آفلاین اکانت هم ساختم تو خود سایتش وارد میشه ولی رو PC وارد نمیشه. ممنون میشم راهنمایی کنید.

manuelcalavera
21-12-2012, 14:45
دوستان من مشکل کند شدن شدید دارم.

سی پی یو Q6600 ، رم 4 ، GPU 6970 هست. 6600 رو هم اورکلاک کردم ، توی بازی های دیگه فقط Ultra ها رو نمیتونم بازی کنم ولی اینجا High و Optimal هم شدیدا" فریم میندازه. طوری که همون اول ِ بازی که اون چندتارو نشون میده تقریبا" هر ثاینه 2 فریم میده !

واسه اینکه احساس کردم غیر طبیعی هست میخوام بدونم مشکل میتونه چیا باشه ؟ پچ نیومده ؟ گرافیکمم آپدیته.

من غیر از این مشکل سیو رو هم دارم

E.G_band
24-12-2012, 20:35
سلام دوستان:

برای من این ارور رو می ده:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اون فایل .dll رو فکر کنم می خواد درسته؟؟؟؟
کسی داره برای من بزاره؟

E.G_band
24-12-2012, 20:45
آقا حل شد................:n06:

moghaddas mfa
26-12-2012, 13:21
سلام.دوستان بازی توی ویندوز 7بدون مشکل اجرا شد ولی توی ویندوز 8بعد یک دقیقه stopworking همچین چیزی میده بعد بازی بسته میشه چکار کنم.

Gazmali
26-12-2012, 16:51
سلام

يكي به ما ياد بده كه بعد ازنصب بازي و ظاهر شدن پنجره ي Uplay چيكار بايد بكنيم ! ؟

Behnam_o2
27-12-2012, 13:52
واسه شما هم گزینه anti aliasing تو تنظیمات بازی غیر فعاله؟؟؟؟؟؟؟ واسه من غیر فعاله چرا؟!!

ali_agha1981
30-12-2012, 10:58
سلام
تنظیمات روی LOW هست ولی بازم شدید لگ میزنه و افت فریم دارم.... کارت گرافیکم هم آپدیت هست...
سیستم من اینه ::
cup core i3 2100
ram 4 gb 1600
asus 5750 1g ddr5

روشی هست که افت فریم کمتر بشه و مشکل لگ زدن رفع بشه ؟

amir1024
08-01-2013, 00:39
سلام من یه مشکل خیلی جالب دارم لپ تاپ من 2 تا گرافیک داره یه اینتل 3000 و یه geforce gt525 وقتی که میخوام بازی رو با گرافیک gt525 اجرا کنم stop working میده اما با اینتل نه مشکل از چی میتونه باشه ممکنه به خاطر آپدیت کارت گرافیک باشه ؟

M,ANGEL,N
13-01-2013, 15:02
سلام من بازیم هیج مشکلی نداره جر اینکه FUULSCREEN نمیشه
و وقتی رئو تنضیمات فول اسکرین میذارم صحفه سیاه میاد بعدم }شمک زن میشه،کمک کنید

pharm
13-01-2013, 16:11
بازی تو ویندوز 8 کار میکنه؟جواب بدید فوریه

kiar
13-01-2013, 19:19

من خودم تست نکردم ولی چندتا از دوستان نصب کردن میگن از سون هم بهتر کار میکنه.

amirpers
13-01-2013, 21:31

بله به خوبی کار می کنه.

M,ANGEL,N
17-01-2013, 11:53
سلام من بازیم هیج مشکلی نداره جر اینکه FUULSCREEN نمیشه
و وقتی رئو تنضیمات فول اسکرین میذارم صحفه سیاه میاد بعدم }شمک زن میشه،کمک کنید

کسی نیست انجا کمکمون کنه؟

kiar
17-01-2013, 12:14
کسی نیست انجا کمکمون کنه؟

منم این مشکلو تو far cry 2 داشتم دوباره نصبش کردم درست شد شما هم همین کارو بکنین.

Amir Hossein
18-01-2013, 16:07
سلام بچه ها
من اصلحه های اسنایپرم (کلا تمام دوربین دار ها) هدف ندارن!
یعنی اون + وسط نیست و هدف گیری خیلی سخت میشه
ماله من اینطوریه یا کلا مدلشه :31:
راهی هست درست بشه؟
ممنون

Mammad Prince
18-01-2013, 21:20
سلام .

آقا من یه مشکلی با این بازی دارم . روی لپ تاپ که بازی رو نصب می کنم و آخرین کرک ریلودد رو کپی می کنم ، راحت می رم داخل بازی ( VGA لپ تاپم Nvidia است ... )

ولی توی PC همین کار رو می کنم و همه چی مربوط به بازی ها هم روی PC ام نصب است ؛ ولی وارد بازی که می شوم صفحه ی سیاهِ بازی حالت پرش پیدا می کند و مجبورم که Close کنم ...

VGA کامپیوترم ، 6850 هست ... ( درایور هم اول 12.11 بتا بود . گفتم شاید برای بتا بودنش هست ؛ 12.8 ریختم ؛ باز هم نشد ... )

چه کنم >>>؟

mahsa a
21-01-2013, 07:40
بچه هااا تروخدااا کمکم کنيد،
من اين بازي رو خريدم روي لپ تاپم راحت نصب شد و هيچ مشکلي ندارم ، ولي ميخوام روي يه پي سي نصب کنم ، نميشه :n28:
کل صفحات اينجا رو خوندم ، کارت گرافيک را آپديت کردم و همه ورژن هاي vc++ نصب کردم ، دات نت رو هم نصب کردم و همينطور دايرکت ايکس رو.
ولي همش اين پيغام رو ميده
ترووووخدا کمکم کنييييد

mahsa a
21-01-2013, 11:49
:37: يکي نيست منووو کمک کنننه ؟

Spaniuly
21-01-2013, 12:00
تا اونجایی که می دونم بازی روی ویندوز اکس پی قابل اجرا نیست دوست عزیز... شما لپ تاپتون ویندوزش سون هست برای همین تونستید نصب و اجرا کنید

mahsa a
21-01-2013, 12:42
ولي دوستان نوشته بودن که تو ايکس پي نصب کرددن !

mahsa a
22-01-2013, 07:16
بچه هااا تروخدااا کمکم کنيد،
من اين بازي رو خريدم روي لپ تاپم راحت نصب شد و هيچ مشکلي ندارم ، ولي ميخوام روي يه پي سي نصب کنم ، نميشه :n28:
کل صفحات اينجا رو خوندم ، کارت گرافيک را آپديت کردم و همه ورژن هاي vc++ نصب کردم ، دات نت رو هم نصب کردم و همينطور دايرکت ايکس رو.
ولي همش اين پيغام رو ميده
ترووووخدا کمکم کنييييد

:n27::n28::n28::n28:

shefrex 1986
22-01-2013, 20:50
سلام.منم همش همین ارور رو میده هرکی یه کمکی بکنه خدا انشاءالله کمکش کنه.:n16:

mahsa a
23-01-2013, 08:11
انگااار هيچ کي نميااااد به اين تاپيک :n30:

amir_01
23-01-2013, 21:49
من فقط یک دقیقه اول بازی صدا رو داشتم بعدش کلا بازی بی صدا شده ... کسی این مشکل رو داشته؟ یعنی بد نصب شده؟
حجم بازی بعد از نصب دقیقا چقدره؟

amir_01
23-01-2013, 22:02
انگااار هيچ کي نميااااد به اين تاپيک [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شما نرم افزار STEAM رو نصب کنید ... ضمنا نسخه اخر dx11 باید نصب بشه

player13
24-01-2013, 12:01
سلام دوستان
بازی خیلی راحت تو XP اجرا میشه فقط باید یه فایل 160 کیلو بایتی دانلود کنید
من نمیتونم فایل پیوست کنم ولی شما می تونید با جستجوی Far Cry 3 Windows XP Fix -jKlark توی Google خیلی راحت دانلود کنید
محتویات این فایل یه Dll به اسم ubiorbitapi_r2_loader.dll هست که باید تو پوشه bin بازی جایگزین بشه. همین.:n02:
اینم بگم که آنتی ویروس بهش گیر میده

اما یه مشکل بزرگتر وجود داره این که بازی فقط یه بار اجرا میشه وقتی از بازی خارج میشم و برای بار دوم بخوام بازی کنم، رو Splash screen می مونه و هیچ عکس العملی نشون نمیده فقط CPU 50% لود میشه
کسی میدونه مشکل از کجاست؟؟؟؟:n27:

player13
24-01-2013, 12:19
چه باحال 5 دقیقه نمیشه این پست رو زدم راه حل مشکلمو پیدا کردم
آقا هر کی هر مشکلی داره بره به سایت زیر خیلی جامع کامل و راحت برای هر مشکلی یه راه حل داره

mahsa a
27-01-2013, 11:59
اااااي خدا اين بازي چرا اينجوريه ؟ حالا که اون فايل رو ريختم ميزنه :
Ubisoft gamelauncher
error code:2

آنتي ويروسمو غير فعا ل کردم نميدووونم ديگه چه مرگگگگگگگشه آخه :angry::angry:

pharm
27-01-2013, 17:22
دوستان کسایی که مشکل could not retrive the game version رو دارندبرای اپدیت بازی این کارو انجام بدن بعد بدونید که اپدیت v1.01 برای همه ی اپدیت ها واجبه و اگه v1.02 و v1.03 رو نریختید v1.04 رو بریزید شامل هردو میشه
اول از همه باید برید تو regedit بعد به ادرس HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Wow6432Node\Microsoft\ Windows\CurrentVersion\Uninstall
بعد یه کلید رو درست کنید به این نام: {E3B9C5A9-BD7A-4B56-B754-FAEA7DD6FA88}
بعد داخلش یه فایل از نوع string اجاد کنید اسمشو DisplayVersion بزارید بعد ورژن بازیتون رو که هستش توش بنویسید مثلا 1.01
حالا دوباره اپدیت رو اجرا کنید و درست میشه
حتما حتما کرک اپدیت رو در محل نصب بازی بریزید
از سیو هاتون هم یه بک اپ بگیرید

player13
29-01-2013, 21:16
اااااي خدا اين بازي چرا اينجوريه ؟ حالا که اون فايل رو ريختم ميزنه :
Ubisoft gamelauncher
error code:2

آنتي ويروسمو غير فعا ل کردم نميدووونم ديگه چه مرگگگگگگگشه آخه :angry::angry:

دوست عزیز شاید مشکل از کرک باشه برید به لینک زیر هر دو کرک امتحان کنید
من از کم حجم تره استفاده کردم

player13
29-01-2013, 21:46
دوستان کسایی که مشکل could not retrive the game version رو دارندبرای اپدیت بازی این کارو انجام بدن بعد بدونید که اپدیت v1.01 برای همه ی اپدیت ها واجبه و اگه v1.02 و v1.03 رو نریختید v1.04 رو بریزید شامل هردو میشه
اول از همه باید برید تو regedit بعد به ادرس HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Wow6432Node\Microsoft\ Windows\CurrentVersion\Uninstall
بعد یه کلید رو درست کنید به این نام: {E3B9C5A9-BD7A-4B56-B754-FAEA7DD6FA88}
بعد داخلش یه فایل از نوع string اجاد کنید اسمشو DisplayVersion بزارید بعد ورژن بازیتون رو که هستش توش بنویسید مثلا 1.01
حالا دوباره اپدیت رو اجرا کنید و درست میشه
حتما حتما کرک اپدیت رو در محل نصب بازی بریزید
از سیو هاتون هم یه بک اپ بگیرید

دوست عزیز همچین مسیری تو رجیستری وجود نداره
البته اگه اون کلید Wow6432Node در نظر گرفته نشه یه مسیر وجود داره ولی باز هم همون پیغام نشون داده میشه
؟؟؟؟؟؟

pharm
30-01-2013, 23:27
حذف شود...

pharm
30-01-2013, 23:28
نه شما باید باید این ادرس رو اگه ویندوزتون 64 هست در HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Wow6432Node\Microsoft\ Windows\CurrentVersion\Uninstall (درست کنید) اگر 32 بیته HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\ Windows\CurrentVersion\Uninstall اینجا
این ادرسو باید درست کنی تو این قسمتها که گفتم ==={E3B9C5A9-BD7A-4B56-B754-FAEA7DD6FA88}
من رو ویندوز 8 هم تست کردم جواب داد

ab46
31-01-2013, 00:22
دوستان سلام : من چند تا سوال دارم : 1- این بازی سیو به اختیار داره یانه؟اگر نداره چطوری میشه فعالش کرد؟2- آپدیت های این بازی رو حتما" باید نصب کنم ؟ بعد از نصب اونها چه تغییری تو بازی پیدا میشه؟ اونها رو باید ازکجا دانلود کنم؟ 3- چطوری میشه مثل اکثر بازیها چند تا پروفایل برای افراد مختلف درست کرد که تو سیو هم بازی نکنند؟ ممنون :n01:

ali_agha1981
31-01-2013, 20:44
دوستان سلام : من چند تا سوال دارم : 1- این بازی سیو به اختیار داره یانه؟اگر نداره چطوری میشه فعالش کرد؟2- آپدیت های این بازی رو حتما" باید نصب کنم ؟ بعد از نصب اونها چه تغییری تو بازی پیدا میشه؟ اونها رو باید ازکجا دانلود کنم؟ 3- چطوری میشه مثل اکثر بازیها چند تا پروفایل برای افراد مختلف درست کرد که تو سیو هم بازی نکنند؟ ممنون :n01:

این بازی اتوماتیک سیو میشه
آپدیت ها هم به هیچ وجه دانلود نکن چون هیچ تاثیری روی بازی نمیذاره..
وقتی میری تو بازی تو قسمت load game میتونی چند تا سیو مختلف داشته باشه برای سیو دستی هم esc کیبورد رو بزن save game رو بزن..

motv
02-02-2013, 17:23
[/B]]من وقتی میرسم به جایی که ورق بازی میکنی و اون یارو کت شلواریه دوستم (کچله) رو با چاقو میکشه و بعد انگشت من رو قطع میکنه گیر کردم.بعد از قطع انگشت صفحه سفید میشه و چیزی نمیاد و آهنگ میزنه.البته بار اول درست بود .من با طرف که هردو چاقو داشتیم وارد جنگ شدم ولی مردم از اون موقع دیگه تو صفحه سفید گیر میکنه .چه باید کرد؟
آپدیت ها رو هم نصب کردم (تا 1.04) ولی بازم تو صفحه سفید گیر میکنه و آهنگ متن ادامه پیدا میکنه ولی یارو نمیاد

lionf3
03-02-2013, 21:47
سلام دوستای گلم همون طور که از امضام معلومه ما لپتاپ رو عوض کردیم و با ذوق و شوق بازی Farcry 3 رو نصبیدم و شروع کردیم به بازی
دیشبم ترینر دان کردم و ازش استفاده کردم از اون موقع به بعد مثلا وقتی میگه Mash هیچ کلیدی نشون داده نمیشه که بفهمیم کدوم رو بزنیم من خودم حدس میزنم مشکل از ترینر بوده چون قبلش درست بود برا Reload کردن R رو نشون میداد یا برای سوار ماشین شدن E اما الان هیچی نشون نمیده
میخواستم ببینم دوستای عزیز چه نظری دارن؟؟؟:n06:

lionf3
05-02-2013, 21:39
سلام دوستای گلم همون طور که از امضام معلومه ما لپتاپ رو عوض کردیم و با ذوق و شوق بازی Farcry 3 رو نصبیدم و شروع کردیم به بازی
دیشبم ترینر دان کردم و ازش استفاده کردم از اون موقع به بعد مثلا وقتی میگه Mash هیچ کلیدی نشون داده نمیشه که بفهمیم کدوم رو بزنیم من خودم حدس میزنم مشکل از ترینر بوده چون قبلش درست بود برا Reload کردن R رو نشون میداد یا برای سوار ماشین شدن E اما الان هیچی نشون نمیده
میخواستم ببینم دوستای عزیز چه نظری دارن؟؟؟:n06:
اساتید با پاک کردن ترینر موشکلم حل شد
میخواستم بگم زیاد فشار نیارین به خودتون :n02:

amir2014
07-02-2013, 19:23
سلام‏ ‏‏ ‏من‏ ‏بازی‏ ‏رو‏ ‏نصب‏ ‏کردم‏ ‏وقتی‏ ‏می‏ ‏خواهم‏ ‏بازی‏ ‏کنم‏ ‏‏ ‏صفحه‏ ‏سیاه‏ ‏باز‏ ‏می‏ ‏شه‏ ‏باید‏ ‏چی‏ ‏کار‏ ‏کنم

ye adam
07-02-2013, 19:39
سلام‏ ‏‏ ‏من‏ ‏بازی‏ ‏رو‏ ‏نصب‏ ‏کردم‏ ‏وقتی‏ ‏می‏ ‏خواهم‏ ‏بازی‏ ‏کنم‏ ‏‏ ‏صفحه‏ ‏سیاه‏ ‏باز‏ ‏می‏ ‏شه‏ ‏باید‏ ‏چی‏ ‏کار‏ ‏کنم

هیچ ارور خاصی نمیاد؟
:n13:

amir2014
07-02-2013, 20:20
هیچ ارور خاصی نمیاد؟
:n13:
نه فقط صفحه سیاه می شه:n27:

lechking18
10-02-2013, 12:12
سلام
بچه ها من بازی رو نصب میکنم تموم میشه کرک و دایرکس رو هم میزنم ولی وقتی میزنم بازی بالا بیا بالا میاد ولی تصویر سیاه میشه و دیگه هیچی نمیشه فقط تصویر سیاه میشه
میشه بگید مشکل از کجاست؟؟؟
ممنون میشم راهنماییم کنید

amir2014
10-02-2013, 14:08
سلام
بچه ها من بازی رو نصب میکنم تموم میشه کرک و دایرکس رو هم میزنم ولی وقتی میزنم بازی بالا بیا بالا میاد ولی تصویر سیاه میشه و دیگه هیچی نمیشه فقط تصویر سیاه میشه
من هم همین مشکل را دارم اگه حلش کردی به من بگو.

mehdy.z
11-02-2013, 18:02
سلام

من هم همین مشکل را دارم اگه حلش کردی به من بگو.
مشخصات دقیق سیستمتون چیه؟؟

E.N.A.Y.A.T
14-02-2013, 18:51
سلام دوستان. موقع نصب این فایل تا نصفه میره: fc3_main.dat . حالا چیکار کنم؟ باید یکی دیگه بخرم یا راه حلی داره؟!:n03:

این قسمت از فایل نصبی که تقریبا تا آخراش میره ولی همون آخرش گیر میکنه:DVD_RW_Drive__H__FarCry_3_Disc_1_2013-02-15_19-27-50.jpg - 81 KB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

arash-king
15-02-2013, 01:35
دوستان عزیز . من بازی را نصبیدم و 2-1 ساعت هم بازی کردم ولی وقتی اومدم بیرون و خواستم دوباره برم داخل بازی
این اخطار را میده !

مشکل از چیه ؟! اگه مشکله کرکه لطف کنید یه لینک سالم بدید

ممنون

Yi Yi
17-02-2013, 21:32
Save ها بدون هیچ دلیل خاصی کار نمی کنند. مشکل از کجاست؟

mehdy.z
18-02-2013, 14:07
Save ها بدون هیچ دلیل خاصی کار نمی کنند. مشکل از کجاست؟
این مشکل رو خیلیا داشتند ولی مثل اینکه خیلیها با نصب پچ 1.01 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])تونستند مشکل رو حل کنند یه تست بزن....

Yi Yi
18-02-2013, 14:47
این مشکل رو خیلیا داشتند ولی مثل اینکه خیلیها با نصب پچ 1.01 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])تونستند مشکل رو حل کنند یه تست بزن....
پچ 1.01 از روز اول نصب بود رو بازی.
راه حل دیگه ای وجود نداره؟

Save بازی وجود داره برای دانلد؟ Save ای که مراحل داستانی رو تا جایی رفته باشه؟

mehdy.z
18-02-2013, 18:27
پچ 1.01 از روز اول نصب بود رو بازی.
راه حل دیگه ای وجود نداره؟

Save بازی وجود داره برای دانلد؟ Save ای که مراحل داستانی رو تا جایی رفته باشه؟
والا توی یکی دو تا فروم خارجی خوندم که عده زیادی با تغییرپچ به 1.01 تونستند مشکل سیو رو حل کنند میگم شما اگه نتت میکشه یه تستی بزن....
الببته سیو بازی هم توی نت زیاده ولی اگه خواستی میتونی از اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم دانلود کنی...

COco
21-02-2013, 10:06
دوستان عزیز..

من صدا دارم و تصویر ندارم..

راه حل چیه؟

A L I E N
21-02-2013, 20:00
سلام دوستان
من نسخه سه دیسکه رو نصب کردم :n20:
موقع اجرا لوگو بازی رو نشون میده و دیگه صفحه سیاه میشه و هیچی دیگه نمیاد:n27:
باید چیکار کنم ؟:n28:

poyul
23-02-2013, 12:18
درود

موقع اجرای بازی Farcry 3 با این ارور مواجه میشم.
ویندوز xp

ممنون میشم راهنمایی کنید :n27:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

spartaqus
23-02-2013, 19:38
وقتی بازی اجرا میشه این ارور رو میده
the farcry3 service in not avable
please try later
ok
این برای چیه ؟!؟
برای من یکم گرافیک اول بازی پایینه برای من فقط اینجوریه ؟!؟ یا برای همه اینجوری ؟!

hasanoooooooo
26-02-2013, 22:54
دوستان یک مرحله از بازی هست که من داخلش گیر کردم مرحله ای که باید این یارو رو که عکسش رو کاور بازی هست رو بکشم هی توهم زده و یه مسیر طولانی رو میرم جلو بهم یک اسلحه با خشاب نامحدود هم داده.... حالا نمیدونم باید چکار کنم هی این ادم ها کهخ شبیهشن بهم یورش میارن و هر چی هم سعی میکنم اخر کشته میشم... درست بعد از مرحله ای که citara باهام حرکات موزون انجام میده!!!!؟ anybody?

psycho7
01-03-2013, 14:31
دوستان من یه مشکلی دارم !
اول از همه بگم که تا حالا هیچ نسخه ای از far cry بازی نکردم !:n02:
من بازی رو نصب کردم وقتی اجرا میکنم وارد UPlay میشه !
Uplay هم که آنلاینه !
چه کنم ؟!
پیشاپیش ممنون :n16:

facebok
01-03-2013, 14:44
بازی فار کرای 3 رو سیستم من جواب میده ؟؟؟؟؟؟؟؟
سی پی یو: Intel(R) Core(TM) i5-2410M CPU @ 2.30GHz x 4 ‎(2.30Ghz)‎
رم: 4GIG
گرافیک: NVIDIA GeForce GT 520M ‎(PS3.0/VS3.0)‎ 1GIG

psycho7
01-03-2013, 15:10
بازی فار کرای 3 رو سیستم من جواب میده ؟؟؟؟؟؟؟؟
سی پی یو: Intel(R) Core(TM) i5-2410M CPU @ 2.30GHz x 4 ‎(2.30Ghz)‎
رم: 4GIG
گرافیک: NVIDIA GeForce GT 520M ‎(PS3.0/VS3.0)‎ 1GIG

دوست عزیز به این آدرس برین و هر بازی که میخواین ببینین رو سیستمتون جواب میده یا نه بررسی کنین !

facebok
01-03-2013, 16:22
جواب میده یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟///

spartaqus
05-03-2013, 20:58
اسنایپ من zoom میکنم هدف گیری نداره چیکار کنم ؟

Gamer 47
07-03-2013, 16:04
سلام من بازیم رو تموم کرد با اپدیت 1.2 ولی حالا اپدیت های بالاتر رو میریزم سیوم کار نمیکنه کسی میتونه کمکم کنه ؟
یا سیوی بده که با اپدیت 1.5 سازگار باشه و فقط مراحل اصلی بازی تموم شده باشه ؟

spartaqus
07-03-2013, 17:21
من چپتر هفت هستم میخوای save م رو بهت بدم بدم کار نکردم اکثر آپگرید ها رو انجام دادم شاید تا شب بیشتر برم جلو خواستی بگو

Gamer 47
07-03-2013, 18:56
راستی یه برنامه پیدا کردم برای تبدیل سیو

کسی میتونه بگه چطور کار میکنه یه توضیح بده ؟ اون پایینش توضیح داده به انگلیسی ولی چیزی نفهمیدم اگه زحمت بکشید خیلی ممنون میشم

Davood_titan
13-03-2013, 22:19
من بازی رو اجرا میکنم تو لودینگ اول بازی میپرده ارورر dont send میده

ali_smart91
21-03-2013, 01:40
سلام آپدیت 1.05 بازی رو دان کردم ولی موقع نصب این ارور رو میده
Could not retrieve installation folder! Installation will be aborted.
مشکل از فایلیه ک دان کردم یا از بازیه؟؟

mohsenjxj
21-03-2013, 13:52
سلام ، من این بازی را نصب کردم ولی وقتی میخوام وارد بازی بشم با اینکه اینترنت را هم قطع کردم میگه باید log in بشم و ... اصلا مثل اینکه این آیکن ها مال بازی نیست و میخواد وارد ایمیل بشه لطفا راهنمایی کنید.:n04:

mohsenjxj
22-03-2013, 12:05
سلام ، من این بازی را نصب کردم ولی وقتی میخوام وارد بازی بشم با اینکه اینترنت را هم قطع کردم میگه باید log in بشم و ... اصلا مثل اینکه این آیکن ها مال بازی نیست و میخواد وارد ایمیل بشه لطفا راهنمایی کنید.:n04:
کسی نبود جواب بده؟

amin19902
23-03-2013, 13:34
سلام.
بچه ها کسی میدونه اون اجناسی گه رو که پیدا میکنی چطور میتونی بفروشی؟

amin19902
23-03-2013, 13:36
کسی نبود جواب بده؟
uplay نصب کردی؟

amin19902
23-03-2013, 14:00
پیدا کردم چجوری میشه فروخت.
go th the store or a safe house and you can sell stuff at the place where you sell guns. you just scroll ofer to the right and it takes you to your bag where you can sell everythig

mohsenjxj
24-03-2013, 12:00
uplay نصب کردی؟

uplay دیگه چیه؟ از کجا باید پیداش کنم و نصب کنم؟ اگه حجمش کمه بذارید تا دانلود کنم.
یعنی اگه uplay را نصب کنم مشکلم حل میشه؟

mehdy.z
25-03-2013, 17:28
خب مگه من گفتم کرایسسه ؟!

والا خودم که اینترنت نفتی استفاده می کنم ! عصری میرم از بچه ها دایرکت و فریمفرک رو میگیرم می نصبم ( ولی تا اونجایی که میدونم تو دی وی دی دوم فارکرای همه ی نرم افزار های موردنیاز بود

پ.ن:

به هیچ وجه گیمیر نیستم و تا جایی که یادم میاد بازی های روز دنیا رو اینجوری دنبالشون نبودم. حالا بعد از ملیون ها سال خواستیم یه بازی کنیم اون هم اینجوری شد.:n03:
پس مرحله اول بهتون پیشنهاد میکنم که این نرم افزارها رو از اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دانلود ونصب کنید(پایین صفحه سایت رو هم در نظر داشته باشید)....البته میتونید چک کنید که روی سیستم توی قسمت control panel وجود داره یا نه اگه نبود اونوقت دانلود ونصب کنید!!
ضمنا حتما آنتی ویروس که روی سیستمتون نصب هست؟؟...چون گاهی دستکاری کردن ویندوز یا حتی ویروس شدن بعضی از فایلهای system 32 هم باعث چنین عواملی میشه!!

Thor God
25-03-2013, 21:20
پس مرحله اول بهتون پیشنهاد میکنم که این نرم افزارها رو از اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دانلود ونصب کنید(پایین صفحه سایت رو هم در نظر داشته باشید)....البته میتونید چک کنید که روی سیستم توی قسمت control panel وجود داره یا نه اگه نبود اونوقت دانلود ونصب کنید!!
ضمنا حتما آنتی ویروس که روی سیستمتون نصب هست؟؟...چون گاهی دستکاری کردن ویندوز یا حتی ویروس شدن بعضی از فایلهای system 32 هم باعث چنین عواملی میشه!!

همش آپدیت هست دوست عزیز همین الان چک کردم
اون هم ویروسی نیست ! ویروس کشی کردم با لینوکس هم کاچ کاچش کردم ولی ویروس نبود

Davood_titan
25-03-2013, 22:49

من همه کارا رو کردم ولی باز تو لودینگ اول میپره بیرون :((

mehdy.z
25-03-2013, 23:09
همش آپدیت هست دوست عزیز همین الان چک کردم
اون هم ویروسی نیست ! ویروس کشی کردم با لینوکس هم کاچ کاچش کردم ولی ویروس نبود
خوب به عنوان اخرین تیر این کرک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو تست کنید اگه جواب داد که هیچ وگرنه مشخصات کامل سیستمتون رو بگذارید تا بهتر بشه نظر داد...

من همه کارا رو کردم ولی باز تو لودینگ اول میپره بیرون :((
برای شما هم دقیقا همین پیشنهاد رو دارم...

Thor God
27-03-2013, 11:14
والا ما که هر کاری کردیم این نصب نشد ! حلا با دویل می کرای مشکل پیدا کردم ... کجا بگم ؟!

mohsenjxj
27-03-2013, 23:27
uplay دیگه چیه؟ از کجا باید پیداش کنم و نصب کنم؟ اگه حجمش کمه بذارید تا دانلود کنم.
یعنی اگه uplay را نصب کنم مشکلم حل میشه؟
کسی نبود یه جواب درست و حسابی به ما بده؟

odd_hb
29-03-2013, 17:25
سلام
دوستان من هرکاری کردم بازی گیم پد منو نشناخت امولاتر X360 آخرین ورژن هم دارم اما بازم هرکاری میکنم تو بازی سویچ میشه به کیبورد و موس واقعا نمیدونم چیکار کنم دیگه کمک کنید.............................!!!!!!!!

Davood_titan
30-03-2013, 13:05
خوب به عنوان اخرین تیر این کرک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو تست کنید اگه جواب داد که هیچ وگرنه مشخصات کامل سیستمتون رو بگذارید تا بهتر بشه نظر داد...

برای شما هم دقیقا همین پیشنهاد رو دارم...

برای من نشد

طبق اون توضیحی که تو لینکه داده بود انجامشون دادم ولی اجرا نشد باز هم بیرون میپره

mamaloo_shz
30-03-2013, 15:50
سلام
دوستان من هرکاری کردم بازی گیم پد منو نشناخت امولاتر X360 آخرین ورژن هم دارم اما بازم هرکاری میکنم تو بازی سویچ میشه به کیبورد و موس واقعا نمیدونم چیکار کنم دیگه کمک کنید.............................!!!!!!!!

درود

دوست عزیز فونت بزرگ تاثیری توی زودتر جواب دادن نداره و فقط نظم تاپیک رو خراب میکنید

در مورد مشکلتون هم من با دسته 360 دارم بازی میکنم ! ( البته قبل از این هیچ وقت با دسته جز فوتبال چیزی بازی نمیکردم ، الان خیییلی سخت هست موس ندارم :( )

ali_smart91
01-04-2013, 23:47
آپدیت 1.05 بازی رو دان کردم ولی موقع نصب این ارور رو میده

Could not retrieve installation folder! Installation will be aborted.

مشکل از فایلیه ک دان کردم یا از بازیه؟؟

ali_smart91
13-04-2013, 21:54
کسی نییییس !!!:n03:

Eblis 2011
14-04-2013, 00:09

سلام . نسخه بازیتون چیه ؟ بلک باکس ؟
بازی رو نداشتم سخته بخوام راهنمایی کنم ... کرک رو ریختی ؟ محتویات دی وی دی رو تمام و کمال نصب کن !!!!
بازی رو در فایروال قرار بده ....

کرک های مختلف رو امتحان کن ... اگه ارور بده بهتر میشه کمک کنم تا این مورد :n02:

+

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](FarsV.Com).rar.html

- ابتدا فایل فشرده را دانلود و اکسترکت کنید.
- سپس آپدیت 1.04 را بدون تغییر در آدرس نصب آن، نصب کنید.
- بعد از پایان نصب آپدیت، محتویات پوشه Crack را در محل نصب بازی کپی و جایگزین کنید.

mohsenjxj
15-04-2013, 21:31
سلام . نسخه بازیتون چیه ؟ بلک باکس ؟
بازی رو نداشتم سخته بخوام راهنمایی کنم ... کرک رو ریختی ؟ محتویات دی وی دی رو تمام و کمال نصب کن !!!!
بازی رو در فایروال قرار بده ....

کرک های مختلف رو امتحان کن ... اگه ارور بده بهتر میشه کمک کنم تا این مورد :n02:

+

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](FarsV.Com).rar.html

- ابتدا فایل فشرده را دانلود و اکسترکت کنید.
- سپس آپدیت 1.04 را بدون تغییر در آدرس نصب آن، نصب کنید.
- بعد از پایان نصب آپدیت، محتویات پوشه Crack را در محل نصب بازی کپی و جایگزین کنید.
دوست عزیز ایناییکه گفتید انجام دادم وقتی میرم روی آیکن بازی کلیک میکنم یه صفحه آبی میاد و نوشته updat uply و مثل قبل میخواد یه چیزی را با حجم نسبتا زیاد آپدیت کنه درحالی که من قبلا آپدیتش کردم و نتیجه نداده. اصلا آیکن این بازی کدومیکی هست چون آیکنی شبیه بازی من نمیبینم.

Eblis 2011
15-04-2013, 21:44
دوست عزیز ایناییکه گفتید انجام دادم وقتی میرم روی آیکن بازی کلیک میکنم یه صفحه آبی میاد و نوشته updat uply و مثل قبل میخواد یه چیزی را با حجم نسبتا زیاد آپدیت کنه درحالی که من قبلا آپدیتش کردم و نتیجه نداده. اصلا آیکن این بازی کدومیکی هست چون آیکنی شبیه بازی من نمیبینم.

از محتویات پوشه بازی + صفحه ی ارور عکس بذار .

mohsenjxj
16-04-2013, 20:37
از محتویات پوشه بازی + صفحه ی ارور عکس بذار .
این هم
محتویات پوشه بازی + صفحه ای که بعد از کلیک روی آیکنی که بعد از نصب بازی تو دسکتاب اومده.

Eblis 2011
16-04-2013, 21:25
این هم
محتویات پوشه بازی + صفحه ای که بعد از کلیک روی آیکنی که بعد از نصب بازی تو دسکتاب اومده.

خب شما موقع اجرای بازی ارتباط خودت رو از اینترنت قطع کن بعد ببین چی میشه

mohsenjxj
18-04-2013, 14:43
خب شما موقع اجرای بازی ارتباط خودت رو از اینترنت قطع کن بعد ببین چی میشه
قطع کردم حالا وقتی میخوام وارد بازی بشم اینطوری میشه
اصلا نمیدونم چه ربطی به بازی داره:n13:...!

Eblis 2011
18-04-2013, 15:49
قطع کردم حالا وقتی میخوام وارد بازی بشم اینطوری میشه

اصلا نمیدونم چه ربطی به بازی داره:n13:...!

ظاهرا آیکون اجرایی بازی این نیست ... شما ببین دیگه چی پیدا میکنی واسه اجرا

mohsenjxj
18-04-2013, 20:28
ظاهرا آیکون اجرایی بازی این نیست ... شما ببین دیگه چی پیدا میکنی واسه اجرا
واقعا دیگه حوصلمو سر برده همه آیکن ها رو امتحان کردم هیچکدوم نبود...!:n23:
این مشکلات عجیب غریب هم اعصاب منو خورد کرد هم شمارو اصلا بیخیال ابلیس جان زیاد فکرتو خراب این بازی نکن اگه چیزی گیرت نیومد التماس 2 A:n18:

Eblis 2011
19-04-2013, 00:45
واقعا دیگه حوصلمو سر برده همه آیکن ها رو امتحان کردم هیچکدوم نبود...!:n23:
این مشکلات عجیب غریب هم اعصاب منو خورد کرد هم شمارو اصلا بیخیال ابلیس جان زیاد فکرتو خراب این بازی نکن اگه چیزی گیرت نیومد التماس 2 A:n18:

شما از محتویات دی وی دی بازی برام عکس بگیر.... ضمنا بازی رو کامل پاک کن بعد بازی رو از نو نصب کن
قبلش محتویات دی وی دی بازی رو ببینم

mohsenjxj
19-04-2013, 22:00
سلام این هم محتویات دوتا دی وی دی بازی.

Eblis 2011
19-04-2013, 22:25

اول شما محتویات DVDهارو تو هارد کپی کن ، داخل یه پوشه مثلا به اسم MOhesn .... برای نصب قبلش ارتباط خودت رو با اینترنت به طور کامل قطع کن.

بعد روی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بزن تا بازی به طور کامل نصب شه .... بازی رو بطور کامل نصب کن . بعد نصب بازی و زدن Finish برو تو پوشه MOhsen و محتویات پوشه ی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]رو در مسیر نصب بازی کپی کن

.... ( دقت کن زمانی که کرک رو کپی کردی حتما باید ازت سوال جایگزین بپرسه و Yes بزنی )

نکته : اگه محتویات پوشه ی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]رو در مسیر نصب بازی کپی کردی و ازت سوال جایگزین نپرسید مطمئن باش جاش اونجا نبود و کرک رو تو پوشه ی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در مسیر نصب بازی کپی کن و سوال رو Yes بزن .

و در آخر برای اجرای بازی روی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلیک کن .... روی آیکون بازی راست کلیک کن و Run as adminiastor بزن ....

mehran041
20-04-2013, 14:37
اقا من تو PS3 بازی رو نصب کردم ولی این جای Knife Throwing هیچ کس نیست که شرط ببنده چی کار باید کنم؟

minime
27-04-2013, 09:51

برادر من , شما بعد از نصب بازی باید یک آپدیت که تو پوشه Crack هست رو نصب کنی بعدش فایلهای دیگه ای که تو پوشه Crack هست رو اوررایت کن تو پوشه Bin بازی و بازی رو با فایل اجرائی farcry3.exe که داخل پوشه Bin هست اجرا کن , این کارها رو کردی ؟
در ضمن پیشنهاد میکنم قبل از شروع بازی اون رو با آخرین آپدیت به روز کنی بعد بازی رو شروع کنی , آخرین آپدیت هم فکر کنم 1.05 باشه.

jafariking
02-05-2013, 23:16
سلام.
بالاخره این راه حل شمارو انجام بدیم یا خودت مشکل بزرگتر داری؟:n13:

ravi
13-05-2013, 22:46
با pc و گرافیک ati 4670 و مانیتور 20 اینچ
1 - با کدوم رزولیشن بازی کنم بهتر و روون تره

2- با کدوم video display بهتره منظورم همون قسمت ( ultra , very high . high , medium , .... ) هست

ممنون

mehdy.z
14-05-2013, 01:04
با pc و گرافیک ati 4670 و مانیتور 20 اینچ
1 - با کدوم رزولیشن بازی کنم بهتر و روون تره

2- با کدوم video display بهتره منظورم همون قسمت ( ultra , very high . high , medium , .... ) هست

ممنون
با این گرافیک شاید بتونی توی تنظیمات LOW-MEDIUM رزولوشن 900*1600 بتونی بازی کنی...

marde tanhayi
14-05-2013, 08:16
درسته جاش نیست ولی نخواستم منابع سایت رو استفاده کنم

بازی all zombi must die هست این ارور رو حین کلیک روی ایکون بازی در دسک تاپ می ده و بازی بالا نمی یاد

فکر کنم نرم افزاری باید نصب کنم اما نمی دونم چی ؟

marde tanhayi
15-05-2013, 16:14
درسته جاش نیست ولی نخواستم منابع سایت رو استفاده کنم

بازی all zombi must die هست این ارور رو حین کلیک روی ایکون بازی در دسک تاپ می ده و بازی بالا نمی یاد

فکر کنم نرم افزاری باید نصب کنم اما نمی دونم چی ؟

:n13::n27::n03:

kasra-ha
16-05-2013, 11:48
من داشتم بازی farcry3 رو تموم می کردم. الان یکی از فایل های مورد نیاز برای اجرای بازی حذف شده من نمیتونم بازی رو اجرا کنم اگر هم از اول بازی رو نصب کنم بازی از اول شروع میشه حالا چی کار کنم؟؟؟

mohammadi_4u
16-05-2013, 11:54
همون فایلو از دوستان بگیرید یا از سیدی بازی استخراج کنید.
حالا اسم فایل چیه؟
نام تاپیکو دیدم گفتم بارو بندیل ببندم که باز جایی زلزله شده!! کاش همه بدبختی ها مثل مال شما بود:n01:
این بازی تاپیک مخصوصشو داره اونجا سریعا به جواب میرسید

aha2012
16-05-2013, 11:55
من داشتم بازی farcry3 رو تموم می کردم. الان یکی از فایل های مورد نیاز برای اجرای بازی حذف شده من نمیتونم بازی رو اجرا کنم اگر هم از اول بازی رو نصب کنم بازی از اول شروع میشه حالا چی کار کنم؟؟؟

اول سلام
دوم برای اینجور سوالا نباید تاپیک بزنی،تاپیکش موجوده
سوم بدبختی نداره که دوست من
چهارم هم کرک بازیو از این سایت بگیر بریز ببین درست میشه یا نه؟
nodvd.net

احمد1379
16-05-2013, 12:01
پوشه save بازی را پیدا کن و برش دار .وقتی بازی را دوبازه نصب کردی جایگزین کن

kasra-ha
16-05-2013, 12:14
اسم فایل ubiorbitapi_r2_loader.dll هست اگه میشه یه کاری کنید.

kasra-ha
16-05-2013, 12:42
لطفا اگه شما این بازی رو دارید این فایل رو پیدا کنید و اون رو آپلود کنید و لینک دانلود اون رو ای جا بذارید.آدرس فایل در پوشه بازی این است:پوشه farcry 3 بعدش پوشه binفایل در پوشه bin وجود دارد.

h_r_v
16-05-2013, 14:54

kasra-ha
16-05-2013, 16:11
دستتون درد نکنه. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

از این بهتر نمیشه.

kasra-ha
17-05-2013, 09:28
وای اجرا نمی شه باز هم میگه که شما این فایل رو ندارید. فایل رو تو محل مناسب کپی کردم. چرااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟

mehdy.z
18-05-2013, 05:53
وای اجرا نمی شه باز هم میگه که شما این فایل رو ندارید. فایل رو تو محل مناسب کپی کردم. چرااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟
احیانا که آنتی ویروست فایل قبلی رو پاکش نکرده بود؟؟.

kasra-ha
19-05-2013, 07:33
درسته همین طوره.

mehdy.z
19-05-2013, 13:09
درسته همین طوره.
خوی در چنین حالتی کلا ادرس اون فایل توی نرم افزار آنتی ویروس بلاک میشه برای همین باید اول آدرس پوشه اون فایل رو توی آنتی ویروس exclusive کنی بعد دوباره از نو فایل رو دانلود و بریزی اونجا!!
و برای اطمینان کرک رو هم کامل از نو بریز...

amir2014
06-06-2013, 14:02
سلام من بازی رو که نصب میکنم میخوام اجراش کنم این ارورو میده:
could not retrievei installation !installation will beaborted
راهنمایی کنید
:n27::n29:

Devicestreet
08-06-2013, 11:33
توی مرحله اول اونجا که باید با سنگ یکی رو بکشیم قلقش چیه؟
ببخشید اسکرین شات نداشتم

soroosh_cz
08-06-2013, 16:55
توی مرحله اول اونجا که باید با سنگ یکی رو بکشیم قلقش چیه؟
ببخشید اسکرین شات نداشتم

نباید بکشی، باید سنگ پرت کنی روبروی طرف به دیوار یا به حلبی، که حواسش پرت بشه.

Devicestreet
10-06-2013, 13:49
برای درست کردن بند سلاح به goatskin نیاز داریم و من هر چی تو نقشه میگردم پیداشون نمیکنم
مختصاتشون کجاست و اینکه رمزی وجود داره که نیاز به پیدا کردن goatskin نداشته باشه؟:n28:

soroosh_cz
10-06-2013, 16:03
برای درست کردن بند سلاح به goatskin نیاز داریم و من هر چی تو نقشه میگردم پیداشون نمیکنم
مختصاتشون کجاست و اینکه رمزی وجود داره که نیاز به پیدا کردن goatskin نداشته باشه؟:n28:
رمز رو نمیدونم، تو تاپیک اصلی بری، برای خیلی از سوالات جواب هست :n02:
توی نقشه که بری، زوم که کنی عکس حیوانات تو نقشه ظاهر میشه، عکس بز هم که تابلووه، شق وایساده :n02:

این تاپیک اصلی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

kayalo
10-06-2013, 20:26
دوستان من وقتی بازی رو اجرا میکنم یه صفحه لودینگ نشون میده همونجوری میمونه...چکار کنم؟

kayalo
11-06-2013, 10:46
دوستان من وقتی بازی رو اجرا میکنم یه صفحه لودینگ نشون میده همونجوری میمونه...چکار کنم؟

دوستان کسی نیست کمک کنه؟
لینک کرک اسکیدرو ام پاک شده

lebron8
11-06-2013, 13:47
بابا این لینک دانلود کو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟:n13::n13::n13:

dark fear
13-06-2013, 15:44
دوستان من بعد از یه مدت اومدم بازی رو ادامه بدم، دیدم سیو هام نیستن!! الان هم اگه بازی رو شروع کنم، وقتی خارج شم و دوباره بیام، سیو نیست!!

Devicestreet
22-06-2013, 20:38
دوستان برای اضافه کردن به خونه های جون مثل این تصویر چه چیزی رو باید از منوی کرفتینگ "کرفت" کرد؟

Gazmali
23-06-2013, 11:45
دوستان من نسخه ي BlackBox رو نصب كردم .. حالا كه ميخوام براي بار دوم وارد بازي بشم ديگه آپشن Story كار نميكنه .. يعني تو Main Menu هر چقدر رو story كليك مي كنم اتفاقي نميفته ...

time.shift
29-06-2013, 14:57
آقا منuplay رو نصب کردم وقتی بازی رو اجرا میکنم میره تو uplay و تو بازی نمیره چیکار کنم?:n28::n29::n30:

bax_021
01-07-2013, 14:54
سلامو صدا(دیالوگ ها) و تصویر هماهنگ نیستن
یعنی دیالوگ ها زودتر پخش می شه
مشکل چیه ؟؟

joibari2
16-07-2013, 12:25
سلام. وقتی میخوام بازیو اجرا کنم این پیغامو میده:

akbaradibfar
03-08-2013, 15:49
با سلام...

من بازی فار کرای 3 رو نصب کردم ولی وقتی میخوام اجراش کنم ازم کد فعالسازی (activation key) میخواد!!!
هر چقدر هم روی جلد بازی رو دیدم هیچ کدی ننوشته بود.

میشه بگید چطوری میشه این کد رو بدست بیارم؟؟؟

با تشکر...

soranstar
03-08-2013, 22:21
با سلام...

من بازی فار کرای 3 رو نصب کردم ولی وقتی میخوام اجراش کنم ازم کد فعالسازی (activation key) میخواد!!!
هر چقدر هم روی جلد بازی رو دیدم هیچ کدی ننوشته بود.

میشه بگید چطوری میشه این کد رو بدست بیارم؟؟؟

با تشکر...

من ۲بار این بازیو نصب و اجرا کردم، رو ۲سیستم جداگونه، تا حالا همچین کدی نخواسته.

Sent from my HTC One SV using Tapatalk 4 Beta

farzadmetalic
02-09-2013, 16:16
واسه من این پیغامه. چجوری باید حلش کرد ؟

sh79
03-09-2013, 08:14
سلامو صدا(دیالوگ ها) و تصویر هماهنگ نیستن
یعنی دیالوگ ها زودتر پخش می شه
مشکل چیه ؟؟

مال منم همینجوریه.فکر کنم کارت گرافیکامون ضعیفه با آوردن به رزولوشن پایین تر یعنی 800*600 بهتر میشه.:n16:

Amir rza
03-09-2013, 12:03
دوستان این عادیه تو لپتاب نه چندان قوی ام هم همینطوری بود پیشنهاد میکنم یه بار تو پایین ترین تنظیمات گرافیکی هم امتحان کنید(با دایرایکس 9) شاید درست بشه...(رزولوشن رو کم نکنید لذت بازی از بین میره به نظرم...:n15:)
بازی تو پایین ترین تنظیمات هم گرافیک عالی داره...:n01:

farzadmetalic
04-09-2013, 18:11
واسه من این پیغامه. چجوری باید حلش کرد ؟

کسی نیست کمک کنه ؟

mehdy.z
04-09-2013, 21:44
کسی نیست کمک کنه ؟
تنظیمات بازی رو دستی دستکاری کردی؟؟

farzadmetalic
05-09-2013, 19:04
اصلا تو بازی نمیره که به تنظیمات برسه

Malware
05-09-2013, 19:40
کسی نیست کمک کنه ؟

درایور کارت گرافیکتون رو اپدیت کنید شاید حل شه.

77832
11-09-2013, 22:08
سلام من وقتی میزنم بازی نصب بشه وسطای نصب که میرسه این ارور رو میده
IGNORE میزنم نصب رو کامل انجام میده اما وقتی روی ایکن بازی کلیک میکنم تو لودینگ اول بازی گیر میکنه از بازی خارج میشه ..... چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟

77832
13-09-2013, 16:51
کسی نیست ؟؟؟؟

Eblis 2011
13-09-2013, 16:58
سلام من وقتی میزنم بازی نصب بشه وسطای نصب که میرسه این ارور رو میده
IGNORE میزنم نصب رو کامل انجام میده اما وقتی روی ایکن بازی کلیک میکنم تو لودینگ اول بازی گیر میکنه از بازی خارج میشه ..... چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟

سلام

شما محتویان تمام دی وی دی ها رو تو هارد درون یه پوشه کپی کن و از هارد بازی رو نصب کن

77832
13-09-2013, 18:48
سلام

شما محتویان تمام دی وی دی ها رو تو هارد درون یه پوشه کپی کن و از هارد بازی رو نصب کن

منم همین کارو کردم خب!
با دی وی دی که میخوام نصب کنم تا وسطاش ک نصب میشه گیر میکنه و ادامه نمیده
ارور هم حتی نمیده
مشکل از چیه؟ دی وی دی مشکل داره فک کنم؟

Eblis 2011
13-09-2013, 19:52
منم همین کارو کردم خب!
با دی وی دی که میخوام نصب کنم تا وسطاش ک نصب میشه گیر میکنه و ادامه نمیده
ارور هم حتی نمیده
مشکل از چیه؟ دی وی دی مشکل داره فک کنم؟

اگه فایل ها به درستی تو هارد کپی شه ، فکر نمیکنم تو نصب مشکلی پیش بیاد !
در هر صورت دی وی دی مشکل داره !

بازم میگم ، اگه محتویات تمام دی وی دی هارو تو هارد کپی و از اونجا نصب کنی نباید مشکل خاصی ییش بیاد

77832
13-09-2013, 20:25
اگه فایل ها به درستی تو هارد کپی شه ، فکر نمیکنم تو نصب مشکلی پیش بیاد !
در هر صورت دی وی دی مشکل داره !

بازم میگم ، اگه محتویات تمام دی وی دی هارو تو هارد کپی و از اونجا نصب کنی نباید مشکل خاصی ییش بیاد

ممنون
فهمیدم فایل data6.cab مشکل داره و ناقص کپی میشه تو هارد
سایتی هست ک بتونم فقط همین فایلو ازش دان کنم؟

Eblis 2011
13-09-2013, 21:45
ممنون
فهمیدم فایل data6.cab مشکل داره و ناقص کپی میشه تو هارد
سایتی هست ک بتونم فقط همین فایلو ازش دان کنم؟

والا سایت که زیاده ... ولی مطمئن نیستم که محتویات فایل data6.cab سایت ها با دی وی دی شما همخوانی داشته باشه!

mey3amm
10-10-2013, 23:01
سلام
من نسخه black box بازی رو گرفتم این ارور رو میده!! اون فایل dll که تو ارور هست رو از اینترنت گرفتم و رو ویندوز ریختم ولی باز ارور میده!!!

چی کار کنم؟

donkeyoxte
16-10-2013, 15:34
سلام دوستان من نسخه بلک باکس بازی رو گرفتم بازی رو نصب کردم وقتی میرم تو بازی دموی اول بازی صدا داره ولی وقتی ازون قسمتی که تو قفسه بازی شروع میشه صدا قطع میشه دیگه هم هیچ صدایی نمیاد لطفا کمک کنید ممنون:n16:

mohammad154
22-10-2013, 13:36
من بازی رو نصب کردم وقتی میخوام اجراش کنم ارور میده:

farcry3.exe - Application Erro

لطفا راهنمایی کنید خیلی تو کف بازیشم که بازی کنم.

M0RTEZA_R
23-10-2013, 12:47
دوستان انلاین نمیشه بازی کرد؟

ORDI
26-10-2013, 15:25
سلام دوستان
من یه نسخه از این بازی رو گرفتم که 3 دی وی دیه
میخام روش آپدیتش نصب کنم ولی قبل از این که محل نصب بازی رو بخاد ارور میده
لطفا کمکم کنید
الان آپدیت خوده بازی فک کنم 1 باشه
درضمن تو بازی بعضی وقتا تو سایه دچار باگ میشه
سیستمم لپتاپ دل 5110 هسته:n16:

ORDI
26-10-2013, 18:05
پچ نصب شده ولی از کجا باید بفهمم درست نصب شده؟
پچ 1.5 رو نصب کردم ولی داخل بازی ک میرم اون گوشه نوشته 1.01

ORDI
27-10-2013, 02:07
سلام دوستان لطفا اگه راهی هست کمک کنید....مشکلم باگ سایه هسته چیکار باید بکنم درست بشه؟