مشاهده نسخه کامل
: مشکلات نصب و اجرا - Far Cry 3
دوستان کسی راهی نداره واس باگ سایه ؟؟؟؟
دوستان لطفا کمککککککککککککک این باگه سایه رو چطور میشه حل کرد؟؟؟؟
سلام
بعضی کلید ها تو بازی غیر فعال شدند مثلااکتیو یا همون دکمه Eو به جاش یه مربع تو پر نشون میده ! البته الان دیدم تو بازی های دیگه مثا Assassin's Creed III هم به جای دکمه Eیع مربع نشون میده>!
نمی تونم تو تنظیمات هم تغیرشون بدم چیکار باد بکنم؟
سلام
من نسخه black box بازی رو گرفتم این ارور رو میده!! اون فایل dll که تو ارور هست رو از اینترنت گرفتم و رو ویندوز ریختم ولی باز ارور میده!!!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چی کار کنم؟
موقع نصب آنتی ویروستنون رو خاموش کنید.
mohammad154
21-01-2014, 19:47
سلام من ویندوز عوض کردم سیو هام پاک شد.سیو بازی رو دانلود کردم حالا موندم کجا بریزمشون.c:program date\orbit\46یاmy games\farcry3ریختم بازم نشد لطفا کمک کنید
سلام من ویندوز عوض کردم سیو هام پاک شد.سیو بازی رو دانلود کردم حالا موندم کجا بریزمشون.c:program date\orbit\46یاmy games\farcry3ریختم بازم نشد لطفا کمک کنید
پوشه توی my game فقط مربوط به تنظیمات گرافیکی بازی هست و اصل سیو مراحل توی همون پوشه orbit قرار میگیره...
MeisamTIger
24-05-2014, 21:17
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام:n16:
من تو مرحله بعد از جمع آوری گیاه و گوشت خوک که با این یارو سیاهه سوار ماشین میشم به مشکل خوردم.وقتی میخوام پیاده شم میگه دکمه G رو نگه دار تا پیاده بشی.ولی پیاده نمیشه دوربین هم تکون میخوره انگار ماشین هنوز در حال حرکت هست.خود یارو و ماشین جلویی پیاده شدن منتظر منن.چه کنم؟
جون من نگید این پست مال خیلی وقت پیشه یا این بازی قدیمی شده بیخیالشـ . . .
لطفا راهنمایی کنید
immortality
05-06-2014, 13:22
سلام
توی Far cry 3 وقتی بازی رو می بندم و دوباره میخوام شروع کنم گزینه ادامه غیر فعاله و فقط new game میاد. چی کار کنم؟ :n03:
eman619rv
30-07-2014, 20:50
دوستان منم مشکل پست بالا رو دارم لطفا یکی کمک کنه.
بازی داخلش که هستی سیو هاش به درستی انجام میشه اما بعدش دیگه بیای بیرون سیوی موجود نیس
دوستان منم مشکل پست بالا رو دارم لطفا یکی کمک کنه.
بازی داخلش که هستی سیو هاش به درستی انجام میشه اما بعدش دیگه بیای بیرون سیوی موجود نیس
Far Cry 3 v1.01 All No-DVD [Reloaded] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوست عزیز مسیر های زیر و نگاه کن ببین فایل وجود داره یا نه
1. put the 3 files in:
C:\ProgramData\Orbit\46
2.
put the gameprofile.xml in C:\Users\username\Documents\My Games\Far Cry 3
سیو زیر و تو مسیر های بازی بریز ببین لود میشه
save 100% ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
eman619rv
30-07-2014, 22:43
Far Cry 3 v1.01 All No-DVD [Reloaded] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوست عزیز مسیر های زیر و نگاه کن ببین فایل وجود داره یا نه
1. put the 3 files in:
C:\ProgramData\Orbit\46
2.
put the gameprofile.xml in C:\Users\username\Documents\My Games\Far Cry 3
سیو زیر و تو مسیر های بازی بریز ببین لود میشه
save 100% ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بعله تو مسیر اولی بود.
سیو رو هم ریختم عمل نکرد
بعله تو مسیر اولی بود.
سیو رو هم ریختم عمل نکرد
دوست عزیز این روش پایین و هم امتحان کن
رفع مشکل save نشدن بازی Farcry 3برای رفع این مشکل ابتدا وارد پوشه بازی شده و گزینه "bin" را جستجو کنید . فایل orbit_api را پیدا کرده و روی آن کلیک سمت راست ماوس را بزنید . سپس فایل را با استفاده از نرم افزار notepad ویندوز باز کنید و گزینه change id را به 48 تغییر دهید .سپس وارد پوشه Uplay شده و پوشه data را که در داخل پوشه uplay موجود است باز کنید . سپس اگز پوشه ای به نام 46 دارید آن را به 48 تغییر دهید . در صورتی که پوشه 46 ندارید یک پوشه به نام 48 ایجاد نمایید .سپس بازی را اجرا کنید .
سلام
من امروز این بازی رو خریدم تا دوباره بازیش کنم ولی بعد از نصب و کپی کرک روی ایکون که کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیوفته [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه کسی میدونه مشکل چیه ممنون میشم
سلام
من امروز این بازی رو خریدم تا دوباره بازیش کنم ولی بعد از نصب و کپی کرک روی ایکون که کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیوفته [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه کسی میدونه مشکل چیه ممنون میشم
کرک زیر و امتحان کن
fix ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مشخصات سیستم رو هم بنویس
کرک زیر و امتحان کن
fix ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مشخصات سیستم رو هم بنویس
مشکل از فایل نصبی بود
با تشکر
alipishahng
22-12-2014, 10:48
سلام خسته نباشید من بازی رو کامل نصب کردم دو تا کرک هم زدم روش ولی موقع اجرا stop workingمیزنه چه کار کنم؟
alipishahng
22-12-2014, 11:03
سلام
بعضی کلید ها تو بازی غیر فعال شدند مثلااکتیو یا همون دکمه Eو به جاش یه مربع تو پر نشون میده ! البته الان دیدم تو بازی های دیگه مثا Assassin's Creed III هم به جای دکمه Eیع مربع نشون میده>!
نمی تونم تو تنظیمات هم تغیرشون بدم چیکار باد بکنم؟
داداش این مشکل مال اینکه بازی فکر میکنه زبان کیبردت فارسیه قبل از اجرا بازی کیبورد رو رو،زبان انگلیسی بزارید
a.mohamadnejad897
11-08-2016, 11:56
روی سیستم من جواب میده روی ULTRA?
رم :2تا 4 گیگ باس 1600
گرافیک: 2 گیگ GT 730
سی پی یو : intel pantium g3240 3mb cache
seiyedmohammad
04-12-2016, 16:26
سلام خسته نباشید بازی فارکرای3 من تو اون مرحله ای گیر کردم ک خنجر رو ب یارو { buck hughes } تحویل میده بعد اون بهت خیانت میکنه و بهت حمله میکنه همه حرکت هارو تونستم بزنم جز اون آخر ک وقتی چاقو رو رو گلوی اون یارو میزاری نمیدونم چ کلیدی رو بزنم تا انجام بده لطفا کمک کنید
- - - Updated - - -
سلام خسته نباشید بازی فارکرای3 من تو اون مرحله ای گیر کردم ک خنجر رو ب یارو { buck hughes } تحویل میده بعد اون بهت خیانت میکنه و بهت حمله میکنه همه حرکت هارو تونستم بزنم جز اون آخر ک وقتی چاقو رو رو گلوی اون یارو میزاری نمیدونم چ کلیدی رو بزنم تا انجام بده لطفا کمک کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.