PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : این ویندوز 8 من چشه ؟؟؟

ELSIN
23-11-2012, 21:02
سلام
من با این وین 8 خیلی مشکل دارم :sq_11:

خیلی کنده ، مثلا وقتی یه فولدری رو باز میکنم کلی فکر میکنه ، بعد فولدر میاره سه تا فایل سبک توشه ، خیلی این جوری میشه ، با هر فولدری
StartUp ویندوز خیلی کنده من یه برنامه 500kb رو چند ساله استفاده میکنم ، وقتی دسکتاپ بالا میاد خیلی طول میکشه تا برنامه رو اجرا کنه و کلا وین برا کار اماده بشه (یاد سیستم های قبلیم میافتم :sq_3:)

خیلی جالبه که سرعت وبم کم شده مثلا وقتی دان میزارم قشنگ طول میکشه تا شروع به دان کنه سرعتشم اونی نیست که همیشه بود ، همه app های مترو رو هم پاک کردم هرچی تنظیم دیگه هم بوده انجام دادم اما نمیدونم چرا این جوریه

من از سافت 98 گرفتم ایـــنجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سافت 98 گفته :

این ویندوز از آخرین نسخه ویندوز Windows 8 Build 9200 ارائه شده از مایکروسافت تهیه شده و تنها آپدیت ها و Net Framework 3 بهش اضافه شد و تغییری دیگری در ویندوز صورت نگرفته.

این لیست آپدیت هاست

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همشو پاک کردم فرقی نکرد

،چند بارم هم از اول فرمت کردم و نصب کردم بازم هیچی ، درایور نصب کردم نکردم فرقی نداشت از این کرک استفاده کردم Windows.8.Offline.Activator.Build.121105 فکر کنم بهترین باشه

بلو اسکرین هم خیلی بیشتر از 7 میده :دی نمیدونم چرا ، بعد همین جور الکی فکر میکنه یا الکی صدای هارد رو در میاره ، بازم مشکل داره اما اینا مهم تریناشون هستند :دی

چیزی که جالبه اینه که من نسخه ConsumerPreview رو که نصب میکنم عالیه هیچ کدوم از این مشکلات رو نداره

از نظر سخت افزار هم هیچ مشکلی برای اجرای وین 8 ندارم اما ....

دوستان بنظرتون من چی کار کنم ، زورش واسه اینه که 2.8GB رو دان کردم و الان هیچی

mt17770
24-11-2012, 00:50
دوست عزیز ؛ قضیه میتونه به خیلی چیزا برگرده ...

یکی هارده --------- پیشنهاد --------> یک تست Health از هاردت بگیر ، مثلا با نرم افزار HD tune (بدون تیک Quick) یا نرم افزار HDD Regenator تحت DOS که فعلا این دومی لازم نیس (در صورت bad sector داشتن نرم افزار بسیار قوی هستش) ...

یکی دیگه درایور های سیستمته ----- پیشنهاد ------> درایو های مهم سیستم و اصلی رو خودت از سایت سازنده چک کن و آخرین نسخه ی سازگار با 8 رو دان کن ، منظور اینکه با نرم افزار هایی که اتوماتیک چک میکنن، استفاده نکنید ......

یکی دیگه مسائل نرم افزاری مثل آنتی ویروس و سلامت ویندوز از لحاظ ترو جان و Warm و غیره ست --------پیشنهاد-------> از یک انتی ویروس خوب مثل ESET که راحت هست و در کنار اون یک تروجان رموور خوب مثل نرم افزار Trojan Remover آپدیت شده استفاده و سیستم رو اسکن کنید ...

یکی دیگه میتونه سازگار نبودن یک سخت افزار حتی مثلا یک پرینتر و یا یک چیزی دیگه در مواقعی نادر باعث بعضی Unstable ای میشه .... ( که دلایل خاصی داره و بسیار کم پیش میاد .... )

و ....

در ضمن با اون پاک کردن آپدیت دقیقا داری راه خلاف قضیه رو میری ... اتفاقا شما باید بازم بذاری دوباره خوده ویندوز اسکن بکنه ببینی اگه اپدیت دیگه ای لازم داره بگیری نه اینکه قبلی ها هم بپاکی (چون اونا فقط مربوط Net Micro. هستن) قطعا چیزای دیگه لازم داره چون هنوز اون GDR نیست ...

موفق باشید %

ELSIN
24-11-2012, 03:01
ممنون از جواب :10:

میدونی من به 7 که برمیگردم هیچ مشکلی ندارم ،حتی به ورژن ConsumerPreview هم که میرم مشکلی ندارم ، اما توی این 8 ....

درایور ها توی ConsumerPreview با 8pro فرقی دارند ؟ اخه توی ConsumerPreview درست کار میکنند نباید توی 8pro هم درست کار کنند ؟ بعد من اصلا درایوری بجز صدا نصب نمیکنم ، بدون درایور صدا هم همه مشکل ها هست

نمیدونم قاطی کردم

این گزینه که توی مترو هست فکر کنم خوب باشه ، فقط دقیقا چی رو پاک میکنه ؟؟؟

فقط درایو ویندوز (C) یا کل هارد رو ، چون زده همه فایل های شخصی پاک مشه

ادم میترسه :دی

smohsen
24-11-2012, 09:22
عجیبه
خوب اگه برات امکان پذیره یه نستخه انترپرایس دانلود کن

Gregar
24-11-2012, 11:31
این ویندوز مشکلاتی داره که هنوز کشف نشده . شاید هم به مشکلات نرم افزار های 3rd party برمیگرده . به هر حال پیشنهادی که میکنم اینه که اگه مشکلی دارین با 8 مثل من فعلا برگردین به 7 تا شاید این مشکلات درست بشه .

mt17770
24-11-2012, 12:10

میدونی من به 7 که برمیگردم هیچ مشکلی ندارم ،حتی به ورژن ConsumerPreview هم که میرم مشکلی ندارم ، اما توی این 8 ....

درایور ها توی ConsumerPreview با 8pro فرقی دارند ؟ اخه توی ConsumerPreview درست کار میکنند نباید توی 8pro هم درست کار کنند ؟ بعد من اصلا درایوری بجز صدا نصب نمیکنم ، بدون درایور صدا هم همه مشکل ها هست

نمیدونم قاطی کردم

والا بنده از این App استفاده نکردم ، ولی در کل Personal Files اینجا بنظرم منظور Data ها و Custum سازی برنامه ها و ویندوز هستش و به دیتا روی درایو ها ی دیگه کاری نداره !! (البته بنده هیچ تضمینی نمیکنم)

در کل میتونین از Refresh your PC استفاده کنید که حالت Safe تر و Lite تر همین Reset your PC هستش ... که به دیتا هاتونم کاری نداره ........ (اسمشو سرچ کنید)

ولی در کل بعید میدونم این گزینه ها کمک خاصی بکنن ( چون بهرحال بالاتر از ویندوز رو پاک کردن و دوباره نصب کردن که نداریم اگر اون نتونسته مشکلو حل کنه خب اینا هم طبیعتا نباید بتونن .... )

اما اینو بدونید اگه مشکل Blue Screen دارید و این مشکلو توی 7 ندارید ، احتمال بسیار قوی قوی ناسازگاری درایورها (مخصوصا گرافیک) با وین8 هستش .... (البته جنبه ی سخت افزاری هم داره که . . . . بیخیال :D )

پس در کل پیشنهاد میکنم اگه روی وین 7 ، سیستمون Stable هستش ، اصلا خودتونو زحمت ندین و اذیت نکنید .... تغریبا تمام قابلیت های وین8 توی 7 هم هس ....

موفق باشید %

iMan.xP
24-11-2012, 13:07

نمیدونم قاطی کردم

ویندوز consumer خیلی نزدیک به ویندوز 7 هست بطوریکه داریورهای گرافیک ویندوز 7 هم روش میشه نصب کرد دلیلش رو نمیدونم ولی با ویندوز 8 خیلی فرق داره در ضمن محدودیت زمانی داره و اگر شما توی command prompt دستور winver را تایپ کنید تاریخ دقیق انقضای ویندوز را میزنه که فکر کنم حدود 3 ماه دیگه باشه در ویندوز 8 pro شما باید داریورهای جدید که مخصوص ویندوز 8 هست را دانلود کنید که برای کارت گرافیک و صدا اگر آخرین نسخه را دانلود کنید کار میکنه
این تصویری هم که گذاشتین مربوط به نو کردن ویندوز هست و همه چیز ویندوز را به حالتی که هنگام اولین نصب ویندوز داشتین برمیگردونه و تغییرات فقط روی درایوی که ویندوز هست اعمال میشه یعنی مثلا اگر ویندوز رو روی درایو c نصب کرده باشین باید حواستون باشه فایلهایی که روی این درایو ذخیره شده مثلا توی پوشه my document رو به یه درایو دیگه منتقل کنید چون بعد از ریست پاک میشه ...

ELSIN
24-11-2012, 14:04
عجیبه
خوب اگه برات امکان پذیره یه نستخه انترپرایس دانلود کن

یه چیز خنده دار اینه که بعضی جاها اسکرول کار نمیکنه ، مثلا یه کادر رو سلکت میکنم بعد اسکرول میکنم اما پنجره زیریش بالا پایین میشه :دی

والا بنده از این App استفاده نکردم ، ولی در کل Personal Files اینجا بنظرم منظور Data ها و Custum سازی برنامه ها و ویندوز هستش و به دیتا روی درایو ها ی دیگه کاری نداره !! (البته بنده هیچ تضمینی نمیکنم)

در کل میتونین از Refresh your PC استفاده کنید که حالت Safe تر و Lite تر همین Reset your PC هستش ... که به دیتا هاتونم کاری نداره ........ (اسمشو سرچ کنید)

ولی در کل بعید میدونم این گزینه ها کمک خاصی بکنن ( چون بهرحال بالاتر از ویندوز رو پاک کردن و دوباره نصب کردن که نداریم اگر اون نتونسته مشکلو حل کنه خب اینا هم طبیعتا نباید بتونن .... )

اما اینو بدونید اگه مشکل Blue Screen دارید و این مشکلو توی 7 ندارید ، احتمال بسیار قوی قوی ناسازگاری درایورها (مخصوصا گرافیک) با وین8 هستش .... (البته جنبه ی سخت افزاری هم داره که . . . . بیخیال :D )

پس در کل پیشنهاد میکنم اگه روی وین 7 ، سیستمون Stable هستش ، اصلا خودتونو زحمت ندین و اذیت نکنید .... تغریبا تمام قابلیت های وین8 توی 7 هم هس ....

موفق باشید %

app نیست توی تنظیمات حالت مترو هست ، ببین

کادر سبز اونی هست که شما گفتی کادر قرمز اونی که من گفتم

نه Blue Screen که رفیق pc منه :دی اما توی 8 بیشتر شده

با 8 خیلی حال میکنم اما این مشکلات خیلی عجیبه

دوستانی که دقیق میدونند " remove everything and reinstall windows " چیه لطفا کمک کنند
ممنون

ELSIN
24-11-2012, 14:18
ویندوز consumer خیلی نزدیک به ویندوز 7 هست بطوریکه داریورهای گرافیک ویندوز 7 هم روش میشه نصب کرد دلیلش رو نمیدونم ولی با ویندوز 8 خیلی فرق داره در ضمن محدودیت زمانی داره و اگر شما توی command prompt دستور winver را تایپ کنید تاریخ دقیق انقضای ویندوز را میزنه که فکر کنم حدود 3 ماه دیگه باشه در ویندوز 8 pro شما باید داریورهای جدید که مخصوص ویندوز 8 هست را دانلود کنید که برای کارت گرافیک و صدا اگر آخرین نسخه را دانلود کنید کار میکنه
این تصویری هم که گذاشتین مربوط به نو کردن ویندوز هست و همه چیز ویندوز را به حالتی که هنگام اولین نصب ویندوز داشتین برمیگردونه و تغییرات فقط روی درایوی که ویندوز هست اعمال میشه یعنی مثلا اگر ویندوز رو روی درایو c نصب کرده باشین باید حواستون باشه فایلهایی که روی این درایو ذخیره شده مثلا توی پوشه my document رو به یه درایو دیگه منتقل کنید چون بعد از ریست پاک میشه ...

چرا این پستو ندیدم :دی

ممنون از راهنمایی

داریور صدا که جدید نداره و من از ورژن Realtek AC 97 Vista Audio Driver 6.305 استفاده میکنم

اما گرافیک اخری 306.97-desktop-win8-win7-winvista-32bit-english-whql هست که با اینم مشکلات هست :دی

این جا رو شما ببین ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ، فکر کنم گزینه remove everything and reinstall windows برای وقتی هست که شما میخای pc رو بفروشی و باید همه چیز رو روش پاک کنی ، همه چیز

mt17770
24-11-2012, 16:07
یه چیز خنده دار اینه که بعضی جاها اسکرول کار نمیکنه ، مثلا یه کادر رو سلکت میکنم بعد اسکرول میکنم اما پنجره زیریش بالا پایین میشه :دی

app نیست توی تنظیمات حالت مترو هست ، ببین

کادر سبز اونی هست که شما گفتی کادر قرمز اونی که من گفتم

نه Blue Screen که رفیق pc منه :دی اما توی 8 بیشتر شده

با 8 خیلی حال میکنم اما این مشکلات خیلی عجیبه

دوستانی که دقیق میدونند " remove everything and reinstall windows " چیه لطفا کمک کنند
ممنون

فقط در حرف آخر بنده ، حتما حتما اگر bule screen زیاد دارین ، حتما حتما جدی بگیرید و حتما تست سخت افزاری مخصوصا از هارد و رم (مثل نرم افزار memstester) و همچنین برق رساتی صحیح سیستم (از پاورتون مطمئن باشید) و همچنین مطمئن بودن از سلامت اتصالان مخصوصا مثلا کانکتور های ساتا یا اگه از تبدیل IDE to Molex استفاده میکنید ، حتما اینارو چک کنید ...

و بعد از مسئله سخت افزاری ،همونطور که قبلا گفتم درایور ها ........

موفق باشید %

Reza Azimy_RW
24-11-2012, 16:10

داداشم من اصلا ویندوز 8 ندارم ولی خوب اینی که اینجا نوشته مشخص میکنه اولی_1 همه فایلا و برنامه هاتو پاک میکنه دومی _2 تنظیمات کامپیوترتو به حالت پیش فرض برمیگردونه :دی
به احتمال کلفت ویروس داره حجم سی پی یو رو میکشه برنامه ها کم میارن واسه اجرا
تو Task Maneger ببین سی پی یوت چقدر درگیره و کدوم برنامه درگیرش کرده

ELSIN
24-11-2012, 16:47
فقط در حرف آخر بنده ، حتما حتما اگر bule screen زیاد دارین ، حتما حتما جدی بگیرید و حتما تست سخت افزاری مخصوصا از هارد و رم (مثل نرم افزار memstester) و همچنین برق رساتی صحیح سیستم (از پاورتون مطمئن باشید) و همچنین مطمئن بودن از سلامت اتصالان مخصوصا مثلا کانکتور های ساتا یا اگه از تبدیل IDE to Molex استفاده میکنید ، حتما اینارو چک کنید ...

و بعد از مسئله سخت افزاری ،همونطور که قبلا گفتم درایور ها ........

موفق باشید %

مشکل از MB هست بقیه مشکلی ندارند

ممنون عزیز شما هم موفق باشید :10:

داداشم من اصلا ویندوز 8 ندارم ولی خوب اینی که اینجا نوشته مشخص میکنه اولی_1 همه فایلا و برنامه هاتو پاک میکنه دومی _2 تنظیمات کامپیوترتو به حالت پیش فرض برمیگردونه :دی
به احتمال کلفت ویروس داره حجم سی پی یو رو میکشه برنامه ها کم میارن واسه اجرا
تو Task Maneger ببین سی پی یوت چقدر درگیره و کدوم برنامه درگیرش کرده

اره رضا جون این گزینه مال وقتی هست که میخای pc رو بفروشی ، همه چیزا رو پاک میکنه

نه من اگه وین 3.1 هم استفاده کنم ویروسی طرف pc من نمیاد

اول این که هر چند وقت یک بار با Avira.AntiVir.Rescue.System و با Kaspersky Rescue Disk یه حالی به کل هارد میدم
و دوم که مهم تر از اولی هست من با Norton Ghost از وین Image میگیرم ، Image زیاد روی pc بمونه 1 ماه بعد برمیگردونم

هیچ ویروسی نمیتونه تو این شرایط کاری بکنه

mahyarSAMSUNG
24-11-2012, 17:18
من این ویندوز رو نصب کردم دقیقا مشکلی که تو ورژن بتا داشت اینجا هم داره : بعد از نصبش یه 2 ساعتی که باهاش کار میکنی یهو معلوم نیست چش میشه دیگه وقتی بخوای یه چیزی رو پاک کنی ازت سوال نمیکنه که yes یا no مستقیم بدون سوال پاکش میکنه ... کسی میذونه چرا اینطوری میشه ؟

windowshasht
24-11-2012, 17:22
من این ویندوز رو نصب کردم دقیقا مشکلی که تو ورژن بتا داشت اینجا هم داره : بعد از نصبش یه 2 ساعتی که باهاش کار میکنی یهو معلوم نیست چش میشه دیگه وقتی بخوای یه چیزی رو پاک کنی ازت سوال نمیکنه که yes یا no مستقیم بدون سوال پاکش میکنه ... کسی میذونه چرا اینطوری میشه ؟

سلام منم 2 ساعته ویندوز رو نصب کردم برای من هم اینجوری شد البته این که مشکل نیست :دی زحمت ما رو هم کرد واسه تنظیم سطل اشغال

iMan.xP
24-11-2012, 17:49

این حالت رو توی ویندوز 7 هم میشه انجام داد یعنی بدون سوال فایل رو به سطل زباله منتقل کنه برای رفع مشکل روی resycle bin راست کلیک کنید properties را انتخاب کنین بعد تیک کنار نوشته display delete confirmation dialog را بزنین

mahyarSAMSUNG
24-11-2012, 18:34
این حالت رو توی ویندوز 7 هم میشه انجام داد یعنی بدون سوال فایل رو به سطل زباله منتقل کنه برای رفع مشکل روی resycle bin راست کلیک کنید properties را انتخاب کنین بعد تیک کنار نوشته display delete confirmation dialog را بزنین

مرسی
چرا مشکل نیست؟حواست نباشه دستت بخوره به این دکمه پاک میشه میره اگه سطل آشغالت جا نداشته باشه یا حجم فایل زیاد باشه که دیگه تو سطل نیمره پاک میکنه تمام میشه

ELSIN
24-11-2012, 18:58
نه فکر کنم در این صورت سوال بپرسه

iMan.xP
24-11-2012, 21:15
نه فکر کنم در این صورت سوال بپرسه

درسته در صورتی که حجم فایل زیاد باشه پیغام میده همون پیغامی که هنگام shift + delete میاد

Dew Drop
24-11-2012, 21:48

نمیدونم قاطی کردم

من این گزینه رو امتحان کردم,نرم افزارهایی که تو درایو ویندوز نصب کردید حذف میشن,تمام تنظیمات و app هایی که دانلود کردید هم همینطور ...
در واقع ویندوز جدید, بدون تغییرات اعمال شده ویندوز قبلی رو ارائه میده!!!
ولی جالب اینجاست که پوشه Downloads که برای IDM هست ,تو قسمت Users من دست نخورده مونده بود!!! :18:
برای مشکل صفحه آبی پوشه Dump رو در تاپیکش قرار بدید,من ببینم مشکل از چی می تونه باشه.

-----------------------------

در ضمن دوستان دیگه ای که مشکلاتشون رو در این تاپیک مطرح می کنند,خواهشاً برای سوال های خودتون تاپیک جدید با عنوان مناسب ایجاد کنید تا بهتر رسیدگی بشه
و موضوعات مختلف در یک تاپیک مطرح نشه.

ممنون

mahyarSAMSUNG
24-11-2012, 22:24
آقا یه سوال دیگه :
آیا ویندوز 8 NET farame work های مخصوص خودشو داره یا همونهایی که برای 7 دارم روش نصب میشه چون وقتی همونهایی رو که روی 7 نصب میکردم رو برای 8 میزنم یه گزینه میاد که نوشته download & insataal و یه گزینه کنسل داره ... اولی رو که میزنم میخواد از اینترنت دانلود کنه . درصورتی که netFarame های من کامل کامل هستش و احتیاجی به اتینترنت نداره و روی 7 نصبشون میکنم .. الان نه ورزن 3 نصب میشه نه 3.5 نه 4 .... چکار کنم ؟

ELSIN
25-11-2012, 00:16
من این گزینه رو امتحان کردم,نرم افزارهایی که تو درایو ویندوز نصب کردید حذف میشن,تمام تنظیمات و app هایی که دانلود کردید هم همینطور ...
در واقع ویندوز جدید, بدون تغییرات اعمال شده ویندوز قبلی رو ارائه میده!!!
ولی جالب اینجاست که پوشه Downloads که برای IDM هست ,تو قسمت Users من دست نخورده مونده بود!!! :18:
برای مشکل صفحه آبی پوشه Dump رو در تاپیکش قرار بدید,من ببینم مشکل از چی می تونه باشه.

-----------------------------

در ضمن دوستان دیگه ای که مشکلاتشون رو در این تاپیک مطرح می کنند,خواهشاً برای سوال های خودتون تاپیک جدید با عنوان مناسب ایجاد کنید تا بهتر رسیدگی بشه
و موضوعات مختلف در یک تاپیک مطرح نشه.

ممنون

نه شما گزینه Refresh your PC رو زدید (بالاییش) ، منم چند ساعت پیش زدم همین کار ها رو کرد

اون گزینه Remove everything and reinstall windows هست که همه چیز رو توی کل هارد پاک میکنه ، واسه وقتی که شما میخای pc رو بفروشی

البته این جا گفته ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دو نوع حالت برای Remove your personal files داره یه حالت برای وقتی که میخای به یه غریبه بفروشی ، یه حالت برای وقتی که میخای به یه عضو خونواده بدی :دی

آقا یه سوال دیگه :
آیا ویندوز 8 NET farame work های مخصوص خودشو داره یا همونهایی که برای 7 دارم روش نصب میشه چون وقتی همونهایی رو که روی 7 نصب میکردم رو برای 8 میزنم یه گزینه میاد که نوشته download & insataal و یه گزینه کنسل داره ... اولی رو که میزنم میخواد از اینترنت دانلود کنه . درصورتی که netFarame های من کامل کامل هستش و احتیاجی به اتینترنت نداره و روی 7 نصبشون میکنم .. الان نه ورزن 3 نصب میشه نه 3.5 نه 4 .... چکار کنم ؟

آخه نیازی نداره ، چون توی خود وین 8 هست ، فقط فکر کنم .NET 4.5 توش نیست

ELSIN
25-11-2012, 00:23
نه NET 4.5 هم روی وین 8 هست الان اینو برای من نوشت

Microsoft .NET Framework 4.5 is already a part of this operating system. You do not need to install the .NET Framework 4.5 redistributable.

البته وین 8 من با خودش کلی اپدیت داشت ، ممکنه نسخه شما NET 4.5 رو نداشته باشه

برای دان همه .NET Framework ها برو این جا

mahyarSAMSUNG
25-11-2012, 00:41
نه NET 4.5 هم روی وین 8 هست الان اینو برای من نوشت

البته وین 8 من با خودش کلی اپدیت داشت ، ممکنه نسخه شما NET 4.5 رو نداشته باشه

برای دان همه .NET Framework ها برو این جا

نه شما گزینه Refresh your PC رو زدید (بالاییش) ، منم چند ساعت پیش زدم همین کار ها رو کرد

اون گزینه Remove everything and reinstall windows هست که همه چیز رو توی کل هارد پاک میکنه ، واسه وقتی که شما میخای pc رو بفروشی

البته این جا گفته ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دو نوع حالت برای Remove your personal files داره یه حالت برای وقتی که میخای به یه غریبه بفروشی ، یه حالت برای وقتی که میخای به یه عضو خونواده بدی :دی

آخه نیازی نداره ، چون توی خود وین 8 هست ، فقط فکر کنم .NET 4.5 توش نیست

ولی من برنامه ای به نام speed connection نصب کردم که وقتی میخوام بازش کنم میگه نت فریم ورک ورژن 2 و 3 نصب نیست و باز نمیشه
حتی تو کنترل پنل رفتم و قسمت برنامه های نصب شده .دیدم هیچ نت فریم ورکی نصب نیست یا حتی c++ 2008 و c++2005 .نصب نیست