ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : غیر فعال بودن lan

qazy
23-11-2012, 14:19
با سلام.وقتی که از طریق پورت لن مودم رو به کیس وصل میکنم ولی جواب نمیده.درایورها هم کامل نصب هستن.میخواستم ببینم چجوری میشه فعالش کرد.ممنون

EXTREME
23-11-2012, 15:59
با سلام.وقتی که از طریق پورت لن مودم رو به کیس وصل میکنم ولی جواب نمیده.درایورها هم کامل نصب هستن.میخواستم ببینم چجوری میشه فعالش کرد.ممنون

یک عکس از دیوایس مینیجر بدین

یعنی ضربردر قزمز رو lan است ؟

qazy
23-11-2012, 17:10
دوست عزیز منظورم از اینکه چجوری فعالش کنم این بود که ممکنه لن از جای مثل بایوس یا تنظیمات خاصی فعال بشه راهنماییم کنید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این هم عکس

EXTREME
23-11-2012, 17:24
برای فعال کردن لن هم میتونید از ویندوز اقدام کنید هم از بایوس از قسمت integrated peripherals

qazy
23-11-2012, 20:32
برای فعال کردن لن هم میتونید از ویندوز اقدام کنید هم از بایوس از قسمت integrated peripherals
ممنون دوست عزیزز ولی میشه بیشتر توضیح بدید؟از کدوم قسمت ویندوز؟از کدوم قسمت بایوس؟؟ممنون

EXTREME
23-11-2012, 21:34
ممنون دوست عزیزز ولی میشه بیشتر توضیح بدید؟از کدوم قسمت ویندوز؟از کدوم قسمت بایوس؟؟ممنون

تو ویندوز اگه xp دارین تو network connection و در ویندوز سون در network and sharing هم لن رو میتونید غیرفعال کنید هم از تو بایوس میتونید اینکارو بکنید توگزینه ی integrated peripherals میخواین از قسمت های مختلف بایوس عکس بدین

qazy
23-11-2012, 23:02
تو ویندوز اگه xp دارین تو network connection و در ویندوز سون در network and sharing هم لن رو میتونید غیرفعال کنید هم از تو بایوس میتونید اینکارو بکنید توگزینه ی integrated peripherals میخواین از قسمت های مختلف بایوس عکس بدین
ممنون دوست عزیز مشکل حل شد.توی قسمت network and sharing دیزیبل بود که درستش کردم ولی الان یه مشکل تازه دارم.وقتی با یو اس بی وصل میشم سرعتم خوبه ولی وقتی با لن وصل میشم سرعتم افتضاح میشه!!!!میشه راهنمایی کنید مشکل از کجاست؟؟؟

EXTREME
23-11-2012, 23:20
ممنون دوست عزیز مشکل حل شد.توی قسمت network and sharing دیزیبل بود که درستش کردم ولی الان یه مشکل تازه دارم.وقتی با یو اس بی وصل میشم سرعتم خوبه ولی وقتی با لن وصل میشم سرعتم افتضاح میشه!!!!میشه راهنمایی کنید مشکل از کجاست؟؟؟

درایور لن رو آپدیت کنید درست نشد برید دیوایس مینیجر رو لن راست کلیک کنید peroperties در تب advance گزینهی speed and duplex رو پیدا کنید و بزارین رو آخرین سرعت در حالت full duplex

qazy
24-11-2012, 01:52
انجامش دادم ولی تغییری نکرد.به غیر از این قضیه هر بار که سیستم رو ریستارت میکنم دوباره لن disable میشه و با کلی مکافات دوباره باید enable کنم

EXTREME
24-11-2012, 12:46
انجامش دادم ولی تغییری نکرد.به غیر از این قضیه هر بار که سیستم رو ریستارت میکنم دوباره لن disable میشه و با کلی مکافات دوباره باید enable کنم
وقتی سیستم رو روشن کردین برین ببینید از تو بایوس فعال است یا نه اگه فعال نیست فعالش کنید سیو کنید و دوباره سیستم رو خاموش کنید ببینید با روشن شدن سیستم باز در بایوس فعال است یا نه

به نظر من درایور لن رو کلا از سیف مود پاک کنید و آخرین ورژنشو دوباره نصب کنید در دیوایس مینیجر در peroperties در تب power managment هم همه تیک رو بردارین و دوباره تست کنید

بهتره بدید بیرون بایوس مین رو براتون آپدیت کنند و از سلامت ویندوز هم اطمینان پیدا کنید

qazy
24-11-2012, 22:04
دوست عزیز طبق فرمایش شما پیشرفتم ولی بازم نشد و وقتی که چک میکنم این ارور رو بهم میده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

EXTREME
24-11-2012, 23:41
روی کابل داره ایراد میگیره کابل لن مشکلی نداره ؟

وقتی دارین از اینترنت استفاده میکنید یک دفعه روی کانکشن لن ضربدر قرمز نمیاد ؟

qazy
25-11-2012, 02:08
روی کابل داره ایراد میگیره کابل لن مشکلی نداره ؟

وقتی دارین از اینترنت استفاده میکنید یک دفعه روی کانکشن لن ضربدر قرمز نمیاد ؟
چرا خیلی وقتها من با این ضربدر قرمز رنگ مشکل دارم که یکدفعه میاد و حاضر نیست بره

EXTREME
25-11-2012, 09:51
اگه با تعویض ویندوز و آپدیت درایور مشکل حل نشه به نظر من بایوس مین رو هم آپدیت کنید

با تنظیم سرعت هم که مشکلتون حل نشد
کابل لن رو هم چک کنید یعنی با یک کابل دیگه تست کنید
در آخر مشکل میتونه سخت افزاری باشه یا پورت لن مشکل داره یا مشکل از طرف پاور است