PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تلویزیون سامسونگ ال ای دی با زبان فارسی وعدم نمایش زیرنویس فیلمها

صفحه ها : 1 [2]

1qscvder
25-08-2016, 23:37
با سلام. من یک تلویزیون ال سی دی سامسونگ مدل LA40C550J1R دارم. بدون گارانتی هستش و منوی فارسی نداره. وقتی فیلم پخش میکنم، زیرنویس رو میخونه و تمام حروف رو به جز حرف "ک" نمایش میده. برای 90 درصد زیرنویس ها همینطوره. اما برای بعضی زیرنویس ها حرف "ک" رو نمایش میده. ابتدا فکر کردم مشکل از فایل زیرنویسه. اما زیرنویس رو توی دستگاهای دیگه چک کردم و دیدم که فایل زیرویس مشکلی نداره. از نرم افزار پیشنهادی شما یعنی Sh Persian Subtitle Fixer هم استفاده کردم، اما تلویزیون باز هم حرف "ک" رو نمایش نداد. دیگه نمیدونم چیکار کنم! تصمیم گرفتم به شما پیام بدم تا شاید شما بتونید کمکم کنید چجوری این مشکل رو حل کنم.
ممنون میشم کمکم کنید. بی صبرانه منتظر جواب شما هستم. با تشکر

shp_7
08-09-2016, 17:03
باسلام
تلویزیون من در قسمت ساب تایتل عربی نداره چطور میتون عربی اضافه کنم
مدل تلویزیون UE46F8090

- - - Updated - - -

باسلام
تلویزیون من در قسمت ساب تایتل عربی نداره چطور میتونم عربی اضافه کنم
مدل تلویزیون UE46F8090

amir_t6262
08-09-2016, 17:22
باسلام
تلویزیون من در قسمت ساب تایتل عربی نداره چطور میتون عربی اضافه کنم
مدل تلویزیون UE46F8090

الان زیرنویسهای فارسی را درست نمایش نمیدهد؟
با برنامه Sh Persian Subtitle Fixer
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تست کردی که آیا زیرنویسها را درست میکند یا نه؟

shp_7
08-09-2016, 17:53
خیر
اصلا زبان عربی ندارد

shp_7
08-09-2016, 18:19

با زیرنویس تلویزیون مشکل دارم در کامپیوتر مشکلی نیست
مگه این برنامه رو میشه روی تلویزیون فعال کرد؟

amir_t6262
08-09-2016, 20:15

نه. شما ابتدا این برنامه را در کامپیوتر دانلود و اجرا کن و بعد یکی از زیرنویسهایی که تلویزیون درست نمایش نمیده را بهش بده تا درستش کنه.

بعد فیلم و این زیرنویس جدید را روی تلویزیونت تست کن و ببین زیرنویس را درست نمایش میدهد یا خیر؟

matinpour
08-09-2016, 20:21

دوست عزیز
مدل تلویزیون شما اروپایی است و باید اول از این تایپیک فارسی سازی را فعال کنید بعد از راه حلهای دیگر استفاده کنید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

shp_7
09-09-2016, 13:40
نه. شما ابتدا این برنامه را در کامپیوتر دانلود و اجرا کن و بعد یکی از زیرنویسهایی که تلویزیون درست نمایش نمیده را بهش بده تا درستش کنه.

بعد فیلم و این زیرنویس جدید را روی تلویزیونت تست کن و ببین زیرنویس را درست نمایش میدهد یا خیر؟

باسلام وتشکر از زحماتتون
من طبق فرمایش شما عمل کردم حروف فارسی را جدا از هم نمایش میدهد

amir_t6262
10-09-2016, 23:10

باسلام وتشکر از زحماتتون
من طبق فرمایش شما عمل کردم حروف فارسی را جدا از هم نمایش میدهد

قبل از اینکه طبق روش گفته شده، بخواهی تلویزیونت را فارسی کنی، یک روش دیگر را هم تست کن.

ابتدا در کامپیوترت به تنظیمات region and language برو و در قسمت change system locale زبان فارسی را انتخاب کن و کامپیوتر را ری استارت کن.

بعد زیرنویس فارسی اولیه ( نه اینکه با برنامه ای که گفتم تغییر دادی) را با برنامه notepad باز کن.

بعد save as را بزن

بعد در قسمت Encoding گزینه های مختلف را تست کن و با هر کدام از گزینه ها یک بار زیرنویس را ذخیره کن و بعد آن زیرنویس را در تلویزیون تست کن.
مثلا یک بار با Ansi ذخیره کن و تست کن.
بار بعد با UTF-8 و ...

ببین هیچکدام از این encoding ها زیرنویس را درست میکند یا نه.

اگر از این راه حل هم نتیجه نگرفتی، بنظر میاد تنها راه همان فارسی کردن تلویزیون با روش گفته شده توسط دوستان است.

Yaaldaa
30-03-2017, 14:11
من همه ی کارهایی که گفتین رو کردم ولی وقتی توی تنظیمات زیر نویس میرم که زبان رمزگذاری رو عوض کنم گزینش خاموشه ینی نمیشه برم روش که عوضش کنم مشکل چیه باید چی کنم؟

Jafari95
14-05-2017, 01:07
سلام دوستان
1- مدل تلویزیون من UA48H5860aw است، و در سایت سامسونگ وجود ندارد.

2- از تنظیمات مخفی ریست کردم، الان فقط کانال های آنالوگ را پیدا میکنه. چکار کنم.

لطفا راهنمایی کنید.
ممنوووون

erfan1242
26-01-2018, 11:39
سلام میشه اون قسمت اول رو واضح تر توضیح بدید اخه تلویزیونم زبانش عربیه منظورم از قسمت اول همون جاست که میگید

منو-----> سیستم---- زیر نویس را روشن کنید و این کار را روی تلویزیون بزارید نه روی AV

matinpour
27-01-2018, 14:56
سلام میشه اون قسمت اول رو واضح تر توضیح بدید اخه تلویزیونم زبانش عربیه منظورم از قسمت اول همون جاست که میگید

منو-----> سیستم---- زیر نویس را روشن کنید و این کار را روی تلویزیون بزارید نه روی AV

دوست عزیز
یعنی بوسیله کنترول دکمه Source یا همان منبع را زده و ورودی را tv یا همان تلویزیون انتخاب کنید و وارد شوید . و بعد از آ ن مسیر ذکر شده حرکت کنید.

hooman1968
10-02-2018, 11:32
دوستان عزیز کسی میدونه چطور می تونیم پس از قطع نمایش فیلم با فلش مموری در تلویزیون سامسونگ و خاموش نمودن تلویزیون در پخش مجدد از همان نقطه قطع فیلم مجدد تماشا کنیم و مجبور نباشیم فیلمو جلو بزنیم تلویزیون من mu7985 با تشکر

ARAMIS 5
10-02-2018, 19:26
سلام و وقت به خیر به همه عزیزان
مشکل عدم توانایی از پشتیبانی از فرمت DTS رو در ال ای دی های الجی رو چطوری میشه حل کرد
تصویر هستش صدا نه
با نرم افزاری تبدیل به AC3 کردم فایل رو اما کیفیت فیلم کاهش پیدا کرد
دوستان چه راهی برای پشتیبانی از این فرمت پیشنهاد میکنن که هم صدا داشته باشیم هم همون کیفیت قبلی باشه
سوالم رو کاملا شفاف پرسیدم
ممنون میشم دوستان اگه اطلاعات دارن یه یاه حل درست درمون پیشنهاد بدن که راحت بتونیم با این مشکل کنار بیاییم

CafeNet999
11-02-2018, 00:38
@ARAMIS 5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
شما باید صدا رو از فایل استخراج کنی،تبدیلش کنی به ac3 بعد دوباره صدا و تصویر رو بهم بچسبونی.
شما mkvtoolnix رو نصب کن بعد با یکی از برنامه‌های زیر فایل صدا رو استخراج کن.
MKVExtractGUI-2 یا gMKVExtractGUI یا MKVcleaver
وقتی صدا رو تبدیل کردی حالا mkvtoolnix رو اجرا کن فایل فیلم رو بنداز توی برنامه صدای تبدیل شده رو هم بهش اضافه کن و start multiplexing رو بزن.
میتونی صدای dts رو توی برنامه mkvtoolnix حذف کنی تا فایل نهایی حجمش کمتر بشه برای اینکار تیک صدای dts رو قبل از start multiplexing بردار.
کار با mkvtoolnix سخت نیست توی وب‌سایت‌های فارسی آموزش کار با این نرم‌افزار پیدا میشه.

DIKT
03-05-2018, 22:44
دوستان عزیز سلام من یک سوال دارم
دو تا فیلم دارم که هردو دوبله دارن و فرمت هر دو تا دوبله mka هستش اما وقتی تو ال ائی دی سامسونگ میزارم برای پخش یه فیلم دوبلش برای انتخاب میاد و اون یکی نمیاد یا د رkmp باز یکی دو زیان رو داره ولی اون یکی باید زبان دوم رو دستی اضافه کنم مشکل از کجاست و چجوری باید مشکل رو حل کنم

DIKT
06-05-2018, 20:29
دوستان عزیز سلام من یک سوال دارم
دو تا فیلم دارم که هردو دوبله دارن و فرمت هر دو تا دوبله mka هستش اما وقتی تو ال ائی دی سامسونگ میزارم برای پخش یه فیلم دوبلش برای انتخاب میاد و اون یکی نمیاد یا د رkmp باز یکی دو زیان رو داره ولی اون یکی باید زبان دوم رو دستی اضافه کنم مشکل از کجاست و چجوری باید مشکل رو حل کنم

دوستان کسی جوابگو نیست عایا:n04:

DIKT
05-06-2018, 11:53
از وقتی تلگرام اومده واقعا سایتا خوابیده کسی جوابی نمیده

DIKT
05-06-2018, 11:54
از وقتی تلگرام اومده واقعا سایتا خوابیده کسی جوابی نمیده