مشاهده نسخه کامل
: لطفا پرينتر رنگي A3 زن براي چاپ پوستر و كاتالوگ و بروشور معرفي كنيد !!
aria_electric_fars
19-11-2012, 21:25
سلام دوستان
بنده يك پرينتر رنگي مي خوام براي چاپ كاتالوگ و بروشور و اين چيزا كه A3 هم باشه
تعدادي كه مي خوام چاپ كنم حدودا روزانه 50 برگ A3 و كلا شايد حدود 300 برگ A3 در يك ماه بشه
فقط مي خوام روي كاغذ گلاسه چاپ كنم و سايز A3
حالا چه پرينتري پيشنهاد مي كنيد؟؟؟!!!
جوهر افشان يا ليزري؟؟؟
از اين دستگاه هايي كه مثل دستگاه كپي هست كه رنگي چاپ مي كنه بهتره يا همين رو ميزي ها؟؟!!!
با تشكر
سلام دوست عزیز
برای کار شما دستگاه های اپسون رو پیشنهاد می کنم.
مدل هایی مثل 1410 و 1900 و L800
جوهر افشان هستند و برای کار تیراژ بالا هم مناسب هستند.
موفق باشید
aria_electric_fars
20-11-2012, 11:00
سلام دوست عزيز
ممنون بابت راهنماييتون
من از چند تا مغازه دار سوال كردم گفتن جوهر افشان اپسون بگيريد كه شما هم گفتيد پس اپسون بهترين گزينه هست حالا بحث قيمت هم الان در آوردم نوشته
اپسون 1410 قيمت: 1300000 تومان
حالا من يك گزينه ديگه دارم كه امكان واردات و آوردن دستگاه پرينتر بزرگ كه عين دستگاه كپي هست از شارجه دارم مثل bizhub و ... و قيمتش هم پاي من حدودا 1.5 ميليون در مياد حالا سوال من اينه كه كدومش بهتره؟؟؟
اين دستگاه هاي روميزي يا دستگاههايي كه مثل دستگاه كپي هستن و بزرگ هستن؟؟؟!!!
من اگر بخوام روميزي بخرم نهايت 400 تا 500 بيشتر هزينه نمي كنم و چيزي كه ازش مي خوام به شرح زير هست
پرينتر رنگي
A3 زن
كاغذ گلاسه خور
حدود 500 برگ در يك ماه A3
داراي مخزن كه اگر استفاده نكردم خشك نشه
چي پيشنهاد مي كنيد؟؟
تا اونجایی که من میدونم فقط دستگاه های جوهر افشان می توننر و کاغذ گلاسه چاپ کنن چون دستگاه های لیزری کاغذ رو داغ می کنن تا چاپ کامل بشه و اگر کاغذ گلاسه باشه تاول میزنه.
مدل دقیق دستگاهی رو که می خواهید وارد کنید بگید تا بشه مقایسه کرد.
پرینتر های جوهر افشان که مخزن هم دارن اگر استفاده نشن خشک میشن، درواقع خاصیت مخزن اینه که از شارژ های مکرر جلوگیری می کنه، بنابراین در خشک شدن یا نشدن هد هیچ تأثیری نداره.
موفق باشید
farzad666
24-11-2012, 12:32
تا اونجایی که من میدونم فقط دستگاه های جوهر افشان می توننر و کاغذ گلاسه چاپ کنن چون دستگاه های لیزری کاغذ رو داغ می کنن تا چاپ کامل بشه و اگر کاغذ گلاسه باشه تاول میزنه.
مدل دقیق دستگاهی رو که می خواهید وارد کنید بگید تا بشه مقایسه کرد.
پرینتر های جوهر افشان که مخزن هم دارن اگر استفاده نشن خشک میشن، درواقع خاصیت مخزن اینه که از شارژ های مکرر جلوگیری می کنه، بنابراین در خشک شدن یا نشدن هد هیچ تأثیری نداره.
موفق باشید
سلام.
من برای دفتر کارم یه HP لیزری خریدم و کلیه سربرگ هام هم گلاسه هستن.الان هم مدت هاست دارم روش فاکتور چاپ میکنم و مشکلی برای کاغذ پیش نمیاد در اثر داغ شدن.
در مورد چاپ کاتالوگ یا بروشور رنگی خواستم بپرسم آیا واقعا میشه با کیفیت بالا توسط یه پرینتر رومیزی، چاپ کرد که در حد کاتالوگ باشه؟ چون کاتالوگ معمولا برای معرفی محصول هست و باید با کیفیت بالایی چاپ بشه. اگر مقدوره هم در مورد لیزری و هم جوهر افشان راهنماییم کنید.چون اگر بشه همچین کاری کرد کاتالوگ هایی که تیراژ زیادی ندارند (مثلا حدود 50-60 تا) رو دیگه به چاپخونه ندیم 1000 تا چاپ کنه بقیه ش بمونه رو دستمون!!
پیشاپیش خیلی ممنونم از راهنماییتون
سلام.
من برای دفتر کارم یه HP لیزری خریدم و کلیه سربرگ هام هم گلاسه هستن.الان هم مدت هاست دارم روش فاکتور چاپ میکنم و مشکلی برای کاغذ پیش نمیاد در اثر داغ شدن.
در مورد چاپ کاتالوگ یا بروشور رنگی خواستم بپرسم آیا واقعا میشه با کیفیت بالا توسط یه پرینتر رومیزی، چاپ کرد که در حد کاتالوگ باشه؟ چون کاتالوگ معمولا برای معرفی محصول هست و باید با کیفیت بالایی چاپ بشه. اگر مقدوره هم در مورد لیزری و هم جوهر افشان راهنماییم کنید.چون اگر بشه همچین کاری کرد کاتالوگ هایی که تیراژ زیادی ندارند (مثلا حدود 50-60 تا) رو دیگه به چاپخونه ندیم 1000 تا چاپ کنه بقیه ش بمونه رو دستمون!!
پیشاپیش خیلی ممنونم از راهنماییتون
خواهش می کنم دوست عزیز
بله، اون کاغذی که شما باهش چاپ می کنید،کاغذ گلاسه عکس نیست، کاغذ های نازک براق هستند. البته در مورد کیفیتشون اطلاعی ندارم.
بهرحال من نظرم رو دستگاه های جوهر افشان هست.
موفق باشید
aria_electric_fars
26-11-2012, 12:33
سلام
ببخشيد دوستان من چند روزي نبودم
اين دستگاهي كه مي خوام بيارم دستگاه مثلا bizhub c350 يا يه همچين دستگاه هايي هست
نظرتون چيه روي اين دستگاه ها؟؟؟
با تشكر
farzad666
26-11-2012, 15:26
خواهش می کنم دوست عزیز
بله، اون کاغذی که شما باهش چاپ می کنید،کاغذ گلاسه عکس نیست، کاغذ های نازک براق هستند. البته در مورد کیفیتشون اطلاعی ندارم.
بهرحال من نظرم رو دستگاه های جوهر افشان هست.
موفق باشید
ممنون از پاسختون
کاغذی که چاپ میکنم کاغذ عکس نیست.گلاسه 120 گرم هستش.
من حقیقتش با لیزری رنگی کار نکردم.واسه همین احساس میکردم کیفیت به مراتب بالاتری از جوهر افشان دارند.
aria_electric_fars
27-11-2012, 09:39
سلام دوستان
لطفا يه راهنمايي كنيد تا بجث به يه نتيجه اي برسه !!! هنوز به جواب سوالم نرسيدم
پرينتر رنگي ليزري بهتره يا جوهر افشان براي تعداد حدود 500 برگ در يك ماه و چاپ در 2 يا 3 روز ؟؟؟!!!
آيا دستگاه هايي كه اينجا تو بازار هست بگيرم بهتره يا مثلا خودم خريد كنم مثلا دستگاه bizhub c350؟؟؟!!!!
براي چاپ روي كاغذ گلاسه كدوم بهتره؟؟؟!!!
با تشكر
سلام دوستان
لطفا يه راهنمايي كنيد تا بجث به يه نتيجه اي برسه !!! هنوز به جواب سوالم نرسيدم
پرينتر رنگي ليزري بهتره يا جوهر افشان براي تعداد حدود 500 برگ در يك ماه و چاپ در 2 يا 3 روز ؟؟؟!!!
آيا دستگاه هايي كه اينجا تو بازار هست بگيرم بهتره يا مثلا خودم خريد كنم مثلا دستگاه bizhub c350؟؟؟!!!!
براي چاپ روي كاغذ گلاسه كدوم بهتره؟؟؟!!!
با تشكر
جوهر اقشان نباید مدت زیادی بی کار بمونه چون احتمال خشک شدن هست. یعنی اینطور نشه که دو روز 500 تا بزنید و 28 روز خاموش باشه، حداقل باید هر 5 روز یه خاموش و روشن بشه و یا یه پرینت باهش بشه.
به یه مسئله ای هم دقت کنید:
دستگاه های جوهر افشان به شدت نیاز به پشتیبانی شرکت های بزرگ برای تأمین قطعات و لوازم مصرفی دارن. اگر می خواید دستگاهی رو وارد کنید، حتما مدلی رو وارد کنید که تو ایران موجود باشه که لوازم مصرفی و قطعاتش موجود باشه.
اینم بدونید که کیفیت دستگاه جوهر افشان بسیار بیشتره و هزینه تمام شده هر برگ هم کمتر.
موفق باشید
aria_electric_fars
29-11-2012, 11:00
سلام دوست عزيز
اين شد يه حرف حساب و نتيجه ي مطلوب
دستگاه bizhub دستگاهي هست كه الان توي شيراز تو اكثر فروشگاه هاي چاپ و اين چيزا هست مثل دستگاه آفيسيو خلاصه قطعات هست و از اين دستگاه اينجا زياده
در مورد پرينت كردن هر 5 روز اينم كه كاري نداره مي گيريم كه خشك نشه
فقط يه سوال !!!
اگر پرينت نكرديم به هر دليل و خشك شد بايد چي رو عوض كنيم يا تعميير كنيم و هزينه ش چقدره؟؟!!
و سوال بعد اينكه اگر من رفتم دستگاه پرينتر رنگي جوهر افشان bizhub بخرم بايد چه جوري چكش كنم و مطمئن بشم كه سالمه و مشكلي نداره؟؟؟ كجاهاش رو بايد چك كنم؟؟؟
دوست عزیز
این دستگاه bizhub c350 که معرفی کردید با توجه به قیمت جهانی، حدودا باید بالای 5 یا 6 میلیون باشه!
شما اگر کارتون ماهی 500 تا برگه باشه به نظرم صرف نداره همیچین دستگاهی بخرید.
اگر هد دستگاه 1410 رو جدا بخواید بخرید حدود 400 تا 600 قیمتش هست (شایدم بیشتر!) (اگر خشک بشه، ایتو باید عوض کنید)
پخ مرتبط فرستاده شد.
aria_electric_fars
29-11-2012, 15:50
سلام دوست عزيز
اين دستگاه كه مي خوام بخرم دست دوم هست و شايد حدودا پاي من 1.5 ميليون در بياد
اينم عكسش
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دستگاه هاي اينچنيني كه اندازه دستگاه فتوكپي هستن تعمييراتشون به چه صورت هست اگر مدت مثلا يك ماه ازش استفاده نشه و خشك بشه؟؟؟
دوم اينكه دست دوم بخوام از اين بخرم چه چيزاييش رو بايد چك كنم؟؟؟؟
با تشكر
سلام دوست عزيز
اين دستگاه كه مي خوام بخرم دست دوم هست و شايد حدودا پاي من 1.5 ميليون در بياد
اينم عكسش
دستگاه هاي اينچنيني كه اندازه دستگاه فتوكپي هستن تعمييراتشون به چه صورت هست اگر مدت مثلا يك ماه ازش استفاده نشه و خشك بشه؟؟؟
دوم اينكه دست دوم بخوام از اين بخرم چه چيزاييش رو بايد چك كنم؟؟؟؟
با تشكر
من در مورد این دستگاه ها اطلاعاتی ندارم اما به نظر می رسه تیراژ کارش از پرینتر های جوهر افشان بالاتر باشه اما کیفیتش فکر نمی کنم به پای این دستگاه ها برسه.
اگر می خواید دست دوم بگیرید، با توجه به اینکه تجربه ای در این زمینه ندارید، حتما از فرد با تجربه ای بخواید که باهتون همراهی کنه.
موفق باشید
aria_electric_fars
30-11-2012, 13:31
سلام دوست عزيز
مسلما كيفيت اون پرينترهاي جوهر افشان كوچيك بيشتره چون چند بار كه رفتم عكاسي كه عكس من رو چاپ كنن روي دستگاه رو ميزي كه جوهر افشان بود چاپ كرد ولي براي تيراژهاي بيشتر از همين دستگاه هايي مثل c350 و c450 استفاده مي كنن و فكر مي كنم كارم راه بيفته باهاشون فقط اگر كسي اطلاعاتي داره بياد توضيح بده كه براي خريد دستگاه دست دوم به چه چيزهايي بايد دقت كنم؟؟؟
با تشكر
اگر تیراژ تون ماهانه 500 برگ هست 1410 به خوبی جواب میده. حتی روزی 500 برگ رو هم جواب میده!!!
اما معمولا این طور دستگاه ها تو خودشون یه منوی سرویس یا تست یا Diagnose دارن که قسمتای مختلف رو چک می کنه.
aria_electric_fars
01-12-2012, 17:12
سلام دوست عزيز
والا اين 1410 قيمت بالايي داره و نزديك 1.2 ميليون هست
فكر كنم اون bizhub خوب باشه چون ديدم كساني كه كارشون چاپ و اين چيزا هست از اون دستگاه دارن
به هر حال ممنون بابت راهنماييتون
با تشكر
خواهش می کنم دوست عزیزم.
حتما از افراد اهل فن درباره هزینه های تعمیر و نگهداری و شارژ اون دستگاه هم بپرسید.
ضمنا دقت داشته باشید که قیمت نوی 1410 یک و دویست هست اما شما دستگاه دست دوم کونیا رو 1.5 می خرید. دست دوی 1410 حدود 700 تا 800 قیمت داره.
البته کارشون تفاوت داره و از این جهت خیلی مقایسه درست نیست.
موفق باشید
aria_electric_fars
02-12-2012, 00:01
سلام دوست عزيز
شما فرموديد كارشون تفاوت داره !!!
مي شه بيشتر توضيح بديد؟؟؟
من فكر كنم دو تاشون پرينتر رنگي جوهر افشان باشه ولي براي كارهاي بيشتر حالا يه خرده با كيفيت پائين تر اون c450 يا c350 مناسب باشه و اون 1410 فكر كنم براي چاپ عكس و چيزهاي خيلي با كيفيت كاربرد داشته باشه !! درسته؟؟؟
منظورم بیشت نوع کارشون هست.
اول این لینک رو ببینید که بروشور دستگاه سی350 هست:
سیستم چاپ این دستگاه تاندم هست که ظاهراً شبیه دستگاه های لیزری اما با تونر مایع هست.
حداکثز کیفیت چاپ این دستگاه 600 در 1800 هست که اصلا با کیفیت 1410 که 5760 در 1440 هست قابل قیاس نیست.
دستگاه کونیکا یک دستگاه اداری با کاربرد های فراوان هست. هم اسکن و هم پرینت و هم فکس و حتی اگر قسمت های مرتبط رو داشته باشه می تونه منگنه بزنه یا پانچ بکنه. در مورد این دستگاه، حتما لینک های زیر را ببینید:
اول:
حتما بخوانید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
و دوم:
konica minolta bizhub c350 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (البته مطمئن نیستم قیمتش به روز باشه)
حتما از فروشنده در مورد هزینه مواد مصرفی و هزینه تعمیرات و سرویس های احتمالی بپرسید،
دستگاه اپسون 1410 یک پرینتر حرفه ای و بسیار باکیفیت هست که فقط پرینت می کنه اما عالی انجام میده. قیمت استوکش حدود 700 هست.
موفق باشید
aria_electric_fars
02-12-2012, 18:55
سلام دوست عزيز
باز توي شك افتادم
اي خدا !!!!!!!!!!!!!!
لطفا در مورد هزينه هاي تعمييرات و سرويس هر كدوم از دستگاه هاي C350 و 1410 توضيح بديد كه چه تفاوت هايي دارن و هزينه هاي شارژ و نگهداري و به صرفه بودن را بيشتر توضيح بديد
الان تو توضيحاتي كه براي c350 داده نوشته كه :
دستگاه جدیدی است سرعت مناسبی دارد از کاربری های جدید آن استفاده از این دستگاه در چاپخانه ها بجای اقسد است با توجه به سرعت خوب آن و کم بودن هزینه تمام شده (هر برگ با تقریب و محاسبه هزینه کاغذ 300 ریال = A4 ) می توان از آن در سفارش چاپ تمام رنگی با تیراز محدود استفاده کرد مانند چاپ اعلامیه تمام رنگی یا امور تبلیغاتی تمام رنگی محدود . قابلیت کپی بر روی مقوا را دارد کیفیت کپی بسیار عالی است و خواهان زیادی دارد می توان گفت جزو بهترین دستگاههای رنگی و آتیه دار محسوب می شود
كسي نيست اطلاعات بيشتري داشته باشه كه راهنمايي كنه بين اين دو دستگاه؟؟!!!
با تشكر
ایها الناس! یکی بیاد به این دوستمون کمک کنه!
من هرچی می دونستم گفتم دیگه!
1410 دستگاه بسیار کارایی (یا همون خرکار!) هست و اگر به خوبی استفاده بشه اصلا مشکلی براش پیش نمیاد.
هزینه جوهر هر صفحه هم بسته به مقدار جوهر مصرف شده داره که اگر از پرت جوهر صرف نظر کنیم عددی زیر 20 تومان و نهایتا 50 و در بدترین شرایط 100 تومان میشه.
البته آزمایش دقیقی نکردم اما اینا رو حدودی به دست آوردم.
اگر 1410 خریدید، به من بگید تا یه سری نکات مهمش رو بهتون بگم.
راجع به دستگاه مینولتا هم من چیزی بیشتر از شما نمی دونم.
موفق باشید
aria_electric_fars
03-12-2012, 08:58
سلام دوست عزيز
ممنون بابت راهنمايي هايي كه كرديد
الان دو گزينه هست : 1- دستگاه 1410 2- دستگاه c450 يا c350
كساني كه اطلاعات دقيق دارن و وارد هستن بيان توضيح بدن
با تشكر
داداش ببخشید من دوباره اظهار نظر می کنم.
اما یه نکته ای که هست اینه که شما استوک c350 رو می خوای 1.5 بخری درحالی که نوی 1410 1.2 هست و استوکش حدود 0.7 هست.
از لحاظ امکانات قطعا c350 از 1410 بهتره، بالاخره یه دستگاه اداری و خرکار هست. سرعتشم بیشتره. اما من در مورد هزینه های تعمیر و نگهداری، هزینه شارژ، هزینه لوازم یدکی وحتی کیفیت چاپش مطمئن نیستم.
من جای شما بودم می رفتم از فروشنده این اطلاعات رو می پرسیدم، اون حتما می دونه. ضمنا یه برگه نمونه از 1410 و یه برگه از c350 می گرفتم و مقایسه می کردم.
اگر کیفیت c350 شما رو راضی کنه (کافی باشه) + هزینه شارژ و هزینه هر صفحه معقول باشه + هزینه لوازم یدکی و تعمیر و نگهداری اون هم معقول باشه + از همه مهم تر بشه جوری تستش کردو فهمید که سالمه و مشکل و خرابی خاصی نداره، به نظرم انتخاب خوبی هست.
در غیر این صورت 1410 نو تقریبا هیچ کدوم از این مشکلات رو نداره!!!
موفق باشید
من با پی 50 روزی 200 تا میزنم خراب نمیشه 1410 هم که واویلاست میدونید که برادر بزرگ پی 50 هست البته یکم پیشرفته تر فکر کنم این دو دستگاه اپسون تو بازار بدون حریف هستند
aria_electric_fars
30-12-2012, 14:36
من با پی 50 روزی 200 تا میزنم خراب نمیشه 1410 هم که واویلاست میدونید که برادر بزرگ پی 50 هست البته یکم پیشرفته تر فکر کنم این دو دستگاه اپسون تو بازار بدون حریف هستند
سلام دوست عزیز
اول اینکه p50 تا A4 چاپ می کنه
دوم اینکه بحثی نیست در چاپ تعداد بحث در اینه که اگر یه مدت ازش استفاده نشه احتمال داره خشک بشه
با تشکر
mohsensada
07-02-2013, 18:24
اخه برادر من سوال دستگاه کپی رنگی رو بهتر بود توی این قسمت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطرح یا مشاهده میکردی تا دوستان اینجوری شما را به اشتباه ندازند اولاً که کونیکا 350 یا 450 دستگاه چاپ لیزری است و تنظیمات داره تا کاغذ گلاسه 250 گرم هم بزنه خدمت دوست عزیزی که گفتند نمیشه و کاغذ نازک هست هزینه تموم شده از هرلحاظ ارزانتر از جوهرافشان هستش الان 2 ساله 450 دارم هنوز سرویس نشده تازه استوک بوده و ثانیاً 350 الان قیمتش 2500 به بالاست و کونیکا چون لیزری هستش پس خشک شدن نداره و می تونی مدت ها خاموش بکنی و کنار بزاری بلعکس جوهرافشان
و بهترین کاری که میتونی بکنی یک عکس کیفیت بالا یا سربرگ خودتونو ببرید یکی از مغازه های که کونیکا داره و بگید روی گلاسه بزنه اگر کیفیتشو پسندیدی که بسم الله و گرنه یکی با جوهر افشان بگیر ببین کدوم می پسندی و اقدام به خرید بکن تا بعدا پشیمون نشی!
البته امیدوارم دیر جواب نداده باشم
دوستان هم خواهشاً اینجوری راهنمایی نکنند!
h_khozooei
09-02-2013, 09:58
اگر می خواهی رو گلاسه چاپ کنی باید لیزر بگیری
کاغذ گلاسه مخصوص جوهر افشان گرونه
مگر اینکه بتونی پولش از مشتریت بگیری
همون مدل 350 یا 450 یا 451 که خودت هم گفتی بسایر عالی. برای چاپ دیجیتال کاتالوگ حرف نداره سرعتشم خیلی عالی
من خودم شخصا یکبار با 451 حدود 4000 برگ رو یه روزه چاپ گرفتم
البته این دستگاه ها تو ایران استوک هستن و باید مواظب باشی سالمشو بخری
نوش هم خیلی گرونه
aria_electric_fars
09-02-2013, 20:58
سلام دوستان
ممنون بابت راهنماييتون هر چند دير هست
به هر حال من يك دستگاه c451 مي خوام بگيرم
با تشكر
h_khozooei
11-02-2013, 12:13
فکر می کنم C451 الان باید حدود 6.5 تا 7 باشه
سعی کن اگر می گیری با فایری بگیری
البته یه سریشون برد فکس هم داره
دستگاه خیلی عالیه
فقط مواظب قطعات مصرفیش باش که ایراد دار نباشن
مبارک باشه
aria_electric_fars
11-02-2013, 19:44
فکر می کنم C451 الان باید حدود 6.5 تا 7 باشه
سعی کن اگر می گیری با فایری بگیری
البته یه سریشون برد فکس هم داره
دستگاه خیلی عالیه
فقط مواظب قطعات مصرفیش باش که ایراد دار نباشن
مبارک باشه
سلام
دوست عزیز من هنوز نگرفتم فقط یه سوال اینکه وقتی بخوام دست دوم بخرم به چه چیزهایی باید توجه کنم؟؟؟
با تشکر
h_khozooei
12-02-2013, 11:33
عزیز جان
اول بگم تا می ری بخری می گن که برد فکسش که به درد نمی خوره و تو ایران کار نمی کنه
ولی خود من دارم باهاش فکس می فرسته و بسیار باهوشه
اگر با فایری بخری خیلی بهتره (فایری یه پی سی کوچیکه که بغل کپی بسته می شه و در واقع به صورت یه اینترفیس (میانجی) عمل می کنه)
مصرفی این دستگاه خیلی مهمه که سالم باشه
منظور از مصرفی ایناست
چهار عدد ایمج درام هست که معروفه به ایمیج (برای هر رنگ یک ایمیج هست)
یه ترانسفر یونیت هست که شکل یه تسمه نقاله هست
هیتر دستگاه که فیلم فیوزینگ داره
و کارتریج هاش
اگر دستگاه کاملا سالم باشه یعنی کار کنه از همه امکاناتش بشه استفاده از همه کشو هاش کاغذ بکشه
دو رو بزنه دو رو از ای دی افش کاغذ بکشه
یعنی یه کاغذ دو رو بتونه یه بار تو ای دی اف بزاری و دو رو کپی بگیره
h_khozooei
12-02-2013, 11:38
ایمیج این دستگاه رو قسمت جلو پائین کارتریج هاش هست در بیار و وضعیت درام رو ببین بخصوص درام مشکی رو که خیلی می تونه مشکل داشته باشه
ترانسفرش هم اگر خط و خش زیاد داره شاید خوب نباشه بخصوص اگر تو رفته گیری یا ضربه خورده باشه
ببین نقطه ضعف ما اینه که تا می ریم پیش این اقایون یه عکس پر خیلی خوشگل می گیرن و می گن ببین چقدر خوب می گیره
عکس پررنگ خوب نیست
تو بخواه تو سرویس مود بره و برات از هر رنگ با درصد پایین که مثلا صورتی بسیار کمرنگ می شه و طیف داره برات بگیره اون وقت می فهمی که ایمیج و ترانسفرش چه وضعیتی داره
aria_electric_fars
14-02-2013, 00:23
سلام دوست عزيز
واقعا توضيحات خوبي دادي دستت درد نكنه
الان اين مطالبي كه گفتي خيلي عالي هست ولي از كجا بدونيم تسمه سالمه يا ايمج سالمه ؟؟؟!!!
من يك بار دستگاه شارپ خريدم و برام تست پرينت گرفتمو اتفاقا پر رنگ هم گرفت
من اگر بخوام خودش برام تست بگيره مثلا بگم برام يك عكس رو كمرنگ كپي كن و چه تعداد برام چاپ كنه تا عيبي اگر داره خودش رو نشون بده؟؟؟؟!!!!
در مورد فايري بيشتر توضيح بديد اگر ممكنه
با تشكر
h_khozooei
14-02-2013, 12:31
سلام
بلت دستگاه که معلومه مثل همه دستگاه های لیزر رنگی بعد از کار کردن روش خط می افته
بلت دستگاه در واقع تونر رو از درام تحویل می گیره و کاغذ منتقل می کنه. در واقع بلت (ترانسفر بلت) استهلاکش بخاطر برخورد با کاغذ زیاده.
حالا این اقایون می ان چه کار می کنن میان بلت رو بر می دارن و شروع می کنن به پولیش کردنش. این کار باعث می شه تا حدی بلت ضعیف شه اما خط ها رو هم تا حدی پاک می کنه
اگر چند دستگاه ببینی می تونی متوجه شی که کدوم خوبن کدوم ضعیف شده ان
ایمج یه قطعه ای که یه درام رو اون بسته است و حاوی دولوپر. فقط می تونی ظاهر درام و ظاهر ایمیج رو بررسی کنی ببینی تو چه حدی. ایا درام کنارهاش سایده شده و یا آیا چندین بار این ایمج باز شده
بهش بگو بره تو سرویس مود و در اونجا یه سری تست های کمرنگ می تونه بگیره
مثلا تو قسمت سرویس مود داخل تست مود می تونه دانسیته رو کم کنه بگو مثلا رو 0 تا 255 بگو مثلا 100 رو بگیره برای همه رنگها دو بار بگیره تا قشنگ مطمئن بشه که از تمام قسمتهای بلت استفاده شده.
کاغذ باید بصورتی در دستگاه باشه که از تمام سطح درام استفاده بشه
اصلا فراموش کن که برات عکس یه منظره یا دختر یا پسر رو بگیره اون هیچ فایده ای ندار
طیف کاملا پر که تمام صفحه رو پر کنه ولی یه رنگ و کمرنگ
در پناه حق
h_khozooei
14-02-2013, 12:34
فایری یه دستگاه کامپیوتر هست که به بدنه این دستگاه ها نصب می شه و اختیاری ولی هم برای تنظیم بهتر رنگ و هم سرعت پیشنهاد می شه من با نرم افزارهایش زیاد کار نکردم ولی چون تو ایران دست دوشو می خری برای فایری ارزش زیادی نمی گذارن بهتره اونم بخری
مثلا شاید با فایری و بی فایری 300 هزار تومن فرق کن
ولی حتما برد دستگاه فکسش و بگیر
یه فکس بسیارعالی هست و به راحتی می تونی یه چهار کاره عالی داشته باشی. من که خیلی ازش راضی هستم
aria_electric_fars
14-02-2013, 22:41
سلام دوست عزيز
ممنون بابت توضيحات عالي و خوبي كه داديد
شما كدوم شهر هستيد؟؟؟ و رشته كاري شما چي هست؟؟؟
با تشكر
h_khozooei
16-02-2013, 10:35
خواهش می کنم
من تهران هستم، کارم هم تعمیرات و شارژ و فروش این کالاهاست
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.