PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : جراحی زیبایی بینی استخوانی

Dark Prince
15-11-2012, 00:39
سلام دوستان، من از بچگی بینی ـم بر اثر یک حادثه شکست و غوض برداشت. الان 19 سال سن دارم و رفتم پیش جراح بینی گفت که علاوه براینکه دماغم شکسته، انحراف بینی نیز دارم. حالا میخواستم این انحراف بینی رو با جراحی زیبایی انجام بدم که ظاهر دماغم زیباتر شه! و در ضمن نمیخوام به هیج وجه به پایین دماغ دست بزنم. فقط و فقط غوض دماغم برداشته شه و ظاهر اولیه دماغم رو بدست بیارم و به هیچ وجه شکل و شمایل بینی های عمل کرده رایج رو نداشته باشه!
میخواستم بدونم آیا اگه پیش دکتر نسبتا خوبی عمل کنم عوارض واسه بینی استخوانی من بوجود میاد؟ چون تحقیق کردم اکثرا عوارض تو بینی های گوشتی دیده شده که دلیل اصلیش هم بخاطر گذاشتن پوروتز در آن بوده!
از دوستانی که بینی ـشون عمل کردن و یا درباره عوارض این عمل و مراقبت پس از عمل تا سال های بسیار بعد هرگونه اعتراضی دارن لطفا راهنمایی کنند.

V E S T A
21-11-2012, 20:46
سلام

شما بینی استخوانی دارین خیلی راحت همین رو به دکترتون بگین فقط برداشتن قوز و ترمیم رو انجام میده من خیلی از دوستام همینجوری بینیشون رو عمل کردن و فقط قوز بینی رو برداشتن البته به نظرم یه

حالت شیب قوس دار روی بینی شون ایجاد شده یعنی نوک بینیشون بالا و یه قوس به سمت داخل روی بینیشون هست نمیدونم شاید شما که بینی استخوانی دارین این قوس ایجاد نشه .

بعد از عمل هم هیچ عوارضی براتون پیش نمیاد اگر پیش یه دکتر کار بلد برین .. من تنها مشکلم جوشهای زیادی بود که زدم اونم بخاطر داروی بیهوشی و داروهای کورتونی بود که دکتر برای از بین رفتن التهاب

بهم داده بود. فکر نمیکنم شما به خاطر بینی استخوانی التهاب زیادی داشته باشین فقط کبودی شاید باشه که 1 هفته تا 10 روز بعد همش از بین میره.مهمترین چیز بعد از عمل کارکرد تنفسی و بویایی بینی

هست که باید دکتر ماهری رو برای عملتون انتخاب کنید.در کل به نظر من اگه دکتر خوب و متخصص بیهوشی خوب و همچنین مرکز جراحی یا بیمارستان خوبی رو برای جراحی انتخاب کنید ، جراحی بینی یکی

از راحت ترین جراحی هاست ..