Dark Prince
15-11-2012, 00:39
سلام دوستان، من از بچگی بینی ـم بر اثر یک حادثه شکست و غوض برداشت. الان 19 سال سن دارم و رفتم پیش جراح بینی گفت که علاوه براینکه دماغم شکسته، انحراف بینی نیز دارم. حالا میخواستم این انحراف بینی رو با جراحی زیبایی انجام بدم که ظاهر دماغم زیباتر شه! و در ضمن نمیخوام به هیج وجه به پایین دماغ دست بزنم. فقط و فقط غوض دماغم برداشته شه و ظاهر اولیه دماغم رو بدست بیارم و به هیچ وجه شکل و شمایل بینی های عمل کرده رایج رو نداشته باشه!
میخواستم بدونم آیا اگه پیش دکتر نسبتا خوبی عمل کنم عوارض واسه بینی استخوانی من بوجود میاد؟ چون تحقیق کردم اکثرا عوارض تو بینی های گوشتی دیده شده که دلیل اصلیش هم بخاطر گذاشتن پوروتز در آن بوده!
از دوستانی که بینی ـشون عمل کردن و یا درباره عوارض این عمل و مراقبت پس از عمل تا سال های بسیار بعد هرگونه اعتراضی دارن لطفا راهنمایی کنند.
میخواستم بدونم آیا اگه پیش دکتر نسبتا خوبی عمل کنم عوارض واسه بینی استخوانی من بوجود میاد؟ چون تحقیق کردم اکثرا عوارض تو بینی های گوشتی دیده شده که دلیل اصلیش هم بخاطر گذاشتن پوروتز در آن بوده!
از دوستانی که بینی ـشون عمل کردن و یا درباره عوارض این عمل و مراقبت پس از عمل تا سال های بسیار بعد هرگونه اعتراضی دارن لطفا راهنمایی کنند.