PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سریال ویلای من

صفحه ها : [1] 2

nar nia
14-11-2012, 17:08
سریال «ویلای من» به کارگردانی مهران مدیری و سرمایه‌گذاری مؤسسه فرهنگی «گلرنگ رسانه» عصر روز شنبه 20 آبان‌ماه در منطقه ازگل کلید ‌خورد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در افتتاحیه این سریال که برای توزیع در شبکه نمایش خانگی ساخته می‌شود، مهران مدیری در سخنانی با اشاره به لوکیشن سریال گفت: این محل یک ویلای متروکه با دیوارهای سفید بود که ما ظرف دو هفته، سه شیفت روی آن کار کردیم تا همه چیز آماده شود و به امید خدا، امروز ضبط سریال ویلای من آغاز می‌شود.

وی ادامه داد: من نقش اصلی این سریال را به عهده دارم و از همان قسمت اول نیز در آن حضور خواهم داشت.

بازیگرانی نظیر سیامک انصاری، برزو ارجمند، عارف لرستانی، علی لک پوریان، هادی کاظمی، الیکا عبدالرزاقی و... در این سریال بازی خواهند داشت.

بازیگران جدیدی از جمله آتنه فقیه نصیری، کمند امیرسلیمانی، رابعه اسکویی و ... به این گروه پیوسته‌اند.

فیلمنامه این سریال را خشایار الوند و امیر مهدی ژوله در دست نگارش دارند و قرار است توزیع آن پس از تصویربرداری قسمت‌های نخست، به شکل کاملاً منظم و گسترده و با اطلاع‌رسانی «گلرنگ رسانه» آغاز شود.

منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

nar nia
14-11-2012, 17:12
خلاصه داستان سریال ویلای من

کافه سینما ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])- خبر تولید مجموعه‌ی تازه‌ی مهران مدیری، با اعتراض علاقه‌مندانی که از ناتمام ماندن قهوه‌ی تلخ، گلایه‌مندند، در کافه سینما، همراه شده؛ سینمادوستانی که معتقدند نتیجه خرید چندین سی دی قهوه تلخ، و اعتماد به سازندگان‌اش، با ناتمام ماندن مجموعه به باد رفته است. به هر حال این اخبار تازه‌ای است از مجموعه‌ای ویلای من. مجموعه‌ای که قرار است تولید آن به کارگردانی و تهیه کنندگی مهران مدیری به تازگی آغاز شده است.

«ویلای من» عنوان جدیدترین مجموعه نمایش خانگی مهران مدیری است که به همراه کارگردانی و بازیگری، در غیاب برادران آقاگلیان به‌عنوان تهیه‌کنندگان آثار قبلی‌اش، تهیه‌کنندگی آن را هم خود برعهده گرفته‌است. به گزارش خبرنگار مهر، «قهوه تلخ» عنوان کار قبلی مهران مدیری، کارگردان طنز شناخته شده سینما و تلویزیون است که مدتی پیش پخش آن در شبکه نمایش خانگی بدون ارائه قسمت‌های پایانی متوقف شد. تهیه‌کنندگی این پروژه برعهده برداران آقاگلیان بود که تاکنون درباره دلایل نیمه‌کاره ماندن این پروژه سکوت کرده‌اند. سکوتی که زمانی قابل تأمل می‌شود که بدانیم براساس شنیده‌ها مهران مدیری به‌عنوان کارگردان، سکانس ‌پایانی «قهوه تلخ» را هم تصویربرداری و حتی برای پخش آماده کرده‌ و در اختیار تهیه‌کنندگان قرار داده‌است. چندی پیش سعید رجبی فروتن در مقام مدیر سابق دفتر همکاری‌های سمعی و بصری و نمایش خانگی وزارت ارشاد درباره مشکلات پیش آمده برای پخش این مجموعه عنوان کرده بود: قطعا برای ساخت مجموعه جدید توسط تهیه‌کنندگان «قهوه تلخ» با آنها برخورد خواهد شد. با این وجود مهران مدیری می‌توانست کار جدید خود را در شبکه خانگی بدون هیچ مشکلی آغاز کند. تهران پاتوق مینویسد:«ویلای من» عنوان مجموعه تازه این کارگردان و بازیگر طنز سینما و تلویزیون است که این‌بار شخصا تهیه‌کنندگی آن را برعهده گرفته‌است تا خود پاسخگوی کلیه فرازوفرودهای احتمالی آن باشد. این در حالی است که پیش از این برخی رسانه‌ها شرکت گلرنگ را به‌عنوان تهیه‌کننده این مجموعه معرفی کرده بودند. «ویلای من» هم اکنون در مرحله نگارش فیلمنامه و پیش تولید قرار دارد و به زودی مقابل دوربین خواهد رفت.

داستان «ویلای من» درباره پیرمردی ۹۰ ساله و پولدار است که قرار است به‌زودی فوت کند. وی هشت فرزند دارد و فرزندانش که تعدادی از آنها در خارج از کشور حضور دارند، می‌خواهند به نوعی بر سر پیرمرد کلاه بگذارند و سرمایه او را بالا بکشند. در این میان یکی از فرزندان که در ایران کارمند بانک است و پسر خوب خانواده به شمار می‌رود با دیگر خواهران و برادران همراه نمی‌شود و حتی پدر را هم در این راه کمک می‌کند. از بازیگران این مجموعه می‌توان به همراهان قبلی مدیری مانند سیامک انصاری، هادی کاظمی، برزو ارجمند، الیکا عبدالرزاقی و رضا نیکخواه اشاره کرد. چهره‌های تازه‌ای چون امیرکاوه آهنین‌جان و آتنه فقیه نصیری نیز در این مجموعه به ‌عنوان بازیگر حضور خواهند داشت. مهران مدیری خود نیز از بازیگران «ویلای من» خواهد بود. هم اکنون خشایار الوند و امیرمهدی ژوله که پیش از این نگارش «قهوه تلخ» را هم برعهده داشتند، مشغول نگارش فیلمنامه «ویلای من» هستند. پخش این مجموعه نیز که قرار است همزمان با تصویربرداری وارد بازار شود، توسط شرکت پخش گلرنگ انجام می‌شود. برخی گمانه‌زنی‌ها حاکی از این بود که مجموعه «ویلای من» با سریال ۵۰ قسمتی‌ای که قرار بود مهران مدیری با موضوع اصلاح الگوی مصرف برای شبکه سوم سیما بسازد، ارتباط دارد و حتی ممکن است همان سریال در قالب شبکه خانگی تولید شود اما این موضوع توسط یکی از اعضای گروه «ویلای من» تکذیب شد و وی تاکید کرد این سریال هیچ ارتباطی با آن مجموعه تلویزیونی ندارد.

مجموعه‌های تلویزیونی «پاورچین»، «نقطه‌چین»، «باغ مظفر»، «شب‌های برره» و «قهوه‌تلخ» از مهمترین همکاری‌های مشترک مهران مدیری با برادران آقاگلیان تا به امروز بوده‌است.

هم اکنون فصل سوم «قلب یخی» با بازی مهران مدیری و کارگردانی سامان مقدم در شبکه خانگی ارائه شده‌است.

teza
14-11-2012, 18:08
خیلی مدیری رو دوست دارم اما دیگه ارجینال نمیخرم

NAZISM
18-11-2012, 14:14
آقای مدیری, قهوه تلخ رو تموم کن؛ سریال جدید پیشکش

5ajad
19-11-2012, 21:30
برخی گمانه‌زنی‌ها حاکی از این بود که مجموعه «ویلای من» با سریال ۵۰ قسمتی‌ای که قرار بود مهران مدیری با موضوع اصلاح الگوی مصرف برای شبکه سوم سیما بسازد، ارتباط دارد و حتی ممکن است همان سریال در قالب شبکه خانگی تولید شود اما این موضوع توسط یکی از اعضای گروه «ویلای من» تکذیب شد و وی تاکید کرد این سریال هیچ ارتباطی با آن مجموعه تلویزیونی ندارد.
اصلاح الگوی مصرف؟:sq_2:
این شبکه خانگی هم جدیدا مد شده! خب برای همون tv بسازین دیگه!مرتب هم پخش شه! البته شاید به نفعـشونه دیگه:sq_4:

nar nia
05-12-2012, 21:24
توزیع رایگان پیش قسمت سریال جدید مهران مدیری/ عذرخواهی از مخاطبان «قهوه تلخ»

خبر سینما نوشت:

مهران مدیری قصد دارد قبل از توزیع سریال ویلای من، در یک دی وی دی رایگان، به خاطر نیمه کاره رها شدن «قهوه تلخ» از مخاطبان دلجویی کند.

مهران مدیری که این روزها درگیر کارگردانی سریال جدیدش با عنوان «ویلای من» است، قصد داشت در ابتدای دی وی دی قسمت اول سریال جدیدش، دلایل نیمه کار رها کردن قهوه تلخ را توضیح دهد و از مردم به خاطر این بدقولی عذر بخواهد اما گویا تصمیم گرفته این عذرخواهی را به قبل از توزیع سریالش موکول کند.

مصطفی بصیری مدیر فرهنگی شرکت گلرنگ پخش، در این باره گفته که حدود 10 الی 15 روز پیش از توزیع سری اول «ویلای من» دی وی دی رایگانی با لوگوی این سریال از طرف شرکت گلرنگ پخش برای آشنایی مخاطبان با این پروژه به بازار می‌آید: «در این دی وی دی، علاوه بر آنونس «ویلای من» و معرفی بخش‌‌های مختلف آن، مدیری، به صورت رو در رو با مخاطبان صحبت می‌کند و راجع به مشکلات پیش آمده برای قهوه تلخ توضیح می‌دهد.»

«ویلای من» تازه‌ترین ساخته مهران مدیری است که بر اساس فیلمنامه‌ای از خشایار الوند و امیر مهدی ژوله برای پخش در شبکه ویدیویی تولید می‌شود. در این سریال علاوه بر بازیگران سریال« قهوه تلخ» ، آتنه فقیه نصیری، حسن پورشیرازی، کمند امیر سلیمانی و رابعه اسکویی هم حضور دارند. قرار است سری اول این سریال که شامل سه قسمت است، نیمه دی ماه به بازار عرضه شود.

payam178
05-12-2012, 21:35

اگه ارجینال نمی خریدی میتونست کار دومشو کلید بزنه؟

PLAΨMID
08-12-2012, 23:55
اگه ارجینال نمی خریدی میتونست کار دومشو کلید بزنه؟

برادر من ، اينهمه پول داديم كه سريال نصفه كاره ول شه ؟؟ حالا شما فرض كن كار دومشو هم كليد بزنه ، چه تضميني هست كه به سرنوشت قبلي دچار نشه ؟

payam178
09-12-2012, 19:17
برادر من ، اينهمه پول داديم كه سريال نصفه كاره ول شه ؟؟ حالا شما فرض كن كار دومشو هم كليد بزنه ، چه تضميني هست كه به سرنوشت قبلي دچار نشه ؟

باید بدانیم که عامل نیمه تمام رها شدن سریال ، حاکمیت بوده است یا آقای مدیری؟ به نظر شما چه کسی پاسخگوست؟
مگر کارگردان بیمار است که اثر خود را نیمه کاره رها کند؟!

nar nia
12-12-2012, 18:54
مهران مدیری طراح صحنه و لباس شد

اولین تصاویر از مجموعه تلویزیونی «ویلای من»

خبرگزاری فارس: مجموعه «ویلای من» به کارگردانی «مهران مدیری» درحالی مراحل ساخت خود را سپری می‌کند که مدیری در این سریال طراحی صحنه و لباس را هم برعهده دارد.

به گزارش خبرنگار رادیو و تلویزیون فارس، تا به حال حدود 20 درصد از کار تصویربرداری مجموعه جدید «ویلای من» به پایان رسیده و گروه در لوکیشن اصلی سریال که ویلایی در منطقه ازگل تهران بود، کار را ادامه می‌دهند.این سریال به زودی در شبکه نمایش خانگی توزیع خواهد شد.

بنا بر این گزارش، این مجموعه قرار است با دوبله کردی و ترکی و دو زیرنویس عربی و انگلیسی در بازار منتشر شود.
اسامی بازیگران این مجموعه در عنوان‌بندی این سریال به ترتیب حروف الفبا چنین آمده است: سیامک انصاری، برزو ارجمند، کمند امیر سلیمانی، رابعه اسکویی، امیرکاوه آهنین جان، بهار ارجمند، افسانه چهره‌آزاد، پانته‌آ رهنمون، ماندانا سوری، الیکا عبدالرزاقی، رضا فیض نوروزی، مهدی فقیه، محسن قاضی مرادی، هادی کاظمی، مریم کاویانی، علی لک پوریان، عارف لرستانی، مهران مدیری، شبنم مقدمی، علیرضا محمدی، نگین معتضدی، دریا مرادی دشت، غلامرضا نیکخواه، علی برقی و مهرداد مسعودنیا.

vahidreza2007
12-12-2012, 19:13
نه اینکه قهوه تلخ رو تموم کردن! حالا رفته سراغ یه مجموعه جدید !! هر چند که به جز دو مورد که ارجینال خریدم و بقیه اش رو دانلود کردم ! این مجموعه رو به خاطر وقت و هزینه ای که برای دنبال مجموعه قهوه تلخ گذاشته بودیم ، دنبال نمی کنم .

nar nia
19-12-2012, 22:18
اهدای جایزه، تمهید دوباره‌ی مهران مدیری برای جلوگیری از قاچاق سریالش

مهران مدیری در سریال جدیدش نیز سعی دارد با بهره‌گیری از تمهید قرعه‌کشی و اهدای جایزه، از قاچاق سی‌دی‌ها جلوگیری کند.

به گزارش سرویس تلویزیون ایسنا، مدیر عامل مؤسسه فرهنگی گلرنگ رسانه، در مصاحبه‌ی اخیرش از ویژگی‌های متمایز سریال «ویلای من» خبر داده و به جوایز گسترده‌ی این سریال اشاره کرده است.

اما در شرایطی که در سریال قبلی مهران مدیری با عنوان «قهوه تلخ»، اهدای جوایز به برندگان با حرف و حدیث‌های بسیار همراه بود، مدیر عامل مؤسسه پخش‌کننده سریال جدید مدیری (ویلای من)، اهدای این جوایز را ضمانت کرده است.

مصطفی بصیری به اهدای سه ویلا اشاره کرده و گفته است که این جوایز با ضمانت مجموعه صنعتی گلرنگ اهدا خواهد شد.

همچنین قرار است، نحوه‌ی شرکت در قرعه‌کشی جوایز سریال «ویلای من» به همراه توضیحات مهران مدیری در یک DVD رایگان تا چند روز دیگر در اختیار علاقه‌مندان قرار گیرد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ویلای من

بصیری مدت زمان هر قسمت از سریال «ویلای من» را به صورت خالص تقریباً 40 دقیقه عنوان کرد و این امر را به معنی احترام به بینندگان دانست.

مدیر عامل مؤسسه فرهنگی گلرنگ رسانه عنوان کرد: سریال «ویلای من» از قیمت مناسبی برخوردار است زیرا این سریال روی DVD-9 تکثیر خواهد شد که این امر برای نخستین بار در این سطح و گستردگی در شبکه نمایش خانگی کشور اتفاق می‌افتد. می‌دانید که قیمت DVD-9 خام در بازار بین 3000 تا 4000 تومان است. DVD سریال ویلای من 3000 تومان، به بهای یک DVD9 خام عرضه می‌شود.

بصیری با اشاره به تفاوت‌های DVD معمولی و DVD-9 تأکید کرد: «تفاوت DVD-9 با DVD معمولی در حجم ذخیره DVD9 است که تقریباً دو برابر دی‌وی‌دی‌های معمولی است. به دلیل حجم محدود دی وی دی معمولی، تنها در صورتی می‌توان محتوای جدیدی به دیسک اضافه کرد که محتوای اصلی فشرده شود که باعث افت کیفیت تصویر می‌شود، اما در DVD9 قرارگیری متنوع محتوا، همراه با کیفیت مطلوب، تنوع دوبله، تنوع زیرنویس و ... کاملاً امکان‌پذیر است.»

بصیری همچنین تاکید کرده است که دی‌وی‌دی‌های سریال «ویلای من» به طور منظم و متداوم در اختیار مخاطبان قرار داده خواهد شد.

شـیـفــو
19-12-2012, 22:32
دم خودم گرم که نه حمایت کردم و طرفداری ، همه رو دانلود کردم .
سریالی که همش سانسور و تحت چارچوب ارشاد باشه ، توقع بیشتر ازین نمیشه ازش داشت ، حتی الان پشیمونم چرا دانلود کردم ارزش دانلود هم نداشت .
این قهوه تلخ هم مثل آلبوم جاستین بیبره ،، ...... ("سانسور شد")

h-blade
22-12-2012, 17:28
این متن صحبت‌های مهران مدیری در دی وی دی نخست مجموعه تازه‌اش است. او که پیش از این (و از جمله در کامنت‌های مخاطبان‌اش در خبرهای کافه سینما)، بارها به خاطر پایان نیافتن مجموعه‌ی قبلی‌اش شماتت شده بود؛ حالا در این باره به مردم توضیح می‌دهد. حرف‌هایش را در کافه سینما بخوانید. طبق معمول، نظر، نظر شماست:

مهران مدیری: سلام عرض میکنم

امیدوارم هرکجا که هستی سلامت باشی و حالتون خوب باشه دلم براتون تنگ شده بود.

خیلی وقته باهم حرف نزدیم.

خیلی زودتر از این باید خدمتتون میرسیدم ولی این فرصت دست نداد.

لازمه که توضیحاتی بدم راجع به قهوه ی تلخ که چرا پایان نداشت و چرا به بعضی از تعهدات خودش عمل نکرد.

و قبل از اون یک تشکر بزرگ به همه ی شما بدهکارم به خاطر استقبالتون ، به خاطر کپی نکردنتون و به خاطر حمایت شگفت انگیزی که از قهوه ی تلخ کردید.

هیچ جوری نمیشه اینو جبران کرد.

حمایت شما از قهوه ی تلخ شگفت انگیز بود.

و این حق شماس که بدونید که چرا قهوه ی تلخ قسمت پایانی نداشت و به بعضی از تعهدات خودش عمل نکرد ، این وظیفه ی منه که به شما توضیح بدم چشمم درآد !.

اما من بعضی چیزا رو میتونم بگم.

بعضی چیزا رو نمیتونم بگم.

سعی میکنم یه حرفایی بزنم تا یه حرفایی زده باشم.

اما اینجا بگم که ، همین اول حرفام که حق با شماس همیشه همیشه حق با شماس ، اینا مشکلات منه ، مشکل شما نیست ، بدونید که میدونم ! اینا مشکلات منه ! حق با شماست ، سعی میکنم یه حرفایی بزنم.

دو سال پیش که اساسا شبکه خانگی اختراع شد ، دو سه سال پیش ، هیچ کس نمیدونست این کار انقدر سخت و پیچیدس.

یعنی از صفر تا صد این مسیر اینقدر سخت و پیچیدس !.

موضوع قاچاق ، موضوع لو رفتن DVD ، موضوع نظارت کیفی و فنی ، موضوع تولید این کار ، موضوع تبلیغات و اطلاع رسانی ، موضوع تکثیر و از همه سخت تر موضوع توزیع و پخش این کار در سراسر ایران ، در هزاران هزار سوپرمارکت به فاصله ی از صبح تا شب ، موضوع وقفه نیفتادن در پخش، موضوع نظم هفتگی این کار !.

وقتی واردش شدیم فهمیدیم چقدر سخت و پیچیدس!.

همه ی سعیمونو کردیم ! صد و دو قسمت از قهوه ی تلخ ساخته شد و پخش شد.

فقط چهار قسمت آخر موند ، شش قسمت آخر ، ببخشید ! یعنی دو مجموعه ! یعنی میشه گفت فقط فینال این کار موند که به مشکل برخورد !.

صد و دو قسمتش پخش شد !.

اما این کار باید تمام میشد و باید به تعهدات خودش عمل میکرد.

اما این سختی ها برای ما به عنوان اولین تجربه ی شبکه ی خانگی پر از آزمون و خطا بود.

و الان تازه پیدا کردیم که چیکار باید بکنیم و چه کارایی رو نباید بکنیم و چجوری باید اصلا این پروژه های اینچنینی رو مدیریت کرد و جلو برد ! پیدا کردیم ! یه مطلب کوچیک عرض کنم از گذشته ! در بیست سال گذشته که من دارم برنامه سازی میکنم ، حدود بیست سال شده ، یک مرور کوچولو بکنیم ، نوروز 72 ، که البته اونجا من بازیگر بودم ! پرواز 57 ، ساعت خوش ، سال خوش ، نوروز 76، مجموعه ی 77 ، ببخشید شما ، پلاک 14 ، 90 شب ، طنز 80 ، پاورچین ، نقطه چین ، شب های برره ، باغ مظفر، مردهزارچهره ، مرد دوهزار چهره...

کدوم یک از این کارا ناقص موند ؟! کدوم یک از این گارا قسمت پایانی نداشت ؟!

این لیستی که خدمتتون عرض کردم میشه هزاران هزار دقیقه برنامه یعنی صدها ساعت برنامه ، هرکدوم اینا 90 قسمتی بودن ، 100 قسمتی بودن ، 136 قسمتی بودن و بعضی هاش 170 قسمتی ، کدوم یک از این کارها در 20 سال گذشته که من ساختم قسمت پایانی نداشته ؟! پس حتما یه اتفاقاتی افتاده که قهوه ی تلخ قسمت آخر نداشت ! چرا این یه کار براش این اتفاق افتاد ؟! حتما یه اتفاقات عجیبی افتاده که این کار ته نداشت ! اما دوباره اینجا بگم ، حق با شماس ! اینا مشکلات منه ، مشکلات شما نیست ! حق همیشه با شماست !

بعضی از مطبوعات و سایت ها این سوال رو میکنن که تو که داری پروژه ی جدید شروع میکنی ، اصلا چه تضمینی هست که باز این ناقص نمونه ؟! باز این به تعهداتش عمل کنه ؟!

به گزارش کافه سینما، مهران مدیری ادامه می‌دهد:‌بعضی چیزا رو میتونم بگم !

اینکه همه چیز این کار با منه ! مسعولیت تمام و کمال این کار با منه ! تهیه کنندگی ، کارگردانی ، اجرای پروژه ، ساخت و .. و هر آنچه که به این پروژه مربوطه مسئولیتش با منه ! جوایزش ، کیفیتش ، به اتمام رساندنش ، پخش منظم هفتگیش و هرچه که به این پروژه مربوطه ! و اینکه دلیل اینکه این کارو شروع گردم اصلا این بود ! شاید دو دلیل داشته باشه ! من یک پروژه ای رو شروع کردم به نام ویلای من ، در 44 قسمت ! اصلا مهمترین دلیل شروع یک پروژه ی جدید ، همین بود ! ترمیم کردن و پاک کردن هرآنچه که در کار قبلی اتفاق افتاد ! این تنها کاریه که من میتونم بکنم ! چیکار میتونم بکنم دیگه ؟!!!

تنها کاری که الان میتونم بکنم اینه که یک پروژه ی جدید شروع کنم ، به اتمام برسونم ، پخش منظم کنم ، جوایزش رو بدم و تمام !

قسمت آخرش بیام بشینم دوباره بگم مچکرم و خداحافظی کنیم ! یکی این دلیلشه ، یکی نیاز جامعمون به کمدی است ! الان ! تو این شرایط ! حالمون یکم خوب شه !

اما کاری که من الان میتونم بکنم اینه که با به دست آوردن تجربیاتی از کار قبل که حالا میدونم چیکار باید بکنم ، چیکار نباید بکنم ، یه پروژه ای رو شروع کنم خیلی تر و تمیز ، به اتمام برسونم و به تعهداتش عمل کنم ! کار جدید یه کار 44 قسمتی است که هر هفته دو قسمت بیرون میاد ! باز این کارو به این دلیل کمتر و سبک تر گرفتیم که بتونیم بهتر مدیریتش کنیم ، یعنی 22 هفته این کار پخش خواهد شد ، 22 تا دو قسمتی ، یک تیم بسیار خوب از بازیگرای درجه یک این کار ، بازیگران طنز دور هم جمع شدن برای این کار ، این کار روی DVD9 تکثیر خواهد شد ، DVD9 کیفیتش بسیار بالاتره ، حجمش بسیار بالاتره و امکانات بسیار وسیع تری به ما میده ! این کار علاوه بر شکل عادی خودش که مثل همیشه میاد بیرون ، در یک شکل دیگه‌اش دوبله ی ترکی خواهد شد برای هموطنان ترک زبان ما ، در یک شکل دیگه دوبله ی کردی خواهد شد برای هموطنان کرد زبان ما ، یک شکل دیگه‌اش زیرنویس عربی خواهد داشت و یک شکل دیگه‌اش زیرنویس انگلیسی.

و جوایز بسیار متعدد که پخش این جوایز ، قرعه کشی این جوایز و اهداء این جوایز با موسسه ی گلرنگ رسانه خواهد بود ، شرکت گلرنگ ! که گلرنگ در این زمینه بسیار خوشنامه ! سال های ساله که گلرنگ داره قرعه کشی میکنه و هزاران هزار جایزه رو اهداء کرده و در این زمینه مورد اعتماد مردمه !

در قسمت آخر با شما حرف بزنم ، از شما تشکر کنم به خاطر حمایت هاتون و اون لحظه ، لحظه ای باشه که من سربلند باشم و بگم که کار رو انجام دادم.

تمیز ، تا به آخر ، با انجام تمامی تعهداتی که بر عهده ی شخص من بوده که همه ی این کار ، تمامی تعهداتش بر عهده ی شخص منه ! ممنونم.

به امید دیدار تک تکتون و امیدوارم همیشه خوب باشید.

سرحال باشید و باز به امید دیدار مجدد.

مچکرم...

کافه سینما به نقل از هواداران مهران مدیری

Reza31001
22-12-2012, 17:57
خبر بسیار خوبی بود

مهران مدیری با این کارش ریسک بزرگی کرد اما شجاعانه
به قصد اعاده حیثیت کاری رو شروع کرده که میدونه از لحاظ مالی ممکنه ضرر هم بکنه
واقعا چند درصد اونایی که قهوه تلخ رو اورجینال گرفتن ویلای من رو هم اورجینال میگیرن؟ و آیا مدیری جواب این سوال رو نمیدونه؟
قطعا میدونه ولی میخواد اعاده حیثیت کنه

این پروژه قطعا به خوبی و خوشی تموم میشه چون صفر تا صد کار دست خود مدیری هست
اگه مصاحبه های بازیگران قهوه تلخ رو خونده باشید میفهمید که در اون مجموعه مشکل از تیم کارگردانی یا بازیگران نبود

landscape
24-12-2012, 01:13
خدای من...باز همون بازیگرها....آخه چقدر تکرار؟؟تازه موضوعش هم که تکراریه

Eblis 2011
24-12-2012, 01:16
کلا مهران مدیری خیلی سریالاش یه شکله و تکراریه .... هرقسمت رو میبینی تا ته فقط چند تا تیکه و دیالوگ خنده دار توش داره ..... سبک تکراری شده و به دلم نمیشینه کاراش . :n13:

nar nia
26-12-2012, 19:50
ماجرای قطع انگشت "مهران مدیری" ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

بازی مهران مدیری در سریال «قلب یخی» منجر به حادثه‌ای شد که وی را مجبور کرد تا با دستکش در سریال جدیدش مقابل دوربین برود.

به گزارش ایسنا، بازی مهران مدیری در سری جدید سریال «قلب یخی» با حادثه‌ای تلخ همراه بود. در یکی از سکانس‌ها که سکانس پرزحمت و پر هزینه‌ای بود، پای مدیری می‌لغزد و او برای حفظ تعادل به شیشه‌های شکسته چنگ می‌اندازد و ناگهان انگشت کوچک دست راستش قطع می‌شود.
مدیری درگیر و دار فیلمبرداری، با وجود قطع انگشت، بازی در سکانس را به پایان می‌رساند. بعد از آن تازه گروه، متوجه ماجرا می‌شوند و مدیری و انگشتش را به بیمارستان می‌رسانند. انگشت مدیری پیوند زده می‌شود اما حس و عصب آن بازنمی‌گردد.
از این رو شما در عکس‌های منتشر شده از سریال «ویلای من» می‌بینید که مهران مدیری دستکش سیاه چرمی به دست دارد. البته عکس‌هایی که در آن مدیری دستکش به دست ندارد هم گویای این قضیه هست و مشخص است که انگشت قطع شده همچنان در پانسمان و بانداژ است.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

payam178
27-12-2012, 10:14
کلا مهران مدیری خیلی سریالاش یه شکله و تکراریه .... هرقسمت رو میبینی تا ته فقط چند تا تیکه و دیالوگ خنده دار توش داره ..... سبک تکراری شده و به دلم نمیشینه کاراش . :n13:

چون الان ملت نیاز به یک طنز به خصوص دارند ولی ارشاد اجازه ی ساخته شدن اونارو نمیده

MoJtaBa.R
28-12-2012, 21:11
دم خودم گرم که نه حمایت کردم و طرفداری ، همه رو دانلود کردم .

یه سری حرفا داشتم توی تاپیک قهوه تلخ بزنم ولی اینجا بهتر دیدم بزنم

همیشه سر کارای انتقادیش مانع بود : هر دفعه بدتر از دفعه قبل گیر دادند . اگه کار خودش بود و خودش دوست داشت یهویی تمومش کنه و یا جایزه ها رو به عنوان کلاهبرداری چرا نگرفتنش ؟ اگه فشار دیگران نیست پس چرا ... نوک پیکان رفته سمت مدیری .
از یه طرف : اگه صحبت سر جایزست باید گفت ملتی که به کپی رایت اعتقاد نداشتن با این کار حداقل نصفشون یاد گرفتن حمایت و اورجینال خریدن یعنی چی . صحبت سر پول دادن و زرنگی کردن و ندادن شد : بیس زندگی انسانها رو نمیشه تغییر داد ولی میشه تاثیر گذار بود بر زندگیشون ! اینکه هفته ای دو سه ساعت شادی بیاد توی زندگی آدم توی اینهمه خرج بیهوده 2500 تومن گرونه ؟؟!!! تاسف ویژه باید خورد برا سایتایی که به خاطر بازدید بیشتر خودشون رو فاقد ارزش میکنن با گذاشتن فایلای دانلودی سریال !!! سریال ته نداشت ! اوکی درست . همیشه جای قضاوتیم . همیشه خودمون میبریم میدوزیم رای صادر میکنیم : چرا چون خدا جاش با ما عوض شده !! ندونسته هر چی به فکرمون میاد میزیم رو دایره ! سریال نصفه کاره تموم نشد : 100 قسمت پخش شد . تضمینی هم نیست برا اینکه سریال جدیدش رو بازم توش گیرو گور نندازن !!!!

البته یه جورایی واجب شد انگاری که سریال مجموعه آخرش رو نداشته باشه تا نظرات بی شیله پیله کاربرا توی این تاپیکا داده بشه که واقعا آیا تغییری کرده وضعیت کپی کاری یا نه !!! جای مدیری بودم دیگه خواهش نمیکردم : هر کی خواست خودش بلده چی کار کنه

========

کسایی که عادت دارن به اورجینال خریدن و ارزش گذاشتن به حقوق دیگران خودشون بلدن و احتیاج به تلنگر و حرف کسی نیست که دزدی فایل انجام بدن از سایتا و وبلاگای زرد !! این سریال هم خریداری میشه از طرف هوادارای مهران مدیری بی شک

MCSE MAN
30-12-2012, 11:54
پوستر، عکس بازیگران به همراه نقش‌هایشان و جلد اولین مجموعه/ «ویلای من» / به همراه ویدیوی مهران مدیری

اسامی بازیگران این مجموعه در عنوان‌بندی این سریال به ترتیب حروف الفبا چنین آمده است: سیامک انصاری، برزو ارجمند، کمند امیر سلیمانی، رابعه اسکویی، امیرکاوه آهنین جان، بهار ارجمند، افسانه چهره‌آزاد، پانته‌آ رهنمون، ماندانا سوری، الیکا عبدالرزاقی، رضا فیض نوروزی، مهدی فقیه، محسن قاضی مرادی، هادی کاظمی، مریم کاویانی، علی لک پوریان، عارف لرستانی، مهران مدیری، شبنم مقدمی، علیرضا محمدی، نگین معتضدی، دریا مرادی دشت، غلامرضا نیکخواه، علی برقی و مهرداد مسعودنیا.

مهران مدیری
در نقش ارسلان مشکات

سیامک انصاری
در نقش هدایت

برزو ارجمند
در نقش فرید

نگین معتضدی
در نقش وکیل آقای مشکات

رضا فیض نوروزی
در نقش آلبرت (سر پیشخدمت)

کمند امیر سلیمانی
در نقش حوری خانم (سر آشپز)

همهٔ بازیگران مجموعه «ویلای من»

جلد اولین مجموعه «ویلای من»

* ویدیو توضیح مهران مدیری درباره پایان نافرجام قهوه تلخ و آغاز پخش ویلای من
دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

5ajad
05-01-2013, 14:31
مهران مدیری تاریخ عرضه دقیق سریال «ویلای من» را اعلام کرد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

جدیدترین ساخته مهران مدیری، با نام «ویلای من» از 26 دی‌ماه وارد شبکه نمایش خانگی می‌شود.

مدیری، برزو ارجمند، سیامک انصاری، عارف لرستانی، کمند امیرسلیمانی، الیکا عبدالرزاقی، هادی کاظمی، مریم کاویانی، مهدی فقیه، رضا فیض نوروزی و ... از جمله بازیگران این مجموعه ویدئویی هستند.

داستان «ویلای من» درباره پیرمردی 90 ساله و پولدار است که قرار است به ‌زودی فوت کند. وی هشت فرزند دارد و فرزندانش که تعدادی از آن‌ها در خارج از کشور حضور دارند، می‌خواهند به نوعی بر سر پیرمرد کلاه بگذارند و سرمایه او را بالا بکشند. در این میان یکی از فرزندان که در ایران کارمند بانک است و پسر خوب خانواده به شمار می‌رود با دیگر خواهران و برادران همراه نمی‌شود و حتی پدر را هم در این راه کمک می‌کند.

«ویلای من» یک سریال 44 قسمتی طنز به تهیه‌کنندگی و کارگردانی مدیری و فیلمنامه‌نویسی امیر مهدی ژوله و خشایار الوند است که بصورت هفتگی در بسته‌بندی‌های دو قسمتی طی 22 هفته در شبکه نمایش خانگی توزیع خواهد شد.

مدیری پیش از این سریال‌، سریال ناتمام «قهوه تلخ» را با اکثر بازیگران همین سریال در شبکه نمایش خانگی کارگردانی کرده بود.

3Dmajid
05-01-2013, 15:07
و قبل از اون یک تشکر بزرگ به همه ی شما بدهکارم به خاطر استقبالتون ، به خاطر کپی نکردنتون و به خاطر حمایت شگفت انگیزی که از قهوه ی تلخ کردید.
والا چیزی که ما دیدیم فقط کپی قهوه تلخ بود :n02:
اونم نه تنها کپی یه قسمت، بلکه کپی چندین قسمت در یک پکیج :n02:

البته مهم اینه که مردم بفهمن این پکیجا چون کپیه نخرن که متاسفانه نمیفهمن !

قهوه تلخ واقعا ارزش وقت گذاشتن و دیدنم نداشت ! من تا قسمت 13 ارجینال خریدم و بعدش اصلا بی خیال دیدن سریال شدم.
چون فهمیدم دارم پولمو هدر میدم ...

این سریال اینجور که معلومه قراره هر هفته دو قسمتی بیاد با قیمت 3000 تومن ... اگه اینجوری باشه میصرفه آدم حمایت کنه.

واقعا فیلم سازی کار آسونی نیس، هر صنعتی مشکلای خودشو داره.
خیلی زحمت میکشن تا یه فیلم بسازن.
من ارجینال میخرم اگه دیدم ارزش نداره دیگه نمیخرم و نمیبینم.

احمد1379
05-01-2013, 16:53
به نظر من این اثر یکی دیگر از کارهای خوب مدیری خواهد شد به تجربه برام ثابت شده هر کاری که خود مدیری نقش اولش یا یکی از نقشهای اصلی را بازی کنه یکی از اثرهای ماندگار او خواهد شد مانند مرد هزار چهره یا دو هزارچهره
من که بازم اریجینال میخرم هنرمند چیره دستی مانند مدیری ارزشش رُ داره که یه بار دیگه بهش اعتماد کنیم به خاطر همه زحمتهایی که برای شاد کردن مردم تو این همه سالها عمرش انجام داده

3Dmajid
05-01-2013, 18:34
به نظر من این اثر یکی دیگر از کارهای خوب مدیری خواهد شد به تجربه برام ثابت شده هر کاری که خود مدیری نقش اولش یا یکی از نقشهای اصلی را بازی کنه یکی از اثرهای ماندگار او خواهد شد مانند مرد هزار چهره یا دو هزارچهره
من که بازم اریجینال میخرم هنرمند چیره دستی مانند مدیری ارزشش رُ داره که یه بار دیگه بهش اعتماد کنیم به خاطر همه زحمتهایی که برای شاد کردن مردم تو این همه سالها عمرش انجام داده
موافقم چون مدیری خودش نقش اول بازی میکنه ممکنه خیلی سریال خوبی بشه.
اما هنوز معلوم نیس فیلمنامه ی این سریال و نویسندگیش به پای مرد هزارچهره یا دو هزار چهره برسه !
به نظر من که این دو نویسنده نمیتونن مث محراب قاسم خانی بنویسن !

SIMON137
05-01-2013, 22:01
ای کاش محمدرضا هدایتی تو لیست بازیگرا بود

masoud93
06-01-2013, 14:44
این یکیو هم می خواد بفروشه ؟؟؟

فکر نمیکنم کسی بخره ...

matr!x_2008
15-01-2013, 18:41
توزیع «ویلای من» از ۳بهمن آغاز میشود

سریال «ویلای من» به کارگردانی مهران مدیری و سرمایه‌گذاری مؤسسه فرهنگی «گلرنگ رسانه» سوم بهمن ماه به شکل کاملاً منظم و گسترده در سراسر کشور توزیع می‌شود.
بنا بر این گزارش، این مجموعه قرار است با دوبله کردی و ترکی و سه زیرنویس فارسی، عربی و انگلیسی در بازار منتشر شود. این سریال از سوی سه پخش ‌کننده توانمند کشور به شکل متمرکز و مویرگی، در زمانی کوتاه در تمام نقاط ایران، منظم و متداوم در اختیار مخاطبان عزیز قرار داده خواهد شد. این پخش‌ها عبارتند از: گلرنگ‌پخش، گلپخش اول و آرین پخش پیشرو که هر سه شرکت از شرکت‌های تابعه گروه صنعتی گلرنگ هستند. موسسه گلرنگ رسانه سرمایه‌گذار و مجری طرح این سریال است و اهدای جوایز نیز با ضمانت این موسسه صورت می‌پذیرد. شرکت صنایع الکترونیک گلرنگ نیز که دارای جدیدترین خط تولیدی DVD روز جهان است، تولید DVDهای این سریال را برعهده دارد و از آن جا که تمامی این شرکت‌ها عضو گروه صنعتی گلرنگ هستند، هماهنگی کاملی به منظور عدم وقفه در تولید و توزیع سریال وجود خواهد داشت که موجب اطمینان خاطر مخاطبان از بابت نظم و تداوم پخش سریال است. این سریال ۴۴ قسمت دارد که در بسته‌بندی‌های دو قسمتی طی ۲۲ نوبت در شبکه نمایش خانگی توزیع خواهد شد. از جمله بازیگران سریال ویلای من می‌توان به سیامک انصاری، برزو ارجمند، کمند امیر سلیمانی، رابعه اسکویی، ماندانا سوری، الیکا عبدالرزاقی، رضا فیض نوروزی، هادی کاظمی، علی لک پوریان، عارف لرستانی و نگین معتضدی اشاره کرد.

منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

amirpers
22-01-2013, 22:35
من که دو قسمت ابتدایی رو دیدم.
به نظرم بد نیست. حالا باید ادامه پیدا کنه تا معلوم بشه چقدر موفقه.

اما یه سوال.
تو دی وی دی برای قرعه کشی گفته شده کد 12 رقمی روی دیسک رو ارسال کنیم و از توی سایت سریال هم با 4 رقم سمت راست کد می تونیم وارد بشیم اما مشکل اینه که روی دیسک کد 13 رقمی موجوده نه 12 رقمی !!!!
وارد هم نمی تونم بشم.

m.beh
22-01-2013, 23:35
منم خریدم چون امروز تازه اومده بود فکر کردم اولین نفری می شم که دیده ماشالله بچه ها چه ترو فرزند. یه قسمت دیدم راجع به همونم می کم البته خوب قسمت اول که معمولا مقدمه است آدم انتظاری نداریه ولی اوایلش خسته کننده بود ولی اونجا ها که خودش وارد شد قشنگ بود و خنده دار تا حدی. و موافقم وقتی خودش بازی می کنه سریالاش بهتر از آب در می آد.در باره دوبله هاشم بگم که هم ترکی رو گوش کردم هم کردی به نظرم واضح تر از صداری سز صحنه بود که البته شاید خیلی هم تعجب آور نباشه و دوبله هاشم خوب بود.

MoJtaBa.R
23-01-2013, 00:49
قیمتش مناسب بود . دی وی دی ناین و سه تومن !! خریدم و دیدم . مث همه کارای مهران هنوز جا نیفتاده که همیشه هم چند قسمت اولش همینجوریه . بازیگرای غیر اصلیش یخ هستن فقط

کد برچسب روی هولوگرام رو من نمیدونستم قضیش رو انداختم دور:دی

Soroush-S
23-01-2013, 12:59
برای شروع بد نبود . بنظرم نسبت به قهوه تلخ باید بهتر باشه

Abdolreza2012
23-01-2013, 14:52
حالا این فیلم چند قسمتی هست؟
هفتگیه میاد مثله قهوه ی تلخ؟
تو هر پکیج چند قسمته؟

ahriman323
23-01-2013, 16:50
حالا این فیلم چند قسمتی هست؟
هفتگیه میاد مثله قهوه ی تلخ؟
تو هر پکیج چند قسمته؟
44قسمت
هر مجموعه شامل 2قسمت

عالی بود...

matr!x_2008
23-01-2013, 19:33
«ویلای من» با انواع و اقسام وعده‌های تبلیغاتی بالاخره رونمایی شد
اعاده حیثیت مهران مدیری

مراسم رونمایی از سریال «ویلای من»، به کارگردانی و تهیه‌کنندگی مهران مدیری در سینما آزادی برگزار و در این مراسم مطالبی درباره پایین آمدن اعتماد مردم به شبکه نمایش خانگی عنوان شد.

به گزارش ایسنا در ابتدای این مراسم که دوشنبه برگزار شد، مدیر عامل موسسه گلرنگ رسانه به قطع شدن انگشت دست مهران مدیری در جریان سریال «قلب یخی» اشاره کرد و گفت: مدیری به‌رغم توصیه پزشکان برای عمل، به خاطر «ویلای من» این عمل را به تعویق انداخت.
او به تبلیغات «ویلای من» قبل از پخش هم اشاره‌ای داشت و توضیح داد: 12 بیلبورد شهری در تهران داشتیم. تیزرهایی را هم در استادیوم آزادی هنگام پخش بازی‌های حذفی و لیگ برتر پخش کردیم. دی وی دی رایگان نیز که با دو فیلم سینمایی توزیع شد از دیگر کارهای تبلیغاتی بود که ما انجام دادیم.
در بخش دیگری از این مراسم مدیر عامل گروه صنعتی گلرنگ هم درباره حضور مهران مدیری در «ویلای من» گفت: او عاشقانه «ویلای من» را تهیه‌کنندگی و کارگردانی کرده و در تک‌تک قسمت‌های سریال شخصا حضور دارد. مهدی فضلی گفت: کار شاد و مفرح تاثیر زیادی در زدودن برخی مشکلات که به همه ما تحمیل شده دارد و می‌تواند افسردگی و خستگی را از بین ببرد. او به پایین آمدن اعتماد مردم به نمایش خانگی هم پرداخت و خاطرنشان کرد: انگیزه‌ها نسبت به نمایش خانگی پایین آمده و واقعیت این است که نمی‌توانیم بگوییم باور همان باوری است که در زمان ورود شبکه خانگی وجود داشته باید با همدلی، نمایش خانگی را به جای قبلی‌اش برگردانیم و آن را ارتقا دهیم. زمانی که «قهوه تلخ» را توزیع می‌کردیم فکر می‌کردیم سه میلیون نسخه کم است و باید به شش میلیون برسیم. اگر چنین چیزی در مورد «ویلای من» اتفاق بیفتد و بتواند در خانه‌ها رسوخ پیدا کند نتیجه‌اش شور و شعف مردم و باقیات صالحات برای ماست؛ مادیات و معنویات دو بال پرواز ماست. مدیر عامل گروه صنعتی گلرنگ درباره جوایز تعلق گرفته به مخاطبان سریال‌های نمایش خانگی هم توضیح داد: نحوه اهدای این جایزه‌ها، در افول باور نسبت به نمایش شبکه خانگی تاثیر گذاشت. نباید پرداخت جوایز را طولانی کنیم. بین پک 2 و 3 قرعه‌کشی می‌کنیم و بلافاصله تمام جوایز را به برنده‌ها خواهیم رساند.
مهران مدیری: امیدوارم بترکانیم
مهران مدیری در مراسم رونمایی از سریال «ویلای من» در سینما آزادی، گفت: حالا دیگر بحث مسائل مالی یا سود نیست، بلکه مساله احیای شبکه نمایش خانگی و اعتماد دوباره مردم به آن است.
مدیری درباره طرح سریال «ویلای من» توضیح داد: چند ماه پیش که طرح این سریال به ذهنم رسید، گفت‌وگوهایی با دوستان در مجموعه گلرنگ مطرح شد، اما با توجه به اتفاقاتی که در دو، سه سال اخیر در نمایش خانگی برای همه کارها افتاده، کار کمی سخت می‌شود. چون نمایش خانگی مسیری طی کرد که پر پیچ و خم بود و این اواخر هم برای مردم و هم برای کسانی که در آن فعالیت می‌کنند، مسیر خوبی نبود. او ادامه داد: در شرایطی که بی‌اعتمادی نسبت به شبکه نمایش خانگی در بین مردم به وجود آمده، پذیرفتن «ویلای من» ریسک‌پذیری بالایی داشت، اما مدیران شرکت گلرنگ حمایت کردند و حسن نیت داشتند و تا الان همه چیز پاک و پاکیزه بوده است.

مهران مدیری تاکید کرد: من تلاشم را در حد بضاعتم کردم که «ویلای من» کاری خوب،‌ باکیفیت،‌ جذاب و با بازیگران خوب باشد و هرچیزی که لازمه یک کار خوب است داشته باشد. بقیه آن، تلاش مسوولان گلرنگ است که این سریال به خوبی به دست مردم برسد. کارگردان «ویلای من» اضافه کرد: امیدوارم همه چیز بترکد و بیش از تصورمان اتفاق بیفتد؛ من خیلی دعا کردم که این اتفاق بیفتد.
مدیری نیز اشاره‌ای به وضعیت نامناسب سریال‌های نمایش خانگی داشت و گفت: الان موضوع فقط «ویلای‌من» نیست، بلکه نجات نمایش خانگی است اگر از طرف مردم خیلی خوب استقبال شود که البته منظورم بحث‌های مالی و فروش نیست‌؛، مردم دوباره «ویلای من» یا هر کار دیگری را بخرند کار بزرگی کردیم و نمایش خانگی را احیا کردیم و در تاریخ از ما می‌ماند که این کار را انجام دادیم.
او از وزارت ارشاد هم تشکر کرد و افزود: وزارت ارشاد هم خیلی به ما کمک کرد چون آنها هم می‌خواهند نمایش خانگی احیا شود؛ هر کسی در هر سمتی هر کاری از دستش بر می‌آمده انجام داده و این کار بدون هیچ مشکل و دردسری جلو رفته است.
مدیری در پایان صحبت‌هایش اظهار امیدواری کرد که «ویلای من» همه چیز را درست کند و ذهنیت را روتوش کند و پایه‌ای باشد تا کارهای دیگری در نمایش خانگی انجام شود.

جزئیات حادثه مجروح شدن مدیری سر صحنه «قلب یخی»
چرا مهران مدیری حاضر به جراحی نشد؟
علیرضا شمس دستیار کارگردان قلب یخی از جزئیات آسیب‌دیدگی دست مهران مدیری می‌گوید: «در حین فیلمبرداری صحنه‌ای بودیم مربوط به انفجار مکانی که آقای مدیری چند دقیقه قبل از آنجا بیرون آمده، اما بعد از انفجار به آنجا برمی‌گردد که یک نفر را که زیر آوار جا مانده است بیرون بکشد. طبیعی است پلان سختی را فیلمبرداری می‌کردیم؛ عوامل صحنه هم سعی داشتند تمهیدات لازم را رعایت کنند. خب از یک جا گلوله آتش می‌ریخت، جای دیگر را دود گرفته بود. بنابراین فکر کردیم بیشتر از یک برداشت نمی‌توان این سکانس را گرفت. وقتی شروع به کار کردیم آقای مدیری در همان 10 ثانیه پلان اول دستش به شیشه‌ای که از وسط بریده شده بود گیر کرد. انگشت کوچک دستش آسیب زیادی دید، اما در آن لحظه او هیچ واکنشی نشان نداد. آن فردی را که باید نجات می‌داد پیدا کرد و بعد از تمام شدن شدن سکانس وقتی کات داده شد: گفت دستم!
آن موقع تازه همه بچه‌های گروه متوجه شدند چه اتفاقی افتاده است. برای همه عجیب بود که آقای مدیری تا پایان سکانس هیچ واکنشی نشان نداده است. انگشت مهران مدیری چاک عمیقی خورده بود. سعی کردیم با مواد ضدعفونی‌کننده دست را ضدعفونی کنیم، اما خونریزی بند نمی‌آمد. ایشان همراه دو نفر از بچه‌های گروه به یک بیمارستان مجهز رسانده شد. در بیمارستان دست را بخیه و با آتل باندپیچی کردند، اما پزشکان از آقای مدیری خواستند هرچه سریع‌تر به پزشک متخصص مراجعه کند. فردای آن روز آقای مدیری به مطب چند دکتر معروف تهران رفت. همه آنها معتقد بودند تاندون‌های انگشت آسیب دیده است و متاسفانه به عمل جراحی احتیاج دارد، اما مدیری به خاطر همزمانی با شروع ساخت «ویلای من» ترجیح داد زیر تیغ جراحی نرود چون بعد از عمل جراحی باید تا مدتی انگشتش با آتل به گردنش آویخته می‌شد؛ بنابراین خودش خواست این اتفاق نیفتد. حتی به قیمت اینکه خدای ناکرده عصب انگشتش بعدها در حرکت و خم و راست کردن به مشکل بربخورد! البته فقط دو جلسه از فیلمبرداری قلب یخی باقی مانده بود یعنی آقای مدیری به خاطر پیش تولید سریال خودش حاضر به جراحی انگشتش نشد. پیگیری و احوالپرسی گروه کارگردانی «قلب یخی» هم نتوانست او را مجاب به عمل جراحی کند.

m.beh
24-01-2013, 19:54
بچه ها این قضیه قرعه کشیش چه جوریاست. گفته کد 12 رقمی روی سی دی رو بفرستید ب 20006000 بعد کد رو سیدی که 13 رقمی است. شماره سزیال کمتر از 12 رقم رو هلگرامشم یه کد داره 11 تا کاراکتر داره؟ چی کار باید بکنیم؟ خودم فهمی دم همون 13 رقمی رو باید فرستاد سایت رسمی قسمت قرعه کشی هم داره می شه اونجا چک کرد که رسیده، معتبره یا نه.

milad_takjoo
25-01-2013, 10:37
نسبت به دو قسمت اول خیلی خوب بود...مخصوصا سیامک عالی بازی میکرد...

پکیج زیدان:n19::n02:

Aref_2008
25-01-2013, 10:46
منم الان مجموعه اول رو دانلود و نگاه کردم

بدک نبود. تازه داشت آشنایی می داد و...

مهران و سیامک خوب بودند.

راستی توجه کردید مهران مدیری داخل اواخر قسمت دو که کنار سیامک نشسته بود داخل پارک داشت خودشو مظلوم نشون میداد و اظهار می کرد که مثلا من داخل مجموعه قهوه تلخ هیچ دخالتی نداشتم و همش تقصیر سرمایه داران بوده!
من چون تیز بودم این نکته رو فهمیدم! :n09:

Soroush-S
25-01-2013, 22:40
شما میتونید وارد سایت ویلای من بشید یا فقط من مشکل دارم؟

m.beh
25-01-2013, 23:44
شما میتونید وارد سایت ویلای من بشید یا فقط من مشکل دارم؟ من دیشب وارد سایت شدم

Soroush-S
26-01-2013, 14:45
سری دوم کی میاد ؟ از قبل معلومه کی میاد یا زمان خاصی نداره؟

ahriman323
26-01-2013, 20:32
سری دوم کی میاد ؟ از قبل معلومه کی میاد یا زمان خاصی نداره؟
ظاهرا سه شنبه ها میاد...

XENON24
28-01-2013, 14:52
تلویزیون یکپارچه علیه مدیری!

نه، این رشته سر دراز دارد! اگر کامران نجف‌زاده در بخش «صرفاً جهت اطلاع» خبر ۳۰: ۲۰ پنجشنبه گذشته مهران مدیری را بابت وعده جایزه‌هایی که در «قهوه تلخ» داد و به آنها عمل نکرد، سرزنش و هجو می‌کند، تردید نکنید که دلش چندان برای مردمی‌ که از این ناحیه سر کار رفتند، نسوخته است یا اگر در گزارش تولیدی واحد مرکزی خبر دیالوگ «من اشتباهی بودم» مدیری در «مرد هزار چهره» با طعنه علیه خود او استفاده می‌شود. همین طور وقتی صدا و سیما از پخش تیزرهای تبلیغاتی سریال‌های ویدئویی مدیری سرباز می‌زند و به ارگان‌های مطبوعاتی‌اش هم سفارش می‌کند از پوشش آنها خودداری کنند. حتی همین اواخر وقتی هیچ نامی ‌از آثار مدیری در میان تولیدات بخش سریال‌های طنز تلویزیونی جشنواره جام جم دیده نمی‌شود و مجید زین العابدین دبیر این بخش و مدیر تازه منصوب شبکه سه ، تلویحاً دلیل آن را «عدم امکان برنده شدن ذکر می‌کند»!
البته مدیری پهلوان زمین خورده نیست که دوستان صدا و سیمایی با این اعتماد به نفس به او لگد می‌زنند و ما نیز قصد قبح زدایی از بدقولی او و گروهش در جریان عمل نکردن به وعده‌های داده شده در «قهوه تلخ» را نداریم. اما هر عاقلی می‌تواند این نکته را درک کند که مواجهه‌های اخیر رسانه ملی با عزیزدردانه و چهره محبوب روزهای قدیمش ریشه در کجا دارد. به ویژه حالا که تلویزیون از حیث ساخت و نمایش آثار طنز ـ آن هم به قول معاون سیما «طنز فاخر» ـ روزهای خوشی را تجربه نمی‌کند. شاید این برخوردهای تخریبی حتی با توزیع سریال ویدئویی جدید مدیری، «ویلای من» در شبکه نمایش خانگی، شکل پررنگ‌تری نیز به خود گرفته باشند. اما مردی که در رأس آثاری چون «ساعت خوش»، «پاورچین»، «جایزه بزرگ»، «مرد هزار چهره» و … شماری از شیرین‌ترین خاطرات تلویزیونی ما را رقم زده، امروز در حالی مغضوب واقع شده که بخش عمده‌ای از دلایل غیبت طولانی‌اش از روی آنتن، تقصیر خودش نیست. البته اگر هم قصور از سوی او بوده، تلویزیونی‌ها کمترین قدمی ‌برای دلجویی از او و زمینه‌چینی برای بازگشتش بر نداشتند تا دست کم با نتیجه آن در خروجی شبکه‌ها، مشغول پز دادن شوند.
مدیری بد یا خوب، امروز به هر دلیلی دستش از آنتن کوتاه شده و این رسم جوانمردی نیست که تلویزیون با یکی از مهم‌ترین مهره‌های دیروز خود، این طور با بی مهری و تمسخر رفتار کند. کمی ‌قدرشناسی هم چیز بدی نیست!
منبع : بانی فیلم

saeed_136915
28-01-2013, 22:08
مگه قرار نبود مجموعه ها مرتب پخش بشن؟؟ این که نوشته 15 بهمن میاد پک دوم؟؟

A100000000000000A
28-01-2013, 22:43
چون 3 شنبه تعطیله پخش نمیشه

ahriman323
28-01-2013, 23:19
چون 3 شنبه تعطیله پخش نمیشه
خوب سه شنبه تعطیله 4شنبه و 5شنبه و شنبه که تعطیل نیست! از اون حرفها بودا...
باز هم مثل کارهای قبلی از همین اول بی نظمی شروع شد....

milad_takjoo
29-01-2013, 13:57
مثل اینکه واقعا به مدیری نمیشه اعتماد کرد.....

SA.JJ.AD
29-01-2013, 18:55
دوستان یه سوال !! این سریال ارزش دیدن داره که بریم بخریم و هفته ای ببینیم و به قول مدیری یکم شاد شیم ؟!:n01:
+
من عاشق کارهای مدیری بودم اما قهوه تلخ رو نا امیدانه تا یه قسمت هایی دیدم و دیگه بیخیالش شدم چرا که در حد مزخرف بود و اصلا جالب نبود !( حالا کار نداریم کلا بعد فهمیدم بدون پایان رها شد)! خواستم بدونم اینم مثه اون نباشه یه وقت !! الکی پول و مهم تر از اون وقتمونو پاش هدر کنیم :n27:

m.beh
29-01-2013, 20:34
دوستان یه سوال !! این سریال ارزش دیدن داره که بریم بخریم و هفته ای ببینیم و به قول مدیری یکم شاد شیم ؟!:n01: + من عاشق کارهای مدیری بودم اما قهوه تلخ رو نا امیدانه تا یه قسمت هایی دیدم و دیگه بیخیالش شدم چرا که در حد مزخرف بود و اصلا جالب نبود !( حالا کار نداریم کلا بعد فهمیدم بدون پایان رها شد)! خواستم بدونم اینم مثه اون نباشه یه وقت !! الکی پول و مهم تر از اون وقتمونو پاش هدر کنیم :n27: خوب حالا شما درست می گی اما فکر نکنم هیچ کی بتونه سوالات شما را دقیق جواب بده حتی خود مدیری هم با توجه به اینکه می گه قهوه تلخ تقصیر خودش نبوده که اینجوری شده بتونه جواب سوالات شما رو بده. 2 قسمت اول که راضی بودم همینو می تونم فقط بگم و اینکه تعداد این مثه اینکه کمتره 44 تاست بنابراین احتمالا بهتر می شه کنترلش کرد. دوستانی هم که می گند از حالا بی نظمب شرو شد. حق رو البته به شما می دم ولی برخی کارها برای تبلیغ قسمت اولو زودتر می دند و بعد بقیه رو مرتب می دند. حالا نمی دونم چی بشه ولی من فکر می کنم این مجموعه رو هم ببینیم چی می شه بعد نظر بدیم

Soroush-S
29-01-2013, 21:18
خوب سه شنبه تعطیله 4شنبه و 5شنبه و شنبه که تعطیل نیست! از اون حرفها بودا...
باز هم مثل کارهای قبلی از همین اول بی نظمی شروع شد....

واقعا ، بعد انتظار داره کپی نکنیم.:n23:

m.beh
29-01-2013, 23:23
واقعا ، بعد انتظار داره کپی نکنیم.:n23: باز این بحث کپی نکردن شرو شد اینجا. البته فقط شما نیستی ولی دلیل نمی شه یکی یک کار بد کرد شمام بری یه کار بد بکنی که!؟ شما خوب نخر وقتی فکر می کنی که کارشو درست انجام نمی ده. کپی کردن یه نوع دزدیه. مثلا فکر کن یه کارخونه ای ماستش قراره هر سه شنبه بیاد حالا یه سه شنبه ای تعطیل بوده نیومده شما توقع داری 4 شنبه ماسته بیاد ولی نمی آد. بعد شما می ری از کارخونه یه قوطی ماست می دزدی؟! اگه قرار بود از تلویزیون هم پخش بشه اگر قرار هر سه شنبه بود و یه سه شنبه ای به هر دلیلی پخش نمی شد نمی اومدند 4 شنبه یا 5 شنبه پخشش کنند می رفت تا 3 شنبه ی دیگه.

Soroush-S
30-01-2013, 00:40
باز این بحث کپی نکردن شرو شد اینجا. البته فقط شما نیستی ولی دلیل نمی شه یکی یک کار بد کرد شمام بری یه کار بد بکنی که!؟ شما خوب نخر وقتی فکر می کنی که کارشو درست انجام نمی ده. کپی کردن یه نوع دزدیه. مثلا فکر کن یه کارخونه ای ماستش قراره هر سه شنبه بیاد حالا یه سه شنبه ای تعطیل بوده نیومده شما توقع داری 4 شنبه ماسته بیاد ولی نمی آد. بعد شما می ری از کارخونه یه قوطی ماست می دزدی؟! اگه قرار بود از تلویزیون هم پخش بشه اگر قرار هر سه شنبه بود و یه سه شنبه ای به هر دلیلی پخش نمی شد نمی اومدند 4 شنبه یا 5 شنبه پخشش کنند می رفت تا 3 شنبه ی دیگه.
من تاحالا فیلم کپی نخریدم و نمیخرم. منظور من این بود که چرا از همین اول داره بدقولی میکنه

cyrax782
30-01-2013, 22:37
توزیع قسمت‌های جدید «ویلای من» از هفته آینده
» سرویس: فرهنگي و هنري - تلويزيون و راديو
کد خبر: 91111106793
چهارشنبه ۱۱ بهمن ۱۳۹۱ - ۱۴:۲۲
16-379.jpg

قسمت‌های سوم و چهارم سریال «ویلای من» یکشنبه، پانزدهم بهمن ماه توزیع می‌شود.

به گزارش گروه دریافت خبر ایسنا، مصطفی بصیری، مدیر عامل م‍ؤسسه گلرنگ رسانه با اعلام خبر بالا اعلام کرد: بررسی‌های انجام شده در سایت‌ها و فضاهای مجازی همچنین تحقیقات میدانی نشان می‌دهد عموم مخاطبان از محتوای سریال راضی بوده‌اند و مهم‌ترین هدف دست‌اندرکاران این پروژه از این طریق تحقق یافته است.

وی افزود: همچنین تعدادی از هم‌وطنان ترک و کرد زبان ما ابراز خشنودی کرده‌اند که این سریال را به زبان مادری همراه با مادر، پدر یا مادربزرگ و پدربزرگشان دیده‌اند. بسیاری نیز تأکید کرده‌اند که قسمت‌های اول و دوم آن قدر کشش داشته است که به سراغ قسمت‌های بعدی بروند، خصوصاً که مجموعه‌ها و سریال‌ها به ویژه کارهای مهران مدیری هر چه به جلو می‌رود جذاب‌تر می‌شود و ارتباط نزدیک‌تری با مخاطبان برقرار می‌کند.

بصیری گفت: قرعه‌کشی یک ویلا و 777 جایزه‌ی نقدی پس از توزیع DVD دوم سریال از میان مخاطبان دو DVD اول، بلافاصله در هفته آخر بهمن ماه قرعه‌کشی و اهدا خواهد شد و نتایج آن به طور گسترده به اطلاع عموم مردم خواهد رسید تا پاسخی باشد به اعتماد مخاطبان عزیز این سریال و ادای دینی باشد به همراهی دوباره آنان.

وی تأکید کرد: این جوایز با ضمانت گلرنگ رسانه و از سوی این موسسه اهدا می‌شود.

ویلای من

ویلای من

انتهای پیام

MoJtaBa.R
01-02-2013, 20:40
دوستان یه سوال !! این سریال ارزش دیدن داره که بریم بخریم و هفته ای ببینیم و به قول مدیری یکم شاد شیم ؟!:n01:
+
من عاشق کارهای مدیری بودم اما قهوه تلخ رو نا امیدانه تا یه قسمت هایی دیدم و دیگه بیخیالش شدم چرا که در حد مزخرف بود و اصلا جالب نبود !( حالا کار نداریم کلا بعد فهمیدم بدون پایان رها شد)! خواستم بدونم اینم مثه اون نباشه یه وقت !! الکی پول و مهم تر از اون وقتمونو پاش هدر کنیم :n27:

وقتی قهوه تلخ رو مزخرف دیدین این مث اون !! شاید هم بود ! شما کلا برو مث دیگران کپی کن عموجان و وقت گرانبهات رو تلف نکن . کاری که هنوز شروع نشده رو میخواین با سلیقتون مقایسش کنین که خیلی جالبه !!! هنوز شروع نشده سریال چه سوال باحالی کردین !

------------------

توی فیس بو .. و خیلی جاهای دیگه حرفایی زده شده که مضمونشون اشاعه کپی کردن و رعایت نکردن قوانین کپی رایت و ارزش قائل نشدن واسه زحمت دیگرانه : هر هفته این بحث خز شده داره ادامه پیدا میکنه و اونایی که دوست ندارن دیگه جار زدن نداره کپی کردن و به عبارتی دزدین اثر ! اینجا ایرانه ! با یه سری اتفاقات و ممانعتها و سنگ اندازی های خاص . این هم از خصوصیات ماهاست که اگه به زمین بزنن کسی رو باقی میان با لگد مال کردنش اجازه بلند شدن نمیدن . هنوز سریال مجموعه اولش در نیومده بود که توی رسانه و سیما حرفای کوته فکرانه زده شد . عادت شده که بدون دونستن انتقاد انجام بدن !

Kurosh
01-02-2013, 21:12
دوستان ...

هر کس مختاره سریال رو بخره، دانلود کنه یا از هر طریقی که دوست داره، به دست بیاره.

اعلام اینکه شما سریال رو می‌خرید یا دانلود می‌کنید، فایده‌ای برای دیگران نداره.
ممنون میشم بحث کپی کردن/نکردن این سریال و آثار مربوطه رو همین جا تموم و فقط در مورد خود اثر صحبت کنید. :n16:

ahriman323
03-02-2013, 16:51
قسمت 3 و 4 هم آمد
بازم خوب بود

milad_takjoo
04-02-2013, 21:33
این سری اصلا خوب نبود.....انتظارم خیلی بیشتر بود...آدم حوصلش سرمیره...فقط جاهایی که هدایت میاد قشنگه!

Soroush-S
06-02-2013, 16:56
این سری اصلا خوب نبود.....انتظارم خیلی بیشتر بود...آدم حوصلش سرمیره...فقط جاهایی که هدایت میاد قشنگه!

موافقم. امیدوارم سری بعدی بهتر بشه . ضمنا قرعه کشی کی اعلام میشه؟

ahriman323
07-02-2013, 00:04
یعنی همه یه طرف هدایت هم یه طرف.دی:

5ajad
10-02-2013, 00:09
تیم نویسندگی این سریال با قهوه تلخ فرق داره?

نمیدونم چرا حس میکنم نسبت به قهوه تلخ اون جذابیت و گیرایی رو نداره ! همش سکانس های الکی ! همش اتلاف وقت! این تبلیغ اویلا رو دیگه کجای دلم بزارم!

قسمت های اول قهوه تلخ کجا و این کجا ! در کل اصلا راضی نبودم از این قسمت ها ! فکر میکنم بیشتر به خاطر قوی نبودن داستانه!

پ.ن: این مشاور مشکات چقدر روی اعصابه!:@

Zaghan_13
10-02-2013, 13:15
تیم نویسندگی این سریال با قهوه تلخ فرق داره?

نمیدونم چرا حس میکنم نسبت به قهوه تلخ اون جذابیت و گیرایی رو نداره ! همش سکانس های الکی ! همش اتلاف وقت! این تبلیغ اویلا رو دیگه کجای دلم بزارم!

قسمت های اول قهوه تلخ کجا و این کجا ! در کل اصلا راضی نبودم از این قسمت ها ! فکر میکنم بیشتر به خاطر قوی نبودن داستانه!

پ.ن: این مشاور مشکات چقدر روی اعصابه!:@

نویسنده ها که همون نویسنده های قهوه تلخ هستن یعنی خشایار الوند و امیر مهدی ژوله ...
اما منم فکر میکنم این سریالش زیاد جالب نباشه .. این 4 قسمت رو که دیدم هیچ صحنه ی خنده داری نداشت ..
این یکی مثل قهوه تلخ نمیشه .. البته باید صبر کرد و دید .. شاید قسمتهای بعدی بهتر بشه .. همونطور که قسمتهای اول قهوه تلخ نسبتا ضعیف بود اما از قسمتهای 7 و 8 سریال جون گرفت.
اما در کل با این سریال مهران مدیری حال نکردم .. امیدوارم بهتر بشه:n01:

احمد1379
11-02-2013, 09:16
قسمت های 5 و 6 کی میاد ؟ کسی میدونه؟

ahriman323
11-02-2013, 12:10
قسمت های 5 و 6 کی میاد ؟ کسی میدونه؟
هفته پیش که یکشنبه اومد امروز شاید بیاد خبری که نزدن ظاهرا کی میاد

farshidshd
11-02-2013, 16:22
قسمت‌های پنج و شش ویلای من 24 بهمن توزیع می‌شود/ توزیع مجموعه چهارم 6 اسفند ماه

بنا به اعلام روابط عمومی سریال ویلای من، مجموعه سوم سریال ویلای من سه‌شنبه بیست‌وچهارم بهمن ماه و مجموعه چهارم آن یک‌شنبه ششم اسفند ماه توزیع می‌شود.
گفتنی است مجموعه سوم این سریال همراه با اعلام برندگان هولوگرام‌های برگزیده مجموعه اول به دست مخاطبان می‌رسد.
همچنین قرعه‌کشی 1 ویلا در روزهای باقی مانده بهمن ماه انجام خواهد شد و نتایج آن به طور گسترده به اطلاع عموم مردم خواهد رسید.
در خلاصه داستان مجموعه سوم آمده است: محسن مشکات و همسرش هما به ویلا وارد می‌شوند. جمشید و سی‌سی سعی دارند با دسیسه چینی، مشکات بزرگ را ورشکسته نشان دهند و در این راه نیز موفق می‌شوند و محسن و هما که اجاره‌نشین هستند، از ماندن و دریافت ارث پشیمان می‌گردند، اما اتفاقاتی می‌افتد که محسن و هما را در ویلا ماندگار می‌کند.

منبع : سایت ویلای من

احمد1379
12-02-2013, 21:27
قسمت چهارم خیلی باحال بود بویژه اونجایی که مدیری میخواست کیک خانم وکیلُ کش بره خیلی خنده دار بود . اون سکانس توی آشپزخانه هم خوب بود.:n20:

cyrax782
14-02-2013, 13:16
ولی به نظر من که خوب تونستن کار کنن، تیم داستان نویسی آقای مدیری اینطوری ابتدا، تا جای بیوفتن توی سوژه مورد نظرشون، قطعا ، انتظار میره، که بتوننن مثل گذشته موفق عمل کنن
تازه تا همین جاشم ، به نظرم هر کسی تو فیلم یه کاراکتر خاص داره ، و روی شخصیت ها خیلی کار شده
به علاوه اینکه داستان ، سوژه ای رو روایت میکنه، که از چشم خیلی ها دوره، و میخواد بگه تو مملکت ما هستند افرادی که دارند توی این رفاه ، به حد و مرز زندگی میکنن، که معلمو م نیست از کجا بهش رسیدن
(اشاره به نبود کس و کار این ارباب-بی کس و کار بودن یه شخص)

milad_takjoo
14-02-2013, 23:25
دو قسمت جدید خیلی بهتر شده بود فقط بازهم نقش هدایت خیلی کمه....پشت صحنه آخرش هم عالی بود...

boy iran
15-02-2013, 13:03
كم كم سريال داره خوب ميشه

البته بعضي از نقش ها كم رنگ هست

cyrax782
17-02-2013, 13:58
وایییییییییییی این جمشید هزار پا عالی بود، دم تیم نویسندگی سریال گرم واقعا
:)))))))))))))

ehsan_iace
24-02-2013, 17:58
ایرادات سریال ویلای من از نظر من :

قسمت اول :
چطور یک وکیل زن (هنگامه مهاجر) در ایران حاضر می‌شود برای پرونده‌ایی که به عهده گرفته در ویلای کارفرمای‌اش به مدت نامحدود حبس شود؟

چرا "هدایت" رفیق مهران مدیری با بازی سیامک انصاری با عینک می خوابد؟

چطور "هدایت" رفیق مهران مدیری با بازی سیامک انصاری می‌خواهد شناسنامه جعل کند در صورتیکه نام برادر شخص ثروتمند را نمی دانند؟ اسم پدرش را چی بزند؟

قسمت دوم :

ارسلان با بازی مهران مدیری آن دسته گل، کادو و مدارک که به وکیل تقدیم کرد را از کجا آورد؟ وقتی به ویلا آمد که چیزی همراه‌اش نبود؟

از کی ناسا شده سازمان جهانی هوافضا؟
(ناسا سازمان ملی هوانوردی و فضایی آمریک است)

"هدایت" با بازی سیامک انصاری قرار بود شناسنامه‌ برای او جعل کند چطور شد که مهران مدیری پاسپورت، بلیط پرواز، شناسنامه پدرش، کارت شناسایی، ناسا و گرین کارت جعلی را به وکیل ارائه کرد؟

چطور ارسلان با بازی مهران مدیری شناسنامه جعلی پدرش را دارد اما نام پدرش را نمی‌داند و منتظر است از بین جملات پیشکار پدرش بفهمد که نام پدرش چیست؟

طنز قویی ندارد و اکثر لحظات‌اش خنده‌دار نیست و یا طنزش به درد کودکان و خردسالان می خوره!

دیدن‌ این سریال را پیشنهاد نمی‌کنم

Arrowtic
24-02-2013, 19:08

قسمت اول :
چطور یک وکیل زن (هنگامه مهاجر) در ایران حاضر می‌شود برای پرونده‌ایی که به عهده گرفته در ویلای کارفرمای‌اش به مدت نامحدود حبس شود؟

چطور "هدایت" رفیق مهران مدیری با بازی سیامک انصاری می‌خواهد شناسنامه جعل کند در صورتیکه نام برادر شخص ثروتمند را نمی دانند؟ اسم پدرش را چی بزند؟

قسمت دوم :

ارسلان با بازی مهران مدیری آن دسته گل، کادو و مدارک که به وکیل تقدیم کرد را از کجا آورد؟ وقتی به ویلا آمد که چیزی همراه‌اش نبود؟

"هدایت" با بازی سیامک انصاری قرار بود شناسنامه‌ برای او جعل کند چطور شد که مهران مدیری پاسپورت، بلیط پرواز، شناسنامه پدرش، کارت شناسایی، ناسا و گرین کارت جعلی را به وکیل ارائه کرد؟

چطور ارسلان با بازی مهران مدیری شناسنامه جعلی پدرش را دارد اما نام پدرش را نمی‌داند و منتظر است از بین جملات پیشکار پدرش بفهمد که نام پدرش چیست؟

طنز قویی ندارد و اکثر لحظات‌اش خنده‌دار نیست و یا طنزش به درد کودکان و خردسالان می خوره!

درمورد وکیل: اگه دقت کرده باشید ایشون خونه نداره و به دوستش گفت که میشه بیام خونت تا بگردم یه جا برا خودم پیدا کنم.وضع مالیش خوب نیست و حالا برای کارش و حقوق بالاش بهش یه خونه هم میدن.
دومی رو قبول دارم.

قسمت دوم:میتونن بگن کسی بره براشون بخره.یا سفارش بدن بیاد.
ارسلان بدبخت که سوال درست حسابی نداره.
قرار بود هویت جعل بشه که شامل کلی چیزه.

درکل به نظر من صبر کنید یه 10 قسمت بیاد بعد چون که اکثر سریالای طنز قسمت های اولشون خیلی جذاب نیست.(البته به نظر من تا اینجا نسبتا خوب کار شده)

m.beh
24-02-2013, 19:13

قسمت اول :

قسمت دوم :

برخی اشکالات قبول ولی برخیشون مثلا با عینک خوابیدن هم دیگه برای یک سزیال طنز عادی است. سریال جدی نمی بینی که. تاره سریال جدی با کیفیت هم کلی اشکال داره چه برسه به این.

من می گم بدک نیست هنوز به پای کارهای خوب مدیری نرسیده.

Soroush-S
03-03-2013, 23:34
از سری جدیدش خبری نیست؟

h-blade
03-03-2013, 23:37
دوستان كسي لينكي از پشت صحنه ي اين سريال داره؟؟؟؟

ahriman323
06-03-2013, 01:52
قسمت ۹ و ۱۰ به بازار و نت آمد

Masоud
06-03-2013, 04:11
دوستان كسي لينكي از پشت صحنه ي اين سريال داره؟؟؟؟

تأکید بر ممنوعیت مباحث دانلودی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

مرسی از همکاری‏تون:n12:

Black Prince
06-03-2013, 18:38
کسی خبر نداره که بلاخره این هدایت وارد ویلا میشه یا نه؟ هر ۴-۵ قسمت یک بار ۵ دقیقه نشونش میدن :n15:

amirpers
06-03-2013, 21:57
من از این سری جدید خوشم اومد. تونست یه خورده ما رو بخندونه.
راستی من هر کاری کردم نتونستم اس ام اس بدم و این هفته تو قرعه کشی شرکت کنم. کسی این مشکل رو نداشته؟
اس ام اس هام Failed میشه.

ahriman323
07-03-2013, 00:42
کسی خبر نداره که بلاخره این هدایت وارد ویلا میشه یا نه؟ هر ۴-۵ قسمت یک بار ۵ دقیقه نشونش میدن :n15:
هنوز نه بازم اومد بازم رفت تو این مجموعه جدید

milad_takjoo
07-03-2013, 17:53
این دوقسمت خیلی قشنگ بود...کم کم که شخصیت پردازی ها تموم بشه مجموعه رو فرم میاد..

Arrowtic
07-03-2013, 22:40
این 9 و 10 عالی بودند.
دیالوگ هاشون منو ترکوند یعنی : دی (نام بردن شیوه های قتل توسط مدیری,حرفای برزو ارجمند با دختره,بالگرد اسفناج : دی )

ahriman323
08-03-2013, 02:02

-کلیه چپ در حد صفر چند بگه خوبه..؟ ۲۵ ملیون...

-چه خبره مگه دریچه آئورته ؟

-همینو بگو
چ چ چ چ چ چ چ.... تــــــــوف

Zaghan_13
09-03-2013, 09:19
من فعلا 7 قسمت اولش رو هنوز دیدم و باید بگم اصلاخوشم نیومد .
واقعا ضعیف بود .. تا به الآن ضعیفترین کار آقای مدیری بوده ..
اما از اونجایی که اقای مدیری و گروهش رو خیلی دوست دارم چند قسمت دیگه رو هم میگیرم میبینم به امید اینکه بهتر بشه والا من یکی قصد دارم قهوه تلخ رو از اول بشینم ببینم به جای این سریال :دی

امیدوارم قسمتهای 8 و 9 و 10 ـهش فوق العاده باشه و نویسنده ها ناامیده مون نکنن :n01:

Soroush-S
09-03-2013, 14:33
من قسمت 9 و 10 گرفتم ولی نمیدونم چرا دیسکش مشکل داره - هر چندبار یکبار دیسکش بالا میاد. توی دوتا DVD پلیر هم تست کردم. واسه شما مشکلی نداره؟

ahriman323
10-03-2013, 19:05
یکشنبه ها میومد؟ امروز نیومد ظاهرا:n15:

ahriman323
12-03-2013, 02:01
مجموعه ششم (قسمت‌های یازدهم و دوازدهم) سریال ویلای من، فردا سه شنبه 22 اسفند ماه توزیع می‌شود.

در خلاصه داستان مجموعه ششم آمده است: بعد از برگزاری مراسم عزاداری برای هرمز مشکات همه منتظرند که صبح فردا، هلیا و دخترش بریژیت ویلا را به قصد فرانسه ترک کنند و حتی جمشید برای آن‌ها بلیت تهیه می‌کند اما ناگهان با واکنش جدیدی از هلیا مواجه می‌شوند...

ahriman323
13-03-2013, 10:11
۱۷ جـــــــــور درگیرتم، ۷ جورش حبس کیفری داره....!!!

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ehsan_iace
14-03-2013, 11:20
این فیضی چطوره که دیگه با خودش تو مجموعه ششم حرف نمی‌زنه؟

اینکه برای 300 نفر 30 نوع غذا سفارش بدهند اما 20 میلیون تو خونه نداشته باشند به طلبکار بدهند جالب نبود (بهانه خوبی برای وارد کردن 2 تا شخصیت جدید نیست!)

برگزاری مراسم ختم تکه‌های طنز خوبی داشت اما نصف بیشتر افراد حاضر در جلسه ختم خدمتکارها و افراد منزل بودند؟!

مجموعه ششم مدت زمان کمتری داره و پشت صحنه بیشتری!

Facon_Archi
15-03-2013, 23:05
این فیضی چطوره که دیگه با خودش تو مجموعه ششم حرف نمی‌زنه؟
مثلا برای جلب کردن توجه این خانمی که جدید وارد خونه شده (هلیا)صداش به حالت نرمال برگشته دیگه!

mohammad hamed
16-03-2013, 23:33
در کل بد نیست ولی هنوز جذاب و جالب نشده

SA.JJ.AD
21-03-2013, 01:44
وای که چقد مجموعه ششم (11و12) ضعیف بود !! بعضی جاها هی میخواستم بزنم چند دقیقه جلو ! میگفتم بیخیال پول دادی:n02::n09::))))قسمت های 9 و 10 در عین عالی بودن ! این سری ششم رو که امروز صبح دیدم ! بدجور حالمو گرفت :n21:ایشالا دیگه شاهد همچین قسمت الکی و نباشیم ...:n27:
.
فقط تنها قسمت های جالبش تو اواخر قسمت 11 بود که یهو ریتم موزیک بکگراند شاد میشد و اعلام نتایج مسابقه ی پیامکی :n08:

Йeda
26-03-2013, 11:55
سلامــ دوستان

من فقط دو تا دی وی دیِ اولشو دیدم خیلی بی مــزه بود..اصلا حتی لبخندم هم نگرفت

هنوز نخریدم/... پس لطف میکنید شما که دیدین بگید قسمت های بعدیش قشنگتر میشه یا همینطوری ادامه پیدا میکنه؟؟

( فقط به خاطر سریال قهــــوه تلخ اینو خریدم ولی پشیمون شدم )

ehsan_iace
26-03-2013, 12:23
سلامــ دوستان

من فقط دو تا دی وی دیِ اولشو دیدم خیلی بی مــزه بود..اصلا حتی لبخندم هم نگرفت

هنوز نخریدم/... پس لطف میکنید شما که دیدین بگید قسمت های بعدیش قشنگتر میشه یا همینطوری ادامه پیدا میکنه؟؟

( فقط به خاطر سریال قهــــوه تلخ اینو خریدم ولی پشیمون شدم )

کمی بهتر میشه اما اصلاً به پای قهوه تلخ نمی‌رسه!

mohammad hamed
26-03-2013, 16:24
آره این سری آخر خیلی خیلی ضعیف بود.
قهوه تلخ با اون بابا اتیش محشر بود
به امید اینکه بهتر بشه نگا می کنم سریال رو

Soroush-S
27-03-2013, 09:26
بنظرم فقط پشت صحنش جالبه . :n01: زمان پشت صحنه بیشتر بشه بهتره

Eblis 2011
28-03-2013, 01:17
با احترام به طرفدارای مهران ، کارهای مدیری همه یکنواخت و لوووووس شده ....
با توجه به بی احترامی که سر قهوه تلخ به مخاطباش کرد ... باید تنبیه میشد .

mili_k
31-03-2013, 00:56
چه بی احترامی کرد ؟

Eblis 2011
31-03-2013, 00:59
چه بی احترامی کرد ؟

نصفه نیمه ول کن سریال بی احترامی نیست ؟
بی احترامی به اوناییه که هر هفته پول میدادن میخریدن

Reza31001
31-03-2013, 20:30
آقا هزار بار گفتن که قهوه تلخ رو مدیری ساخت و تمومش کرد منتها تهیه کننده ها اجازه انتشار قسمتهای آخر رو ندادن
چون صاحب مال اونا بودن
مدیری هم اگه میخواست پخش نکنه قسمتهای آخر رو نمی ساخت (فاقد ارزش نقل قول!)

این ویلای من هم با اینکه از هیچی بهتره ولی واقعا داره ضعیف عمل میکنه
اصلا قابل مقایسه با باغ مظفر هم نیست چه برسه به شب های برره و ...

Eblis 2011
31-03-2013, 20:39
آقا هزار بار گفتن که قهوه تلخ رو مدیری ساخت و تمومش کرد منتها تهیه کننده ها اجازه انتشار قسمتهای آخر رو ندادن
چون صاحب مال اونا بودن
مدیری هم اگه میخواست پخش نکنه قسمتهای آخر رو نمی ساخت (فاقد ارزش نقل قول!)

شما باور کردی این دروغو ؟
بالاخره باید یه یهونه و دروغی سر هم کنن تا طوری وانمود کنن که مقصر اونا نیستن .....
چطور این همه قسمت اجازه انتشار دادن و به آخراش رسید اجاازه ندادن؟
با عقل من که جور درنمیاد .... :n13:

Facon_Archi
31-03-2013, 20:40

دوستان تحمل داشته باشید
همه ی کارهای مدیری اوایلش خیلی یکنواخت بود و کم کم جا میافتاد
همین باغ مظفر و شب های برره هم همینطور بود
این سریال هم بهتر خواهد شد ۱۰۰٪
تا اینجا که انتظارات من رو برآورده کرده از یه سریال طنز(بدون مقایسه با کارهای قبلی مدیری)
فقط امیداورم نقش هدایت بیشتر بشه:n02:

Йeda
31-03-2013, 21:18
دوستان یه چیزی میگم نمیدونم چقدر قبول دارید

ولی از وقتی که مهران مدیری به خاطر پول از صدا و سیما جدا شد باید فکرِ اینجاهاشم میکردیم که بعد از سودِ زیاد فیلمشو نصفه رها کنه

البته به طورِ کامل هم مقصر نبود ولی حق ما که انقدر وفادارانه همه دی وی دی هاشو تهیه میکردیم و رو هم رفته چندین هزار پول به
سریالاش دادیم این نبود...:n15:

5ajad
31-03-2013, 23:45
شما باور کردی این دروغو ؟
بالاخره باید یه یهونه و دروغی سر هم کنن تا طوری وانمود کنن که مقصر اونا نیستن .....
چطور این همه قسمت اجازه انتشار دادن و به آخراش رسید اجاازه ندادن؟
با عقل من که جور درنمیاد .... :n13:
فکر کنم منظورشون انتشار توی اینترنت بود!

بعدشم مگه تهیه کننده مغز فندق خورده که بیاد قسمت های آخر رو بسازه ولی نزاره پخش شه؟ پول خودش به هدر میره!
فکر کردی کارگردان یا تهیه کننده دوست داره سریالش نصفه نیمه پخش شه؟:n02:

لابد مدیری به تهیه کننده گفته : این قسمت های آخر رو پخش نکن...بزار یکم به بیننده های سریال بی احترامی کنیم:n02:
به هر حال مدیری هم که توی اولین قسمت این سریال عذر خواهی کرد!:n06:

Eblis 2011
31-03-2013, 23:57
فکر کنم منظورشون انتشار توی اینترنت بود!

بعدشم مگه تهیه کننده مغز فندق خورده که بیاد قسمت های آخر رو بسازه ولی نزاره پخش شه؟ پول خودش به هدر میره!
فکر کردی کارگردان یا تهیه کننده دوست داره سریالش نصفه نیمه پخش شه؟:n02:

لابد مدیری به تهیه کننده گفته : این قسمت های آخر رو پخش نکن...بزار یکم به بیننده های سریال بی احترامی کنیم:n02:
به هر حال مدیری هم که توی اولین قسمت این سریال عذر خواهی کرد!:n06:

خب پس دلیل اینکه سریال تموم نشده چی بوده ؟
عذرخواهی کرده ؟ خب بکنه .... دلیل نمیشه ... من بخوام هر کاری بکنم بعد آخر کار فقط بگم عذر میخوام ... :n05:

Reza31001
01-04-2013, 07:07
دوستان تحمل داشته باشید
همه ی کارهای مدیری اوایلش خیلی یکنواخت بود و کم کم جا میافتاد
همین باغ مظفر و شب های برره هم همینطور بود
این سریال هم بهتر خواهد شد ۱۰۰٪
تا اینجا که انتظارات من رو برآورده کرده از یه سریال طنز(بدون مقایسه با کارهای قبلی مدیری)
فقط امیداورم نقش هدایت بیشتر بشه:n02:
آخه الان 12 قسمت گذشته دیگه
تا مجموعه دوم سوم منم همین نظر رو داشتم ولی الان دیگه اول داستان نیست

بعدشم وقتی مدیری کارگردانه باید با کارای قبلی خودش مقایسه بشه که این یکی ضعیف ترینش بوده تا حالا
در حد نیمه دوم قهوه تلخ (که باز داستان اون بهتر بود)

گرچه بازم قبول دارم از هیچی بهتره
چون تلویزیون که زده تو کارای خانوادگی و عشقی و این مضخرفات (نظر شخصی)

5ajad
01-04-2013, 19:37
عذرخواهی کرده ؟ خب بکنه .... دلیل نمیشه ... من بخوام هر کاری بکنم بعد آخر کار فقط بگم عذر میخوام ... :n05:

خوشم میاد فقط به همون بخش عذرخواهی توجه کردی:دی

payam178
01-04-2013, 21:41
دوستان یکی از دلایل نیمه تمام ماندن قهوه ی تلخ این بود که مهران مدیری شریک داشت.
ولی در ویلای من همه کاره خودشه:n18:

GOLDFINCH
02-04-2013, 00:00
خییلی لوسه . ولی از قهوه ی تلخ بهتره .

kortol
03-04-2013, 18:24
خیلی دوست داری بدونی دلیل تموم نکردنش چیه !! خوب معلومه عزیز این سریال شبکه خانگی رو زنده کرد ..!! کاملا شبکه خانگی با این سریال شکل گرفت و قبلش فقط سریلا قلب یخی بود که نتونسته بود اونجوری که باید شبکه خانگی رو نشون بده اما این سریال تونست و بعد ازاون بود که سیل کارای شبکه خانگی شروع شد .. مجوز ها رو هم ارشادصادر می کرد و پول مجوز هارو افزایش داد ولی سرمابه برگشتی محصولات بی کیفیت درجه 3 خیلی بالا بود ... حالا این وسط کی ضرر کرد !!!
حتی برای پخش خانگی محصولات صدا سیما برای خریدشون باید پول بده .. اونم سازمانی که یه زمانی بودجه اش و درامدش سر به فلک می کشید.. خودت حساب کن چند تا پروزه درست و حسابی از صدا و سیما توی این سه سال کلید خورده و خوب بوده موفق شده ؟ .. سریال های 30 قسمتی شبانه اب گوشتی بدون مضمون !!! سریال های بلند هم که از 5 الی 8 سال پیش شروع شدن ...
خودت حساب کن این مجموعه چه پولی به جیب و چه کسی ضرر کرد .. همیشه راه و بهانه برای متوقف کردن مردم به وفور پیدا میشه مخصوصا از طرف کسانی که بر مسند قدرت هستند !!!

Facon_Archi
06-04-2013, 19:52
مجموعه هفتم ۲۰ فروردین:

ahriman323
10-04-2013, 20:52
مجموعه بعدی باید خیلی زیبا باشه چون هدایت به عنوان پروفسر انرژی درمانی میاد داخل ویلا:n02:

Saeed System
10-04-2013, 23:12
اصلا روحیم عوض شد بعد دیدن این قسمت مخصوصا پشت صحنش...اصلا قبلش حالم گرفته بود افسرده بودم ..ولی بعد که سریال تموم شد اینقد رحالم خوب شده بود با افراد یاهو مسنجرم کلی چت کردم...واقعا خنده برهر درد بی درمان دواست....خیلی پشت صحنش حال میده همش میخندن ما هم میخندیم...:n06:

Facon_Archi
11-04-2013, 23:19
وااای:n02:
این مجموعه چقدرر خووب بود:n12:
چقدر هنرمند ِ هادی کاظمی واقعا دمش گرم:n12:

Abdolreza2012
17-04-2013, 14:30
مجموعه ی بعدیش کی میاد؟

ahriman323
17-04-2013, 14:43
مجموعه ی بعدیش کی میاد؟
احتمالا سه شنبه هفته دیگه بیاد

Facon_Archi
17-04-2013, 15:13
مجموعه ی بعدیش کی میاد؟

احتمالا سه شنبه هفته دیگه بیاد

۱ اردیبهشت میاد

چه مجموعه ای بشه:n02:

ahriman323
21-04-2013, 16:45
آخ آخ آخ دارم میگیرم مجموعه جدید را...

Soroush-S
22-04-2013, 15:50
قسمت جدیدشم فقط همین پشت صحنش جالبه . من اصلا از اصل سریال خندم نمیگیره:n15:

Black Prince
23-04-2013, 03:43
کلا بعد از باغ مظفر، تمامی کارهای مهران مدیری رو باید بریزی توی سطل آشغال. مثل همین سریال. :n21:

milad_takjoo
23-04-2013, 09:37
دو قسمت جدید فوق العاده بودن...مردم از خنده...:n08:

Mohammad_666
23-04-2013, 16:35
اصلا جالب نیست این سری آخر خیلی ضعیفه مخصوصا هادی کاظمی هیچ طنزی نداره ...

Facon_Archi
23-04-2013, 16:49

اصلا جالب نیست این سری آخر خیلی ضعیفه مخصوصا هادی کاظمی هیچ طنزی نداره ...

چقدر میتونه نظر ها متفاوت باشه!!
به نظر من هم این مجموعه خوب بود!! چه انتظاری دارید آخه از این سریال مگه؟:n13:

Mohammad_666
23-04-2013, 19:03
خوب شما میتونی بگی به کدوم صحنه هامیخندی دقیقا تو این سری آخر؟

amirpers
23-04-2013, 21:14
من هنوز این دو قسمت رو وقت نکردم ببینم اما علی رغم اینکه خیلی خیلی به مهران مدیری اعتقاد دارم اما به نظرم باید کمی در کارهاش تجدید نظر بکنه.
طنز که فقط سر هم کلاه گذاشتن نیست که.
این خوبه که هنوز کسی وجود داره که سریال طنز می سازه بدون اینکه توش از حمید لولایی و رضا صادقی و چند نفر دیگه استفاده کنه و هنوز هم حرف داره برای گفتن اما به نظر شما بازی مدیری تکرای نشده؟
حرکاتش، راه رفتنش، ترسیدنش، با لب و لوچه بازی کردنش و ... ؟؟؟!!!

به نظر من مدیری کمار خوبی کرد که تو قلب یخی و یکی دو تا فیلم بازی کرد این اخیرا و امیدورام این کار رو ادامه بده تا با کارگردان های مختلف بیشتر آشنا بشه و بازی جدیدی از خودش بروز بده و با دکوپاژها و میزانسن های جدید آشنا بشه و ... تا بتونه اون ها رو تو کارهای جدیدش استفاده کنه.

ahriman323
23-04-2013, 22:23
اره جالب بود دو قسمت...

Mr KING
24-04-2013, 00:19
درود
من تا چهارده دارم
15 و 16 اومده ؟

ahriman323
24-04-2013, 02:52
درود
من تا چهارده دارم
15 و 16 اومده ؟
اره.......

Soroush-S
24-04-2013, 09:40

شما چطوری مردی از خنده:n02: .

mohammad hamed
26-04-2013, 11:33
به نظر من که این قسمت خیلی از قسمت ها قبل جالب تر بود.مخصوصا با ورود سیامک انصاری
کلا توی فیلم های مهران مدیری سیامک انصاری نقش خیلی مهمی داره و می تونه خیلی تاثیر گذار باشه

S0R3N4
27-04-2013, 12:08
به نظر من مدیری کمار خوبی کرد که تو قلب یخی و یکی دو تا فیلم بازی کرد این اخیرا و امیدورام این کار رو ادامه بده تا با کارگردان های مختلف بیشتر آشنا بشه و بازی جدیدی از خودش بروز بده و با دکوپاژها و میزانسن های جدید آشنا بشه و ... تا بتونه اون ها رو تو کارهای جدیدش استفاده کنه.

اینو شدیدا باهات موافقم...
میزانسن و دکوپاژ های مدیری از دهه ی 70 تا الان بدون هیچ تغییر و پیشرفتی به همون شکل باقی مونده!!!
انگار داره تئاتر میسازه....

منم دست و پا شکسته این سریال رو در مواقع که دیگه زیادی بیکار میشم و حوصله ی کار خاصی ندارم؛میشینم میبینم...(قهوه ی تلخ رو هم همینطور دیدم-البته خیلی از اپیزودهاشو ندیدم)
به نظرم اصلا ارزش خریدن نداره...در حد همون دانلود کردن کافیه(توهین به هیچ شخصی نشه!میخوام بگم چقدر بی ارزش هست کار به نظر من)
البته با ورود هادی کاظمی و سیامک انصاری عزیز کار بهتر شده...
ولی فیلمنامه ی این مجموعه شدیدا کسل کننده هست و خیلی زیاد رو یه سوژه مانور میده!(حالا هر چقدر اون سوژه بی مزه باشه مهم نیست!!مثلا مثل ورود مریلا عبدالرزاقی!!!2 قسمت رو به این شخصیت تخیلی و بی مزه اختصاص دادن که من حتی از دانلود کردن اون 2 قسمت پشیمون شدم!!چه برسه به کسانی که زحمت کشیدن و اورجینال خریدن کار رو...)
ولی امیدوارم به مرور با پر رنگ تر شدن نقش سیامک انصاری کار جذاب تر شه...
و البته شدیدا جای خالی محمدرضا هدایتی در این مجموعه ی مدیری احساس میشه...!!!

ahriman323
29-04-2013, 01:25

mili_k
29-04-2013, 04:14
قسمت های اول تا 16 رو از کجا تهیه کنم ؟

ارجینال

احمد1379
29-04-2013, 07:26
قسمت های اول تا 16 رو از کجا تهیه کنم ؟

ارجینال

میتونید بهشون ایمیل بزنید یا باهاشون تماس بگیرید (با شرکت پخش گلرنگ)

ahriman323
29-04-2013, 10:36
کارمند کارخانه پروفیل فیل... مشکات

پول منو بدید بـــــرم

ahriman323
30-04-2013, 15:49
نیومده امروز ظاهرا!

milad_takjoo
30-04-2013, 23:38
مغازه دار گفت چهارشنبه میاد.....

ahriman323
01-05-2013, 13:22
مغازه دار گفت چهارشنبه میاد.....
بله امروز اومد...

SA.JJ.AD
03-05-2013, 04:20
مجموعه 9 رو هم دیشب دیدم !! متاسفانه از سری هشتم هم ضعیف تر بود و فقط لبخند تو قسمت پشته صحنه ها سراغم اومد !! بعضی دقیقه ها (مخصوصا موقع دیالوگ های این الیکا عبدالرزاقی ):n29: هی دستم میره برم چند دقیقه بزنم جلو سریالو !:n15:! اما فقط اسم مدیری نمیزاره اینکارو کنم:n27:
+
کلا به شخصه از 10 بخوام نمره بدم به این سریال !! نمره ی 4 رو میشه تا به اینجای کار بهش داد :n27:

Mohammad_666
03-05-2013, 10:41
این مجموعه 9 خیلی ضعیف بود واقعا اصلا طنزی نداره به خدا ....

pedram_sad
03-05-2013, 12:03
این مجموعه 9 خیلی ضعیف بود واقعا اصلا طنزی نداره به خدا ....

کل سریال ضعیفه و بیخوده
طوریه که وقتی میشینی ببینی بعد از چند دقیقه همه بلند میشن میرن
منم اکثرا همون پشت صحنه هاش رو میبینم که دوستان هم گفتن

ahriman323
03-05-2013, 21:31
من تو کارخونه پروفیلفیل مشکات کار میکردم یهو یه پیچ از اون بالا افتاد زیر دستگاه پرس... تا اومدم دولاشم بردارم دستگاه فیرت اومد منو له کرد... بلهههه... حالا پولمو بدید من بررررررممممم!!!!

osifa
04-05-2013, 16:22
کل سریال ضعیفه و بیخوده
طوریه که وقتی میشینی ببینی بعد از چند دقیقه همه بلند میشن میرن
منم اکثرا همون پشت صحنه هاش رو میبینم که دوستان هم گفتن

خودشونم فهمیدن فقط پشت صحنه هاش خنده داره برای همین تو این دو سری آخر تایم قسمت دوم رو کوتاه تر کردن و به پشت صحنه اضافه کردن

amirpers
04-05-2013, 20:10
واقعا جزو ضعیف ترین کارهای مدیریه این سریال.
آخه دو تا نویسنده مگه چقدر ایده دارن که به این سرعت و بعد از سریال ناتمام و سنگین قهوه تلخ دوباره این رو نوشتند؟
هخونطور که قبلا هم گفتم، بازی ها هم تکراری. کارگردانی و دکوپاژهای تکرای. بیشتر (تمام) صحنه های سریال در فضای بسته و بدون تحرک که همه ایستاده اند و حرف می زنند و یا نشسته اند و حرف میزنند و ...

amir_dvb
05-05-2013, 07:17
همین سریال اگر از تلویزیون پخش می شد میترکون ولی حالا چون همه پول میدیم سخت گیری می کنیم کلا من با طنزش حال می کنم هر چند بار کمدی کل داستان پائینه و دیالوگها خیلی سطح پائینه ولی بازم تو طنز لحظه ای جالبه دوست ندارم بگم دیگه نمی بینم چون اونوقت ((( دروغگو نگو:n02:)) می شم

Soroush-S
05-05-2013, 09:56
من 20 دقیقه قسمت 17 دیدم واقعا اینقدر مسخره بود که بقیشو ندیدم . :n15:

amir_dvb
05-05-2013, 10:26
من 20 دقیقه قسمت 17 دیدم واقعا اینقدر مسخره بود که بقیشو ندیدم . :n15:

کار وطنی هست شما با کارهای هالیوودی مقایسه نکن سطح اونا فرق می کنه شما با کارای تلویزیون عزت مقایسه کن :n09:

Mr KING
05-05-2013, 14:52
حیف این همه ترافیک که به خاطر این سریال حروم شد
البته ترافیک شبانه رایگان...
:n22:

Soroush-S
05-05-2013, 17:22
کار وطنی هست شما با کارهای هالیوودی مقایسه نکن سطح اونا فرق می کنه شما با کارای تلویزیون عزت مقایسه کن :n09:

من که اصلا سریال خارجی نمی بینم . همین سریالهای صداوسیمای خودمون بهتر از ویلای منه:n05:

حیف این همه ترافیک که به خاطر این سریال حروم شد
البته ترافیک شبانه رایگان...
من و چی میگی که هربار 3 تومن پول سریال دادم:n15:

ahriman323
05-05-2013, 18:13
از سریالهای ابرانی خیلی بهتره
مجبور نیستید بخرید

Soroush-S
05-05-2013, 22:57
از سریالهای ابرانی خیلی بهتره
مجبور نیستید بخرید

قرعه کشی داره آخه :n10:

ahriman323
05-05-2013, 23:07
:n09:
احتمالش در حد صفر هست

meshkiposh2200
05-05-2013, 23:12
لدفن ساده نباشید

Soroush-S
06-05-2013, 00:54
:n09:
احتمالش در حد صفر هست

بلکه زیر صفر:n05:

amir_dvb
06-05-2013, 08:12
مدیری طنزش و سبکش اینطوری هست ولی نمیدونم چرا یکم بیشتر سعی نمی کنه از بازیگراش بازی بهتر بگیره و همیشه خودش باید شاخ باشه یه چهره جوان تئاتری وکمدی بیار ببین جمعیت از خنده لیسه میرند یا نه

S0R3N4
09-05-2013, 16:43
من به نظرم با اومدن سیامک انصاری جالب تر شده کار....

کسی نمیدونه کی نقشه میشگات بزرگ رو بازی میکنه؟؟؟؟

من فقط اعصابم از این دکوپاژ ها و میزانسن های همیشه تکراریه مدیریه!!!
انگار تئاتره...!!!

3D-Max
09-05-2013, 19:37
نقش مشکات بزرگ تو بازیگرا نیست
ولی اگه قسمت قبل تو پشت صحنه ها توجه کرده باشید
وقتی مدیری رو تخت دراز میکشه بعد میخندن خنده مشکات بزرگ خیلی خیلی شبیه محمدرضا هدایتیه!!!!!!!:n04:
نمیدونم من اشتباه کردم یا نه ولی فکر کنم خود خودش بود اگه محمدرضا هدایتی باشه سوپرایز بزرگیه:n19:

ahriman323
09-05-2013, 21:22
نقش مشکات بزرگ تو بازیگرا نیست
ولی اگه قسمت قبل تو پشت صحنه ها توجه کرده باشید
وقتی مدیری رو تخت دراز میکشه بعد میخندن خنده مشکات بزرگ خیلی خیلی شبیه محمدرضا هدایتیه!!!!!!!:n04:
نمیدونم من اشتباه کردم یا نه ولی فکر کنم خود خودش بود اگه محمدرضا هدایتی باشه سوپرایز بزرگیه:n19:
اره منم حدس میزدم اون باشه چهره اش شبیه اش هست

farshidshd
11-05-2013, 13:00
اره منم حدس میزدم اون باشه چهره اش شبیه اش هست

همون اولین قسمت معلوم بود که هدایتیه

S0R3N4
12-05-2013, 15:27
سری جدید کی پخش میشه؟

ahriman323
12-05-2013, 15:38
سری جدید کی پخش میشه؟
امروز اومد

SA.JJ.AD
16-05-2013, 20:54
قسمت 19 و 20 رو دیدم دیشب و دیگه کاملا مطمئن شدم این حدود 24 قسمت باقیمونده هم همینجور بی مزه و ابکی پیش میره تا تموم شه !!
والا ما فیلم ژانر وحشت میبینیم یکی دوبار خندمون میگیره !! اما این ویلای من ! :n29:وقتی دقیقه هایی که خانوم ها جمع شدن و دارن دیالوگ میگن تو سریال از بس مزخرف و تو مخه ... میزنم چند دقیقه بره جلو:n21::n15:

+
+
+
فقط چند ثانیه ی پایانی قسمت 20 جالب بود :n02::n02:

Arrowtic
16-05-2013, 20:57
والا ما فیلم ژانر وحشت میبینیم یکی دوبار خندمون میگیره !!
:n08:

_____

فاجعه بودن این 19 و 20 ! دریغ از یه لبخند کوچیک . فقط شده بود جیغ جیغ !

MILAD MGH
16-05-2013, 21:04
این بی مزه گیش به کنار، صحبت کردنِ اونی که نقش قیصر رو توی قهوه تلخ بازی میکرد، بدجور رو اعصابه.
آخر جمله ها رو که اونطوری میگه واقعاََ اعصاب خورد کن و حال بهم زنه.

MR.Zero1
16-05-2013, 21:21
از مهران مدیری عزیز انتظار بیشتری میرفت !
حیف باشه قهوه تلخ پیش نرفت

اما هنوزم عاشق مهران مدیری هستم از بچگی لبخند رو رو لبه من و خانوادم آورد :)

Mr KING
17-05-2013, 00:26
حالا خوبه سریال رو دانلود میکنید اینقده ناراحتید
میخریدید چی میشد!

MILAD MGH
17-05-2013, 00:30
حالا خوبه سریال رو دانلود میکنید اینقده ناراحتید
میخریدید چی میشد!

شما دقیقاََ از کجا میدونید کی میخره، کی دانلود میکنه؟

SA.JJ.AD
17-05-2013, 04:21
شما دقیقاََ از کجا میدونید کی میخره، کی دانلود میکنه؟

این دوستمون به قولی ... هوتوتو سابیده به الک :n02:

Abdolreza2012
17-05-2013, 09:40
دوستان من هوز فیلمو وقت نکردم ببینم ولی تا قسمت 18 رو دارم و بقیه تو لیست دانلودن
به نظرتون ارزش داره دانلودو ادامه بدم یا همینجا تمومش کنم؟
چون اینجا همه میگن به درد نمیخوره
اگه خوبه که ادامه بدم اگه نیست برم سراغ یه فیلم دیگه؟

mohammad hamed
17-05-2013, 11:16
این سری آخر که واقعا افتضاح بود.خیلی بی مزه هست
از مدیری انتظار بیشتری می رفت
قابل مقایسه با قهوه تلخ نیست
الان به نصف رسیده ولی هنوز ...
بازم سیامک انصاری

Soroush-S
17-05-2013, 16:38
دوستان من هوز فیلمو وقت نکردم ببینم ولی تا قسمت 18 رو دارم و بقیه تو لیست دانلودن
به نظرتون ارزش داره دانلودو ادامه بدم یا همینجا تمومش کنم؟
چون اینجا همه میگن به درد نمیخوره
اگه خوبه که ادامه بدم اگه نیست برم سراغ یه فیلم دیگه؟

بنظرم ارزش نداره .

amir_dvb
18-05-2013, 09:26
به نظرم از تلویزیون عزت بهتره ولی اگر با fox یا HBO یا showtime یا starz ....... مقایسه بفرمائید نه مفت گرونه دوستان لطفا هر چیزی رو تو سطح خودش بررسی کنند

S0R3N4
21-05-2013, 17:27
من به جز بازی مصنوعی و کاراکتر مسخره ی الیکا عبدالزراقی و رابعه اسکویی(که سکانس های ایشون رو که کلا میزنم بره تا چهرشو نبینم) به نظرم اونقدر هم غیر قابل تحمل نیس این کار(هر چند نمیشه به عنوان یه سریال طنز بهش نگاه کرد و فقط واقعا بیکار میشم میتونم وقتم رو سر این سریال بذارم)

من ماندانا سوری و دریا مرادی دشت رو دوست دارم در این سریال بر عکس بعضی از دوستان...

مجموعه جدید کی پخش میشه راستی؟

ahriman323
22-05-2013, 18:37

S0R3N4
23-05-2013, 18:41
این مجموعه ی آخری عالی بود...

من که حسابی خوشم اومد بالاخره...!

و فکر کنم بالاخره این مجموعه داره میاد رو فرم!!!

xaxi
23-05-2013, 22:26
به نظرم تنها ایرادی که این فیلم داره اینه که ؛ همش تو فضاهای تکراری فیلم برداری میشه ! :n29:

آدم رو خسته میکنه !

باز این قسمت 22 بهتر بود ! رفتن بیرون یه بیلی کلنگی زدن از اون فضای بسته ویلا جدا شدن !

بازیگرا هم جز این "هنگامه" همشون عالی کار میکنن ! :n12:

~~~.~~~.~~~

"قهوه تلخ" رو از اولین قسمت تا آخرین قسمتی که بیرون اومده بود رو خریده بودم ولی این رو نمیخرم ؛ چون یه ذره بی اعتماد شدم نسبت به "مهران مدیری" ! :n23: "قهوه تلخ" از این خیلی قشنگتر بود ولی اونم مثل "ویلای من" همش تو فضاهای تکراری فیلم برداری میشد متاسفانه .. :n27:

××

به هر حال هیچی مثل "برره" نمیشه :n02:

5ajad
24-05-2013, 12:24
میگم من تا قسمت 12 دیدم...الان اگه بشینم 21 و 22 رو ببینم چیزی رو از دست میدم؟

Saeed System
24-05-2013, 12:37
این قسمتش خیلی جالب بود..یتکیه ادای اون دشواری و قبلم گرفت رو د رمیارود..

ahriman323
24-05-2013, 16:38
این قسمت خیلی جالب بود!

SA.JJ.AD
25-05-2013, 07:16
میگم من تا قسمت 12 دیدم...الان اگه بشینم 21 و 22 رو ببینم چیزی رو از دست میدم؟

از دست که مطئنا میدید یه چیز هاییو اما همچین شاهکاریو هم از دست نمیدید !! ولی بشینید قسمت 21 یهو ببینید !! یه سری چیز ها و یه شخصیت ها و ... براتون نامفهموم و نااشنا به نظر میاد ! و اگه قراره این اتفاق بیفته طبیعیه که بهتر باشه وقتتونو هدر ندید !
+
+
+
راستی به قول دوستان بعد چند مجموعه ضعیف بالاخره یه دو قسمت قشنگ دیدیم ... من که به شخصه از این 21 و 22 لذت بردم ... ایشالا همینجورم ادامه پیدا کنه :n01:و دیگه شاهد فجایعی مثه مجموعه 10 نباشیم:n21::n01:

Facon_Archi
25-05-2013, 08:30
21 ,22 را دیدیم!
جالب بود پسندیدیم!:n02: خیلی بالا پایین داره سریال
از این نظر شده مثل قهوه تلخ!
کلا مدیری باید بیخیال امیر ژوله و الوند بشه و دوباره با قاسمخانی ها همکاری کنه! دلم تنگ شده واسه متن ها و دیالوگ هایی که مینوشتند
این تیم نویسنده اگه میخواست جواب بده توی قهوه تلخ میداد دیگه!
نمیدونم چه اصراریه با این ۲ تا کار کردن.
الان هم متن ها و دیالوگ ها خیلی قوی نیس فقط حرکات بازیگرها هست که آدم خندش میگیره .

ahriman323
25-05-2013, 10:53
توزيع مجموعه دوازدهم (قسمت‌هاي بیست و دوم و بیست وسوم) - روز 12 خردادماه 1392 سراسر كشور

هلاکو روانشناس معروف از کانادا و همسرش شعله مشكات كه خواهر جمشيد است و زنی است که تقریباً موش آزمایشگاهی شوهرش بوده و بسیار رفتارهای بیمارگونه دارد، به پیچیده شدن ماجرا میافزاید. هلاکو با ورودش دوباره همه را که تازه آرام گرفته بودند به سکته می اندازد.

hoomi_gta
25-05-2013, 10:56
به نظرم این کار ضعیف ترین کار آقای مدیری بوده، کلا کار های آقای مدیری افتو از قهوه تلخ شروع کرد . یادش بخیر شب های برره، پاورچین، باغ مظفر، ... از خنده دلدرد میگرفتیم!! یک نکته دیگه اینکه کار های قبلی آقای میدری نکات جالب اجتماعی هم توش داشت و طعنه هم زیاد میزد ولی تو ویلای من خبری از این هنر نیست! من این آخری و ندیدم ولی تا اینجا فقط پشت صحنه ها خنده دار بوده! جالبه صنه هایی که پشت صحنه خودشون این همه میخندن تو فیلم ما اینجوری و یا بعضی وقتا هم اینجوری داریم نگاه میکنیم!!

Black Prince
26-05-2013, 06:42
مهران مدیری فقط زده تو کار تجملات! یعنی فقط دکور میسازه و زرق و برق نشون میده. وگرنه قهوه تلخ و ویلای من، جاشون فقط توی سطل زباله هست. بسیار مزخرف و اصلا هم خنده دار نیستند!:n21:

amir_dvb
26-05-2013, 08:15
به نظرم این کار ضعیف ترین کار آقای مدیری بوده، کلا کار های آقای مدیری افتو از قهوه تلخ شروع کرد . یادش بخیر شب های برره، پاورچین، باغ مظفر، ... از خنده دلدرد میگرفتیم!! یک نکته دیگه اینکه کار های قبلی آقای میدری نکات جالب اجتماعی هم توش داشت و طعنه هم زیاد میزد ولی تو ویلای من خبری از این هنر نیست! من این آخری و ندیدم ولی تا اینجا فقط پشت صحنه ها خنده دار بوده! جالبه صنه هایی که پشت صحنه خودشون این همه میخندن تو فیلم ما اینجوری و یا بعضی وقتا هم اینجوری داریم نگاه میکنیم!!

با احترام به نظر شما من با شما مخالفم ولی چرا :
شرایط اجتماعی وسیاسی زمان ساخت پاورچین و باغ مظفر و ... با الان فرق میکنه و ممیزی سخت تر شده ربطی به مدیری نداره
الان یادم نمیاد تو کدوم قسمت بود صحبت از پسته بود و شما مطمئن باش اگر دست هنرمندا به خصوص مدیری باز باشه می ترکونه
قهوه تلخ واقعا ضعیف بود قبول دارم واقعا کلیشه ای بود ولی اینجا دیالوگها ظریفتر هستند (شما به دیالوگهای پیرمرد زیر پرس له شده رو با اتی قهوه تلخ مقایسه کنید .
چند تا بازیگر واقعا دفعه اولشون هست طنز بازی میکنند ولی مدیری خوب ازشون بازی میگیره
البته کار ضعفهای بسیاری داره ولی حمایت از مدیری باعث میشه کارهای بعدی بهتر بشه ولی قبول کنید تو این شرایط خیلی سخته الان تلوزیون با این همه امکانات هنوز حتی یه سریال طنز درست حسابی نمی سازه

Abdolreza2012
26-05-2013, 14:54
یعنی شما میگی ویلای من از قهوه ی تلخ بهتره؟ به نظره من قهوه ی تلخ خیلی از این سریالش سرتره

Reza31001
26-05-2013, 16:26
قهوه تلخ کاملا بایکوت بود کوچکتربن شانسی برای انتقاد نداده بودن (مثلا تا اومدن زمان حال که یکم مشکلات امروزی رو بیان کنن بلافاصله فرستادنشون زمان گذشته)
ولی خوب باز بار کمدیش بالا و بود و خنده دار

تو ویلای من داره یه گوشه کنایه هایی زده میشه (قضیه پراید و پسته و ...) ولی تو استانداردهای مهران مدیری کار واقعا ضعیفی از آب در اومده

ولی تا اینجا فقط پشت صحنه ها خنده دار بوده!
پشت صحنه هاشم نصفش خنده دار نیست!

S0R3N4
27-05-2013, 00:46
همش تو فضاهای تکراری فیلم برداری میشه !

کلا مهران مدیری انگاری دوست داره این سبک فیلم ساختن رو (تئاتر وار)
من که به شخصه اصلا خوشم نمیاد از اینکاره مدیری و همیشه به خاطر 2 چیز ازش انتقاد میکنم!

- دکوپاژ ها و میزانسن هاش نسبت به 15 سال پیش هیچ تغییر و پیشرفتی نداشته!!!
- همیشه در محیط سر بسته فیلمبرداری میکنه!!(حالا شاید هم سلیقه اش اینطوریه)

منظور از محیط سر بسته قصر قهوه ی تلخ یا ساختمونی که الان توش داره ویلای منو میسازه نیس!من حتی به برره هم میگم محیط سر بسته!!
کلا علاقه ای به باز کردن فضای فیلم هاش نداره انگاری...!!
یک محیط و لوکیشن....واسه 90 قسمت!(یا کمتر؛یا بیشتر)

Children_Of_Bodom
28-05-2013, 07:23
ویلای من ضعیف،قبول،(تا قسمت 10 دیدم)،ولی تاحالا سریال تهران پلاک یک رو که از شبکه تهران و شبکه های استانی پخش می شه(یا می شده)دیدید؟
انگار دو تا بچه دوساله نویسندگی،یه بچه 4 ساله کارگردانی کرده،یعنی تو عمرم سریال به این مزخرفی ندیده بودم.دیالوگ ها لوس،داستان آشغال و مزخرف،لوکیشن هم همش دو تا واحد از آپارتمان و یک پارکینگ،اول همه قسمتاش هم یک نفر میاد مثلا قسمت اول علیرضا خمسه: (برای تبلیغ اسپانسرشون همراه اول)
سلام.
آیا شما می دونید دومین نفری که به کره ماه رفت کی بود؟!(6ثانیه سکوت)نمی دونید؟!(6ثانیه دیگه سکوت)خوب مهم نیست!
حالا بگین ببینم(خاله شادونه)،اولین نفری که به کره ماه رفت کی بود؟!(6 ثانیه سکوت)ها؟!(6ثانیه سکوت!)آفرین!(عمو پورنگ)(بعد اسم یارو رو میگه که یادم نیست)بعد می گه مهم نیست دومی کی بوده،همیشه اولین ها مهم هستند!بعد بای بای می کنه،و تیتراژ شروع میشه...:n21:
یا مثلا قسمت 7مش اینطوریه داستان:
(چون اسما یادم نمیاد،اسم نمی برم)
خونواده عروس و داماد میان پیش این زن آرایشگره توی خونه ش،بعد همه کفشا رو دم در درمیارن،بعد وقتی رفتن تو،اون پسر چاقه(که آشغال ترین نقش رو داره) میاد می گه:این کفشا رو چرا گذاشتن اینجا؟آها فهمیدم چیکار کنم!بعد در حالی که آروم دوان دوان از پله می ره پایین،یه موزیک مزخرف پخش میشه،ودوربین کم کم به سمت پایین همراهیش می کنه(عین این فیلم هایی که واسه بچه ها می سازن)،بعد یه پلاستیک میاره کفشا رو می ریزه توش می ندازه دم در...:n21:ولش کن دیگه حوصله ندارم تعریف کنم،فقط بگم که خاک تو سر هرکی که اینو ساخته،کلا به شعور بیننده توهین کرده...
خلاصه اینکه ویلای من با تمام "سکانس های خانوماش"،در مقایسه با این سریال،بمب خنده اس!:n20:
(ببخشید آف-تاپیک شد،خواستم بگم قدر مهران مدیری رو بدونید،به خدا گله.:n16:)

ahriman323
28-05-2013, 09:29
اون سریال هم که ساختن هدفی داشتن اولش هدفشون تبلیغ همراه اول بود دومش هم ترویج فرهنگ آپارتمان نشینی
ولی این قزی قزی که میکرد اخر خنده بود.دی:

S0R3N4
28-05-2013, 21:45
برای اینکه بخوایم یک سریال رو قوی جلوه بدیم؛نباید اونو با ضعیف ترین کارای موجود کشور مقایسه کنیم تا در جمع بندیه نهایی بخوایم بگیم خوب کار شده این سریال!!

البته به نظرم اونقدر ها هم ضعیف نیس سریال ویلای من و حداقل ارزش دانلود کردن رو داره!!!!!(خریدن که هرگز!!):n02:

Mr KING
28-05-2013, 23:39
بله ارزشش فقط برای دانلوده
دوستان قراره چند قسمتی باشه؟

TURBO_BOY2006
29-05-2013, 00:40
بله ارزشش فقط برای دانلوده
دوستان قراره چند قسمتی باشه؟

40 قسمت فکر میکنم.

فسمت 22 پستامینیفون :n02: باحال بود!

hoomi_gta
29-05-2013, 13:06
با احترام به نظر شما من با شما مخالفم ولی چرا :
شرایط اجتماعی وسیاسی زمان ساخت پاورچین و باغ مظفر و ... با الان فرق میکنه و ممیزی سخت تر شده ربطی به مدیری نداره
الان یادم نمیاد تو کدوم قسمت بود صحبت از پسته بود و شما مطمئن باش اگر دست هنرمندا به خصوص مدیری باز باشه می ترکونه
قهوه تلخ واقعا ضعیف بود قبول دارم واقعا کلیشه ای بود ولی اینجا دیالوگها ظریفتر هستند (شما به دیالوگهای پیرمرد زیر پرس له شده رو با اتی قهوه تلخ مقایسه کنید .
چند تا بازیگر واقعا دفعه اولشون هست طنز بازی میکنند ولی مدیری خوب ازشون بازی میگیره
البته کار ضعفهای بسیاری داره ولی حمایت از مدیری باعث میشه کارهای بعدی بهتر بشه ولی قبول کنید تو این شرایط خیلی سخته الان تلوزیون با این همه امکانات هنوز حتی یه سریال طنز درست حسابی نمی سازه
به نظر من که شخصینت بابا اتی خیلی خنده دارتر از پیرمرد له شده بود. این پیرمرده فقط یه دیالوگ داره کلا و تکراری شده بازیش ولی باباشاه و بابا اتی که باهم میفتادن انصافا بمب خنده بودند. در اینکه مدیری از بازیگرای آماتور خوب بازی میگیره شکی نیست ، بحث من اینکه توقع از آقای مدیری بالا است و نسبت به گذشته طنز کاراش خیلی وحشتناک افت کرده که البته نباید از نویسنده هم غافل شد!

Facon_Archi
29-05-2013, 17:00
بیشتر مشکل از نویسنده های سریال هست تا خود مدیری! متن ِ قوی نمی نویسن واقعا این ۲ نفر
اصرار کار کردن باهاشون چیه من نمیدونم..کاشکی میدونستم: دی

amirpers
29-05-2013, 17:06
نویسنده خیلی مهمه. چون دو نفر که نمی تونن همش ایده جدید بدن. اما مسئله اینه که بازی و کارگردانی خود مدیری هم تکراری شده.
شده عین تئاتر. یا همه نشستن و حرف می زنن یا ایستادن و همین کار رو می کنن. نه حرکتی نه طنز موقعیت و حرکتی و نه ...

S0R3N4
30-05-2013, 00:14
با دوست عزیزمون amirpers موافقم...

بیشتر از اینکه ایده ی نویسنده ها تکراری باشه؛سبک کارای مدیری تکراریه!

مقایسه کنید با سبک جالبی که سعید آقاخانی در سریال "دزد و پلیس" استفاده کرده بود!!!
واقعا کدوم مدرن تره؟
کدوم جذاب تره؟

مدیری میخواد سبکی رو در انحصار خودش داشته باشه؛غافل از اینکه دیگه این سبک منسوخ شده و با سلایق امروزی خیلی مطابقت نداره ...! (به واسطه ی ترویج سریال های خارجی در بین مردم و گرایش مردم به سبک های متفاوت تر از اینی که در کارای مدیری میبینیم)

به نظرم در بین کارگردان های ایرانی؛فقط سعید آقاخانی تونسته از سبک و استایل مدرن تری استفاده کنه در کاراش در حال حاضر...(که اوج تکامل و پختگی ایشون رو در سریال دزد و پلیس مشاهده کردیم از نظر کارگردانی)

البته به نظرم باید به این نکته هم توجه کنیم که مدیری تنها کارگردانی هست که میتونه "به این سبک" فیلم بسازه بعد از این همه سال؛ولی باز هم مخاطب داشته باشه...

شاید مدیری در نظر داره ؛ بعد از این همه سال فعالیت (که خوب و بد بودنش رو باید دوستانی که کارای مدیری رو کامل دنبال کردن بیان کنن؛نه من) بخواد سبکی رو از خودش به جا بگذاره تا در آینده همه این سبک رو با نام مدیری بشناسیم؛
نکته ی دیگه ای هم که میشه بهش اشاره کرد اینه؛فیلمسازی و کارگردانی کاملا سلیقه ای هست!!

در سینمای هالیوود هم داریم همچین نمونه هایی!!مثلا هیچ وقت نباید انتظار داشته باشیم دکوپاژ ها و میزانسن های "فرانسیس فورد کاپولا" به دکوپاژ های "پیتر جکسون" یا "آلفونسو کوارون" شبیه باشه یا حتی ذره ای نزدیک بشه صرفا به خاطر اینکه بشه از اون به عنوان یه کارگردان به روز نام برد !!!

اما مدیری؛باید کمی به اصلاح و آپدیت سبک خودش در این سال ها میپرداخت ؛ (حتی اگر نمیخواست سوار این موج به وجود آمده بشه) اما ما هنوز فیلم های مدیری رو مثل یک دهه ی گذشته میبینیم !!

ahriman323
02-06-2013, 19:17
پروفیلیل مشکات مجموعه جدید به بازار امد!.دی:

S0R3N4
03-06-2013, 14:32
سریال افتاد رو دور.....(به نظرم)
داره جالب میشه....حتی اگه جنبه ی طنز قضیه رو در نظر نگیریم(که دوز خیلی پایینی داره البته) ؛ داستان جالبی داره که نمیشه دنبالش نکرد...:n07:(البته در حد دانلود کردن)!!:n02:

ahriman323
03-06-2013, 19:22
اره خیلی خوب شده.
کسی سریال را خواست تو پروفایلم هست/پیغام های بازدید کنندگان

قسمت بفرمایید شام خیلی عالی بود:n02:
تته پته لته پته ... هم عالی اومد

Facon_Archi
03-06-2013, 22:32
آقا صدای پشت صحنه هاش هم واسه شما کم ِ ؟؟
چند مجموعه هست که صدای پشت صحنه ها خیلی کم هست !

xaxi
03-06-2013, 23:06
به نظرم فقط همونجای پته تپه تاپاله قشنگ بود! بقیش اصلاً جالب نبود !

از این زنه که جدید اومده اصلاً خوشم نمیاد ! یه جوری حرف میزنه !! فاز نمیده ! :n13:

SA.JJ.AD
06-06-2013, 11:48
قسمت 24 رو همین الان دیدم ... بنظر سریال تازه رو روال افتاده و بهتر شده و از فاجعه ی مجموعه های 9 و 10 فاصله گرفته ... و 4 قسمت اخیر خیلی بهتر شدن ... فقط این زنیکه (خواهر جمشید) اضافی بنظر میاد !:n29:

+با این دیالوگ ها بد جور حال کردم :n02::n09:
+
پتنو ... تتمونو .... پپرمونو ... تپلمون ... پتمونو [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+
بابا طرف اینکارست ... میگیره یهو کودک درونتو میکشه بیرون از حلقت:n04::16:
+
بدیدش دست من ببرمش همون کارخانه پروفیلفیل مشکات .. بزارم لای دستگاه ... اروم اون دسته رو بگیرم ... اینجوری فرت فرت فرت فرت فرت فر .... اینجوری زرتش در بیاد :n02::n08:

S0R3N4
07-06-2013, 14:27
مجوعه ی جدید کی پخش میشه؟!

ahriman323
08-06-2013, 13:13
مجموعه سيزدهم ويلاي من روز سه‌شنبه 28 خرداد توزيع خواهد شد.

havzhini
08-06-2013, 14:02
من تا قسمت 18 رو دیدم
چند قسمت اول که اصلا خوب نبود بعد یه کم خوب شد ولی الان با اومدن این فرت فرت بازم افتضاه شده
از خرزوخان بعیده این باضی مزخرف و افتضاح

حالا ببینم از قسمت 20 به بعد که میگن بهتر شده چی میشه

Facon_Archi
08-06-2013, 14:32
مجموعه سيزدهم ويلاي من روز سه‌شنبه 28 خرداد توزيع خواهد شد.

پوستر نداره این مجموعه که نذاشتی؟

Abdolreza2012
08-06-2013, 16:34
الان که بیخیال دنبال کردنه این سریال شدم قشنگ شده؟
تا اون لحظه که من دیدم (قسمت 14 15 بود فکرکنم) خوب نبود

hossein019940
08-06-2013, 16:42
اصلا ویلای من خیلی چرت و پرت شده.مخصوصا اون موقعی که مهران مدیری با میره پیش خانم وکیله...اه اه
فقط پشته صحنه رو میبینم

hossein019940
08-06-2013, 16:52
الان که بیخیال دنبال کردنه این سریال شدم قشنگ شده؟
تا اون لحظه که من دیدم (قسمت 14 15 بود فکرکنم) خوب نبود
فقط قسمت 20 و 21 بود از ویلا بیرون اومدن دوباره رفتن داخل بدرد نمیخوره مفت نمی ارزه

Abdolreza2012
08-06-2013, 16:54
اصلا ویلای من خیلی چرت و پرت شده.مخصوصا اون موقعی که مهران مدیری با میره پیش خانم وکیله...اه اه
فقط پشته صحنه رو میبینم

پس من دباره نرم سراغ دانلودش؟
آخه اینجا چند نفر میگفتن قسمت های چدیدش باحالتر شده

ahriman323
08-06-2013, 17:01
پوستر نداره این مجموعه که نذاشتی؟
نه هنوز....

Facon_Archi
09-06-2013, 18:07
اعلام زمان توزيع مجموعه سيزدهم «ويلاي من»
بعد از توزيع منظم دوازده مجموعه، مجموعه سيزدهم ويلاي من روز سه‌شنبه 28 خرداد توزيع خواهد شد. گفتني است مجموعه‌ي دوازدهم ويلاي من روز دوازدهم خرداد ماه در سراسر كشور توزيع شده بود.
به علت برخي مشكلات فني، خدمات پايگاه رسمي اطلاع رساني سريال ويلاي من مدتي با وقفه همراه بود كه هم اكنون مشكلات مزبور برطرف شده و به زودي با طراحي جديد و اطلاعات متنوع و خدمات گسترده، از سايت جديد رونمايي خواهد شد. در عين حال در اين مدت سايت قرعه‌كشي بينندگان وفادار(my.vilayeman.com) بدون وقفه در اطلاع رساني فعال بوده و با پيشنهادات مخاطبان عزيز تغييراتي در جهت بهبود و سهولت در دسترسي داشته است.
اهداي هدايا و قرعه‌كشي
پس از اعلام برگزيدگان مرحله اول قرعه‌كشي بزرگ ويلاي من، هداياي اعلام شده به تدريج از طريق دفتر مركزي و شعبه‌هاي منتخب شهرستانها توزيع شد كه اخبار آن در مجموعه‌هاي بعدتر منتشر شد.
دومین قرعه کشی بزرگ سریال ویلای من طبق برنامه‌ريزي پس از پایان توزیع مجموعه یازدهم انجام خواهد شد که با توجه به قطعي نشدن زمان برگزاري مراسم مرحله دوم قرعه‌كشي تا زمان اعلام بعدي تمديد مي‌شود.
همچنين مهلت قرعه‌کشی فراگیر مجموعه سوم تا یازدهم نيز تا آن زمان تمدید شده است به این معنی که اگر به تازگی مجموعه سوم را خریداری کرده و پیام کوتاه مربوطه را ارسال نمایيد در قرعه‌کشی فراگیر آن مجموعه نيز شرکت داده خواهيد شد. برگزیدگان بیش از نیمی از جوایز در نظر گرفته شده برای سریال ویلای من پس از مراسم مرحله دوم، اعلام و اعطای هدایای آنها شروع خواهد شد.
برای شرکت در قرعه‌کشی بزرگ ویلای من، ‌ارسال کد همه‌ی مجموعه‌های قبلی ضروری است و با توجه به اینکه مجموعه‌های نخست جمع‌آوری شده و نایاب است، به زودي از طريق سامانه فروش اینترنتی موسسه گلرنگ رسانه، امکان دسترسی و ارسال از طریق پست برای علاقمندان فراهم خواهد شد. برای شرکت در قرعه‌کشی بزرگ ویلای من و يا قرعه‌کشی فراگیر مجموعه سوم تا يازدهم ويلاي من، توالی ارسال کد مجموعه‌ها ضروری نیست و فقط ارسال همه‌ی آنها تا قبل از تاریخي كه از طريق همين سايت اعلام خواهد شد ضروری است.
برندگان قرعه‌كشي كد هولوگرام هر مجموعه كه از طريق منوي موارد ويژه در مجموعه‌هاي بعدي اعلام مي‌شود مي‌توانند در ساعات اداري با شماره‌ي اعلام شده در آن تماس گرفته و نحوه‌ي دريافت هداياي خود را جويا شوند.
منتظر قسمت‌هاي جديدتر سريال ويلاي من باشيد.

S0R3N4
11-06-2013, 17:21
مجموعه ی جدید اومد؟؟

nar nia
11-06-2013, 18:21
طعنه مهران مدیری به جشنواره کن

به گزارش سینما پرس، در یکی از قسمتهای ویلای من وقتی خبر فوت هرمز مشکات یکی از اعضای خاندان مشکات می رسد دختر او در حال فیلمبرداری از مراسم ختم مشکات است و به دیگران می گوید که می خواهد این فیلم را به جشنواره کن بفرستد!

مهران مدیری در سالهای اخیر در برنامه های طنز خود با طعنه وکنایه به سینمای جشنواره ای پرداخته بود . او چند سال قبل دریکی از برنامه های خود با عباس کیارستمی و سبک او شوخی کرده بود که البته با واکنشهای شدیدی مواجه شد به طوری که روزنامه اصلاح طلب اعتماد با انتشار عکسی از کیارستمی در صفحه اول خود به انتقاد از مدیری پرداخته ونوشته بود که چنین برخوردی با فیلمسازی چون کیارستمی که اعتبارزیادی برای ایرانیان در دنیا کسب کرده درست نیست
تاکنون دوازده مجموعه از «ویلای من» توزیع شده است و مجموعه سيزدهم این سریال روز سه‌شنبه ۲۸ خرداد پخش می شود. گفتني است مجموعه‌ي دوازدهم ويلاي من روز دوازدهم خرداد ماه در سراسر كشور توزيع شده بود.

ahriman323
12-06-2013, 00:50
مجموعه ی جدید اومد؟؟

سه‌شنبه 28 خرداد

S0R3N4
12-06-2013, 18:35
چرا اینقدر دیر؟!!

ahriman323
12-06-2013, 19:21
چرا اینقدر دیر؟!!
هر دو هفته یکبار هست توزیعش

Reza31001
12-06-2013, 19:37
متاسفانه مدیری سر این فیلم هم خوب کار نکرد
قسمت 24 فقط 29 دقیقه بود که تیتراژم کم کنیم فکر کنم 25 دقیقه بمونه

فکر میکردم هر سری رو کردن 2 قسمت، مدت زمان هر قسمت بالاس که اوایل هم بالای 40 دقیقه بود ولی هی داره آب میره!
خود داستان هم که جذاب نشد که نشد

D,Freeman
12-06-2013, 20:08
متاسفانه مدیری سر این فیلم هم خوب کار نکرد
قسمت 24 فقط 29 دقیقه بود که تیتراژم کم کنیم فکر کنم 25 دقیقه بمونه

فکر میکردم هر سری رو کردن 2 قسمت، مدت زمان هر قسمت بالاس که اوایل هم بالای 40 دقیقه بود ولی هی داره آب میره!
خود داستان هم که جذاب نشد که نشد

وضعیت بد اقتصاد باعثش بوده! حالا که نمیشه قیمتش گرون بشه باید حجمش آب بره دیگه! :n10:
واقعا مدیری خوب مردم رو با این سریالای درپیتش سر کار گذاشته و داره جیب خودش رو پر میکنه!:n09: یاد قدیما تایپک قهوه تلخ و اون دعواها و پست پاک کردناش بخیر...:n02:

S0R3N4
12-06-2013, 20:15
آره...
مدت زمان هر قسمت (با توجه به توزیع طولانی مدت اون؛یعنی هر 2 هفته یکبار) خیلی کوتاهه!!

البته من که جدا از اینکه ارزش 3 هزار تومان پول رو نداره هر مجموعه؛به نشانه ی اعتراض هر قسمت رو دانلود میکنم!و به هیچ وجه اورجینال تهیه نمیکنم!

ولی به نظرم از هیچی بهتره!
خوب 1-2 ساعت آدم رو سرگرم میکنه!

جدا از نقاط ضعف فنی فیلمسازی مدیری!

hossein019940
12-06-2013, 20:52
یعنی باید 16 قسمت دیگه تو هم ویلا باشن؟
میپوسن که...

S0R3N4
12-06-2013, 21:04
مگه 100 قسمت قهوه ی تلخ و اون همه قسمت تو برره و نقطه چین و پاورچین و ....... ساخت!کسی پوسید توش؟!!!
جز دل ما تماشگرا؟!!!

باید یه تجدید نظر بکنه مهران مدیری!!!
انگاری آدم تئاتر میبینه!!

hossein019940
12-06-2013, 22:09
آخه این سریال طبق اونا یه جور دیگه هست.من الان سریال باغ مظفر رو دانلود کردم و تمام قسمت ها رو دیدم عالی بود همچنین برره و قهوه تلخ عالی کار کرد ولی این سریال طبق اون سریال هیچ چیزی نیست

Iloveu-ALL
13-06-2013, 17:18
نمی دونم چرا مهران مدیری علاقه داره که تو یه فضا و محوطه محصور فیلم داری کنه :n13:

S0R3N4
18-06-2013, 11:40
دوستان
امروز باید توزیع شه مجموعه ی جدید؟!!

ahriman323
18-06-2013, 15:40
دوستان
امروز باید توزیع شه مجموعه ی جدید؟!!
اره
ظاهرا خبری نشده!

Soroush-S
18-06-2013, 16:06
اره
ظاهرا خبری نشده!

همون بهترکه خبری نشه!!:n02:

S0R3N4
18-06-2013, 16:52
دوباره بی نظمی ها شروع شد!!

من که چشمم آب نمیخوره این مجموعه هم پایانی داشته باشه!!

دیگه مهران مدیری حرفاش ثابت شده حرف نیست!!

ahriman323
18-06-2013, 17:40
همون بهترکه خبری نشه!!:n02:
هــــــــــــــــوم

دوباره بی نظمی ها شروع شد!!

من که چشمم آب نمیخوره این مجموعه هم پایانی داشته باشه!!

دیگه مهران مدیری حرفاش ثابت شده حرف نیست!!
یه دانه استامینوفی بزن شوما!

ahriman323
19-06-2013, 18:47
امروز اومده ظاهرا

xaxi
20-06-2013, 00:00
قسمت 25 بد نبود ! جالب بود ! :n09:

قسمت 26 هم هندی کردن داستانو به شخصه خوشم نیومد ! :n29:

به هر حال من ک دان میکنم اگه بیام بگم چرا سریال داره افت میکنه و از این حرفا بزنم کمی به نظرم نامردی باشه ! ( با اینکه قبلاً هم گفتم از اینکه سریال همش تو یه محوطه بسته فیلمبرداری شه زیاد خوشم نمیاد اما به هر حال ممنونم از مهران مدیری و بقیه پرسنل که دل مارو کمی شاد میکنن )

:n06:

S0R3N4
20-06-2013, 22:47
مجموعه ی آخری؛اصلا ارزش این همه صبر بابت تاخیر رو نداشت!!!
تازه سریال رو فرم اومده بود که این مجموعه ی آخری یه ضد حال اساسی بود کلا!!

راستی؛چرا دریا مرادی دشت تو این 2 قسمت حضور نداشت؟!! بازیگر دختر هلیا خانوم !! :n02:

چشماشو دوست داشتم !!! :n02:

احمد1379
23-06-2013, 22:02
من نمیدونم چرا جند قسمته همش گیر دادن به برنامه بفرمایید شام!همش دارن ادای این برنامه را در میارن.

Golbarg01
27-06-2013, 12:57
تو دو قسمت آخر شال و لباس بنش زیاد میدیدم تن بازیگرا
واقعا بنفش زیاد شده بود یا من حساس شده بودم؟

amirpers
27-06-2013, 21:56
تو دو قسمت آخر شال و لباس بنش زیاد میدیدم تن بازیگرا
واقعا بنفش زیاد شده بود یا من حساس شده بودم؟
این قسمت ها خیلی وقته که ضبط شده و ربطی به اون چیزی که شما فکر می کنی نداره.

ahriman323
29-06-2013, 22:47
تاریخ توزیع مجموعه چهاردهم ، یکشنبه ۹ تیر

ahriman323
30-06-2013, 12:37

havzhini
30-06-2013, 12:46
این خواهر جمشید واقعا از افتضاه یه چیزی اونورتره واقعا
باز شوهره قابل تحمله ولی خواهره اصلا

دیالگ فرید هم خیلی کم شده در حالی که خوب بازی میکنه

کاش با اوندن دولت جدید باره مدیری پاش به تلویزیون باز بشه چون واسه تلویزیون مجموعه های بهتری میسازه

ahriman323
30-06-2013, 18:05
مجموعه جدید جالب بود!
قسمت مایکل جکسون خاتون ابادی عالی بود!

Facon_Archi
05-07-2013, 09:14
این مجموعه جدید خیلی خوب بود از حرکت مایکل جکسون گرفته تا قایم کردن خوراکی ها توی پیراهناشون...
بازجویی محسن هم عالی بود: ))

amirpers
05-07-2013, 12:00
آره واقعا. بالاخره یه خورده خندیدیم.
هم مایکل جکسون. هم گفتگوی دو نفره ارسلان و هولاکو و هم بازیجویی محسن و روشن نکردن لباسشویی...

ahriman323
07-07-2013, 02:49
اعلام زمان توزیع مجموعه پانزدهم ویلای من
مجموعه پانزدهم ویلای من روز چهارشنبه ۱۹ تیر ماه در سراسر کشور توزیع خواهد شد.

Kurosh
09-07-2013, 03:44
مهر نوشت:

مهران مدیری از قسمت آخری ویلای من خبر داد و گفت: ضبط و تصویربرداری ویلای من یک ماه پیش تمام شده است.
مراسم قرعه کشی سریال «ویلای من» امروز دوشنبه 17 تیر در هتل بزرگ تهران با حضور مهران مدیری، عوامل سریال ویلای من و بروز ارجمند برگزار شد.
مهران مدیری در این مراسم که با تاخیر برگزار شد از اتمام تصویر برداری ویلای من خبر داد و گفت: ضبط سریال ویلای من حدود یک ماه پیش به اتمام رسید و حالا باید بگویم این کار قسمت آخر هم دارد.
وی ادامه داد: من به‌خاطر تاخیرم در این مراسم عذرخواهی می‌کنم. خوشحالم که در این کار به من خیلی خوش گذشت و سعی کردم این خوشی را به گروه هم منتقل کنم.
کارگردان سریال ویلای من اضافه کرد: از همه دوستان تشکر می‌کنم، من به لحاظ مالی و تباین نظر هیچ مشکلی با دوستان نداشتم.
در قرعه کشی که در این مراسم انجام شد هاشم گرشاسبی 10 میلیون تومان و کمال حاصلی از ارومیه برنده یک ویلا در شهر نور شد.
از حاشیه‌های جالب این مراسم زمانی بود که وقتی مهران مدیری با شماره تلفن کمال حاصلی تماس گرفت همسر او پاسخ تلفن را داد و چون زمانی که خبر برنده شدن ویلا را به او داد چندان تعجب نکرد، مهران مدیری گفت حداقل یک جمله بگویید چه احساسی دارید.
از حاشیه های جالب دیگر گرفتن عکس یادگاری عوامل سریال ویلای من در پایان مراسم بود.
تماسهای تلفنی مهران مدیری و اعلام خبر برنده شدن آنها در ویلای من گفتگوهای جالبی را ایجاد کرده بود که این امر باعث خنده حضار شد.
در این مراسم با حضور نیکخواه، عارف لرستان، هادی کاظمی، مریم کاویانی، کمند امیرسلیمانی، مهدی فقیه عوامل سریال ویلای من همراه بود.
برزو ارجمند که یک بازیگری مشهدی است در حین اجرای مراسم گفت خوشبختانه یکی از برنده گان قبلی مراسم قرعه کشی ویلای من یکی از همشهری های من بود که زمانی که با او تماس گرفت مراسم چهلم پدرش بود و احتمالا پدر او از او رضایی بوده است که روز چهلم در این قرعه کشی برنده شده است.

MR.CART
10-07-2013, 07:15
اقا سریالش در حد شب های برره هست که برم بخرمش؟یادش بخیر شیر فرهاد :دی

Arrowtic
10-07-2013, 07:57
اقا سریالش در حد شب های برره هست که برم بخرمش؟یادش بخیر شیر فرهاد :دی

به هیچ وجه حتی نزدیکشم نیست .

befermatooo
10-07-2013, 09:40
اقا سریالش در حد شب های برره هست که برم بخرمش؟یادش بخیر شیر فرهاد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حذف پدیده‌ «مهران مدیری» از تلویزیون به ضرر چه کسی تمام شد؟

ahriman323
10-07-2013, 17:46
بفرمیو!

Greedy
11-07-2013, 15:25
هر چند بعد قضایای قهوه تلخ دیگه این ویلای من دانلود میکنم ولی کلا جالب در نیومده
جز ضعیف ترین ساخته های مدیری هست
مهران مدیری خودشو خیلی خراب کرد بعد قهوه تلخ

D E M O N
11-07-2013, 17:11
*** بازگشت مهران مدیری با یک مجموعه جدید ***
کلیک کنید... ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

GOLDFINCH
11-07-2013, 17:16
به نظر من مهران مدیری میاد جیباش رو پر می کنه، و بعد میره :n23: