مشاهده نسخه کامل
: سریال ویلای من
Mohammad Yek110
11-07-2013, 17:24
به نظر من مهران مدیری میاد جیباش رو پر می کنه، و بعد میره :n23:
به کوری چشم کارگردانایی که شعور مخاطبو میبرن زیر سوال توی تلویزیون :)
GOLDFINCH
11-07-2013, 17:38
به کوری چشم کارگردانایی که شعور مخاطبو میبرن زیر سوال توی تلویزیون :)
سوء تفاهم نشه. من یکی از طرفداراشم :n02:
" اگه این پست بی ارطبات با تایپیک هست حذف شود "
hoomi_gta
11-07-2013, 19:55
من که دیگه قید این سریال و زدم. ترجیح میدم بیشتر از این تصویر مدیری تو ذهنم خراب نشه.
بازگشت مهران مدیری با یک مجموعه جدید
خشایار الوند نویسنده مجموعههای مهران مدیری از آغاز یک کار جدید با ساختاری متفاوت برای شبکه نمایش خانگی خبر داد. خشایار الوند در این ارتباط گفت: «به تازگی صحبتهایی را برای یک مجموعه شبکه نمایش خانگی به کارگردانی مهران مدیری انجام دادهایم و طرح اولیه را برای گرفتن مجوز به ارشاد ارائه کردیم. این کار چندین داستان را در کنار هم دنبال میکند و ساختاری متفاوت با کارهای قبلی مدیری دارد.»
او درباره استقبال از «ویلای من» گفت: «مهران مدیری با ساخت این مجموعه قصد داشت خاطره بد «قهوه تلخ» و مشکلاتی که در پایان آن مجموعه پیش آمد را از ذهن مخاطب پاک کند به همین دلیل با سرعت سراغ ساخت «ویلای من» رفت تا هم در زمان مشخص وارد بازار و هم جوایز آن اهدا شود.»
الوند ادامه داد: «در حال حاضر کالاهای فرهنگی اعم از فیلم، کتاب و… نسبت به گذشته کمتر مورد استقبال مخاطبین قرار میگیرد. اعتماد مخاطبین به شبکه نمایش خانگی نیز کمتر شده است همین موضوع شاید دلیل این باشد که ما در «ویلای من» با فروش کمتری روبرو شدیم. «قهوه تلخ» یک استثنا در شبکه خانگی بود که شاید دیگر تکرار نشود. بیشتر مخاطبین شبکه خانگی در حال حاضر ترجیح می دهند چنین کارهایی را دانلود کنند و یا در پایان در یک بسته خریداری کنند. در صورتی که مخاطبین «قهوه تلخ» با توجه صحبت هایی که مدیری در آن کرده بود تن به نسخه قاچاق کار نمی دادند.»
او تاکید کرد: «برای این کار جدید پس از گرفتن مجوز قطعا به سراغ ساخت آن میرویم و فکر میکنم حدود دو ماه نگارش فیلمنامه آن به طول بینجامد.»
hossein019940
12-07-2013, 19:16
منم تصمیم گرفتم که دیگه دانلود نکنم درسته نامحدود دارم ولی سریالش چنگی به دل نمیزنه 26 قسمت تو یه ویلا تازه ادامه هم داره:n07:
حالم بهم خورد:n28:
Amin4All
15-07-2013, 20:46
هر مجموعه 2 قسمت توشه ؟
تو بازار چند میدن یه مجموعه رو ؟
ahriman323
15-07-2013, 22:37
هر مجموعه 2 قسمت توشه ؟
اره
فکرکنم 3تومن
D E M O N
15-07-2013, 22:56
هر مجموعه 2 قسمت توشه ؟
عاغا تونستی تو ساعات رایگان اینترنت ت دانلود کن و گرنه اصلا ارزش خرید نداره چه 3 تومن چه 500
حجم هر قسمت هم حدودی 160 هست...
:n03:
Amin4All
16-07-2013, 03:03
عاغا تونستی تو ساعات رایگان اینترنت ت دانلود کن و گرنه اصلا ارزش خرید نداره چه 3 تومن چه 500
حجم هر قسمت هم حدودی 160 هست...
:n03:
نه عا ـغا کی گفت میخوام بخرم .:n02:
این همه گرونی مونده فقط برا این سریال پول بدم اونم مگه یک پک دو پکه !:n07:
زرنگ هم شدن قبلا فک کنم تو هر مجموعه 3 تا میزاشتن .:n23:
SA.JJ.AD
18-07-2013, 06:20
این مجموعه اخر افضاح به تمام معنا بود !! :n29:از مدیری بعیده همچین گندی :n29::n21:
.
:n09: :
4 مجموعه ی اولو خریدم .... 3 مجموعه با کیفیت خوب (همون 350 مگی ) دانلود کردم ... 8 مجموعه ی اخیر رو هم با کیفیت معمولی 150 مگی دانلود کردم !!
فقط بخاطر دیدن مدیری و انصاری این 14 قسمت باقیمونده رو هم دانلود میکنم و طبق معمول فقط زمانی که حوصله هیچ کاریو ندارم میشینم نگاه میکنم اونم با جلو زدن بعضی قسمت ها که واقعا رو اعصابه:n27::n29:
Soroush-S
18-07-2013, 14:02
من تا قسمت 22 خریدم . بعدش دیگه منصرف شدم . حالم بهم زد با این مجموعه خنثی خودش:n27:
Morteza4SN
18-07-2013, 17:43
طبق یه عادت قدیمی کارای مدیری تقریباً یکی خوب و یکی متوسط از آب در اومده
امیدوارم در مقیاس مهران مدیری کار بعدیش بهتر از این باشه
موضوع گم شدن یک حلقه انگشتر هم چیزی نبود که چهار قسمت اخیر بهش اختصاص داده بشه
ارباب حلقهها هم که بود در سه قسمت تموم میشد
به جز کلیشه، تا حدودی استعداد و خلاقیت نویسندهها هم خشک شده و نفس تیم رو گرفته
طوری که بداههها بیشتر به چشم بیاد و اوج کار به پشت صحنهها ختم بشه
این خدمتکارای وبلا که به زور توی سکانسها نقش کردن خیلی روی مخن
خب یادی هم کنیم از اون پسره که قبلاً به هر نحوی بود و سوسک هم میشد با خواهرش!
Facon_Archi
20-07-2013, 15:55
مجموعه بعدی کی میاد؟؟
بعد ماه رمضان؟!
ahriman323
20-07-2013, 16:33
مجموعه بعدی کی میاد؟؟
بعد ماه رمضان؟!
چیزی اعلام نشده!
چند قسمت اول معمولی بود. از 5 به بعد خوب شد ولی قسمتای 12 تا 20 که خاله زنک بازی خانوما زیاد شد افت داشت. ولی بنظرم از 20 تا 28 که من دیدم خیلی بهتر شده.
مخصوصا قسمت 27 با اون کاری که خاتون آبادی تو قسمت سایه نگاری انجام داد :n02: کلا جنبه فان سریال بیشتر روی سیامک انصاری و هادی کاظمی و عارف لرستانی بوده. خانوما هم اکثرا رو مخ.
ahriman323
23-07-2013, 03:50
اومد اومد به بازار
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
MoJtaBa.R
25-07-2013, 23:26
منتظر کار جدید : گنج مظفر باشید :n09:
ahriman323
29-07-2013, 02:04
مهران مدیری پس از «ویلای من» به زودی در شبکه نمایش خانگی سریالی با عنوان «شوخی کردم» را کلید خواهد زد.
مدیری در این مجموعه که پس از اتمام سریال ویلای من به شبکه نمایش خانگی خواهد آمد در مقام کارگردان و تهیهکننده خواهد بود.
مجموعه شوخی کردم تازه ترین کار مدیری که همچنان به سیاق سال های اخیر برای توزیع در شبکه ویدئویی ساخته خواهد شد، این روزها مراحل نگارش را سپری می کند. گروه نویسندگان این سریال متشکل از خشایار الوند، امیرمهدی ژوله، حمید برزگر و... هم اکنون نگارش آیتم های کار را آغاز کرده اند.
شوخی کردم با فارغ شدن مدیری و شرکت گلرنگ پخش از توزیع کامل ویلای من روند تولید خود را آغاز خواهد کرد
در هر قسمت از این مجموعه احتمالاً هر هفته در مدت زمان 90 دقیقه شامل آیتم های نمایشی کمدی توزیع خواهد شد و به شوخی با مسائل روز اجتماعی خواهد پرداخت.
هر آیتم نمایشی در عین آنکه محتوایی مجزا دارد، اما در کلیت، این بخش ها ارتباطی با یکدیگر دارند تا مخاطبانی که از اواسط توزیع تصمیم به تهیه و تماشای اثر گرفتند، به مشکل برنخورند. تجربه ای که مدیری در جریان ساخت سریال های ویدئویی قبلی اش به آن رسیده و حالا قصد دارد در اثر جدیدش از آن بهره ببرد.
مدیری اواخر تیرماه امسال پروانه ساخت شوخی کردم را از اداره محصولات ویدئویی و شبکه نمایش خانگی سازمان سینمایی دریافت کرده است. این مجموعه در 80 قسمت ساخته خواهد شد؛ به این شکل که ابتدا 40 قسمت مجموعه تولید می شود و پس از توزیع در شبکه ویدئویی و دریافت بازخوردها، 40 قسمت بعدی با لحاظ این نظرات و بازتاب ها نگارش و تصویربرداری می شود.
Facon_Archi
04-08-2013, 00:28
مجموعه ی جدید هم اومد به بازار!!:n02:
این صحنه های بین هدایت و ارسلان خیلی تکراری شده دیگه!!! :|
ahriman323
04-08-2013, 00:47
یک روز ما اینترنتمون قطع بودا!
دارم میبینم ! لباس هادی کاظمی آخرشه :n02:
ahriman323
05-08-2013, 18:27
اره عالی بود این مجموعه خصوصا لباس هادی کاضمی!:n08:
befermatooo
07-08-2013, 10:36
چه خوب که هنوز هم طرفدار داره !
امیدوارم این بار دیگه کلاه گشاد تر سر مردم نزاره و بعدش بیاد طبق رسوم ما مردم ، بندازه گردن همه و آخرش بگه :
" حق با شماس! اینا مشکلات منه، مشکلات شما نیست! حق همیشه با شماست! "
و در اخرش هم یک علامت ! بذاره و ...
حتی نکرد از بخشی از سود کلانی که با پخش نیمه تمام مجموعه قبلیش بدست آورد ، بره جوایزی که قول داده بود رو بده . مردمی که بخاطر جوایزش میرفتن میخریدن مجموعه رو و در اخر هم خبری نشد ک نشد . شما به اینا چی میگید ؟
حالا هم وقتی نوبت به کار جدیدش رسید ، یه عذر خواهی و ... . و انگار همه چیز تموم شده .
متاسفانه بوی کباب به مشام کارگردانان رسیده تا فعالیتشون ( ( بخوانید کلاهبرداری ) رو در سینمای خانگی هم گسترش بدن .
نمونش فراوانه ، از همین قلب یخی گرفته تا قهوه تلخ و ...
:n12:
در آخر امیدوارم رو این مجموعه دیگه خیانت نکنن به بیننده و دنبال کننده برنامه هاشون .
ahriman323
07-08-2013, 11:05
ما که همیشه دانلود کردیم و میکنیم و از کیفیت کار هم راضی هستیم!
SA.JJ.AD
09-08-2013, 06:41
بعد مدت ها تو این سریال حسابی خندیدیم با اون قسمت رقص قسمت 33 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی جالب بود :laughing:این هدایت حسابی عقده داشت برا رقصیدن و عجب رقصی هم کرد و دلی از عذا در اورد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]هادی کاظمی هم که دیگه نگو [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Facon_Archi
13-08-2013, 17:34
آقا پس قسمت جدید چی شد؟
چرا دوباره انقدر بی نظم داره پخش میشه؟!:|
ahriman323
18-08-2013, 01:40
فکر کنم امروز بیاد مجموعه 18
ahriman323
19-08-2013, 00:36
همونطور که حدس می زدم امروز اومد
ahriman323
29-08-2013, 00:01
مجموعه نوزدهم اومد!
Facon_Archi
29-08-2013, 23:05
آقا توی سایت ویلای من
اون وسط عکس ۲نفر هست! یک مرد با لباس سفید با یه خانوم که کنارش ایستاده!!
اونا که هنوز نیومدن! ۱ مجموعه هم که بیشتر نمونده!
کسی در جریان هست که اون ۲نفر چی شدن؟!
با این بحثها (فراماسونری و ...) از مسیر تاپیک خارج نشید لطفاً ... :n16:
Facon_Archi
03-09-2013, 12:36
این مجموعه ی ۲۰ که بیاد آخرین مجموعه هست؟
کی میاد؟! انی نیوز؟!:|
دوستان یعنی مجموعه بیستم آخرین قسمت ویلای من هست ؟
سریال قشنگی و خنده داری بود :n08: . مهران مدیری :n12:
ahriman323
04-09-2013, 00:27
مجموعه بیستم(مجموعه پایانی) ۳۹ و۴۰ چهارشنبه ۱۳۹۲/۶/27
Golbarg01
04-09-2013, 13:02
مگه 44 قسمت نبود؟
4 قسمتش آب رفت؟؟
مگه 44 قسمت نبود؟
4 قسمتش آب رفت؟؟
نه اعلام شده بود که 40 قسمت هست من هم چند جایی خوندم .
Golbarg01
04-09-2013, 19:48
نه اعلام شده بود که 40 قسمت هست من هم چند جایی خوندم .
اینجا زده 44 تا
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]مهران-مدیری-سوم-بهمن-ویلای-من-را-عرضه-می-کند
خود مدیری هم یادمه تو اون ویدئویی که برای معذرت خواهی در مورد قهوه تلخ داده بود بیرون گفته بود 44 قسمته
ahriman323
11-09-2013, 01:20
مجموعه بیستم(مجموعه پایانی) ۳۹ و۴۰ چهارشنبه 1392/6/27
Facon_Archi
11-09-2013, 10:06
مجموعه بیستم(مجموعه پایانی) ۳۹ و۴۰ شنبه 1392/6/23
آقا این خبرا از کجاس؟:n02:
پست قبلی هم ویرایش کردی که ۲شنبه گفته بودی
این قطعی ِ الان؟:n13:
ahriman323
11-09-2013, 11:31
آقا این خبرا از کجاس؟:n02:
پست قبلی هم ویرایش کردی که ۲شنبه گفته بودی
این قطعی ِ الان؟:n13:
ویکی پدیا
قبلا زده بود 18 ام ویرایش کردن زدن 23وم
خدا داند!
ویکی پدیا رو که می شه ویرایش کرد /
ahriman323
11-09-2013, 19:15
ویکی پدیا رو که می شه ویرایش کرد /
اره دیگه اول 18 بود بعد ویرایش کردن 23 الانم افتاد 24 ام و هم اکنون شد 27 ام
خوب مجموعه پایانی چی شد پس؟؟؟!!!:n17::n13:
ahriman323
15-09-2013, 20:48
خوب مجموعه پایانی چی شد پس؟؟؟!!!:n17::n13:
چهارشنبه ۱۳۹۲/۶/۲۷ ظاهرا میاد.
علی لک پوریان عزیز
مصیبت وارده را صمیمانه تسلیت می گوییم و برای تو و خانواده گرامی ات از درگاه پروردگار متعال صبر جزیل آرزو داریم.
مهران مدیری و گروه تولید مجموعه "شوخی کردم"
مراسم ختم آن مرحوم؛ علی اصغر لک پوریان؛ روز دوشنبه 6/25 از ساعت 15 لغایت 16:30 در کانون توحید به نشانی میدان توحید، خیابان نصرت غربی، خیابان خوش شمالی، خیابان پرچم، پلاک 70 برگزار می شود.
Facon_Archi
17-09-2013, 22:25
آقا تو سایت خودشون زدن بلاخره!
بعد از توزيع منظم نوزده مجموعه، مجموعه بيستم ويلاي من كه آخرين مجموعهي اين سريال است، روز شنبه 30 ام شهريور در سراسر كشور توزيع خواهد شد.
س از اعلام برگزيدگان مرحله دوم قرعهكشي بزرگ ويلاي من و تكميل مشخصات در پايگاه اطلاع رساني سريال، هداياي اعلام شده به تدريج از طريق دفتر مركزي و شعبههاي منتخب شهرستانها از هفتهي اول مهر ماه توزيع خواهد شد و اخبار آن در مجموعهي جديد طنز "شوخي كردم...!" منتشر خواهد شد. سومين قرعهکشی بزرگ سریال ویلای من طبق برنامهريزي پس از پایان توزیع مجموعه بيستم و همزمان با رونمايي از مجموعه جديد طنز "شوخي كردم...!" انجام خواهد شد که با توجه به قطعي نشدن زمان برگزاري مراسم مرحله سوم، قرعهكشي تا زمان اعلام مراسم تمديد ميشود. اين زمان حتما از طريق همين سايت و سايت موسسه فرهنگي گلرنگ رسانه اطلاعرساني خواهد شد. همچنين مهلت قرعهکشی فراگیر مجموعه دوازدهم تا بيستم نيز تا آن زمان تمدید شده است به این معنی که اگر به تازگی مجموعه دوازدهم به بعد را خریداری کرده و پیام کوتاه مربوطه را ارسال نمایيد در قرعهکشی فراگیر آن مجموعه نيز شرکت داده خواهيد شد. برگزیدگان باقيمانده جوایز در نظر گرفته شده برای سریال ویلای من پس از مراسم مرحله سوم، اعلام و اعطای هدایای آنها شروع خواهد شد. برای شرکت در قرعهکشی بزرگ ویلای من، ارسال کد همهی مجموعههای قبلی ضروری است و با توجه به اینکه مجموعههای نخست جمعآوری شده و نایاب است، سفارش كليهي محصولات فرهنگي موسسه از طريق سامانه فروش اینترنتی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))، امکان پذير است كه ارسال آن از طریق پست انجام ميشود. برای شرکت در قرعهکشی بزرگ ویلای من و يا قرعهکشی فراگیر مجموعه دوازدهم تا بيستم ويلاي من، توالی ارسال کد مجموعهها ضروری نیست و فقط ارسال همهی آنها تا قبل از تاریخي كه از طريق همين سايت اعلام خواهد شد ضروری است.
Black Prince
18-09-2013, 08:42
بعد از توزيع منظم نوزده مجموعه
کجاش منظم بوده! خجالت نمیکشن اینقدر دروغ میگن؟! :n21:
Soroush-S
18-09-2013, 18:15
این سریال تموم شد بالاخره؟؟
من که تا قسمت 20 خریدم حالم بهم خورد:n21:
دوستانیکه تا اینجادیدن میخوام بدونم در مجموع چطور بوده
Black Prince
18-09-2013, 18:17
من تمام سریال غیر از مجموعه آخر رو دیدم، در یک کلام میتونم بگم آشغال بود. البته صرف نظر از نظرات سایر دوستان که چشم بسته و فقط به عشق مهران مدیری جوگیر شدن و میگن سریال قشنگ بوده!:n21:
بنظر منم خیلی اشغال بود ..فقط بازم مثل همیشه هادی کاظمی خوب بود بقیه واقعا مزخرف بودن..خیلی داستان چرتی داشت خوب شد دانلود کردم
hossein019940
19-09-2013, 18:12
منم که بعد از قسمت 24 کلا دانلود رو بیخیال شدم
از مدیری انتظار نبود که بعد از اون سریال قهوه تلخ این سریال رو درست کنه
حالا ببینی سریال بعدیش چطور میخواد بشه
این بنده خدا هم مزه پول رو چشیده رفته هی سریال میساز ه اصلا هم نمیگه که این سریال ها خوب هستن یا نه
Golbarg01
21-09-2013, 17:26
سریال بعدی مهران مدیری "شوخی کردم" مگه نیست؟
امروز تو سوپریها پوستر گنج مظفر رو زده بودن و نوشته بودن به زودی
اول گنج مظفر توزیع می شه بعد شوخی کردم .
D E M O N
21-09-2013, 18:16
خداوکیلی چه اسم هایی انتخاب میکنه ها ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Golbarg01
21-09-2013, 21:49
گتج مظفر چند قسمته؟
تازه ساخته شده یا قدیمیه؟
گتج مظفر چند قسمته؟
تازه ساخته شده یا قدیمیه؟
در 6 مجموعه 12 قسمتی .
قدیم ساخته شده بعد از سریال باغ مظفر . در تیر ماه سال ۱۳۹۲ با واگذاری مالکیت این سریال به مؤسسه گلرنگ رسانه زمینه برای پخش آن در شبکه خانگی فراهم شد.
matr!x_2008
21-09-2013, 23:32
کی پخش میشه؟ از اول مهر؟
Golbarg01
22-09-2013, 00:18
در 6 مجموعه 12 قسمتی .
قدیم ساخته شده بعد از سریال باغ مظفر . در تیر ماه سال ۱۳۹۲ با واگذاری مالکیت این سریال به مؤسسه گلرنگ رسانه زمینه برای پخش آن در شبکه خانگی فراهم شد.
یعنی همش 12 قسمته؟
چرا اینقدر کم؟
sajjadsa
22-09-2013, 00:21
چون برای تعطیلات عید تدارک دیده شده بود ...
کی پخش میشه؟ از اول مهر؟
هنوز معلوم نیست فعلا
Facon_Archi
22-09-2013, 18:56
چقدر چرت و کلیشه ای تمومش کردند!
نمیدونم چه اصراریه با امیر ژوله و الوند کار کردن!
امیدوارم سریال شوخی کردم با توجه به بازیگراش بهتر باشه
ehsan_iace
23-09-2013, 12:42
من چهار پنح سری اولاش را دیدم چون به نظرم مسخره بود و اصلاً خندهدار نبود ادامه ندام این قسمت آخر را هم دیدم و متوجه شدم چیزی از دست ندادم!
داستان کشش همین 20 مجموعه را هم نداشت!
آخرش برایام جالب بود که مهران مدیری با مردم صحبت کرد که این قسمت آخر این مجموعه است و توزیع منظم بوده و جوایز را دادیم و به تعهداتمان عمل کردیم (یعنی الان باید چیکار کنیم دست بزنیم و تشویق شان کنیم!)
به نام خدا سلام عرض می کنم امیدوارم هر کجا که هستید حالتون خوب باشه سالم وسلامت باشین .
این اخرین مجموعه سریال ویلای من بود که مشاهده می کنید.
این کار می تونست بیشتر از این ادامه پیدا کنه ولی فکر کردیم که این داستان در این جای محدود، کشش بیش از این رو نداره و ممکنه به تکرار بی افتیم برای همین ، این کار تا به اینجا تمام می شود ومن تمامی تعهدات خودم عمل کردم.
همینطور که روز اول قول داده بودم برای پاک کردن این ذهنیت بدی که یک زمانی از شبکه خانگی در ذهن مردم مانده بود قول دادم که این کار تمام بشه جوایزش داده بشه وبه موقع در واقع پخش و توزیع بشه وبه دست شما برسه من به قولم عمل کردم.
این کار خیلی منظم بیرون امد وپخش شداین کار جوایزش داده شد وتمام هم شد یعنی امشب قسمت پایانی وفینال ویلای من را می بینید
تشکر می کنم از همه شما ملت عزیزم که از این کار استقبال کردید واین کار را دیدید وتشکر میکنم از وزارت محترم فرهنگ وارشاد اسلامی که در این پروژه خیلی ما را کمک کردند خیلی یاری کردند وتشکر میکنم از مجموعه گلرنگ از همه دوستان از ریاست مجموعه وهمه دوستان در پخش این کار، تبلیغات این کار ،در به موقع بیرون امدن وپخش شدنش .
به هر حال هر کسی هر کاری از دستش بر امد دلسوزانه انجام داد و در گروهی که با من همکار بودند در واقع همه انرژی شون را به کار گرفتند.
به هر حال امیدوارم این کار خاطره خوبی در دل شما به جای گذاشته باشد واین کار را دوست داشته باشید خیلی از همه چیز از پشتیبانیتون وهمتون ممنونم .
امیدوارم خیلی زود بتونم برگردم با کار بهتر وقوی تر باز هم بتونم به شما خدمت کنم.
خیلی متشکرم به امید دیدار خداحافظ...
Black Prince
23-09-2013, 19:28
همینطور که روز اول قول داده بودم برای پاک کردن این ذهنیت بدی که یک زمانی از شبکه خانگی در ذهن مردم مانده بود قول دادم که این کار تمام بشه جوایزش داده بشه وبه موقع در واقع پخش و توزیع بشه وبه دست شما برسه من به قولم عمل کردم.
منظورش کدوم سریال هست؟ ویلای من رو که نمیگه؟ اینکه یک قسمت از سریال این هفته پخش بشه و بعد قول بدن قسمت بعدی ۳ ماه دیگه پخش بشه، اسمش میشه منظم؟ هرچند که تاریخ انتشار هر قسمت چندین بار تغییر میکرد! این هم یاد گرفته خالی بنبده...:n21:
ahriman323
24-09-2013, 17:34
نام سریال : گنج مظفر
سال تولید : 1386
کارگردان : مهران مدیری
هنرپیشگان : مهران مدیری ، سیامک انصاری ، محمد رضا هدایتی ، رضا شفیعی جم ، نادر سلیمانی ، نصر الله رادش ، شقایق دهقان ، سحر جعفری جوزانی ، بهنوش بختیاری ، الیکا عبدالرزاقی ، هادی کاظمی ، ساعد هدایتی ، جواد عزتی ، شایان احدی فر ...
خلاصه فیلم : باغ مظفر داستان تنها میراث به جا مانده از خان قلی خان خان بزرگ منطقه ی قلهک و تهران بزرگ است . عمارت دو تکه ایب که در یک طرف آن مظفر زر گنده ملقب به مظفر خان به همراه خانواده و خدم و حشم و در یک طرف منصور مظفر زر گنده به همراه همسر جوان خود شیدا زندگی می کنند ...
گروه فیلم : طنز / اجتماعی
احمد1379
24-09-2013, 20:33
نام سریال : گنج مظفر
سال تولید : 1386
کارگردان : مهران مدیری
هنرپیشگان : مهران مدیری ، سیامک انصاری ، محمد رضا هدایتی ، رضا شفیعی جم ، نادر سلیمانی ، نصر الله رادش ، شقایق دهقان ، سحر جعفری جوزانی ، بهنوش بختیاری ، الیکا عبدالرزاقی ، هادی کاظمی ، ساعد هدایتی ، جواد عزتی ، شایان احدی فر ...
خلاصه فیلم : باغ مظفر داستان تنها میراث به جا مانده از خان قلی خان خان بزرگ منطقه ی قلهک و تهران بزرگ است . عمارت دو تکه ایب که در یک طرف آن مظفر زر گنده ملقب به مظفر خان به همراه خانواده و خدم و حشم و در یک طرف منصور مظفر زر گنده به همراه همسر جوان خود شیدا زندگی می کنند ...
گروه فیلم : طنز / اجتماعی
مگه مجموعه اولش اومده؟؟
ahriman323
24-09-2013, 21:24
مگه مجموعه اولش اومده؟؟
اره امروز اومده
SA.JJ.AD
25-09-2013, 01:06
خوب ما هم امروز اخرین قسمتو دیدیم ... در حد یه سریال دانلودی برا مواقعی که حالو حوصله فیلمو سریال امریکایی نبود بدک نبود :n01:
+
اینم فولدر ویلای من تو هاردم که به زودی به درک واصل میشه :n02:
نظم و ترتیب رو داشته باشید فقط :n02:
ehsan102
25-09-2013, 05:24
سال تولید 86 ؟؟
اون موقع فکر کنم باغ مظفر رو ساخته بود
نظرتون ؟
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Iloveu-ALL
25-09-2013, 11:22
سال تولید 86 ؟؟
اون موقع فکر کنم باغ مظفر رو ساخته بود
نظرتون ؟
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
بعد باغ مظفر ساخته شده.
سریال گنج مظفر بعد از باغ مظفر ساخته شده . و از همون زمان هم تا به امسال خاک خورده . تا اینکه گلرنگ رسانه امتیازش رو می خره . و از اول مهر هم توزیع می شه. بعد از توزیع گنج مظفر هم نوبت به سریال " شوخی کردم " می رسه .
سلام دوستان
این گنج مظفر رو که دو قسمتش اومده کسی دیده ؟
ارزش دانلود داره ؟ :n27:
قسمت اولش که به معرفی بازیگرا و نقششون می پردازه . قسمت دوم هم که یه نقشه گنج پیدا می کنند . حول و حوش نقشه صحبت می کنند
قسمت اولش که به معرفی بازیگرا و نقششون می پردازه . قسمت دوم هم که یه نقشه گنج پیدا می کنند . حول و حوش نقشه صحبت می کنند
پس یعنی فعلا نمیشه نظر داد !
این ویلای من رو از اول میشد تعیین وضعیت کرد !
دوستان برای این سریال هم تاپیک جدید ایجاد کنید !
برای گنج مظفر تاپیک جدید ایجاد شده
همون جا ادامه بدید
این تاپیک فقط مخصوص ویلای منه :20:
hoomi_gta
27-09-2013, 16:02
من که از وسطای ویلای من دیگه ندیدم بس که چرت شده بود فقط قسمت آخر و دیدم ببینم چحوری تموم میشه که خیلی لوس تموم شد. البته داستانش از اول خیلی کلیشه ای و مسخره بود.
SA.JJ.AD
27-09-2013, 22:58
من که از وسطای ویلای من دیگه ندیدم بس که چرت شده بود فقط قسمت آخر و دیدم ببینم چحوری تموم میشه که خیلی لوس تموم شد. البته داستانش از اول خیلی کلیشه ای و مسخره بود.
درسته اما بنظرم کل این سریال فقط برا این ساخته شده بود که صرفا با پخش کامل و ایناش ... مدیری اعتماد مخاطباش رو بعد اون قضیه ی قهوه ی تلخ جلب کنه ! و اصل کارش تو شوخی کردمه :n01:
بیخیال این سریال بشید دوستان !
مدیری به پولی که میخواست رسید ! الان برید گنج مظفر هم بخرید تا در آخر به خواستش مجددا برسه !
بهتره مدیران تاپیک رو ببندن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.