PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : جست و جوی پیشرفته

mohammad1314
07-11-2012, 19:48
سلام. یه سوال از vb.net دارم.
من در حال ساخت یک دیکشنری هستم . میخوام همانند جست و جوی یک لغت در دیگر دیکشنری ها یا جست و جوی گوگل ، زمانی که یک کلمه رو شروع میکنم به تایپ کردن ، لغاتی رو که حرف هاشون شبیه به کلمه ی من هست رو به من نمایش بده . فکر کنم متوجه شده باشین منظورم چیه .
حالا من یک listbox به اسم LstWord ویک لیست باکس دارم به اسم LstSameWord و یک textbox .
همه لغات من در Lstword ذخیره هستند . میخوام زمانی که در textbox کلمه ی مورد نظر برای جست و جو را تایپ میکنم ، همه ی لغات Lstword که حروف هاشون به ترتیب شبیه کلمه ی من هست رو ، در Lstsameword نمایش بده.

szh_1367
08-11-2012, 13:28
سلام. یه سوال از vb.net دارم.
من در حال ساخت یک دیکشنری هستم . میخوام همانند جست و جوی یک لغت در دیگر دیکشنری ها یا جست و جوی گوگل ، زمانی که یک کلمه رو شروع میکنم به تایپ کردن ، لغاتی رو که حرف هاشون شبیه به کلمه ی من هست رو به من نمایش بده . فکر کنم متوجه شده باشین منظورم چیه .
حالا من یک listbox به اسم LstWord ویک لیست باکس دارم به اسم LstSameWord و یک textbox .
همه لغات من در Lstword ذخیره هستند . میخوام زمانی که در textbox کلمه ی مورد نظر برای جست و جو را تایپ میکنم ، همه ی لغات Lstword که حروف هاشون به ترتیب شبیه کلمه ی من هست رو ، در Lstsameword نمایش بده.

سلام

من کد وی بی نمیزنم اما راه حل کلی شما اینکه

یک دیتابیس از کلمات داشته باشید سپس اون رو به جایی که میخواهید کلمات رو در اون سرچ کنید (مثلا لیست باکس یا تکست باکس یا هر کنترل دیگری ) باید بایند کنید

سپس از حالت auto complete اون کنترل استفاده کنید تا حالتی شبیه به اون چیزی که در نظر دارید رو بدست بیاورید

درضمن تالار Vb در همین بخش وجود دارد در اون قسمت دوستان بهتر میتوانند شما رو راهنمائی کنند