ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با دمای بالای هارد اکسترنال آداپتوری سیگیت backup plus ( کمک کنید دوستان )

dooste.man83
07-11-2012, 13:44
سلام به همگی
یک هارد سیگیت bachup plus خریدم که اکسترنال با آداپتور و 2 ترابایت هست
بعد از گذشت 1 تا 2 ساعات که اطلاعات روش کپی می کنم دماش به 58 هم رسیده می خواستم بدونم هارد ایراد داره یا خیر ؟ و در حالت بیکاری هم دمای هارد روی 53 درجه هست ( تو سایتش نوشته تا 60 درجه مشکلی نداره ) می خواستم بدونم اگر دوستان این هارد رو دارن وضعیت دماش چجوری هست ؟ و باید هارد بره گارانتی با خیر؟
با تشکر

ata.royalfalcon
07-11-2012, 14:03
سلام به همگی
یک هارد سیگیت bachup plus خریدم که اکسترنال با آداپتور و 2 ترابایت هست
بعد از گذشت 1 تا 2 ساعات که اطلاعات روش کپی می کنم دماش به 58 هم رسیده می خواستم بدونم هارد ایراد داره یا خیر ؟ و در حالت بیکاری هم دمای هارد روی 53 درجه هست ( تو سایتش نوشته تا 60 درجه مشکلی نداره ) می خواستم بدونم اگر دوستان این هارد رو دارن وضعیت دماش چجوری هست ؟ و باید هارد بره گارانتی با خیر؟
با تشکر

سلام .
براي اطمينان ميتونيد از قسمت health برنامه hdtune متوجه بشيد آيا مشكلي هست يا خير كه خيلي بعيد ميدونم مشكلي داشته باشه . در كل اين سري از هاردها به خاطر 7200RPM و سرعت بالاتر كمي گرمتر هستند نسبت به مدلهايي چون WD my book كه 7200 نيستند . مثلاً در اين سايت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دماي مدل goflex desk به 67 درجه رسيده كه البته خيلي بالاست . ميتونيد از فن براي خنك شدن استفاده كنيد .

مدل my book كه من دارم بدون فن تا 50 درجه هم ميرسه كه البته فقط يكبار بود و هميشه از فن استفاده ميكنم .