ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : جرقه زدن پاور

hamedarian2009
05-11-2012, 13:35
با سلام خدمت دوستان محترم
یک روز وقتی می خواستم کیس را روشن کنم وقتی دکمه روی کیس را زدم پاور یک جرقه زد و خاموش شد و دیگه روشن هم نشد من پاور رو بازش کردم و دیدم رو بردش یک فیوز 5 آمپر هست که سیاه شده و من یک فیوز نو خریدم و تعویضش کردم ولی بازهم که پاور رو تست کردم دوباره جرقه زده و فیوزش سوخت. به نظرشما مشکل از چی میتونه باشه؟

EXTREME
05-11-2012, 14:07
با سلام خدمت دوستان محترم
یک روز وقتی می خواستم کیس را روشن کنم وقتی دکمه روی کیس را زدم پاور یک جرقه زد و خاموش شد و دیگه روشن هم نشد من پاور رو بازش کردم و دیدم رو بردش یک فیوز 5 آمپر هست که سیاه شده و من یک فیوز نو خریدم و تعویضش کردم ولی بازهم که پاور رو تست کردم دوباره جرقه زده و فیوزش سوخت. به نظرشما مشکل از چی میتونه باشه؟

تعویض فیوز راه حل این مشکل نیست
معمولا سوختن فیوز به دلیل خرابی در سویچینگ اولیه مدار است یکی از اونها میتونه از پل دیودی باشه که برق ac رو به dc تبدیل میکنه وقتی بسوزه باعث کشیدن جریان بیشتر از مقدار استاندارد میشه و فیوز میسوزه علت بعدی سوختن یکی از فت ها یا ترانزیستورهای سوئیچینگ اولیه یا نشتی خازن های صافی 300 ولت که دوتاست

Life24
05-11-2012, 15:55
سلام
ببخشید در این تاپیک سوال میکنم. ایا وقتی برق بیش از حد استاندارد یعنی مثلا 250 یا 300 ولت و با نوسان شدید به پاور برسه. پاور آسیب میبینه یا سایر قطعات موجود در سیستم؟
پاور اینجا محافظ بقیه قطعات است؟ و در صورت مشکل خودش فیوز و مقاومت هاش میسوزه؟ یا بقیه قطعات هم اسیب میبیند؟

EXTREME
05-11-2012, 21:04
سلام
ببخشید در این تاپیک سوال میکنم. ایا وقتی برق بیش از حد استاندارد یعنی مثلا 250 یا 300 ولت و با نوسان شدید به پاور برسه. پاور آسیب میبینه یا سایر قطعات موجود در سیستم؟
پاور اینجا محافظ بقیه قطعات است؟ و در صورت مشکل خودش فیوز و مقاومت هاش میسوزه؟ یا بقیه قطعات هم اسیب میبیند؟

بستگی به خود پاور داره پاورهای خوب بعد از مقاومت ntc و فیوز فیلتر دارند که اون فیلتر جلوی خیلی از مشکلات را میگیرید همچنین مقاومت ntc و خود فیوز میتونه از قطعات پاور محافظت کنه واز وارد شدن جریان های ناگهانی به پاور جلوگیری کنه مگر اینکه جریان زیادی وارد پاور بشه
ولی مشکل ایشون فکر نکنم از نوسان برق باشه یکی از قطعات داخل پاور مثل پل دیودی دچار مشکل شده و جریان کشیده و در نتیجه فیوز سوخته که به قطعات دیگر پاور آسیب نرسد

hamedarian2009
05-11-2012, 22:40
منظقه ما نوسان برق زیاد نداره و از محافظ هم استفاده میکنم و پاور من یک از قطعاتش مشکل داره که وقتی روشن بشه فیوز میسوزه من هم هروقت درستش کردم نتیجه رو میام اینجا میزارم تا دوستان دیگه ای هم که این مشکلو داشتن استفاده کنن