ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : من مربي فلش هستم

ASHRAT
30-10-2012, 21:25
سلام .من مربي فلش هستم و كلاس خصوصي دارم.متاسفانه شاگردم خيلي ضعيفه..هرچي يادش ميدم انگار نه انگار..آخر آذرم امتحان داره..بنظرتون اگه فني حرفه اي ازش امتحان گرفت و رد شد من مقصرم؟؟يعني آبروي من پيش مدير آموزشگاه ميره؟؟
شما سايتي را سراغ داريد كه نمونه كارهاي ابتدايي و طراحي در فلش درش باشه كه من بتونم به عنوان تمرين به ان بنده خدا بدم؟؟
توروخدا زود جواب دين چون يكشنبه باهاش كلاس دارم..

mbagsoft
04-11-2012, 22:45
من دنبال يه مربي خوب براي فلش ميكردم تا مشكلاتم تو اين زمينه حل شه. اكه اين محبتو در حق من ميكنين ازتون ممنون ميشم وجبران ميكنم

rasool_jelve
14-12-2012, 01:20
سلام من میخام اسکریپت نویسی فلش رو به صورت حرفه ای کار کنم آیا شما میتونید طوری آموزش دهید که کل ایکریپت نویسی رو یاد بگیرم
یه سوال فلسفی چرا تا زمانی که نرم افزار قدرمند فلش برای ساخت نرم افزارهای مالتی مدیای حرفه ای هست خیلی افرادبه دنبال یاد گیری
مولتی مدیا بیلدر و نمیدونم نرم افزارهای مثل اتو پلی مدیا استادیود میرن آیا به نظر شما وقت تلف کردن نیست

1w2w3w4w
14-12-2012, 10:41
سلام من میخام اسکریپت نویسی فلش رو به صورت حرفه ای کار کنم آیا شما میتونید طوری آموزش دهید که کل ایکریپت نویسی رو یاد بگیرم

فقط بگم که... هیچی ولش کن

یه سوال فلسفی چرا تا زمانی که نرم افزار قدرمند فلش برای ساخت نرم افزارهای مالتی مدیای حرفه ای هست خیلی افرادبه دنبال یاد گیری
مولتی مدیا بیلدر و نمیدونم نرم افزارهای مثل اتو پلی مدیا استادیود میرن آیا به نظر شما وقت تلف کردن نیست

آخه کار کردن با فلش سخته و این نرم افزارا که میگید کار باشون سادس و قالبش آمادس و کدنویسی اونجوری ندارو و خیلی کمتر وقت میگیره و ... ولی اگه تو فلش حرفه ای باشید نرم افزارهای بسیار حرفه ای تری میتونید بنویسید.