مشاهده نسخه کامل
: دانلود ویندوز 8
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دوستان بنطرتون اینو بگیریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فعلا دست نگه دارین این نسخه ها rtm هستن من به gdr هم آپدیت کردم ولی باز مشکل داره
نسخه میهن دانلود کامل .... اونایی که مشکل دارن از اونجا بگیرن .
خودت دانلود کردی؟
اگه نصب کردی یه عکس از رجیستری بزار
Eblis 2011
03-11-2012, 22:10
خودت دانلود کردی؟
اگه نصب کردی یه عکس از رجیستری بزار
دارم دانلود میکنم ..... مطمئنا کرک معتبر داره .......
دارم دانلود میکنم ..... مطمئنا کرک معتبر داره .......
نصب کردین یه عکس بزارین اینجا
از همین کرکهای توی اینترنت رو داره دیگه
فعلا خود ویندوز مشکل داره
Eblis 2011
03-11-2012, 22:19
نصب کردین یه عکس بزارین اینجا
از همین کرکهای توی اینترنت رو داره دیگه
فعلا خود ویندوز مشکل داره
فک نمیکنم .... چون داشتم باهاشون صحبت میکردم میگفت ما مثل بقیه سایت ها نیستیم که سریع واسه دانلود بزاریم ..... گفت نمیذاریم اگه بذاریم کامل و معتبرشو میزاریم .... گفت به این دلیل با تاخیر واسه دانلود گذاشتیم که دنبال کرک معتبرش هستیم و گفت فردا یا پس فردا با کرک معتبر بر روی سایت میزاریم .
البته هنوز یه کم طول میکشه تا همه چیز باهاش مچ بشه !! یواش یواش نرم افزارا مچ میشن باهاش !!
فک نمیکنم .... چون داشتم باهاشون صحبت میکردم میگفت ما مثل بقیه سایت ها نیستیم که سریع واسه دانلود بزاریم ..... گفت نمیذاریم اگه بذاریم کامل و معتبرشو میزاریم .... گفت به این دلیل با تاخیر واسه دانلود گذاشتیم که دنبال کرک معتبرش هستیم و گفت فردا یا پس فردا با کرک معتبر بر روی سایت میزاریم .
تمام نسخه هایی که در اینترنت هستن همشون یکی هستن با نامهای مختلف هیچ فرقی با هم ندارن همشون rtm هستن
مگر اینکه سایت میهن دانلود خودش ویندوز درست کرده باشه (همه سایتها دارن واسه خودشون تبلیغ میکین با این کارشون اعتبار خوردشون رو از دست میدن.نسخه rtm به جایی نهایی به ملت میدن)
بهترین راه اینه که باید صبر کرد
Eblis 2011
03-11-2012, 22:25
تمام نسخه هایی که در اینترنت هستن همشون یکی هستن با نامهای مختلف هیچ فرقی با هم ندارن همشون rtm هستن
مگر اینکه سایت میهن دانلود خودش ویندوز درست کرده باشه (همه سایتها دارن واسه خودشون تبلیغ میکین با این کارشون اعتبار خوردشون رو از دست میدن.نسخه rtm به جایی نهایی به ملت میدن)
بهترین راه اینه که باید صبر کرد
باشه ... شما صبر کنید ... من که زدم دانلود .... به میهن اعتماد دارم . خود دانی
باشه ... شما صبر کنید ... من که زدم دانلود .... به میهن اعتماد دارم . خود دانی [/SIZE]
نصب کردی حتما یه عکس بزار ببینیم
ممنونم
همون rtm هست
دوستان اشتباه نکنید و الکی دانلود نکنید!
Digitalriver نسخه های اصل ویندوزو میزاره!که واسه ویندوز 8 گفته دوماه طول میکشه!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
joeguitar1
03-11-2012, 22:37
واقعا عجيبه ! دو ماه طول مي كشه!
مگه توي اين يك هفته كسي ويندوز pro رو خريداري نكرده؟!
سلام، نسخه میهن دانلود رو نصب کردم.
9200.win8_rtm.120725-1247
راستی اینکه بعضی از دوستان میگن Enterprise کاملتر، باید گفت پک Media Center رو نداره و ظاهرا نمیشه روش نصب کرد.
عکس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام، نسخه میهن دانلود رو نصب کردم. 9200.win8_rtm.120725-1247
میگم که همشون rtm هستن حالا هی بگین مهین دانلود معتبر هست :دی
Amir Hossein
03-11-2012, 23:06
یعنی این نسخه ی میهن دانلود با اونی که دو ماه پیش اومده هم فرق نداره
(قابل توجه ناظر گرامی:به خدا این پستم به تاپیک ربط داره:31:)
بچه ها الان تایید شده که این نسخه هه که توی سایتهای ایرانی واسه دانلود گذاشتن چه all in one چه تکیش نسخه RTM هست یا نهایی ؟ در ضمن نهایی همون retail هستش ؟
من الان نسخه سایت دانلودها رو گرفتم که AIO هستش . نمیدونم نصب کنم یا نه ؟ نوشته که نهاییه ولی اینجا یه سری دارن میگن نیست شک برم داشت ؟ خواهشا یکی بگه .
mInI_ClockEr
03-11-2012, 23:12
من الان همه 53 صفحه رو خوندم و به این نتیجه رسیدم که فعلاً بیخیال بشم
البته قبلاً یه نسخه دانلود کرده بودم و نصب هم کرده بودم ولی فعلاً صبر میکنم
بچه ها الان تایید شده که این نسخه هه که توی سایتهای ایرانی واسه دانلود گذاشتن چه all in one چه تکیش نسخه RTM هست یا نهایی ؟ در ضمن نهایی همون retail هستش ؟
من الان نسخه سایت دانلودها رو گرفتم که AIO هستش . نمیدونم نصب کنم یا نه ؟ نوشته که نهاییه ولی اینجا یه سری دارن میگن نیست شک برم داشت ؟ خواهشا یکی بگه .
همشون rtm هستن شک نکن تو نسخه دانلود ها رو که دانلود کردی مجازی نصب کن با برنامه VMware به برو تو ی رجیستری ویندوز در چند صفحه قبل دوستان راهنمایی کردن ببین rtm هست یا retail
اگه retail بود(فکر نکنم ) میتونی با خیال راحت اصلی نصب کنید
نسخه ای به نام retail یا نهایی وچود نداره! تنها نسخه موجود برای دانلود فقط نسخه RTM هست که بعد از اپدیت میشه GDR ! سایت ایرانی و خارجی هم نداره!
بیلد نامبر GDR هم با نسخه های اصلی آپدیت شده به ویندوز 8 یکی هست!
GDR یعنی چی یکی توضیح بده؟!
RTM :
مخفف Release To Manufacture به معنی عرضه شده برای تولیدکنندگان و یا همان سازندگان است .
GDR:
مخفف General Distribution Release به معنی عرضه شده برای توزیع عمومی است .
Retail :
این کلمه به معنی خرده فروشی است
N:
اگه N بعد از اسم ویندوز باشه یعنی ریلیز اروپا هست و Media Player و Internet Explorer نداره
Build :
همان ورژن ویندوز است . و 9200 آخرین نسخه موجود می باشد . پس نهایی به ورژن ویندوز خطاب می شود نه به ویرایش نسخه .
که سه عامل : 1.ارائه ویندوز در تاریخی جدیدتر 2.ارائه ویندوز به همراه سرویس پک 3.و یا ارائه ویندوز با Build بالاتر عامل برتری در نسخه مورد استفاده می باشد
------------------------------------------------------
منبع : میهن دانلود
اگه قرار باشه 2 ماه صبر کنیم خب بهتره فعلا یکی از همینارو دانلود کنیم تا بعد !! :|
نمیشه که آخه من از نسخه ی Preview تا الان صبر کردم !! :sq_19:
من حداکثر تا آخر همین هفته صبر میکنم ! اگه نسخه ی آپدیت شده به تاریخ 26 اکتبر پیدا شد که شد ، نشد همین که دوستمون لینک دادن رو دانلود میکنم تا بعد !
ویندوز7 هم موقعی که نهاییش اومد انقدر خلقالله رو اذیت کرد ؟؟
D o l f i n
04-11-2012, 01:21
من الان با یاهو مسنجر مشکل دارم
با فلفل شکن مشکل دارم
اعصابم رو داغون کرده دارم به این نتیجه میرسم که برم رو همون 7
من الان با یاهو مسنجر مشکل دارم
با فلفل شکن مشکل دارم
اعصابم رو داغون کرده دارم به این نتیجه میرسم که برم رو همون 7
منم نصب کردم مشکل داشت واسم دوباره امدم واسه 7
باید تا امدن نسخه درست حسابی صبر کرد بعد 8 رو نصب کرد فعلا مشکلاتی داره
منم نصب کردم مشکل داشت واسم دوباره امدم واسه 7
باید تا امدن نسخه درست حسابی صبر کرد بعد 8 رو نصب کرد فعلا مشکلاتی داره
یعنی شما هم نمیتونی *|@وی||#پی||$ان|* استفاده کنی تو اون ویندوز ؟؟ کلا با کانکشن مشکل داره ؟؟
یعنی شما هم نمیتونی *|@وی||#پی||$ان|* استفاده کنی تو اون ویندوز ؟؟ کلا با کانکشن مشکل داره ؟؟
مشکلات من اینجاست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
من ویندوز 8 رو نصب کردم و آپدیت کردم به gdr تبدیل شد ولی واسه من مشکل داره یکیش اینه که موقع خاموش کردن لب تاپ برق usbها رو قطع نمیکنه فن لپتاپ واسه خودش کار میکنه دوم اینکه که یکی از usbها رو از کار انداخت فعلا دوباره آمدیم واسه ویندوز 7
البته منظورم همینی بود که گفتم !
شما با *|@وی||#پی||$ان|* مشکلی نداری ؟!
چون خودم مشکل دارم باهاش میپرسم :sq_3:
البته منظورم همینی بود که گفتم !
شما با *|@وی||#پی||$ان|* مشکلی نداری ؟!
چون خودم مشکل دارم باهاش میپرسم :sq_3:
نه من با وی پی ان اینا مسکلی نداشتم
نه من با وی پی ان اینا مسکلی نداشتم
پس باید واسه من مناسب باشه :D
چون عمده ترین مشکل من این بود و مشکل آنتی ویروس :sq_19:
D o l f i n
04-11-2012, 08:33
من با خود کانکشن مشکل دارم حالا اینجا جاش نیست ولی کانکشن که اگه اجراش کنم 10 تا خطا میاد اونا قابله رفعه ولی اگه یه بار خارج شم تا ویندوز رو دوباره ریستارت نکنم نمیتونم دوباره استفاده کنم
یاهو مسنجرم که کلا تو این ویندوز قاط زده
کلا نظرم اینکه یه مدت صبر کنیم
havzhini
04-11-2012, 10:36
من هیچ مشکلی با وی-چی-ان ندارم کار کیکنه هم با کانکشن دانلودی هم با ساختن کانکت با خوده ویندوز.
احتمال زیاد مشکل شما با کرک باشه چون منم همون نسخه 2ماه پیش رو دارم با کرک که اون موقعه اومد خیلی مشکل داشت و بشدت داغون بود.......ولی همونو دوباره نصب کردم با کرک جدید و اپدیت هم کردم و الان عالی کار میکنه و تمام قابلیتهاش ویندوز و مترو جواب میده و مشکلی نداره.
من هم با یاهو مسنجر مشکل دارم کانکت نمیشه فک کنم مشکل از یاهو مسنجر باشه که با ویندوز 8 سازگاری نداره
saeed_136915
04-11-2012, 12:26
من هم با یاهو مسنجر مشکل دارم کانکت نمیشه فک کنم مشکل از یاهو مسنجر باشه که با ویندوز 8 سازگاری نداره
واللا من که هیچکدوم از این مشکل هایی که دوستان میگن ندارم. یاهو مسنجر هم بی ایراد کار میکنه.
من هیچ مشکلی با وی-چی-ان ندارم کار کیکنه هم با کانکشن دانلودی هم با ساختن کانکت با خوده ویندوز.
احتمال زیاد مشکل شما با کرک باشه چون منم همون نسخه 2ماه پیش رو دارم با کرک که اون موقعه اومد خیلی مشکل داشت و بشدت داغون بود.......ولی همونو دوباره نصب کردم با کرک جدید و اپدیت هم کردم و الان عالی کار میکنه و تمام قابلیتهاش ویندوز و مترو جواب میده و مشکلی نداره.
آخه قبل از اینکه کرک رو اجرا کنم هم همین بود !! یعنی قبل و بعد از کرک هیچ فرقی نکرده !!
من اصلا به اینترنتم نمیتونم وصل شم ! مجبور شدم مودم رو NAT کردم که با روشن شدنش اینترنت توی همه ی پورت های خودکار وصل بشه نیاز به کانکشن نباشه تو ویندوز !! وقتی هم که چیز چی ان میزنم کانکت میشه ولی با کانکت شدنش اینترنت قطع میشه !
البته مال من نسخه ی p30دانلود بود !!
Pedram_mrn
04-11-2012, 14:28
آقا من موندم بالاخره چیو دان کنم نسخه ی درست حسابی اومده ازش یا نه؟ 13 صفحه از تاپیکو خوندم چشام دراومد:sq_6: ماشالا همینطوری رفتید جلو...
یکی یه لطفی کنه یه لینک بدهd مرسی... این نسخه ای که سافت گذر گذاشته چطوره؟ نوشته همونیه که 26 اکتبر معرفی شده!!
Microsoft Windows 8 Enterprise RTM x86 MSDN
64 رش رو هم گذاشته البته...
یه سوال الان ویندوز 8 رو کلا نمیشه آپدیت کرد مثل این ویندوز 7 هایی که داریم؟
مرسی
اخرین نسخه موجود Windows 8 نسخه RTM هست که هرجا بری هست! که آپدیت میشه به GDR که آخرین نسخه Windows 8 باشه!
اینم ورژن RTM خود مایکروسافت که بچه ها لیج کردن
Pedram_mrn
04-11-2012, 15:34
اخرین نسخه موجود Windows 8 نسخه RTM هست که هرجا بری هست! که آپدیت میشه به GDR که آخرین نسخه Windows 8 باشه!
اینم ورژن RTM خود مایکروسافت که بچه ها لیج کردن
الان اینی که شما لینک گذاشتی خوبه دیگه؟ یعنی اصلیه تغییر اینا توش ندادن؟
آخه میخوام دیگه مهاجرت کنم به ویندوز 8 نمیخوام هی عوضش کنم یه نسخه باشه که قابلیت آپدیت داشته باشه...
این 64ره آره؟ 32 رو هم میخوام اگه لطف کنی لینک بدی عزیز ؟
یه سوال 8 هم مثل 7 ورژن های 32 و 64 رش تو محدودیت رم فرق دارن...؟ تو سون 32 ، رم بیشتر از 2 گیگ رو ساپورت نمیکرد باید بلا سرش میووردی یا 64 نصب میکردی.... این چجوره؟
این همون ورژن مایکروسافته واسه 2ماه پیش، همه سایتهای خارجی و داخلی هم بیشتر از این ندارند! شاید مایکروسافت خودش هم نداشته باشه! :sq_2:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]=50250
این نسخه 64 بیته و در مورد 32 بیت چیزی نمیدونم که ساپورت میکنه یا نه
کلا همه نسخه های موجود نسخه RTM هستن و با آپدیت میشن GDR که همون نسخه آخر و آپدیت شدست
نسخه GDR فعلا برای دانلود وجود خارجی نداره
نسخه 32 بیت
forum.p30 download.com/printthread.php?t=40179&pp=10
keymaker
04-11-2012, 16:06
این ویندوز ۸ من حجم اینترنتم رو میخوره !! ماشالا خیلی هم خوش اشتهاس !! من آپدیت رو هم بستم ! چه کنم ؟
Pedram_mrn
04-11-2012, 16:39
این همون ورژن مایکروسافته واسه 2ماه پیش، همه سایتهای خارجی و داخلی هم بیشتر از این ندارند! شاید مایکروسافت خودش هم نداشته باشه! :sq_2:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]=50250
این نسخه 64 بیته و در مورد 32 بیت چیزی نمیدونم که ساپورت میکنه یا نه
کلا همه نسخه های موجود نسخه RTM هستن و با آپدیت میشن GDR که همون نسخه آخر و آپدیت شدست
نسخه GDR فعلا برای دانلود وجود خارجی نداره
خب پس این چیه؟:31:
ُsoftgozar
من میخواستم همینو دان کنم ولی اکانتم تموم شده...
اسم سایت رو بگو اینجا اسم سایتا ............... بله !
اگه سافت گذر رو میگی اره همینه
amirvista
04-11-2012, 16:48
سلام دوستان اینم نسخه GDR(یا همون Retail)که اون واتر مارک کنار دسکتاپ نداره(تورنت)
Microsoft Windows 8 Professional Final Retail X86/X64 English
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _X64_English_A
سلام دوستان اینم نسخه GDR(یا همون Retail)که اون واتر مارک کنار دسکتاپ نداره(تورنت)
Microsoft Windows 8 Professional Final Retail X86/X64 English
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _X64_English_A
این عکس خودت گرفتی؟
اگه خودت گرفتی آپدیت کردی؟
Eblis 2011
04-11-2012, 19:19
به نقل از سایت میهن دانلود :
توجه:
کاربران محترم توجه داشته باشند که این ویندوز ها همگی فاینال هستند اما نسخه RTM، هنوز نسخه Retail ویندوز 8 منتشر نشده است .
RTM :
مخفف Release To Manufacture به معنی عرضه شده برای تولیدکنندگان و یا همان سازندگان است .
به صورتی که شرکت مایکروسافت یک نسخه نهایی از محصول رو به سازندگان قطعات و کمپانی های بزرگ عرضه می کنه تا درایور ها و برنامه هاشون و حتی برنامه نویسی های قطعات سخت افزاریشون رو بر اساس این محصول هماهنگ کنند . مثال : شرکت های اینتل ، ای ام دی ، کمپانی های گرافیکی و ...
Retail :
این کلمه به معنی خرده فروشی است یعنی نسخه ای برای خریداران ریز یا همان تک کاربره که شامل خود ماست . این نسخه هم نسخه ی نهایی می باشد پس فرق در نهایی بودن ندارند در ویرایش نسخه تفاوت دارند نسخه ای است که مخصوص ما طراحی شده مناسب ماست.
دقت کنیم در ساختار مایکروسافت نظم بزرگی وجود دارد به طوری که نرم افزار با نیاز سنجی کاربر هدف تولید می گردد یعنی نسخه RTM مناسب ما نبوده و با قابلیت های مورد نیاز ما سازگار نیست برای کمپانی هاست .شاید قابلیت بیشتر و یا کمتر داشته باشد حتی اگر قابلیتی بیشتر داشته باشد اما مورد استفاده ما نیست پس فضای اضافی اشغال می کند . (قانون صرفه جویی در منابع و سرمایه و فرهنگ سازی) . قصد توهین ندارم می دانم که ما ایرانیان عزیز فقط به دلیل اینکه علاقه ی زیادی داشتیم سریع با این سیستم عامل آشنا شویم نسخه RTM را(پس از درج غافلگیرانه از کمپانی ها به بیرون) دانلود کردیم .
N:
هر دو نسخه های بالا ممکن است شامل ویرایش N باشند .
این ویرایش مخصوص کشور های قاره ی اروپا است و به دلیل شکایت از مایکروسافت توسط شرکت های تولید کننده ی نرم افزار های مرورگر و مولتی مدیا مبنی براینکه هنگامی که ویندوز به همراه برنامه های Media Player و Internet Explorer ارائه میشود کاربران تمایلی به پرداخت برای خرید نرم افزار های جایگزین را ندارند و به شکلی فضای رقابت محدود شده است طرح شد پس مایکروسافت مجبور به حذف این دو برنامه شد .یعنی نسخه N اگر در هر کدام از ویرایش های بالا باشد ویندوز برنامه های Media Player و Internet Explorer را به همراه خود ندارد .
MSDN :
مخفف Microsoft Developer Network است و قابلیتی است شامل یک شبکه برنامه نویسی مایکروسافت با حجم عظیمی از انواع پروژه ها و آموزش های مربوط به زبان های تحت الحمایه مایکروسافت که
نیاز به عضویت در اکثر موارد را ندارد، و به سادگی می توانید شروع به دانلود و کسب اطلاعات نمایید مثل یک Help Center یا پشتیبان میماند .
Build :
همان ورژن ویندوز است . و 9200 آخرین نسخه موجود می باشد . پس نهایی به ورژن ویندوز خطاب می شود نه به ویرایش نسخه .پس باید دقت کنید که ویرایش نهایی نسخه مربوط به خود را دانلود کنید یعنی Retail Build 9200 .
که سه عامل : 1.ارائه ویندوز در تاریخی جدیدتر2.ارائه ویندوز به همراه سرویس پک 3.و یا ارائه ویندوز با Build بالاتر عامل برتری در نسخه مورد استفاده شما که همان Retail است می باشد
Trial :
نسخه آزمایشی و غیر نهایی میباشد که با قابلیت نصب چند روزه و محدود به منظور آزمایش سیستم عامل توسط کاربران و عیب یابی و فرستادن نظرات مورد استفاده می باشد .
WMC :
مخفف With Media Center است اگر دقت کرده باشید در ابتدای نصب ویندوز از شما سریال نصب را می خواهد .خیلی از دوستان سریال را وارد نکردند چون وجود داشت (نرم افزارهای گردو و پرندو...) یا وجود نداشت و خواستند ویندوز را به صورت Try نصب کنند .
موفق و پیروز باشید
کسي ميدونه gdr مخفف چيه دقيقا ؟!
به نقل از سایت میهن دانلود :
توجه:
کاربران محترم توجه داشته باشند که این ویندوز ها همگی فاینال هستند اما نسخه RTM، هنوز نسخه Retail ویندوز 8 منتشر نشده است .
نسخه 90 روزه مایکروسافت هم فاینال هست دیگه :دی ؟آره
دوستان همه نسخه های الان که به اسم فاینال هستند همون نسخه 3 ماه پیش هست هیچکدام Retail نیستند
*Batman*
04-11-2012, 19:42
کسي ميدونه gdr مخفف چيه دقيقا ؟!
General Distribution Release ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
saeedsh7j
04-11-2012, 19:59
یعنی هیشکی دی وی دیشو نخریده اپلود کنه؟ دی:
این ویندوز رو میشه جوری نصب کرد که ویندوز سون هم کار کنه؟ یعنی تو بوت بشه انتخاب کرد؟
maziar205
04-11-2012, 20:06
خوب من نسخه بدون کرک windows 8 را بخوام از کچا میتونم دانلود کنم
خوب من نسخه بدون کرک windows 8 را بخوام از کچا میتونم دانلود کنم
بیشتر سایتهای ایرانی واسه دانلود گذاشتن همشون rtm هستن فعلا نسخه اصلی نیست که بخوای دانلود کنی
اگه نسخه 3 ماه پیش که منتشر شد رو داری میتونی نصب و آپدیت که به نسخه gdr تبدیل کنی
اینم مشخصات نسخه ها
RTM :
GDR:
مخفف General Distribution Release به معنی عرضه شده برای توزیع عمومی است .
Retail :
این کلمه به معنی خرده فروشی است
Retail معتبر ترین هست که فعلا توی اینترنت پیدا نمیشه همه rtm هستن
همین ویندوز رو نصب و ابدیت کنید به اخرین ورزن تبدیل میشه تا کی می خواهید بشینید منتظر نسخه های دیگه باشید
واقعا ویندوز ۸ یه چیز دیکست
سرعتش عالیه با محیط جدیدش راحت کنار اومدم حرف نداره من که ازش خیلی خوشم اومده
نصبت به ویندوز۷ خیلی بهینه تر و بایدارتر به نظر میاد سرعت بوتش که حرف نداره کلی برنامه روش ریختم اصلا افت سرعتی نداشتم بدون نقص داره کار میکنه
Eblis 2011
04-11-2012, 20:43
دوستان الان میشه ویندوز 8 رو همزمان با این ویندوز هفتی که نصبه نصب کرد در یک درایو مجزا و دوباره اگه خوشت نیاد تنها ویندوز 8 رو پاک کرد ؟
pouyasony
04-11-2012, 21:21
من از وقتی ویندوز 8 نصب کردم ترافیک اینترنت خیلی زیاد مصرف میشه مثلا تو چند دقیقه نزدیکه 100 مگ کم میشه بدون استفاده زیاد اپدیت ویندوزم خاموش کردم کسی نمیدونه مشکل کجاست؟
این آپدیتهاشو چطوری میشه نگه داشت ؟؟ یا مثلا دانلود کرد که بعد از نصب ویندوز لازم نشه دوباره دانلودشون کنیم ؟!
maziar205
04-11-2012, 21:47
این آپدیتهاشو چطوری میشه نگه داشت ؟؟ یا مثلا دانلود کرد که بعد از نصب ویندوز لازم نشه دوباره دانلودشون کنیم ؟!
با استفاده از سرویس wsus
با استفاده از سرویس wsus
البته واسه ویدوز 8 نیست هنوز
مرسی :sq_25:
*Batman*
04-11-2012, 22:14
من از وقتی ویندوز 8 نصب کردم ترافیک اینترنت خیلی زیاد مصرف میشه مثلا تو چند دقیقه نزدیکه 100 مگ کم میشه بدون استفاده زیاد اپدیت ویندوزم خاموش کردم کسی نمیدونه مشکل کجاست؟
1-آپدیت اتوماتیک رو غیرفعال کنید
2-Windows SmartScreen رو غیرفعال کنید.(یه سیستم اعتبار سنجی که اگر آنتی ویروس خوب نصب کرده باشید نیازی بهش نخواهید داشت)
3-Change PC Setting >> Privacy - همه گزینه ها رو Off کنید.مخصوصا آخری(Help improve windows)
4-فایروال نصب کنید و اتصال برنامه ها رو کنترل کنید.
maziar205
04-11-2012, 22:16
البته واسه ویدوز 8 نیست هنوز
در windows 2012 نصب میشه البته بایید بعدش یک پچ هم دانلود کرد بعد میشه اپدیت های ویندوز 8 را ذخیره کرد که برای یک کامپیوتر ارزشی نداره ولی راه دیگه این که از خود مایکروسافت اپدیت ها را مستقیم دانلود کنید
havzhini
04-11-2012, 22:24
از سایت خوده مایکروسافت میتونین تمام اپدیتهارو دانلود کنین و افلاین نصب کنین.
این مثلا همون اپدیت اخر برای ویندوز8 هست
تمام اپدیت هارو میتونی سرچ کنین و دانلود کنین.
D o l f i n
04-11-2012, 23:04
الیته توصیه شده همیشه انلاین اپدیت کنید و اپدیتها رو نگهداری نکنید که بعد نصب ویندوز نصب کنید
من که فعلا الان دانلود میکنم بعدا اگه نسخه ی بهتری هم اومد اونم دانلود میکنم :sq_2:
فقط یکی لطف کنه بهم بگه این نسخه ی MSDN از نظر محتوا به درد ماها میخوره ؟؟ بیشتر چه استفاده ای برای چه افرادی داره ؟؟!
pouyasony
04-11-2012, 23:54
1-آپدیت اتوماتیک رو غیرفعال کنید
2-Windows SmartScreen رو غیرفعال کنید.(یه سیستم اعتبار سنجی که اگر آنتی ویروس خوب نصب کرده باشید نیازی بهش نخواهید داشت)
3-Change PC Setting >> Privacy - همه گزینه ها رو Off کنید.مخصوصا آخری(Help improve windows)
4-فایروال نصب کنید و اتصال برنامه ها رو کنترل کنید.
دوست عزیز میشه در مورد گزینه اخر بیشتر راهنمایی کنی ممنون میشم
Eblis 2011
05-11-2012, 00:00
دوستان الان میشه ویندوز 8 رو همزمان با این ویندوز هفتی که نصبه نصب کرد در یک درایو مجزا و دوباره اگه خوشت نیاد تنها ویندوز 8 رو پاک کرد ؟
الان ویندوز رو تو یه درایو دیگه نصب کردم .... هم 8 داشتم هم 7 .... منوهاش خیلی گیج کننده بود .... یه نیم ساعتی باهاش سر و کله زدم .... بدک نبود ..... نسخه rtm بود ....... بعد از نیم ساعت پاکش کردم تا اگه نسخه retail اومد اونو نصب کنم .. اگه هم چیزی نیومد همین ویندوز رو بصورت تک ویندوز نصب کنم ..... طریقه پاک کردن ویندوز دوم هم خیلی آسون بود و به راحتی پاک شد و آسیبی به ویندوز سون نرسید .
الان ویندوز رو تو یه درایو دیگه نصب کردم .... هم 8 داشتم هم 7 .... منوهاش خیلی گیج کننده بود .... یه نیم ساعتی باهاش سر و کله زدم .... بدک نبود ..... نسخه rtm بود ....... بعد از نیم ساعت پاکش کردم تا اگه نسخه retail اومد اونو نصب کنم .. اگه هم چیزی نیومد همین ویندوز رو بصورت تک ویندوز نصب کنم ..... طریقه پاک کردن ویندوز دوم هم خیلی آسون بود و به راحتی پاک شد و آسیبی به ویندوز سون نرسید .
شما این همه از سایت میهن دانلود تعریف کردین نسخه اصل بود ؟:دی یا همون نسخه 3 ماه پیش بود ؟
Eblis 2011
05-11-2012, 00:04
شما این همه از سایت میهن دانلود تعریف کردین نسخه اصل بود ؟:دی یا همون نسخه 3 ماه پیش بود ؟
نسخه 3 ماه پیش نبود .... نسخه Final Rtm بود .
نسخه 3 ماه پیش نبود .... نسخه Final Rtm بود .
چه فرقی با نسخه 3 ماه پیش داره؟نسخه 3 ماه پیش هم final rtm بود
vahid javani
05-11-2012, 00:08
درود
یه نسخه ای می خوام که عمری باشه به نظرتون این نسخه رو از سایت p30day دانلود کنم خوبه؟
در ضمن حتما هم نسخه ی pro می خوام!
tiyam 01
05-11-2012, 00:09
خسته نباشین واقعاً، بعد چند روز رسیدین سر حرف ما ..
نگفتیم همون rtm رو دانلود کنید و آپدیتش کنید؟؟
وقت خودتون رو الکی هدر دادین میخواستین از میهن دانلود اجازه بگیرید؟
Amir Hossein
05-11-2012, 00:10
نسخه نهایی rtm ..... شاید چندین نوع از نسخه rtm اومده ولی این نسخه final ... با کرک معتبر
سلام
اگه میشه یه عکس از مترو بذارین
میخوام ببینم اون چیزی که سایت نشون داده هست یا نه
ممنون
نسخه نهایی rtm ..... شاید چندین نوع از نسخه rtm اومده ولی این نسخه final ... با کرک معتبر
به جون مدیران میهن دانلود هیچ فرقی با هم ندارن همشون یکی هستند
فقط الان دزدها دارن ملت رو با نسخه فاینال تیغ میزنن میفروش بهشون
Eblis 2011
05-11-2012, 00:16
سلام
اگه میشه یه عکس از مترو بذارین
میخوام ببینم اون چیزی که سایت نشون داده هست یا نه
ممنون
عرض کردم که بعد از نیم ساعت پاکش کردم .....
از این نسخه جدید تر هم داریم بدون آپدیت ؟؟؟
9200.16384.x86fre.win8_rtm.120725-1247
البته این 32بیته !! اونی که دوستمون گذاشتن ( MSDN ) ورژنش با این یکیه ؟؟
از این نسخه جدید تر هم داریم بدون آپدیت ؟؟؟
9200.16384.x86fre.win8_rtm.120725-1247
البته این 32بیته !! اونی که دوستمون گذاشتن ( MSDN ) ورژنش با این یکیه ؟؟
دوست عزیز همون rtm که 3 ماه پیش عرضه شده دیگه جدیدتر از اون نیومده توی اینترنت
هرچی توی این سایتهای خارجی و ایرانی میبینی همون ورژن 3 ماه پیش هست الکی دانلود نکنید
Lord Farshad
05-11-2012, 00:25
درود.
این پست پاک هم بشه ؛ راضی ام ؛ چون حرفمو زدم.
دوستان بس کنید دیگه ؛ شورش رو در آوردید.
الان تنها نسخه ای که توی سایتها هست ؛ همه همینی هست که نصب کردیم و دانلود کردیم. فعلا خبری از نسخه ی Retail و ... نخواهد ؛ گول حرفای الکی رو هم نخورید.
ضمنا ؛ به هیچ وجه هم هیچ گونه تبلیغی نکنید ... دوست من ؛ میهن دانلود دوست داری ؛ برو از همونجا بگیر ؛ بسه دیگه.
تا بود همه ی ما سرکار بودیم چون میهن دانلود معرفی نکرده بود ؛ بنابریان ما که دانلود کردیم ؛ اشتباه کردیم که از سایت معظم میهن دانلود نگرفتیم!
حالا هم که میهن دانلود اومده و همین نسخه ای که ما گذاشتیم رو معرفی کرده ؛ چیزی نمونده که گفته بشه ؛ شده کرک معتبر! والا به خدا قسم اینم همون کرکی هست که همه ی ما داریم استفاده میکنیم ؛ هر چیزی حدی داره.
=> فعلا خبری از Retail و ... نیست و این نسخه های جدید همشون یکی اند ؛ هر کدوم رو دانلود زدید ؛ امیدوارم حالش رو ببرید.
شاد و پیروز و سربلند باشید.
آقایون بیخیال !!
یکی در مورد MSDN توضیح بده :31: این نسخه نسبت به نسخه های دیگه چه تفاوتی واسه کاربر ایجاد میکنه ؟؟ :sq_24:
*Batman*
05-11-2012, 00:48
دوست عزیز میشه در مورد گزینه اخر بیشتر راهنمایی کنی ممنون میشم
خوب قسمت آخر تو حوصله این تاپیک نیست.من فقط چند تا گزینه رو به عنوان پیشنهاد معرفی میکنم.
برای اطلاعات بیشتر به تاپیک هر کدوم مراجعه کنید:
1-COMODO ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
2-Private Firewall ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
3-Online Armor ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
4-Outpost ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
کسی راهی برا چک کردن SHA1 قبل از نصب میدونه ؟
hosein_salar_7
05-11-2012, 12:31
سلام دوستان
خسته نباشید
چرا ویندوز 8 فاینال پس نمیاد
تقریبا 15 روز گذشته ولی هنوز خبری نشده ازش :|
amir_t6262
05-11-2012, 13:16
تمام ویندوزهایی که در سایت آمازون برای فروش گذاشتند، همگی DVD-ROM - Oct 26, 2012 هستند.
*Batman*
05-11-2012, 13:41
کسی راهی برا چک کردن SHA1 قبل از نصب میدونه ؟
HashMyFiles ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
لینکهای دانلود در پایین صفحه
سلام
دوستان در هتگام نصب پیغام زیر رومیده مشکل چیه؟
windows cannot be installed to this hard disk space.The partition contains one or more dynamic volumes that are not supported for installation.
mojtaba007
05-11-2012, 19:01
دوستان من دانلود کردم
هیچ فرقی نداره با نسخه 9200 دو ماه پیش دانلود کردم
حتی کدهاشون هم مثل همه
mohsenslr
05-11-2012, 19:02
من نسخه میهن دانلود رو دانلود کردم و آپدیتش کردم. تا الان که 24 ساعت گذشته کوچکترین مشکلی مشاهده نشده. غیر از اینکه fifa 13 اجرا نمیشه !!!
pouyasony
05-11-2012, 19:24
من نسخه میهن دانلود رو دانلود کردم و آپدیتش کردم. تا الان که 24 ساعت گذشته کوچکترین مشکلی مشاهده نشده. غیر از اینکه fifa 13 اجرا نمیشه !!!
به علت نصب نبودن برنامه net faramework اجرا نمیشه.
mohsenslr
05-11-2012, 19:34
به علت نصب نبودن برنامه net faramework اجرا نمیشه.
اونم فعال کردیم ! نشد !!!
mr.mansoor
05-11-2012, 20:39
من میخواستم مدال رو بازی کنم که پیغام خطا میداد اونوقت سی پلاس پلاس 32 بیت(حتما 32 بیت حتی برای ویندوز 64 بیت) رو نصب کردم درست شد شاید مشکل شما هم همین باشه...................
من همون که بچه ها لیچ کردن رو گرفتم
فایل های جاوا اجرا نمیشن و به اکانت مایکروسافتم دیگه کانکت نمیشه و هیچ کدوم از برنامه های مترو کار نمیکنه! Mail,Weather, Map & ....
البته با ویندوز8 قبلیم هم این مشکلات رو داشتم به نظرتون از کرکه ؟
*Batman*
05-11-2012, 21:18
فایل های جاوا اجرا نمیشن و به اکانت مایکروسافتم دیگه کانکت نمیشه و هیچ کدوم از برنامه های مترو کار نمیکنه! Mail,Weather, Map & ....
سلام
اینجا که همه چیز مرتبه.البته من از این سایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دانلود کردم.
از کدوم کرک استفاده کردی؟
Eblis 2011
05-11-2012, 21:45
نسخه سایت همسایه کامل و هیچ گونه مشکلی دیده نشده ....
نسخه سایت همسایه کامل و هیچ گونه مشکلی دیده نشده ....
سایت همسایه ؟؟ :sq_6:
داداش با کانکت شدن به اینترنت مشکل نداشت از اول ؟؟ چیز چی ان ؟ اینا مشکل نداشتن ؟
اگه مشکلی تو اینا نبوده بگو منم شروع کنم به دانلود ! 64 بود یا 23 ؟؟
Eblis 2011
05-11-2012, 21:58
داداش با کانکت شدن به اینترنت مشکل نداشت از اول ؟؟ چیز چی ان ؟ اینا مشکل نداشتن ؟
من که مشکلی نداشتم با اینا .......
من که مشکلی نداشتم با اینا .......
نسخه ی میهن دانلود ؟؟ 64 بیت بود ؟ بدون آپدیتم مشکل نداشت ؟
پس منم شروع میکنم :D
Eblis 2011
05-11-2012, 22:05
نسخه ی میهن دانلود ؟؟ 64 بیت بود ؟ بدون آپدیتم مشکل نداشت ؟
پس منم شروع میکنم :D
بدون آپدیت مشکل نداشت ... من آپدیت نکردم نمیدونم ...... حالا بگین بد میگم
Amir Hossein
05-11-2012, 22:29
بنده هم میهن دانلود رو امشب برا دانلود میذارم
دوستان فقط از p30.download دانلود نکنید
بنده هم میهن دانلود رو امشب برا دانلود میذارم
دوستان فقط از p30.download دانلود نکنید
راستی چرا ؟؟ چه ربطی داره ؟
پی سی دانلودم سایت معتبریه ولی اینی که من خیلی وقت پیش ازش گرفتم مشکل داره !! :sq_19:
maziar205
05-11-2012, 23:17
بهترین کار این که اگر نوت بوک دارید برید سایت سازنده درخواست رکاوری دیسک این ویندوز را بدید حدود 14 دلار میشه من خودم تا سرویس پک یکش نیاد فکرم نمیکنم ولی سونی همچین قابلیتی گذاشته
برای شما بعد از اکتیو و آپدیت با اکانت مایکروسافت مشکل نداره ؟ با کدوم کرک اکتیو کردید ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]دوستان این سایت واسه فروش گذاشته یعنی نسه اصلیش نزدیکه بیاد رو نت؟؟؟؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یکی در مورد این سایت توضیح بده؟؟؟ دانلودم میشه کرد
*Batman*
06-11-2012, 00:01
از کدوم کرک استفاده کردی؟
از ایـــن ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودتون رو محکوم به نصب Enterprise نکنید.
نمیگم بده اما خیلی ها حتی نمیدونن چطوری میشه از قابلیتهای اضافش استفاده کرد یا اصلا میشه ازشون در حالت عادی بهره برد یا نه؟!
به نیازتون توجه کنید نه به کلی گویی هایی مثل: این کامل تر از اونه!
havzhini
06-11-2012, 00:23
از ایـــن ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیگم بده اما خیلی ها حتی نمیدونن چطوری میشه از قابلیتهای اضافش استفاده کرد یا اصلا میشه ازشون در حالت عادی بهره برد یا نه؟!
واسه من تقریبا تمام قابلیتاهش کار میکنه........حتی توی people فیسب*وک رو دادم وصل شد بدون وی*پی*ان............ولی بعضی چیزا هم مشکل داره مثلا موزیک مترو درست کار نمیکنه.
هرچیزی کرک بشه خب مشکلاتی خواهد داشت هر نسخه ای هم میخواد باشه........هنوزم هیچ نسخه دیگه ای بجز همون rtm نیومده تا وقتی سرویس پکی مگه بخواد بیاد نسخه جدیدی در کار نخواهد بود.
بله حرف شما درسته من تو سایت ماکرو نگاه کردم غیر اون چند تا قابلیت که اصلا به کار ما نمیاد یه کمبود داره که باز بیشتر برای ماها مهمه اونم اینه که نسخه اینترپرایس توانایی پخش dvd نداره
ولی کلا جو سایتا جوری شده که متاستفانه دارن فقط اینترپرایس میزارن
mrmaster
06-11-2012, 00:35
مگه تو صفحه های قبلی نگفتین نسخه میهن دانلود مشکل داره ؟ الان دوستان میگن درسته که ؟ اگه اوکی میدید منم بزارم رو دانلود
Silent TR
06-11-2012, 03:12
بله حرف شما درسته من تو سایت ماکرو نگاه کردم غیر اون چند تا قابلیت که اصلا به کار ما نمیاد یه کمبود داره که باز بیشتر برای ماها مهمه اونم اینه که نسخه اینترپرایس توانایی پخش dvd نداره
ولی کلا جو سایتا جوری شده که متاستفانه دارن فقط اینترپرایس میزارن
اگه اینجوری باشه که این نسخه اصلا به کار ما نمیادش !!!؟!؟!؟!؟؟
M e i s a m
06-11-2012, 07:10
والا من از همون soft 98 گرفتم و کرک هم کردم مشکل هم نداشته تا حالا
سرعتشم که خیلی بهتر از 7 بوده برای من با نرم افزاری هم ناسازگار نبوده
اگر میخواید جاش مطمئن باشه میتونید از اونجا دانلود کنید ولی عجله هم نکنید احتمالا خیلی زود نسخه ریتیل میاد
دوستان من نسخه p30day رو نصب کردم و با کرکی که دو سه روز پیش اومده کرکش کردم که تمام محدودیت هایی که قبلا داشت رفع شده حالا باید کدوم ابدیت رو بگیرم و اگر ابدیت کنم و محدود شد میشه دوباره از کرک استفاده کرد ؟؟؟؟؟؟
mohsenslr
07-11-2012, 10:24
نه با هیچی مشکل نداره
بدون آپدیت مشکل نداشت ... من آپدیت نکردم نمیدونم ...... حالا بگین بد میگم
من همون اول قبل از هر کاری آپدیت کردم. حدود 60 70 مگ از اینترنت فایل دانلود کرد.
tiyam 01
07-11-2012, 10:53
منم یکی دو ماه پیش از پی 30 دانلود گرفتم..
system restore کار نمی کنه. برای اتصال برنامه های مترو (مپ، میل و ...) هم احتیاج به نرم افزار fiddler هست
بجز اینا مشکل دیگه ای نداره
اگه اینجوری باشه که این نسخه اصلا به کار ما نمیادش !!!؟!؟!؟!؟؟
این منبعش
اخرین خط نوشته
یعنی خود مدیا پلیر ویندوز روی این نسخه قابلیت پخش فیلم dvd رو نداره ولی با پلیر دیگه میشه در ضمن مدیا سنتر این قابلیت پخش رو داره که باز روی پرو نصب میشه
saeediranzad
07-11-2012, 12:26
سلام
حالا چه عجله ایه؟ من همین Release Preview را که از سایت مایکروسافت گرفته ام، داره خوب کار میکنه. بدیش اینه که بعضی چیزها را میگه در کشور شما ساپورت نمیکنه و بعضی برنامه ها باش ناسازگاره.
بازیهای ویندوز 7 را هم ندارم.
vahid javani
07-11-2012, 14:00
از کجا میشه بفهمم نسخه ای که خر شدم دانلود کردم دقیقا چه انیه؟!
havzhini
07-11-2012, 14:06
منم یکی دو ماه پیش از پی 30 دانلود گرفتم..
system restore کار نمی کنه. برای اتصال برنامه های مترو (مپ، میل و ...) هم احتیاج به نرم افزار fiddler هست
بجز اینا مشکل دیگه ای نداره
مشکل شما از کرکه وگرنه تمام قابلیتها کار میکنن........من همون نسخه 2ماه پیش رو دوباره نصب کردم و باکرک جدید کرک کردم و اپدیت هم شد. تمام قابلیتها کار میکنن بجر استور که ایران بلوکه هست و اونم با وی چی ان میشه بهش وصل شد.
EngineeR EhsaN
07-11-2012, 14:12
چطوری میشه فهمید نسخه ویندوز چیه؟ منظورم RTM ، GDR و... هستش
prince3-love
07-11-2012, 15:04
چطوری میشه فهمید نسخه ویندوز چیه؟ منظورم RTM ، GDR و... هستش
برو به این قسمت
Run>regedit>HKEY__LOCAL_MACHINE>Software>Microsoft >Windows NT>Currentversion
سلام دوستان این سایت ورپن جدید گذاشته یعنی این اصلیه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
D o l f i n
07-11-2012, 16:55
من که فعلا پاکش کردم
دو تا ورژن مختلف هم دانلود کردم با هر دو مشکلاتی داشتم ولی با اینکه چند روزی بیشتر باهاش کار نکرده ام الان که 7 نصب کردم گیج شدم چون بهش عادت کرده بودم هی موس رو میبریم گوشه چپ یا راست:sq_2:
vahid javani
07-11-2012, 21:54
برو به این قسمت
Run>regedit>HKEY__LOCAL_MACHINE>Software>Microsoft >Windows NT>Currentversion
ممنون دوست عزیز خیلی کمکم کردی
نسخه p30day هم rtm
سلام به همه
من نسخه چند تا سایت رو نگاه کردم All in One ها نزدیک به 4 گیگابایته ولی نسخه ای که من از دانلود ها گرفتم 4.7 ِ کسی میدونه چرا؟ بعد من اینو چجور رایت کنم؟ رو یه دی وی دی که نمیشه
vahid javani
07-11-2012, 22:53
میشه بگید نسخه gdr چیه؟ تو منابع فارسی پیداش نکردم
سلام دوستان
دیروز تو warez bb دو تا نسخه گذاشتن که طبق گفته خودشون retail و دست نخورده هست. مزیتی که داره اینه که نسخه 64 بیت و 32 بیت جدا هست:
Microsoft Windows 8 Enterprise x86/x64 Final Retail (English Version) Untouched Inc. Permanent Activator 2012
x64 (64-bit):
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
x86 (32-bit):
Microsoft Windows 8 Professional Final Retail (X86/X64)
x86:
x64:
من که هیچ کدومشونو تست نکردم ولی به نظر میاد واقعی باشه.
موفق باشید.
saeedsh7j
07-11-2012, 23:41
کسی تست نکرده؟
اگه لینکارو کسی مستقیم کنه عالی میشه
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
havzhini
08-11-2012, 00:06
سلام دوستان
دیروز تو warez bb دو تا نسخه گذاشتن که طبق گفته خودشون retail و دست نخورده هست. مزیتی که داره اینه که نسخه 64 بیت و 32 بیت جدا هست:
Microsoft Windows 8 Enterprise x86/x64 Final Retail (English Version) Untouched Inc. Permanent Activator 2012
x64 (64-bit):
x86 (32-bit):
Microsoft Windows 8 Professional Final Retail (X86/X64)
x86:
x64:
من که هیچ کدومشونو تست نکردم ولی به نظر میاد واقعی باشه.
موفق باشید.
همچین چیزی از دوماه پیشم بود من خودم همون نسخه 2ماه پیش فقط 32بیت تنها رو دارم.
اینم که ان تاچد زده دوهفته پیشم همچین لینکی دادن معلوم شد همون نسخه 2ماه پیش هیچ فرقی نداره باهاش.
بجز همون نسخه rtm که اپدیت میشه به gdr هیچی دیگه فعلا وجود خارجی نداره........مطمعن باشین چیزه جدیدی بیاد اینقدر توی بوق و کرنا میشه که همه جا پخش میشه.
Dew Drop
08-11-2012, 00:24
میشه بگید نسخه gdr چیه؟ تو منابع فارسی پیداش نکردم
General Distribution Release
منتشرشده (عرضه شده) برای توزیع عمومی
Operalive
08-11-2012, 12:35
این دو تا تفاوتی هم با هم دارند؟ RTM و GDR
اگر جواب نه هست... چرا اسمشون متفاوته؟
vahid javani
08-11-2012, 23:30
این دو تا تفاوتی هم با هم دارند؟ RTM و GDR
اگر جواب نه هست... چرا اسمشون متفاوته؟
سوال منم هست اولش که دانلود میکنیم نسخه rtm به منظوره " در اختیار کمپانی بزرگ و مطرح برای نصب بر روی سیستم هایشان و کاربا ان ارسال می شود"
بعد از آپدیت میشه gdr: منتشرشده (عرضه شده) برای توزیع عمومی
خواهــــــــشا یکی از دوستان که اطلاعاتش معتبره پاسخ بگه .... خواهشا جــــواب بدین ...
1. نسخه ای که اعلام شده تحت نامه Retail و اپدیت هایی با خودش همراه داره ، آیا رلیز شده !؟ اگر نشده کی میشه !؟
2. آیا تسخه ای که مثلا p30day تحت نام ریتیل گذاشته ، اونم فیک هستش !؟
3. آیا همین RTM Final مشکلی داره !؟ یا چیزی کم داره !؟
4. آیا نسخه ی RTM Final رو بعدا میشه به Retail اپ کرد !؟ آیا اپدیت هاش اصلا احتیاجی هستش !؟
5. و اگر همین نسخه حال حاضر رو دان کردیم، حتما آپدیتش کنیم !؟ چی بهش اضافه میشه !؟ و تبدیل به چه نسخه ای میشه و چی مزایایی داره !؟
تشکر بسیــــــار فراوان ...
خواهــــــــشا یکی از دوستان که اطلاعاتش معتبره پاسخ بگه .... خواهشا جــــواب بدین ...
1. نسخه ای که اعلام شده تحت نامه Retail و اپدیت هایی با خودش همراه داره ، آیا رلیز شده !؟ اگر نشده کی میشه !؟
2. آیا تسخه ای که مثلا p30day تحت نام ریتیل گذاشته ، اونم فیک هستش !؟
3. آیا همین RTM Final مشکلی داره !؟ یا چیزی کم داره !؟
4. آیا نسخه ی RTM Final رو بعدا میشه به Retail اپ کرد !؟ آیا اپدیت هاش اصلا احتیاجی هستش !؟
5. و اگر همین نسخه حال حاضر رو دان کردیم، حتما آپدیتش کنیم !؟ چی بهش اضافه میشه !؟ و تبدیل به چه نسخه ای میشه و چی مزایایی داره !؟
تشکر بسیــــــار فراوان ...
این نسخه ها همه RTM هستن که با آپدیت میشن GDR که توی سایت ماکروسافت نوشته با یه سری درایورها و نرمافزار ها سازگارتر میشه ، پرفرمنس سیستم ( کارایی) افزایش پیدا میکنه ( نمیدونم محسوس هست یا نه) و روی مصرف باتری لپ تاپ ها هم تاثیر مثبت داره !! ولی همین نسخه ها واسه بعضیا مشکل داشته ولی واسه بعضیا هیچ مشکلی نداشته و حتی بدون آپدیت هم یه عده میگن هیچ مشکلی نبوده !
من که با نسخه ی 3 ماه پیش 32بیتی ای که از پی سی دانلود گرفتم مشکل دارم ولی الان دارم از میهن دانلود یه نسخه ی 64بیتی میگیرم ، دانلودش که تموم شد و نصب کردم اینجا خبرشو میدم !
ولی الان تا جایی که من میدونم هرچی هست همون نسخه ی RTM هست ! حالا شاید یه عده این آپدیتها رو روش قرار بدن و به اسم Retail بدن بیرون !
من یادم نمیاد کجا خوندم ولی فکر میکنم خیلی وقت پیش توی ویکی پدیا بود که از قول مایکروسافت گفته بود مایکروسافت برای این نسخه از ویندوز (ویندوز8) نسخه ای به نام Retail ارائه نخواهد کرد !!
البته الان نمیدونم میتونم پیداش کنم یا نه ولی مطمئنم اینو یه جای معتبری خوندم ! که البته این مال حدود 2 یا سه ماه پیش بود و ممکنه همچین چیزی تغییر کرده باشه یا کلا تکذیب شده باشه !
Javad0111
09-11-2012, 09:41
Windows 8 Enterprise FINAL (x86/x64) - DVD (English-United Kingdom) - [MSDN - Untouched] + Permanent Activator | 2.31/3.18 GB
This Is The Original English-United Kingdom Language Of Microsoft Windows 8 Enterprise FINAL (32&64-bit) ISO From Microsoft. Genuine Untouched MSDN ISO.
ISO Info:
Windows 8 Enterprise (x86) - DVD (English-United Kingdom)
File Name: en-gb_windows_8_enterprise_x86_dvd_917588.iso
Languages: English
SHA1: 9B282E9C640C0D073291E25A9ECB1F17F7A3274C
Windows 8 Enterprise (x64) - DVD (English-United Kingdom)
File Name: en-gb_windows_8_enterprise_x64_dvd_922086.iso
SHA1: 3C6317B4736E8A38E7697F56FF3F8C11383827E7
Instructions:
1) Burn ISO file into a DVD with MINIMAL speed.
2) Install as normal.
3) After the system is ready use Windows Loader to activate.
Download Links - x86
Buy Premium Account = High speed + Parallel Downloads!
All below links are FAST. No password
Download from Uploaded ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Download from ExtaBit ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Download from Letitbit ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Download Links - x64
Download from Uploaded ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Download from ExtaBit ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Download from Letitbit ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
==========================================
تشکر (صلوات) فراموش نشود
یاعلی
بالاخره بعد از مدتها بحث بین کاربران مشخص شد نسخه نهایی همون rtm هست که با آپدیت میشه gdr.
بسیاری از دوستان منتظر فروش dvd های آمازون بودن که الان بعد از گذشت چند روز از تحویل دی وی دیها به مشتریها مشخص شده همون نسخه rtm در اختیار کاربران قرار گرفته که با آپدیت میشه gdr.
الان پس قضیه چیه ؟
ویندوزی که از سایتهای ایرانی مثل دانلودها دانلود کردیم و AIO هست rtm هست از اخر یا نه ؟
نسخه درست حسابی اومده یا نه هنوز؟
خوب ما که نمیتونیم اپدیت کنیم چجوری rtm رو gdr کنیم ؟ توی کارکرد فرق میکنن ؟
احتمالش هست gdr هم عرضه بشه ؟
Windows 8 Enterprise FINAL (x86/x64) - DVD (English-United Kingdom) - [MSDN - Untouched] + Permanent Activator | 2.31/3.18 GB
This Is The Original English-United Kingdom Language Of Microsoft Windows 8 Enterprise FINAL (32&64-bit) ISO From Microsoft. Genuine Untouched MSDN ISO.
ISO Info:
Instructions:
2) Install as normal.
Download Links - x86
Download Links - x64
تشکر (صلوات) فراموش نشود
یاعلی
عزیز خوب این منبعت کجایه !؟ چقدر معتبر هستش !؟ تاریخ انتشارش کی بوده !؟
درضمن خب نوشته Final نگفته که ریتیل هستش !؟؟
بالاخره بعد از مدتها بحث بین کاربران مشخص شد نسخه نهایی همون rtm هست که با آپدیت میشه gdr.
بسیاری از دوستان منتظر فروش dvd های آمازون بودن که الان بعد از گذشت چند روز از تحویل دی وی دیها به مشتریها مشخص شده همون نسخه rtm در اختیار کاربران قرار گرفته که با آپدیت میشه gdr.
عزیز آیا مطمئن هستید به این صورته واقعا !؟ درضمن برای آپدیت کردن، هم نصب کردم بزارم اپ بشه یا نه اول کرک بعد اپ !؟
الان مناسب ترین نسخه کدومه !؟؟ این نسخه چطوره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟؟
سوال نهایی ....
آیا بایستی منتظره نسخه ای بهتره یا کاملتر بود یا نه، همین آخریش هستش !؟
یک در خواست کمی بی ربط به تاپیک ...
خواهشـــــــــــا کسی لینک دیگه ای از این نسخه نداره !؟؟ soft...98....i...r/os/windows-7/3768-microsoft-windows-7-ultimate-sp1-x86-x64.html ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (نقطه های اضافی رو حذف کنید از ادرس)
Microsoft Windows 7 Ultimate SP1 Integrated October 2012 x86-x64
که نسخه ی 32 و 64 با هم باشه توی یک دیسک !؟؟ لینک های خوده سافت98 برام مشکل داره و همش ارور CRC در نهایت میده و با Repair هم فیکس نمیشه !!
بشدت ممنون میشم اگه کسی لینکه دیگه ای بده ....
roozbeh1369
09-11-2012, 15:17
قصد تبلیغ ندارم اما لایسنس که سایت میهن لایسنس برای فروش گذاشته معتبر هست یا نه؟
خودشم لینک دانلود داده که برای اون نسخه معتبر هست حالا اگه لایسنس معتبر باشه روی همه نسخه های rtm 9200 جواب میده یا باید نسخه خودش دانلود کنم ؟
ممنون
یه نفر میگفت لپ تاپ هایی که روشون ویندوز نصب بوده مثل ویندوز7 اگر ویندوز دیگه ای مثل همون 7 یا 8 نصب کنید با وارد کردن شماره سریال لپ تاپ ویندوز اورجینال میشه !! :| واقعیت داره ؟
الان پس قضیه چیه ؟
ویندوزی که از سایتهای ایرانی مثل دانلودها دانلود کردیم و AIO هست rtm هست از اخر یا نه ؟
نسخه درست حسابی اومده یا نه هنوز؟
خوب ما که نمیتونیم اپدیت کنیم چجوری rtm رو gdr کنیم ؟ توی کارکرد فرق میکنن ؟
احتمالش هست gdr هم عرضه بشه ؟
rtm هست
همشون همون نسخه هستن
تعدادی از مشکلات ویندوز8 داخلش حل میشه و حتما بایستی بروزرسانی کنید. ( اگه بعد از آپدیت کرک از کار افتاد با اجرای مجدد کرک دوباره کار میکنه و همه چی حله)
بعید میدونم. چون اگه میخواست عرضه بشه مطمئنا خریداران از سایت آمازون میذاشتن.
عزیز خوب این منبعت کجایه !؟ چقدر معتبر هستش !؟ تاریخ انتشارش کی بوده !؟
درضمن خب نوشته Final نگفته که ریتیل هستش !؟؟
عزیز آیا مطمئن هستید به این صورته واقعا !؟ درضمن برای آپدیت کردن، هم نصب کردم بزارم اپ بشه یا نه اول کرک بعد اپ !؟
اول نصب کنید بعد آپدیت و بعد اجرای کرک.
الان مناسب ترین نسخه کدومه !؟؟ این نسخه چطوره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟؟
سوال نهایی ....
آیا بایستی منتظره نسخه ای بهتره یا کاملتر بود یا نه، همین آخریش هستش !؟
اگه بود تا الان میومد.... الان نزدیک یه هفته هست که سایت آمازون هم دی وی دی های ارجینال رو تحویل مردم داده و اگه نسخه ای متفاوت بود تا حالا اینترنت پر شده بود.
نسخه rtm هست که با آپدیت میشه GDR
noproblem
09-11-2012, 17:50
rtm هست
همشون همون نسخه هستن
تعدادی از مشکلات ویندوز8 داخلش حل میشه و حتما بایستی بروزرسانی کنید. ( اگه بعد از آپدیت کرک از کار افتاد با اجرای مجدد کرک دوباره کار میکنه و همه چی حله)
بعید میدونم. چون اگه میخواست عرضه بشه مطمئنا خریداران از سایت آمازون میذاشتن.
اول نصب کنید بعد آپدیت و بعد اجرای کرک.
اگه بود تا الان میومد.... الان نزدیک یه هفته هست که سایت آمازون هم دی وی دی های ارجینال رو تحویل مردم داده و اگه نسخه ای متفاوت بود تا حالا اینترنت پر شده بود.
نسخه rtm هست که با آپدیت میشه GDR
با سلام
من ویندوزم رو اپدیت کردم ولی نمیدونم از کجا بفهمم gdr شده یا rtm باقی مونده
میشه راهنمایی کنید؟
Eblis 2011
09-11-2012, 18:12
با سلام
میشه راهنمایی کنید؟
این مسیر رو بزن :
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsof t\Windows NT\CurrentVersion
با سلام
میشه راهنمایی کنید؟
وارد ریجیستری ویندوز بشید و سپس مسیر زیر رو چک کنید.
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion
اگه آپدیت با موفقیت بوده باشه عبارت GDR رو میبینید.
noproblem
09-11-2012, 18:19
وارد ریجیستری ویندوز بشید و سپس مسیر زیر رو چک کنید.
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion
اگه آپدیت با موفقیت بوده باشه عبارت GDR رو میبینید.
مرسی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوستان جواب ندادید کدوم نسخه رو از آخر بزارم دان شه !؟ اینی که [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینجا p30day گذاشته ... چطوره !؟ یا نه نسخه ی Enterprise Final RTM رو بگیرم !؟
یا بذارم نسخه ی Enterprise رو بگیرم !؟ تفاوت Enterprise و Pro خیلی مهمه !? تاثیری و فرقی توی اجرای برنامه ها و بازی ها و... داره !؟
ممنون ...
M e i s a m
09-11-2012, 23:02
ISO Info:
Instructions:
2) Install as normal.
Download Links - x86
Download Links - x64
تشکر (صلوات) فراموش نشود
یاعلی
RTM هستش تست شده
دوستان این تفاوت دو نسخه enterprice و professional ویندوز 8 هست:
به زبان انگلیسی:
به زبان فارسی:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ویندوز_۸،_ویرایشها
به نظر من نسخه pro مناسب ترین گزینه است.
موفق باشید.
سلام
دوستان کسی یه لینک مستقیم از نسخه فاینال pro x64 نداره؟!
البته نسخه ای که مشکلی نداشته باشه با تشکر بسیار
سلام
دوستان کسی یه لینک مستقیم از نسخه فاینال pro x64 نداره؟!
البته نسخه ای که مشکلی نداشته باشه با تشکر بسیار
نسخه ی PRO هستش که 64 بیت هم داخلش هستش ... لینک مستقیم و پایدار ...
موفق باشید
قصد تبلیغ ندارم اما لایسنس که سایت میهن لایسنس برای فروش گذاشته معتبر هست یا نه؟
خودشم لینک دانلود داده که برای اون نسخه معتبر هست حالا اگه لایسنس معتبر باشه روی همه نسخه های rtm 9200 جواب میده یا باید نسخه خودش دانلود کنم ؟
ممنون
بچه ها در رابطه با این سایت که روزبه سوال کرده، نظرتون چیه؟ آیا قابل اعتماد هست یا نه؟
*Batman*
10-11-2012, 08:01
بچه ها در رابطه با این سایت که روزبه سوال کرده، نظرتون چیه؟ آیا قابل اعتماد هست یا نه؟
سلام دوست عزیز.
فرقی نمیکنه که از کجا دانلود میکنید، مهم اینه که با Hash Code های MSDN تطابق داشته باشه.
تو همین تاپیک جستجو کنید. در موردش به دفعات بحث شده.
============================================
==============================================
فردا ویندوز 9 هم میاد اما هنوز داریم سر RTM وRetail و میهن دانلود و وطن دانلود و کشور دانلود و پی سی دی و پی سی نایت و ... چونه میزنیم!
اگه قرار بود پول براش بدیم فکر کنم استیو بالمر باید خودش میومد درب منزل تحویلمون میداد!
دوستان این تفاوت دو نسخه enterprice و professional ویندوز 8 هست:
به زبان انگلیسی:
به زبان فارسی:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ویندوز_۸،_ویرایشها
به نظر من نسخه pro مناسب ترین گزینه است.
موفق باشید.
درود
رضا جان اینا چی هستن در ویندوزی که من مثال میزنم نصب کنم ولی این امکانات رو نداشته باشن
ویژگی رمزنگاری؟!
نصب برنامههای شکل مترو از خارج از فروشگاه ویندوز
بالاآمدن از ویاچدی
امکان پیوستن به قلمرو ویندوز؟
سیاستهای گروهی
هایپر-وی[۱۴]
اپپلاکر (قفل برنامه)∗
ویندوز تو گو (ویندوز در حرکت)
دسترسی مستقیم
برنچکش∗:sq_6:
قابیلت مجازیسازی با ریموتافاکس؟
نسخه ی PRO هستش که 64 بیت هم داخلش هستش ... لینک مستقیم و پایدار ...
موفق باشید
مرسی دوست عزیز
بعد از نصبش باید آپدیتش کنم دیگه،درسته!؟
joeguitar1
10-11-2012, 15:52
از دوستان كسي نسخه سايت p30day رو دانلود كرده؟ واقعا نسخه pro هستش؟
با اين سرعت كم واقعا زمان زياد مي بره اگه اين هم مثل بقيه نسخه ها rtm باشه واقعا حالگيري براي امثال من خواهد بود.
درود
رضا جان اینا چی هستن در ویندوزی که من مثال میزنم نصب کنم ولی این امکانات رو نداشته باشن
ویژگی رمزنگاری؟!
نصب برنامههای شکل مترو از خارج از فروشگاه ویندوز
بالاآمدن از ویاچدی
امکان پیوستن به قلمرو ویندوز؟
سیاستهای گروهی
هایپر-وی[۱۴]
اپپلاکر (قفل برنامه)∗
ویندوز تو گو (ویندوز در حرکت)
دسترسی مستقیم
برنچکش∗:sq_6:
قابیلت مجازیسازی با ریموتافاکس؟
دوست عزیز نسخه انگلیسیش بهتر منظورشو میرسونه چیزایی که من متوجه شدم:
رمز نگاری یعنی روی بعضی دستگاههای متصل میتونه رمز بذاره.
نصب برنامه های مترو همون برنامه های اختصاصی رابط کاربری هستند که از فروشگاه مایکروسافت دانلود میشن و نصبشون آفلاین هست.
بالا آمدن از وی اچ دی رو خودم هم نفهمیدم چیه.
امکان پیوستن به قلمرو ویندوز همون windows domain هست که برای اشتراک گذاری پایگاه داده در شبکه به درد میخوره.
سیاستهای گروهی همون Group Policy هست که یه چیزی تو مایه های کنترل محیط کار از راه دور هست (البته اینو مطمئن نیستم دوستان اهل فن بهتر میدونند)
هایپر وی همون سرور مجازی ویندوز هست که برای مجازی سازی بستر نرم افزارها بر روی معماری X86 و X64 هست. (اینو با گوگل ترجمه کردم دقیقشو نمیدونم)
ایپ لاکر که همون Applocker هست که طبق توضیح نسخه انگلیسی برای قفل کردن برنامه ها و قرار دادنشون در لیست سیاه و سیفد هست.
Windows to go یک امکان جدید در ویندوز 8 هست که قابلیت بوت ویندوز از دستگاههای قابل حمل مثل یو اس بی فلش و هارد مجازی رو میده.
دسترسی مستقیم یا Direct Access چیزی مثل وی پی ان در شبکه اینترانت (شبکه های کوچک) وقتی متصل به اینترنت هستند.
برنچ کش یا BranchCache تکنولوژی WAN Optimization هست و چیزی که من متوجه شدم برای افزایش بازده انتقال اطلاعات در سراسر شبکه های گسترده منطقه است.
ریموت اف ایکس یا RemoteFX یک نام تجاری است که شامل مجموعه ای از فن آوری هاست که موجب افزایش تجربه بصری از پروتکل Remote Desktop است.
البته بیشتر اینا به درد کاربران حرفه ای شبکه های تجاری می خوره و برای خانگی زیاد کاربردی نیست.
موفق باشید.
(در ضمن اسم من محسن هست و اسم کاربریم Razel )
دوست عزیز نسخه انگلیسیش بهتر منظورشو میرسونه چیزایی که من متوجه شدم:
رمز نگاری یعنی روی بعضی دستگاههای متصل میتونه رمز بذاره.
نصب برنامه های مترو همون برنامه های اختصاصی رابط کاربری هستند که از فروشگاه مایکروسافت دانلود میشن و نصبشون آفلاین هست.
بالا آمدن از وی اچ دی رو خودم هم نفهمیدم چیه.
امکان پیوستن به قلمرو ویندوز همون windows domain هست که برای اشتراک گذاری پایگاه داده در شبکه به درد میخوره.
سیاستهای گروهی همون Group Policy هست که یه چیزی تو مایه های کنترل محیط کار از راه دور هست (البته اینو مطمئن نیستم دوستان اهل فن بهتر میدونند)
هایپر وی همون سرور مجازی ویندوز هست که برای مجازی سازی بستر نرم افزارها بر روی معماری X86 و X64 هست. (اینو با گوگل ترجمه کردم دقیقشو نمیدونم)
ایپ لاکر که همون Applocker هست که طبق توضیح نسخه انگلیسی برای قفل کردن برنامه ها و قرار دادنشون در لیست سیاه و سیفد هست.
Windows to go یک امکان جدید در ویندوز 8 هست که قابلیت بوت ویندوز از دستگاههای قابل حمل مثل یو اس بی فلش و هارد مجازی رو میده.
دسترسی مستقیم یا Direct Access چیزی مثل وی پی ان در شبکه اینترانت (شبکه های کوچک) وقتی متصل به اینترنت هستند.
برنچ کش یا BranchCache تکنولوژی WAN Optimization هست و چیزی که من متوجه شدم برای افزایش بازده انتقال اطلاعات در سراسر شبکه های گسترده منطقه است.
ریموت اف ایکس یا RemoteFX یک نام تجاری است که شامل مجموعه ای از فن آوری هاست که موجب افزایش تجربه بصری از پروتکل Remote Desktop است.
البته بیشتر اینا به درد کاربران حرفه ای شبکه های تجاری می خوره و برای خانگی زیاد کاربردی نیست.
موفق باشید.
(در ضمن اسم من محسن هست و اسم کاربریم Razel )
محسن جان سپاس
:11:
امشب دانلود من از میهن دانلود تموم میشه !!
اگه مشکالات همین 32بیتی ای که دارم رو همچنان داشته باشه نه میتونم برگردم به 7 نه میتونم رو این بمونم ! خودمو میکشم !!!:sq_10:
راستی کسی از اعتبار این کرک خبر نداره ؟؟ خوب کار میکنه ؟؟
Windows_8 K.J v120929 Activator
البته مال خود میهن دانلوده !!
vahid javani
10-11-2012, 23:37
از دوستان كسي نسخه سايت p30day رو دانلود كرده؟ واقعا نسخه pro هستش؟
با اين سرعت كم واقعا زمان زياد مي بره اگه اين هم مثل بقيه نسخه ها rtm باشه واقعا حالگيري براي امثال من خواهد بود.
بله pro هست ولی از نوع rtm که بعد از آپدیت ...
مرسی دوست عزیز
بعد از نصبش باید آپدیتش کنم دیگه،درسته!؟
بله دوست عزیز ؛ که بعدش میشه همون GDR ...
راستیت اینم هم RTM هستش ولی اقلا اینکه گفته نسخه ی خریداری شده هستش ، بنظره خودم یک آب شسته از اون نسخه ی Enterprise RTM Final باشه .... خودم هم همین نسخه رو دان کردم ...
بله دوست عزیز ؛ که بعدش میشه همون GDR ...
راستیت اینم هم RTM هستش ولی اقلا اینکه گفته نسخه ی خریداری شده هستش ، بنظره خودم یک آب شسته از اون نسخه ی Enterprise RTM Final باشه .... خودم هم همین نسخه رو دان کردم ...
مرسی رفیق من خودمم PROرو به enterprise ترجیح میدم!
میگم شما که نصبش کردید مشکلی نداره،خوبه!!؟؟
مرسی رفیق من خودمم PROرو به enterprise ترجیح میدم!
میگم شما که نصبش کردید مشکلی نداره،خوبه!!؟؟
راستیت عزیز خوده بنده اینقدر سرم شلوغ بوده هنوز نرسیدم بنصبمش .... ولی خیالت راحت باشه نسخش مطمئن هستش چون توسط 5000 هزار تا یوزر دیگه هم دان شده .... فقط مهم کرک هستش که کرک سلامتی رو دان کیند .... کرکی که سایت سافت گذر یا سافت98 پیشنهاد کردن، کرک های بروز و مطمئنی هستن !!
موفق باشید ...
ولی خیالت راحت باشه نسخش مطمئن هستش چون توسط 5000 هزار تا یوزر دیگه هم دان شده
آدرسشو بده!؟
joeguitar1
11-11-2012, 02:34
بله pro هست ولی از نوع rtm که بعد از آپدیت ...
توي سايت نوشته كه فايل از روي نسخه pro كه بصورت دي وي دي روز ٢٦ نوامبر عرضه شده تهيه شده پس چطوري rtm هستش!! آخه عكس اون دي وي دي رو هم گذاشته!!!
راستیت عزیز خوده بنده اینقدر سرم شلوغ بوده هنوز نرسیدم بنصبمش .... ولی خیالت راحت باشه نسخش مطمئن هستش چون توسط 5000 هزار تا یوزر دیگه هم دان شده .... فقط مهم کرک هستش که کرک سلامتی رو دان کیند .... کرکی که سایت سافت گذر یا سافت98 پیشنهاد کردن، کرک های بروز و مطمئنی هستن !!
موفق باشید ...
دستت درست رفیق
منم رفتم برا دان،بعد از نصبش نتیجه رو اعلام میکنم!
havzhini
11-11-2012, 13:11
امشب دانلود من از میهن دانلود تموم میشه !!
اگه مشکالات همین 32بیتی ای که دارم رو همچنان داشته باشه نه میتونم برگردم به 7 نه میتونم رو این بمونم ! خودمو میکشم !!!:sq_10:
راستی کسی از اعتبار این کرک خبر نداره ؟؟ خوب کار میکنه ؟؟
Windows_8 K.J v120929 Activator
البته مال خود میهن دانلوده !!
من هم از این کرک استفاده کردم و خوب بوده مشکلی نداشته......حتی اپدیت که کردم کرک غیرفعال شد ولی خودش اتوماتیک دوباره کرک کرد و ریستارت شد و بدون مشکل کار میکنه.
کسی با موزیک پلیر مترو تونسته کار کنه؟من وقتی یه اهنگ باهاش اجرا میکنم چندثانیه میخونه و بعد میپره بیرون......الان فقط من با موزیک و ویدیو پلیر ایکسباکس نتونستم کار کنم وگرنه بقیه برنامه ها کار میکنه.
M e i s a m
11-11-2012, 13:11
اقا بیخیال شید بخدا rtm و gdr و retail و... هــــیــــچ فرقی با هم ندارن
کلی هم الکی باید دانلود کنید که نه به صرفه اقتصادیه نه ترافیکی نه می ارزه اینقدر براش وقت بذاری
خیلی علاقه دارید همون rtm رو بگیرید و اگر دوست داشتید نصب کنید نیازی به دانلود هم نیست الان تو بازار اومده...
آدرسشو بده!؟
چند پست بالاتر رو نگاه میکردی، گذاشته بودم ؛ همین صفحه قبل گذاشتم از p30day ... البته خیلی سخت نگیر نسخه های موجود به اون صورت باهم فرق نمی کنند (البته در حاله حاضر)
توي سايت نوشته كه فايل از روي نسخه pro كه بصورت دي وي دي روز ٢٦ نوامبر عرضه شده تهيه شده پس چطوري rtm هستش!! آخه عكس اون دي وي دي رو هم گذاشته!!!
خودش سایت نگفته RTM هستش !! ولی اگه نصب کنی و از طریق ریجستری بررسی کنی میبینی که نهایتا همون RTM هستش ... و اینم فکر نکن که نسخه ی جعلی (Fake) هستش !! چون حتی نسخه اورجینالی که هم آمازون بطور Offical میفروشه هم RTM میزنه !!!!
دو مورد عکس هم که دوست عزیز اینا که خودشون چیزی رو تست نمیکنن که شما میگی عکس گذاشته ؛ اینا همه کپی/پیست از یک سایت مرجع هستش !!
اصلا من خودم تا حالا ندیدم Microsoft نسخه AIO بده !!!!!
دستت درست رفیق
منم رفتم برا دان،بعد از نصبش نتیجه رو اعلام میکنم!
خواهش میکنم ....
موفق باشید %
دوستان این نسخه ی retail کی میاد
آخه من شنیدم نسبت به نسخه ی rtm آپدیت های بیشتری رو داره
اقا بیخیال شید بخدا rtm و gdr و retail و... هــــیــــچ فرقی با هم ندارن
کلی هم الکی باید دانلود کنید که نه به صرفه اقتصادیه نه ترافیکی نه می ارزه اینقدر براش وقت بذاری
خیلی علاقه دارید همون rtm رو بگیرید و اگر دوست داشتید نصب کنید نیازی به دانلود هم نیست الان تو بازار اومده...
درست فرماش میکنید ولی علاقه داشته باشیم یا نداشته باشیم فعلا همین نسخه rtm هست:sq_24: تازه موقعی که اپدیت میکنیم از rtm به gdr تبدیل میشه
دوستان این نسخه ی retail کی میاد
آخه من شنیدم نسبت به نسخه ی rtm آپدیت های بیشتری رو داره
شما همین rtm رو دانلود کنید بعد اپدیتهاشو جدا دانلود کنید تا داشته باشید برای همیشه وقتی ویندوز rtm رو دانلود میکنید و آپ کردید به gdr تبدیل میشه اینقدرا هم ارزششو نداره جوش بزنید واسه نسخه retail مگه این retail با این rtm جز اپدیتهای جدید مگه تغییرات دیگه ای هم داره؟!!!!!!!!!!!!!!
Eblis 2011
11-11-2012, 15:40
آپدیت ها رو بصورت جدا باید از کجا دانلود کرد ؟ دقیق کدوماشو باید دانلود کنیم ؟
havzhini
11-11-2012, 15:48
درست فرماش میکنید ولی علاقه داشته باشیم یا نداشته باشیم فعلا همین نسخه rtm هست:sq_24: تازه موقعی که اپدیت میکنیم از rtm به gdr تبدیل میشه
شما همین rtm رو دانلود کنید بعد اپدیتهاشو جدا دانلود کنید تا داشته باشید برای همیشه وقتی ویندوز rtm رو دانلود میکنید و آپ کردید به gdr تبدیل میشه اینقدرا هم ارزششو نداره جوش بزنید واسه نسخه retail مگه این retail با این rtm جز اپدیتهای جدید مگه تغییرات دیگه ای هم داره؟!!!!!!!!!!!!!!
اصلا نسخه ای به اسم retail وجود نداره....نمیدونم چرا الکی همه دنبال چیزین که وجود خارجی نداره میگردن .معلوم نیست کدوم شیرپاک خورده انداخت تو دهن ملت این retail رو.
نسخه های اپگریت و فروشی سایت مایکروسافت همه همین rtm هست که باید اپدیت کنن تا بشه gdr...........دیگه هم تا وقتی مگر یه سرویس پک بیاد هیچ نسخه دیگه ای درکار نخواهد بود.
havzhini
11-11-2012, 15:53
یه بار چک اپدیت بزنین ببنین کدوم اپدیتهارو احتیاج داره ویندوز که بگیره، شماره همون اپدیت رو بردارین و توی سایت مایکروسافت بزین و دانلودش کنین.
پس با این حساب RTM رو دانلود کنیم بعد آپدیتش کنیم حله؟!:sq_19:
لینک دانلود نسخه ی rtm روبدید. 32x
برای ویندوز 64بیتی اینو دانلود کنید
نام
Windows8-RT-KB2756872-x64
چند تا فایل دیگه هم هست که جمشون خیلی پایینه اینی که دادم اصل کاریه
ولی اینا رو هم میتونی جداگانه دانلود کنی که برای ویندوز 8 امده
Windows8-RT-KB2761094-x64
و
Windows8-RT-KB2764870-x64
و
آپدیت
KB931906 که باعث ابطال فعالساز ویندوز میشه دوستان توجه فرمایید..
پس با این حساب RTM رو دانلود کنیم بعد آپدیتش کنیم حله؟!:sq_19:
از من میشنوی حل حله برو دانلود کن حالشو ببر
Eblis 2011
11-11-2012, 19:53
برای ویندوز 64بیتی اینو دانلود کنید
نام
Windows8-RT-KB2756872-x64
چند تا فایل دیگه هم هست که جمشون خیلی پایینه اینی که دادم اصل کاریه
ولی اینا رو هم میتونی جداگانه دانلود کنی که برای ویندوز 8 امده
Windows8-RT-KB2761094-x64
و
Windows8-RT-KB2764870-x64
و
آپدیت
32 رو بی زحمت بزارید ... ممنون
vahid javani
11-11-2012, 20:06
آپدیت
این آپدیت رو وقتی فعال ساز اجرا میشه می فرسته؟
اگه پاسختون منفیه وقتی این آپدیت رو نصب کنیم بعد فعال ساز رو اجرا کنیم به مشکل بر می خوره؟
من نسخه ی 64بیت میهن دانلود رو نصب کردم !
هنوز آپدیتش نکردم ولی مشکلات قبلی ای که با نسخه ی 3 ماه پیش داشتم با این ندارم !
البته هنوز نمیشه کانکشن بریج استفاده کرد ولی با اتصال ||*وی#||*پی$||*ان$|| دیگه اینترنت قطع نمیشه و هیچ مشکلی پیش نمیاد !
یه بار گفتم آنتی ویروس آویرا روش نصب میشه ولی دیگه پاک نمیشه و موقع پاک شدنش سیستم کرش میکنه کلا مشکل داشت ! ولی الان فهمیدم که اصلا آویرا فعلا با ویندوز8 سازگار نیست باید صبر کرد ! اینو خود آویرا گفت ! هم تو سایتش هم موقع نصب !
*Batman*
11-11-2012, 20:28
32 رو بی زحمت بزارید ... ممنون
این آپدیت رو وقتی فعال ساز اجرا میشه می فرسته؟
اگه پاسختون منفیه وقتی این آپدیت رو نصب کنیم بعد فعال ساز رو اجرا کنیم به مشکل بر می خوره؟
پاسخ مثبته!
joeguitar1
11-11-2012, 21:12
فایلی که در سایت p30day گذاشته شده از سایت softarchive.net برداشته شده!!!
توی اون سایت هم نوشته شده نسخه retail ولی rtm !؟
میگم با اپدیت ویندوز کرکش از کار میفته دیگه ؟ بعد خودش موقع ریست دوباره کرک میشه اتومات دیگه ؟
پس همیشه میشه ویندوز رو اپدیت کرد ؟ من همیشه اپدیتها رو افلاین میگرفتم واسه 7 . حالا میخوام ببینم ویندوز 8 کرکی رو میشه با اپدیت خود ویندوز همیشه اپدیت کرد و مشکلی پیش نمیاد ؟
saeed_136915
12-11-2012, 00:12
میگم با اپدیت ویندوز کرکش از کار میفته دیگه ؟ بعد خودش موقع ریست دوباره کرک میشه اتومات دیگه ؟
پس همیشه میشه ویندوز رو اپدیت کرد ؟ من همیشه اپدیتها رو افلاین میگرفتم واسه 7 . حالا میخوام ببینم ویندوز 8 کرکی رو میشه با اپدیت خود ویندوز همیشه اپدیت کرد و مشکلی پیش نمیاد ؟
من که بعد از نصب سه چهار بار آپدیت کردم کرکش از کار نیوفتاده
دوستانی که مشکلی با ویندوز 8 نداشتن از کدوم سایت دانلود کردن ؟ لینک میدین ؟
چیز پی ان کار میکنه براشون ؟
من که بعد از نصب سه چهار بار آپدیت کردم کرکش از کار نیوفتاده
بی زحمت میشه بگی کدوم کرک رو گرفتی . اگه هم لینک دادی چه بهتر .
saeed_136915
12-11-2012, 11:07
بی زحمت میشه بگی کدوم کرک رو گرفتی . اگه هم لینک دادی چه بهتر .
از سایت سافت98 دات آی آر آخرین کرک رو دانلود کنین
کسی لینک مستقیم x64 pro سراغ داره؟
saeed_136915
12-11-2012, 11:54
سایت دانلودها ، میهن دانلود، سافت98
دوستان یه سوال!
مگه نمیشه از طریق اتو آپدیت خود ویندوز آپش کرد!!!؟؟:sq_11:
joeguitar1
12-11-2012, 14:26
Microsoft Windows 8 Professional With Media Center Final Retail (x86/x64 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] inal_retail_x_x_untouched_repost.1054288.html))
pouyasony
12-11-2012, 19:08
دوستان من الان کرک جدید رو دانلود کنم باید کرک قبلی که رو سیستم نصبه رو پاک کنم بعد جدیده رو نصب کنم؟چجوری؟؟
دوستانی که مشکلی با ویندوز 8 نداشتن از کدوم سایت دانلود کردن ؟ لینک میدین ؟
چیز پی ان کار میکنه براشون ؟
هر نسخه از ویندوز یه وقتایی ممکنه واسه یه عده مشکل داشته باشه واسه یه عده نداشته باشه !
ولی من نسخه ی 64بیتی رو از میهن دانلود گرفتم مشکل ||وی||پی||ان|| تو این نسخه نبود ! یعنی من الان مشکلی باهاش ندارم !
دوستان یه سوال!
مگه نمیشه از طریق اتو آپدیت خود ویندوز آپش کرد!!!؟؟:sq_11:
چرا میشه ! اتفاقا اینطوری بهتر هم هست ! ولی یه عده بعد از نصب دوباره ی ویندوز نمیتونن بذارن دوباره 160مگ آپدیت بشه ! واسه همین دانلود میکنیم که بعدا بشه آفلاین نصبش کرد !
دوستان من الان کرک جدید رو دانلود کنم باید کرک قبلی که رو سیستم نصبه رو پاک کنم بعد جدیده رو نصب کنم؟چجوری؟؟
تا جایی که من میدونم واسه همه ی کرکها گفتن باید نسخه ی قبل باید Uninstall بشه بعد نسخه ی جدید نصب شه !
Eblis 2011
12-11-2012, 22:06
دوستان یه چیزی .... من ویندوز 8 رو الان نصب کردم .... آپدیت رو زدم چند تا آپدیت آورد .... رفتم از سایت مایکروسافت اسماشونو زدم تا آفلاین آپدیت کنم .... لینک همشو پیدا کردم جز یکی .... اگه لطف کنید برام پیدا کنید ممنون میشم ، نسخه ی 32 بیت رو گشتم پیدا نکردم .....
(Update for Windows 8 - (KB2756872
سایت دانلودها ، میهن دانلود، سافت98
منظورم نسخه 64 بیتی به صورت جداگانه بود که حجم کمتری داشته باشه
دوستان یه چیزی .... من ویندوز 8 رو الان نصب کردم .... آپدیت رو زدم چند تا آپدیت آورد .... رفتم از سایت مایکروسافت اسماشونو زدم تا آفلاین آپدیت کنم .... لینک همشو پیدا کردم جز یکی .... اگه لطف کنید برام پیدا کنید ممنون میشم ، نسخه ی 32 بیت رو گشتم پیدا نکردم .....
(Update for Windows 8 - (KB2756872
سلام دوست عزیز این لینک برای ویندوز 32 بیتی هست
Eblis 2011
12-11-2012, 23:29
سلام دوست عزیز این لینک برای ویندوز 32 بیتی هست
ممنون دوست عزیز ... تو آپدیت زده بود 103 مگابایت فک کنم ... این 97 مگابایته .... احتمالا یکی دو فایل دیگه هم داره این آپدیت ... اگه لطف کنی ممنون میشم .
ممنون دوست عزیز ... تو آپدیت زده بود 103 مگابایت فک کنم ... این 97 مگابایته .... احتمالا یکی دو فایل دیگه هم داره این آپدیت ... اگه لطف کنی ممنون میشم .
بفرما این صفحه لینکاشو زده با بقیه آپدیتا که دانلود کنی میشه همون قدری که گفتی
دوستان لطفا اینو جواب بدید ، که واقعا عجیب روی اعصابمه ....
دوستان همونجور که یادتونه توی وین XP میتونستی مثلا بین چند تا فولدر یک فولدر رو دستی درگ کنی و مثلا ببریش بزاریش آخرین فولدر .... به نوعی یک جورایی دستی (بوسیله درگ کردن) فولدراتو مرتب میکردی !!! ولی الان توی وین8 اصلا نمیتونم اینکارو بکنم .... لطف یکی از دوستان کمک سریع ممنون میشم ....
درضمن میخوام همیشه اخرین فولدری که ایجاد میکنم ، همون آخر بره و باز یک دفگی نپره بره لای فولدرای دیگه ...
ممنون
Eblis 2011
13-11-2012, 00:34
عجب گمراه کننده و گیج کننده منوهاش .... قشنگ اوایل رو اعصابه .... خواستم سیستم رو خاموش کنم نتونستم :sq_2:
منوی شات دان و ریستارت و ..... کجاس؟
عجب گمراه کننده و گیج کننده منوهاش .... قشنگ اوایل رو اعصابه .... خواستم سیستم رو خاموش کنم نتونستم :sq_2:
نشانه گر موس رو به گوشه سمت راست بالا ببرید منویی برای شما نمایش داده میشه و setting رو انتخاب کنید و power بزنید اونجا میتونید سیستم خاموش و یا ریستارت کنید
این که خوبه . من هنوز نمیدونم وقتی میریم توی یک App بعدش چجوری میشه اون App رو بست . کلا شده مثل سیستم عاملهای گوشی .
Dew Drop
13-11-2012, 01:07
سلام
متاسفانه این تاپیک از موضوع اصلی خارج شده ...
برای دانلود ویندوز 8 می تونید از لینکهای موجود در این تاپیک استفاده کنید
Microsoft Windows 8 | معرفي تمامي نسخه ها ويندوز 8 در اين تاپيك ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
برای رسیدگی بیشتر تاپیک بسته شد.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.