مشاهده نسخه کامل
: دانلود ویندوز 8
havzhini
30-10-2012, 15:28
یکی از یوزرها ویندوز 7 روی لپ تاپش رو به ویندوز 8 ارتقا داده (همون 40 دلاریه) میگه بیلد نامبر ویندوزش اینه. تازه میگفت ویندوز خودش فایلها رو دانلود میکرد، به صورت لینک نداده بود
والا تا اونجا که من دقت کردم اون اعداد که گفتم نشون دهنده تاریخ هست که دقیقا تاریخ ارائه نسخه rtm به شرکتها بود که روی نت هم اومد.
اگه همچین چیزی درست باشه پس واقعا انگار هیچ فرقی بین نسخه rtm و retail نیست انگار
دوستان این لینکهای که دلفین عزیز زحمت مستقیم کشیدنش رو کشیده با خیال راحت میتونیم دانلود کنیم؟
نسخه نهایی هست ؟
havzhini
30-10-2012, 15:34
حالا فعلا این لینک مستقیم نسخه 64bit
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کسی اگه دانلود و نصب کرد یه اسکرین شات از رجیستریش بزاره ببینیم دقیقا چه ورژنی هست.
Silent TR
30-10-2012, 15:42
فقط این ویندوز رو حتما باید تو حالت بوت نصب بشه یا میشه ریختش روی فلش و فایل نصب رو از داخل ویندوزی که از قبل روی لپتابم هست نصب کنم ؟
چون به لپتابم دی وی دی یا سی دی و... نیمخوره ! و فقط جای یو اس بی داره ! و کلا هم یک درایو داره !
noproblem
30-10-2012, 15:45
لینک دانلود ویندوز 8 نسخه اصلی از سایت میکروسافت
:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
لینک دانلود ویندوز 8 نسخه اصلی از سایت میکروسافت
: ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلا Rtm نیست :دی
فقط این ویندوز رو حتما باید تو حالت بوت نصب بشه یا میشه ریختش روی فلش و فایل نصب رو از داخل ویندوزی که از قبل روی لپتابم هست نصب کنم ؟
چون به لپتابم دی وی دی یا سی دی و... نیمخوره ! و فقط جای یو اس بی داره ! و کلا هم یک درایو داره !
گام اول
بعد از اینکه حافظه فلش و فایل ISO را آماده کردید، ابزار Windows 7 USB/DVD Download Tool را از اينجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دانلود و نصب نماييد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گام دوم
حافظه فلش را به رایانه متصل کرده و برنامه Windows 7 USB download tool را اجرا کنید.
گام سوم
فایل ISO خود را برای نصب روی حافظه فلش انتخاب کنید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گام چهارم
در این مرحله میتوانید انتخاب کنید که نرمافزار فایل ISO را روی حافظه فلش USB یا DVD بریزد. گزینه USB Devise را انتخاب کنید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گام پنجم
حافظه فلش که میخواهید برای این کار استفاده کنید را از منوی کشویی انتخاب کرده و روی Begin Copying کلیک کنید. پيغام هشداری به شما نمایش داده میشود که درایور USB باید فرمت شود. روی Erase USB Device کلیک کنید. وقتی پرسید که مطمئن هستید Yes را بزنید. بعد از این مرحله حافظه فلش قابل بوت ویندوز 7 شما ایجاد میشود.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روی ویندوز 8 هم جواب میده مشکلی نداره خودم تست زدم
Eblis 2011
30-10-2012, 16:00
دوستان تا حالا کسی تست کرده ببینه کدومش نسخه نهایی ؟
عجب داستانی شده این ویندوز 8 .... آخرش کدومو با خیال راحت بزنیم دانلود ؟
noproblem
30-10-2012, 16:12
اصلا Rtm نیست :دی
با سلام
مشخصات ویندوزی که لینکش رو برای دانلود خدمتتون گزاشتم:
Windows 8 RTM Build 9200
DivXviDvD
30-10-2012, 16:49
سلام
مثل اینکه این نسخه اصلی هست، اسکرین شات گذاشته ،لطفا شما هم چک کنید اگه درسته دانلود کنم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 86-X64%29+English+AIO.waqarr.html
Silent TR
30-10-2012, 17:39
گام اول
بعد از این............................
دستت درد نکنه خیلی مفید بود ولی منظرو اصلیه من هم اینه که یعنی این فایل iso رو من از حالت iso خارج کنم و همه محتویاتش رو بریزم توی فلش
بعدش فلش رو وصل کنم به لپتاپ و از طریق مای کامپیوتر برم تو فلش و همونجا روی setup.exe کلیک کنم تا نصب بشه !؟
اینم بگم که الان روی لپتابم win 7 enterprise نصب هستش و این ویندوزی هم که الان دارم دانلود میکنم enterprise هستش
havzhini
30-10-2012, 17:57
دستت درد نکنه خیلی مفید بود ولی منظرو اصلیه من هم اینه که یعنی این فایل iso رو من از حالت iso خارج کنم و همه محتویاتش رو بریزم توی فلش
بعدش فلش رو وصل کنم به لپتاپ و از طریق مای کامپیوتر برم تو فلش و همونجا روی setup.exe کلیک کنم تا نصب بشه !؟
اینم بگم که الان روی لپتابم win 7 enterprise نصب هستش و این ویندوزی هم که الان دارم دانلود میکنم enterprise هستش
اره میشه هیچ مشکلی نداره....دقیقا مثل اینه با dvd بخوای ویندوز نصب کنی هم میتونی از طریق بوت نصب کنی هم از توی خوده ویندوز.
با نرمافزارای زیادی میتونی اینکارو بکنی.
Silent TR
30-10-2012, 18:03
اره میشه هیچ مشکلی نداره....دقیقا مثل اینه با dvd بخوای ویندوز نصب کنی هم میتونی از طریق بوت نصب کنی هم از توی خوده ویندوز.
با نرمافزارای زیادی میتونی اینکارو بکنی.
پس اگه اینطوریه از تو خود ویندوز خیلی بهتره و دردسرش هم کمه
havzhini
30-10-2012, 18:08
پس اگه اینطوریه از تو خود ویندوز خیلی بهتره و دردسرش هم کمه
اتفاقا از طریق بوت هم راحتتر هست و هم خیلی بهتر و پایدارتر ویندوز نصب میشه.
بیشتر توصییه میشه از طریق بوت نصب کنین و داریوی رو هم که میخواین ویندوز توش بریزین قبل نصب فرمت کنین.
happyfeat
30-10-2012, 18:11
دوستان نسخه فینال کدوم هستش برای دانلود
سایت دانلود ها لینک قرار داده برای دانلود آیا مطمئن هستش که دانلود کنیم
اگه کسی لینک مطمئن داره بگه که دانلود کنیم
نه دوست نمیشه اینجور چون دیگه حالت بوت نداره نمیتونی درایرو رو فرمت کنی و بعد نصب کنی
ویندوز هم میخوای نصب کنی در حالت بوت نصب کن نه توی ویندوز که روی سیستمت هست
havzhini
30-10-2012, 19:02
کسی اینارو نصب نکرد ببینیم واقعا نهایی هست یانه؟
کسی دانلود و نصب کرد یه اسکرین شات از رجیستری بزاره.
Amir Hossein
30-10-2012, 19:15
کسی اینارو نصب نکرد ببینیم واقعا نهایی هست یانه؟
کسی دانلود و نصب کرد یه اسکرین شات از رجیستری بزاره.
کسی که نمیاد روز دانلود کنه ترافیکش بره
من خودم امشب شروع میکنم به دانلود ببینم چی میشه
Silent TR
30-10-2012, 19:18
کسی که نمیاد روز دانلود کنه ترافیکش بره
من خودم امشب شروع میکنم به دانلود ببینم چی میشه
من با 512 مخابرات دارم دانلودش میکنم
فقط 5 یا 6 ساعتی طول میکشه تا تموم بشه
سایت دانلود ها هم ویندوز 8 رو گذاشته ولی ندیدم بگه retail هست یا نه ! و اینکه گفته استارست از ویندوز حذف شده ! و با ویندوز هایی که قبلا لو رفته فرق داره
Amir Hossein
30-10-2012, 19:25
من با 512 مخابرات دارم دانلودش میکنم
فقط 5 یا 6 ساعتی طول میکشه تا تموم بشه
سایت دانلود ها هم ویندوز 8 رو گذاشته ولی ندیدم بگه retail هست یا نه ! و اینکه گفته استارست از ویندوز حذف شده ! و با ویندوز هایی که قبلا لو رفته فرق داره
e
پس من دیگه دانلو نمیکنم شما دان کنید نتیجرو بذارید
asstubirs
30-10-2012, 20:49
دوستان این رو چه جوری میشه دانلود کرد.
saeed_136915
30-10-2012, 20:51
دوستان این رو چه جوری میشه دانلود کرد.
دوست عزیز این که تابلو fake هست!! ویندوز 8 آلتیمیت نداریم اصلا!!!
Amir Hossein
30-10-2012, 20:54
دوست عزیز این که تابلو fake هست!! ویندوز 8 آلتیمیت نداریم اصلا!!!
جالبه
من داشتم تو نت سرچ میکردم
تو همین سایت با همین قالب به این عنوان برخوردم"WINDOWS 8 ENTERPRISE RETAIL X64"
ولی بیخودیه
asstubirs
30-10-2012, 21:06
اینو کسی تایید میکنه
اینجا هم شده لینک دونی و اینطوری بدتر بقیه رو هم به شک میندازن با لینکای فیک
اگر نسخه نهایی پخش شه تو همه سایت های معتبر قرار داده میشه الان هر وبلاگ و سایت نه چندان معروفی میاد برای بازدیدش میگه نسخه نهایی هست ...
پس این لینکا رو نذارید که بعضیا هم بیخودی با این سرعت لاک پشتی اینترنت ایران دانلود نکنن وقت و هزینشون تلف شه
آقا این نسخه ای که خود سایت گذاشته درسته؟
خودش که نوشته نسخه 24 اکتبره
یه نسخه هم روی تورنت پیدا کردم کامنت ها رو که خوندم میگن همون build 9200 ه ولی کرکش کامله و راحت آپدییت هم میشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 86-X64%29+English+AIO.waqarr.html
EngineerX
30-10-2012, 21:59
آقا حجم سیستم عامل چقدر هست. چقدر طول میکه تا دانلود بشه با 512 . و اینکه حداقل سیسیتم مورد نیاز چیه؟.
این فکر کنم درست باشه امشب دانلود میکنم فردا نتیجشو بهتون میگم
البته تورنته
اینم نسخه ای که پی سی ورد گذاشته | هنوز کرکش نکردم ./
کرکش نکردم هنوز این عکس هم مربوط به اینترنت اکسپلورر و Properties هستش ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا این نسخه ای که خود سایت گذاشته درسته؟
خودش که نوشته نسخه 24 اکتبره
یه نسخه هم روی تورنت پیدا کردم کامنت ها رو که خوندم میگن همون build 9200 ه ولی کرکش کامله و راحت آپدییت هم میشه
سلام
آره منم کنجکاو شدم بدونم این همون نسخه ای هست که 5 آبان منتشر شده یا نه؟!!
اگه کسی دانلود کرده و نصب کرده اطلاع بده ممنون.:sq_25:
اینم نسخه ای که پی سی ورد گذاشته | هنوز کرکش نکردم ./
کرکش نکردم هنوز این عکس هم مربوط به اینترنت اکسپلورر و Properties هستش ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نسخه p30world اوایل تاپیک بحثش شد rtm هست و دانلود نکنید !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
این یکی درسته
saeed_136915
30-10-2012, 23:09
این یکی درسته
دوستان خواهشا لینک ندین چون هیچکدوم نسخه ی ریتیل نیست. تو این لینکی هم که شما گذاشتی توی اسکرین شات معلومه تاریخش قبل از انتشار نسخه ی ریتیل هست. بزارین یه مدت بگذره اگه کسی لینک مطمئن پیدا کرد اینجا میذاره
نسخه p30world اوایل تاپیک بحثش شد rtm هست و دانلود نکنید !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
الان توی صفحه دانلودش نوشته این نسخه ی 26 اکتبره
Dew Drop
30-10-2012, 23:19
سلام
دوستان لطفاً مشکلات نصب و سایر مباحث ویندوز 8 رو در این تاپیک مطرح نفرمایید.
سوالهایی که خارج از موضوع تاپیک باشه و همچنین پستهای تکراری و بی محتوا حذف خواهند شد.
از دادن لینکهای متعدد و بدون بررسی که باعث سردرگمی کاربران خواهد شد خودداری کنید .
ممنون
دوستان خواهشا لینک ندین چون هیچکدوم نسخه ی ریتیل نیست. تو این لینکی هم که شما گذاشتی توی اسکرین شات معلومه تاریخش قبل از انتشار نسخه ی ریتیل هست. بزارین یه مدت بگذره اگه کسی لینک مطمئن پیدا کرد اینجا میذاره
توی کدوم اسکرین شات مشخصه که تاریخش مال قبل هست؟؟
مایکروسافت تا کنون ۴ میلیون بسته بروزرسانی به ویندوز ۸ فروخته است
استیو بالمر ساعتی پیش در یک سخنرانی در سیاتل اعلام نمود که مایکروسافت از زمان آغاز فروش ویندوز ۸ (طی چهار روز اخیر) توانسته ۴ میلیون بسته بروزرسانی به این سیستمعامل را به فروش برساند.
فروش سیستم عامل جدید مایکروسافت یعنی ویندوز ۸، از روز ۲۶ اکتبر (۵ آبان) آغاز شده است. این کمپانی ساعتی پیش اعلام نمود که طی ۴ روزی که از آغاز فروش این سیستم عامل میگذرد توانسته ۴ میلیون بسته بروزرسانی به ویندوز ۸ را به فروش برساند.
استیو بالمر، مدیر عامل مایکروسافت امروز در یک سخنرانی در سیاتل، اولین آمار و ارقام مربوط به ویندوز ۸ را اعلام نمود و در خلل صحبتهایش به فروش ۴ میلیون نسخه از این سیستمعامل اشاره نمود. وی درباره سرفیس نیز صحبت کرد، ولی هیچ اطلاعاتی درباره میزان فروش آن را ارائه نکرد.
==========
با این اوضاع فعلا فقط کسانی که ویندوز ارجینال داشته باشن میتونن اپدیت کنن و به ویندوز 8 کوچ کنن و فعلا به صورت دی وی دی عرضه نشده
saeed_136915
31-10-2012, 00:35
مایکروسافت تا کنون ۴ میلیون بسته بروزرسانی به ویندوز ۸ فروخته است
استیو بالمر ساعتی پیش در یک سخنرانی در سیاتل اعلام نمود که مایکروسافت از زمان آغاز فروش ویندوز ۸ (طی چهار روز اخیر) توانسته ۴ میلیون بسته بروزرسانی به این سیستمعامل را به فروش برساند.
فروش سیستم عامل جدید مایکروسافت یعنی ویندوز ۸، از روز ۲۶ اکتبر (۵ آبان) آغاز شده است. این کمپانی ساعتی پیش اعلام نمود که طی ۴ روزی که از آغاز فروش این سیستم عامل میگذرد توانسته ۴ میلیون بسته بروزرسانی به ویندوز ۸ را به فروش برساند.
استیو بالمر، مدیر عامل مایکروسافت امروز در یک سخنرانی در سیاتل، اولین آمار و ارقام مربوط به ویندوز ۸ را اعلام نمود و در خلل صحبتهایش به فروش ۴ میلیون نسخه از این سیستمعامل اشاره نمود. وی درباره سرفیس نیز صحبت کرد، ولی هیچ اطلاعاتی درباره میزان فروش آن را ارائه نکرد.
==========
با این اوضاع فعلا فقط کسانی که ویندوز ارجینال داشته باشن میتونن اپدیت کنن و به ویندوز 8 کوچ کنن و فعلا به صورت دی وی دی عرضه نشده
نگفته که دی وی دی نداده. توی آمازون هم بگردین دی وی دی هاش هست واسه فروش
*Batman*
31-10-2012, 00:39
سلام
نسخه RTM دارای Hash Code معتبر هستش.>> کلیک کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
برای نسخه Retail چطور متوجه بشیم که دست نخورده ست؟منبع معتبرش کجاست؟
نگفته که دی وی دی نداده. توی آمازون هم بگردین دی وی دی هاش هست واسه فروش
واسه پیش فروش هست نه فروش اگه میفروختن در حال حاضر که ، الان که اومده بود رو همه سایت ها
سلام..
دوستانی که [مث خود من] حسابی این الفاظ rtm و… درگیرشون کرده، این صفحه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو ببینن بد نیست.
پ.ن. خوبیش اینه که الان همهی کسایی که می خوان ویندوز 8 رو دانلود کنن، چرخهی تولید نرم افزارا رو فوت آب شدهن؛ از alpha و beta بگیر تا retail و… :دی
سلام
نسخه RTM دارای Hash Code معتبر هستش.>> کلیک کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
برای نسخه Retail چطور متوجه بشیم که دست نخورده ست؟منبع معتبرش کجاست؟
ویندوز تقلّبی نصب می کنی، می خوای اعتبارشم تأییدشده باشه؟! :دی
توی سایتای معتبر دانلود تورنت (از جمله پایرت بی)، معمولاً واسه فایلای حجیم، هش کد می ذارن. ریلیزی که گرفتی رو توی تورنت پیدا کن، هش کدشو چک کن.
دوستان بالاخره این نسخه ی Enterprise RTM x64 MSDN سافت گذر که یکماه پیش گذاشت نسخه اصلی 26 اکتبره یا نه ؟
Dew Drop
31-10-2012, 07:44
دوستان بالاخره این نسخه ی Enterprise RTM x64 MSDN سافت گذر که یکماه پیش گذاشت نسخه اصلی 26 اکتبره یا نه ؟
26 اکتبر 5 یعنی رور پیش!!!
نسخه ای که یک ماه قبل گذاشته شده چطور می تونه مال 5 روز پیش باشه!!!
اون که از اسمش هم مشخصه نسخه retail و نهایی نیست
داداش میگفتن نسخه ی اصله که به بیرون درز کرده من خودم دارمش کامله و هیچ مشکلی نداره ولی مطمئن نیستم با نسخه ی 5 ابان فرق نداشته باشه(از امکاناتی که با اینترنت سر و کار داره نمیشه استفاده کرد)
havzhini
31-10-2012, 10:10
حالا روی سایتها واسه دانلود اومدنش به کنار.......جالب اینه بعده یه هفته هنوز معلوم نیست این نسخه اخر دقیقا چی هست و چه فرقی با نسخه قبلی کرده.(معلوم نیست این هکرهای روسی چیکار میکنن:sq_18:)
اگه بعضیها که اورجینال از سایت مایکروسافت نصب کردن میگن که نسخه 26اکتبر هیچ فرقی با نسخه rtm نکرده واقعا این میتونه یه فاجعه باشه!
حالا روی سایتها واسه دانلود اومدنش به کنار.......جالب اینه بعده یه هفته هنوز معلوم نیست این نسخه اخر دقیقا چی هست و چه فرقی با نسخه قبلی کرده.(معلوم نیست این هکرهای روسی چیکار میکنن:sq_18:)
اگه بعضیها که اورجینال از سایت مایکروسافت نصب کردن میگن که نسخه 26اکتبر هیچ فرقی با نسخه rtm نکرده واقعا این میتونه یه فاجعه باشه!
نباید فرق زیادی هم داشته باشه
اون نسخه ای که لو رفته بود نسخه ای بوده که مایروسافت به شرکای سخت افزاری و توسعه دهنده ها داده نباید زیاد فرق کنه
در ضمن اگر تفاوتی هم باشه با آپدیت حل میشه
havzhini
31-10-2012, 12:06
نباید فرق زیادی هم داشته باشه
اون نسخه ای که لو رفته بود نسخه ای بوده که مایروسافت به شرکای سخت افزاری و توسعه دهنده ها داده نباید زیاد فرق کنه
در ضمن اگر تفاوتی هم باشه با آپدیت حل میشه
مشکل همینه اپدیت نمیشه این نسخه و واقعا داغون شده حالا.
من 3سال سون داشتم یه زره که کند میشد با رفرش و پاکسازی مثل روز اول میشد کارکردش.......ولی این ویندوز8 هنوز یه ماه نشده داغون و اعصاب خورد کن شده.
اگه واقعا قرار باشه نسخه جدید هم اینطوری باشه مثل اینکه داستان یک درمیون ویندوز بازم ادامه داره و این ویندوزم چیزی بهتر از ویستا نیست.
من 3سال سون داشتم یه زره که کند میشد با رفرش و پاکسازی مثل روز اول میشد کارکردش.......ولی این ویندوز8 هنوز یه ماه نشده داغون و اعصاب خورد کن شده.
اگه واقعا قرار باشه نسخه جدید هم اینطوری باشه مثل اینکه داستان یک درمیون ویندوز بازم ادامه داره و این ویندوزم چیزی بهتر از ویستا نیست.
من دیروز توی سایت های تورنت نگاه میکردم یوزر ها میگفتن بدون مشکل آپدیت می کنند اگر اکتیویت از بین رفت یکی دو بار دیگه کرک رو اجرا کنی درست میشه ، یه کم باید تحمل کنیم تا شاید DAZ لودر بده ما رو از این کرک ها ی مسخره نجات بدن
--------------------
دوستان سایت دانلود*ها گذاشته نوشته نسخه نهایی ِ و با اون نسخه لو رفته فرق میکنه فکر میکنم درست باشه من همینو دانلود میکنم چون نسخه های RTM به صورت All- in - one نبود هیچ کدومش 32 64 بیتش جدا از هم بودن
tiyam 01
31-10-2012, 12:30
تا جایی یادمه ویندوز 7 رفرش نداشت، ویندوز ایکس پی تو نصب، repair ویندوز قبلی رو داشت اما سون فقط نصب جدید بود،
refresh تو تنظمیات بزن اگه درست نشد factory setting یزن
------------------------------------
آپدیت kb2756872 برای چیه؟؟
havzhini
31-10-2012, 13:38
تا جایی یادمه ویندوز 7 رفرش نداشت، ویندوز ایکس پی تو نصب، repair ویندوز قبلی رو داشت اما سون فقط نصب جدید بود،
refresh تو تنظمیات بزن اگه درست نشد factory setting یزن
------------------------------------
آپدیت kb2756872 برای چیه؟؟
با نرمافزار رفرش میکردم نه با خوده ویندوز.
این factory setting بزنم نرمافزارها و تنضیماتشون پاک میشه یا نه؟؟؟اخه نوشته بود ویندوز رو به حالت کارخونه ای برمیگردونه یعنی اینکه همه چیزو پاک میکنه.
من اپدیت رو دانلود میکنه ولی وقتی میره نصبش کنه فالت میزنه .....البته بعضی ها رو نصب کرد ولی همین kb2756872 با چندتا دیگه رو نصب نکرد.
saeed774
31-10-2012, 13:42
من نسخه Enterprise و Rtm رو که یک ماه پیش برای آزمایش عمومی ارائه شد رو نصب کردم و با یه کرک معتبر بصورت آفلاین اکتیوش کردم و خیلی راحت هم آپدیت شد . حدود 208 مگابایت آپذیت کرد و آپدیت ها هم براحتی و بدون هیچ مشکلی نصب شدند . بعد ریستارت با وجود اینکه اکتیو بودن ویندوز غیر فعال شده بود . کرک مورد نظر دوباره بصورت اتومات و با یکبار لوگ اف اتوماتیک ، اکتیوش کرد !!
الانم که دوباره آ÷دیت میکنم ، براحتی آپدیت میشه و میگه که آپدیتی وجود نداره .
شما بهتره از کرک معتبری برای اکتیو کردن استفاده کنین . کرک این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) معتبره و کاملا سازگار با همه نسخه ها .
اگر لینک فیلتــــر بود برای انجمن ، فاصله ها رو از لینک پایین بردار :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 98 .ir/os/windows-8/13984-Windows-8-Activator.html
Amir Hossein
31-10-2012, 13:47
انقدر این نسخه retail معلوم نشد تا ویندوز ما خراب شد و از اول نصب کردیم
از دوستان هیچ کس اینو نصب نکرده؟
havzhini
31-10-2012, 13:55
توی رجیستری ویندوز برای بولد ویندوز اینو زده واسه من 9200.16384.x86fre.win8_rtm.120725-1247
به نظر هم این بخش 120725-1247 تاریخ و ساعت ارائه ویندوز هست که برای نسخه rtm کامل درسته و میشه همون 3ماه پیش.(25.07.2012)
حالا جالب اینه که حتی بعضی از دوستان که ارجینال از سایت مایکروسافت خریده بودن میگفتن که شماره بولد همین هست دقیقا...ولی واقعا همچین چیزی ممکنه که مایکروسافت تاریخ ارائه ویندوزش رو 3ماه زودتر از روز معرفی رسمی بزنه؟؟؟
saeed774
31-10-2012, 13:59
این factory setting بزنم نرمافزارها و تنضیماتشون پاک میشه یا نه؟؟؟اخه نوشته بود ویندوز رو به حالت کارخونه ای برمیگردونه یعنی اینکه همه چیزو پاک میکنه.
من اپدیت رو دانلود میکنه ولی وقتی میره نصبش کنه فالت میزنه .....البته بعضی ها رو نصب کرد ولی همین kb2756872 با چندتا دیگه رو نصب نکرد.
مشخصات آپدیت :
برای من که نصب شده . شما بهتره کرک قبلی رو پاک کنی و با کرکی که تو پست قبلیم دادم اکتیو کنی .
amir_t6262
31-10-2012, 14:23
آپدیت ویندوز 8 که شما گفتی (2756872) را دانلود کنیم، میشه همینطوری نصبش کرد؟
یعنی آپدیت آفلاین میشه کرد؟
faraways
31-10-2012, 14:47
سلام
با این مشخصاتی که ویکیپدیا زده که انگار امکانات ent بهتر از pro هست به جز wmc
پس همون ent رو دانلود کنیم ؟
این نسخه ها روی لپتاپ هم میاد یا باید صیر کنیم ماله لپتاپ جدا بیاد ؟
tiyam 01
31-10-2012, 14:48
فکرش رو نمیکردم همچین چیزی وجود داشته باشه
بابا 2 تا داره. خودش هم گفته، یکی refresh تنظیمات ریست میشه، فایلها پاک نمیشن (نرم افزار ها و تنظیماتشون این رو گفته (عکس زیر))، یکی reinstall همه چیز پاک میشه و به حالت فکتوری برگردونده میشه، مثل همون هارد ریست تو گوشیها میمونه
tiyam 01
31-10-2012, 14:57
توی رجیستری ویندوز برای بولد ویندوز اینو زده واسه من 9200.16384.x86fre.win8_rtm.120725-1247
به نظر هم این بخش 120725-1247 تاریخ و ساعت ارائه ویندوز هست که برای نسخه rtm کامل درسته و میشه همون 3ماه پیش.(25.07.2012)
حالا جالب اینه که حتی بعضی از دوستان که ارجینال از سایت مایکروسافت خریده بودن میگفتن که شماره بولد همین هست دقیقا...ولی واقعا همچین چیزی ممکنه که مایکروسافت تاریخ ارائه ویندوزش رو 3ماه زودتر از روز معرفی رسمی بزنه؟؟؟
واسه OEM اینطوره که هیچ فرقی ندارن، oem رو به سازنده ها میدن تا از پیش روی سیستمها نصب میکنن (همون لپ تاپها و پی سی هایی که از قبل ویندور روشون نصب هست)، مثل اینکه قبل از نسخه retail بیرون زده میشه ، retail رو با بسته بندی و .. به بازار میدن (برای کسایی هست که میخوان خودشون ویندوز رو نصب کنن)
حالا فرق oem و rtm رو نمی دونم هر کی یه چیزی میگه
این چند ساله که با انواع ویندوزها کار کردم اکثراً rtm بودن، به ندرت retail بودن
خود مایکروسافت کی قراره بذارش تو سایتش واسه دانلود عمومی ؟؟؟
اگه همچین چیزی باشه من صبر میکنم از خود مایکرو سافت میگیرم !! اینطوری بهتره !
havzhini
31-10-2012, 16:23
خود مایکروسافت کی قراره بذارش تو سایتش واسه دانلود عمومی ؟؟؟
اگه همچین چیزی باشه من صبر میکنم از خود مایکرو سافت میگیرم !! اینطوری بهتره !
مایکروسافت یه هفتست گذاشته برای دانلود..........ولی مفتی که نمیزاره باید بخرید.
اگه بخواید میونید برید بخرید از سایت مایکروسافت و دانلود کنید.
EngineeR EhsaN
31-10-2012, 16:43
من نسخه سه ماه پیشو دارم اگه بعد نصبش آپدیت کنم فرقی میکنه با Retail؟
تو همین نسخه framework. ایراد داشت و ارور میداد و بعضی نرم افزارا رو اجرا نمیکرد احتمالش هست با آپدیت این موارد حل بشه؟
masouddaniali
31-10-2012, 17:34
سایت آمازون اونایی که پیش فروش کرده رو فردا می ده
مایکروسافت یه هفتست گذاشته برای دانلود..........ولی مفتی که نمیزاره باید بخرید.
اگه بخواید میونید برید بخرید از سایت مایکروسافت و دانلود کنید.
نه منظورم چیز دیگه ای بود :D
گفتم شاید بذاره واسه دانلود که همه دانلود کنن ولی واسه فعال کردنش شما باید پول بدی سریال نامبر بخری !! گفتم شاید اینطوری باشه :d
Agame.Arash
31-10-2012, 18:40
ببخشید هنوز یه نسخه درس حسابی نیومده که هم رسمی باشه هم نهایی باشه هم Ent باشه هم بشه کرکش کرد؟
خیلی مسخرس الان یه هفته ای از معرف بسش می گذره واسه چی هیچ جا نهاییش نیس؟؟؟
Sent from my Sony Xperia S using Tapatalk 2
سایت آمازون اونایی که پیش فروش کرده رو فردا می ده
با این وضع تا فردا و نهایتا پس فردا لینکاش میاد
تا حالا نشخه نهایی فقط به صورت آپدیت برای ویندوز های سون اصلی بوده که اونم باید 40$ بدی به مایکروسافت
باید صبر کنیم دی وی دی هاش بیاد بیرون بعدش ببینم چه میشه! به نقل از دوستان هم فردا آمازون داره دی وی دی های پیش فروش رو فردا میده
میگم شما چشم بسته غیب میگی ها ! :blink:
عزیز میدونم , منظورم این بود که سافت گذر اعلام کرد این نسخه ای که برای دانلود و فروش گذاشته همون نسخه ای هست که میخواد 5 آبان منتشر بشه
منظور سوالم این هست که این نسخه ای که 5 آبان منتشر شده همون نسخه سافت گذره یا فرق داره ؟
31-10-2012, 19:36
من الان نگاه کردم نمیدونم این دوستمون از کجا میگه که سایت آمازون پیش فروش ها رو فردا میده.
تا اون جایی که من میدونم اصلا پیش فروشی نبوده و همون 26 ام به صورت دی وی دی هم پخش شده
Dew Drop
31-10-2012, 19:46
میگم شما چشم بسته غیب میگی ها ! :blink:
عزیز میدونم , منظورم این بود که سافت گذر اعلام کرد این نسخه ای که برای دانلود و فروش گذاشته همون نسخه ای هست که میخواد 5 آبان منتشر بشه
منظور سوالم این هست که این نسخه ای که 5 آبان منتشر شده همون نسخه سافت گذره یا فرق داره ؟
یعنی سافت گذر زودتر از مایکروسافت ویندوز8 نهایی رو داده بیرون,اول سافت گذر میزاره رو سایت بعدش مایکروسافت 5 آبان معرفی و منتشر می کنه!!! جالبه ...
مطمئن باشید سایتهای دانلود برای بالا رفتن آمار دانلود و بازدیدهاشون از این ترفندها استفاده می کنند.
به خاطر قانون کپی رایت حتی سایتهای خارجی معتبر هم لینک دانلود نمی زارن چه برسه به ماها که قبل از مایکروساقت ویندوزش رو عرضه می کنیم!!!
saeed774
31-10-2012, 21:04
دوستانی که نسخه RTM یک ماه قبل عرضه شده رو داشته باشند . میتونن به راحتی اکتیو و با آپدیت حدود 208 مگابایت تبدیل به نسخه فاینالی که مایکروسافت تو سایتش برای فروش گذاشته بکنن .
والســــــلام .
Red EXotic
31-10-2012, 21:20
سلام
از دوستان کسی هست که با این روش ویندوز 8 رو دانلود کرده باشه؟
آیا این همون نسخه نهائیه که فقط کرک شده نیست؟
*Batman*
31-10-2012, 21:22
سلام.
سعید جان درست میگه.چند بار هم تکرار کرد ولی متاسفانه فقط دنبال عبارت Retail هستیم و به اصل ماجرا توجهی نداریم!
فقط برای اطمینان از سالم بودن میتونید کدهای SHA1 رو با فایلی که دانلود میکنید تطبیق بدید.برای این کدها هم دنبال مرجع معتبر باشید نه سایتهای متفرقه!
این لینکش >> کلیک کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اینم عکسش :
دوستانی که نسخه RTM یک ماه قبل عرضه شده رو داشته باشند . میتونن به راحتی اکتیو و با آپدیت حدود 208 مگابایت تبدیل به نسخه فاینالی که مایکروسافت تو سایتش برای فروش گذاشته بکنن .
والســــــلام .
اگر منظور شما آپدیت (KB2756872) باشه که البته 104 مگابایته من اونو هم گذاشتم نصب شد ! ولی مشکلات همچنان سر جاشون بودن :|
مشکلاتی مثل :
1 - کرش کردن سیستم یا همون BlueScreen وقتی که میخوام آنتی ویروس( Avira) رو پاک کنم ! البته با استفاده از فایل Dump فهمیدم که عیب ویندوزه ! از طرفی میدونم که مشکل رم نیست چون دقیقا سر یه مرحله ای اینطوری میشه !! با رمهای دیگه هم همینطور !
2 - کانکت نشدن به اینترنت به طوری که یکبار کانکت میشه و بلافاصله دیسکانکت میشه و برای دوباره کانکت شدن باید مودم خاموش روشن شه چون ارور 651 میده !! این مشکل توی ویندوز 7 نبود یعنی مودم سالمه و با NAT کردن مودم میشه بدون کانکشن زدن به اینترنت وصل شد ! ولی با این حال که اینترنت وصله دیگه هیچ کانشکنی مثلا همونایی که همه میدونیم عمل نمیکنه و با کانکت شدنشون اینترنت قطع و با دیسکانکت کردنشون دوباره اینترنت وصل میشه !!
و یکی دوتا چیز جزئی دیگه که یادم نیست چون ظاهرا اصلا مهم نبودن !
ولی مهم ترینشون همون دوتا مورد بود که با آپدیت حل نشدن !! البته توی سایت مایکرو سافت نوشته که توی کارایی ویندوز تاثیر مثبت داره این آپدیت ! ولی واسه من نتایجی که گفته بود رو نداشت !!
pooya_pc
31-10-2012, 21:48
سلام بچه ها یکی از دوستای من در یک فرو خارجی بهم گفت نسخه ای که لو رفته همون نهایی هست!! هیچ فرقی نکرده!! یکی هم گفت خریدم و همونه:( خلاصه اینکه فقط اعصاب خورد کنی واسه ما میمونه !!! من RTM بیش از 1و نیم ماهه نصب کردم با اسکایپ فعال کردم عالیه بخدا.هرکی کرک کرده و مشکل داره بدونه مشکل از نوع کرک هست. پس با اسکایپ هرکی فعال کرده مطمئن باشه یه ویندوز کاملاً اورجینال داره با قابلیت آپدیت.این ویندوزها که توسایتها هست فرومهای خیلی حرفه ای خارجی چیزی نزدن !! بچه ها بیخیال باشین :D
یا حق
لینک همین RTM رو دارید ؟
Windows 8 RTM Build 920032Bit ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
64Bit ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
tiyam 01
31-10-2012, 22:35
تو کامنتهای سایت p30day نوشتن retail فرقی با rtm نداره، یه نفر گفته با ویزا از خود مایکروسافت خرید کردم rtm زده (مثل همون چیزی که من گفتم) احتملاً مایکروسافت rtm دو ماه پش رو با یه کم اصلاح زده بیرون
havzhini
31-10-2012, 23:00
والســــــلام .
منم فکر میکنم همینطور باشه و مایکروسافت مثل ویندوزویستا گند زده و تمام.
نسخه RTM اونجوری سریع اومد روی نت اگه این نسخه هم فرقی داشت حتما همون روز اول سروصداش بلند میشد و میومد.
دوستان محترم لطف کنن یه لینک دانلود سریع و مطمعن از نسخه Enterprise که نسخه 32و64 باهم باشن برای اینکه کم حجمتر بشه بزارن لطفا.
دوستان روی لپ تاب من 7 نسخه پروفشنال هستش.لپ تاب هم سونیه.
الان سوالم اینه چطور آپدیتش کنم؟
باید منتظر موند تا نسخه خاورمیانه بیاد و روی سایت سونی هم بیاد.
کمی توضیح بدین ممنون میشم.
40 اودلار مبدی مایکروسافت بعد از Windows Update آپدیت وین 8 رو میگیری
havzhini
31-10-2012, 23:31
دوستان روی لپ تاب من 7 نسخه پروفشنال هستش.لپ تاب هم سونیه.
الان سوالم اینه چطور آپدیتش کنم؟
باید منتظر موند تا نسخه خاورمیانه بیاد و روی سایت سونی هم بیاد.
کمی توضیح بدین ممنون میشم.
اگه میخواید اورجینال اپگریت کنین باید برین به سایت مایکروسافت و با ویزا کارت ویندوز رو خریداری کنین و یا دانلودکنین یا dvdرو سفارش بدید.
البته خب حتما میدونین این برای ماها که توی مرز پرگهر زندگی میکنیم صادق نیست.
یادش به خیر منم ویستا اورجینال داشتم سون که اومد از hp ویندوز سون رو با 25دلار میتونستی اپگریت کنی ولی خب.............
saeed_136915
31-10-2012, 23:49
من هم اون نسخه ای که دانلودها گذاشته دانلود کردم اگه خدا بخواد فردا نصب میکنم. میدونم RTM هست ولی من خیلی گشتم تو نت فرقی نمیکنه با ریتیل
Silent TR
01-11-2012, 00:11
اگه نسخه معتبر تر و تست شده ایی موجود هستش لطفا برای دانلود معرفی کنید
havzhini
01-11-2012, 00:37
من هم اون نسخه ای که دانلودها گذاشته دانلود کردم اگه خدا بخواد فردا نصب میکنم. میدونم RTM هست ولی من خیلی گشتم تو نت فرقی نمیکنه با ریتیل
یعنی همین دانلودها رو دانلود کنیم؟؟؟اخه من نسخه 32ش رو دارم میخوام نسخه 64هم باهاش باشه ولی خب فقط همین نسخه Enterprise کفایت میکنه دیگه این همه نسخه الکی به چه دردی میخوره؟با این سرعت نت هم همینجوری 3روز طول میکشه تا تموم شه دانلودش.
کسی لینکی نداره که 32و64بیت باهم فقط نسخه Enterprise باشه؟؟؟
saeed_136915
01-11-2012, 00:43
یعنی همین دانلودها رو دانلود کنیم؟؟؟اخه من نسخه 32ش رو دارم میخوام نسخه 64هم باهاش باشه ولی خب فقط همین نسخه Enterprise کفایت میکنه دیگه این همه نسخه الکی به چه دردی میخوره؟با این سرعت نت هم همینجوری 3روز طول میکشه تا تموم شه دانلودش.
کسی لینکی نداره که 32و64بیت باهم فقط نسخه Enterprise باشه؟؟؟
فرقی نمیکنه اگه فقط Enterprise 64 بیتی هم بخوایین دانلود کنین بالای 3 گیگ حجمش میشه. بیشتر فایلهاشون مشترکه
Eblis 2011
01-11-2012, 00:49
فک نمیکنم اونقدرها هم عجله ای تو کار باشه .... فوقش یکی دو هفته دیگه میزنیم دانلود .... ویندوز سون غیر قابل تحمل نشده که بخوایم پاکش کنیم
از همین سایت میتونی بخری راحتتر هسنی!
Silent TR
01-11-2012, 01:18
من الان رو لپ تاپم ویندوز 7 اینترپرایز دارم ، نمیشه همینو با برنامه ایی چیزی اپدیتش کرد به 8 اینترپرایز ؟
و اینکه از کجا میتونم جدیدترین نسخه اینترپرایز ویندوز 8 نسخه 32 بیتی که تست هم شده باشه و معتبر باشه دانلود کنم ؟
Silent TR
01-11-2012, 01:22
یا اینکه میشه همون نسخه اینترپرایز قدیمیه رو دانلود کرد و بعدش از طریق آپدیت تو کنترل پنل همه چیزش رو آپدیت کرد و ورژنش رو اورد بالاتر ؟
از من میشنوید الان بیخیال شید تا یکی دو هفته ی دیگه که تکلیف معلوم میشه !! اگه قرار باشه این دوتا نسخه ی 5 آبان با قدیمی تره فرق داشته باشه خب حداقل آدم میدونه داره کدومو دانلود میکنه !! اگرم فرقی نداشته باشن که دیگه تصمیم با خود آدمه :)) مخصوصا با این سرعتایی که ماها داریم !!بخوایم بذاریم شبانه دانلود شه 4...5 شب طول میکشه !!
من امروز روزانه میزارم ....
این ماه ترافیکم زیاد مونده
اگه پارس آفلاین یاری کنه تا شب تمومه
نصبش میکنم و نتیجه رو بهتون میگم .....
Sent from my Galaxy S II using Tapatalk 2
faraways
01-11-2012, 09:23
من امروز روزانه میزارم ....
این ماه ترافیکم زیاد مونده
اگه پارس آفلاین یاری کنه تا شب تمومه
نصبش میکنم و نتیجه رو بهتون میگم .....
Sent from my Galaxy S II using Tapatalk 2
سلام
میشه بگید کدوم نسخه و لینک دانلود ؟
ممنون
من از p30world دانلود کردم و pro رو نصب کردم. تو قسمت versionش فقط نوشته 6.2 9200 windows 8 pro و اون نوشته ای که قبلا تاریخ رو نشون میداد دیگه نبود. فکر کنم همین درسته.راحت کرک هم شد.البته با ورژن قبلیش فرقی نمیکنه
البته فکر کنم ویندوزم آپدیت هم شده ها! شاید با آپدیت نهایی شده ولی pro که قبلا نبود پس همینه که مایکروسافت چند روز پیش گذاشته.
havzhini
01-11-2012, 10:27
من از p30world دانلود کردم و pro رو نصب کردم. تو قسمت versionش فقط نوشته 6.2 9200 windows 8 pro و اون نوشته ای که قبلا تاریخ رو نشون میداد دیگه نبود. فکر کنم همین درسته.راحت کرک هم شد.البته با ورژن قبلیش فرقی نمیکنه
البته فکر کنم ویندوزم آپدیت هم شده ها! شاید با آپدیت نهایی شده ولی pro که قبلا نبود پس همینه که مایکروسافت چند روز پیش گذاشته.
شما برین به این کلید رجیستری و یه اسکرین شات بزارین اینجا
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion
و یه بار هم چک اپدیت بزنین ببنین چیزی برای اپدیت میاد یانه..........چون بعضیها که اورجینال خریدن میگن که دیگه چیزی برای اپدیت نمیاد.
نسخه پی سی ورلد و دانلود ها درسته اصلا نسخه های all - in -one تا قبل 5 آبان نبود یا لااقل من ندیدم. منم دارم دانلود ها رو میگیرم
مال منم از p30 Download هست اینم عکس
از P30day هم گرفتم اما وقتی رو Setup کلیک میکنم این ارور رو میده
havzhini
01-11-2012, 10:52
مال منم از ----------- هست اینم عکسها
این نسخه P30day هست؟؟؟
الان این نسخش که فرق کرده با اون قدیمه.......اون قبلیه این بود 9200.win8_rtm.120725-1247
مال شما الان چیز دیگه 9200.win8_gdr.120926-1855
خیلی عجیبه این همه گفتن فرقی نداره الان معلوم شد فرق داره.
عکس ریحستر این ورژن هست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] download.com/fa/entry/32478/
اینم لیست آپدیت ها
ارور مربوط به این ورژن
الیته وبندوز رو از رو USB اجرا کردم و هنوز رایت نکردم
havzhini
01-11-2012, 11:20
داستان این تغییر ورژن مشخص شد.
با اپدیت ورژن عوض میشه و از rtm میشه GDR و یه سری مشکلات هم رفع میشه.
مثل اینکه زیاد فرقی نمیکنه که ورژن جدید باشه یا قدیمی با اپدیت هم میشه همون.
یعنی همینو دانلود کینم بعد آپدیتش کنیم میشه نسخه اصلی بعد کرکش کنیم مشکلی پیش نمیاد؟
بهترین راه اینه که نسخه دستکاری نشده مایکروسافت رو دانلود کنید و بزنین به آپدیت ورژنش عوض میشه دیگه نیازی به این همه دانلود کردن نسخه های دستکاری شده نیست
havzhini
01-11-2012, 11:42
یعنی همینو دانلود کینم بعد آپدیتش کنیم میشه نسخه اصلی بعد کرکش کنیم مشکلی پیش نمیاد؟
والا با همون نسخه قدیمی هم بیشتر افراد مشکلی ندارن........منم همین نسخه دوستمون رو از پی سی دانلود دارم ولی خب مشکل داره و حتی اپدیت نمیشه که شاید مشکل من از کرک باشه یا چیز دیگه.
ولی کاش کسایی که از پی سی دی یا دانلودها یا جاهای دیگه که ادعای نسخه 26اکتبر رو دارن دانلود کردن اونام یه اسکرین شات از رجسیتری بزارن ببینیم واقعا نسخه 26اکتبر هست یا نه.اگه نسخه جدید باشه قاعدتا باید این اپدیت رو داشته باشه و نیازی به اپدیت نداشته باشه.
دوستان یه نگاهی به این لینک بندازین فک کنم نسخه اصلی باشه
havzhini
01-11-2012, 11:48
بهترین راه اینه که نسخه دستکاری نشده مایکروسافت رو دانلود کنید و بزنین به آپدیت ورژنش عوض میشه دیگه نیازی به این همه دانلود کردن نسخه های دستکاری شده نیست
خب مشکل همینه مشخص نیست کدوم نسخه دستکاری نشدست.....همه که ادعای بدون دستکاری و نسخه نهایی رو دارن. ولی خب معلوم نیست کدوم نسخه واقعا دستکاری نشده ست.
کسایی که جدیدن دانلود و نصب کردن لطفا از رجسیتری یه اسکرن شات بزارن ببنیم کدوم نسخه اپدیت اورجینال داره و واقعا نسخه نهایی هست.
من از سایت softarchive نسخه enterprise دانلود کردم
بعد از آپدیت :
من از سایت softarchive نسخه enterprise دانلود کردم
بعد از آپدیت :
تاریخش که مال 26 سپتامبر هست. اما از اون نسخه که مربوط به آگوست بود جدیتره و بنظر نسخه فاینال میاد.اگه ممکنه لینکهاش رو بزارید.
من نسخه rtm نصب و بعد آپدیش کردم اینجور شد
Agame.Arash
01-11-2012, 13:19
ببخشید نسخه نهایی ماله 26 اکتبر حساب میشه?
Sent from my Sony Xperia S using Tapatalk 2
تاریخش که مال 26 سپتامبر هست. اما از اون نسخه که مربوط به آگوست بود جدیتره و بنظر نسخه فاینال میاد.اگه ممکنه لینکهاش رو بزارید.
خب ببینید نسخه ای که من 1 ماه پیش دانلود کردم بعدش براش آپدیت اومد لیست آپدیتهای خود مایکروسافت اینا بود
delmigprov.exe 24 KB
Windows8-RT-KB2756872-x64.msu 162.8 MB
Windows8-RT-KB2761094-x64.msu 6.9 MB
Windows8-RT-KB2764870-x64.msu 430 KB
بعد که دانلودشون کردم و نصب کردم زrtm به gdr عوض شد
نسخه ای که چند روز پیش اومده باید gdr باشه تا دردسر اپدیت این قبلیها رو حداقل نداشته باشیم
یعنی این نسخه ی GDR مربوط به 26 اکتبر نسخه ی Enterprise هم داره ؟؟
من Enterprise رو گرفتم آپدیت کردم شد GDR
این نسخه آخره یا واسه تست دلوپر ها ؟
havzhini
01-11-2012, 13:47
یعنی این نسخه ی GDR مربوط به 26 اکتبر نسخه ی Enterprise هم داره ؟؟
نسخه rtm با یه اپدیت تبدیل میشه به ورژن gdr که تاریخ این اپدیت 26سپتامبر هست........حالا نسخه 26اکتبر اپدیت دیگه ای هم داره یا نه معلوم نیست.
اصلا معلوم نیست هنوز این نسخه 26اکتبر حتی همین اپدیت رو روی خودش داره یا باید اینم مثل نسخه rtm لازم داشته باشه دانلودش کنه.
سافتگذر اعلام کرد همون نسخه اینترپرایزی که تو سایتش هست نسخه 26 اکتبره:46:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]***************gozar.com/WebPage/SoftwareDescription.aspx?SoftwareId=955 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Red EXotic
01-11-2012, 14:11
من Enterprise رو گرفتم آپدیت کردم شد GDR
این نسخه آخره یا واسه تست دلوپر ها ؟
من اینو دانلود کردم، نسخه فاینال نیست
سافتگذر اعلام کرد همون نسخه اینترپرایزی که تو سایتش هست نسخه 26 اکتبره:46:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]***************gozar.com/WebPage/SoftwareDescription.aspx?SoftwareId=955 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ولی مشخصاتی که زیرش داده مربوط به نسخه های قدیمی تره :|
asstubirs
01-11-2012, 14:23
Microsoft Windows 8 Enterprise RTM x64 MSDN
دانلود نسخه نهایی(RTM) و اورجینال(MSDN) ویندوز 8 (ویرایش 64 بیتی)
بعد از ارائه اولین نسخه اورجینال مایکروسافت از ویندوز 8 یک نسخه دیگری در بخش MSDN منتشر شد که آن را جایگزین نسخه قبلی می کنیم. این سومین نسخه نهایی است که ارائه می شود. اولی نهایی بود ولی اورجینال مایکروسافت نبود. دومی اورجینال مایکروسافت بود ولی MSDN نبود و این سومی MSDN است.
بهترین و جدیدترین کرکها همواره در صفحه دانلود نسخه 32 بیتی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و در نوار ابزار سایت قرار می گیرند.
از تغییرات قابل توجه این ویندوز می توان به system-on-a-chip که به اختصار SOC نامیده می شود و همچنین mobile ARM processors اشاره کرد.
اطلاعات دقیق این نسخه:
Windows 8 Enterprise (x64) - DVD (English)
File Name: en_windows_8_enterprise_x64_dvd_917522.iso
Languages: English
SHA1: 4EADFE83E736621234C63E8465986F0AF6AA3C82
این نسخه همان نسخه اصلی مایکروسافت است که به طور رسمی در تاریخ 26 اکتبر 2012 ارائه شده است.
اطلاعات دقیق نسخه قبلی:
MICROSOFT.WINDOWS.8.ENTERPRISE.RTM.X64.VOLUME.ENGL ISH.DVD-WZT
BUILD: 6.2.9200.16384.WIN8_RTM.120725-1247
FILE: 9200.16384.120725-1247_x64frev_Enterprise_VL_HRM_CENA_X64FREV_EN-US_DVD.iso
SIZE: 3,490,912,256 byte
SHA-1: 73DF20A98D8CDF52E70FBFFECBEBA63F2A242322
MD5: 73CE7A432BA94AFC2C7A4F05B507D8F1
CRC: C5BF29FF
NOTE: this is original M$ image.
by W.Z.T
8|3|12
حداقل سیستم مورد نیاز برای نصب
• Processor: 1 gigahertz (GHz) or higher.
• RAM: 2 GB for 64-bit version.
• Free space on hard disk: 20 GB for 64-bit version.
• Graphics: graphics device Microsoft DirectX 9 or higher.
• Additional requirements to use certain features
• To use the touch capabilities want a tablet or a monitor that supports multi-touch technology
• To access the Shop Windows to boot and run applications that require an active Internet connection and a screen resolution
less than 1024 x 768 pixels.
اینو سایت سافت گذر گذاشته
یعنی چی ؟
این نسخه سافت گذر هست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]=50250
يعني اينکه اين نسخه که الان يک ماه است عرضه شده نسخه اورجينال RTM هست ولي نسخه ريتيل که براي کاربران عادي فروخته ميشه نيست
asstubirs
01-11-2012, 14:37
این سایت این نسخه رو برای فروش گذاشته .
Red EXotic
01-11-2012, 14:46
نسخه ای که سافتگذر گداشته رو من ندارم ولی طبق مشخصاتی که داده باید نسخه اصلی باشه
Windows.8.Enterprise((X86))Final.Retail((ENGLISH)) .Inc.Activator
mirror
mirror
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ator.Softarchive.net.part1.rar.html
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ator.Softarchive.net.part2.rar.html
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ator.Softarchive.net.part3.rar.html
mirror
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ator.Softarchive.net.part1.rar.html
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ator.Softarchive.net.part2.rar.html
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ator.Softarchive.net.part3.rar.html
Windows.8.Enterprise((X64))Final.Retail((ENGLISH)) .Inc.Activator
mirror
mirror
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ator.Softarchive.net.part4.rar.html
mirror
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ator.Softarchive.net.part4.rar.html
asstubirs
01-11-2012, 14:50
این سایت این نسخه رو برای فروش گذاشته .
نظرتون چیه؟
این retail هست یا نه؟
من به سرم زده همون All In One سایت دانلودها که تاریخ قرار گرفتنش 10آبان یعنی دیروزه رو دانلود کنم !!!
این نسخه فکر نمیکنم Retail باشه ! ولی با آپدیت Retail میشه ؟؟ یا فقط از RTM به gdr تبدیل میشه ؟؟ اینایی که گفتم جفتشون یکیه ؟؟ :sq_6:
من دو/سه ماه پیش نسخه ی 32 بیتی رو از پی سی دانلود گرفتم ولی چنتا مشکل داره که چند صفحه قبل گفتم !
الان میخوام 64 بیتی بگیرم ولی نسخه ی 26 اکتبر و اینترپرایسش نیست ! این نسخه ای که میخوام فقط توی این پک پیدا میشه !!
تازه میترسم اینم همون مشکلات رو داشته باشه و فقط به این 5 گیگ ترافیک ظلم بشه ! :sq_19:
کسی لینک سافت گذر رو داره ؟
کسی لینک سافت گذر رو داره ؟
بفرما داخل دم در بده....:sq_25:
عزیزم لینکو فقط کاربران vip دارن که اونا هم یوزر پسوردی که پول دادن رو برای من و شما نمیزارن به رایگان واسه دانلودهای ویژه:sq_3:
منظورم از سایت دیگه! خود سافت گذر هم که نخریده !
البته خودم لینک دارم اما حجمش با سافت گذر نمیخونه!
سافتگذر که پولیه
اما میتونی هش کد ویندوز سافتگذر رو در گوگل سرچ کنی و از لیست سایتها هر کدوم مطمنتره بگیری
در اخر فایل دانلودی رو با این هش کد مطابقت بده
Windows 8 Enterprise (x64) English
3329 MB
File Name: en_windows_8_enterprise_x64_dvd_917522.iso
با لینکی که دادم مطابقت داره
Mahdi_Moosavi
01-11-2012, 15:44
Microsoft Windows 8 Professional 64 Bit Retail - 3.37 GB
دانلود :
سرور رپیدباز :
منبع :
Red EXotic
01-11-2012, 15:46
Windows 8 Enterprise FINAL (x64) - DVD (English) - [MSDN - Untouched] + K.J Activator
Windows 8 Enterprise FINAL (x64) - DVD (English) - [MSDN - Untouched] + K.J Activator | 3.25 GB
This Is The Original Microsoft Windows 8 Enterprise FINAL (64-bit) ISO From Microsoft. Genuine Untouched MSDN ISO.
ISO Info:
File Name: File Name: en_windows_8_enterprise_x64_dvd_917522.iso
Instructions:
1) Burn ISO file into a DVD with MINIMAL speed.
2) Install as normal.
3) After the system is ready use Windows Loader to activate.
این نسخه ایه که سافتگذر تو سایتش گذاشته و مشخصاتش هم تو سایت مایکروسافت ثبت شده:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]=50250
اگه دوستی لطف کنه و مستقیمش کنه ما هم دعاش می کنیم
Silent TR
01-11-2012, 15:47
اینم لینک مستقیم نسخه 32bit
دوستان من اینو بالاخره دانلود و نصب کردم !
فقط اون عکسی که نشون میداد ورژن ویندوز چیه و retail هست یا rtm از کجا بودش ؟
این مسیر رو بزن و اسکرین شات بگیر
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsof t\Windows NT\CurrentVersion
این نسخه ایه که سافتگذر تو سایتش گذاشته و مشخصاتش هم تو سایت مایکروسافت ثبت شده:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]=50250
قبلا لینک دادم دارم دان میکنم الان
Lord Farshad
01-11-2012, 16:26
Windows 8 Enterprise FINAL (x64) - DVD (English) - [MSDN - Untouched] + K.J Activator
Windows 8 Enterprise FINAL (x64) - DVD (English) - [MSDN - Untouched] + K.J Activator | 3.25 GB
This Is The Original Microsoft Windows 8 Enterprise FINAL (64-bit) ISO From Microsoft. Genuine Untouched MSDN ISO.
ISO Info:
Instructions:
2) Install as normal.
دوستان اگر این فایل رو تایید میکنید صد در صد ؛ تا لیچش کنم.
Silent TR
01-11-2012, 16:29
این مسیر رو بزن و اسکرین شات بگیر
عزیز من لطفا کامل بگید که اینو من کجا بزنم ؟
Silent TR
01-11-2012, 16:32
و اینکه قسمت run این ویندوز کجاست ؟ و چطوری میادش ؟
موس رو ببر گوشه سمت راست تا سرچ بیاد بعد روش کلیک کن بعدش تمام برنامه ها رو میبینی Run اخراست
برای ریجستری هم برو این قسمت C:\Windows\regedit.exe
حالا مسیر زیرشاخه ها رو بگیر برو تا برسی :
وقتی موسو رو به طرف سمت راست میاری پنجره ای ظاهر میشه سرچ رو انتخاب کن و اونجا بزن regedit و همین regedit رو که پیدا کرد کلیک کن روش و این مسیر رو پیدا کن همین
havzhini
01-11-2012, 16:40
عزیز من لطفا کامل بگید که اینو من کجا بزنم ؟
توی قسمت سرچ یا محیط مترو تایپ کنین regedit بعد وارد بخش رجیستری که شدید این قسمتهارو از سمت چپ دنبال کنین و در از قسمت اخر یک عکس بگیرید و اینجا قرار بدید.
Amir Hossein
01-11-2012, 16:40
سلام
چه راه های سختی برای باز کردن run میدین:31:
windows+R
Silent TR
01-11-2012, 16:44
اونی که من دانلود کردم هم RTM هستش !
اما ویندوز خیلی جالبیه
من خوشم اومد ازش
Amir Hossein
01-11-2012, 16:47
یه اسکرین شات میذارید؟
Lord Farshad
01-11-2012, 16:51
ISO Info:
Instructions:
2) Install as normal.
دوستان ؛ من این نسخه رو لیچش کردم و حالا میخوام بذارمش توی W-BB . تاییدش میکنید ؟
Silent TR
01-11-2012, 17:02
یه اسکرین شات میذارید؟
خدمت شما
اسکرین شات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
به نظرم مهم نیست rtm باشه یا retail و جدیدترین آپدیت های ماکروسافت میشه ویندوز رو به روز کرد (من الان زدم 4 یا 5 تایی آپدیت جدید پیدا کرد که حدودا 150 مگ میشدن که زدم آپدیت ها نصب بشن )
نسخه AIO
تست شد همون RTM
Amir Hossein
01-11-2012, 17:14
دوستان یه سوال
حالا این نسخه 26 اکتبر با قبل 26 اکتبر فرق داره
Silent TR
01-11-2012, 17:21
دوستان یه سوال
حالا این نسخه 26 اکتبر با قبل 26 اکتبر فرق داره
اگر هم فرقی داشته باشه باید با این آپدیت ها که برای ویندوز میاد فرقاشون از بین رفته باشه !
Amir Hossein
01-11-2012, 17:33
من واقا سر در گم شدم retail/rtm/msdn/final/aio
میشه یه نسخه خوب از enterprise که مربوط به 26ام میشه بذارید؟
ممنون
Lord Farshad
01-11-2012, 17:33
درود.
دوستان لینک ها رو به صورت مستقیم شده قرار دادم و تاپیکش رو هم زدم. یه اسم هم براش گذاشتم :
PERSIAN GULF FOR EVER
لینک منبع و دانلود :
saeediranzad
01-11-2012, 17:39
سلام
من نسخه Release Preview را دارم. چطور میشه ان را به Pro تبدیل کرد؟ منظورم اینه که نخواهم دوباره 3 و خرده ای گیگ دانلود کنم. مثلاً با 300-400 مگ سروته کار را بهم برسونم.
Red EXotic
01-11-2012, 17:42
قبلا لینک دادم دارم دان میکنم الان
ممنون دوست عزیز ولی سرعت این لینک خیلی پایینه
در هر صورت بازم ممنون
درود.
دوستان لینک ها رو به صورت مستقیم شده قرار دادم و تاپیکش رو هم زدم. یه اسم هم براش گذاشتم :
PERSIAN GULF FOR EVER
لینک منبع و دانلود :
با تشکر از شما به خاطز مستقیم کردن لینکا
این یکی سرعتش خیلی خوبه
درود.
PERSIAN GULF FOR EVER
لینک منبع و دانلود :
ممنون دوست عزیز:40:
دوستان همین نسخه اصل مایکروسافته من که رفتم واسه دانلود
دوستان ؛ من این نسخه رو لیچش کردم و حالا میخوام بذارمش توی W-BB . تاییدش میکنید ؟
اگه لیچ کردی بده ما هم بگیریم:sq_8:
Lord Farshad
01-11-2012, 17:55
با تشکر از شما به خاطز مستقیم کردن لینکا
این یکی سرعتش خیلی خوبه
ممنون دوست عزیز[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان همین نسخه اصل مایکروسافته من که رفتم واسه دانلود
اگه لیچ کردی بده ما هم بگیریم:sq_8:
خواهش میکنم از همه ی دوستان عزیز :) برید حالش رو ببرید و دانلودش کنید :) :)
فقط این دوست احمق ما :( با من آن شد ؛ الان منو بن کردند و تاپیکش رو بستند ؛ بعد اون که عامل فتنه بود رو نگه داشتند :دی
پیغام دادم که اشتباه شده و درستش کنید.
فایل توی حساب شخصی خودمه ؛ با خیال راحت و با سرعت دانلودش کنید.
masouddaniali
01-11-2012, 18:02
درود.
PERSIAN GULF FOR EVER
لینک منبع و دانلود :
این لینکی که گذاشتین چه فرقی با این نسخه که تو سایت p30day گذاشته داره؟
پی 30 دی All in one هست و RTM
Windows.8.Professional.Final.Retail.X86-X64.English.AIO.iso
این تایید شده مایکروسافت هست
en_windows_8_enterprise_x64_dvd_917522.iso
لینک ISO بصورت مستقیم :
لینک آقا فرشید هم به صورت ریپ در 2 پارت که تو کامنت قبلی موجوده
masouddaniali
01-11-2012, 18:27
پی 30 دی All in one هست و RTM
Windows.8.Professional.Final.Retail.X86-X64.English.AIO.iso
این تایید شده مایکروسافت هست
en_windows_8_enterprise_x64_dvd_917522.iso
رو چه حسابی میگید مورد تاییده؟!
یه اسکرین شات بدارید ببینیم retailهست یا rtm؟
Lord Farshad
01-11-2012, 18:30
این لینکی که گذاشتین چه فرقی با این نسخه که تو سایت p30day گذاشته داره؟
عزیز من خودم هنوز دانلودش نکردم ولی اینطور که دوستان میگند ؛ نسخه ی اصلی مایکروسافت هست (به خاطر تطابق SHA1).
و اینهم لینک دانلودش در 2 قسمت که داخل حساب شخصی خودم هست؛ خیالت از بابت ماندگاری و سرعتش راحت راحت باشه :
رو چه حسابی میگید مورد تاییده؟!
یه اسکرین شات بدارید ببینیم retailهست یا rtm؟
هنوز کسی دانلود نکرده که اسکرین شات داشته باشیم
من هم مثل بقیه داریم دانلود میکنم
masouddaniali
01-11-2012, 18:44
هنوز کسی دانلود نکرده که اسکرین شات داشته باشیم
من هم مثل بقیه داریم دانلود میکنم
خوب این که تابلو retail نیست چون برا دو ماهه پیشه
خوب این که تابلو retail نیست چون برا دو ماهه پیشه
عجب صوتی شد :sq_2:
پس چرا سافت گذر گقته :
این نسخه همان نسخه اصلی مایکروسافت است که به طور رسمی در تاریخ 26 اکتبر 2012 ارائه شده است.
Red EXotic
01-11-2012, 19:05
عجب صوتی شد :sq_2:
پس چرا سافت گذر گقته :
فکر نمی کنم سوتی در کار باشه
این نسخه همون نسخه اصلیه و اگر هم بعدا" تفاوتی باشه به خاطر آپدیته و بس
تو فرومهای خارجی هم سر بزنین عقیده اکثریت کاربرا همینه
masouddaniali
01-11-2012, 19:05
همونطور که بقیه دوستان گفتن سایتهای معتبر مثل میهن دانلود,سافت 98پی 30 دانلود هر وقت گذاشتن بدونید که فایناله
من نسخه 64 بیتی سافت گذر رو بعنوان نسخه اصلی قبل از 26 اکتبر منتشر کرد رو نصب کردم اینم اسکرین شات
بعدش 253 مگ ویندوز رو آپدیت کردم شد این
دوستان ورژن ريتيل هنوز نيومده الکي وقتتون رو صرف دانلود نکنيد هرچي دانلود کنيد rtm هست از ما گفتن ...
همین نسخه اینترپرایز که دوستان لیچ کردن اصل مایکروسافته
حالا از ما گفتن بود بشینید تا ریتیل بیاد مایکروسافت که دیگه صد نمونه ویندوز نمیزنه همین نسخه قابل اپدیت به اخرین ورزنه
من واقا سر در گم شدم retail/rtm/msdn/final/aio
میشه یه نسخه خوب از enterprise که مربوط به 26ام میشه بذارید؟
ممنون
اینو با خیال راحت دانلود کن ، من گرفتم آپدیت هم کردم ، هیچ مشکلی هم نداشت ،
#372 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
tiyam 01
01-11-2012, 22:00
این نسخه P30day هست؟؟؟
الان این نسخش که فرق کرده با اون قدیمه.......اون قبلیه این بود 9200.win8_rtm.120725-1247
مال شما الان چیز دیگه 9200.win8_gdr.120926-1855
خیلی عجیبه این همه گفتن فرقی نداره الان معلوم شد فرق داره.
مال منم از p30 Download هست اینم عکس
آپدیت KB2756872 هست. بالاخره فهمیدیم این KB2756872 چیه
KB2756872 Upgrades Windows 8 RTM To GDR Release ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])Copyright © Walker ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 21 Oct 2012 19:06
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Prior to official launch of Windows 8 on this coming Oct 26, Microsoft has released the General Availability Cumulative Update (KB2756872) to upgrade Windows 8 RTM to GDR release.
This post-RTM update is huge, about 160MB for 64bit and 97MB for 32bit system, contains fixes for improving reliability and performance in battery life, Windows 8 apps, Start screen, audio and video playback, and driver compatibility.
Following the update, both of these Registry keys value also changed in tandem (for 64-bit version):
BuildLab
RTM release: 9200.win8_rtm.120725-1247
GDR release: 9200.win8_gdr.120926-1855
BuildLabEx
RTM: 9200.16384.amd64fre.win8_rtm.120725-1247
GDR: 9200.16424.amd64fre.win8_gdr.120926-1855
What’s that RTM and GDR mean? And, how to interpret the BuildLab and BuildLabEx version number?
The RTM is short for Release to Manufacturing/Marketing (ready for general availability) and GDR means General Distribution Release (containing security and critical stability issue fixes).
As for the Registry keys value, I think it logically means build 9200 of 16424th compilation revision 16424 compiled on x64 system in lab win8_gdr at 2012-09-26 18:55. No? Wrong? OK, prove it with reference link of reputable source :)
حالا واسه چی هست ؟؟
upgrade Windows 8 RTM to GDR release
This post-RTM update is huge, about 160MB for 64bit and 97MB for 32bit system, contains fixes for improving reliability and performance in battery life, Windows 8 apps, Start screen, audio and video playback, and driver compatibility
tiyam 01
01-11-2012, 22:36
حالا واسه چی هست ؟؟
ای خدا. مگه خط دوم ننوشته بود KB2756872 Upgrades Windows 8 RTM To GDR Release
آپگرید wsindows 8 rtm به GDR Releas .. پایینش هم توضیح داده GDR Releas (احتمال خیلی زیاد همون نهایی) هستش ...
------------------------------------------------------------------
به نظر من کسایی که قبلاً rtm رو دانلود کردن (مثل من) الان فقط اپدیت KB2756872 رو دانلود کنن، کسایی هم که هنوز دانلود نکردن، یه لینک مطمئن از همین rtm رو دانلود کنن + آپدیت KB2756872
upgrade Windows 8 RTM to GDR release
This post-RTM update is huge, about 160MB for 64bit and 97MB for 32bit system, contains fixes for improving reliability and performance in battery life, Windows 8 apps, Start screen, audio and video playback, and driver compatibility.
یعنی نسخه rtm رو آپدیت کنیم و تبدیل بشه به gdr همه چی حله؟
ای خدا. مگه خط دوم ننوشته بود KB2756872 Upgrades Windows 8 RTM To GDR Release
آپگرید wsindows 8 rtm به GDR Releas .. پایینش هم توضیح داده GDR Releas (احتمال خیلی زیاد همون نهایی) هستش ...
------------------------------------------------------------------
به نظر من کسایی که قبلاً rtm رو دانلود کردن (مثل من) الان فقط اپدیت KB2756872 رو دانلود کنن، کسایی هم که هنوز دانلود نکردن، همین rtm رو دانلود کنن + آپدیت KB2756872
90نسخه روزه مایکروسافت چی با اونم میشه؟:دی
saeed774
01-11-2012, 22:47
یعنی نسخه rtm رو آپدیت کنیم و تبدیل بشه به gdr همه چی حله؟
من این کارو از 27 اکتبر انجام دادم و آپدیتی در حدود 200 مگ هم دانلود و نصب کرد و تبدیل به اصطلاح آخرین ورژن 8 شد !
منتهی الان دوباره به ویندوز 7 روی آوردم . به نظرم ویندوز 8 خیلی کسل کننده بود و باز و بسته فولدرها و برنامه ها اذیتم میکرد .
tiyam 01
01-11-2012, 22:53
90 روزه همون rtm هست دیگه 9200.win8_rtm.120725-1247
هنوز میهن دانلود در قبال این سیاست سکوت کرده و چیزی واسه دانلود نذاشته .... به نظرم هنوزم باید صبر کرد ..... من هنوزم مشکوکم به این نسخه ها
احتمال زیاد همین آپدیت باشه. به چند دلیل: طبق گفته یوزرهای همین جا بیلد نامبر بعد از آپدیت عوض میشه، آپدیت هم مال مایکروسافت هست و مال سایتهای متفرقه نیست که بگیم این بیلد نامبر با ترفندهایی دستکاری شده ... دلیل دیگه. کسایی که ویندوزشون رو از هفت به هشت اپگرید کردن (خریداری کردن) بیلد نامبر همین rtm رو داشتن
احتمالاً سایتها همین rtm رو با اپدیت KB2756872 اینترگریت کنن و به عنوان ریتیل بیرون بدن
90 روزه که خود مایکروسافت گذاشته بعد 90 روز کلا از کار میافته با کرک هم درست نمیشه باید پاکش کنی
اون برا توسعه دهنده هاس
نه
من که میگم بهترین کار صبر کردنه
این که نشد حرف ... با آپدیت بخواد از rtm به نسخه کامل و بی نقص تبدیل بشه .... اگه کسی دسترسی به نت نداشته باشه باید نسخه ی داغون rtm رو تحمل کنه ؟
نه اینطوری نیست !! چند روز دیگه شرکتا میان اون آپدیت رو روی ویندوز نصب میکنن و در حالی که ویندوز این آپدیت رو نصب شده و به همراه داره به عنوان نسخه ی 26اکتبر و کامل بیرون میدن ! یعنی شما وقتی ویندوز رو نصب میکنی اون آپدیت روش نصبه !
tiyam 01
02-11-2012, 00:04
منم ویندوز رو آپدیت کردم... بعد از نصب KB2756872 بیلد نامبر شد 120913 (اگه اشتباه نکنم) ... 3 فایل دیگه (10 مگ) دانلود کردم شد 9200.win8_gdr.120926-1855
Eblis 2011
02-11-2012, 00:05
نه اینطوری نیست !! چند روز دیگه شرکتا میان اون آپدیت رو روی ویندوز نصب میکنن و در حالی که ویندوز این آپدیت رو نصب شده و به همراه داره به عنوان نسخه ی 26اکتبر و کامل بیرون میدن ! یعنی شما وقتی ویندوز رو نصب میکنی اون آپدیت روش نصبه !
خب عزیزم منم همینو میگم دیگه .... دارم میگم هنوز نسخه کاملش موجود نیست تو نت و دانلود کردن اینا یه چیز الکیه ..... واسه اونایی که عشق آپدیت هستند خوبه :sq_25:
نسخه p30day خوب هست یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یکی جواب بده
من پیشنهاد میکنم چند روز دیگه هم صبر کن !!
منم ویندوزم مشکل داره باید زودتر عوضش کنم ، تازه میخوام 64بیتی دانلود کنم ! نمیخوام 4.5 گیگ دانلود کنم بعد آخراش که میشه بفهمم نسخه ی درست حسابیش اومد !! از طرفی الان بخواید بگیرید هربار که میخواید ویندوز نصب کنید باید 200 مگ فقط آپدیت دانلود کنید روش !
پس بهتره چند روزی صبر کنیم تا شرکتا (سایتا ) آپدیت رو روش نصب کنن بعد بذارن واسه دانلود !
یعنی با 200 مگ دانلود میشه نسخه نهایی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!
نسخه 90 روزه خود مایکروسافت بعد 90 روز کلا از کار میفته ؟؟کرک نمیشه؟
Eblis 2011
02-11-2012, 00:37
نسخه 90 روزه خود مایکروسافت بعد 90 روز کلا از کار میفته ؟؟کرک نمیشه؟
خیر نمیشه ...
خیر نمیشه ...
پس به لینک خوب بدین که دانلود کنم
ممنونم
من لینک خودمو دانلود کردم
تا یه ساعت دیگه نصبش میکنم
فقط یه راهی بگید که بفهمم نسخه ریتیل هست یا نه؟
ویرایش هر سریال نامبری میزنم قبول نمیکنه
یه نفر یه سریال درست به ما میده؟
havzhini
02-11-2012, 08:49
یه چیز جالب داره با اپدیت درایورها و نرمافزارها هم اپدیت واسشون میگیره........واسه من درایور کارت صدا و تاچ پد رو گرفت خودش.
کسی نسخه پرو داره که خودش درایور رو دانلود کنه؟؟؟
سایت softarchive یه اسکرین شات از دی وی دی ارجینال مایکروسافت گذاشته که نسخه عربی خریداری شده هست و بیلد نامبر همون هست و توی ریجستری زده rtm
tiyam 01
02-11-2012, 11:05
این که نشد حرف ... با آپدیت بخواد از rtm به نسخه کامل و بی نقص تبدیل بشه .... اگه کسی دسترسی به نت نداشته باشه باید نسخه ی داغون rtm رو تحمل کنه ؟
خب عزیزم منم همینو میگم دیگه .... دارم میگم هنوز نسخه کاملش موجود نیست تو نت و دانلود کردن اینا یه چیز الکیه ..... واسه اونایی که عشق آپدیت هستند خوبه :sq_25:
آپدیت یه فایل 100 مگی هست (واسه 32 بیتی) از سایت مایکروسافت دانلود میشه، هر وقت ویندوز نصب کردید اون رو هم نصب میکنید احتیاجی به دسترسی دوباره به اینترنت نیست.. آپدیتهای دیگه هم حدود 20 مگ هستن
یا میتونید صبر کنید برنامه ای مثل RT Se7en Lite برای ویندوز 8 بیاد و dvd نصب ویندور رو با آپدیتها اینترگریت (یا کاستومایز) کنید
90 روزه که خود مایکروسافت گذاشته بعد 90 روز کلا از کار میافته با کرک هم درست نمیشه باید پاکش کنی
اون برا توسعه دهنده هاس
90 روزه مگه با rtm نیستید؟ اگه قراره بعد 90 روز غیر فعال شه چرا مایکروسافت همینو واسه فروش گذاشته؟؟
سریال لازم نیست، بدون سریال نصب کن
سریال لازم نیست، بدون سریال نصب کن
چجوری؟
هر کاری میکنم بدون سریال دکمه next غیر فعاله ....
Lord Farshad
02-11-2012, 11:13
درود.
هر دو فایل :
روی هم نزدیک به 90 تا دانلود گرفتند. احتمال بسیار زیاد منم همینو دانلود کنم ؛ هر موقع هم نسخه ی دیگه ای اومد ؛ اون رو هم دانلود میکنیم :دی
سلام یک سوال
این نسخه با کینکت هم کار می کنه
کسی امتحان کرده؟
tiyam 01
02-11-2012, 11:28
چجوری؟
هر کاری میکنم بدون سریال دکمه next غیر فعاله ....
skip نداره؟؟ من که سریال وارد نکردم، مثل ویندوز 7
سایت softarchive یه اسکرین شات از دی وی دی ارجینال مایکروسافت گذاشته که نسخه عربی خریداری شده هست و بیلد نامبر همون هست و توی ریجستری زده rtm
سلام
مال منم دقیقا همینه اگه خواستین شات هم میزارم من نسخه پی سی ورلد رو دانلود کردم:sq_25:
XKY4K-2NRWR-8F6P2-448RF-CRYQH
این لعنتی رو قبول نمیکنهپ
در حالیکه همه جا نسخه pro سریال نامبرش همینه ...
دوستان بالاخره یه نسخه اصل پیدا نشد ما دانلود کنیم.
چرا اینطوری شده ویندوز8 برا 7 که سریع اومد لینکاش
خلاصه اگه کسی یه نسخه مطمین پیدا کرد بی زحمت اینجا هم بذاره دانلود کنیم ما.
این لعنتی رو قبول نمیکنهپ
در حالیکه همه جا نسخه pro سریال نامبرش همینه ...
از کجا دانلود کردی؟
از کجا دانلود کردی؟
از همون تورنتی که تو صفحه 18 گذاشتم
خیلی ها هم نصبش کردن و مشکلی نداشتن ....
این سریالی که امیر جان داده
رو من دیشب زدم راحت قبول کرد مشکلی نداره
از همون تورنتی که تو صفحه 18 گذاشتم
خیلی ها هم نصبش کردن و مشکلی نداشتن ....
اینام تست بزن
FB4WR-32NVD-4RW79-XQFWH-CYQG3
RR3BN-3YY9P-9D7FC-7J4YF-QGJXW
BN3D2-R7TKB-3YPBD-8DRP2-27GG4
NG4HW-VH26C-733KW-K6F98-J8CK4
GNBB8-YVD74-QJHX6-27H4K-8QHDG
این ویندوزی که خوده p30world واسه دانلود گذاشته سالمه؟
بعد اگه اینو دانلود کنیم کدوم ورژن واسه نصب بهتره؟
mrbahram
02-11-2012, 14:36
سلام دوستان یکی بیاد مارو روشن کنه الان بهترین و کامل ترین نسخه کددوم ه دان کنیم.............
ممنون میشم
اینام تست بزن
FB4WR-32NVD-4RW79-XQFWH-CYQG3
RR3BN-3YY9P-9D7FC-7J4YF-QGJXW
BN3D2-R7TKB-3YPBD-8DRP2-27GG4
NG4HW-VH26C-733KW-K6F98-J8CK4
GNBB8-YVD74-QJHX6-27H4K-8QHDG
حدس میزنم دانلود من مشکل داره .....
چون تو سرور که این سریال رو میزدم قبول میکرد و میرفت جلو ....
masouddaniali
02-11-2012, 15:39
سلام دوستان یکی بیاد مارو روشن کنه الان بهترین و کامل ترین نسخه کددوم ه دان کنیم.............
ممنون میشم
زیاد فرقی بینشون نیست همه برای 15/8/2012 هستند
اما با آپدیت میشه بروزشون کرد
به نظر من پی 30 دی بهتر از بقیه ست
saeed_136915
02-11-2012, 16:49
سلام دوستان من اونی که دانلودها گذاشته بود رو دانلود و نصب کردم. هیچ مشکلی باهاش ندارم فعلا خیلی خوب کار میکنه. فقط حیف که یه اکتیویتر درست و حسابی واسش نیومده
m_sports2006
02-11-2012, 17:16
سلام.من داشتم این 2 فایل
میگرفتم که قطع شد دیگه هم داتلود نمیکنه همراه idm دانلود کردم ارور time out میده
Lord Farshad
02-11-2012, 18:31
سلام.من داشتم این 2 فایل
میگرفتم که قطع شد دیگه هم داتلود نمیکنه همراه idm دانلود کردم ارور time out میده
مشکل موقتی بود عزیز و بعد چند دقیقه هم حل شد کاملا. میتونی دانلودت رو ادامه بدی عزیز.
نزدیک به 130 تا دانلود داشتند روی هم/
به رایگان هم میتونی از اون بالا ثبت نام کنی؛ البته نیاز آن چنانی هم بهش نیست ؛ چون هیچ محدودیت سرعتی نداری و حساب خودمه ؛ واسه ی دوستان نگهشون میدارم.
m_sports2006
02-11-2012, 18:50
ممنون درست شد
D o l f i n
02-11-2012, 20:33
عزیزانی که نسخه اینترپرایز رو دارن چطوری اکتیو کردن اگه از کرک خاصی استفاده کردید ممنون میشم بگید
عزیزانی که نسخه اینترپرایز رو دارن چطوری اکتیو کردن اگه از کرک خاصی استفاده کردید ممنون میشم بگید
کرک های این صفحه رو تست کنید . احتمال زیاد جواب میده ::sq_25:
tiyam 01
02-11-2012, 20:47
این برای من کار کرد مثل اینکه مال سافت گذر هست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ویندوز رو اپدیت کردم باز فعاله
Eblis 2011
02-11-2012, 21:03
طبق مکاتبه ای که همین الان با سایت میهن دانلود داشتم عنوان کردن که در حال آماده سازی ویندوز 8 می باشند و تا یک الی دو روز دیگه بر روی سایت قرار میگیره با کرک سالم برای دانلود کاربرا .....
animsprite
02-11-2012, 21:08
طبق مکاتبه ای که همین الان با سایت میهن دانلود داشتم عنوان کردن که در حال آماده سازی ویندوز 8 می باشند و تا یک الی دو روز دیگه بر روی سایت قرار میگیره با کرک سالم برای دانلود کاربرا .....
امضاهای ما ادما شخصیت ما ادماست:10:
آخه اگه اینم از همون نسخه های RTM باشه چی ؟؟ :|
Eblis 2011
02-11-2012, 22:40
آخه اگه اینم از همون نسخه های RTM باشه چی ؟؟ :|
هر چی باشه من قبول دارم .... اگه میهن دانلود بگه الان روزه قبول میکنم ..... کارش حساب شده و تیم مدیریتی قوی داره .
سلام تو سایت دانلودها گذاشته ویندوز 8 pro خوبه یا
اینترپرایز خوبه درضمن اگه به قول شما rtm باشه میشه با استفاده از اپدیت درست اش کرد بعد از نصب؟
سلام تو سایت دانلودها گذاشته ویندوز 8 pro خوبه یا
اینترپرایز خوبه درضمن اگه به قول شما rtm باشه میشه با استفاده از اپدیت درست اش کرد بعد از نصب؟
نسخه ی اینترپرایز کاملتر و بهتره !
آره میشه ! با چند تا آپدیت میشه تبدیلش کرد به همون نسخه ی 26 اکتبر ! ولی بهتره اینطوری نباشه ! یعنی وقتی شما نصب میکنی نیاز به این آپدیتها نداشته باشه !
هر چی باشه من قبول دارم .... اگه میهن دانلود بگه الان روزه قبول میکنم ..... کارش حساب شده و تیم مدیریتی قوی داره .
آخه دانلودها هم سایت معتبریه ! ولی این نسخه ی AIO که گذاشته ظاهرا RTM بوده !! :|
Eblis 2011
03-11-2012, 00:44
قابلیت های مهم و جدید ویندوز 8 :
قابلیت تشخیص چهره برای ورود به ویندوز .....
اونایی که نصب کردن ویندوز رو با این قابلیت کار کردن ؟ چطوریاس؟
سلام دوستان اخرش نسخه اصلی ویندوز 8 امد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از میهن دانلود..........
shahrooz_mot
03-11-2012, 03:06
دوستان من نسخه اینترپرایز قبل از 26 اکتبر رو دارم.با این جدیده فرق دارن؟؟همون رو نصب کنم یا نسخه جدید رو تهیه کنم؟؟؟
دوستان من نسخه اینترپرایز قبل از 26 اکتبر رو دارم.با این جدیده فرق دارن؟؟همون رو نصب کنم یا نسخه جدید رو تهیه کنم؟؟؟
دوست عزیز اون نسخه پیش نمایش بود.نسخه جدید الان اومده وخوشبختانه سایت میهن دانلود اونو گذاشته واسه دانلود[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
D o l f i n
03-11-2012, 08:30
مگه میشه میهن دانلود نسخه ای رو بزاره که تو نت نباشه خود نسخه ای که این سایت گذاشته 100% همینایی هست که دوستان اینجا لینک گذاشتن
شما به پست این سایت توجه کنید هنگامی که یه نرم افزار یا مجموعه رو میزاره در بوق و کرنا میکنه که اولین سایت ایرانی یا کاملترین و امثال این جمله ها ولی الان از همچین جملاتی استفاده نشده
حالا دوستان اینو دانلود کنند نتیجه رو بگن
mr.mansoor
03-11-2012, 08:48
سلام....این نسخه ای که میهن دانلود گذاشته نسخه ریتیل هست؟؟ ....خودش پیشنهاد کرده اینترپرایس رو دانلود و نصب کنیم واقعا بهتر از پرو هست؟؟؟
orbital2
03-11-2012, 09:19
سلام....این نسخه ای که میهن دانلود گذاشته نسخه ریتیل هست؟؟ ....خودش پیشنهاد کرده اینترپرایس رو دانلود و نصب کنیم واقعا بهتر از پرو هست؟؟؟
سلام ، نه دوست عزیز این همون ورژنیه که دوستان قبلا گذاشتن .
دوستان من پیشنهاد می دم یه ماه صبر کنید تا نسخه ی نهایی بیاد و مشکلاتش برطرف بشه من نسخه ی اینترپرایزش رو نصب و آپدیت کردم اما متاسفانه مشکلاتی داشتش مثلا درایور تاچش که واس ویندوز 8 بود نصب نمی شد.
به همین خاطر باز ویندوز7 زدم.
tiyam 01
03-11-2012, 09:46
مگه میشه میهن دانلود نسخه ای رو بزاره که تو نت نباشه خود نسخه ای که این سایت گذاشته 100% همینایی هست که دوستان اینجا لینک گذاشتن
شما به پست این سایت توجه کنید هنگامی که یه نرم افزار یا مجموعه رو میزاره در بوق و کرنا میکنه که اولین سایت ایرانی یا کاملترین و امثال این جمله ها ولی الان از همچین جملاتی استفاده نشده
حالا دوستان اینو دانلود کنند نتیجه رو بگن
حتماً میهن دانلود خودش یه ویندوز تولید کرده
دوست عزیز اون نسخه پیش نمایش بود.نسخه جدید الان اومده وخوشبختانه سایت میهن دانلود اونو گذاشته واسه دانلود[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیش نمایش؟؟ به نظر میرسه اینم همون aio هست که بچه ها قبلاً گذاشته بودن ... پس اینم پیش نمایش هست. هه
Red EXotic
03-11-2012, 09:48
این نسخه ای که میهن دانلود گذاشته مطمئنا" با نسخه هائی که بقیه سایتها گذاشتن فرقی نداره، اونائیکه منتظرن تا نسخه ای به نام Retail و ...بیآد در واقع دارن وقتشونو هدر میدن چون همچین نسخه ای وجود نداره.
saeed_136915
03-11-2012, 10:59
دوستان همین نسخه ی RTM رو دانلود کنین هیچ مشکلی نداره. اصلا احتمالا کسی نسخه ی Retail رو نزاره واسه دانلود چون نیازی نیست و با RTM فرقی نداره. اگر هم یه تفاوت خیلی کوچیکی داشته باشه با آپدیت حل میشه.
Lord Farshad
03-11-2012, 12:37
درود.
بهترین کار ، صبره ؛ یه سری از دوستان هم میهن دانلود رو " وحی منزل " میدونستند ؛ که شک ندارم همین الان که به صفحه ی سایتش هم برند ؛ خودشون میفهمند که چیزی به جز نسخه ای که بقیه ی جاها گذاشته شده ، نیست و نخواهد بود.
مورد بعدی هم ؛ اینه که نسخه ای به اسم Retail و ... هم حالا حالاها در کار نیست ؛ منم همین لینکایی که خودم گذاشتم رو دانلود میکنم:
مجموعا 226 تا دانلود داشته و یه دونه گزارش مشکل دار بودن هم نبوده ؛ پس همینو میگیرم تا فعلا با محیط ویندوز 8 آشنا بشم ؛ بعدا اگه نسخه ی دیگه ای هم اومد ؛ اونو هم میگیرم.
شاد و پیروز و سربلند باشید.
درود.
بهترین کار ، صبره ؛ یه سری از دوستان هم میهن دانلود رو " وحی منزل " میدونستند ؛ که شک ندارم همین الان که به صفحه ی سایتش هم برند ؛ خودشون میفهمند که چیزی به جز نسخه ای که بقیه ی جاها گذاشته شده ، نیست و نخواهد بود.
مورد بعدی هم ؛ اینه که نسخه ای به اسم Retail و ... هم حالا حالاها در کار نیست ؛ منم همین لینکایی که خودم گذاشتم رو دانلود میکنم:
مجموعا 226 تا دانلود داشته و یه دونه گزارش مشکل دار بودن هم نبوده ؛ پس همینو میگیرم تا فعلا با محیط ویندوز 8 آشنا بشم ؛ بعدا اگه نسخه ی دیگه ای هم اومد ؛ اونو هم میگیرم.
بله درسته سیاست ماکرو ییهو عوض شد و دیگه همچین نسخه ای نمیده و بیشتر بر پایه اپدیت و اینترنت داره کار میکنه(یعنی نسخه یک پارچه نداده و باید اپدیت کرد منم اپدیت کردم همه اپدیتارم نگه داشتم)
در نهایت اینکه این ما که گذشت ولی نوامبر وسط های ماه گروه های کرک یه نسخه اپدیت شده برای نوامبر میدن بیرون که میشه اونو دانلود کرد همینجور که برای ویندرو 7 هر ماه منتشر میشه
با این برنامه میتونید ویندوز رو انتخاب کنید اپدیتاشو دانلود کنید و نگه دارید
Windows.Download.Integrator
m_sports2006
03-11-2012, 13:42
سلام.من همین نسخه ای که دوستمون persianfarshad گذاشتن دانلود کردم وبعد اپدیت کردم شد 9200.win8_gdr.120926-1855 و به راحتی کرک هم شد
Red EXotic
03-11-2012, 14:20
درود.
بهترین نسخهEnterprise_x64 برای دانلود همین نسخه ست.
نسخه MSDN و ایمیج اصلی مایکروسافت، بعد از اینم هر چی که بیآد نسخه آپدیت شده همینه.
این نسخه ی MSDN چه فرقی داره با نسخه های دیگه ؟؟ حجمش چرا بیشتره ؟ چی بیشتر از نسخه های دیگه داره ؟
حالا درسته حجمش نهایتا 300/400مگ بیشتره ولی آیا اون چیزی که MSDN بیشتر از بقیه داره به درد ماها که استفادمون خونگیه میخوره ؟؟
کسایی که باید زبانهای برنامه نویسی نصب کنن و کار کنن برای اونا تفاوتی ایجاد میکنه ؟؟؟
درود.
من هم همین نسخه ای که فرشاد جان زحمتشو کشیدن دانلود کردم و به خوبی رو سیستم داره کار میکنه و به راحتی کرک شد
این نسخه هش کدش با هش کدی که تو سایت مایکروسافت هست مطابقت داره
همین نسخه سایت سافتگذر پولی گذاشته تو سایتش:2:
من هم همین نسخه ای که فرشاد جان زحمتشو کشیدن دانلود کردم و به خوبی رو سیستم داره کار میکنه و به راحتی کرک شد
این نسخه هش کدش با هش کدی که تو سایت مایکروسافت هست مطابقت داره
همین نسخه سایت سافتگذر پولی گذاشته تو سایتش:2:
آقا اینی که شما دانلود کردی باهاش میشه در حالت بریج (bridge) کانکشن ساخت و به اینترنت وصل شد ؟؟ یا اینکه کانکشن |#وی || $پی ||*ان|| زد ؟ بعد از کانکت شدنش اینترنت قطع نمیشه ؟
بی زحمت یه تستی بزن ببین وقتی آنتی ویروس آویرا 2013 رو روش نصب میکنی بعدش میشه پاکش کرد ؟؟ یعنی سیستم کرش نکنه ( صفحه آبی قدیم)
من عمده ترین مشکلم همینا بود ! اینا اگه توی این نسخه نباشه من دانلودش میکنم !! :sq_13:
Eblis 2011
03-11-2012, 17:05
بالاخره طبق قولی که داده بودن ویندوز کامل 8 رو واسه دانلود بر روی سایت ( میهن دانلود ) گذاشتن با کرک معتبر .... دوستان حالا با خیال راحت میتونید بزنید دانلود .....
به نقل از میهن دانلود :
| دانلود رایگان نسخه فاینال ویندوز 8 به همراه فعالساز |
دو نسخه Enterprise و AIO 16in1 برای دانلود قرار گرفته است که نسخه Enterprise کاملترین نسخه ویندوز 8 می باشد و تمام امکانات سایر نسخه های این ویندوز را داراست.
نسخه AIO 16in1 علاوه بر اینکه نسخه Enterprise را در خود جای داده شامل 16 نسخه مختلف ویندوز 8 می باشد که نام آنها در زیر ذکر شده است. در واقع شما با استفاده از نسخه AIO 16in1 می توانید هر کدام از نسخه های زیر را به صورت جداگانه بر روی سیستم خود نصب کنید.
x86 (32-bit):
Windows 8 x86
Windows 8 N x86
Windows 8 Pro x86
Windows 8 Pro VL x86
Windows 8 Pro N x86
Windows 8 Pro with Media Center x86
Windows 8 Enterprise x86
Windows 8 Enterprise N x86
x64 (64-bit):
Windows 8 x64
Windows 8 N x64
Windows 8 Pro x64
Windows 8 Pro VL x64
Windows 8 Pro N x64
Windows 8 Pro with Media Center x64
Windows 8 Enterprise x64
Windows 8 Enterprise N x64
Silent TR
03-11-2012, 18:19
دوستان من نسخه اینترپرایز سون رو دارم و حالا هم ویندوز 8 اینتپرایز رو دانلود کردم !
1.میشه بدون اینکه هیچ کدوم از برنامه هام پاک بشن آپدیت کنم به 8 ؟ ( چون هر دو ویندوز اینتر پرایز هستند ! )
2.چطوری میشه از history و bookmarks و.... فایرفاکس بک آ گرفت و اون بک آپ رو توی یک کامپیوتر دیگه لود کرد طوری که همه اطلاعات فایرفاکس من تو اون کامپیوتر وارد بشه ؟
omid-p30
03-11-2012, 18:46
دوستان مایکروسافت برای ویندوز 7 یه برنامه گذاشته بود برا دانلود که خودش مشخصات و درایور های سیستم رو بررسی میکرد و میگفت که 7 میشه روش نصب بشه یا نه.
برا 8 هم هست همچین برنامه ای ؟
دوستان مایکروسافت برای ویندوز 7 یه برنامه گذاشته بود برا دانلود که خودش مشخصات و درایور های سیستم رو بررسی میکرد و میگفت که 7 میشه روش نصب بشه یا نه.
برا 8 هم هست همچین برنامه ای ؟
بله تو سایت خود مایکروسافت بزنین buy windowse 8 pro یه برنامه 5 6 مگی دانلود میکنه برای همین کار
بالاخره طبق قولی که داده بودن ویندوز کامل 8 رو واسه دانلود بر روی سایت ( میهن دانلود ) گذاشتن با کرک معتبر .... دوستان حالا با خیال راحت میتونید بزنید دانلود .....
به نقل از میهن دانلود :
| دانلود رایگان نسخه فاینال ویندوز 8 به همراه فعالساز |
دو نسخه Enterprise و AIO 16in1 برای دانلود قرار گرفته است که نسخه Enterprise کاملترین نسخه ویندوز 8 می باشد و تمام امکانات سایر نسخه های این ویندوز را داراست.
نسخه AIO 16in1 علاوه بر اینکه نسخه Enterprise را در خود جای داده شامل 16 نسخه مختلف ویندوز 8 می باشد که نام آنها در زیر ذکر شده است. در واقع شما با استفاده از نسخه AIO 16in1 می توانید هر کدام از نسخه های زیر را به صورت جداگانه بر روی سیستم خود نصب کنید.
x86 (32-bit):
Windows 8 x86
Windows 8 N x86
Windows 8 Pro x86
Windows 8 Pro VL x86
Windows 8 Pro N x86
Windows 8 Pro with Media Center x86
Windows 8 Enterprise x86
Windows 8 Enterprise N x86
x64 (64-bit):
Windows 8 x64
Windows 8 N x64
Windows 8 Pro x64
Windows 8 Pro VL x64
Windows 8 Pro N x64
Windows 8 Pro with Media Center x64
Windows 8 Enterprise x64
Windows 8 Enterprise N x64
اینکه پی سی ورلد یه هفته پیش واسه دانلود گذاشته :دی
اینم rtm هست شک نکن
نسخه gdr با نسخه نهایی ۲۶ اکتبر چه فرقی داره؟
joeguitar1
03-11-2012, 20:11
اینجا توضیحاتی داده شده:
windows 8 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
26 اکتبر که هنوز معلوم نیست چی بوده!
ویندوز gdr هم آپدیت شده mrt هست
من ویندوز 8 رو نصب کردم و آپدیت کردم به gdr تبدیل شد ولی واسه من مشکل داره یکیش اینه که موقع خاموش کردن لب تاپ برق usbها رو قطع نمیکنه فن لپتاپ واسه خودش کار میکنه دوم اینکه که یکی از usbها رو از کار انداخت فعلا دوباره آمدیم واسه ویندوز 7
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دوستان بنطرتون اینو بگیریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Silent TR
03-11-2012, 21:51
دوستان درسته که میگن بازی های xbox 360 روی ویندوز 8 اجرا میشه ؟
کسی میتونه تست کنه ؟
کسی در این مورد اطلاعاتی نداره ؟
چون مطالب زیادی در این مورد هست !
saeed_136915
03-11-2012, 22:01
کسی در این مورد اطلاعاتی نداره ؟
چون مطالب زیادی در این مورد هست !
فکر نکنم بشه. من خودم یه بازی رو واسه آزمایش گذاشتم ولی نشناخت دیسک رو. البته دی وی دی من پچ شده بود شاید بازی اورجینال میخواد که من ندارم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.