PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : رسماً اعلام شد، کمپانی Amd شرکت Ati را به قیمت 5.4 میليارد دلار خرید

R e Z a
24-07-2006, 20:47
رسماً اعلام شد، کمپانی AMD شرکت ATI را به قیمت 5.4 بیلیون دلار خرید

امروز دوشنبه، کمپانی بزرگ AMD سازنده تراشه های رایانه ای شرکت ATI از مشهورترین سازندگان چیپست کارتهای گرافیک را به قیمت 5.4 بیلیون دلار خریداری کرد. به گزارش منابع رسمی، نخستین محصول پرقدرت دو شرکت در سال 2007 تولید خواهد شد.

ادغام دو شرکت به AMD کمک خواهد کرد تا در محصولات آینده خود از تکنولوژی پیشرفته موجود در چیپست های کارت گرافیک شرکت ATI به نفع مشتریان خود استفاده نماید. کارشناسان بر این باور هستند که AMD قصد دارد در سال 2008 با استفاده نمودن چیپست کارت گرافیک در پردازنده های خود، نسل جدیدی از CPU ها را به معرض نمایش بگذارد. نتیجه چنین طرحی بوجود آمدن کامپیوترهای کوچک تر و البته بسیار قدرتمندتر خواهد بود.

"تکنولوژی ATI چشمان ما را گرفته بود، ما به آنها برای تکمیل اهداف دیرینه ی خود نیاز داشتیم. از این پس فناوری برتر و ابداعات جدید در پیش روی مشتریان خواهند بود..." مهندس ارشد و رئیس کمپانی AMD آقای "Hector Ruiz" این جملات را لحظاتی پس از عقد قرارداد بین دو شرکت اعلام کرد.

ترکیب شرکتهای AMD و ATI به عنوان بزرگترین تولید کننده چیپست های کارت گرافیک نه تنها قدرت عمل AMD را افزایش خواهد داد بلکه این شرکت را در برابر رقیب دیرینه خود یعنی اینتل نیز در زمینه ساخت پردازنده های جدید مجهز خواهد نمود.

گفته می شود دو تن از مدیران ارشد شرکت ATI از جمله مهندس "Dave Orton" پس از انجام کامل نقل و انتقالات به شرکت AMD ملحق خواهند شد و در پست های کلیدی این شرکت جای خواهند گرفت.

منبع خبر: WinBeta.Net (نقل از BetaNews)

*سینا*
24-07-2006, 21:00
با سلام
فکر کنم با این حساب این مشکل اینتل انتخاب کنیم یا amd کم کم حل شه
اما بچه ها کسی دلیل اینو می دونه چرا شرکت ها دارن کم کم ادغام میشن
همین چند وقت پیش مکستور
تو قسمت موبایل نوکیا وز یمنس
حالا هم که amd???????

wahid2003vj
24-07-2006, 21:23
باسلام

یه جایی شنیدم که این بحث ادغام غول های تجاری تا جایی ادامه خواد داشت که در هر زمینه فقط دو یا سه غول خواهند موند و بقیه یا ورشکست میشن یا در هم ادغام
این بحث یه بحث اقتصادی پیچیده هست

Strasboorg
25-07-2006, 00:22
آقا نوكيا كجا با زيمنس ادغام شده ؟؟
چرا شايعه ميكنين ؟
بنكيو هست كه قسمت موبايل زيمنس رو براي 5 سال خريده .
ببخشيد اگه به موضوع ربطي نداشت ...

EMPERATOUR
25-07-2006, 00:29
نوکیا با زیمنس قاطی شده عزیز
در بخش تلفن اداری خانگی نه موبایل

Devil Lord
25-07-2006, 00:33
پس باید منتظر باشیم ببینیم که کی Intel میاد nVIDIA رو بخره تازه اون موقع است که دیگه اگر CPU های AMD داشته باشین باید از nVIDIA صرف نظر کنیم و بالعکس

Strasboorg
25-07-2006, 01:22
نوکیا با زیمنس قاطی شده عزیز
در بخش تلفن اداری خانگی نه موبایل

جدا ؟؟
پس چرا من اينقدر شلوغش كردم ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif

Behroooz
25-07-2006, 08:14
با اين كار بايد شاهد كارت گرافيكهاي عالي باشيم ....

Alireza_Shafaei_PCworld
25-07-2006, 21:38
من از دوساله پیش میگفتم که ATI و AMD مثل هم
و NVidia و Intel هم مثل همن
هرکی با AMD باشه طرفه ATI مثله خودم
و هرکی با Intel Inside shit باشه طرفه NVIDA ست!
اگر Nvidia و Intel باهم قاطی نشن میتونم با خوشحالی بگم شاهد شکست Nvidia خواهیم بود!

EHS@N
25-07-2006, 22:36
من تا يه مدت پيش بشدت طرفدار اينتل بودم ولي از وقتي فهميدم كه اين شركت يكي از حاميان بزرگ اسراييله اصلا باهاش حال نمي كنم.

amir_p30 جان خيلي باحالي از اواتار و امضات خيلي خوشم اومد هميشه موفق باشي.
زنده باد مقاومت

sAsAn.K
26-07-2006, 09:10
Alireza_Shafaei_PCworld جان من برعکس شما هستم!
من AMD رو دوست دارم با NVIDIA!
ولی دوست دارم که AMD بیاد و ATI رو راه بندازه;).

bb
28-07-2006, 05:56
شركت «ای ام دی‌ (AMD)» دومین تولیدكننده بزرگ پردازنده‌های رایانه‌های شخصی و رایانه‌های سرور، در آینده نزدیك بزرگ‌ترین تولیدكننده كارت‌های گرافیكی به نام «ای تی آی ‌(ATI)» را خریداری می‌كند.
به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، طبق توافق صورت گرفته میان این دو شركت، «ای ام دی» شركت «ای‌تی‌آی» را به قیمت ۵میلیارد و‌ ۴۰۰میلیون دلار خریداری خواهد كرد.
كارشناسان عقیده دارند شركت «ای‌ام‌دی» تلاش می‌كند با خریداری بزرگ‌ترین تولیدكننده تراشه‌های گرافیكی جهان، بازار محصولات خود را گسترش داده و رقابت با رقیب قدرتمند خود، یعنی شركت «اینتل» را وارد مرحله تازه‌ای كند.
شركت «ای ام دی» تا پیش از این فعالیت‌های خود را به تولید پردازنده‌های رایانه‌ای كه در واقع مغز رایانه‌ها محسوب می‌شوند، محدود كرده بود، اما هم‌اكنون و به شكل ناگهانی وارد بازار كاملا جدید تراشه‌های گرافیكی شده‌است.
این درحالی است كه شركت «اینتل» سال‌ها است علاوه بر پردازنده‌های رایانه‌ای، در زمینه تولید گستره وسیعی از سایر سخت‌افزارهای رایانه‌ای از جمله قطعات اصلی مادربورد (چیپ‌ست) و همچنین تراشه‌های گرافیكی فعالیت می‌كند. شركت «ای تی آی» نیز تا پیش از این یكی از مهم‌ترین شركت‌های تولیدكننده تراشه‌ها و چیپ‌ست‌های گرافیكی در جهان محسوب می‌شد.
خریداری شدن «ای تی آی» توسط شركت «ای ام دی» و تبدیل شدن «ای‌ام دی» به یك تولیدكننده بزرگ تراشه‌های گرافیكی از سوی دیگر می‌تواند سهم بازار یكی دیگر از شركت‌های بزرگ سازنده تراشه‌های رایانه‌ای یعنی «ان‌ویدیا (Nvidia)» را نیز تهدید كند.
شركت «ان‌ویدیا» تا پیش از این با دو شركت «ای‌تی‌آی» و «اینتل» در زمینه فروش تراشه‌های گرافیكی رقابت می‌كرد، اما هم‌اكنون با رقیب قدرتمند و تازه‌واردی به نام «ای ام دی» روبه‌رو شده است.

روزنامه دنياي اقتصاد