ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : یک سوال در مورد قسمت مدیریت طراحی سایت

ahmadsoft2010
14-10-2012, 11:53
با عرض سلام خدمت تمامی دوستان
سیستم های مدیریت محتوا یکی ویژگی خوب که دارند اینه که خودشون قسمت مدیریت دارند . سوال من اینه که وقتی من یک قالب رو با فتوشاپ طراحی و کدهای css و html اونو نوشتم و روی یک سایت پیاده کردم چجوری میشه بهش مطلب اضافه کرد ؟؟ یعنی از کدوم بخش باید مطلب اضافه کرد ؟؟ آیا باید یک سیستم مدیریت جدا طراحی بشه ؟ لطفاً راهنماییم کنید

anvar.net
16-10-2012, 07:59
سایت شما یه سایت با صفحات استاتیکه. برای طراحی صفحات دینامیک از زبان های برنامه نویسی تحت وب مثل asp.net و php استفاده میشه. شما نیاز به سیستمی دارید که تعامل خوبی با بانک های اطلاعاتی (محل ذخیره اطلاعاتی که در صفحات مرورگر می بینید : مثلا همین سوال شما و پاسخ هایی که داده می شوند یک نوع محتوی محسوب می شوند) داشته باشد و درخواست های کاربر را پردازش (در سمت سرور) و نتایج را به مرورگز کاربر (سمت کلاینت) ارسال کند (مثلا با کلیک بر روی نام یکی از سوالات در همین انجمن که در خواست شما به سرور فرستاده می شود و صفحه سوال و پاسخ های آن دوباره به مرورگر شما ارسال می شود و شما نتیجه آنرا می بینید). می تونید از سیستم های مدیریت محتوی اماده استفاده کنید (مثلا جوملا - ورد پرس - دیتالایف بر پایه زبان php و دات نت نیوک بر پایه asp.net و ............ انجمن سازها, فروشگاه سازها و سایر موارد مشابه هم به نوعی سیستم مدیریت محتوا اما با کاربری متفاوت هستند) و یا با استفاده از زبان های برنامه نویسی ذکر شده در بالا خودتان همچنین سیستمی را با توجه به نیازتان از صفر بسازید.

salim_a
18-10-2012, 21:33
با عرض سلام خدمت تمامی دوستان
سیستم های مدیریت محتوا یکی ویژگی خوب که دارند اینه که خودشون قسمت مدیریت دارند . سوال من اینه که وقتی من یک قالب رو با فتوشاپ طراحی و کدهای css و html اونو نوشتم و روی یک سایت پیاده کردم چجوری میشه بهش مطلب اضافه کرد ؟؟ یعنی از کدوم بخش باید مطلب اضافه کرد ؟؟ آیا باید یک سیستم مدیریت جدا طراحی بشه ؟ لطفاً راهنماییم کنید

شما می تونی سیستم های مدیریت محتوا رو انتخاب ( سیستم مدیریت ورد برس- دیتا لایف )
و قالب مورد نظرت رو روی اون نصب کنی . البته برای این کار نیاز داری html , css . php اشنا ی داشته باشی.

/ دوست عزیزمون توضیحات روبه طور کامل دادن /