مشاهده نسخه کامل
: یک سوال در مورد قسمت مدیریت طراحی سایت
ahmadsoft2010
14-10-2012, 11:53
با عرض سلام خدمت تمامی دوستان
سیستم های مدیریت محتوا یکی ویژگی خوب که دارند اینه که خودشون قسمت مدیریت دارند . سوال من اینه که وقتی من یک قالب رو با فتوشاپ طراحی و کدهای css و html اونو نوشتم و روی یک سایت پیاده کردم چجوری میشه بهش مطلب اضافه کرد ؟؟ یعنی از کدوم بخش باید مطلب اضافه کرد ؟؟ آیا باید یک سیستم مدیریت جدا طراحی بشه ؟ لطفاً راهنماییم کنید
anvar.net
16-10-2012, 07:59
سایت شما یه سایت با صفحات استاتیکه. برای طراحی صفحات دینامیک از زبان های برنامه نویسی تحت وب مثل asp.net و php استفاده میشه. شما نیاز به سیستمی دارید که تعامل خوبی با بانک های اطلاعاتی (محل ذخیره اطلاعاتی که در صفحات مرورگر می بینید : مثلا همین سوال شما و پاسخ هایی که داده می شوند یک نوع محتوی محسوب می شوند) داشته باشد و درخواست های کاربر را پردازش (در سمت سرور) و نتایج را به مرورگز کاربر (سمت کلاینت) ارسال کند (مثلا با کلیک بر روی نام یکی از سوالات در همین انجمن که در خواست شما به سرور فرستاده می شود و صفحه سوال و پاسخ های آن دوباره به مرورگر شما ارسال می شود و شما نتیجه آنرا می بینید). می تونید از سیستم های مدیریت محتوی اماده استفاده کنید (مثلا جوملا - ورد پرس - دیتالایف بر پایه زبان php و دات نت نیوک بر پایه asp.net و ............ انجمن سازها, فروشگاه سازها و سایر موارد مشابه هم به نوعی سیستم مدیریت محتوا اما با کاربری متفاوت هستند) و یا با استفاده از زبان های برنامه نویسی ذکر شده در بالا خودتان همچنین سیستمی را با توجه به نیازتان از صفر بسازید.
با عرض سلام خدمت تمامی دوستان
سیستم های مدیریت محتوا یکی ویژگی خوب که دارند اینه که خودشون قسمت مدیریت دارند . سوال من اینه که وقتی من یک قالب رو با فتوشاپ طراحی و کدهای css و html اونو نوشتم و روی یک سایت پیاده کردم چجوری میشه بهش مطلب اضافه کرد ؟؟ یعنی از کدوم بخش باید مطلب اضافه کرد ؟؟ آیا باید یک سیستم مدیریت جدا طراحی بشه ؟ لطفاً راهنماییم کنید
شما می تونی سیستم های مدیریت محتوا رو انتخاب ( سیستم مدیریت ورد برس- دیتا لایف )
و قالب مورد نظرت رو روی اون نصب کنی . البته برای این کار نیاز داری html , css . php اشنا ی داشته باشی.
/ دوست عزیزمون توضیحات روبه طور کامل دادن /
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.